Shomi

Igar traffade jag en massa underbara efterlangtade manniskor. Idag har det graddats pannkakor och ikvall ska det skakas rumpa pa Stereo Sushi.

Allt ar som det ska vara

glad Malin!

They're Telling Me It's Beautiful


Vilken dag det var igår.
Började med att jag kände mig superduktig, gick upp i tid och fick till och med vänta på taxin. Går ut och möts av en massa snö!!! Får lite småpanik eftersom Irland är värdelösa på att hantera snö.
Börjar måla upp hur jag kommer missa flyget för att det är kaos på vägarna men lyckas intala mig själv att det är lugn. Alla sover så här tidigt. Sen kommer nästa problem; det kommer ingen taxi? försöker ringa men ingen svarar: Hade bokat en till fem och blir sur på allt som vågar röra sig. Såg till att förbanna varenda liten snöflinga som vågade sig nära.
Ringer till andra taxibolag och kollar hur lång tid det skulle ta för dom att köra mig, det började bli bråttom. Till slut hör taxin av sig och 25 minuter senare är jag på väg till flyget. Det var ingen munter Malin.
Sover lite på flyget och landar i mitt Belgien. Spanade lite på flygplatsen efter pojkar i fina mossor. Kryllade av ögongodis!

Sprang ut och kramade om Jeff som hamtade upp mig. Sen hela vägen mot Antwerpen satt jag med näsan tryckt mot fönstret och kände mig som världens lyckligaste; jag hade kommit hem igen!
Jag älskar Belgien och atmosfären. Det är lite halvskabbigt, men charmigt skabbigt. På Irland är det bara skabbigt rakt igenom. Alla gamla hus och byggnader, de små trädgårdarna. Här är allt olika och inte som på Irland där alla hus och kvarter består av likadan hus med likadana soffor. Belgien känns mer personligt.

Vi lämnade av lite grejer, drack lite kaffe för att vakna och sen åkte vi mot Mechelen. Det var en skum känsla att komma tillbaka till EDS och gamla jobbet. Nervöst och spännande att få träffa alla igen. Jag åt den efterlängtade torsdags pastan och den var precis lika god som jag förväntat mig. Dock ingen curryketchup så det var lite av en besvikelse. På den tiden var det torsdagar som gällde för mig o Maddo. Enda gången det fanns vegetarisk varm mat.
Efter en massa kramande, skvallrande och hjärtslag som slog lite hårdare satte jag mig på taget hem till Antwerpen igen. Det är konstigt hur något så simpelt som att åka tåg kan få en att le och se fånig ut? Nostalgi!
Tog en tur i Antwerpen och lyckades äntligen hitta mina skor. Har jagat dom i flera veckor nu, men igår slog jag till inne på New Look.

Vi slappade lite i lägenheten och jag försökte lugna mina nerver. Räknade ned minuterna innan vi skulle bege oss mot Bryssel och mina andra dreggelobjekt. Dom brukar åxå bära mössa!

Det började bra, lite bilkö men helt klart godtagbart. Sen blev det bara värre och värre. Overallt var det stopp i trafiken och jag tvingade Jeff att ta andra vägar och låta den dar rösten som berattar vart man ska åka att hitta en ny väg åt oss. Men vart vi än åkte var det stopp. Konserten började åtta och jag fick små panik. Jag hade inte tagit mig ända till Belgien och väntat i flera månader bara för att missa dom. Sa för att avreagera mig skrek jag hårdrockslåtar och hoppade runt i bilen. Till slut kom vi fram och sprang in.
En bilresa som vanligtvis tar 40 min hade nu tagit 1 timme och 40 minuter.

Arenan var mycket mindre än jag fårväntat mig och vi kunde komma ganska långt fram trots att vi var sena.Vet inte riktigt vad jag ska sätta medelåldern på, men jag kände mig ganska gammal. Jäklar vad alla tjejer skrek så fort något verkade röra sig bakom draperiet. Fattar inte hur killarna står ut med det? Dom lär ju garanterat ha tinnitus?
Till slut körde dom igång och jag tror att de första minuterna var jag i chock. Ni vet hur man kan göra med sina idoler ibland, Man placerar dom på en hög piedestal och förväntar sig att dom ska kunna trolla. Helt plötsligt står dom 20 meter ifrån mig och ser högst levande ut. Tog ett tag att fatta det. Dom var inte påhittade eller magiska. Dom var precis som jag! Det var skumt men en väldigt skön känsla. Så det där med att hoppa runt som en galning och gråta skippade jag. Stod istället och njöt och imponerades över allt de lyckats med. Det krävs nagot alldeles extra för att komma dit dom är idag.

Låtarna var perfekta, tvillingarna var heta...vad mer kan man begära? När showen var slut var jag helt slut i fötterna. Dock glad att jag valde klackar så jag kunde se över alla andra. Bilen kändes helt underbar att sätta sig i. Det hade gått riktigt bra tills dess. Men när sen vi åkte därifran och deras turnebussar försvann bakom oss började dom där hemska tankarna smyga sig på. Om killarna nu var precis som jag betyder det att dom inte kan trolla. OK, dom kan ordna kaos i alla tjejers hjärtan, men dom hostar och går på toa precis som alla andra människor. Varfor har inte jag tagit mig dit då? Varför sitter jag alltid med tankar och ideer som jag vill göra, men aldrig får gjort?

Det blev prestationsångest och jag blev förbannad på mig själv att jag inte gjort något åt det tdigare. Fan, jag hatar att bli gammal. Man kanske inte kan bli världskänd, men man kan iaf se till att uppfylla de mål som krävs for att man ska må bra. Se till att leva och aldrig tveka på att ge sig av på äventyr. Konsekvenser finns bara där for att skapa tvekan. Tänk inte på morgondagen, den kommer vare sig man vill eller inte. Din tid går förlorad varje sekund, se till att gora ngåot utav den. Jag må närma mig familje åldern, men dom där barnen får banne mig vänta ett tag till. Jag har alldeles for många äventyr kvar att uppleva innan jag ska införa mina söndags traditioner med te och äggmacka framfor TVn:
Vet inte om det hörs något förutom en massa skrik?

