Turist

Idag har vi lekt turist på Guiness bryggeriet. Orkar inte skriva så mycket, är så jäkla trött. Måste försöka vakna och hitta på nåt skoj att göra.



Mitt övernattningskit från flygplatsen


Lite lagomt trött och efter i fredags


Vart e Stefan?



Irländarna



Jag o Robert





Wall of fame

Resten av bilderna kommer i morgon...dags för trick or treat


BIG breakfast

Oj oj oj, va stolt jag e over mig sjalv. Jag har atit hotell frukost i en restaurang full av manniskor, helt SJALV! Fatta va stort det ar! Jag har fobi for sant. Tycker det ser sa ensamt och sorgligt nar manniskor gar pa restaurang helt sjalv och gar hellre hungrig an utsatter mig for det. Men idag tog jag tjuren vid hornen! Jag lag kvar i sangen till halv elva och vandades, skulle jag eller skulle jag inte? Men jag utrustade mig med min Mp3 och en bok, pa sa satt kan jag se upptagen ut och koncentrera mig pa musiken. Haha! Jag fick ett bord for en och lastade pa med en massa mat. Sen satt jag kvar i en halvtimme och smuttade pa mitt kaffe. Kande mig riktigt sofistikerad! Sa det har maste ju bli en bra dag. Jag har redan vuxit som manniska och klockan ar bara elva.

Igar hade jag riktigt roligt!
Jag motte upp Stefan for lite kak, men det var inte sa bara. Alla stangde vid tio pa kvallen och till slut hittade vi en pizzeria som fortfarande hade oppet nagra minuter till. Efter den valdigt lilla pizzan tog jag taxi till Jonas och Jimmys lagenhet och motte varldens snallaste taxishaffis! Han var valdigt noga med att jag skulle komma ratt och passade pa att leka guide pa vagen. Hemma hos Jonas var alla grabbarna samlade och vi korde lite forfest. Sen gick vi in till centrum och letade reda pa en bar dar vi svangde lite pa de lurviga. Men igen, vid tre stangde alla stallen. Va e det har? Nej, Irland kan jag aldrig flytta till! Jonas gick med hem for vi insag att han bodde bara nagra gator ifran mig. Det e ett jakla skont gang och jag kommer sakna dom sen nar jag aker hem. Far se om jag hanger pa ikvall med. Ikvall ar ju den stora Halloween natten. Var fullt av utkladda manniskor igar och alla barer och klubbar har pyntat. Me like!!

Nej, nu ska jag piffa till mig lite och terrorisera Stefan for lite turistaktiviteter. Guiness bryggeriet tror jag star pa tapeten idag 

Pre Halloween

Satans va trott jag e!

Kom precis hem fran jobbet och ska forsoka vakna till lite, blir nog kalldusch. Ikvall ar det namligen party. Ska mota upp Irlandarna hemma hos hos tva utav dem for lite forfest sen far vi se vad kvallen erbjuder? Ska bli kul att se hur Dublin ar? Eller hur Halloween ser ut? Pa jobbet sprang det runt sma otacka varelser lite overallt och jag fick hjartattack iaf 3 ganger nar Jan smog sig pa. Det spelades aven gitarr med skonsang och aven nagra danssteg bjods det pa. Riktigt avslappnad skon stamning. Men satans va stort det ar! Fran receptionen ar det 1 km att ga innan man kommer till var avdelning. Och i restaurangen har dom en massa mat, VEGETARISK mat!! Mumsade i mig en massa Macarony Cheese idag.  Var kul att traffa Irlandarna igen.

Men jag kommer nog aldrig flytta hit. I Begien ar det iaf inte meningen att jag ska forsta vad dom sager. Har ar det meningen att dom ska prata nat engelska liknande, men det gor dom ju inte. Det ar ett helt eget sprak dom forsoker sig pa och jag blir inte ett dugg smart pa det. Men det har val sin charm.

Nej, dags att piffa till sig nu. Har antligen fatt mitt bagage som bestamde sig for att ta flyget efter mig.




Dublin

Framförhållning, vad e det?
Fick reda på vid 16,00 att mitt plan går vid 20,20
Så bye bye I guess


Hide My Feet In Bora Bora

Åh, nu har jag fått sån där extrem längtan efter äventyr igen!
Ni vet när man i panik kollar alla sina konton, kalkylerar och fantiserar vart man skulle kunna ta vägen. Undra om jag någonsin kommer kunna bosätta mig på ett och samma ställe utan att rymma iväg hela tiden? Men det finns ju så mycket att se och göra. Får se till att betala tillbaka alla pengar nu som man lånat, så jag kan spara undan och ut o resa lite. Har även kommit på att jag måste gifta mig rikt om jag ska ha råd att åka till mitt drömparadis! För det är det verkligen, ett paradis. Jag har ju som sagt aldrig varit där, men nån gång...
Kollade flygbiljetter alldeles nyss och den gick på 40.000. Sen kostar hotellen billigast 1000kr/natten. Men det är det lätt värt vid en smekmånad

I give you...Bora Bora















Soul Meets Body

Jag har fått mitt USB-stick fyllt med en massa sköna låtar


Morr

Nu snart skiter jag i hela den här grejen med att åka till Dublin. Från början var det sagt att jag skulle ha åkt igår, men sen fick jag reda på i fredags att det nog blev på tisdag för allt var inte klart än. Ok, tänkte jag, det kan jag förstå! Så igår väntade jag att få reda på när flyget skulle gå, inga nyheter eller uppdateringar. Idag väntade jag på uppdateringar angående mitt flyg, men icke. Däremot fick en annan kille åka idag helt plötsligt. Inget alls emot honom eller något sånt, absolut inte. Känns bara så förbannat surt att jag som vetat om det i över en vecka fortfarande inte fått resan godkänd, men han som fick reda på det igår redan sitter på flygplatsen. Så jag får väl åka till jobbet i morgon igen och vänta på nyheter. Känns dock som att jag skiter i det snart. Jag måste ända åka hem därifrån nästa onsdag för jag ska flyga till Sverige och åka båt med familjen. Det kommer bara kosta en massa att åka till Dublin så kort tid. Nej, det är surt!

Men igår var en bra dag. Efter jobbet var det tvätt och sen mötte jag upp Roel. Bio stod på schemat och shoppping av en massa godsaker. Vi stod i affären hur länge som helst och disskuterade kakor och bubbelläsk. Efter många vändor fram och tillbaka mellan godsakshyllorna bestämde vi oss till slut för vad som skulle få följa med ut ur affären. Men vid ingången till bion blev vi stoppade. Man fick inte ha med sig stora kakpaket in i biosalongen? Jag vet, de e sjukt?! Så vi stoppade väl helt enkelt på oss allt i fickorna och höll en god mig. Bio vakten bara skrattade och skakade på huvudet. Jag tror vi var 10 st i hela biosalongen så det var riktig lyx men fötterna på stolsryggen framför och grejer utspridda överallt. District 9 var kvällens mål och den var riktigt bra. Väldigt annorlunda! Nej, tummen upp för den!


Att känna



Jag hade glömt hur underbart det är att få ligga nära någon. Att få känna naken hud mot min egen, ett par armar som håller om mig och ett par mjuka läppar som kysser mig. Jag hade helt glömt bort hur mysigt det är att höra de djupa lugna andetagen när sömnen smygit sig på, de små rycken kroppen gör alldeles innnan ögonen sluts helt. Hur hjärtat slår några extra slag när kinden smyger sig närmre min hals och drar en djup suck. Som jag har saknat dessa läppar, händer. Känslan av att vara uppskattad, efterlängtad. Den där blicken. Jag älskar hur du gav mig den där enkla kyssen i pannan när klockan ringt och vi ligger kvar några minuter, omlindade av varandra. Hur kan en människa dofta så gott? Hur kan allt vara så underbart och efterlängtat, men ändå kunna hållas på avstånd? Det är kärlek, men inte det sortens kärlek. Det är kärleken i en saknad kram


Lat söndag

Ännu en härlig söndag innehållandes ingenting. Har sovit halva dagen och ska strax fortsätta min sömn. Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden? Har lyssnat på Chris Cornell och en spelning han gjorde i Sverige. Helt magiskt!!

