It's The Remix To Ignition

Hittat en gammal goding så nu svassar jag runt här inne och vickar på höfterna


OBS!

1: april i morgon

I Bet I Can Make You Laugh


Igår var det stand up comedy på en bar inne i Dublin. Magnus Betner stod på schemat och en öl. Det enda vi lyckades med var att inte dricka bara en öl. Lite trött idag och efter jobbet har jag varit som en zombie. Dags att sova snart.

Jag har sett Betner en gång tidigare i Falun men då var det flera hundra där. På den här baren var vi kanske 30 st? Innan Betner var det 7 st irländare som körde och några var riktigt roliga. Andra mindre bra. Men det får nog bli fler gånger. Dock var det ju jag o Maddo som stod för de bästa skämten. Många fattar ingen men några e riktigt bra.

- Det finns retards. En svensk retard blir en Swetard, belgisk Beltard. En muslim blir en mustard!
Den där Betner alltså, det e nåt visst med honom. I pausen från komikerna innan smet jag o Maddo ned för att röka och båda lyckades få till små pipljud när vi passerade baren. Han stod nämligen där och plötsligt blev det väldigt varmt?! Det var ju Magnus! När det väl var hans tur på scenen tog det några sekunder innan Maddo tillägger:
-Men Malin, han har ju en ring på vänster hand?
Han var som vanligt så där gnällig och negativ, men det e ju därför han är rolig. Vi satt och knep med benen för fullt och inte blev dte bättre när det var 10 minuter kvar och maddo kommer med ännu en kommentar:
- Vet du att man ser hans tunga tydligt när han pratar?
Nej, men jag kan lova att jag gjorde det sen!!Andreas hade organiserat sig och tagit vägbeskrivning på vart vi skulle!Maddo är svår att få med på bild


Afraid Of Flies

Oj oj, nu skulle frugan ha sett mig!
Låste in mig på rummet med Mp3n och youtube...sen dansades det Tecktonik för hela slanten framför spegeln. Man ser bra dum ut innan man satt rörelserna och det tar ett tag, tro mig. Allt trasslar in sig allt, man slår i och det är svettigt. Riktigt bra träning så det här ska jag fortsätta med. Var riktigt kul! Någon som vet om det finns någon mer i Dublin som vill trassla in sig med mig? Haha!Får se till att persiennerna är ordentligt stängda så länge.
Sen blev jag lite sugen på mer festival september. Paris Techno Parade!


It's Just Tecktonik

Jag har blivit fast i den här stilen, Tecktonik.
Tycker den är hur skön som helst. Men skulle jag försöka mig på nåt liknande skulle jag ju slå knut på mig själv flera gånger om. Hur lyckas dom hålla koll på allt? Älskar det.

Och jag har hittat Nemoo...

Killen i svart längst ut till höger...blev nog lite kär i honomHaha, 4,04...sött ju

Stop Hiding

Who am I kidding...sova?
Inte när man har den här mannen i tankarna0,04 får jag allvarligt talat orgasm!
Finare får man ju leta efter. Nemoo heter han, mer än så vet jag inte. Och det stör mig nåt fruktansvärt. Så vackra ting får inte hållas hemligt. Så att sova...nja! Får nog ut och ta en cigarett först och försöka ta några djupa andetag!

Why Don't You Move Those Feet


Nej, nu e det dags att gå och lägga sig. Fråga mig inte hur, men plötsligt fann jag mig själv att leta efter Koreanska dansprogram? Jäklar va många konstiga program dom har där borta, sanslöst!
Kvaliten gick lite upp och ner och efter att hittat det här sista klippet har jag bestämt mig att det får räcka nu. Vågar inte tänka på vad nästa steg blir?Hittade en supersöt liten kille men samtidigt lite läskig. Ser overkligt ut ibland.

Hittade lite coola videos och sköna låtar. Asiater i tuppkam och män med ärr genom ögonbrynet, mumma!
Tydligen reklam för New Yorker med?


Hittade mina favoriter, The Poreotics. Tycker dom e riktigt sköna

Nej, nu måste jag sova. Jäklar va videos det blev

Little ChinaGirl

Pratade med en vän från Kina idag och jag kan inte annat än längta tillbaka. Jag hatar det mesta Kina står för och deras åsikter. Men jag gillade ändå att bo där. Nån gång ska jag åka tillbaka till min lilla Serge och krama om riktigt hårt. Jag ska med mig honom ut och dansa, leka charader på gatan sent på natten och dansa till TV:n i vardagsrummet tills solen går upp. Vi ska sitta ute på balkongen på sommarnätterna och berätta spökhistorier så vi skräckslagna hoppar upp i varandras knän när åskan slår till. Sitta på Cafe och spana på killar och mobba honom när han är för blyg för att gå fram och säga Hej! Det var 2 helt underbara månader och jag blir fortfarande tårögd om jag ser Mabo Dofu på menyn.Min underbara Serge

Of Course The Sun Is Alive On A Sunday

Sov jättelänge och insåg sen att jag sovit ännu längre eftersom klockan ställts fram en timme. Fick en youtube länk på MSN av Andreas och kände genast att det skulle bli en bra dag.

Han frågade om jag ville med på promenad och hur kan jag säga nej efter det? Solen sken och underbart vårväder att traska runt i. Vi gick längst ån och räknade vårblommor. Föl i hagarna och små grusvägar. Jättemysigt och skönt att komma ut. Nu slappar jag i soffan med Depeche och funderar på kaffe?
Perfekt söndag!
Dessutom...jag har biljett till Sensation Black i Amsterdam i Juli...


Såg en artikel om allas vår favorit Ghandi och fick lite nostalgikänsla
http://www.dt.se/nyheter/falun/article613565.ece
Han är kändis i Falun och lika mycket stolthet som Falu gruva. Han står där i regn och skur och säljer sina korvar, har gjort i snart 24 år nu. När jag jobbade på djuraffären besökte jag honom flera gånger i veckan och köpte min tunnbrödsrulle utan korv. Det blev vårt interna skämt och efter ett tag sa vi Hej! och han hade redan tagit fram tunnbrödet. Även flera år senare kommer han ihåg mig och frågar skämtsamt: Det var en sån där utan kött va?
Jag kommer ihåg när någon brände ned hans husvagn för några år sedan. Alla var så förbannade. Man gör inte så mot Ghandi!! Ska hälsa på honom i sommar igen.

Andreas insåg att han blivit för gammal för att klättra i träd ;)
Kildare, regionen vi bor i är ett utav de häst tätaste områdena på irland tydligen så det fanns mycket fint att titta på. Ska bli så kul i Frankrike och äntligen få sitta upp igen.


Det Är Skrämmande

Nu är jag riktigt rädd för samhället. Jag har sett rubriker inne på Aftonbladet.se men har aldrig läst det. Nu har det bara blivit mer och mer så ikväll valde jag att kolla upp det. Jag blev minst sagt illamående.

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

Det handlar ju om hon tjejen som blev våldtagen inne på en skoltoalett och sen blir den som råkar ut för smutskastningen. Det blir bevisat, killen blir dömd, gör samma sak igen men ändå vägrar alla inse att han var skyldig. När skolpersonal, präster, vuxna jävla människor skyller ifrån sig på rykten de hört från bekantas bekanta och försvarar honom med att han var ju snäll och charmig...vad fan hände? När blev det rätt att offret måste fly för att hon blir hotad  och gärningsmannen som även erkänt, blir hyllad i kyrkan och får ett helt samhälle bakom sig? Jag tycker så synd om tjejerna och jag hoppas jag får tycka synd om de som hotat henne med snart. Jag hoppas de inser hur jävliga de varit och hur extremt lågt de sjunkit. Trångsynta människor, det är vad dom är. Jag önskar det fanns färre här i världen.

Och när de intervjuar prästen får jag rysningar. Jag har aldrig tyckt att präster verkar vara särskillt smarta men den där mannen, han är skrämmandes ovetande. Han hyllar pojken som våldtagit och har inte ett gott ord att säga om tjejen. Eller han nämner henne inte ens. När sen reportern berättar att killen senare samma kväll, efter att blivit hyllad på skolavslutningen, våldtog ännu en tjej...ja, vad säger prästen då?

- Men fy, stackars kille...eller ja, tjejen med!

Det säger allt...glad att jag inte bor i det samhället

Your Friends Make You Whole

Nu snart får man gå och lägga sig, ska få nybäddat och allt.
Inte gjort mycket idag förutom att gå till affären och tittat på andra Matrix filmen. Jäklar va mycket jag glömt, som en helt ny film. Och ja, jag log sådär fånigt när de kysste varandra och räddade varandra från döden. Har äntligen fått till längd på naglarna så jag kunde måla dem och nu ska jag banne mig låta dom vara. Har fastnat i en låt med Linda SundbladÄr så glad att jag har så fina vänner. Om de bara visste hur mycket de betydde och hur jäkla glad jag är att de följde med mig till Irland.


Älskar mina muppar

Felix Has Left The Building

Igår var sista dagen för allas vår skinande sol på jobbet.
Felix, the man, the myth, the legend!
Han lämnade kontoret i applåder och det kommer bli tomt utan honom.

Så igår var det fest hemma hos honom med en massa mat och människor. Senare åkte vi till The Courtyard och fortsatte festen.


Där har ni honom, The Felix

I'm Sailing Right Behind

Man borde inte, men man gör det ändå... den 27 mars är en sån dag.

*Man borde inte dra för persiennerna när solen skiner utanför, men man gör det ändå för att inte få ångest över att stanna inne.
*Man borde inte lyssna på fina låtar som får allt att göra lite ondare, men man gör det ändå för att det är skönt att känna
*Man borde inte gömma sig inne på rummet och låta bli att svara när folk ringer, men man gör det ändå för man vet inte vad man ska säga
*Man borde inte stå framför spegeln och inspektera varje liten cm av kroppen, men man gör det ändå för att få en orsak till att banna sig själv
*Man borde inte titta på gamla minnen och bli tårögd, men man gör det ändå för man saknar så förbannat mycket
*Man borde inte gå igenom allt som sades igår när alkoholen tog över, men man gör det ändå för att försöka lära sig att inte göra om samma sak nästa gång
*Man borde inte dela med sig av så mycket till resten av världen, men man gör det ändå...tyvärr

Idag är en påfrestande dag.
Vaknade med jätteångest och jag känner att den kommer hänga kvar för resten av dagen. Jag drömde om cancer. Var länge sedan jag hade en så stark dröm. Den ångesten och rädslan av att veta att inom en månad är jag borta. Vilka måste jag hinna krama om en sista gång? Vad ska jag säga till alla, ska jag skriva brev, ta ett sista kort så de kommer ihåg mig? Vad vill jag göra, äta, lyssna på, lukta på? Vilka upplevelser vill jag förnya och ta med mig till nästa ställe? Kommer det finnas kvar när jag är borta, minnena? Kommer jag fortfarande kunna le mig varm när jag tänker på min familj där borta i döden?