Snel Thuis

Känns som varenda por öppnats upp i ansiktet, som en tvättsvamp. Tror ni det blåser på de små liven som lever på mina bakterier där nere? Korsdrag. Låg i badet och läste, halvt död av värmen. Lyckades få en jäkla massa varmvatten så det tog ett tag innan det lyckades svalna och jag kunde förklara doppet avklarat. Det användes en massa krämer, peeling, inpackning och diverse krämer som luktade gott. Fick en massa burkar av frugan som han inte riktigt visste vad det var. Inte jag heller, men som sagt, de luktade himla gott. SÅ nu luktar jag som en dröm, haha!

Ska börj apacka lite alldeles strax. Har iof sagt det i några timmar nu. Som vanligt när man ska nånstanns. Fullt upptagen med annat onödigt. Måste beställa taxi till i morogn bitti(natt) med. Flyget går tio i sju så jag får ju gå upp mitt i nassa. Men vad gör väl det, jag ska ju få åka hem! Hem till gamla lägenheten och mysa med mina saker. Känns riktigt bra att jag fortfarande finns kvar i Antwerpen. En liten del av Malin lever fortfarande kvar och håller ställningarna tills jag är klar med Irland. Jag ska äta torsdags pasta på gamla jobbet och säga Hej till lite människor. Ska bli spännande. Jag ska koka makaroner med curryketchup i mina kastruller och äta på mina svarta tallrikar, bara för att jag kan. Nere på Hippiebaren ska jag äta ostkuber med senap, dricka billig öl och röka inomhus. Det ska dansas på Stereo Sushi, skrika mig hes till de underbara tyskarna, njutas av Antwerpen och det ska pratas tonvis med strunt med mina pojkar. Jeffi kommer och hämtar upp mig på Bryssels flygplats och jag har lovat honom en bamsekram. Nej, det ska bli härligt att få komma hem igen för en stund. Varit lite trött på Irland senaste dagarna. Eller inte Irland, mer mig själv.JeffiBruce

Beauty Is More Than Skin Deep

Inte rättvist att en utav det manliga könet är ljusår vackrare än oss tjejer.
Förstår ni inte vilka komplex man får?Ska fråga Jeff om jag får ta med mig honom hem efter konserten i morgon...

Sade

Nu har hon släppt ny platta, det betyder att det borde bli turne...jag ska dit.
Hon är med på min topp fem lista på artister jag vill mysa till liveSure as it's gonna play and play
Like Michael back in the day

Det snöar för bövelen

Jag är helt kär i Kärlekskrank och hennes vänner.

 

Har försökt hålla mig på stolen hela dagen och koncentrera mig på skärmen framför. Kanske om jag anstränger mig tillräckligt mycket ploppar det upp ett litet fönster i nedre delen av skärmen och upplyser om ett nytt mail. Kanske funkar det? Jag tittar på klockan, ser ännu en död minut ticka förbi, försöker leta efter något intressant mellan de hemska gardinerna, tar en klunk vatten. Har säkert druckit en liter genomskinlig vätska idag. Det är bra, man spar pengar, spar på magen. Folk kanske även tror att jag är nyttig? Om en timme skvallrar min Calender i Outlook att det är möte. Då får jag logga in på telefonen och känna mig som en utav de andra. Inte bara sitta på stolen och skriva blogg inlägg eller uppdatera mig om vart det är billigast att flyga just nu. Känner mig nästan duktig och med ett syfte. Det brukar inte hända så mycket på mötena. Jag nickar när de säger mitt namn och hoppas det ska räcka. Oftast inte. Trolleri är det enda det handlar om. Få dom tro att du verkligen ska kolla upp det och tycker det är en ide värd att skrivas ned i en bok. Har jag en penna i handen kan jag se upptagen och verka fundera över någon världsomvandlande fråga. Som att freden vilade på mina axlar och jag ett tag funderade på att offra mig som Bruce Willis i Armageddon. Allt för mänskligheten!

 

Men efter en timme tackar alla för sig och känner sig nöjd efter dagens insats. Den lilla bubblan träder fram och jag jublar tyst för mig själv. Jag har fått mail, någon vill mig nåt! Den korta glädjen är total men snart sitter jag där och försöker att inte klicka upp giftet som borde stavat Fäjksbok. Ser att ännu en i Kärlekskranks familj tagit initiativet att fråga vänskaps chans på mig. Känner mig hedrad och skyndar att klicka ja. Kanske dom bara frågar alla som är kompis med deras vänner för att göra reklam. Deras blogg ligger ändå på Sveriges största tidnings hemsida. Men jag bestämmer mig för att det inte är så. Dom såg nog min bild och kände att det kunde vara intressant. Jag satt trots allt och svor åt Photoshop när jag mixtrade ihop den. Idag, än så länge, just nu tror jag i alla fall att det ligger till så. Jag vill gärna känna mig lite intresant idag. Allt annat är så fruktansvärt färglöst idag.

 

Jag skulle kunna skylla allt på fluffet. Hade inte han frågat hade jag aldrig tänkt på det. Då hade det fortfarande bara varit en dålig dag, lite tråkig och klockan gick lite för sakta för sitt eget bästa. Men efter lunch fick jag ju lov att börja tänka. Var det verkligen bara en tråkig dag? Nej, det kanske var något som var fel? Den där efterlängtade kramen jag såg fram emot men som de där svartsjuka flickvännerna satt stopp för. Ibland hatar jag dom. Man kan inte äga en människa. Vackra människor måste resten av världen åxå få njuta av. Men men, jag får helt enkelt försöka hitta mig en egen kropp att krama på. Och jag kommer vara likadan, våga inte röra min karl kommer jag hota alla tvåbenta med bröst. Dom är alldeles för sällsynta för att släppa ut utan tränsle.

