O.Z.O.R.A Festival

Idag sken solen, balkongdörren stod på glänt och Dreadzone myste i högtalarna. Det var vår idag...

Just nu sitter jag och lyssnar på Kent och ska strax hoppa in i duschen för att springa iväg till Pontus sen. Vi får se om det blir utgång ikväll eller om vi bara sitter hemma och tjötar som dom säger här. Har plockat upp lite köksgrejer men det finns fortfarande en hel del kvar att göra. "2 utav Jimmys kompisar kom hit igår och hjälpte till att bära. Jag o Daniel fick vila oss och åt pizza istället. Tur det för jag har ont i hela kroppen idag. Inte van att ta i så mycket!!i

Det var folk här hela natten igår och hela tiden kom det nya. Så jag antar att det var inflyttningsfesten? Vi satt och pratade om sommaren och då kom Zacke med ett förslag om att åka till Ungern i augusti och gå på O.Z.O.R.A Festival. Hade aldrig hört talas om den innan men det verkar riktigt skoj. Kände inte igen så många band men Talamasca och SON KITE kommer dit!! Jag har varit på 2 utav Son Kites spelningar och båda var helt magiska. Första gången var på morgonen på Hultsfred -05 och sen var det på KB i Malmö några år senare. Ja...kanske får bli Ungern då?



Ser det inte mysigt ut?



Lidköpingsbo

Nu sitter jag här i nya lägenheten o myser. kaoset har lugnat ner sig och sofforna e på plats. Har fått upp några möbler men det mesta ligger fortfarande i kartonger. Det får bli morgondagens uppgift! 4½ timme tog bilresan och sen var det pizzatime. Vi åkte till gamla stället och pratade lite. Känns konstigt att vara tillbaka. Nästan 1 år sedan vi flyttade härifrån. Men nu bor vi på andra sidan om stan, i Drömstan, ha ha! Tapeterna i vardagsrummet blev jättebra, bruna med en brunmönstrad bord. Lite konstigt i toaletten för brevid handfatet har vi en sink i rostfritt stål? Förstår inte riktigt varför? Vi kan få ett badkar på måndag men jag tror vi skiter i det, det blir för trångt. I köket finns ingen spisfläkt? What's up with that? Jag trodde det var standard? Men jag e nöjd. Ska försöka höja mysfaktorn i morgon o packa upp alla lyktor och ljus. Det kan aldrig bli för många ljus! Daniel sover över här inatt  så jag har pumpat upp dubbelmadrassen. Ska bli intressant att se vilka grannarna är...parkeringen var full med rullatorer. Men som sagt...skumt att vara tillbaka!

 

Då var vi på väg

Sitter i bilen nu på väg ner...skitcoolt att kunna sitta i bilen och surfa på nätet...vilka uppfinningar dom kommer på! Släpet e proppat och lite till och vi lyckades faktiskt få med det mesta. Nu är det bara 5 timmar i bil innan vi får se nya lägenheten. Jimmy hat redan hämtat nycklarna och tagit sig en titt. Det såg tydligen helt OK ut.  Spännande!! Hoppas han har fixat bärhjälp nu för jag e helt öm i händerna...

Åh vilket ljuvligt väder...

Då var det dags

Lugnet före stormen, de e nu de!
 
Hade satt klockan på kvart över åtta men jag insåg rätt tidigt att det var lönlöst att ligga och vrida sig i sängen och känna ångest över att klockan snart skulle ringa. Jag har knappt sovit inatt, någon timme kanske, och jag hoppas jag kan fortsätta vara så här pigg tills vi har packat in allt. Har jag tur kanske Daniel vill börja köra. Jag får köpa en red bull sen, livar ju upp på både kropp & sinne! Fy, gäsp!

Å jag lyckades skruva ner hela terrariet igår ändå, riktigt händig får jag ju säga! Men det är tur pappa o Daniel hjälper till, så jag slipper försöka tänka smart om hur man ska ställa allt så det tar så lite plats som möjligt. KÄnner att det e lite för tidigt för sådan hjärnaktivitet.

Nej, nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Vi ses i Lidköping då...

Virrpanna

Nu ger jag upp...
Jag har skruvat bort allt jag kunnat på terrariet men jag blir nästan rädd för mig själv. Ni vet hur man ibland kan "tappa bort" saker och sen inse att man håller i den ellr så ligger den precis framför en...så har jag hållt på hela kvällen. Först tappade jag bort en skruvmejsel efter att jag pratat med Jimmy och sen ringde mamma. Innan hade jag hållt i skiftnyckeln men sen när jag pratat klart var den spårlöst försvunnen. Jag har letat hela kvällen men jag hittar den inte. Det roliga är att under hela tiden jag pratade med mamma förflyttade jag mig högst en meter.
SUCK!
Så imorgon ska pappa ta med sig en skiftnyckel så jag kan få ur de sista skruvarna. Annars tror jag det mesta e klart här hemma. Nu ska det bara bäras nedför alla trapporna. Det blir en lång dag i morgon...



Åh, jag vill se The Wrestler...jag tror den e jättebra

Dylan

Tittar på Beverly Hills 90210 och det e ganska roligt...det är så mycket som som man bara kan skratta åt. Ta Dylan...allas lilla hjärtekrossare. Vem hade inte en secret crush på honom? Jag hade iaf det! Men nu när man kollar på serien och Dylan ska försöka spela tuff...de e bara att skratta. Men de e lite sött! Jag tycker han och Brenda var så jäkla söta tillsammans. Kelly, Jenny Garth, har jag fortfarande svårt för. Vilken bitch!







Nej, jag kanske ska ta tag i mitt liv nu och få lite gjort...

gamla bilder

HA ha, jag hittade min gamla kamera, min första digtalkamera. Eller...min första tegelsten kan man väl säga. It's HUGE!


Jag och Jimmy p´ Stockholm Pride. Det var riktigt roligt!


I ett halvår jobbade jag i Hjo och bodde hemma hos Jimmys föräldrar. Så det här är mitt mysiga lilla loft




Här var det lite lös hår lite här o där

StrangeDolls

Sitter framför datorn och laddar upp inför nedplockningen av terrariet. Fyyy,va tråkigt! Det är STORT och muutrar och skruvar och grejer överallt...en tjejs mardröm! Pappa var här och klippte sig så han hjälpte mig med att ta ut glasskivorna,annars hade det aldrig gått. Så nu sitter som där inne och undrar  vad som händer. Men jag har laddat inför kvällen med öl, red bull, choklad och pan pizza. Har packat ned allt porslin så det blir onyttigt idag. Men vad gör väl det...




Var inne på Strange Dolls nyss och tittade lite. Jag älskar deras dockor och jag har varit så när att köpa flera gånger, men de e lite dyrt.  Några dockor kan se riktigt läskiga ut men de e ju lite det som är charmen...vad tycker ni?
         
    Inga Barbies precis...

snygga syrran

Fick ett mms av syrran ikväll med en bild på hennes nya tattuering. Den blev riktigt snygg.  NU e hon snart lika cool som jag e! HA HA!