Jag har varit så rädd inatt att tvingas förlora allt. Jag hoppas jag aldrig får ett slutdatum på mitt liv. Att det går fort och helt plötsligt är jag död. Det går inte ens att försöka föreställa sig allt de känner, de som har en sjukdom som de vet kommer döda dem till slut. Jag vill inte ens, vågar inte. Och det gör mig så ledsen för jag vet att någon jag älskar och saknar nåt så fruktansvärt har fått lov att genomlida just det. Min söta lilla farmor!

Är så glad att jag hann få den där sista goa kramen då du log och skämtade. Du knuffade till och med bort prästen för att du skullle minsann ge ditt barnbarn en kram. Tänk om jag vetat att inte ens två dagar senare skulle min lilla farmor vara borta. Då skulle jag stannat varje liten minut och aldrig lämna hennes sida. Bara vara där så hon inte skulle känna sig ensam. Istället låg jag hemma i sängen och kände hur allt brast. Jag svarade i telefonen när sjukhuset ringde och berättade att det var på gång. Att det var dags att åka in om vi ville ta farväl. Pappa tog med sig farfar och sin bror. Jag låg nere i min säng, lyssnade på Mattias andetag och räknade ned farmors sista minuter i detta liv. Det gjorde så ont, så jäkla ont. Jag ville inte att tiden skulle gå. Solen steg upp och människor började röra sig på övervåningen. Till slut kom det som jag varit rädd för och mamma knackade på min dörr. Det var slut nu. Jag hade blivit en farmor fattigare.

Så den där drömmen kommer förfölja mig hela dagen och det är nog inte första gången tårarna kommer idag. Blir säkert fler, Så idag är en sån där dag när man inte borde men gör ändå.

Jag borde inte stänga in mig, borde inte lyssna på sorgliga låtar, borde inte tänka och sakna, borde inte titta i spegeln efter likheter, men jag gör det ändå. Jag vill...Bridge Over Troubled Water


The Agenda

I morgon är det fredag, i morgon får man vara lite små knäpp på jobbet för då heter det fredagskänsla!

Så vad hände på torsdagen den 25 mars 2010?

*Vi hittade ett nytt sätt att ta sig till jobbet, gratisbuss.
*Jag insåg att det blivit alldeles för dyrt att handla mat på jobbet nu när de bygger om

Gud va svårt det här var

*Jag o Maddo har stått och pipit och pekat på supersöta små kaninungar som hoppar omkring överallt utanför jobbet.
*Posten blev bästa teamet på vår avdelning under fotbollsturneringen.
*Män blir till små pojkar när det är tävling på G.
*Jag insåg att jag aldrig ska klippa håret kort och färga det lysande rosa/lila
*Jag vet vart Johnny och Brad har sina hus i Frankrike och jag har fått tillåtelse att ta med en utav dem hem.
*Har bokat hästäventyr en hel dag med strand och picknik.
*Insett att fransmän inte vet vad en vegetarian är? Hur svårt kan det vara?
*Insåg att vår genväg kanske inte är så mycket genväg.
*Jag har lärt mig att det underlättar att komma ihåg sina pinkoder
*Att boka tid hos en doktor är bara löjligt. Det slutar ändå med att man får sitta och vänta i en timme.
*Avslöja aldrig för en doktor att du röker eller hur mycket du dricker.
*Se till att vara sjuk på riktigt innan doktor på Irland, det är alldeles för dyrt för endast en nöjesvisit.

Visste ni förresten att en livsförsäkring är dyrare för rökare och en pensionsförsäkring är billigare eftersom man inte förväntas leva så länge? Är det lika i Sverige?

Ska försöka tänja ut de där låren lite mer nu och drömma mig tillbaka till Bjursås IK

Slutet på vår genväg...tyvärr ganska taggigtHittade roligaste skylten i väntrummet

The Love Identity

Självklart fick jag lov att leta reda på en utav de där "får-det-att-fladdra-i-magen" kyssarnaSka lämna fönstret öppet ikväll och hoppas att en förrymd agent med minnesförlust hoppar in

One Is Too Less, But One Too Less Is One Too Much

Har börjat få frossa. Skrev till Fröken Bovary att jag led av kramfrossa. Eller mysfrossa skulle man kunna uttrycka det som. Ni vet när man omöjligt kan sitta i soffan utan att snurra in varje liten del utav kroppen i en filt och varma strumpor är ett måste. När man på nåt sätt lyckas knöla ihop sig till en oigenkännlig boll i hörnet av soffan och tycker det är alldeles förskräckligt mysigt. Vem behöver en stor säng egentligen när man kan ligga där och sukta efter filmkyssar och omedvetet puta med läpparna. Kom på mig själv igår med att halvligga/sitta/klänga på armstödet med världens fånigaste flin. Trinity skulle ju precis säga att hon älskade Neo. Det regnade eld runt dem och världen var i fara. Men för dem existerarde bara varandra. Vill inte erkänna det men blev nog även lite tårögd. Önskar jag kunde bli väckt från livsfara med en kyss. Eller det skulle räcka med en puss på näsan.

 

Som sagt, mysfrossa.
Frossa efter att ha någon att hålla handen med. Avskyr när folk håller handen, det är stötande mot oss singlar som tröttnat på att köpa ringar att fingra på istället.  Men skulle jag hitta en hand skulle jag vägra släppa. Skulle gå där och hålla hakan högt. Peka finger åt alla som inte har någon. Elakt, ja visst! Men har man vunnit måste man få stoltsera en stund. Måste få visa upp sin bonus för systemet. Jag har lidit nog, sovit alldeles för många nätter ensam i alldeles för stor säng.

 

Det värsta är när man fått sig ett smakprov.

När man gått och dagdrömt i månader om den där omfamningen och sen plötsligt får man chansen. Man har tillåtelse att faktiskt klänga på någon tillfälligt och stilla hungern. För tillfället helt underbart. Man känner sig levande igen, kan vädra alla tvivel. Men sen då? När den där tillfälligheten är över och man kryper ihop ännu mer på soffan med två filtar. Då blir frossan ännu värre och varje liten mening de kärleksförklarar till varandra på TVn blir som en svordom mot en själv. Du är säker på att de medvetet undviker varandra för att sedan hamna i varandras famn, stirrande av åtrå och sedan bryta ut i tokhångel så svetten rinner.

Just då önskar man att man aldrig rullade runt där i sängen och njöt av att känna hjärtat slå igen. Njöt av att äntligen känna händer på naken hud. För lyckas man stilla en hunger kommer den vilja ha mer. Den vill leva och växa. Istället för en filt vill man ha en kropp som ligger och håller om.  Värmer, ger trygghet och kanske viskar något fint alldeles intill örat. Sådär så det kittlar till och håret reser sig på armarna. Sådär så man vill vända sig om och förklarar hela världen för personen, överlåta varje litet vackert ord till dens hjärta.

 

Men samtidigt som man vill lämna in avskedsansökan till singel livet får man ångest bara av att tänka på det. För hur underbart det än är att hålla handen och vakna upp till en kyss i pannan, krävs det att man tänker för två. Den där friheten att kunna göra och bete sig som vill blir väldigt begränsad. Ens fria liv blir halvt men å andra sidan blir ens lyckliga liv lite bredare. Singel kan man alltid vara, det finns alltid tid till att dansa runt i trosorna med hårborsten som mikrofon. Att vara kär är inte lika lätt. Känslan är lätt att få, men att få den bekräftad kan ha många kaninhål gömda på vägen.

 

Så jag dansar vidare till min Mp3 och märker väl om någon plötsligt står bredvid och stampar takten. För tillfället har jag flera filtar hemma och soffan är placerad så bra att lägger jag mig rätt, ser ingen om jag flinar fånigt eller gråter när de kysser varandra i eldregn. Solen skiner, det har varit fotbollsturnering på jobbet och våren är på väg. I morgon är det fredag och jag är bjuden på stor fest med mat och vänner. Vem är jag att klaga egentligen? Framför spegeln är jag dessutom grym på att dansa...


You Go At Green

Idag har varit en bra dag.

Jag gick till jobbet och genast kände jag mig nyttigast i världen. Jag åt en light yoghurt till frukost och drack en massa vatten. Lyckades hitta jobb åt mina finnar och hålla dem sysselsatta. Var på möte om Helsingfors och kontoret som ska tas över. Kommer nog bli bra det här. Jag gick hem, åt soppa och har slappat framför The Matrix. Jag har träningsvärk efter igår då jag körde lite styrka och försökte tänja ut den gamla gymnast kroppen. Har en bit kvar men om nån vecka ska jag banne mig sitta i spagat igen.
Men bäst av allt:

Den 16 april flyger jag och Maddo till Carrassonne och jagar vildhästar i Camargue!
Äntligen är biljetter och boende bokat och nu fattas bara att vi bokar vårat 5 timmars äventyr upppe på hästryggen med pickning på stranden och galopp i vattenbrynet. Det känns riktigt bra och det var riktigt billigt. Tack gode Gud för Ryanair!

Vi ska fira att Maddo kommit halvvägs till femtio, vi ska äta en massa baugetter och slappa vid poolen. Idag var det 19 grader där nere.Vi ska sitta på mysiga fik och tjötaOch få träffa dessa skönheter.

Först var tanken att vi skulle hyra bil men eftersom vi båda slarvat bort körkortet hinner vi inte få ett nytt. Men det finns ju cykel! Shit, de e inte långt kvar. Har haft fjärilar i magen hela dagen.

Idag när jag ringde hem hade pappa precis varit ute och skottat snö.
Idag när jag gick hem från jobbet hittade jag såna här överallt.Green Means Go!