 

Inte får jag träffa Tinis heller. Fick lov att byta ut lilla syster mot finska Hilton och knowledge transfer. Glad att jag fått chansen att verka viktig på riktigt, men en systers kram är ju ovärderlig. Har underskott på kramar.

 

Nu får jag leka viktigt om en kvart, som jag har längtat. Har tagit mig en timme snart att skriva det här. Får ju inte avslöja min inaktivitet för de andra. Coachen har ju fullt av viktiga sysslor att sköta. Borde ha i alla fall. Så jag kan inte annat än muttra lite tyst för mig själv när andra tar mitt jobb. Nu har mötet börjat, har redan nickat åt deras frågor flera gånger. Önskar det fanns bild telefon, dock med en stor suddig fläck över ansiktet. De kan ju ändå se om jag nickar eller skakar på huvudet. Gud va dom pratar, ibland önskar jag att Malin i Saltkråkan inte hoppat runt bland stenarna i skärgården och kärat ned alla i hennes blonda hår.Då hade jag inte brytt mig lika mycket om att det namnet nämns hela tiden och blir utfrågad av två män som använder sig av konstiga IT ord. Men jag klarar mig nog ganska bra. Kanske dom åxå varit kär i Saltkråkan Malin? Hon hade ju ett himla sött leende!

 

Ikväll är jag ensamstående, frugan ska spela poker och försöka bli rik. Jag ska springa runt i trosor och bjuda grannarna på skönsång. Brydde mig i början, men nu får det bära eller brista. Jag har alldeles för många opera toner som behöver luftas. Kanske till och med bjuder hem mig själv på en Carlsberg. Det har jag förtjänat. Det är trots allt tisdag och det började precis snöa. Kan behöva lite självömkan i flytande form. Vattnet börjar bli smaklöst nu.


Mötet är över och snart är det en timme kvar innan gratisbussen släpper av mig framför tågstationen. Ska försöka koncentrera mig tillräckligt nu så ett nytt mail droppar in.


Jobb brukar det kallas

Fullspäckat schema idag på jobbet!


Prepare, prepare, prepare

Brukar ni åxå roa er med att träna på autografer när ni har tråkigt?How to Create Your Signature

Step 1

Write your name. Not just once or twice, do it say, 50 to 100 times. Most people will notice a loss of definition in certain letters or some interesting squiggles in a longer name when they compare the first signature to the last. These places are prime opportunities to simplify a long or complex autograph for ease of use.

Step 2

Try out several variations of your name: include or exclude a middle name, use an initial in place of your first, middle or last name or use a nickname or pseudonym instead of your legal name. For instance, few people may know who Romain De Tirtoff was, but many recognize the name Erté; this "nickname" came from the French pronunciation of his initials.

Step 3

Look for "signature" characters in your handwriting. Everyone recognizes the "W" and "D" in Walt Disney's signature because of the little loops he formed with each letter. Identifying letters you do exceptionally well or adding a flourish to the beginning or end of your name will make it all the more recognizable. This is especially true for the more public signatures like those of artists.

Step 4

Practice your autograph until it becomes both second nature and speedy. Imagine you have a line of folks standing at a table, all wanting their books signed, and the store's about to close. You don't want to disappoint them, but you want to keep your autograph consistent from a brand standpoint. Speed and familiarity make both of those things possible.

In a little bit...


Idag drog deras Europa turne igång i Luxemburg, på torsdag befinner dom sig i Belgien. Torsdag morgon hoppar jag på flyget från Dublin till Bryssel. Två dagars jobb kvar, sen börjar nerverna bli lite för mycket för lilla Malin. Kroppen har betett sig lite som en trettonårings idag och jag har säkert fnittrat lite töntigt för mig själv när ingen annan sett. Ibland får man det!
Tur att jag har hela helgen på mig sen att återhämta mig. Kommer garanterat få en sån där "varförsitterjaghärpåIrlandochlåtsaskunnanåt" när man kan resa jorden runt och göra det man vill? Det kommer nog bli överdos av prestationsångest och mindervärdeskomplex efteråt. Jag menar, tvillingarna är 20 år och har gjort så satans mycket i sina liv. Jag har hunnit med en del, men långt ifrån allt jag vill. Och snart blir man gammal med och får ångest för att man inte skaffat familj. Men det ska nog gå bra. Jag kommer få kurera mig med Belgien och goda vänner. Suga i mig så mycket jag kan av mitt land.Rude Boy Keeping Me Up

Men jag ska ju sova nu?

Har lyckats hitta en rolig låt med Rihanna!
Tycker inte alls om henne, men i den här videon är hon riktigt skön ju!Men jag måste faktiskt sova nu

Kärlekskrank


Var inne på Aftonbladet och klickade in mig på Kärlekskranks berättelser. Underbara texter.
Jag är fast...


"Askungen kommer med tulpaner, böcker, tidningar och en halv ananas som jag inte kan äta.
Och ett block.
-För sjukhusiakttagelser, säger hon.
Jag iakttar dåligt med morfin i kroppen och när jag lyfter huvudet igen har tulpanerna på bordet börjat slå ut.
Snöflingor irrar som knottsvärmar utanför.
-Ner, viskar jag till dem. Ni ska nedåt.
-Det är nio grader kallt ute, säger sjuksköterskan.
Jag somnar om.
På natten lägger de in en kvinna i mitt rum. Hon jämrar sig in bakom mina ögonlock. Mitt dropp är slut och det är ljusrött blod i slangen närmast armen. Jag får morfin av en skuggvarelse.
Jag somnar om.
Till slut vill de att jag ska äta något. På sjukhuset får man nyponsoppa och orostade rostmackor med ost och paprika. Och så får man gul och röd saft. Den gula är fortfarande godast, som när man var liten.
-Ät lite, säger de.
Jag tittar på mackan med ost och paprika och soppan som de tar in senare. Men jag känner lukterna som blandas konstigt i näsan och spärren i halsen.
Jag somnar om.
När jag vaknar är maten borta. Jag har ont igen och snöflingorna irrar.
-Inte uppåt, viskar jag till dem. Ni ska nedåt. Vila nu.
Vi förstår väl helt enkelt inte riktigt vårt eget bästa, jag och de irrande flingorna."