Dagens kommentar:

There is a certain je ne sais quoi about you


Nom nom...

Jag är hungrig...


Bye babes!

Nu sticker jag till Borgerhout och möter upp Andreas och 08:orna



Hoppas er kväll kommer bli lika kul som min
för jag känner på mig att min kväll kommer bli grym


Shopping in Breda

Har inte riktigt tid emn jag tänkte slänga in lite bilder från dagen. Har haft en riktigt mysig dag med Suzy och Joeri där vi bestämde oss för att åka till Breda vid frukostbordet och ägna oss åt lite shopping och strosande!

Morgonen började med hjärtattack när jag tittar upp och hittar den här grejen ovanför mig. Förra gången jag sov där tog det mig 5 min att lyckas lokalisera mig. En viss mängd alkoholhaltig dryck hade varit inblandad och jag hade aldrig varit inne i det rummet tidigare. Alltid lika spännande hos dem. Kvällen innan hade vi kollat på lite film och sen gock jag ut i SintNiklaas för att säga hej till min bartender. Han var lika söt som förra gången och jag föreslog en kaffe nästa gång utanför jobbet! Lyckades även gå vilse, surprise! Helt plötsligt gick jag förbi samma affär igen och det blev väldigt förvirrande i mit lilla huvud!

men som sagt, efter en riktig frukost begav vi oss mot Holland och Breda och shoppade lite. Riktigt mysig stad och jag har insett att jag kommer ju aldrig kunna flytta hem igen. Här sitter man fortfarande ute på uteserveringar och det finns cafe'er och mys överallt! Men dom jäklarna har börjat smygpynta inför jul nu. Det funkar ju inte. Blir helt nipprig och julig ju! ♥  Men Joeri har lovat mig att ta mig till en utav alla kända julmarknader i Tyskland i år.




Drack en riktigt god Hasselnötschoklad



Joeri och Suzy



Efter många fula ord och felsvängar kom vi till slut till Antwerpen och en efterlängtad öl och tilltugg!


Gravallvarlig Fredag

nje, kanske inte riktigt...

Började dagen med att försova mig en timme. Fattar inte hur jag kunnat vara så trött dden här veckan. Igår drog jag tcäket över huvudet vid halvtio, men ändå har jag varit supertrött idag. Tur att det är fredag och alla är på sitt knäppa fredagshumör på jobbet. Vilken jäkla lekstuga egentligen. Jag har gjort två försök att ringa Purjon i Göteborg idag och fråga efter lite IMAChjälp, men båda gångerna har slutat i tårar. Det är så sjukt för han behöver inte ens säga nåt utan att jag får andnöd av alla skrattanfall och tårarna sprutar. Båda gångerna fick jag ge telefonen till Stefan så jag fick lugna ner mig lite. Fan va jag saknar honom! Galna grek!

Sen passade vi på att ha telefonkonferens oss emellan och utvärdera veckan som gått. Det blev ett jäkla planerande att försöka få med alla i samtalet, hur vi skulle koppla för att få med Maddo och Christos. Tur att det var så några riktiga samtal vi fick. Eller nej, tur att ingen högre uppsatt människa kom förbi. Men va fan, det var fredag och en utav våra sista som Posten teamet! Då får man larva sig lite! Hade även ett telefonsamtal alldeles innan jag slutade. Det väckte många ideer oh fantasier...Maddo vet vad jag pratar om ;)

Efter jobbet blev det en blåbärsmilkshake med mr.Torfs och nu e jag hemma och skuttar till bra musik!
Ska bege mig mot SintNiklaas och möta upp Suzy och Joeri för lite bartender shopping ;)


Självmordstankar



Ett måste att se på bio. Mitt måste men antagligen mitt sista måste. Sen blir jag inlåst på psyket


Idag tryckte vi på knappen...


     
     This one is for you Maddo!!




Idag tog vi mod till oss och åkte upp till åttonde våningen. Vi hade ett löfte till norrlänningen att hålla och idag tog vi det första steget. Åttonde våningen är inte bara åttonde våningen. Där uppe sitter alla höjdare, fullt av kostymer och fancy dricksautomater, sekreterare och en utsikt som tar en ända till Atomium i Bryssel!
Ok, det kanske bara är i min fantasi, men ändå!
Jag, Stefan och Andreas åkte upp men insåg ganska snabbt när vi stod ute i hissrummet att vi kunde ju inte bara kliva rakt in på kontoret och se dumma och missanpassade ut? Så vi skickade Andreas att titta in för att reka och se förvirrad ut om det satt en massa folk där. Vi kom inte längre än till hissrummet och ändrade lite i planerna. Det får bli senare en kväll när ingen är där. Men nu har vi tagit första steget iaf!
Ringde Maddo sen och berättade om vårt lilla äventyr. Saknar den där lilla bruttan!!

Åh jag börjar få "musfinger"
Haha! Jo, jag vet att det kommer låta lite kul, men jag tror jag har klickat för mycket med pekfingret på musen!!!!
Har ont och det sticker i det. Försökte variera lite idag men man blir ju handikappad om man försöker köra vänsterhänt eller med fel finger. Tur det är helg snart!

Efter jobbet fick jag ju självklart att ta en snabbvända på stan och kika lite. Fönstershoppa som det så fint heter och aldrig hålls. Var inne på The New Yorker och gjorde äntligen slag i saken och köpte min dock klänning. Har provat den flera gånger och idag insåg jag att det var dags. Den e jättesöt och ska invigas i Dublin hade jag tänkt!


Var även inne på Claire's en sväng och fixade lite smycken. Älskar den butiken för det är fullt av småplock. Deras örhängen finns i alla möjliga former o färger. Idag blev det ett set med handbojor.



Shit, nu blev jag sådär supertrött igen! En morgon kvar att gå upp vid 4


Har ett brott begåtts?

Jag vaknade av att jag drömt och tänkt en jäkla massa skumma saker. Jag var verkligen helt borta och yrade som galen. Visste inte ens vart jag var ett tag där, haha! Men till slut inser jag att alla jäkla skrik och smällar faktiskt var på riktigt och väggarna här är ju papperstunna. Var lite läskigt! Ett utav grannens barn under mig skrek som en galning och pappan skrek tillbaka. Dom sprang runt och slog i saker, smällde i dörrar och sprang i trappen. Till slut lät det som att dom va ute på gatan och sprang? Sen blev det tyst...vet inte vad som hände men det känns lite olustigt. Men jag har noterat ned tiden och så ifall polisen skulle komma och fråga saker sen.Man vet ju aldrig?

Lyckades iaf skaka liv i mössan för ett tag och åt lite mat. Men nu håller jag på att somna igen. Ska försöka kolla på Roast på berns, sen ger jag upp för idag. Har pratat lite med Maddo och hon kämpar på den lilla rackarn! Fick ett mail idag på jobbet från våra älskade listmajor.
"Girls, can you have a look at this?"
Blev lite konstigt i hjärtegropen då. Ena girlen e ju uppe i Norrland och leker hemmafru. Måste åka och hälsa på henne nån gång så jag får smaka den där läskiga palten. Palt låter ju som att det ska ätas i Norrland! Men visst låter det läskigt? Det är tur att jag har fått en annan knäpp medarbetare som granne nu. Robert! Han sjunger, gör konstiga ljud, plötsliga rörelser  och skumma saker.

Veckans ordspråk på kontoret


Zombie

        Så trött som jag har varit idag var länge sen. Det
krävdes en hel del energi, som tyvär var väldigt frånvarande, för att orka hålla ögonen öppna. Jag får nästan ta en powernap för att orka hålla mig vaken till ikväll. Det blev inte så mycket sömn inatt. Jag hade ju gäst  här inatt och jag var lite nervös kan jag ju erkänna. Brukar inte springa så mycket folk i min lägenhet, minst av allt sova över. Men det var mysigt, tittade på film och pratade lite. Sen på natten drog jag en riktig fuling. Jag har bara ett täcke och en filt men jag var lite frusen...
Sen kl 4 i morse var det bara att kliva upp och ta en promenad ned till stationen.