Varning för hemska bilder!!!

Fy, fy fy fy fyyyyy......avskyr människor! Verkligen avskyr! Varför måste vi vara så hemska? Har vi verkligen inte mer hjärta än så?

Var inne på Fridas blogg och blev återigen påmind om vår skräck egoism.  Men hon hade en jättebra lista över märken som inte har testats på djur, smink och sånt!  Men så här kommer lite hemska videor som kanske kan få oss att tänka efter lite?


Jag såg katter i så små burar när jag var i Kina...jag satt i en taxi och de åkte förbi på att lastbilsflak. Jag blev så chockad så jag grät.


 

Nu vet ni varför jag är vegetarian...
Det finns så många hemska bevis på vår grymhet, men jag vill inte lägga upp dom här. Dom är helt enkelt för vidriga...

vill ha...

Helt plötslit blev jag så fruktansvärt sugen på plättar!! Plättar med drottningsylt och grädde....buhuhuhu!!



Men jag ska väl ta och fixa lite pasta o tomatsauce igen... i morgon f´r jag äntligen pengar! Undra hur jag ska fira det,hmm....

kartonger överallt

Nu står det bananlådor överallt som ska fyllas eller redan är överfyllda. På fredag tar jag bilen ned till Lidköping och nya lägenheten. Vi får se hur jag ska lyckas få in allt i en släpvagn? Skönt att vi fortfarande har kvar den gamla lägenheten ett tag till så man slipper stressa.

Idag ringde syrran och berättade att hon precis var klar med sin första tatuering. Jag blev så avundsjuk! Jag kommer så väl ihåg min första...Jag och mamma gick till tatueraren i Falun, Boris, och jag tittade igenom pärmarna. Till slut hittade jag en jag tyckte om och jag fick tid om en timme. Jag var så nervös så jag skakade. Som tur var det en till kille som väntade med mig och han lyckades lugna ned mig lite. Jag trodde det skulle göra så ont och det där ljudet skrämmer verkligen upp en. Men sen satte han igång och det var väl ingenting! Gjorde inte alls så ont. Så det var min första tatuering och det var när jag gick i nian tror jag. Nu har den bleknat och blivit suddig men jag ska inte fylla i den. Kanske täcker över den med något annat sen?


För er som inte ser är det två hjärtan som sitter ihop med taggtråd på min axel


Sen en dag när jag var ute och gick på stan svängde jag in hos Boris igen och kollade lite. Hittade en bild jag tyckte om och eftersom han var ledig just då passade jag väl på då!! Det är väl den tattuering jag känner att jag klarar mig utan. Det var verkligen en spontangaddning men jag är absolut inte missnöjd med den. Den sitter där och bara är i min ljumske.




Sen tog det några år innan nästa tatuering kom. Jag hade aft en bild på en naken kvinnokropp i flera år som jag visste att jag skulle sätta någonstans på min kropp.Jag visste bara inte hur den skulle se ut. Till slut tog jag med den till Micke the magicman i Skövde och bad honom göra en ängel av henne. Han gav henne jättefina vingar och nu sitter hon på min rygg. Det var verkligen en genomtänkt tattuering och hon är väldigt speciell för mig. Det tog 3 timmar innan hon blev kvar och jag hade så ont på slutet. Jag bara skakade. Det sista han gjorde var att lägga på lite vitt på vingarna och jag grät nästan. Så ont!  Men visst blev hon vacker?



Lite dålig bild men det får duga


Sen förra året kom min senaste. Den tog åxå sin början för länge sen när jag följde med Jimmy som tatuerade sig i hos en annan i Skövde. Jag satt där och läste igenom gamla tatueringstidningar och hittade en så fin bild på en elefant/bläckfisk. Den var datagjord och det var ett stort elefanthuvud med en bläckfisk kropp. Lite mystisk så där. Sen förra året fick Magic man äran att rita ihop den. Jag åkte tillbaka och försökte hitta bilden men det var ju omöjligt. Ha ha, ni skulle sett hans min när jag förklarade vad jag ville ha. Men han fick till det ganska bra. Första sittningen gjorde så ont. han körde bara skuggningar men jag var så öm så jag bara låg och vred mig på bänken.



Efter en månad tror jg det va, var det dags för att fylla i färg och fixa den snygg. Men den här gången var jag förberedd. Jag hade värktabletter kvar för mitt öga sen Thailand och dom är ganska starka. Så det gick riktigt bra! Till och med tatueraren berömde mig, haha!



Jag älskar tattueringar och piercings. Det kommer bli många fler och förhoppningsvis ganska snart. Jag har ju en som ligger och väntar. Måste bara få till det där lilla extra så jag blir nöjd med den. Sen vill jag pierca min läpp igen, svårt bara med jobben jag har sökt. Är lite trött på alla arbetsplatser som ska vara så hygieniska och förbjuder piercings. Förstår faktiskt inte vad som är så ohygieniskt med en stav genom läppen. Inte värre än vad som finns under naglarna?

Nej, tatueringar...det e skön smärta!

Flyttångest

Puh, nu börjar det närma sig. Min plan är att packa ihop allt och åka ned till Lidköping på fredag. Har jag riktig tur kanske någon följer med ned annars kör jag själv. Jag har ju dogsen som sällskap. Jag vet bara inte hur jag ska få plats med allt. Visst, allt tar ju väldigt mycket mindre plats om man skruvar itu alla hyllor och skit, men hur kul e det då? Å det där monstret till terrarium!!!!Gaaah, jäkla Jimmy som måste jobba. Ringde till ICA i Slätta idag och dom lovade att jag skulle få banankartonger om jag kom imorgon. Sen fick jag numret till han som ska ta över den här lägenheten så jag skickade ett sms och frågade om han inte ville flytta in lite tidigare. Håll tummarna nu!

Idag ska jag inte göra så mycket, diska lite och rensa bland lite papper. Det får räcka.

Hittade lite bilder från nyåret i Dusseldorf. Åh, längtar tillbaka. Här och r är länken. Försökte lägga upp bilderna men det gick inte av nån anledning?


Sen när jag har långt hår igen...då vill jag se ut så här! Så snyggt!!




Britney on Ellen's show

Jag gillar Ellen...



Global Deejays

Lyckades inte hitta min version somjag har i Mp3n men det här var det närmsta jag kom. Perfekt parymusik...



Youtubar

Kan inte få nog av de här killarna.

West End Girls

Det här var sista låten jag hörde innan Jimmy åkte ned tilol Lidköping. Jag fick lov att sitta kvar i bilen tills de sa vilken låt det var! HA ha, allt för musiken...



Back in Bjurs

Så,nu sitter jag hemma i Bjurs i syrrans gamla rum och rotar igenom Youtube. Har ju inget ljud på min dator så jag får passa på att suga i mig allt när jag är här. Ska kolla upp Empire of the sun för jag läste i Aftonbladet idag att dom utsågs till en utav årets bästa pop plattor. Skoj!! Har haft ögonen på dom ett tag nu så jag ska forska lite. Jag blir hellre blind än döv!