White Magic In Camargue

Att jag o Maddo har planer, det är en underdrift. Vi brukar skapa nya varje dag men än så länge har vi inte lyckats uppfylla någon. Eller jo, sälarna förra helgen. Nu ser det ut som att vi kommer uppfylla en annan plan.

http://www.camargueacheval.com/galerie-photo-camargue.html

Frankrike i april med vita hästar och flamongos

 

 

Det kommer bli helt underbart!

 


Beauty Is Nothing You Can Keep In A Box

Jag ska åka på smekmånad, eller smekweekend.
Vita Camargue-hästar, svarta tjurar och rosa flamingos- Viva la France!

Ska strax försöka skriva några ord till person jag aldrig träffat. Det var väl väntat att det skulle komma, men inte på det sättet. Jag blev glad när det kom, glad att personen faktiskt tog kontakt.

Ibland händer det att människor som betyder mycket helt enkelt går förlorade. Ibland behövs de på andra ställen mer än vad du behöver dem. Vackra människor man helst vill låsa in för att inte riskera att förlora dem. Människor som får dig att lysa. Människor som gjort så mycket utan att de egentligen inte gjort så mycket. Må-bra-människor!

Min må-bra-människa var en sån. Någon jag inte förstod förrän det var för sent hur mycket den betydde för mig. Någon jag tyvärr aldrig hann berätta för hur underbar den var. Att hjärtat faktiskt slog ett extra slag i närheten och jag inte kunde sluta le när namnet hördes. Kramen jag gavs fick allt att läka för en sekund. Men vackra människor är eftertraktade och min må-bra-människa behövdes på andra ställen.

Jag kan vara bitter, jag har. Tro mig, många svordomar har släppts över tjuven. Man kan inte bara sno en människa så där, inte utan god grund. Planerna jag haft för att ge tillbaka har varit många och det har kliat i fingrarna. Men idag hände nåt. Tjuven tog kontakt och bad om förlåtelse. Det var oväntat men det gjorde mig glad. Nu kan jag acceptera att det hände och varför.

Så istället för att vara bitter tänkter jag släppa mig vackra vän. Jag vet att den kan göra världen lite vackrare där den är nu. Kanske även jag lyckats få dagen att glittra lite mer där på andra sidan vattnet för en person?
Why Stick To One When You Can Have Two?

Nu äntligen får jag snart gå och lägga mig.
Har gått runt hela dagen och halvsovit, blev inte så mycket sömn inatt och det e ju söndag. På söndagar är man inte vaken helt! Dagen blev lite bättre när jag fick utklassa syrran och Sonny på Blockus. För tro mig, det var ren utklassning! Sen nu på kvällen fick jag se min Matrix och det går ju inte att få fel. Älskar dom filmerna, helt underbara! Det bästa är att man efter filmen känner sig som en utav dem och är verkligen rå cool! Tror att man kan se rullande gröna siffror bakom allt och springa runt på väggarna och slå skiten ur elaka mr.Smith. Vet inte hur många gånger jag sett ettan, men nästa vecka blir det en gång till!

Sprang över till Maddo idag och kikade på lite skor hon hittat på nätet. Vi tittade på varandras fötter och skrattade.Lika barn leka bäst!

Det bevisar att det inte bara är jag som går runt med olika strumpor. Huvudsaken är ju att man har strumpor. Att sen försöka matcha färg känns ju lite överdrivet!

Ska vänta på att tvätten blir klar nu så jag kan krypa under täcket. Ska bli skönt att få jobba lite igen.

You Spin My Head Round, Baby...Round,Round

Ja, man mår väl som man förtjänar?

Igår var det tokdans inne i Dublin som gällde.Förhoppningsvis såg det inte ut sådär, men jag flängde runt rätt bra på dansgolvet. Hade riktigt kul men nu så här i efterhand blir man lite orolig för hur det egentligen såg ut? Man kan alltid hoppas att det var underhållande iaf!

Dagen började med bio, The Bounty Hunter. Ingen biofilm alls, men vi fick lov att hitta på nåt. Slappa i biomörker var tillräckligt med action. Efter filmen blev det  en, två öl innan jag o Maddo åkte hem för att tjeja oss lite med smink o grejer. Sen åkte vi tillbaka till Liffey på förfest hos Danne o Mackan. Åkte vidare till Dublin för discodans. Vid tre stängde klubben så vi letade reda på lite mat och en buss med pratglada irländare som vägrade inse att vi inte var tyskar.

Morgonen var mindre rolig, men helt OK!
Tog med mig Danne till Lidl och köpte en massa frukt och juice och sen blev det plommon picknick vid busshållplatsen!

Underbart väder idag och frugan står och fixar fruskost till mig o syrran. Nästa rätt på menyn är toast med nutella och ananas. tror inte på det men måste ju prova bara för att kunna bevisa det!

Wanna See?

Orkar inte vänta på att datorn städar upp

Här kommer några utav alla bilder


Syrran o Sonny på tåget


Bänkade oss direkt framför sälarnaUnderbar utsikt!

Men vi kör på med lite småbilder. Klicka bara för att förstora


Perfekt dag och jag kommer säkert ha träningsvärk efter "klättringen" i morgon.
Och hur kan man avsluta ett sånt äventyr om inte med en Guiness?


I Am Guilty Of The Stupid Noise

Idag har vi varit på äventyr, jag, syrran och Maddo.
Tanken var först Belfast men vi var för trötta. Istället tog jag med mig syrran till jobbet för billig lunch och hämtade upp Maddo. Nya planen var säljakt!

Tåget till Dublin och byte till Howth. Där finns det sälar, tjocka sälar. Tog inte lång tid innan vi ser människor som samlats framför hamnkanten och pekar och vi springer dit. Genast hörs det höga pipiga töntiga ljud från oss. Vi hade hittat dem. En massa tjocka sälar som kikade upp från ytan och plaskade runt. Jättesöta och med tanke på våra pipljud skulle man kunna tro att de var hundvalpar. Blir ju lätt så när man blir så uppspelt!
Det togs en massa kort, lockades på och sen gick vi iväg och köpte fisk att mata med. Jätteäckligt o slemmigt men oj va kul det var!Efter sälarna tog vi sikte på de höga kullarna. Howth ligger ute på en halvö med stora klippor och helt fantastisk utsikt så självklart fick vi lov att komma högst upp. Vore ju dumt annars att åka dit?

Jag tog 245 bilder med Sonnys kamera bara och kunde ha tagit lika många fler. Så tråkigt att kameran tar bort mycket av magin för det var görfint, som dom där göteborgarna skulle sagt! Tog kort på allt o alla.Fredagshumöret var perfekt och vi var skitdryga. Skrattade åt ingenting och allt. Skulle kunna skriva en hel bibel med dumma kommentarer som vi kläckte ur oss. Maddo var hemsk! Vet inte vart hon gömmer undan allt ibland? Hon e liten men det får plats mycket konstigt i hennes huvud.

Vi sprang runt på klipporna ett bra tag och föröskte intala oss själva att efter nästa hörn skulle vi vända om. Jobbigt att det alltid kom ett nytt hörn som absolut såg ut att gömma något spännande. Blev även lite off road körning bland taggbuskar och bråte.

Vi letade oss tillbaka till en pasta restaurang, disskuterade perfekta blonda svenskar och skönhetsoperationer och själar med en gammal gubbe som vägrade hålla tyst och missade sin avgång. Hade han bara vart tyst hade jag sett till att sätta honom på plats. trångsynta jäkel!

Nu e vi trötta. Lite för mycket frisk luft!

Ska fixa lite bilder med, men håller på att rensa datorn. Fick skäll av syrran för att jag inte orkar anstränga mig med min egen dator, trots att jag jobbar med IT. Men vem orkar bry sig om det när man kommer hem från jobbet?Keep Your Hat On

Har hittat absolut sötaste reklamen


Not Without A Trace

Hoppas jag kommer få en lika kul dag som gårdagen var snart. Oslagbart när en hel bar står upp och sjunger med, klappar händer och tjoar. Alla är kompis med alla och det är lyckligt! Det är kärlek!Jag vet inte, vem tycker ni dansade bäst? Killarna som representerade Sverige ovan eller sötnosen nedan?


Det var riktigt roligt iaf! Ni måste komma till Irland nästa år på St Paddy's Day!


The Lovely Bones

En helt OK dag trots allt, men nu e jag trött.

Vi åkte iväg till Liffey valley jag och syrran. Shoppade lite, åt en massa onödigt och slappade i bio mörkret.
Perfekt söndag om det nu hade varit det.

Jag har ju gått och dregglat över min gröna jacka i flera dagar nu. Tycker den e så grym. Idag provade jag den...så ja, den fick ju lov att följa med hem. Den var alldeles för dyr,men det var limited edition så jag kan ju inte riskera att förlora den. Älskar den!Jag fick lov att inviga syrran för Eddie Rockets shakes. Så jäkla goda!Det behövs ingen mat egentligen, man blir mätt på de gigantiska shakesen, Choklad e ju såklart godast!Sen var det bio. Jag har läst boken tidigare, Flickan Från Ovan. Den var riktigt bra och lite ovanlig. Filmen var minst lika bra. Mycket jobbigare än vad jag hade trott. Gråten var o spökade lite hela tiden och det var några riktigt obehagliga scener. Tycker absolut att ni ska se den. Sen hade vi VIP platser och kunde sträcka ut oss med benen på sätet bredvid. En bra dag, lite slö bara!

Belfast blir det nog i morgon.

Vet ni vad en pappamygga e?


Green Was The Colour

Igår var en riktigt bra dag. Vi åkte in med Andreas och pojkarna och letade oss fram i massan av folk. Var verkliget smockat längst gatorna! Tror hela Dublin var ute i solen. Köpte oss en liten grön hatt för att kunna hänga med i modet och sen fick vi lov att ta en paus på en pub. Paraden var lite försenad så en Guiness passade utmärkt!