Hur man tämjer en elefant

Måste bara kopiera Lailas ord.

********************************


Jag ska åka till Indien,

Sedan när jag är där ska jag leta upp en liten elefantunge, släpa den till en stor sten och binda fast den, sedan ska jag sitta där i 3 år tills elefanten blir fullvuxen och har börjat inse att den aldrig kommer att komma loss.

ska jag, (När elefanten sover såklart) smyga dit och ta bort stenen och lägga dit ett litet tunt snöre från elefanten till ett litet träd.

Sedan ska jag åka hem, glad som en lärka och skriva i bloggen: Japp, Det funkade. Elefanten tror att det är omöjligt att komma loss nu!

Sedan kommer jag också att skriva att elefanten är lurad. Den tror att bara för att den misslyckats en gång, två gånger eller fler för att den hade alla odds emot sig så betyder det inte att den aldrig kommer att lyckas!

Någon gång lyckas man, det gäller bara att försöka och försöka och försöka så dyker det rätta tillfället upp, kanske inte idag, men imorgon!

**********************************

FacelessYou don't have to tell how you live each day;
You don't have to say if you work or you play;
A tried, true barometer serves in the place --
However you live, it will show in your face

 


The false, the deceit that you bear in your heart,
Will not stay inside where it first got a start;
For sinew and blood are a thin veil of lace --
What you wear in your heart, you wear in your face

 

If your life is selfless, if for others you live,
For not what you get, but how much you can give;
If you live close to God in his infinite grace --
You don't have to tell it, it shows in your face


No Pants Subway Ride 2010

Haha!
När kommer det till Irland? Tvivlar starkt på att det någonsin genomförts på den här instängda lilla ön. Skulle vart kul dock. Hmm, kanske borde anordna en sån dag?Tänk allas miner om man gick in på tåget och helt enkelt tog av sig byxorna.
Priceless!

Frukost ute i snön?

Jag blir inte klok på Irlands väder...
I dag satt jag, Robert och Henke utanför ett cafe i solen och åt frukost. Jättevamrt och helt underbart. Äntligen vår, tänkte man.
Nu snöar det ute o jäklas.

Igår var det homecoming party för alla Malmökillar som kom tillbaka. Var kul att se dom igen. Blev hemma förfest hos de två J:na, sen gick vi tilll en liten bar och dansade. Som vanligt var det packat men dom kör alltid riktigt bra musik där. Efterfest hemma hos Henke, enligt tradition. Lyckad kväll!Andreas höll igång hela kvällen och tjoade. Så självklart blev det dans på gatan.

Har sovit halva dagen känns det som och degat på soffan framför Shrek 2

Black MilkNy älskling
Zeigeist

Smet

Hmm, problem!
Nu har jag kletat med en massa smink och sprayat håret fullt med wax och tuperat det till oigenkännbart. Har haft jättekul och sjungit med till min rosa lilla badanka som guppade runt i badkaret. Vilken lyx med radio i badkaret! Började hälla upp vatten men fick ta en paus när varmvattnet tog slut. Problemet nu är att det inte verkar vilja komma något mer varmvatten alls. Tycker synd om mitt hår så jag får gå upp tidigare i morgon och köra med avocado hårinpackning. Jag har så mycket roligt smink nu. Tog säkert 10 minuter innan jag ens visste vart jag skulle börja. Länge leve Avon!!


Norrland e en myt

Nu har jag fått min kasse full av smink och en massa leksaker att kladda färg med. Livsfarligt ju! Lördag är bokad hos Maddo för att forska och experimentera med en massa musik, öl och förhoppningsvis film: Velvet Goldmine. Håret ska stå åt alla håll och alla färger ska ha användts innan vi e nöjda. Ska bada ikväll med min nya rosa radio badanka. Tänk vilken lyx!

Måste köpa lite Red Bull om jag ska klara av att hålla mig vaken idag. Låg uppe alldeles för länge inatt och försökte vara duktig. Slutade på nåt konstigt sätt med att håret sprayades upp i ett stort fluff, lyckades lära mig  nya saker i photoshop, hittade en massa nya bra låtar, letade semester platser för nästa år mm. Börjar bli lite småjobbigt nu för om 40 min börjar min träningoch i slutet av dagen ska jga hålla en 15 minuters presentation om något. Vad har jag ingen aning om? Har suttit med blocket framför mig hela morgonen, men jag lyckas alltid hitta något annat att göra istället. Har nog fått lite skol ångest. Funderar på att berätta om mig själv bara och hoppas jag är tillräckligt intresant för att hålla i en kvart?! Återstår att se...

Men men, 25 minuter kvar. Ska kladda lite på blocket, kanske måla en blomma. Håller på att tracka Maddo och vi samlar bevis på att Norrland egentligen inte existerar. Alla är involverade och anstränger sig för att hitta gamla kartor över Sverige som visar att ovanför Stockholm sträcker sig Lappmarkerna och Sameland. Börjar närma sig fredag nu. Hinner nog med att röka innan med, kanske gå på toa. Nej, blir improvisation den där kvarten känner jag.

 


Irländska mig

Trots att jag inte var det minsta sugen igår på att gå ut hade jag riktigt trevligt. Vi hämtade upp de te Postisarna på deras hotell och åkte in mot Dublin. De fick en kort rundtur bland Trinity College och Temple Bar, sen satte vi oss på en restaurang och pojkarna fick sin efterlängtade Guiness. Jag trodde det skulle bli mycket jobb prat men samtalsämnena var hur många som helst och de överraskade faktiskt. Himla trevliga människor! Efter maten gick vi ned till baren där det dansades hej vilt och irländarna studsade runt till flöjtmusiken. Igår kväll var nog första gången som jag insåg att jag faktiskt bor på Irland. Innan har det inte känts som att jag bott någonstanns. Vaknade jag på morgonen kunde jag befinna mig i Sverige lika väl som i Belgien. Men igår kändes det verkligen att jag var på Irland. Var skönt att inse det, för fram tills nu har jag bara planerat vad jag ska göra när jag flyttar tillbaka till Belgien. Vart jag ska bo, vad jag skulle kunna jobba med... Nu känns det som att jag lättare kan slappna av och försöka "Irländska" mig.Underbar atmosfär och en massa riverdanceande.
 Mamma skulle älskat det!!