Tittade på melodifestivalen idag och fan va besviken jag blev. Bästa låten, Velvet, gick ju inte ens vidare. Molly Sanden? WHY? Det var nog den töntigaste text jag nånsin hört. Änglar, gud, stjärnorna bla bla...vilket botten napp!

Idag kom pappa och hämtade upp mig och vi styrde kosan mot DalaJärna och Monica & co. Det var hon som tog hand om våra hundar när vi var i Kina och vi tänkte hälsa på innan vi flyttade. Både Sputnik och Chili verkade lite förvånade när dom hoppad ur bilen men sen var det full fart. Var så roligt att se alla för dom kände verkligen igen varandra.  Monica har 2 hundar och lilla fjonkan var väldigt nyfiken på den lilla kattungen. Det hela slutade iaf med att Fjonkis stannade kvar och fick nya föräldrar. Känns riktigt bra för jag vet att hon hamnat hos den bästa möjliga familjen. Hon kunde inte få det bättre. Så nu e sista valpen borta och jag kan äntligen börja städa på riktigt, haha! Men nog e det lite tomt alltid...

Nej, åter till Youtube. Kmmer antagligen lägga upp en massa låtar nu bara för det.



Ciao!

I'm a clown

Så här går det om man sitter hemma själv en fredagskväll...



Hmm, undra vad jag ska hitta p´nästa fredag...

The Killers

Ett utav världens skönaste band måste ju ändå vara The Killers. Deras låtar funkar alltid, till allt. Jag såg precis när dom spelade live på MTV och jag e så jäkla sugen på Hultsfred i sommar. Dom kommer nämligen dit och jag vill verkligen se dom live.  För någon vecka sen såg jag en intervju med dom och dom var så söta. Dom såg ut som typiska småortskillar som inte har en aning om att dom är ett utav världens största band. Dom skämtade och hade verkligen fötterna på jorden. Jag älskar dom. Lite lagomt flummiga och väck! Den här låten är min absoluta favorit. Får rysningar när jag hör den.


They say the devil's water it ain't so sweet...but you can dip your toes, every once and a little while...


Visste ni att Two and a half Man har utsetts av Aftonbladet som den i särklass bästa soffpotatis tittar serien? All I can say is...I agree!

Call me so I can make it juicy for ya...



Gillar verkligen den här låten/videon. Den e så skön och allt ser så glassigt ut. I den här videon ser han grymt cool ut. Annars e han rätt ful faktiskt!

Vi kom nyss hem från veterinären med Fjonkan som som ahr fått sista vaccinationen nu. Hon var jätteduktig och brydde sig inte alls om sticket. Daniel följde med och det var tur. Jag hade bara 425kr på kortet och jag trodde jag skulle klara mig, men det kostade 450kr!!!! Typiskt!

Jimmy har fått jobba övertid nu ihelgen och nästa helg så jag ska ha melodifestival kväll hemma hos mammsen och pappsen i morgon. Det beyder åxå att nästa lördag skulle han antagligen jobba kväll så jag får försöka fixa den här flytten själv. Men det ska väl inte vara  några problem. Jag e stark, jag tar soffan på lillfingret nedför alla trappor, ha ha!

Ska försöka röra ihop lite lunch nu!

Ont i bollen

Har fått huvudvärk så jag hoppas värktabletterna börjar verka snart. Skulle helst av allt vilja gå och lägga mig men det kommer inte gå än på några timmar. Stekte på några quornfileer och doppade i hamburgerdressing. Så jäkla gott var det! Önskar jag hade fler. Jimmy ringde från Jubberud och berättade att han ätit tacopaj idag. Jag blev så avundsjuk! Här hemma gapar skafferiet tomt.

var på Kupolen med mamma idag och kikade lite. Hittade jättesnygga skor till mamma som hon kan trippa runt på i Mexico. Jag ska försöka köpa lite fina skor sen när snön är borta. Men jag hittade en billig topp på H&M som fick följa med hem. Sen följde snälla mamma med mig in på ICA och handlade lite mat till mig. En massa krossade tomater, ha ha! Ska försöka vila huvudet lite nu.


Dagens låt



Sitter och väntar på att mamma ska sluta jobbet för då ska vi åka till Kupolen och kika lite.

?

Ha ha, som sagt! Stupid Americans


Sov vanor

Igår natt låg jag och tänkte på alla knäppa ideer jag haft genom åren när det gäller att sova. Har ni åxå haft såna?

-Jag hade ett knep när jag visste helt säkert att jag var trött. Låg jag i sängen och hade gäspat 3 gånger så kunde jag slappna av. MEN jag fick lov att ligga med magen vänd mot väggen, annars gilldes det inte. Så 3 gäspar vänd mot väggen och jag var redo att sova...

-Ni vet hur man om det är mörkt i rummet ibland kan få fram olika färger. Vet inte hur men det ser ut som att det regnar olika små färgkorn och man kan själv bestämma vilken färg och vilken form de skulle ha. Hänger ni med eller e det bara jag som e knäpp? Jag intalade mig själv iaf att om jag såg färgerna var jag skyddad från allt ont.

- Skulle jag gå p toa eller nåt och fick lov att tända lyset blundade jag hela vägen till lysknappen och tittade inte förrän det var ljust och jag var säker på att allt läskigt försvunnit. Jag vågade ju inte titta i mörkret?

- Om jag hade tittat på TVn jag hade i mitt trum och skulle stänga av den, fick jag lov att ha en fot på sängen så jag så snabbt som möjligt kunde hoppa upp från golvet. Jag hoppade alltid en meter innan sängen så ingen under sängen kunde ta tag i mina ben. Jäkla Daniel!

- Efter att ha tittat på en skräckfilm en sommar där jag sprang ut till mamma på balkongen och grinade, kunde jag inte ligga med utsträckta ben i sängen. Jag var livrädd att någon skulle såga av mina ben med en motorsåg. Det tog många många år innan jag kunde lägga mig med raka ben igen.

- Ett tag kunde jag bara sova med ryggen ut mot rummet. Jag intalade mig själv att jag vände ryggen åt monstren.

- Jag kunde inte sova med garderobsdörren öppen. Inte ens på glänt för då kunde jag ligga hela natten och jaga upp mig för jag var säker på att glipan bara blev större och större.

Mycket knas har man kommit på. Nu för tiden ligger jag helst på soffan, ihopkrupen till en boll med knäna upptryckta mot ryggstödet. Nu när Jimmy e borta vill jag inte sova i sängen. Känns tryggare i soffan med alla hundarna och inte ens stor tom säng.




Men jag e inte ensam om att sova som en boll...så söt!!

Dämpad

Har haft en seg dag idag, igen. Vaknade med magont, så jäkla orättvist mot oss tjejer, och sen har jag haft en depression light. Hade många planer för dagen men jag bangade alla till slut. Har bara tittat på TV och kollat internet hela dagen. Var ute en sväng med hundarna på isen men det var väl allt. Ska fortsätta glo på dumburken ett tag till. Åh jo, jag ringde till mitt gamla jobb idag och ska få komma på intervju sen. Det lät lovande. Ska väl börja packa ihop lägenheten lite nästa vecka. Shit, har inte fattat att jag ska flytta snart.