Det fanns en storbilds TV vi kunde följa paraden på så när den kom upp till Dame Street spang vi ut. Men att hitta bra plats var i stort sett omöjligt. Fick hoppa upp på Andreas axlar ett tag men sen tyckte jag synd om honom. Lyckades tränga in oss längre upp på gatan och sen var det bara att sträcka upp armarna och försöka ta kort. Människor överallt! Och i paraden fanns allt möjligt, coolast var nog insekterna. En äcklig stor spindel kom rullandes.Efter paraden letade vi oss in till puben igen. Tror det var den roligaste tiden på hela kvällen..Vi blev kvar där i 5 timmar och sjönk oss hesa. Killen som spleade var riktigt bra och skämtade med och om allt o alla. Svenskarna var dom som var kvar längst utav alla. Fanns människor från hela världen där. Från Australien till Texas till Sydafrika. Andreas och Olle försökte sig på irländsk dans vilket resulterade i en stukad fot och haltande resten av kvällen. Det var en fullproppad pub och ett jäkla drag. Länge sen jag hade så kul på en pub.

Men till slut var det dags att gå in till stan och möta upp resten som fått lov att jobba idag, haha! Vi förfestade lite hemma hos Henke, sen letade vi reda på en Fitzsimmons. Packat även där så det blev en drink innan vi gick tillbka till Henke för att ta lite rast innan vi skulle gå tillbaka igen. Men vi lyckades fastna.

Det var en riktigt bra dag och den slutade väldigt bra. Eftersom vi varit igång ända sen lunch bestämde vi oss för att ge upp ganska tidigt. Så idag är man faktiskt  rätt pigg och det ska bli lite fönstershopping och en bio kanske. Nej, jag gillar den där Patrick!Paddy's Day

Nu e det dags att åka in till Dublin o trängas bland folket. Ska tydligen vara riktigt packat!
Take My Picture

Har hittat Sonnys kamera, en sån där bra kamera. En sån som gör att manknner sig som proffsfotograf bara för att det låter mycket. Älskar det där klick ljudet!
Synd bara att det inte fanns nåt proffsigt att ta kort påVar för sigoch tillsammansDo we look like sisters?

Tur att Sonnys fått snygga grodor jag kan ta kort på. Då blir det lite klass på bilderna iaf


Pilgiftsgrodor

I Left You A Suprise In Your Camera

Nu är min jobbvecka över. Alldeles lagom lång tycker jag. Resten av veckan är det syster tid och sightseeing. I morgon ska hela Irland festa på Paddy's Day! Hela irland förvandlas till grönt och det kommer vara folkfest. Vi ska titta på paraden på dagen och sen lär det bli fest till morgonen. På fredag blir det Belfast och sen får vi se. har lite planer men det beror på vädret.

Igår visade jag syrran The Village och vi tog en öl på puben med alla gamla gubbar som saknar tänder. Hon provade sina högklackade stövlar men dom tog han snabbt av. Hon tyckte att hon blev lite för lång. Det tyckte jag med. jag är trots allt fyra år äldre...Sen gick vi o hälsade på Andreas o Maddo lite innan det blev sängen.

Martina gav mig en liten present igår när hon tyckte jag tog för lång tid på mig med sminket. Och jag har varnat henne...det kommer läggas ut på bloggen!
men, jag varnade henne!

Nu ska Malin sova middag

Sticks And StonesDär är den, sticks and stones
nån frivillig som vill leka detektiv och ladda ned den åt oss?
Jäkla bror!

Going Deep

Oj, nu funderar jag på att leka djup.
Har suttit alldeles för länge utan nåt att göra med tänkarmusik i öronen.

 

Ikväll blir jag o syrran själva hemma. Förhoppningsvis har vår film laddats ned klart. En film vi båda var helt kära i när vi var yngre. Eller små till och med. Sticks and Stones. Jag hoppas det är den filmen, skulle vara nostalgi. Åxå ett sånt där tillfälle man blir överväldigad av minnen och inser att, satans va länge sen det var! Var samma när jag såg på Landet För Länge Sedan. När man sitter där ihopknölad i soffan början man tveka på om den där tiden verkligen har existerat? När man sprang runt och lekte låtsashäst, tyckte elva på kvällen var jättesent och köpte lösgodis till Disney Dags. Har jag verkligen varit så liten att det alltid var mellanmål efter skolan med hallonkräm och smörgås? Jag vet att det var samma historia då. Kommer jag verkligen bli så stor? Jag, köra bil? Då var det helt overkligt att lilla jag skulle bli så stor en dag.

 

Men ja, hur overkligt det än känns har jag varit en sån där liten knodd som pillat upp ärtor i näsan så dagmamman fick pilla ut dom med pincett. Jag har haft väggarna tapetserade med affisher på Spice Girls och alla möjliga pojkband. Så vad tänkte man när man var i den åldern? Det är så mycket man har glömt och från en viss ålder finns inte ett enda minne? Hur fungerade man då egentligen? När man låg där i sängen och försökte gömma sig för garderobsmonstret, vad trodde man om framtiden då?

Nu är jag helt plötsligt vuxen, hur nu det gick till? Jag är så mycket äldre än jag någonsin trodde jag skulle bli. Körkortet togs och sen sa det bara svish! Nu bor man utomlands, leker coach över en IT helpdesk och betalar räkningar. Tänk att man trots all tvivel blev vuxen. Det känns konstigt. Jag känner mig inte som en vuxen, inte riktigt. Jag känner mig självständig och tillräckligt säker för att göra vuxengrejer men jag vill fortfarande inte se mig som vuxen.

 

Om man fick chansen där i soffan när Räddningspatrullen gick på TV att få en glimt av hur ens liv skulle se ut om 15 år, undra hur man skulle ha reagerat? Om man skulle vara nöjd med hur det artat sig eller om man bara skulle skaka på huvudet och skrika rakt ut? Jag hade nog blivit väldigt överraskad. Bra eller dåligt överraskad vet jag inte? Jag kommer inte ihåg hur jag tänkte på den tiden. Kanske man glömmer den tiden just för att inte kunna ångra sig sen?

 

Och hur kommer det bli sen när man fyller 70? Kommer det livet jag lever nu vara lika suddigt som livet jag levde i sandlådan? Jag hoppas inte det. Jag vill komma ihåg allt det här.Nej, sista mötet för dagen sen ska jag hem till syster!


Sleep Took Her Over

Nu e syster yster här och Malin är glad!
Solen sken idag och jag kunde välkomna henne med riktigt vårväder. Tur det, så mycket som jag har skrytit!
Stod hur länge som helst vid utgången på flygplatsen och väntade på att hoppa på henne. Otålig ju! Efter att ha flyttat vikten över till alla fötter flera gånger om, kom hon äntligen och det blev kramkalas. Lite skumt att ha henne här till slut. Var så länge sen nu. Och hon pratar konstigt. Zeb, vad har du gjort? Gävlemål går ju inte? Ska försöka få ordning på henne.

Ikväll blev det lugnt. Lite Fajitas, spel och film. Mer klarade hon inte av.Hon e trött lillen!
Så nu har jag bäddat ned henne i nytvättad säng och hon kan sova hur länge hon vill i morgon. Själv måste man jobba!!

Sisters Should Never Be SeparatedNu måste jag hoppa upp ur sängen och börja ordna lite innan det är dags att åka till flygplatsen. Idag kommer lilla Tinisen och hälsar på Irland och syrran! Ska bli så jäkla kul och jag har knappt kunnat sova inatt. Ligger och planerar vad vi ska göra och allt kul. Äntligen lite systersnack och fniss. Lite nervös ju...

Haha, vet att hon kommer döda mig men det bjuder jag på!
See ya!

Velvet Goldmine

Blev en lugn hemmakväll med pizza och film.
Velvet Goldmine
Önskar jag var född på 70-talet*
*


*
*

*
*

*
*

*
*
Pretending Is Cartoon

Jag älskar annorlunda människor. Människor som vågar vara lite udda och vågar bjuda på sig själv. Det behöver inte vara nåt speciellt, kan vara minsta lilla. Det gör allt så mycket färggladare och härligare.Det här gänget är överallt och dansar. Dom har hur många videos som helst och jag tycker dom e helt underbara! Önskar jag kunde våga mig på nåt liknande

Saturday Wakes Me With A Smile

God morgon världen!

Underbart det är att få sova, genast känns det som att man lever ett lyxliv! Väntar bara på att min butler ska komma in med frukost på sängen nu och fråga om jag är intresserad av en shopping weekend i New York? Ska ligga kvar ett tag till och hoppas...

Vaknade, slog på datorn och möttes av det här:

madelaine sa (08:37):
malin, inte zoo, jag har hittat vart vi måste åka!
longford
madelaine sa (08:38):
ISPCA har hem för övergivna djur där, och man får hälsa på
1,5-2 timmars resväg
Madde säger:
men äntligen!     
( - Här loggade jag på vid 11)
malin säger:
haha
oj, lite långt bort eller?
Madde säger:
ja, men vi måste ju hälsa på nån gång!
malin säger:
jaja,lätt
happ, hur länge har du varit vaken då?
Madde säger:
sen sju ungefär...
malin säger:
men gud, du e ju omöjlig
Madde säger:
jag vet, det är skitirriterande!
malin säger:
du är en sjuk människa, Maddolän!

Den där tjejen sover aldrig på helgerna. När jag vaknat har hon oftast badat, ätit, kollat på film och gud vet vad? Det är nåt fel på henne?

Nu blir det morgonkaffe och sen e det bara att sätta igång och städa innan syrran kommer.

Wake Me With A Smile

Nu e det nog för idag, nu ska jag lägga mig och krama kudden. Och jag ska sova. Sova ända till ett och njuta av sängen. Sova ända tills jag vaknar och sova lite till. Dricka det efterlängtade morgonkaffet och upprepa för mig själv att det är helg, nu e det helg! I morgon ska jag slappa och på söndag kommer syster!
Längtar...Gonatt alla vackra människor

They Kept Twisting My Mind

Allt e lite kaos just nu. Tror man har koll på läget men sen kommer Billy Corgans röst och tankarna snurrar iväg igen. Det är läskigt hur mycket en film eller konst överhuvudtaget kan trixa med dig. Musik kan göra allt med mig, få mig att gråta och skratta av alla möjliga orsaker. Vissa filmer kan få mig helt stum. Just nu känner jag mig lite stum. Lite osäker på hur det borde vara.Jag har haft riktigt höga förväntningar på den här filmen och kanske lite för höga? Jag vet inte? Jag har fortfarande inte lyckats landa riktigt och komma tillbaka till verkligheten. Det var en tung film, riktigt tung. Huvudet är helt slut efter alla mindtricks man utsattes för. Det får en verkligen att tänka. Precis efter filmen var jag lite besviken. Nu kommer det mer och mer. Nästan lite som i chock. Jo, jag älskade den! Vill se den igen.
Leo tillhör min topp tre på skådespelare. Och självklart har jag haft väggarna tapetserade med hans bilder. Herregud, va kär jag har varit i honom! Men det är inte därför. Han känns alltid äkta och hör jag honom gråta tar det två sekunder, sen lipar jag. Han känns äkta!