Gonatt

Nu är huvudet trött. Ska sova några timmar innan jag slår tangentbordet i huvudet. Svor dagen i morgon så höll tummana för mig vod 10 på morgonen där.


Finbesök

Idag var det finbesök på jobbet av Postisar från Sverige. Så då fick man lov att klä upp sig och leka proffesionell.Har beställt nya bankkort och spärrat alla idag. Lyckades ju bli av med alla i lördags på nåt konstigt sätt, så igår var jag en ledsen och väldigt arg Malin. Men jag var på banken idag och tog ut lite pengar så jag kan leva normalt och slippa låna av alla. Känns sniket!
Ska käka lite, sminka och ordna lite. Vid sex går taxin till hotellet för att hämta upp Postisarna för att åka till Dublin och mata dom med lite Guiness.
The things you have to do for the client...

Hmm, kanske e ide att tvätta spegeln?

Jay Z

Lo-Fi-Fnk

Jag måste försöka sova nu. Har dock lyckats fastna med youtube igen. Hittat en massa ny skön musik. Här är favoriten än så länge och jag tror det kommer placera sig ganska högt upp på min topplista.
Perfekt tralla och trippa runt låt
Ventriloquist's Dummy

Dolls, dolls, they're everywhere,
They're on the counter,
They're in the chairThere are delicate dolls
And sturdy dolls
And some dolls with falling hairThere are tall dolls
And small dolls
And all sizes in betweenThere are dolls partly dressed
Who seem to be stressed
And one doll that's just wearing socksThere are Sasha dolls
And Ginny dolls
And I'm sure there are several Mary'sThere are nude dolls
And lewd dolls
(But those are very rare)

Inga skor och bara en öl...

Bästa med helgen, att vakna upp, lägga datorn i knäet och uppdatera sig om världen innnan man klär på sig mjukisar och dricker morgon kaffet. Ska sitta kvar lite till och vänja huvudet. Gårdagens plan var att köpa nåt fint klädesplagg till nästa vecka då Postisarna kommer och hälsar på och kollar in vårt arbete. Maddo skrev så fint på sin facebook innan vi gick till tåget:

Ska strax till Dublin och shoppa finkläder. Inte skor. Inte skor. Inte skor. Och bara EN öl.
Hon klarade iaf av den första uppgiften. Jag kunde inte hålla mig. Inne på Penney's fanns det en massa billiga skor och det var ju dragkedjor på dom.Vi sprang sick sack mellan alla affärer och längtan efter den där lönen som ligger på mitt kort utan pinkod fick mig att släppa lös några svordomar. Det känns så surt att inte kunna komma åt dem. En jobbig sak här är att alla klädaffärer även har sin sko avdelning och jag har ju blivit väldigt skokär sista tiden. Det värsta är att det finns Iron Fist skor överallt. Såg dem första gången på Shock för över ett år sedan och föll direkt. Nu förföljer dom mig överallt med sin dyra prislapp.


Fick bli ett par jeans och tröja, sen kom nästa utmaning. Maddo ville leta reda på olika barer och klättra lite på sin nostalgistege och det var sagt en öl. Vi satte oss ned på uteserveringen och tog en öl. Pratade en massa, Tinis ringde och jag retades och berättade att jag skulle boka flyg och hotell nästa vecka. Ska överraska henne när hon kommer och hon tycker det e väldigt frustrerande att inte få veta något,hihi! Efter en öl gick vi vidare och traskade runt i Temple Bar. Utan att det var meningen ramlade vi in på Maddos nästa bar,Mez. En rockbar med en massa bra musik och bartender som ritar hjärtan i Guiness skummet.Så nej, en öl lyckades på nåt konstigt sätt multiplicera sig? Men det var riktigt kul och skönt. Blev en massa tjejsnack och även några tårar, dock helt oväntat! Ibland inser man inte hur mycket ens vänner faktiskt betyder förrän de försvinner. Men jag fick tillbaka min Maddo ♥ Runt tio bestämde vi oss för att åka hem till Liexlip och bestämde att Johan skulle komma och möta upp oss på Murphy's. Satt där i en timme framför elden och disskuterade hästar. Något jag tror han uppskattade väldigt mycket! En kebab fylld av en massa ost o sås var ju given och sen var det sängen. Har drömt så mycket sjukt inatt så jag visste knappt vad som hänt eller inte när jag vaknade upp. Lite läskigt. En hike i bergen var planerad idag men vi får nog lägga den planen på is ett tag. Alla hjärtans Dag och det känns lite sådär. Saknar någon att kramas med ju...


Miss Piggy

Efter många timmars väntande och otåligt trippandes runt i huset, knackade det äntligen på dörren vid halvnio på kvällen. En stor bur bars in, en liten låda och i där låg en taggig liten boll. Miss Piggy had arrived!
Jag lyfte upp henne i knäet med en filt för hon var lite stickig. Det tog en minut sen sprang hon runt och nosade. Världens sötaste lilla kotte. Inte alls blyg och hon har en jättesöt liten tunga. Maddo kom och inspekterade och sen satt vi båda och pep och pratade bebisspråk med kotten. Tänk va töntig man blir.
M.JShit va jag bölade när jag såg den här videon!

Förvandlas fortfarande till en gråtande bebis när jag tänker på honom. Det kommer aldrig finnas någon som kan fylla hans skor igen. Han var en på miljarden. Håller på¨att läsa hans självbiografi nu ochjag tror inte alla inser hur hårt han faktiskt jobbade. Nej, jag kommer aldrig sluta gråta för hans död. Finns det något jag önskar att jag fått upplevt är det att ha fått gå på en utav hans konserter. Förslagsvis den nedanför.