Nu äntligen är jag hemma och har hunnit äta lite. Har även hunnit sniffa lite på en kvarglömd tröja. Ibland e det bara mysigt att få känna något annat än sin egen doft. Det betyder absolut inget men jag får ju passa på när jag har chansen, haha! Så det tackar vi och bockar för!


Dags att vila lite


Mys

Nyduschad, mjukiskläder, nystädad lägenhet, massvis med vaniljdoftande ljus, nytvättade sängkläder, te...filmen och sällskapet är på väg...


Supersött!

Tänk om man fick ett sånt frieri....
 
Vänta tills ni ser slutet

 


Sleeping


~ ~ The bed is a bundle of paradoxes: we go to it with reluctance,

 yet we quit it with regret; we make up our minds every night to leave it early,

 but we make up our bodies every morning to keep it late. ~





Att gå upp 4 på morgonen är inte nyttigt!
Att behöva vara nyttig när det fortfarande är mörkt ute och resten av landet sover, är inte rättivst.
Så jag tog en taxi!

Nej, i samma sekund som mobil larmet ringer är min tankeverksamhet mörk, väldigt mörk och ond. Ibland känns det nästan som att självmord hade varit lättare...bara för att få sova. OK, a bit too much...
Men annars har jag varit riktigt pigg idag. Det ringde som faen på kontoret idag så man höll sig vaken. Sen vid lunch fock min mage för sig att göra revolt och gjorde alldeles för ont. Jag slutade vid två och åkte raka vägen hem med en plan att jag skulle sova en kort stund och sen ta tag med tvätt o sånt där annat nyttigt och bra. Jag vaknade vid sju på kvällen. Så planerna är skrotade! Får fixa det i morgon istället. Ryktet går ju att jag ska ha pyjamas party ;)

En rolig sak hade varit att filma när man sov och se vad man gör? Om man rör sig mycket eller kanske pratar en massa strunt? Avslöjar en massa hemligheter? Jag har hört att jag är en ganska stillsam sleeper. Förut vaknade jag av att någon vände sig om bredvid mig, men jag har bättrat mig nu. Men ligger det någon bredvid mig som snarkar och irriterar mig slår jag...hårt. Där har jag inga gränser om jag känner personen. Jag är allergiskt mot sånt! Så hittar jag en kille som inte snarkar håller jag lite extra hårt om honom. Det e banne mig sällsynt! Har ingen aning vad pyjamas partyt i morgon gäller precis men sover han tyst låser jag banne mig in honom. Haha!


Sen e jag så tacksam över att jag fortfarande kan knyckla ihop mig till en boll och lyckas sova på de flesta ställen. Det var värt guld när vi var i Asien och skumpade runt i bussar mm. Hoppas jag fortfarande kan dra upp knäna till hakan och leka igelkotte när jag är 40.

Har ni gjort något i sömnen som ni blivt rädd för? Kan kommer ihåg en morgon hemma hos Tias när han frågade vad jag hade gjort natten innan? Förvirrad och bakfull frågade jag vad han pratade om? Kvällen innan hade det varit fest och tydligen hade jag gett mig ut på en liten promenad den natten...butt naked! han bodde fortfarande hemma hos sina föräldrar och jag hade inget som helst minne av att jag gjort något den natten. Behöver jag påminna er om min enorma ångets den morgonen när det var frukost med hela familjen. Tittar dom konstigt på mig? Verkar nåt annorlunda eller konstigt? Som tur var märkte jag inget, men jag hade tydligen varit borta ett tag?



Och sist men inte mist: Kvällens låt!


私は話す日本語

今日私はされたと映画を鑑賞疲れてきた。ロエル私が自分自身が面白がって、フィルム手に入れた。

oj förlåt, ni kanske inte kan japanska?

Det här har jag roat mig med idag. Jag fick den i torsdags av Roel och trots det japanska språket och den Belgiska textningen, klarade jag mig riktigt bra! Jag fattade handlingen och den var ganska underhållande. Vissa scener var typiskt Kill Bill med fontäner av blod och vissa scener var riktigt äckliga. Typ som när hon skjuter bort ett helt ansikte. När man hör handlingen tvekar man ju men den dög absolut. Hela grejen med filmen är att en tjej ska hämnas sin familjs död, hon förlorar armen och hon får den briljanta iden att designa ett maskingevär och sätta som protes. Det är ju en garanterad storsäljare! Haha!

Kvällen/natten/morgonen på Stereo Sushi var grymt roligt! Vi dansade som galningar och musiken var så skön! En massa jackson låtar. Massa! När klockan var sex på morgonen väntade sängen. Jag slog på datorn en snabbis och läste lite mail. Hade fått ett argt brev från en kompis flickvän som tyckte att jag kunde få hennes kille nu, för hon var trött på honom. What? Jag har knappt pratat med honom senaste veckorna för att hon är så svartsjuk. Så jag skrev et argt mail tillbaka och sa att jag hade ingenting att göra med deras förhållande och att jag redan offrat en vän för hennes skull. Sen var det dags för nästa. Min cage fighter ringde, IGEN, för han ville träffas. Jag orkade inte svara för han är alldeles för efterhängsen och läskigt korkad som inte fattar mina hintar. Så han pratade in ett desperat röstsvar och jag drog täcket över huvudet. Vad har hänt med alla normala människor? Vart har dom gömt undan er?

Inget nyttigt har skapats idag och inte kommer det göra det heller. Måste försöka sova snart för tydligen har jag tidiga skiftet nästa vecka och börjar klockan sex. Det betyder att jag får gå upp fyra och ta en härlig? morgonpromenad på 3km. Får se om nån e sugen på att byta?

The Love Below

Nu har jag kletat och mixat i en massa minuter! Bara Jeffi som fattas nu sen blir det skaka rupma på Stereo Sushi!!

Ego spam




This is the shit!


Found em

Som jag har letat efter den här lilla rackaren!!
Det kommer bli en bra kväll. jag känner det på mig

Är det inte helt underbar?


I'm miss Money Spender with a fluff

Nu är det helg på riktigt!
Man trodde svenska folket visste bättre och var ledig på lördagar men icke då. Dom har ringt och stört mig sen i morse med sina skitproblem. Sen blir dom irriterade för att jag tar sån tid på mig innan jag ringer upp. Ursäkta, men jag låg och SOV! Men det var min sista on call så det var väl detsamma! Nu är datorn och mobilen överlämnad till Andreas. Mitt sista samtal kom på spårvagnen, igen :)

Efter överlämnandet av gisslan var det shopping som stod överst på listan. Vågar inte ens tänka på hur mycket jag gjorde av med, men det var bra saker iaf. Jag gick in på "sminkeriet" för att fråga efter nån bra grund som täcker alla jäkla skitfinnar och bajs. Fattar inte vad som har hänt med min hud? Det slutade med att jag fick en hel sminkning. Bara att tacka och ta emot. Hittade det jag sökte så jag ska prova kleta lite sen ikväll. Fick även en hel hög med gratisprover. Kan snart börja sälja parfym på internet!
Det blev även några billiga toppar, ett par skor, halsband och tröja. Kände för lite nytt inför kvällen. Sen gick jag och fixade håret, rakade sidan igen. Håret växer som gräs när det är så kort känns det som. Kändes lite lustigt för jag tror alla fem där inne var lesbiska. Först nr jag kom in hade jag håret som vanligt men när jag sen fick håret fixat fick jag väldigt många blickar på mig. Smickrande får jag nog säga! Men hon lyckades ge mig ett jäkla fluff! Får försöka omorganisera det inför kvällen. Nu ska jag slöa lite mer sen ska jag börja fixa inför Stereo Sushi och The Love Below.