Ska försöka lätta lite på min tänkardvala nu. Kan ta ett tag dock, känns det som. Men det är ganska skönt. Måste läsa boken nu. Kan bara inte släppa slutet. Den sista repliken där...mindtricks over and over again!
Varför gör ni så?

Drop Your Pants

Några timmar kvar innan vi kan lossa på slipsen och släppa ut magen. Min mage har börjat tjuva lite på helgen redan dock. Får smyga runt nu och vara glad över mitt beslut att bära en längre tröja. På byxorna satt det nämligen en liten rebell knapp som helt plötsligt fick för sig att rymma? Så nu e jag knapplös men förhoppningsvis ska jag klara mig från att bli byxlös. Får sitta kvar ett tag till för att vara på den säkra sidan. VIP’s på golvet som hälsar på och jag tror inte det blir så populärt om jag springer omkring med byxorna nere och snubblar runt bland deras kostymer. Eller vem vet? Kanske blir en befodran, e ju trots allt fredag!

 Har tiggt åt mig lite värktabletter för nu är halsen på G igen. Kanske skulle försöka köra en hel pencillin kur och inte bara nån dag tills det känns bättre? Efter jobbet blir det bio med gänget, Shuttle Island. Tror den kommer vara riktigt bra, känner det på mig. Kanske unnar mig lite biogodis och hoppas på att få en bio partner jag kan sno handen av. Pax att sitta längst ut!

Ska nog även försöka smita in på New Look och dreggla lite över min jacka innan bion. Jag hann ju inte ens prova den igår. Prova får man...

 


Fridag

Idag är det fredag och fredagshumöret är på topp.Det blir alltid en sån skön avslappnad stämning när alla vet att nu snart, nu snart får vi vår frihet!Dagen började bra när vi köpte frukost.

Malin:  Maddo, jag tänkte se på Velvet Goldmine i helgen.
Maddo:  Mm, det låter som en ide. ”nickar instämmande
Maddo:  Det är inte riktigt en barnfilm.
Malin:  Men det är lugnt, jag fyller 25 idag.
Avslutas med att jag rynkar pannan, tittar upp mot himlen och undrar vad jag precis sagt. Vad kom det ifrån?
Sen blir det magkramp och skratt och Mathias tittar konstigt på oss.

Jaja, det var jätteroligt när det väl hände. På fredagar krävs det inte så mycket för att framkalla skratt tårar. Är
det som representerar det hela, kass humor!

Går igenom min kul mapp i mailen. En mapp man
tittar i när man har tråkigt eller bara känner för lite uppmuntring. Alla roliga mail, konversationer, bilder eller trams sparas där. Det e kul att ta upp lite då och då och jag har fnissat lite tyst för mig själv. Vissa skämt skulle ingen annan fatta om dom inte jobbade med oss. Men för oss är det hysteriskt roligt! Andra mail innehåller endast någon mening som inte ens är rolig. Men för mig betyder den nåt. Som en boost mapp! Idag är det en fredagsmapp som hjälper mig skynda på timmarna tills jag får åka hem, ta en powernap och inte behöva oroa mig för att jag inte kommer kunna somna i tid sen. För det är helg! Underbaraste dagen på hela veckan- Freitag!

 Hmm, kom just på en sak!
Fredag, Freitag...Fridag/freeday?
Måste genast underrätta Maddo om detta fenomen!


Nope, Can't Do it

Fan, har fastnat totalt i Billy Corgans röst.
Den mannen ger mig orgasm varje gång han sjunger för mig.
Jag måste sova... Men fy va underbar han e- Nej, Jag kan inte komma idag.
- Jasså? Vadårå?
- Nej, jag har fått en släng av Corganism!

We All Want Free Gifts

Dagens tips:

Gå in på en sminkaffär, Make Up Store om ni är i Sverige, ICI Paris i Belgien. Be om at få hjälp med att hitta en bra grund eller en bra naturlig ögon make up. Ni ska helst gå när det inte är så mycket folk ute. På så sätt har ni bäst chans att få en gratis make up. Jag älskar det. Gjorde det idag, kommer dock inte ihåg vad affären hette? Men det är som Irlands svar på Make Up Store. Det känns lite lagomt lyxigt! I Belgien får man alltid en massa gratisprover. Har hur många parfymer som helst som jag samlat på mig. Så det är ett lätt sätt om man vill ha lite vardagslyx. Har man inte råd att köpa nåt kan man ju alltid skylla på att man glömt kreditkortet någonstans?
Blev ännu mer sugen på att gå make up utbilding nu.Syrran ska få leka provdocka nästa vecka


My Love Billy Corgan

Får aldrig nog...kan aldrig få för mycketKan endast få för liteJag behöver mer...

Again, Zip It

Idag är det torsdag, då får man dricka torsdagsölen. Visste ni inte det?

Kom precis hem från Liffey Valley och detvar skönt att få komma bort från Leixlip lite. Var eld och lågor över att äntligen få fixa mitt hår, dock helt i onödan. Det är ett stort shopppingcenter och jag går in på första hårsalongen.
- Sorry, we don't do extensions...
Va? Ni e ju banne mig en frisörsalong. Blev lite bitter men det lagades snabbt då jag fick gå in på Claires. Där hittar jag alltid nåt kul. Slår aldrig fel!
Ökade ut min zipper collection med en ringSen fick jag agera personal shopper för Robert. Prackade på honom en massa kläder han fick prova. Hittade underbaraste jackan inne på New Look men det var lite för dyr. Får se, ska nog dit och dreggla lite till. Äter jag inget på två veckor har jag tjänat in den...

Vad Hände?

 Nu e det mycket jag vill men inte borde göra som bråkar.

Jag vill köpa en massa choklad och proppa i mig, hamstra full kinderna och mumsa hela kvällen. Jag vill gå ut och röka en massa cigaretter men jag kommer bara må dåligt. Jag vill bita av ala naglar och få tandköttet att blöda, men jag vill åxå ha långa naglar. Jag vill åka hem, men jag vill äver ha pengar. Jag vill skrika på folk men sitter tyst istället och håller tyst. Vill säga upp mig och hoppa på första bästa plan, men vill jobba ihop en massa pengar och kanske hitta på nåt bättre? Vill hem och krypa ned under täcket men vill åxå gå på bio och se andra människor än de jag jobbar med. Vill gömma mig under bordet när jag hör mitt namn men vill ju åxå visa att jag kan. Ett jäkla krig mellan allt nu?

 Dagen började ändå ganska bra, skrattade och tittade på blåsfiskar. Sen vet jag inte vad som hände? Nu e jag lite sur och grinig. Ska åka till Liffey Valley efter jobbet och leta reda på en bra frisör. Börjar bli trött mig själv så jag måste få till en förändring. Kanske kan unna mig nåt mer? 1 ½ timme kvar sen vägrar jag tänka mer jobb. Då ska jag vara egoist.


So, What Do You Do?

Så, vad e det jag jobbar med egentligen?
Jag jobbar med något jag alltid fördömt och högt pch tydligt talat om att jag aldrig någonsin skulle jobba med. IT och telefoni.

Allt började med att jag sökte jobb som au-pair då plötsligt en utav mammorna frågar om jag inte ska söka jobb på företaget hon jobbar? IT sade hon att hon jobbade med åch jag fnös lite tyst åt tanken. Men bara för skojs skull sökte jag jobbet och jag har aldrig varit så nervös över en telefonintervju. Jag höll på att städa ur min lägenhet så allt jag sade ekade och jag darrade och kallsvettades när de började fråga tekniska frågor om datorer. Hittade på en massa svar jag inte hade en aning om. Men två veckor senare hade jag flyttat till Belgien.

Företaget säljer tjänster till andra företag som en IT helpdesk. Om användare har problem med sin outlook, nätverket, skrivare mm. ringer dom till oss så försöker vi ordna det eller så skickar vi vidare det till ett team som kan det. Jag började i april och vi hade träning i en månad. Sedan tog det en månad till nästan innan vårt team gick live och började ta samtal. Redan från början var allt kaos. Allt gick fel och vi var alldeles för lite folk för att klara av den arbetsvolymen. Varje morogn var det ångest att komma till jobbet men tack vare ett helt underbart team lyckades vi hålla ihop. Har aldrig haft ett bättre team att jobba med, ni är oslagbara!

Ganska snabbt fick jag o Maddo erbjudandet att börja jobba med beställningar. Beställa nya användarkonton åt användare, sätta upp mailbox, ge tillgång till olika program och installationer mm. Riktigt skönt med tanke på att vi inte behövde ta lika många samtal, men det var stressigt ändå. I slutet på sommaren fick vi reda på att vår service desk skulle flytta till Irland och vi kände oss alla rätt överkörda. Allt slit vi lagt ned och sen skulle de bara ta jobbet ifrån oss. Det kändes att behöva träna upp de nya killarna som skulle ta vårt jobb, men de visade sig vara ett riktigt trevligt gäng.

En efter en försvann från originalgänget och under Halloween åkte jag och Stefan över till Irland för att hjälpa till med den sista överföringen av desken. Det var då jag fick frågan om jag var intresserad att flytta dit och börja jobba med dem. Självklart sa jag Ja! Så jag åkte till Belgien igen och hade en månad på mig att bli av med lägenhet och ordna upp allt. Sade Hej Då till alla och släppte några tårar över att behöva lämna mitt hem.Det gick inte en dag utan skrattHelt underbart gängDe sista kvarvarande av originalernaPå Irland fick jag chansen att bli coach och fick känna mig lite stolt över mig själv. Flyttade runt lite innan jag kom till lägenheten jag bor i nu. Det är stor skillnad mot jobbet i Belgien och det är nästan så man saknar kaoset ibland. Men nu är det dags att gå vidare igen.