Skulle hämta is till saften...hur gick det här till?

If You Seek Amy

Idag kom det ut nya bilder på hennes hemsida från inspelningen av hennes nya singel, If You Seek Amy. Ska bli jätteroligt med en ny video. Från början tyckte jag inte riktigt om den här låten men nu har den växt sig fast. Men nästa singel hoppas jag blir Mannequin. Den gillar jag! Måste säga att hennes hemsida e riktigt bra. Det händer alltid nåt nytt där!!





Gillar hennes skor







skinande rent

Nu har jag städat och fixat i flera timmar. Allt e skinande rent och nytvättat. Har lite tvätt kvar på tork men de e inte riktigt klart än. Man får bara tvätta till 10 men jag e lite busig! Det kan ju inte höras så mycket?
Fick ett sms av min babe idag som berättade att dom behövde lite folk på hennes jobb, mitt gamla jobb, i Hjo. Så imorgon ska jag ringa dit och kolla. Då har jag nåt iaf sen...

Men nu ska jag springa över till brorsan och äta nybakta bullar...tur han e arbetslös!!

Läskigt!

Kommer ni ihåg att jag berättat om vår valp som har en tendens att drömma med vidöppna ögon?



Snyggo

Ska börja städa nu, ikväll ska det vara skinande rent så jag kan slappna av och känna mig nöjd. Det ska dansas, sjungas och dammsugas!!

Zoe Kravitz
Hur snygg e inte hon då? Å vem skulle inte vija ha hennes pappa som sin egen. Med de generna är det ju svårt att misslyckas!









men min pappa e minst lika cool!

mot sängen...

Nu har jag varit duktig och hållt mig vaken hela dagen,trots 2 timmar sömn. SÅ nu efter L-word ska jag krypa ner under täcket. Har tagit en tidig tvätt tid i morgon så jag kan vända dygnet igen. Var så skönt att kunna gå upp tidigt, vara pigg och faktiskt få en massa saker gjorda. Men jag ska inte hoppas på för mycket! Jag känner att ögonlocken börjar bli väldigt tunga.

Through the storm...

Det blev ingen sömn på soffan. Jag fick tag på boken jag håller på att läsa och då tog det stopp. Men nu har jag läst ut den och sista delen var riktigt skrämmande. Å då e det garanterat inte hela historien.

Jag pratar om britney Spears mammas, Lynne, bok. Hon skriver om sitt liv och hur allt förändrades den dagen Britney blev stor. Tänk vilken chock när helt plötsligt ALLA vill veta ALLT om Britney, det bra och det dåliga. Att inte kunna gå utanför huset utan att oroa sig över 30 paparazzo som jagar en. Jag tycker det är orättvist att säga att de får skylla sig själva. Hur kan någon veta att inom 1 år kommer jag vara en utav världens kändaste människor? Det är omöjligt! Sen när man nått den statusen är det nog inte bara att lägga av och dra sig tillbaka. Jag tycker synd om dom. Det har blivit så överdrivet hela grejen.

Man får veta vad som egentligen hände förra året när Britney blev tvångsintagen för andra gången på en månad. Man får veta otäcka saker om Sam Lufti och hur han hjärntvättade och drogade henne och folk i hennes omgivning. Han hade total kontroll över allt. Det var en lite seg bok i början men sen kunde jag inte sluta.

Själv tycker jag att hon borde lugna ned sig och försöka dra sig tillbaka lite. Jag är rädd för att hon kommer trilla dit igen. Jag är rädd för att nästa kändis självmord är stavat Britney Spears







Hemma igen!

Oj va trött jag e...har knappt sovit nåt inatt. För det första var jag uppe halva natten och sen har hundarna hållt mig vaken resten av morgonen. Jag har mitt gamla rum på nedervåningen och så fort hundarna hör att någon e uppe måste dom upp och kolla. Vet inte varför men jga blev aldrig trött. Inte så att jag kunde sova...men det kan jag nu! Hade planerat en långpromenad med hundarna nu så jag inte somnar men den ideen e skrotad...massa snö och vind, inte lockande! Det får nog bli en liten nap på soffan.

Kollade på 24 hours with Pete Doherty på MTV igår och jag blev verkligen överraskad. Jag har ALDRIG fattat vad alla tjejer ser hos honom. Alla bilder jag sett på honom har han varit riktigt sliten, skitig och äcklig. Sen tar Kate Moss honom? En supermodell, beauty and the best. Men igår ändrade jag uppfattning. Visst, han var ju hög genom hela programmet men han var riktigt rolig och charmig. Han var som en liten pojke.



Första bilden e ju inte så tilltalande



Den undre bilden brjar väl bli allt mer ovanlig...

Nu e det dags att vila lite...hundarna har redan krypit ihop till bollar under täcket



Mys i Bjurs

Nu e Jimmy nere i Tibro så jag e helt ensam. Tur att mamma och syrran ringde och frågade om domskulle hämta upp mig och skjutsa mig till Bjurs. Då slipper jag sitta hemma i lägenheten själv ikväll. SÅ vi har ätit lite glass och nu kollar vi på Beck. Har aldrig varit ett riktigt fan av Beck men de senaste filmerna e helt dugliga! Mern igår såg jag en riktigt bra film...Constantine! Där har ni min typ av film. Matrix trilologin avgudar jag... scenen i första filmen när dom går in genom säkerhetskontrollen och bara skjuter sönder hela stället...iih, jag får gåshud! Sen älskar jag soundtracket!!



Jag åker in till stan med syrran i morgon och då får jag försöka ta tag i lägenheten och städa lite. diskade iaf idag!

Åter till Beck!

Krångeldag

Alla hjärtans dag...nej, jag bojkottar!

Idag har mycket krånglat. Bilen vägrade starta igå så Broder Daniel fick hjälpa oss med startkablar idag. I morgon ska han sätta in fläkten som förhoppningsvis funkar sen...efterlängat kan jag meddela. Sen fick datorn för sig att ta en time out idag så vi fick försöka bränna ut alla viktiga bilder och sen chansa oss fram med ominstalleringsskivan...rena rama arabiskan för oss en till slut funkade det. Höll tummarna för att ljudet skulle kicka igång men nope! Tittade lite på Melodifestivalen ikväll men nej, jag tror jag ska bojkotta det me. Noll kvalite på låtarna. markolio...WTF?

Här har ni en tjej som kan... 



I morgon åker Jimmy ned till Lidköping så jag blir själv här uppe i lägenheten till den 1 mars...SUCK!     What to do?
Kanske får börja motionera eller nåt? Eller städa, haha! Har släckt ned hela köket så jag slipper se eländet...



KRAM PÅ ALLA GOINGAR!

Brr...