Saknar Mina Hjärtan

Nu e det snart Alla Hjärtans Dag och jag känner att alla mina hjärtan är allt för långt borta...


Misshandel för fan

Jag spyr snart på alla jävla hjärtan överallt!


Kan inte riktigt sluta

Man ska sluta medans man e på topp, sägs det!
Fick bara lov att göra en till...nu e det bra


Photo scheit

Gud va frustrerad man blir när det inte fungerar som det ska!
Har suttit hela kvällen och försökt mig på PhotoShop men det e banne mig svårare än man tror. Har försökt lekt runt själv innan men idag tänkte jag vara duktig o kolla på tutorials på youtube. Vet inte hur många jag försökt mig på och alla har ju sett lätta ut. Till slut kollade jag på hur långa videosarna var och trodde jag skulle hitta de lättaste, men icke. Den sista vägrade jag ge upp. Satt i över en timme med en bild som kräver 5 olika steg. Tvingade Sonny att titta på det och även han hade problem med det. Men, skam den som ger sig. Efter många timmar och väldigt många svordomar med tillhörande viftande gester fick jag till en bild. Kanske inte riktigt lika bra som jag hade tänkt mig, men det är en bild med effekter på iaf. Ett steg på vägen.

Jag orkade inte fixa till den för då skulle jag väl förstöra nåt annat. Men nu har jag lärt mig EN effekt!
Ska kolla runt lite till och sen e det dags att sova. Sista dagen på jobbet i morgon innan helgen och sen kommer min lilla kotte!!!


kottar & sol

Åh satan va härligt det är ute nu. Har noll lust att sitta inne och stirra på skärmen idag. 

Efter lunch gick vi ut och satte oss på asfalten och det brände riktigt skönt på ryggen. Helt underbart att kunna sitta ute i bara tröja och det fortfarande är varmt. Var ute och inspekterade trädet igår och knopparna blir bara större och större. Inte långt kvar nu. Det börjar pirra liet i tårna när man inser att det snart kommer vara grönt och varmt. Det kommer krylla av små kanin bebisar här runt HP. Kan tänka mig att jag o Maddo kommer sitta och pipa hela lunchen över alla söta rackare som springer runt utanför på gräset. I helgen ska jag sätta mina kryddväxter och börja planera vad som ska få trängas med oss på stenplattorna. En Physialis är redan planerad.

 Har även bokat upp alla mina semesterdagar för resten av året. I augusti kommer jag hem till Sverige och myser med familjen och hinner säkert gräva lite i mammas trädgård. Även fixat jul ledigheten och nyår. Gäller att vara ute i god tid!

Men nu till dagens roligaste nyhet!!
I morgonkväll kommer min nya bebis till oss. Fick en fråga av frugan om jag ville ha en kotte. Han visade mig lite kort och det krävdes inte mycket innan jag tappat hakan och förälskat mig. Jag menar, kom igen...


Barton Fink

Väntar fortfarande på att veckan ska vända så man kan känna sig lite uppåt igen. Två dagar kvar av jobb sen ska jag slappa hela helgen. Eller så blir det hajk om vädret e bra. Pallar ju inte att sitta hemma och känna mig övergiven på alla hjärtans dag. Nej, skiner solen snor jag med mig Maddo och åker upp i bergen. Vi är ungefär lika taggade inför den 14 februari. NÄsta vecka blir fullspäckad med studiebesök från Svenska Posten, utbildning och sen kommer ju äntligen pojkarna från Malmö tillbaka. Banne mig på tiden!

Ska bädda ner mig i sängen nu och stänga ögonen.
I morgon e det torsdag, då ska man äta ärtsoppa och pannkaka.Lite roliga låtar Henke tipsade omBarton Fink


Malinsofiologi

"inte att glömma...framtiden ska vara späckad av dumheter för att den ska bli så användbar som möjligt på äldre dar"


Känner ni er nyttig nu?

Jag har varit på halvdåligt humör hela dagen och Maddo lyckades göra det ännu värre. Inte personligen, men genom länken på hennes blogg. Trodde hon pratade om sin inneboende men nej. Nu är jag fly förbannad och ledsen och illamående. Har lust att köpa flygbiljett, åka dit och slå sönder skallen på alla äckel män. Återigen: VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEL PÅ MÄNNISKOR?Hoppas ni känner er jävligt nyttiga nu?


Det dansas i Dublin

Filmat från i helgen på väg hem vid tre.
Det är sånt här som gör en glad
Party all night longAndOne

Kollar igenom youtube och gamla minnen


Vår

Har suttit och bråkat med Word idag som vägrade lyda. Hade god lust att dra loss skärmen och kasta den i golvet, varpå jag skulle hoppat sönder den tills det bara var små flisor kvar. Kändes inte som att dagen ville sammarbeta med mig idag. Det blev lite bättre efter att haft telefonmöte med med några kvinnor i Sverige som kunde konsten att tjattra. Blev slut bara av att lyssna på dom men samtidigt var det ganska skönt att bara sitta där på stolen och låta dom hålla i mötet. Jag tror de kände sig lite viktiga och dom verkade iaf vara nöjda och ha fått ut något utav det. Såna möten tycker vi om! Roliga människor!

Vid tre tog jag min lunch och åkte till banken. Som vanligt ska det krångla. Fick lönen förra helgen och mitt bankkort förra veckan. Dock glömde dom ju att ge mig den där lilla pin koden man behöver för att kunna ta ut pengar. Oops! Sen bor jag ju på en inavlad liten ö och att tro att man bara kan gå till banken och be om sin pinkod är ju löjligt. Nej nej, va e det för dumheter? Så om två dagar ska jag få ett nytt brev på posten, förhoppninsgvis, med min nya pinkod. Blir så trött på krångliga system. Man inser att Sverige ändå är ganska utvecklat ibland!