I början på april lämnar jag mitt team och flyger till Helsingfors. Ska bo där i sex veckor med mitt nya gäng och ta över ett nytt kontor. Så nu är det jag som snor någon annans jobb, jag som e boven. Men det ska bli kul med en ny utmaning att försöka samla ihop all information och flytta över allt till Irland. Ett tillfälle att få växa ytterligare lite som person. Och jag tackar inte nej till att få bo på Hilton i sex veckor.

Så är det nån rolig som bor i Finland kan vi ju träffas och tjöta lite!

One Part Of The Family

På söndag kommer lilla Tinisen hit till mig!Har inte sett nån ur familjen sedan i julas så det ska bli kul att få lite tillbaka för en vecka. Sen blir det inget mer förrän i sommar kanske. Hade planer på att kidnappa med henne till London först men sen kom Finland ini bilden och började spöka med jobbet. Så ett tag där trodde jag inte hon kunde komma överhuvudtaget och det var lite hårt. Men Finland blir inte förräns i början på april. Kan berätta mer om det senare. Ska försöka mig på en powernap först.

Men i en vecka ska lillasyster vara här med mig och jag har planerat hela dagen. Den 17 är det självklart St Patricks Day så vi kommer ha fullt upp. Är ledig från och med onsdag så vi har tid att sova och vara bakfull hela torsdagen. På fredag funderar jag på att åka till Belfast och få guidad tur utav en gammal IRA ledare som suttit i fängelse i många år. Det ska tydligen vara väldigt intresant. Och på helgen om det är fint väder hade jag tänkt att åka till bergen och kanske sova över en natt.

Vi får se...kul ska det bli iaf!!

I Was Born As Wrong Colour

Ända sen jag blev medveten om mig själv och vem jag egentligen var, vad jag var...har jag velat vara någon annan. Det har nog de flesta gått igenom. Hör till att leva, att önska man levde någon annans liv. Att bo i Sverige betyder blond och blåögd. Helst ska man heta Inger och gå omkring naken åxå, då är man riktigt svensk. Det är det första jag hör utanför Sverige.
- But you're not blond?
Nej, precis. Jag vill inte vara blond.

Så länge jag kan minnas har jag velat vara mörkhårig och brunögd. Helst ha en mörkare ton på huden med. Jag vill inte vara svensk, blåögd och blond. Eller råttfärgad är mer riktigt. Det är tråkigt! Vill vara mörk, ha skitsnygga ben och kunna vicka på höfterna som en tok. Så ni mörka pappor hade ju förtur till mina ägg, haha! Allt som behövs är vackra mörka ögon, sen e jag fast.

Ska kolla om jag kan beställa hem bruna linser. Har ändå sovit halva dagen så det kommer dröja ett tag  innan jag kan somna.Hur skulle ni komponera ihop er själva om ni fick välja?

Knocked Up

Jag har nog just blivit lite kär...


Lykke Li och King Of Leon

If You Lived Here, You'd Be Home Now

Fy fa hemskt att göra videoblogg!
Är det verkligen jag som pratar? Låter jätekonstigt ju

Men jaja, så här bor jag iafI Need A Piece Of Someone Else

Det gjorde inte mindre ont i morse när jag vaknade...det gjorde mer ont!
Jag slår vad om att det är för mitt egoistiska inlägg i går kväll. Han där uppe har redan börjats traffa mig.
Så jag e hemma idag och tycker synd om mig själv. Funderar på att sätta upp lappar för att påminna människor om att det är synd om mig idag. Ont i halsen, huvudet, magen, hjärtat...behöver en kram åxå.

Inte blir det bättre av att jag lyssnar på superfina låtar, det e ju ett måste om man e ynklig. Började prata med en lärare från högstadiet som betyder så jäkla mycket för mig. Han gjorde så mycket mer än han tror. Vi håller fortfarande kontakten o förra sommaren fick jag äran att servera på hans bröllop. Nästan tio år sedan jag gick ut nian. Åh, herregud vad gammal jag kände mig nu....
Fick höra jätteroliga nyheter och mitt i allt när han berättade om hur stolt han var över mig började jag lipa som ett barn. Men jag får göra sånt idag.

Ska knapra lite mer värktabletter och penicillin nu, sen funderar jag på en liten videoblogg kanske?Skulle behöva någon som skriver o sjunger en sån låt till mig, bara till mig.
Då skulle jag nog må lite bättre...och en kram, glöm för guds skull inte kramen

My Friends Make Me Beautiful

Nu stänger jag för dagen.
Hoppas kroppen gör mindre ont i morgonThe Hurt Locker

Hm, knepig film.
Den berörde utan tvekan. Skrämde lite granna när man insåg hur det faktiskt går till där nere i kriget. Så jag blev lite rädd för världen och vissa människor som bor i den. Rädd för att någonsin behöva släppa iväg någon nära ned dit. Apelsinmannen, känn dig träffad!
Det kanske är väldigt egoistiskt utav mig och jag kanske inte borde få göra så egentligen. Kanske han där uppe gör en liten notis brevid mitt namn nu?
"Osäker himmel kandidat/egoistisk"

Men oavsett om det kan hjälpa människor skulle jag aldrig ge min tillåtelse till någon jag älskar att åka ned dit. De ska inte behöva gå rädda och riskera att bli skjutna, kidnapppade och gud vet vad? Jag vill inte behöva tvingas be en stilla bön varje minut när jag inte ens tror på böner. Jag vill inte vara rädd för att varje ringsignal ska betyda att en kista är på väg hem. Missförstå nu inte, jag lider med människorna som tvingas leva där nere och vill dom inget annat än att få fred. Verkligen. Men min familj är ändå min familj. Dom ska alltid ha det bra, alltid kunna le och skratta. Inte fly från kulor och ha dödsångest.
Jag är ledsen "Mannen-som-bestämmer-över-oss-enligt-vissa" men du kan skriva egoist över mitt namn. Jag kanske inte kommer till himlen, men förhoppningsvis har jag redan levt min tid i paradiset när jag träffar dig.

Jag gillade filmen, den var nog värd alla sina guldgubbar!


Nej, tack!

Mabye I'll Just Keep E'm

Jag e så fruktansvärt trött på allt som har med banker och papper och koder att göra. Förstår inte varför alla ska krångla till allt så jäkla mycket?
I Sverige går man in på banken, får ett konto, beställer ett kort som man får efter några dagar med pinkod. Vill man ha internetbank gör man det på banken och det e klart samma dag.
Här tar det ju tre veckor innan allt e klart. Varje gång jag tror mig närma mållinjen upptcäker jag att något saknas. Så har jag tur får jag tillgång till internetbanken den här veckan så jag kan betala tilbaka lite pengar o räkningar. Alla som vill ha pengar kan ju göra ett försök o skicka era kontouppgifter.....oops!

Annars har jag ont i hals o huvud. Ingen bra dag så nu ska jag bädda ned mig i soffan o se på film. Får se om vinnaren av Oscars galan är värd alla sina guldgubbar?

Hörs senare
Ok Go

Undra hur lång tid det tog att göra den här videon?
Inte det lättaste att komma på allt och ha tålamod att få allt att klaffa.Gonatt mina små vänner!

The World Is Painted By Banksy

Har bläddrat igenom hans bok idag, Banksy, och jag tycker det e så häftigt.
Över hela världen sitter hans målningar och ingen vet riktigt vem han är. Han skyltar inte med vem han är, vill att folk ska hålla uppmärksamheten på hans små spår istället. Älskar hans sätt!

Råttorna e min favorit

Smile, I'm Taking Your Picture

Har lyckats sprungit iväg och hämtat kameran nu.
Börjar bli människa igen
Konstigt det där att så fort är fest ska det kramas, kindpussas och skakas hand. Även om man ser varandra varje dag på jobbet och aldrig annars gör så?
Men jag klagar inte
Och som sagt, fulkort e ett måste!
Jag lånade ut kameran och vips var linslusen Andreas där.
Tror jag har två normala kort på honom där han inte spexar. Han var på G igår

Det var ett liveband som spelade och efter tillräckligt många öl var de flesta uppe och tjoade. Jag lyckades till och med dra upp Maddo för en svängom!


Lyckades ta en hel del kort igår för en gångs skull.

Nu ska det ätas hamburgare o slöa i soffan.

Did I?

Oj, idag är en sån där dagen efter ångest dag.
Jag hade riktigt kul igår, riktigt kul! Underbara  människor och många skratt. Men på slutet började Sonny leverera shots och alla vet ju hur det slutar. För mig resulterade det i blåmärken på rumpan efter ett dyk ner i asfalten, träningsvärki benen efter att ha dansat i klackar och någon enstaka minneslucka. Men det e sånt man får leva med. Lätt värt det!
Sonny skrattade iaf. Jag gick in för att köpa kebab åt oss. Efter två minuter kommer han in och hittar mig sittandes på golvet med fyra irländare och disskuterar...på tyska!
Nej, det var en kul kväll

Ska hem till Felix sen och hämta kameran som han så snällt tog hand om? Blev riktigt rädd ett tag där att någon snott den. Tur att jag tömde den på bilder innan jag gick ut igår kväll,haha!

Sitter och kollar igenom en massa gamla bilder nu och känner miglite nostalgisk. Påminn mig om att hämta med mig alla kort jag har i Sverige vid nästa besök.


I Touch You On A Screen

Nu e det dags för fest.
Hela teamet samlas nere på The Courtyard och sen ska det festas natten lång.
Fransarna e på, klackarna ska på.

Dansar till gamla godingar, mobilen och kameran hänger i ett snöre runt halsen.Touch me, touch me. I long to live for real
Tack och Hej
Trevlig Helg!

She Said I'm All Yours Tonight

Guess who?

Har varit på Tesco nu och shoppat lite mat och nya hörlurar. Jag har en tendens att slita sönder alla mina hörlurar efter en månad. Men så går det när man rockar strumporna av en själv. Så nu håller jag på att fylla på med nya låtar av den här mannen. Började med några jag absolut visste att jag ville ha, men nu har det blivit hur många som helst. Det tar ju aldrig slut! Har kollat en massa videos och jag är helt blöt på tröjan av dreggel nu. Ibland är han för bra för ens eget bästa...
Har sett att filmen med honom finns att köpa nu, så i morgon kanske?
I morgon blir det nog bio med och kanske beställa tid hos frissan? Många bubblande ideerHade gärna varit lite dirty med honom, hehe!!