Diana ringde ikväll och tyckte jag skulle slita rumpan från soffan och gå ut och skaka den med henne istället. Sagt och gjort...efter 30 min var vi på väg mot Etag för lite rumpskak! Var riktigt roligt att få se lite människor och jag har inte varit på Etage på många många år. Träffade Younes och han var lita flummig som vanligt. Dreadsen var borta men nu såg han lite ut som Krusty the clown, ha ha! Efter att det stängde kl 2 gick jag för att kolla om det gick någon buss men där fick jag känna mig blåst. Det var bara att börja gå. Satans va kallt det var. Jag försökte skynda på det hela och körde lite löpning. Det e så typiskt...enda gången man motionerar är på väg hem från krogen!!! Träffade även 2 polisbilar som kom i full fart...värsta High Chaparall här! Men nu e jag hemma och dricker varm choklad. Gjorde ett försök att sova men jag bara skakar. Har mjukisbyxor, T-shirt , täcke, 3 hundar och fleecetröja på mig men jag skakar fortfarande. Hoppas Oboyen funkar!

Men...jag har hittat bilnyckeln nu. Full koll på situationen!!!

Natti natt!

Pass it forward...

Idag har varit en extremt lat dag, har snart fått soffan formad efter min kropp. Ha ha! Har inte hämtat nycklarna än men jag har koll...de ligger fortfarande kvar! men det gör inget att kroppen gått igenom ännu en förslöar dag. Jag har varit så glad ändå...en söt liten tjej gav mig en utav de finaste komplimanger man kan få idag. Jag lovar att jag har ett litet skrapsår på hakan från när jag tappade den i golvet. Jag var helt oförberedd på det. Men evigt tacksam!!

Tänk vad en liten komplimang kan göra. Säg något snällt till tjejen som sitter i kassan på ICA, vem vet...bara ett litet tack och ett snällt leende kan göra så mycket för henne. Tänk vad mycket bättre världen skulle vara om alla lovade sig själv att idag ska jag vara trevlig mot minst 5 helt okända människor. Då skulle 5 människor bli glatt överraskade att en främmande människa helt plötsligt uppmärksammat en och han/hon kommer känna sig speciell. Så lite kan göra så mycket...tänk på det!

Jag ler fortfarande...

stupid americans!

Vet att jag borde sova för länge sedan men jag är inte det minsta trött.

Läste  precis på Aftonbladet.se hemsida att 6 av 10 amerikaner avfärdar Darwins terori om att vi människor härstammar från aporna. Jag vet inte vad jag ska säga? Jag blir mörkrädd! USA som ska vara ett utav världens ledande länder inom det mesta har fortfarande inte fattat att kvinnorna inte skapades utifrån ett av Adams revben!!! Om dom nu har fått för sig att dom ska styra över hela världen får som väl börja med att lära sig lite historia, eller? Här i Sverige ses kristendomen som stenålder. Alla 6-klassare i Sverige vet precis hur vi människor uppstod. Vi utvecklades från aporna, revoulutionen. Det finns bevis, skelett från olika tidsperioder, grottmålningar och vapen uthugga i sten. Men nej, i USA är man 100% säker på att vi kommer ifrån Gud. Där tar man till och med bort revoulutionsläran från läroplanen i skolan? Hur fan tänker man då? Hade nån tokig Israel fått för sig en annan historia för X antal år sedan...hade amerikanerna trott på Björne och hans kompis Snigel då? Tycker bara det e så läskigt när någon ägnar sitt liv åt en påhittard historia, utan några som helst bevis som stödjer den, och bara kastar bort allt annat, som faktiskt påvisats! Det visar bara hur efter dom är...


I'm not a saint and I'm not a sinner, but it's OK as long I'm getting thinner!
"Lily Allen"

Kär

Kär i en bild...
Kär i en låt...
Ingenting e omöjligt...






Man får bara inte ge upp...

Runt runt...









Stod ute på balkongen idag, försökte trixa på bilnyckeln på husnyckel klippan, tappade koncentrationen, tappade bilnyckeln, försökte memorisera spåret, var precis ute och letade, hittade ingen nyckel, berättar nog i morgon...



Vardagsalkoholist?

Ja ni, jag vet inte jag? 
Som ni redan vet har jag inget jobb och min "sökajobb" intuition e väl lite vilsen nu så det e väldigt lätt att vardagsalkoholimsmen smyger sig på. Jag ÄLSKAR ju att skriva så nuför tiden är det skrivander min vardag gå ut på. Jag vill verkligen försöka skriva en bok nån gång i livet men jag känner mig inte riktigt klar med livet än. Har mycket kvar att bocka av! Det negativa e ju att kreativiteten lättast kommer hand i hand med spriten. Förstår alla regissörer och manusförfattare mm, som blivit alkoholist på köpet. Sprit, musik, kreatik (påhittat namn, tror jag)

Har letat bilder åt min fic såhär i efterhand men f*n va tid det tar. Har hittat en sida med jättemånga bra foton.

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.photochart.com/data/media/17/cold_drink.jpg&imgrefurl=http://www.photochart.com/photo_6051_cold%2520drink.html&usg=__mnaeXwHgYwxE9z5eSLs0UARxUXQ=&h=700&w=700&sz=80&hl=sv&start=18&tbnid=Utcuto81kS9jeM:&tbnh=140&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Ddrink%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsv%26sa%3DN

Ändå e det en jäkla urvalsprocess att hita RÄTT foto. Jag vet ju hur allt kommer sluta och så, så det e viktigt att få till rätt känsla. I'm working on it!

Fick ett roligt mail idag...har svarat och hoppas det går vägen...mitt huvud e sprängfyllt av frågor och jag vet att hon har några svar till frågorna. Shit va kul!!

G'night babes!


Minisvullon

Vi har bara ätit och ätit idag. Mår nästan illa av allt godis och skit men det har varit gott! Ska se på lite TV ikväll och försöka skriva lite mer. Tvingade Jimmy läsa igår så nu e han på mig att jag måste skriva mer. Ha ha!

Tittar på Efterlyst nu och det är så hemskt. Fy för att vara i deras situation...ens egen dotter försvinner, hennes kille kommer och tröstar, hjälper till att leta efter henne och sen visar det sig att han gjorde det! Fy fan va jag skulle känna mig smutsig. Hans händer som tog min dotters liv hade tröstat mig, hållt om mig. Jag skulle hata honom, förakta honom. Hade jag blivit lämnad ensam med honom hade jag antagligen försökt döda honom. Jag lider verkligen med familjen.

Här hemma försöker vi fatta lite svåra beslut. Kan berätta mer sen när det har klarnat...



Creepy!

Igår var jag uppe alldeles för sent. Vågar inte riktigt berätta hur sent. Jag försökte sova men jag var klarvaken. Funderade nästan ett tag om jag skulle skita i och sova men det hade jag aldrig klarat av.  Jag sov ute på soffan för Jimmy e så förkyld och snarkar mer än vanligt. Det har inte jag förstått? Varför måste ALLA killar snarka?