The fluff have to go


Tjattermajorna

Konstigt det där...så fort kameran kom fram blev dom väldigt tysta?


Peter, Björn och John har inget att oroa sig för

Den här låten får mig alltid att vifta på tårna


Storm

Det låter som om hela huset håller på att blåsa bort. Ett rackarns oväder!
Har precis klämt i mig en stor jäkla Subway macka så nu ligger jag i sängen och njuter av att göra ingenting. Precis det jag ska uppehålla mig med ikväll. Äntligen är det helg och jag ska soooova i morgon. Var inte pigg i morse och det krävdes en hel del övertygelse om att dagen skulle gå fort för att lyckas klä på sig. Inte nog med att jag var dödstrött så höll jag på att få hjärtattack när jag gick ut från stationen i Mechelen. Jag var inne i mitt och helt plötsligt springer jag rakt in i den här halvsju på morgonen. Det fick mig garanterat att vakna



Men väl på jobbet var det inga problem. Alla var på sitt störda fredagshumör, särskillt Daniel, så det går inte att ha tråkigt. Det blev Hangman och en massa skratt o knäppa ideer. Irländarna e riktigt roliga och jag ser fram emot Dublin den 26 oktober. Kom på att jag är ju där över Halloween!!! Så jag hoppas dom firar det duktigt! Det blir två intensiva veckor. Dublin den 26, en massa jobb, Belgien den 4 nov, Sverige den 5 nov, Tallin och familjekalas över helgen och sen tillbaka till Belgien den 8 nov igen. Men jag ser verkligen fram emot det!

Efter jobbet bjöd jag Daniel på yoghurtshake och brownie. Vi fortsatte med konstiga disskusioner och fortsatte fredagsflummet! Men nu e jag hemma och fryser. Ska försöka få upp värmen sen ska jag se på film tror jag. Fick en konstig japansk film av Roel, Machine Girl.



Här har ni typiskt fredagstänkande på EDS
Hysteriskt roligt enligt oss


What a day

oj jäklar...jag e helt slut!

I morse fick jag verkligen tvinga mig upp ur sängen. Snoozade alldeles för länge, ställde mig i duschen och råkade fastna där och fick springa till spårvagnen. På jobbet var det helt OK. Satt och betade av mina e-mails som växer för varje dag. Spränger snart 100 strecket. Helt plötsligt vräker Stefan ur sig:
Malin, när hade du tänkt berätta att du ska till Irland?
Öööh, va?
Det var just min tanke. OK att Oliver hade frågat om jag var intresserad men sen helt plötsligt kom det ett mail där det stod att jag och Daniel skulle till Irland den 26 oktober och leka coach. Där ser man!
Och hela dagen har Andreas och Robert suttit och tjattrat med varandra. Dom har verkligen funnit varandra. Haha! Så jäkla störda...

 




Efter jobbet tvingade jag med mig Andreas till Bryssel för att säga Hej Då till Maddo och ta en öl. Han var lite tveksam i början där men han visste ju att han ville längst in. V mötte upp Maddo och gick till Churchill. Den här gången drack jag en stor Guiness. Blev ju mobbad senaste gången när jag kom med en liten. Lite senare kom även Mauro och Mete. Det var jätteroligt, men blev rätt snart ganska jobbigt. Vinkade av Maddo och hoppade på tåget tillbaka med Andreas. Folk omkring oss kunde lika gärna trott att vi var tillsammans eller riktigt fulla. Men jag skiter i vilket för jag var så jäkla tacksam att han var där och kramade om. Han e helt enkelt helt jäkla oslagbar! Kom hem nyss och ska sova lite nu. Hoppas de ger fan i att ringa för jag har den stora äran att ta hand om on callen till lördag morgon. Sen lämnar jag vidare den till ANdreas och drar till Stereo Sushi igen. Har suttit hemma två helger i rad nu och vägrar sitta hemma en till.



Ni är så jäkla underbara



Maddo och Andreas


Andreas och Mete


I'm old now

Nu kommer jag aldrig bli 23 år igen, de e kört!
Var nog första året som jag försökt hålla tyst om det och hoppas så få som möjligt skulle märka. Det är liksom ingen vits med att fylla längre. Alla gränser är nådda nu, jag får köra bil, gå ut på klubbar och handla på systemet. Nästa mål blir väl pensionen och sit är det ju ett tag. Jag trodde det här skulle bli en skitjobbig dag men den har gått över förväntan och lite till. Det började med att jag hotade alla på jobbet som försökte sätta sig på Maddos plats. Idag var våran dag och ingen skulle få förstöra det. Jäklar vad jag har njutit av att få vara tillbaka vid min dator och vara omringad av alla mina stördt härliga kollegor. Jag har skrattat så mycket så tårarana sprutat och det var den bästa födelsedagspresenten jag kunde få. Love you guys! Bestämde även att vi skulle träffa Maddo i morgon i Bryssel en snabbis efter jobbet, så det blev inget Hej Då på jobbet. Det var skönt att få slippa! Men fan va jag kommer sakna den tjejen!

Efter jobbet gick jag och Roel till piercaren och gjorde illa tutten. Tredje gången gillt nu så den borde ju få stanna kvar den här gången. Det gjorde ont och han tog mycket längre tid  på sig att skada mig än Roel. Tror han gjorde det med flit ;)  Men nu sitter den där iaf och känns inte ens. Såna piercingar tycker vi om!
Sen mötte vi upp Mauro, Maddo och Frederic på Friends för en snabb öl innan jag och Roel åkte vidare mot Antwerpen. Det var dags för hans kända tortillas. Lite kul för han hade ingen aning om att jag fyllde år idag, ändå lyckades jag få en egen kock! Så han lagade mat och sen satt vi och pratade om allt och ingenting i flera timmar. Det var alldeles lagomt och jag kom precis hem efter att lämnat av honom vid tåget.

Det har varit en alldeles perfekt dag. Skulle jag få för mig att jag vill fira kan jag göra det i helgen. Nej, jag e supernöjd! Har bäddat ner mig i sängen nu med värmen på, tända ljus, Dallas Green i högtalarna och njuter av att inte behöva vara ute i kylan. För idag var nog kallaste dagen än så länge. Men nu måste jag sova...

jäkla onsdag

Nu äntligen kommer jag in...fucking hackers!
Tydligen är det några som fick för sig att sabba en massa svenska webbsidor igår? Kom inte in på nåt och nu äntligen kom jag in hit.

Nu e det städat o fint i min lilla lya. Får ju kanske besök i morgon ;) En privat kock! Det pirrar i kroppen...
För övrigt har jag en jäkla megaångest inför morgondagen. Vet inte hur jag ska klara det här? Jag har ju blivit förvisad från min plats så dom nya irländarna ska kunna ta samtal och idag när jag kom för att säga Hej till min granne var hon inte där???? Fick skynda mig därifrån för att inte börja lipa. Min tjej mådde inge bra =( Men i morgon har jag fått tillåtelse att kasta bort irländaren och få en sista dag med min knäppa granne! Tack Stefan!! Sen efter jobbet ska jag pierca tutten tillsammans med mitt span, ta en öl med gänget och sen blir det middag hemma hos mig...

Igår hade jag skitkul! Tanken var att åka till Rotterdam efter jobbet för att gå på en 3D konsert på MediaMarkt. Tanken blev uppfylls men konserten hade tydligen flyttats så vi missade den. Men vad gjorde det. Jag bjöd på strips och godis och det blev en liten roadtrip istället. Musik dunkandes på högsta volym och en Malin bakom ratten som hade fullt upp med att försöka följa GPS tantens instruktioner. Det blev lite omvägar men vi kom fram hela till slut. Då parkerade vi bilen i Antwerpen och gick till en jättemysig marockansk inspirerad restaurang bakom mig och tog en öl. Sen blev det sängen för jag var riktigt trött.