Sun Is Shining, The Weather Is Sweet

Dagar som den här saknar jag min lägenhet i Antwerpen, eller rättare sagt grannen jag hade under mig. Han svek mig aldrig. Jag brukade se fram emot att få lägga mig bara för att få vakna upp igen. Varje helg bjöds det nämligen på underbar reagge på högsta volym att öppna ögonen till. Det slog aldrig fel. Jag brukade tassa upp och öppna balkongdörren för att höra ännu bättre och få frisk sommarluft. Sen låg jag i sängen eller dansade runt i trosorna hela dagen och kände att allt var bra.
Förra helgen när jag hälsade på i Belgien fick jag sova i gamla lägenheten igen och det var favorit i repris. Låg och vickade på tårna och njöt där på madrassen.
Underbara granne!Nu ska jag ta mig upp ur sängen, på med jeansen som knappt håller ihop längre men som bara blir skönare för varje reva som går. Dricka helgens morgonkaffe, en cigg ute i solen och sen får vi se. Ska ha fått lönen idag så nån sorts shopping ska vi väl kunna klara av.

Måste kolla så att allt står rätt till med Maddo sen.
Jäklar, va dryg hon har varit inatt. Ena sekunden har hon skällt på allt och alla för att ingen ville spela kort med henne, andra sekunden har jag fått lov att trösta henne. Det var påfrestande, jag visste ju aldrig om hon skulle slå eller krama?

Sun is shining, the weather is sweet
Make you want to move your dancing feet

Dream Of Me, Will You

David Bowie lurar i bakgrunden och tårna har vickat hela kvällen uppe på armstödet till soffan. Har inte gjort nåt vettigt ikväll och kommer inte göra det heller. Det e det som är så skönt, jag behöver inte göra nåt. I morgon är det lördag.Ska alldeles strax gå och krypa ned under täcket. Elementet är avstängt så det är sådär alldeles lagomt kallt för att man ska kunna gömma halva ansiktet under täcket och känna att det är mys. I morgon ska jag sova hur länge jag vill. Men skulle jag vakna innan nio kommer jag tvinga mig själv att somna om. Eller bara ligga kvar på kudden och dagdrömma. Gud va jag älskar helgen!Tänkte avsluta med en rolig bild, men insåg att efter att ha stirrat på den för länge blev jag nästan lite rädd. Är det verkligen jag?

Nåja, sov gott allihopa och se till att inte jaga fåren allt för länge. Går lättare om ni helt enkelt väntar och låter dom komma fram och nosa. Dom e himla mjuka och goa, jag lovar!

I Live Out Of Words

Var inne hos Aeroweth
Bland det finaste jag sett


"Och han är så vacker

att jag gråter baklänges"


Ibland kan ord få hjärtat att stanna för sekund och vakuum uppstår

Caught In A Moment

Bilder åt folketHästarna vi trånar efter utanför jobbet.
Den lilla är paxad redan- Men Malin, det finns ju rätt många hästisar här...dom skulle väl inte märka om det försvann en?
Maddo tittar frågande upp och Malin skakar fundersamt på huvudet.
- Nej, särskillt inte om den försvinner när det är mörkt ute.
De nickar båda och ler nöjt!Nån gång ska vi upp det där berget...nån gångOch här kan vi odla midsommarstång till i Juni.
Jag kan redan se det framför mig, hoppande grodmänniskor överallt som kvackar och skrattar sig onda i magenIrlands svar på Wisteria Lane
I huset längst till höger bor det tonårspojkar som brukar ha fest utan sina föräldrars tillåtelse.
Maddo har koll på allt!
Kan vara ide att föra anteckningar ifall det skulle behövas utpressning i framtidenDen efterlängtade torsdagsölen i solen.
Det var grejer
Kom på ett nytt uttryck för oss tjejer.
BiLF istället för MiLFSen blev det spel på golvet.
Ibland är det svårt att veta vilken glädje som e den sanna?
Den egna lyckan eller skadeglädje?Tog på mig flugögonen idag, mest bara för att verka lite cool.
Men grannarna började kolla konstigt och jag vill ju göra ett gott intryck som svensk.

I'm Refusing Sunglasses

Alla klagar på vädret på Irland, det är det man gör. Hör till traditionen att skämta om allt regn som dränker oss. Vet inte om det stämmer, har inte lyckats få våteksem än iaf. Inga gummistövlar har jag inhandlat heller.
-          Så, hur trivs du på Irland?
-          Jodå, det e regnigt!
-          Hahaha!
Samma dåliga skämt varje gång, men alla verkar skratta åt det?

På morgonen är det kallt och frost. Varje gång foten går utaför dörren släpps en svordom fri. Varför föddes jag inte i Söderhavet och dricker kokosmjölk? Men sen kommer våren fram. Underbara varma kärleksfulla solen som får allas ögon att glittra lite extra när de kisar fram mellan luggen. Total lycka när man korsar benen och sätter sig på asfalten med kaniner springandes mellan gräset och leker kull. Det är då man känner att man tycker om att leva. Sommar i all ära, ära vare Gud i höjden...men de första dagarna på våren när jackan lämnas inne och man kan se de första knopparna börja kämpa sig ut, det är helt oslagbart!

 Igår gick vi hem efter jobbet, hälsade på hästarna och Maddo o jag sprang iväg på den stora ängen. Hela tiden har vi hört myter om den där genvägen. Igår var det dags att undersöka om det låg någon sanning bakom det hela eller om folk lurades? Pojkarna gick till affären och vi satte av i trav och njöt av utsikten mot bergen. Jo, det finns berg här, med snö på toppen fortfarande. Vi mötte människor, såg människor, men när vi kom fram till husen fanns det ingen väg in? Vart kom alla människor ifrån? Var dom en del utav den mystiska sekten här på Irland som alltid är så trevlig, kallar en för ”love” och kan gå genom murar? Förvirringen växte och vi fortsatte bort över ängen. Taggtråd, murar, stängsel, plank...hinder överallt. Till slut hittar vi en lucka och smiter igenom när inga barn tittar på. Det hade ju varit pinsamt!

Så myten om en genväg var sann, bara man vet vart man ska leta. Och var beredd på tagg attack! Lämna prinsess klänningen hemma och ta på hjälmen, det kräver action! GI Joe, släng dig i väggen! Men vi har redan planer på hur vi skulle kunna underlätta våra äventyr. Jag säger bara en sak: Plankor!

När vi väl kom hem väntade pojkarna utan nycklar o ville komma in? Dom e så krävande nu för tiden? Tur att vi råkat gå förbi Spar och köpt öl. Det var ju torsdag, alla vet att man dricker öl på torsdagar!? Så vi satte oss på Maddo och Andreas balkong och njöt av det sista av solen. Riktigt härligt och mysigt. Skrattade så jag fick ont i magen. Efter solnedgången var det sällskapspel och ännu mer skratt.

Idag funderar jag på att flytta torsdagsölen till fredag istället.
Känns som att det kan underlätta lite?

Nu e det lunch, ut o jaga kaninen med kisande solantastade ögon och le lite fånigt!


Leaving Clues For The Heart

Jag älskar att lämna små meddelanden. Ledtrådar till personer som betyder mycket.
Här, titta...du betyder mycket för mig.
Här, titta...du har svikit mig!

När en liten, pytteliten smula, kan få en person att genast veta vad det handlar om...jag älskar det!
Idag har jag en lycklig ledtråd, en smula jag vill att personen ska ta åt sig och behålla.
Jag vill att personen ska kunna sitta med ett leende efter att ha läst det här och säga:
- Jo, men jag e nog himla bra ändå!
mamma,mamma, titta, titta

Ett måste:

http://tinyurl.com/yzzdjpv

Det gär gjorde min dag...och ni ser ju...egentligen är det fredag idag!!


Can A Fish Talk?

Då var man fast i sitt första FaceBook spel!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Har ju lovat mig själv att hålla mig till mina Fortune Cookies och inget annat. Men idag övertalade Maddo mig att skaffa akvarium. Det var inte särskillt svårt.
Men jag blir frustrerad, de växer ju så sakta och jag vill ha mer poäng! Börjar kännas lite maniskt. Varje halvtimme in och kolla om någon liten firre är hungrig, om dt behövs städas eller om de kanske rentav växt sig vuxna och könsmogna. Haha! Kan nog bli en långkörare det här.Saknar mitt akvarium. Hade ett jättefint åttakantigt proppat med växter. Jobbar man på en djuraffär slinker det väldigt lätt ned en växt eller två vid en ny leverans. Nej, akvarium ska det bli igen.

Underbarast var ändå i gymnasiet när jag praktiserade på Universeum i Göteborg i tre veckor. Jag matade hajar, smög runt i regnskogen och matade alla möjliga djur, byggde terrarier, födde upp utrotningshotade grodor och en massa mer. Men varje morgon innan dörrarna öppnades satte jag mig framför den stora haj tanken och njöt. Det enda som hördes var vattnet som speglade sig mot väggarna i vågor. Dov belysning och man kände sig nästan troende för ett tag. Hoppades att himlen skulle vara lika vacker den dagen det var dags.Jag skulle vilja ta med mig en sovsäck och ligga där hela natten och drömma mig bort.
Försöka prata med sågfisken när ingen annan ser. Kanske han bara är blyg?

Zzzzz...

Om en kvart är min powernap över. Synd bara att jag glömde det viktigaste, sova!
Ska se på film då, försöka iaf. Det var lika igår, Taking over Perham, 123...lyckades se en tredjedel iaf innan kudden fick extra tyngd i soffan. Men hur skönt är det inte då att få sova lite när man inte ska. Med kläderna på och ljud i bakgrunden. Kommer bli tufft att hålla ögonen öppna tills ikväll.

Men jag har en plan...kaffe!Eller ännu bättre.
Tänk att få somna i Khao Sok med Gibbonaporna sjungandes ute bland djungelns träd.
Gud va jag längtar tillbaka dit!