I alla fall var jag ute på nätet inatt och kollade runt på allt möjligt. Tänk va mycket tid man kan lägga ner på helt onödiga och ointressanta saker egentligen. MTV gick hela natten för på natten brukar de spela lite äldre och konstiga låtar. Jag fick se en helt galen video som jag sett en gång innan, hann dock inte se vilka bandet var. Jag får kalla kårar längst ryggraden när jag ser hans smile. så jäkla creepy! Men låten e skön!



Får se om vi försöker ta oss ut till Bjurs ikväll och fixar fläkten i bilen. Eller jag kan bara titta på. I know nooothing!

Ciao!

Nyttodag...NOT!

Nu e kylskåpet lite fullare, inte mycket nyttigt men det ekar iaf inte längre.  Vi har handlat så mycket onyttig skit idag, chips, dipper, choklad, muffins, läsk, popcorn...vi kände för onyttigt idag! Och vad har vi gjort idag: ätit, tittat på TV, ätit, tittat på TV, ätit...ni förstår mönstret kanske? Det e väl vad vi kommer fortsätta med åxå. Men man måste få ha såna dagar ibland.

Vi försökte oss åxå på en kupp men M men det gick inte riktigt som det skulle. Han hann smita ifrån oss innan vi kom fram. Nåja, vi får försöka igen. Hon vet hur man ska jag göra med gubbarna för att få sin vilja igenom. Ha ha!

Tittade på Top Model idag och nu e det inte långt kvar. Men min favorit har ju redan åkt ut, gillade rödtotten. Så nu håller jag tummarna för Analeigh. Hon´e så söt men på kort blir hon riktigt fierce! Men den bäste av dem alla är ju ändå Adrianne Curry. Så jäkla snygg och vilken kropp...inte precis min  efter ikväll!


Kom pengar, kom!

Sitter här i soffan, lyssnar på MTV och väntar på att Jimmy ska få sina pengar. Kylskåpet ekar och våra magar skriker efter frukost. Har sovit jättebra inatt. Men det tog lååång tid innan jag lyckades somna. Mycket att tänka på. Igår var en riktig skitdag och jag var bara irriterad. Har framtidsångest och pengaångest. Den där miljonen hade aldrig passat mer perfekt än just nu. Igår kändes det som att hela världen var emot mig. Inget gick som jag ville och fan...jobigt!

men idag ska vi förhoppningsvis få lite mat i kylskåpet och lite inspirationssnack! Ikväll ska jag lyckas knåpa ihop nåt och ingen negativ inställning ska få stoppa mig. HÖR NI DET? Så om ni ska ringa för att meddela nåt tråkigt...vänta tills i morgon, ha ha! Ska forska lite mer i min framtidsplan men det e så mycket som måste fixas innan då. Hmm,knepigt!

Le Parkour

Fick ett tips från 2 tjejer, Leonita & Egzona.




Hon berättade att hon tränade Le parkour och jag tycker det är skithäftigt! Har sett videos innan och jag e så jäkla imponerad. Tänk vilken frihet att kunna sprinag på väggarna, volta sig mellan hus och få folk att bara skrapa hakan i backen.  Jag e ju gammal gymnast så varje gång jag ser nån som voltar eller nåt blir jag sentimental. Friheten att kunna flyga så och böja kroppen i alla olika vinklar...det e så jäkla underbart! Jag saknar verkligen det. Har försökt några gånger att träna upp vigheten men fan, det gör ju ont! Men jag vill verkligen kunna allt igen. Så den dagen jag börjat träna riktigt, HA HA, då ska jag börja tänja låren igen. Skulle så gärna vilja börja på gymnastik igen. Inte för att tävla, de e för sent. Men bara för min egen del. När jag känner att Ja, jag kan fortfarande göra saltos, flickisar och handvolter. Ja, jag kan fortfarande gå upp ohälsosamt böjd i brygga och gå ned i spagat på båda benen...då e jag så JÄKLA nöjd med mig själv. Det bräcker det mesta. tack för tipset tjejer!

http://leonitaegzona.blogg.se/

Kunde varit...

Vi kom precis hem från stan, har varit och tittat på en katt. Det var en söt gammal tant som bodde nedanför lasarettet som trodde hon hittat mammas försvunna katt, Mimmi. Hon hade matat den sedan i julas och vi åkte för att titta. Bara att komma dit var ett äventyr då fläkten i vår bil inte fungerar och jag fick sitta och skrapa insidan av rutorna samtidigt som Jimmy körde. När vi kom fram satt katten på hennes trapp. Hjärtat satt i halsgropen för det var verkligen likt. Riktigt likt och de jamade på precis samma sätt. Men sen såg jag att katten hade alldeles för mycket vitt på bakbenen.
Det var lite hårt. Pappa hade pratat med henne i förmiddags så jag har ju gått och hoppats hela dagen. Man vet ju innerst inne att oddsen för att det ska vara rätt katt är minimala...men man kan ju inte sluta hoppas...



Hoppas du har det bra Mimmi

Oprah

Idag e det slött, IGEN! Men de e lätt hänt den här årstiden. Tänk er när sommaren kommer och man kan gå ut på morgonen i bara t-shirt och krama gräset med tårna. Snart så...

har tittat på Oprah idag när dom disskuterade en ny lag de skulle ha omröstning om snart, gällandes större bur mått och stallmått för höns, kalv och gris. Jag bara satt och gapade! Vilka dumma hemska människor det finns.

"Självklart vill vi att djuren ska få det bättre men vi har inte plats för de nya utrymmena. Ni såg ju själv hur stor plats de nya måtten tog""

Gaaaah, vad e det med er människor. Lite normalt tänkande och vem som helt fattar väl att 5 hönor i en trång bur som inte kan röra sig mår INTE bra. Ser inte problematiken i det hela? Jo, jag fattar att kostnaderna blir högre och priserna stiger, man måste bygga om osv...men man måste ju börja nånstanns? Det går inte bara sådär POFF! så är fixat o bra. Man måste offra lite ibland för attd et ska bli bättre. Nya burmåtten för höns kommer göra att många i Californien kanske får stänga igen och butikerna tar ägg ifrån andra länder som inte har samma standard men de e en början. då kan man fortsätta sen och försöka få människor att köpa ekologiska ägg från frigående höns utomhus och på så sätt öka den förfrågan. Till slut kan man konkurrera ut de utlädska äggen. Visst,det tar tid men i slutändank kan det bli riktigt bra.

I EU blir det 2012 förbjudet att ha gravida suggor uppstallade. Dvs, förbjudet att ha dem i så pass små bås att de inte ens kan vända sig, bara ligga raklånga. Allt det för att få så många säkra fullgångna graviditeter. Tycker de e jättebra! Ett steg på vägen. Blir så j-vla förbannad på de som bara föder upp och föder upp utan något som helst samvete bara för pengarna. Man tycker det borde ta emot nånstanns inom dem...men nej!

Att köpa ekologiskt, närproducerat och från frigående djur kostar oftast några kronor extra. Pengar man ändå skulle lägga på onödiga saker. Varför inte hjälpa till lite istället. Någon måste ju börja...