Just ja, anledningen till att jag var så trött...
I måndags natt vid 3 började plötsligt  min dörrklocka skrika. Den låter ungeför som ett brölande monster. Halvt i chock hoppar jag upp och försöker få tyst på monstret. Jag trycker på alla knappar jag hittade men inget hjälpte. Sen är väggarna papperstunna här så alla i huset kunde ju höra det. Jag tar på mig kläder och springer ner för att kolla va det är som händer. Jag bor på 4:e våningen och jag hörde allt utifrån på gatan. Jag provade trycka på knappen utanför ifall den hängt sig eller nåt men inget hjälpte. SÅ jag sprang upp igen och slog lite på port telefonen. Till slut letar jag fram skruvmejseln och dissekerar den tills den dör. Jag kliar mig i huvudet och lägger mig i sängen igen. Hinner precis somna om halvt när jag kommer på nästa grej. När jag trycker på knappen uppe i lägenheten öppnas båda dörrarna nere, jag sprang ner för att kolla och lämnade min dörr öppen, jag sprang upp igen efter att kollar porttelefonen utanför...tänk om nån smygit sig in i min lägenhet under tiden och bara väntade på att få kväva mig? Då fick jag ju lov att ligga o tänka å det ett tag och jag var ju alldeles för feg för att gå upp och kolla efter. Sen vid 5 var dte bara att gå upp och sticka till jobbet. But I'm stiill here, så jag antar att ingen smög sig in. Eller...




Här har vi ingen snö inte

Rotterdam





Riding away towards the sunset





Mys med en massa ljus


M lista


En lite rolig lista
Alla svar ska börja på första bokstaven i ditt namn, inga påhittade ord eller dubletter. Det är mycket svårare än man tror


1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mage
3. Flicknamn: Mika
4. Pojknamn: Mikey
5. Yrke: Målare
6. Färg: Mahogny
7. Klädesplagg: Magtröja ?
8. Mat: Morotssoppa
9. Sak i badrummet: Make up
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Missat tåg
12. Något man skriker: Men hörru
13. Film: Monsters 
14. Något man dricker? Mint te
15. Band: Mustach
16. Djur: Metmask
17. Gatunamn: Mårtsbovägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: My delerium

Puh, tur man inte heter Zlatan


Preparing for 3D

Yaaay, mina ögon har börjat återta sin normala färg. Jag har stora förhoppningar om att det här kommer gå vägen. Har sprungit och tvättat med destillerat vatten hela dagen och jag verkar få lön för mödan. Pjuuh! var lite orolig ett tag där att herpesen skulle komma tillbaka. Det e så kul när jag berättar att jag haft herpes i ögat. Alla stannar till och tänker så klart på en gång: Woow, herpes e livsfarligt, könssjukdomar och blåsor! Men jag kan lova er att det har inget med det att göra. Alla har herpes i ögat som ligger och gömmer sig. Jag råkade bara bli sjuk och då passade den på att komma fram. Men nu verkar det lösa sig!

Ser fram emot att få sova för min säng är alldeles nybäddad med nytvättade sängkläder och luktar jättemys! Lägenheten är städad och allt e diskat. Kläderna för morgondagen ligger framme och jag är beredd på en ny vecka.En ny men väldigt sorglig vecka. Sen om allt går som planerat i morgon drar jag med mig Jeff till Rotterdam för en 3D konsert. Kan inte han tar jag tåget. Det ska bli spännande! Det blir min födelsedags present till mig själv!


Zombie Walk

Var precis inne på http://rocknrollsoldier.blogg.se och såg något jag inte hade en aning om. The Zombie Walk!  Hur har jag kunnat missa det? Verkligen ett annorlunda event. Tänk alla stackars gamlingar som är på stan för sin eftermiddags fika och helt plötsligt kommer en massa nedblodade galtande varelser emot dom. Undra om dom blir rädda, tycker det är kul eller bara skakar på huvudet åt dagens ungdom? Nej, det här måste jag kolla up till nästa år. Det anordnas ju över hela världen så Belgien borde ju åxå kunna fixa det.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zombie_walk


Spooky


There's a creaking in the floor
There's a creak behind the door
There's a rocking in the chair
But nobody's sitting there...



Jag älskar allt som har med spöken och mystik att göra. Filmer som Dolt Under Ytan, tv-serier som Most Haunted och dokumentärer om hemsökta platser och myter...sånt älskar jag. Jag kan sitta i flera timmar för att sen inse att alla sover och jag helt ensam ska släcka alla lysen och lyckas somna utan att börja fantisera om vad som skulle kunna dölja sig i garderobs springan. Finns det ett spökhus på ett nöjesfält ska jag in dit helt enkelt. Jag älskar sånt men jag är livrädd. Jag vill uppleva något, men samtidigt vet jag inte omjag skulle fungera efter? Jag skulle nog aldrig kunna slappna av efter det.

Så Dagen fråga:  Hur skulle ni skrämma någon?

Jag vet själv att kyrkogårdar är bland det läskigaste jag vet. Även på dagen tycker jag det är obehagligt. Jag går alltid i mitten utav alla gravar. Aldrig så att jag kanske går på deras grav/kista. Jag ställer mig alltid vid sidan om gravstenen och skulle det vara mörkt ute går jag endast dit med sällskap. Enda gången jag älskar kyrkogårdar är på Alla Helgons natt. Då är det vackraste som finns men alla ljus.
Men om jag skulle skrämma någon riktigt bra skulle jag ta på mig klänningen nedanför, ställa mig lite halvt gömd bakom något, ett träd eller vägg. Jag skulle bara stå där, inte säga något eller röra mig. För om någon skulle se mig, skulle dom aldrig kunna vara riktigt säkra på om det verkligen var någon där? Dom tyckte att de såg nåt som skulle kunna vara en gestalt men är inte 100% säker. Dom vet att dom är på en kyrkogård, det är mörkt ute och det är något där borta som stirrar hitåt. Jag skulle springa därifrån på en gång. Inte en chans att jag skulle försöka kontrollera vad det egentligen var. Tänk OM det visade sig att det faktiskt var på riktigt? Nej fy...



Vad skulle ni göra?


Miss my Voffs!

Så det var söndag och jag tänker försöka ligga i sängen så länge jag bara kan. Kanske till och med försöker somna om snart, bara för att jag kan! Liet nyttig måste jag dock vara och tvätta lite. Men det kan jag ta ikväll. Ögonen käpmar på men i morse hade dom det tufft. Mobilen ringde vid 7, jäkla Kurt, men jag kunde inte svara. Mobilen hade ramlat ner på golvet och jag kunde inte hitta den. Båda ögonen hade kletat ihop totalt så jag fick gå in på toan och tvätta ren dom för att kunna se igen. Sexy sexy! Men jag har kokat upp lite vatten nu som jag får tvätta ögonen med. Förhoppningsvis kan det gå över av sig själv.

Idag har jag en sakna hundarna dag. Blir så sur på den där Jimmy som aldrig kan ta tummen ur rövva och skicka bilder på mig av valparna. Alltid likadant! Ja, jag lovar att skicka bilder!  Tss,  jag lovar att de första bilderna jag kommer få är av min syrra när hon åker ner. Jag vill ju veta allt som häänder mina små bebisar.

Såg bilder på en kompis som snart får hem sin valp och jag kan inte sluta skratta. Vilket jäkla gäng...



Jag saknar att ha en busig liten hund att mysa med i sängen och busa med...


Ont

Nu har jag skrattat så jag har ont i magen! Hoppas inte grannen ligger på andra sidan väggen och undrar va f*n jag håller på med. Väggarna e ju papperstunna här. Alltså Pablo, han e grym! Vilka j'kla ljud han kan få till!


Red eye

Mina ögon håller på att paja :(
Igår vaknade jag med ena ögat svullet, rött, kladdigt och svidande. Idag hade det lugnat ner sig något men nu har det andra ögat börjat. Så nu har jag två geggiga, rödsprängda ögon. Jag fattar inte vad jag har gjort? Ögoninfektion vet jag ju vad det är, men det känns inte som det? Jag hoppas innerligt att det INTE är det. Jag fick ju herpes i ögat förut när jag var ute i Asien och reste i 4 månader och lyckades få ärr. Något alla har inom sig men jag blev sjuk o då passade det på att bryta sig lös.  Orkar inte med nåt sånt igen för det tog en sån jäkla tid innan det blev bra igen. Eller så är dom bara överansträngda kanske? Vi kör på det!