Solen skiner lite från och till idag så jag promenerade hem från banken. Kände mig lite fattig och besviken över att behöva betala bort en massa pengar från en lön jag inte ens kommer åt än. Fick en rolig sluträkning från Belgien på elen så det blir ännu en fattig månad. Men sen, nästa månad... lever fortfarnde på hoppet om att få tillbaka all emergency tax då! Iaf, när jag gick där längst vägen insåg jag plötsligt att våren banne mig var här på riktigt. Små vårblommar som ploppat upp lite här och var.

Håller på att ordna lite varm vatten nu, sen blir det ett långt bad med alla nya doftljus. Ska vara osocial ikväll och tycka lite synd om mig själv. Man får det ibland. Antar att jag kommer vara sur och irriterad sen ändå om jag lyckas få tag på mr.X

Ja, inte nog med det...snart e det alla hjärtans dag
:(


zip itMåndag på ingång

Fy, har ingen som helst lust att få ha måndag igen. Jag vill ha en till söndag ju!

Så idag var det IKEA. Blev en jäkla massa ljus. Är fast i ett utav deras doftljus. Luktar så himla mysigt. Lite roligt när man går där och plockar på sig. Det blir alltid samma saker som åker i korgen. I Kina, Belgien, Sverige och nu på Irland. Snacka om att man e lat och inte vågar prova något nytt. Men på andra sidan, varför ändra på ett vinnande koncept? På vägen hem fick vi klämma in oss med allt i en liten taxi. Jag o Maddo fick dela på ett säte bland alla hyllor medan Sonny kunde breda ut sig i framsätet. Vi var väl alla lite övertrötta och plötsligt vänder sig Sonny om och tittar frågande på oss. Då insåg vi att båda suttit och fnissat och gett ifrån oss små pipande ljud. Kan ju tänka mig synen. Sen var det hem och skruva TV-bänk. Jag började hjälpa till men sen tog jag fel skruvar och då gav jag upp. Men nu e den klar och ser himla bra ut. Har ätit svensk Kloster ost och daim hela kvällen. Det saknar jag, riktig ost som man får skiva själv.

Nej, dags att sova lite nu så man får upp och jobba igen!Depeche Mode - Perfect


Go'morron!

Varför kan man inte sova länge när man planerat för det en hel vecka?

Jag hade en jätterolig kväll och fick skaka massa rumpa. Tur jag har Robert som kan dra ut mig. Ska man gå ut en lördagskväll måste man ju få dansa. Lite små tråkigt att bara sitta still runt ett bord hela kvällen. Robert kom hit och vi gick ned mot "centrum" för att ta bussen. Passade på att springa in på The Courtyard och säga Hej till Kim, Felix och Johan. Faktiskt en helt OK pub med uteservering och massa fin belysning. Blir nog favoriten i Leixlip. Vi hoppade på bussen till Dublin och åkte till en tapasbar för en Mojito.Felix och Johan
Efter att försökt få tag på de andra som skulle komma gav vi upp och gick till grannen som ska vara Dublins största och bästa gayclub. Vi tog en öl och satte oss ned för att lokalisera oss och kolla in alla. Fanns en del ögongodis men även en hel del oroväckande moment. Vissa läbbar ser verkligen läskiga ut. Butchs som skulle kunna mosa en med pekfingret. Hjälp! Vi tog på oss dansskorna och hjälpte till ute på dansgolvet och satans vad det dansades. Bögarna var överallt och ålade sig, haha! Kändes som en köttmarknad nästan. Så jag fick väl ropa in en auktion helt enkelt!


Hade ingen aning om att jag var vindögd?


Ska försöka lämna sängen nu och fixa lite frukost. IKEA står på schemat idag så det ska handlas ljus, växter, onödigt krims krams och choklad! Lämnar er med en perfekt söndagslåt!


Nu blir det gay

Nu äntligen är det dags att åka in till Dublin och skaka rumpa med boisen! Lönen kom idag och jag har fått mitt nya bank kort. Har varit på tesco o handlat massa mat och hårfärg. Så nu e jag nyfärgad, nyduschad, sminkad och till och med ansträngt mig så mycket att benen är rakade!! Det ni!

Ikväll är det The Geroge som står på schemat och gayclub. Ska bli skitroligt för dom ställena brukar oftast vara de roligaste. Hoppas ni får en trevlig kväll och lååång sovmorgon i morgon. Då e det dags för IKEA och Ballerinakakor!!

Skål från klotet!
Pieland

Hmm, skulle ju sova halva dagen idag hade jag tänkt!

Ja, så igår satt jag hemma hos Maddo på lönevaka. Ryktet gick att vid tolvslaget skulle pengarna komma in på kontot så vi satt och räknade ned. Det ligger ett Tesco i närheten som har öppet 24/7 och kylskåpet börjar eka. Ringde Sonny vid tolv men han hade inte fått in några pengar:( Hoppas verkligen dom är där nu, ska ju på party ikväll!
Vi satt iaf hemma hos grannen och tjötade hela kvällen. Kollade upp alla snubbar vi jobbar med. Ofta om vi inte kan lösa problem själva på service desken får vi kontakta andra, lite smartare killar. Bilden man har utav dom stämmer oftast INTE. Haha! Dom ser ut att vara riktigt sköna en del. Sen vid ett började vi bli lite trötta och började fråga mysterygoogle om hur framtiden skulle se ut för vår del? Det blev rena detektivleken att försöka lista ut alla ledtrådar och vart vi skulle leta vidare. Vi fick ett svar att platsen vi skulle flytta till efter Irland var Pieland! Frågan var bara vart Pieland låg? Efter noggranna efterforskningar kom vi fram till att det låg antingen i New York eller Boston. Men vet ni något mer om detta okända ställe, berätta gärna.
Massa musik

Äntligen e det fredag!!
I natt borde lönen komma så vid tolvslaget blir det jubel.
Ska äta nåt nu, sen blir det hem till grannen o smygfesta lite. Men det blir lugnt, för i morgon blir det utgång. Ska bli så jäkla kul o satan va det ska skakas rumpa!!
Har hittat en massa bra låtar nu så jag myser med min Mp3

Athlete - Hurricane

 

Late Of The Pier - Space and the woods

Måste få skutta omkring till den här, och den här

 

Born Slippy - Underworld


Och TH har jag myst med hela dagen


Så underbart med helg!