Idioter

Jag kan bli så trött på människor ibland. Som ni vet har vi ju en valp kvar som vi försöker bli av med men det går verkligen jättesegt. Har annons ute men de e banne mig bara idioter som hör av sig. Dom erbjuder sig att köpa valpen för halva priset och vill ha den på avbetalning och en massa dumma förslag. Nu var det en tjej nere i Skövde som hörde av sig och ville ha den på avbetalning. Vi disskuterade jag och Jimmy och kom överens om att det var OK. Vi kommer ju ändå bo så nära sen och det var bara tal om 2 månaders avbetalning.
Senare samma kväll fick jag ett SMS där hon berättade att hon hade problem med en av sina hundar hon hade ute på foder så hon kunde inte ta hand om en till valp.
Nej, nej,fine tänkte jag!
Efter 2 timmar ringer hon tillbaka och berättar att allt ordnat upp sig så nu var hon än en gång intresserad. Vi bestämde att vi skulle ses nästa helg och prata. Tyckte det skulle vara kul att se hur många gånger hon skulle ändra sig på en vecka. Hon verkade ju inte helt riktig?
Nu i morse hade jag fått 2 SMS av henne. I det första står det att hon verkligen hoppades att jag inte försökte lura henne för hon ville verkligen ha valpen och ville bestämma dag och tid för mötet. I nästa SMS som kom 2 timmar senare var det en annan historia. Nu hade helt plötsligt hon och hennes sambo gjort slut så dom skulle gå isär och hon hade ingenstanns att bo och hon mådde så dåligt???????????????

Men hallå...vad är det som är fel på dig människa?
SUCK!

Huvudproblematik!

Tänk på ett tal,vilket som helst...


Dubbla ditt tal


Lägg på 34 på ditt tal


Dela på hälften


Dra bort det första talet du tänkte på...






















Siffran du har i ditt huvud är 17!

Seeeegt...

Ligger här i soffan och slappar. Mycket som borde göras men inga krafter ochingen lust. Det är ju söndag! Idag skrapade vi ihop våra sista pengar och köpta pizza, det är ju söndag! Ha ha! Men på tisdag får Jimmy pengar så dåå kan vi fylla på kylskåpet. Ska väl försöka ta tag i livet snart och städa upp lite. Bara lite till på soffan...

Igår var iaf roligt. Satt själv hemma i soffan och var parytsugen. Försökte ragga upp alla möjliga och tillslut hittade jag på Sandra. Så jag fick gå ned till stan, antog att det gick bussar från Herrhagen but NOOO! Sen träffade jag henne på en gång inne på Harrys och även Sanna och gänget. Det var skoj. Väldigt mycket människor men inte så många kända ansikten. Kommer ihåg förut (när vi var för små för att komma in på Harrys) då var vi där jämt och tokade! Det var tider det!! Senare på natten ville jag verka lite nyttig så jag struntade i bussen och gick hem.

Funderar på att kanske försöka mig på ett au pair år? Hmm...




Harrys

Yes, jag hittade några som ska ut!!!! Är på sånt partyhumör men visste ingen som skulle ut.  Drog iväg ett sms till Sandra och vips fick jag en harrysdate!!! Så nu måste jag göra mig i ordning för kvällen. Måste försöka hitta bra kläder åxå, drygt!

Men det här blir skoj!!

my party

Nej gott folk...nu e det bra  med djupa tankar för idag. Nu e det volymen på högsta nivå och party.

Varför ödsla sin tid på spinning när man kan dansa runt i lägenheten?
Älskar den här låten...



Good night folks

Kvällens låt

Här kommer kvällens låt. Blir så arg att inte ljudet fungerar för den här låten live är en utav mina drömmar. Hoppas kvaliteten är bra för varje gång jag hör låten live försvinner jag bort, långt långt bort. Tänk er att stå där framme, alla lysen, basen, stämningen...ååååh,jag vill me!!! Men i april kommer deras nya album så jag och syrran har ju en konsert innestående med dom. Då jäklar!

Tänk att få stå på den där scenen och kunna ge så mycket till så många människor. Att kunna beröra flera tusen hjärtan bara genom att göra det man tycker om!  Jag skulle ge allt i världen för att få uppleva ett sådant ögonblick. Tänk att veta att just nu trallar hundratals omkring med min musik i deras Mp3 och tycker att livet är underbart. Fy fan vad underbart!!



Är glad ikväll för all ångest har varit helt i onödan. Har legat i badkaret i nästan 2 timmar idag och pratat och allt redde ut sig på bästa möjliga sätt. Är så lycklig över att jag har världens bästa kompis! Skönt att ha pratat ut och fått ihop allt nu. Men det krävdes ju lite vin so I'm feeling a little bit tipsy!

Men ikväll blir det lugnt. Underbar musik i mina öron, vin i glaset och jag känner kreativiteten komma smygande...

Fönstershopping




Har precis kommit hem från stan med mamma. Vi var  inne och kikade på nya gallerian och det såg väl bra ut. Make Up Store har flyttat dit så det kan nog bli bra. Jag hittade en MASSA fina kläder på rea men inga pengar på kortet. Gillar alla 70 tals inspirerande kläder. Men jag hittade en t-shirt och ett par mysbyxor för 35kr. Tyckte jag kunde unna mig det, ha ha! Jag provade min jacka från Shock i Göteborg som jag användt 1 gång och bannade mig själv varför jag gömt undan den? Den e ju snygg? Hmm,braindamage!



Får se om det blir melodifestivalen ikväll. Jag tycker ju det är så töntigt och så dålig musik, men åndå lyckas man alltid bänka sig framför TVn när det är dags...


Bored & Scared

Så...vad har hänt idag då?
Jo,jag har sökt lite jobb. Ringde Arla i Götene och frågade lite så jag mailade dom mitt CV. Sen var jag inne på
Skara Sommarlands hemsida och sökte jobb. Det var inte det lättaste. Vårt internet har blivit knäppt så det lägger av lite då & då. Tyvärr fick jag ju skriva om allt X antal gånger så mitt humör var inte att leka med. Men till slut funkade det! Sen har jag tvättat lite, eller mycket! Gjorde lite thaimat med en massa sötpotatis.
Älskar sötpotatis!
Nu på kvällen lekte jag lite med smink men det blev inget sensationellt. Var bara uttråkad och då hjälper det alltid att leka lite med färger och smet.

Just nu tittar jag på Dolt Under Ytan och är på helspänn. Fasiken, den här filmen är ju riktigt bra, och riktigt läskig. Det dyker alltid upp saker när man absolut inte vill att det ska hända nåt. Även om jag vet vad som händer, har ju sett den många gånger innan, blir jag alltid vettskrämd. Får se om jag kan sova sen?



I'm scared

gettot

Ibland känns det som att man bor i gettot. Här i Herrhagen åker det alltid omkring poliser som kollar läget. Var nyss ute med hundarna och då var det en bil som blev stoppad av polisen på parkeringen här bredvid. Dom håller ju tydligen på att rensa upp bland alla knarkade och skumma typer här och det är många gånger man har blivit kollad lite extra när man är ute med hundarna sent. Dom saktar in och kör sakta sakta förbi. Fy, tycker det känns så obehagligt när dom går så.