We were the kings and queens of promise's

Som vi pratat om tidigare, låtar och dofter kan få våra sinnen att trigga igång och uppleva underbara minnen eller få oss att uppskatta insikten om att livet lett mot oss och gett oss gåvor vi aldrig kommer glömma. En enda liten ton kan få mig att minnas allt från när Barbie fortfarande var en stor del utav min fritid och en del låtar kan få mig att längta tillbaka till den där enka mörka perioden där man inte behövde bry sig om att vara lycklig. Där allt var svart eller vitt och dagen gick ut på att straffa sig själv på ett eller annat sätt. De minnerna ligger fortfarande alldeles under ytan och kuttrar. Men jag tänker behålla dem där. För mig är dom livsviktiga. Får mig helt enkelt att känna mig levande. Jag behöver känna att jag kan dö fär att kunna leva. De höll på att ta livet av mig förut men nu är de mer som bränsle.

Jag har insett att jag inte är en människa som kan leva på samma ställe hela livet. Själen är alldeles för rastlös och jag har alldeles för mycket utrymme för nya intryck och upplevelser för att kunna pausa mig själv. Min dröm sedan många många år tillbaka var att bli en ung mamma. Den där tjockismagen har alltid gjort mig avundsjuk och jag kan inte neka att jag är fruktansvärt bebis sugen. Det har jag alltid varit och nu när alla vänner börjat stadga sig växer sig längtan efter ett par mini fötter och händer ännu större. Jag kan sitta bänkad framför faktaprogram om födslar eller helt enkelt leta upp egna videos på YouTube om barnafödslar. Fråga mig om bedövningar, jag vet allt! För två år sedan försökte jag till och med själv att få barn. I åtta månader försökte vi. Varje månad lika förväntansfull och provade sticka efter graviditets sticka. Inga dubbla blå streck!  Det fick en att tänka att den där aborten när man var 15 kanske ändå förstörde allt? Han lyckades ju ändå bara någon månad efter att vi gjort slut och jag flyttade till Belgien? Han klargjorde att det var inget fel på honom.

Det är läskigt när ens största dröm börjar tveka och krångla. Jag har till och med provat några gånger, haft sex utan skydd, bara för att se. Samma negativa svar varje gång. Jag vet att jag med största sannolikhet oroar mig i onödan, men det finns ändå alltid där i bakhuvudet. Tänk om jag sumpat min enda chans till en egen familj? Det skulle knäcka mig totalt. Men samtidigt som jag vill ha min familj, vill ha mina rutiner och traditioner - Känner jag att det inte finns plats. Jag vet inte vart jag hör hemma? Sverige, Belgien, Irland eller något annat land jag inte provat på än? Samtidigt som jag älskar att äntligen få leva ut min dröm att bo utomlands, skrämmer det mig. Jag känner att det kan ta år innan jag hittat min plats. Där jag ska bosätta mig, skaffa hus och börja odla körsbärs tomater. Men tänk om den platsen är långt borta från min riktiga familj? Jag tror det är det som gör mest ont. Att inte kunna åka hem till sina föräldrar och syskon när man känner för det. Att behöva begränsa sig till 2-3 gånger om året. Det är ändå min familj, mina minnen. Jag vill ha dom nära. Första barnet vill jag ha mamma där.

Men jag är inte orolig. Nån gång kommer jag dit. Kanske fortfare än jag tror, kanske när jag fyller 30?
Oavsett vad har jag lovat mig själv att bli världens bästa mamma, syster och dotter. För jag vet att jag har världens bästa familj och jag vill betyda lika mycket för dem som de betyder för mig


Så tillbaka till mina låtar...
Vissa låtar får mig att vilja sparka bakut och ta första bästa transportmedlet till flygplatsen.
Det här är en utav dem. Man blir så jäkla äventyrslysten!

Love Has No Nationality

zemra

cœurcuore

Herzcorazón

心臟καρδιά

hjärta


Did I Just Grow Or Was It You Who Shrank?

Har ni haft såna där ögonblick när ni måste stanna till och sätta ned kaffekoppen för att stundens insikt får er att tappa balansen lite?
Man vill ju inte riskera att tappa den och skvätta ned alla eller kanske rentav råka trasa sönder den av frustration.
Kaffe fläckar är svåra att få bort och kanske inte ens går bort alls. Passar man sig inte kan det bli en väldigt fläckig insikt.
Jag har inget kaffe, svartvinbärsjuice. Ännu värre.

Det är svårt att bestämma sig om jag ska fortsätta känna mig övermogen och bara skratta åt allt. Eller om jag ska sänka mig till deras nivå och skratta mig magont hela vägen hem med lurig min?
Ni män, eller nej. Låt mig försöka igen. Ni killar, varför är ni så satans fega?
Jag har träffat på allt för många nu som gärna gömmer sig så fort det blir jobbigt och försöker skämta bort det. Eller så försöker ni vända det till vår nackdel med de sämsta argumenten någonsin.

Fick en känsla idag att jag var nära på övermogen. Ok, kanske in riktigt, men jag kände mig jäkligt vuxen iaf. När små män, lät konstigt om jag skrev små pojkar, helt plötsligt säger upp all bekantskap bara för att slippa bråka med sin flickvän om mig?
Vart finns logiken i det? Plötsligt betydde vår vänskap ingenting eftersom den nuvarande flickvännen tyckte det var jobbigt att jag existerade.
men det låter ju logiskt. Jag hade ju varit ett nervvrak, särskillt med tanke på att det skijler ett helt hav med kallt vatten mellan oss?
Som sagt, fegisar!
Att låta någon bestämma över mig på det sättet.
"Den får du träffa, henne får du inte prata med, inte äta det, inte säga så"
Kom igen, har dom ingen fri vilja?

Men jag har bestämt mig för att föregå med ett gott exempel så den lilla pojken kanske lär sig att växa upp snart.


My Friends Are My Estate

Friendship
From Wikipedia, the free encyclopedia
Friendship is the cooperative and supportive relationship between people, or animals. In this sense, the term connotes a relationship which involves mutual knowledge, esteem, affection, and respect  along with a degree of rendering service to friends in times of need or crisis. Friends will welcome each other's company and exhibit loyalty towards each other, often to the point of altruism. Their tastes will usually be similar and may converge, and they will share enjoyable activities. They will also engage in mutually helping behavior, such as the exchange of advice and the sharing of hardship. A friend is someone who may often demonstrate reciprocating and reflective behaviors. Yet for some, the practical execution of friendship is little more than the trust that someone will not harm them.
Value that is found in friendships is often the result of a friend demonstrating the following on a consistent basis:

* the tendency to desire what is best for the other
* sympathy and empathy
* honesty, perhaps in situations where it may be difficult for others to speak the truth, especially in terms of pointing out the perceived faults of one's counterpart
* mutual understandingAt Least She Died With Music In Her Ears

Börjar känna mig hemma på flygplatser nu, vet vilket håll jag ska gå ut och brukar bara stanna för att hålla resten av invånarna på plast stolarna nyfikna. Tittar upp och ned på tavlan med avgångstider och låtsas välja den längst bort. Eller den jag tror invånarna skulle bli mest avundsjuk på. Låtsas att jag ska åka till New York för en viktig filminspelning, möta upp min fästman i Paris och bli bjuden på picknick längst upp i Eiffeltornet med levande ljus på röd-vit rutig duk. Eller kanske äntligen få åka och titta på min nya lägenhet med takterass som vetter ut mot Stilla Havet? För jag är viktig, jag flyger varje helg. Det är kul att spela roller. Lämna kvar något med flit i fickan om det råkar stå en snygg vakt vid säkerhetskontrollen.

- Do you have anything in your pockets?
Blinkar med valpögonen och rycker på axlarna
- What? No, no, no...
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!
- Could you please step over here so I can search you?

Något kul måste man ju få roa sig med. Leka kull med uniformer får tiden att gå så mycket snabbare.

Men att flyga ensam tycker jag inte om. Lite för egoistiskt för att kunna njuta av att flyga omkring bland molnen i en tung metall tub. Det känns som en flygplansrättighet att få ha någon bredvid sig som håller handen. Det borde ingå i priset. En kudde att gömma ansiktet i, en shot starkt för att lugna nerverna, bettskydd för att inte slita ned tänderna och en hand att klämma sönder. Eller ännu bättre, en person som sitter bredvid och berättar hur bra man är och att en flygplans krash är väl ingenting för en superhjältinna som du?

Helst vill man ju dö tillsammans med någon om man ändå ska dö. Mest pondis är ju självklart att kunna skriva i CVt att man överlevt en krash, men det CVt är väldigt sällsynt har jag läst. Brukar mest hända på filmer. Så ska jag dö vill jag ha med mig hela familjen och alla vänner på planet. Alla ska trängas runt mig och hålla handen och sen ska vi brinna tillsammans. Egoist Malin! Men så har inte fallet varit senaste tiden. Antingen stirrar jag mig blind på boken när farten ökar och den tunga fågeln gör sig redo för start, eller så försöker jag försvinna in i hörlurarna på min Mp3. Jo, jag vet.
"All electronic device most be switched of during start and landing"
Men lyssna nu, jag har en bra orsak.
Om jag nu skulle dö i en flygkrash har jag lyckats snickra ihop ett litet drömscenario. Jag har en grej som jag måste göra vid varje start och landning. Min bönestund att låta min familj få veta att jag har det bra. I mitt snickeri kommer dom hitta mig bland alla vrak spillror, fortfarande med min Mp3 i öronen. Som i magi har den stannat på just den låten som jag lyssnade på alldeles innan hjärtat slutade slå. Som ett tecken åt dem. Därför väljer jag med omsorg vad jag ska lyssna på. De ska kunna titta på den lilla skärmen och tänka:
-Jaha, men då dog hon leendes iaf!

Igår var det den här låten som spelades på repeat till säkerhetsbältes skylten slocknat.
När vi var mindre hade vi en liten snurra som spelade just den här låten om man snurrade på den. Vi brukade sitta på köksgolvet och låta den dansa fram bland fötterna. Gul tror jag den var. Den kanske till och med lyste? Jag tror att om de visste att det var min sista låt skulle de veta att jag hade det bra. Konstiga rutiner man kan uppfinna för att intala sig själv att det kommer bli bra.Undra om den där snurran fortfarande finns kvar?

RSS 2.0