I Left You A Suprise In Your Camera

Nu är min jobbvecka över. Alldeles lagom lång tycker jag. Resten av veckan är det syster tid och sightseeing. I morgon ska hela Irland festa på Paddy's Day! Hela irland förvandlas till grönt och det kommer vara folkfest. Vi ska titta på paraden på dagen och sen lär det bli fest till morgonen. På fredag blir det Belfast och sen får vi se. har lite planer men det beror på vädret.

Igår visade jag syrran The Village och vi tog en öl på puben med alla gamla gubbar som saknar tänder. Hon provade sina högklackade stövlar men dom tog han snabbt av. Hon tyckte att hon blev lite för lång. Det tyckte jag med. jag är trots allt fyra år äldre...



Sen gick vi o hälsade på Andreas o Maddo lite innan det blev sängen.

Martina gav mig en liten present igår när hon tyckte jag tog för lång tid på mig med sminket. Och jag har varnat henne...det kommer läggas ut på bloggen!




men, jag varnade henne!

Nu ska Malin sova middag

Kommentarer
Postat av: Tillan

Sv: Det är nog alltid omöjligt att förstå sig på den familjen, men samtidigt om man har levt in the spotlight i så många år blir man kanske till slut beroende av det? Hmm nej inga biljetter än.. Jermaine har bara sagt datumet och arena, vågar dock inte tro på det då jag och min vän var i Wien i höstas när det vart inställt lixom!



Får vänta och se!

2010-03-16 @ 18:23:45
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: IDA

Sv: Åh, ja verkligen!



Förresten, vad gör du på Irland? :) Klar med Belgien?

2010-03-16 @ 18:35:30
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0