Sen är jag sur på vår jäkla TV. Har väntat hela kvällen på att Efterlyst skulle börja för det handlade om det där hemska mordet i  Hjo förra året. Två minuter in i inslaget slutar boxen fungera. Det brukar hända lite då och då men att den skulle pricka in just det här klockslaget...AAAAAAAAH! Tvn funkar fortfarande inte. Sur sur!

Nu ligger lilla valpen och drömmer i mitt knä. Det rycker i benen och hon smaskar. Det läskiga är att hon gör det med vidöppna ögon. Creepy!

Natti natt

MTV

Vi htar blivit bästa vänner nu, jag och MTV. Varje morgon åker Tvn på och skrålar till eftermiddagen. Min enda musikkälla för tillfället. Sen går det så många bra låtar nu...Kanye West's nya låt e så skön. Metro Stations e bra. The killers, sen hon tjejen som sjunder med Thomas Rusiak, Damian? Hon heter nåt sånt-den låter älskar jag! Just nu är det Top 10 av Red HOt Chili Peppers så jag njuter.

Nu ska jag försöka skriva lite. Är inne på så många bra novellsidor så jag får massor av inspiration. En del skriver så jäkla bra så jag kan sitta i timmar och sträckläsa deras verk. Tänkte åxå försöka mig på nåt sånt. Har länkat till ficen på sidan här brevid. Försöker uppdatera så ofta jag kan.

Sen kvart i tre kommer en kille och ska kolla på lägenheten så då får jag gömma undan hundarna igen. Orkar bara inte med deras skällande när det kommer nya människor. Nån som har ett tips på hur man får dom att sluta?




Yum!

Saknar...

Shit va kallt det är ute. Kom nyss hem från en promenad med dogsen och det var kallt.

Jag håller på att gå isär här hemma när jag inte har någon riktig musik. Ingen dator som har fungerande ljud och ingen laddare till Mp3n. AAaaaaah! Men nu har jag letat reda på Jimmys gamla Mp3 som jag laddat upp. Så nu poppar det i öronen och jag har inhandlat lite nya cigg. Livet känns helt plötsligt lite bättre.


Har suttit och läst gamla mail. Blir varm i hela kroppen när jag läser vad du skrev. Kommer ihåg så väl när jag sprang till datorn och hoppades att du skrivit. Sen satt jag där på helspänn och läste dina ord. Du betyder verkligen så mycket för mig, lilla M. Tänker ofta på dig, oss. Saknar allt det.  Snart kommer jag lite närmre dig och jag hoppas vi kan få tillbaka lite av det vi hade.



grinig gubbe

 Idag ringde jag Drömstan och beställde tapeter till vår nya lägenhet. Blev så irriterad för det var en grining gubbe som tyckte allt jag sa var fel. Vi hade valt ganska mörka färger och det tyckte han var helt fel, var ju inte ens modernt längre? Va? So what? Så jag fick ta en nyans ljusare grå i hallen och i sovrummet fick han välja en ljusare lila. Vardagsrummet ska bli brunt med en brun fondvägg och där gav jag mig inte. Men han hatade det. Vad är det för mening med att få välja tapeter själv om det ändå bara ska bli gnäll? Grrr....

Ska försöka hitta lite jobb nu. Orkar inte sitta hemma längre och tänka. Alldeles för mycket tid att tänka. Känslor och längtan som maler i mig. En ouppnålig längtan efter nåt alldeles för långt borta. Behöver aktiveras...

Besiktning

Så idag var den stora dagen. Idag skulle lägenheten besiktas så jag gömde undan hundarna hos brorsan och såg till att allt var skinande rent. Jag tänkte att om allt såg rent och snyggt ut kanske han hade lite mer överseende om det var fläckar på tapeten. Inte för att vi trashat lägenheten eller så men man känner sig ju alltid skyldig. Det är precis som när man möter polisen. Trots att man är helt oskyldig känner man sig ändå så skyldig. Man får koncentrera sig på att sätta den ena foten framför den andra, andas lugnt och titta rakt fram. Så löjligt!  Vi klarade iaf besiktningen så sen är det bara städbesiktningen kvar. I dag går tiden ut för att intresseanmäla sig på vår lägenhet så snart börjar dom väl ringa för att kolla in den. Hoppas verkligen att den som tar lägenheten vill flytta in tidigare så vi slipper dubbla hyror. Ska bli så roligt med ny lägenhet. I morgon ska vi ringa och bestämma vilka tapeter vi vill ha. Iiiih!



läste på Aftonbladet att IKEA och Åhlens tagit tag i hela dunkaoset. Äntligen...

Nattens låt



Ett gäng coola snubbar


"Don't stick to the crowd"


Fjäderlätt ondska

Fan, nu gör det bara så ont. Själen värker för alla stackars djur vi bara utnyttjar och slänger bort. Inte en tanke på att de kanske känner smärta eller rädsla. Jag är så förbannad och besviken på oss människor och vår jävla egoism. Jag har så svårt att förstå, jag kan inte förstå, att så många inte inser att det dom gör skapar lidande. Rycka dun ifrån levande gäss, det gör ont! Varför? Den frågan kan jag ställa så många gånger...varför fattar dom inte? Hur kan dom leva med sig själva?

Vi tycker dagismördaren är djävulen personifierad. Han är INGENTING jämtfört med det här. Han har gjort ett par hemska händelser som fått extremt stor uppståndelse. Dessa människor har gjort och gör fortfarande tusentals hemska händelser men det går bara obemärkt förbi. Det är ju bara djur. Ska det vara så svårt att fatta att djur fungerar precis som oss själva? De blir rädda, de känner smärta, sorg och glädje. Precis som vi! Så varför finns det då inga lösningar på allt lidande vi utsätter dom för? Varför finns det inga straff? När ska djuren få sin upprättelse?


Det finns så mycket hemskt vi gör mot djuren, dunplockning, pälsindustrin, värphöns, slaktkycklingar, ullindistrin, björngalla, köttindustrin mm...listan kan bli hur lång som helst. Lidandet hur stort som helst. Det är alltid mycket prat om allt ont som skulle behöva en lösning, men det stannar där. Lösningen kommer aldrig.


Det här är en av anledningarna till att jag nu varit vegetarian 10 år. Jag vet att jag fortfarande äter produkter som kommer från djur. Jag äter mejeriprodukter, jag är inte felfri. Men jag har iaf kommit en bit på vägen. Jag önskar bara att vi kunde försöka anstränga oss lite mer och sluta att bara tänka på oss själva.


Skräpmat

Blev inget party igår men istället orkade jag gå upp idag och städa på en gång. Skönt att få rent igen och i morgon kommer ju besiktningskillen hit. Måste försöka imponera lite då!

Har precis ätit upp en vegetarisk rulle från Slättapizzerian. Så gott, så gott! Måste passa på att äta nu innan Kalla Fakta börjar för då kommer all matlust vara borta. Kommer bara vara förbannad.

Hörs lite senare


RSS 2.0