Åka bil

Jag saknar att få köra bil
varför måste dom åka på fel sida här?


Kväll

Nu har jag fått en massa ideer igen. Tur att jag inte fick hela lönen för då skulle det bli farligt. Men nästa månad, då jäklar ska det hända grejer. Det vill piercas, tattueras, fixa håret och sen kläder så klart. Börjar tröttna lite på mig själv så det e dags för förändring. Och den här sommaren ska jag fan vara beach 2010! Vet inte hur många gånger man har sagt det. antagligen sen man var 13? Men nu jäklar. Ska lära mig dricka vatten och göra sitt ups utav bara helvete, haha! Kanske dags att inviga springskorna snart då? Prislappen sitter fortfarande kvar för jag har ju alltid lyckats hitta på en orsak till varför jag inte kunnat springa. Nu börjar dom dock ta slut...

Fick reda på jobbet idag att jag ska på utbildning i slutet av februari. Ska bli kul att få lära sig nåt nytt och inte bara skriva mail hela dagarna.

Nej, jag vet inte...ska youtube'a lite nu
Superbus - Heart of Glas


Kassar fulla med smink

Oj oj, det måste dom ju förstå att man inte kan lämna en Malin och en Maddo ensamma i en lägenhet med öl och en Avon katalog full med rea smink.

- Åh, titta den här var billig.
- Ja, den kostar ju bara 3.5 euro nu jämfört med 6 euro.
- Det tjänar vi ju 2,5 euro på som vi kan köpa nåt annat för.

Ungefär så lät våra samtal och disskusioner.

- Men 4 euro för en eyeliner, det är ju dumt att inte köpa den!

Väldigt logiskt ibland!
Så nu ser jag fram emot ett paket fullproppat med en massa smink jag kan kladda med. Det var väldigt billigt så vi får väl se hur bra kvaliten är. Huvudsaken att det är färg...
Då ska vi stänga in oss med en massa öl och musik och prova allt! Ni inser ju vilken cirkus det kommer bli.

Idag vid 12.37 bombade vi en kille på hans chattverktyg för HP. Vi har ju några killar från vårt team som åkt till Malmö för att ta över ett kontor och det e bra tomt utan dom. Så idag gaddade alla ihop sig och vid 12,37 skrev alla BOOM BABY i rosa, storlek 72 på bokstäverna. Han blev minst sagt överraskad. Dags för dom att komma tillbaka nu tycker jag. Henke har ju lovat att lära mig spela gitarr!

Fick min lönespec idag och tror ni inte dom j'vlarna lyckades ge mig emergencytax igen! Jag har ju lämnat in alla papper i tid och varit duktig. Men självklart ska de hålla på att göra om just nu så väntetiderna e extra långa. Så jäkla typiskt. Men...always look on the bright side of life!
Fatta va kul det kommer bli nästa löning i mars när jag får allt retroaktivt! Då blir det ännu mer smink!
Tänk va jag ska kunna kladda

1979

Har lekt lite photoshop och kollat på smink. Ska shoppa sen om jag får lön. Billigt billigt!
Måste dock lära mig lite nya finesser i PS nu, kör på samma grejer hela tiden.

 


Smashing Pumpkins får underhålla mig när frugan spelar poker och försörjer oss


Glödlampa

Jag fick en ide!

Var inne på StrangeDolls och kikade om de fått in några nya skapelser och fick en ide...

Har ju en tattuering jag velat gjort länge länge nu. Har bara haft ena bilden och inte vetat riktigt vad jag skulle göra med den. Nu vet jag nog...

Åh, jag vill ha pengar nu


FöräldrafriDå var det tisdag igen och pokerkväll för frugan. Det betyder att jag kan springa runt och bjuda grannarna på skönsång, gå på toa med öppen dörr och lägga fötterna på bordet! Länge leve tisdagar!
Blir ett bad med massa bubbel, leka lite med photoshop och skriva en massa. Har kommit in i en period nu när jag kan sitta i timmar och försöka få ihop en bra mening. För några dagar sen när jag var skitsur kom jag på en massa fint att skriva på min fic. Har ju hittat en massa fina låtar på sista tiden och allt slutade med att jag satt och storbölade när jag skrev. Blev lite känslosam men det var skönt att släppa på allt lite. Jag har ju flyttat till Irland nu och jag sa ju alltid när jag var liten att jag skulle bosätta mig på Irland med mina Tinker hästar och skriva min första bok. Jag o Maddo har redan hittat hästarna så jag ska bara hitta mig en liten stuga nära havet nu, sen e det bara att sätta igång!

When you see me filling a paper full of letters and caracters, please don't laugh and think I'm "just playing". For, you see, I'm learning as I play. I may be a writer someday.


Min dag

Dagen började så här

Efter någon timme på jobbet utvecklades den till det här:Runt lunch började jag känna mig lite mer normal:


Nu har jag äntligen kommit hem och nu ska krypa under täcket en stund och vara sä här:


Nooooooooooooo

Ibland kan så små saker göra hela ens dag

http://www.nooooooooooooooo.com/


suck

Dålig, dålig dag!

Somnade inte förrän vid tre i natt för jag var så arg så jag skakade. Varför måste det finna ex?

Vaknade alldeles för trött och med täppt näsa. Det funkar inte att pendla veckovis mellan att vara sjuk och frisk. Jag fattar inte vad som hänt? Sedan jul har jag lyckats få tre förkylningar och jag kan inte ta fler sjukdagar nu. Tog min lunchrast nu och sprang hem för att hämta nässpray och piller. Jag har noll lust att arbeta idag eller vara i närheten av människor överhuvudtaget. Men det e bara att dra sig tillbaka och stå ut till fyra. Sen ska jag låsa in mig på rummet och fortsätta på James Morrison. Så satans fina låtar han har.


RSS 2.0