Fick lov att tvinga mig upp ur sängen idag för att åka till jobbet. Det är bra betalt men de e inte kul. Lyckades få lite gjort iaf och nu verkar de flesta irländarna ha lite koll på saker och ting. Nu sitter jag hemma och har beslutsångest. Ska jag försöka piggna till och följa med på vampireparty eller ska jag stanna hemma o vila? Oavsett vad jag gör får ögonen lida. Kanske går och lägger mig och hoppas på en massa timmar av sömn?

Gårdagen var riktigt rolig och på tisdag ska jag och Maddo campa vid EDS pölen. Det är hennes sista vecka och vi har alltid sagt att innan vi slutar ska vi campa, lägga harpan på en användaren dator efter att vi tagit över skärmen eller lämna ett dolt meddelande i Paint eller nåt? Men vi har insett att det sista alternativen kanske inte blir så upskattade. Så då blir det camping! Ska prata med tältkillen på måndag om vi får låna hans tält.

Nej, jag blir hemma ikväll...det här går inte



Har fått en nya favorit: Basement Jaxx


Olifanten och tältplaner


Experter på att tjafsa med varandra men ibland e dom bra söta


Grabbarna skägg!



Shit va trött jag är. Blir en snabbis sen sängen, för i morgon e det jobb igen.

Efter jobbet åkte vi till stationen och drack lite öl och jag o Maddo har bokat in en tältning nästa vecka.
Tell you more tomorrow


My Playlist

Nu har jag suttit och knåpat med min supersega dator och fixat en liten låt mix. Fick tips om en sida igår där man kan lägga upp egna mixar, söka efter och prenumerera på mixar. Tyckte det lät helt underbart! SÅ jag började med en liten lugnare låtlista, så få rjag utäka med lite mer party och förbannad lista osv. Orkar inte slåss mer med datorn nu. Men gå in och kolla, lyssna och lägg upp era egna listor.

http://8tracks.com/lunsan/october-2009-mix


Can you hear me

Jag tyckte det här låten var lite mysig

 


Can you hear me

Jag tyckte det här låten var lite mysig

 


It's a record!

WOW, vad hände?
Idag e det rekord, BIG time! Var kom alla ni ifrån?
I greet you!

Jag var precis lite olydig.
När mamma och pappa var här i september hade de med sig paket till min födelsedag. Ja, ni hörde rätt! Flera paket som bara låg och stirrade på mig. Jag lovar, jag kunde höra röster i huvudet. Det är tortyr!
-Öppna oss...
Men jag har varit riktigt duktig-fram tills idag. Idag blev jag alldeles för nyfiken och öppnade ett utav dem. Dte var två jättemysiga ljus. Passade perfekt, för idag e det riktigt kallt i lägenheten. Jag har till och med satt på elementet, så det är väl bara att inse att vintern är här. Men resten av paketen ska jag banne lyckas hålla inslagna till nästa vecka.

På jobbet körde jag lite mer träning med bitchen. Jag lovar att vi bara kallar dom det på skoj. Dom e riktigt roliga faktiskt. Har lyckats hålla fjärilarna i någorlunda schack idag. Efter jobbet blev det lite shopping. Ett par jeans,tröja o tröja. Tyckte det var dags att spendera lite av alla pengarna. Resten sparar vi till solen. Madde, Martin, Stefan och Carlitos kom ju på den briljanta iden idag att vi skulle åka till Gibraltar? Fråga mig inte vad dom fick det ifrån? Vad gör man i Gibraltar?

Fixade ny design-igen!
Ska ni nån gång fixa snygg design ska ni kolla in Linns sida. Grym tjej som alltid hjälper till.


Hopp hopp

Ja, jag känner mig lite knäpp just nu...
Låten går på repeat och jag har magen full utav fjärilar. Ok, jag överdriver allt, I know! Men de e ganska skönt att få tolka allt på sitt egna lilla sätt och få drömma lite. Ni vet, en blick kanske skulle kunna vara lite mer än bara en blick och ett Hej kanske skulle kunna vara planerat in i minsta detalj och inte bara ett vardags Hej? Kanske inte, men idag är det så. I min värld är allt bra idag. Det regnar men det är varmt. Jag har stökigt i lägenheten men det finns ingen som kan se det och snart är det helg. Och sen det där...skit töntigt men det fick mig att hoppa runt i lägenheten som en galning. Och det töntiga leendet kan jag inte göra någonting åt just nu...det lever sitt egna lilla liv och har skit kul. Jag måste helt enkelt sluta bli kär i alla som ger mig upppmärksamhet för snart börjar väl grannarna klaga på mina graciösa elefant piruetter...

Tutankamon - Have You Ever Been In Love by pgm_intlpub

They're multiplying

Om ni nån gång skulle få tråkigt har jag ett tips:

http://www.cesmes.fi/

Vem vill inte se färgglada prickar som delar sig i pyttesmåprickar och bollar som rullar runt och färglägger varandra? Hur festligt som helst!  Till vänster har ni fler alternativ inne på sidan.


Raindrops keep falling on my head

Rackarns vilket regnväder vi har fått då? Han precis hem innan himlen öppnade sig. Så nu har jag tänt lite ljus och gosat ner mig i sängen. Ska kolla på måndagens Roast på Berns alldeles strax och sippa mitt te. Idag har varit en bra dag.
*Jag kom upp i tid
*Trots att jag på nåt konstigt jäkla vis råkade hoppa på fel spårvagn och missade tåget, lyckades jag hinna med bussen till jobbet.
*Jag lyckades charma och spela tillräckligt dum inför tågkonduktören när han tyckte jag skulle betala dyr biljett. Men dumma "turister" vet inte sånt och han hade överseende ;)
*Jag fick en megalön idag tack vare all övertid, och nästa onsdag kommer nästa lön. Prisa gud för veckolön!
*Nu när alla irländare sitter med oss och har utbildning får jag känna mig jäkligt smart ibland
*Jag har skaffat mig ett nytt span
*Nektarinen jag köpte idag var riktigt god!
*Jag hittade en massa roliga saker på en användares dator som jag kanske inte borde se?
*Efter jobbet blev det en till Milkshake date
*Jag har köpt nya hörlurar till min älskade Mp3 och USB minne så jag kan utnyttja Stefan lite och få se lite filmer
*Jag köpte lite krämer o mojs på ICI Paris XL och fick en massa gratisprover.
*Jag har diskat
*Kanske ska träffa en kille från Stereo Sushi senare? Vi får se
*Och som sagt, snart e det Roast!

Gratis e gott

Allt det här har jag fått!

 



Det regnar och åskar


Ja, vart e din reskamrat?

Idag var Malin trött. Så trött så hon blev 1½ timme sen.
Ooops!
Men jag jobbade in den tiden plus lite övertid så jag lyckades nog gottgöra förhoppningsvis?! Efter jobbet åkte jag, Maddo, den sista kvarvarande skåningen och en 08:a till Friends och åt lite sen middag. Det var trevligt men jag var verkligen trött. Tog tåget hem till Antwerpen och hittade en riktig godbit vid bussen. Min spårvagn kom, han klev inte på, jag klev inte på. Fel spårvagn kom, han klev på, jag klev på. Jag fick gå en extra bit hem sen. Men det var det värt. Satans va fin han va att titta på! Haha! Jag vet inte?Jag kanske håller på att bli knäpp?

och du och allt snack om svankar och smileys har ju inte gjort saken bättre!

 

Sen ringde Jimmy mig och berättade att han kommit fram till Egypten nu. Dom hade det riktigt bra, all inclusive och allt. Men han saknade sin reskompis...me! Ja, vi har hunnit med en hel del knas. Asien kommer alltid vara vi två! Vi får ta en reunion sen...



Jaga giftiga huggormar barfota

Dansat fötterna svarta hela natten



Gjort en idiotklättring och kollat på världens största illaluktande blomma

Brummat runt på moppe

Blivit kära i Khao Soks natur och invånare

räddat ormar intrasslade i fiskelina och blivit mött av en skrikande Gibbonapa som ville kramas

Jag har överlevt en jul utan snö och med raviloi på julbordet

Ja, vi har hunnit med en hel del...men jag hoppas det inte är slut än.

Vi har ju fortfarande Galapagos kvar


Sleeping Beauty

Eller ja, sleeping iaf!
Det känns så underbart att slippa oroa sig för den där hemska ringsignalen och kunna slappna av. Inatt ringde dom vid 23, 02.30, 04.50 och sen 05.50. Sista samtalet satt jag redan på spårvagnen på väg till jobbet. Från ett pass till ett annat. Jag var lite lagomt trött idag, men det ordnade sig rätt bra idag. Jag hade ett så där lagomt flumm humör! Fick en egen liten bitch, som dom kallas, idag att lära upp. Haha! Nej, då...eller jo, vi kallar dom det men det e bara på skoj. Jag fick lära upp en utav de nya killarna från Irland och han var riktigt duktig. Eller det kanske var jag som var en sån grym lärare? Antagligen! Sen fick jag prata med Purjolöken och blev varm om hjärtat! Saknar han verkligen och det är så tyst på jobbet nu. Men idag satt faktiskt Maddo bredvid mig och gjorde konstiga plopp ljud, så det påminde lite om honom.

När jag kom hem från jobbet gjorde jag ett försök att diska, gick in och ställde mig i det lilla köket. Sen insåg jag att jag var alldeles för trött och krashade i sängen. Vaknade för 20 minuter sen och känner mig som en zombie. Hade ännu en gång lite planer på vad jag ville göra, men såg bara suddigt. Nu e jag på G igen efter att hittat trevliga överraskningar på youtube...make some nocie!

Min humor e låg nu...men satans rolig!


Nedräkningen har börjat

Jag har varit instängd alldeles för länge nu känner jag. Äntligen snart måndag så min husarrest är över. Det värsta är att snart börjar dom ringa för snart kommer alla på att dom glömt sina lösenord tills på måndag. Glömska jäklar! Å jag e sugen på nåt gott och onyttigt men allt sånt har jag redan lyckats äta upp? Hur nu det gick till?

*****************

***************************



***********************

I'm so bored!


Todays Fortune




Jag antar att de flesta här har facebook så några utav er kanske har hört talas om Fortune Cookies? Jag avskyr alla facebook spel, Farmville och allt vad det nu heter. Har aldrig prövat spela det men jag blir så irriterad på alla förfrågningar och det ser ju helt värdelöst ut? Men fortune cookies, de e min grej det! Jag öppnar en ny varje dag och väntar spänt på resultatet. Ok, jag vet att dom inte stämmer och tur e väl det. Annars skulle jag vara bortrövad av en radical grupp! Haha! Ja, jag fick en sån: "You will be held hostage by a radical group"  Funderade ett tag på att stanna inne den dagen, men insåg att om så nu var fallet, hittade dom nog på ett sätt att få tag på mig ändå. Nej, men de e kul att läsa deras påhitt. En annan favorit: "Remember that when your lover is gone, you'll still have peanutbutter" Vilket iof stämmer rätt bra! Här har ni dagens:

Så jag antar att jag ska hålla blicken lågt? Undra vad nån skulle vilja skriva till mig över himlen? Nej, jag kommer nog titta upp lite i smyg då och då...


Åk dit näsan pekar

Nu har jag tittar igenom alla bilder från alla resor och jag har myror i benen. Jag vill ut igen! Jag vill flyga, sitta på trånga varma bussar, jag vill kunna bestämma dag för dag vilket land jag vill befinna mig i.
- Ska vi sticka till malaysia i morgon? Ok!
Jag vill ha tillbaka den där friheten att kunna göra vad man vill. Åka vart man vill och inte behöva bry sig. Det är helt underbart! Å visst att man längtar tillbaka till svensson vardagen och alla bekvämligheter, men att vara ute och resa är fan oslagbart! Det är något alla borde prova på och har ni möjligheten att vara ute en längre stund-TA DEN! Att bry sig om en trygg framtid och bra levende har man all tid i världen till. Se till att leva medans ni kan och inse att för att få något kan man även behöva offra något. Man kan tvingas behöva gå arbetslös och utan bostad ett tag. Men å andra sidan löser det sig alltid och minnena man fått tack vare det betyder så mycket mer. Jag ska försöka jobba så mycket övertid jag bara kan nu innan Posten flyttar och spara pengar. Man vet ju aldrig vad som faller en in i framtiden?

Vill kunna sitta och filosofiera i solnedgången



Bada i vackra vattenfall



Träffa underbara människor



Jag vill upptäcka historia



Leta öde stränder



Hitta på knasiga saker och rädda gravida vårtormar



Sova i flytande koja



Möta nya vänner



Bada och få salt i ögonen



Bli dyrkad av kineser för att man är blond



jag vill uppleva riktigt natur


Drömma kan man alltid göra, men se till att uppfylla några åxå


Home delivery

Shit, hade hoppats att han inte skulle komma. Det är ju söndag och man ska soooova. Men vid halvsju ringde det på dörren och min frukost var på väg upp. Ja, alltså en smörgås och juice! Den här gången var jag inte lika snabb på att fixa saker som förra gången utan håret stod åt alla håll och jag fick försöka gnugga gruset ur ögonen. Men det hade tydligen sin charm med? Det slutade med att vi satt och jämförde bilder på våra hundar. Haha! Efter lite prat åkte han hem igen och nu är jag pigg...kl 07,23 på en söndagmorgon. Det här borde vara olagligt! Shit va kallt jag har det i lägenheten. Men jag vägrar sätta på elementen för än så länge funkar det utan. Nu har jag ju en orsak att mysa ner mig under täcket.


Ibland går det fort

Fan!
Mitt nässpray e slut och jag kan inte andas. Inga värktabletter och huvudet dunkar. Inga samtal och jag e partysugen. Haha! Fan, nu e jag ju hemma, då får dom banne mig ringa med! Ska hoppa in i duschen strax och försöka fräsha upp mig lite. Har ju köpt en himla god deo så jag kan ju alltid hoppas att den löser upp lite snor i näsan när jag sniffar mig under armen. Jag hann med en jäkla snabbstädning och sminkning med. Plötsligt ringde Kurt och frågade vilken våning jag bodde på, för han hade en milkshake med åt mig. Det var jag inte beredd på! Så jag lyckades städa undan disk, sminka mig, klä på mig och gömma all tvätt på bara några minuter. Sen var det bara att hålla god min och hålla honom borta från köket. Haha! Men jag tror jag lyckades för han erbjöd sig att komma med frukost i morgon efter jobbet. Han skulle till Mechelen nu och slutade vid 6 tiden. Synd att han e så dryg och alltid hör av sig, för han ser ju rätt bra ut. Men vi får se?


Viktigt!!

Så, nu e det fastställt!

Maddes lilltår ser ut som Kungsörnens idealmakroner och luktar som makaroner men är dock inte ihåliga



Mina lilltår ser ut som knölpotatis men är inte lika skitiga och luktar inte potatis


Ladyhawke

Den här tjejen gillar jag skarpt



Vilket jäkla partyhumör jag blev på nu


Zerotonine

Och här kommer en till, grymt skön låt!



De e tur att jag bor högst upp så inte grannarna kan se min dans.


Junkie XL

Idag kommer bli ännu en dag med en rackarns massa musik!




Man vill bara gå ut och snurra runt på gatorna o springa över bilar så billarmet börjat tjuta


I'll see you in 3D

Tre samtal har jag lyckats skramla ihop än så länge. Som tur var hade dom inga stora problem så det verkar bli rätt lugnt ändå. Börjar dock få slut på nässpray och huvudvärkstabletter. Halsen börjar krångla igen med men jag har kvar penicillin från förra gången, så de e bara att börja knapra.
Jag har hittat min födelsedagspresent. Så antingen blir det den 12 eller den 14? Eller både och? En "live" konsert i 3D på MediaMarkt, antingen i Rotterdam eller Charleoi. Måste ta reda på lite mer info bara.



Idag fyller Broder Daniel år!
Hipp Hipp Hurra!


Synth Maddo?

Den här tjejen slutar då aldrig att förvåna mig. Helt plötsligt kläcker hon ur sig att hon är en gammal synthare? vad kommer härnäst? Vèm ska jag skratta åt på jobbet utan dig, Maddo


NIN

Jag vet inte hur jag ska kunna sova inatt.
Världen är ju full av underbar musik


Leftfield

Efter att blivit tipsad om Leftfield av min "chef," vet inte riktigt vad han är men högre upp än mig iaf. haha! Så är jag helt fast. Har hittat så många bra låtar av dom nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Gömma sig i hörlurarna och trippa runt bland träden kanske? Nej, jag e helt kär och riktigt myser. Det här trodde jag inte om Oliver! Ska mysa vidare lite nu


Beautiful strippers in Phuket

Nu har jag provat logga in på jobbdatorn och stängt av den igen. Jag kom in på de program jag behöver men det var åxå allt. kom inte åt min outlook mail eller några andra internetsidor. Man kan säkert gå in och ändra i inställningarna, men jag kan inte sånt! Haha! Är ju värdelös på datorer! Så jag gick över till min dator istället och ringer nån får jag väl logga på jobb datorn igen. Verkar bli rätt lugnt ändå!
Så nu e jag fast på Youtube

Älskar den här låten, särskillt efter att sett en strippshow i Patong/Thailand till den här låten. Men nej, det var en riktig show. Dom kunde dansa och showerna var riktigt underhållande. Jäkligt sexiga men på ett smakfullt sätt. Och just till den här låten var det två tjejer som kom in på den lilla scenen i mitten. Hela rummet släcktes ned och de hade flera små burkar av självlysande färg som de målade och hällde på varandra. Riktigt sexigt och vackert var det. Sensuellt! Jag var där med Jimmy, Heather, Amy och Tom och alla satt där med stora ögon. Alla dregglade, tjejer som killar. På slutet började vatten rinna från taket ovanför scenen och färgen rann ut över hela scengolvet. Nej, det var nästan lite magiskt. Åker jag dit igen ska jag banne mig försöka hitta på den där klubben igen...

Finns risk att det blir en massa låtar ikväll för jag har fått upp ett bra spår nu känner jag...


Trapped for the weekend

Nu har jag försett mig med tillräckligt onyttiga livsmedel för att klara en helg instängd med datorn och mobilen. Jag lyckades kicka mig ur sängen och ta mig till jobbet för att hämta on call datorn o mobilen. Fick en förklaring till varför mitt internet aldrig funkar tidigare gånger då jag haft on call. Jag hade tydligen inte VPN rättigheter. Där ser man. Ska bli intressant att logga på jobb laptopen sen och kolla om allt funkar? Börjar inte förrän om två timmar så  jag orkar inte krångla nåt riktigt än. Ska bara lata mig tills dess. Sen hoppas jag alla Posten anställda håller sig lugna till måndag morgon vid sex då mitt pass slutar. Finns dock risk att jag får fullt upp. Allt har strulat hela veckan och efter att startat om en server löste sig problemet. Hur eller varför är det ingen som vet, så källan till problemet e ju inte hittat än. Spännande...not!

Jag läste på Aftonbladet att det är snö på ingång i Sverige? Brorsan hade till och med fått skrapat rutorna på bilen en morgon den här veckan. Det känns hårt att all härlig sommar är över nu.Det innebär flera månader av kyla och djävulskap! Jag är verkligen allergisk mot vinter. All snö och blask och att behöva frysa varje vaken minut. Jag gör verkligen det. jag fryser konstant! Därför är jag glad att jag flyttat till Belgien. Här finns det fortfarande dagar när man får gå i linne för att det är varmt, även om kvällarna börjar bli kalla nu. Sen kommer våren mycket tidigare här. Jag kommer ihåg vilken chock jag fick när jag kom ned hit första veckan i april. Jag åkte från snön och kom till varma våren. Vilken underbar känsla det var. Så förhoppningsvis blir den värsta biten inte lika lång som i Sverige. Det enda bra med vintern är alla mysiga högtider. Såg idag att de börjat plocka fram alla Halloween grejer. På mataffären hade dom gigantiska  pumpor och alla restauranger har börjat höstpyntat. Sen e det ju den bästa tiden på hela året- JULEN! Jag älskar det! När jag får min egna lilla familj vet jag redan vilka traditioner vi ska ha! På julaftonsmorgon ska vi alla kolla på Polarexpressen och äta mysig frukost framför TVn i pyjamas och inlindade i filtar. Den filmen e så mysig!! Åh, va jag längtar nu!


Jag vill kramas

Myslåt

Ligger i sängen och snorar och tycker synd o mig själv. Idag är jag döende och har tillåtelse från mig själv att skämma bort mig själv. Ska shoppa en massa gott sen och kanske hyra lite filmer. Ringde och sjukanmälde mig i morse men ska sparka upp mig ur sängen alldeles strax och åka till jobbet. Jag ska ju ha on call i helgen så jag måste hämta datorn och telefonen. Men först ska jag kolla om någon kan få ordning  på internet på den laptopen. För jag tänker inte sitta en hel helg utan att kunna göra något om dom ringer. Känns lite meningslöst!


Ouch!

Aj aj aj säger halsen!
Var trevligt med lite film och sällskap. Var länge sen jag träffade Bruce nu och när han och Jeff väl kommer igång e det omöjligt att få tyst på dom. Hans nya lägenhet var fin. Han har det som jag alltid velat ha. En murad vägg som e målad i nån fin färg. Tycker det e skitsnyggt. Ni vet när man ser konturerna av alla tegelstenar. Sen har han och Wendy 4 katter tillsammans, vilket jag var tacksam för. Dom värmde rätt bra men jag fryser fortfarande så jag skakar. Feber kanske? Skorna var livsfarliga! Hade tänkt ta dom till jobbet i morgon men det får nog bli lite mer övningskörning innan jag tar med dom ut på motorvägen...



Han ser lite läskig ut, men världens goaste katt


Hade de fått plats hade jag haft alla fyra i knäet



Ett jäkla tjatter på det här paret


Brrr

Idag är nog kallaste dagen sen jag kom hit till Belgien. Riktigt kallt och rått och höstigt. Hatar't!
Har bäddat ner mig i sängen, men te och en varm laptop i knäet med förhoppning att sluta skaka. Det går så där. Jag måste skaffa mig en pyjamas helt enkelt. Tänk va mysigt!! Det var ju flera år sedan.
På jobbet höll jag i träningen hela dagen och det gick hyffsat faktiskt. Daniel var helt chockad över att dom lyssnade och till och med satte sig närmre för att kunna se. Det blir samma sak i morgon och sen e det helg. Synd bara att jag har on call hela helgen och måste stanna hemma för att vakta telefonen om nån ringer. Har ingen som helst lust. Efter jobbet blev jag bjuden på yoghurtshake av Roul. Han e bra söt den killen! Man får bara lust att krama honom när man ser honom. Blir upphämtad av Jeff alldeles strax för då blir det filmkväll hemma hos Bruce och hans nya lägenhet. Hoppas han har det varmt!!



Annars värmer den här låten rätt bra!

Nej, ska dra på mig nya klackarna nu och prova vingarna. Premiäråket!


God Morgon!

Eller morgon iaf...

näsan täppt, huvudet dunkar, halsen gör ont och kroppen är trött, trött, trött. Det här kommer blir en lång dag.

Hoppas er dag blir bättre


RSS 2.0