Det spökar

Sitter hemma hos Erik o gänget igen. Dom har det riktigt hemtrevligt här. Har lite ångest över att behöva åka tillbaka till mitt B&B igen för det spökar där. Sov knappt inatt för jag var så rädd. Jag vaknade i natt av en hög smäll, vänder mig om och tittar ned på golvet där TVn ligger. Den satt uppe på väggen på en liten hylla, nu låg båda hyllan och TVn på golvet. Jag höll ju på att dö! Sen hörde jag ju såklart en jäkla massa läskiga ljud och vågade inte sova men inte heller titta. Men snart måste jag tillbaka det där rummet igen :(
Tur att jag har roliga grannar iaf!

Maddo sitter o tjatar på mig nu o säger att jag ska följa med henne och köpa ut cigaretter.


Irland

Sitter här i soffan hemma hos Erik och Mathias med Maddo och Andreas och myser!
Har varit vaken sen 11 i går morse så tröttheten har eskalerat till att jag inte är trött längre. Igår var vi på Stereo Sushi och detvar riktigt kul. Musiken var sådär men humöret var på topp och man dansade bara för sig själv. Vid sju stängde dom, vi gick till mig och packade det sista och åkte till flygplatsen. Landade i Irland, tog taxin till Eriks hus eftersom chauffören inte visste vart mitt B&B var. Tjötade lite med kilarna och hoppade otåligt på att Maddo och Andreas skulle komma.Till slut såg jag två blöta varelser komma gåendes i spöregnet. Det var en helt underbar syn! Familjen var samlad igen! Vi kramades och pratade lite sen gick jag och Maddo hem till deras uberstora etta och lagade lite pasta. Traskade tillbaka till Eriks hus och väntade på min taxi som skulle ta oss till mitt B&B så jag kunde lämna av alla mina saker. Sen var det dags för Maddolen att visa mig The Village! Lixliep ccenter som visade sig vara en gata. Haha! Vi gic in på en bar och alla killar vänder sig om för att inspektera nykomlingarna. Lite läskigt! Fick den obligatoriska Guinessen och det efterlängtade tjejsnacket. Vi hade lovat killarna att ta en ölvar och sen komma tillbaka med öl. Det blev en till på en annan bar innan vi drog hem till Erik igen. Nu sitter hela gänget med en dator i knäet. Ser lite roligt ut. Jäkla datanördar!

Men jag e riktigt glad att familjen e samlad igen

Redo för Irland

Nu så, mitt organiserade kaos börjar äntligen se organiserat ut!
Det var en jäkligt seg start men efter att blivit väckt av en promenad i störtregn, lite öl och bra musik så kom jag igång rätt fort. Väskan e packad och klar...eller det går inte i mer rättare sagt! Har inte provat stänga den än, men allt går med lite vilja :) Det mesta är städat och diskat, jag e nyduschad och luktar relativt gott! Jeff och Bruce håller just nu på att kämpa sig upp för min lååånga trapp och snart är det party! Det blir fest hela vägen till flygplatsen. KOmmer vara död i morgon men det var väl lite skit samma.Sista natten i Antwerpen och då ska det partas.

Ska vara lite social, men vi hörs i morgon. Antagligen i Irland. wiiie!


Då kommer min Maddo och möter upp mig. Min lilla familj! Var så kul på EDS för alla trodde vi var systrar, vi var ju blåögda och mörkhåriga! Jag saknar henne......
Och fluffet så klart! Fan va kul det kommer bli


Jag vill inte

KLockan är fyra och jag borde springa runt som yr höna och packa alla grejer och fixa. Men nej, jag ligger här i sängen och kollar på klockan som tickar. Jag måste tvätta, diska, packa, städa, rensa ut allt jag inte behöver, duscha och sen göra mig i ordning för kvällen. Men jag orkar inte. Då måste jag ju åka sen?! Lite flyttångest på gång får jag nog erkänna. Har lyckats betala räkningar idag iaf och kokat lite makaroner. Och resväskan står ju iaf nere på golvet och väntar. Ska försöka slå liv i mig efter det här. Samla ihop allt tvätt, traska iväg till en tvättmaskin och handla lite inspirerande tillbehör. Men jag kom på en riktigt bra sak. I morogn på flygplatsen kan jag äta en Starbucks frukost med den där supergoa jul latten de hade senast. Så det längtar jag faktiskt till.

Hittade lite rolig musik som kanske hjälper till med packningen: Major Lazer


The end of EDS

Igår var då sista dagen på jobbet. Det var en väldigt slö dag som innehöll mycket youtube och stand up comedy. Vid lunch åt jag min sista äckliga EDS baugette och den var precis så illa som jag kom ihåg den. Men det var ju sista dagen, så jag fick offra mig. Vid fyra var det dags att lämna in badgen och vinka hej då. Gick ändå ganska bra för mitt team e ju borta ändå. Bara Alex och Eric kvar men Alex följde med mig till Cafe Olifant ett tag. Mötte upp Joeri och Zusie och efter ett tag började människorna droppa in. Tine kom, Roel, David och Mauro. Det var riktigt roligt och jag är så glad att ni kom dit. Efter ett tag började folk dra sig hemmåt och man fick lov att börja säga Hej Då. Men jag bet ihop och det funkade. Följde min söta Roel till tåget och kramade om. Kommer sakna den lillskiten! Vid tolv gick mitt tåg till Antwerpen och det var i med Mp3n på en gång och försöka tänka på annat. Jag kom hem och laddade mobilen och kollade internet. Då sprack det! Jag grät som ett barn när jag läste alla gulliga meddelanden ich insåg att jag skulle få lov att lämna helt underbara männsikor igen. Jag hatar att flytta! Nu e det bara börja om på nytt igen. Eller inte riktigt, jag har ju mina vänner på Irland med,  men ändå. Kommer sakna Belgien.

Roel

Zusie och Silva



Roel och David


Mauro



Plötsligt kommer det in en barnvagn full med små goingar. Jag kund eiju inte annat än springa fram till dom och pussa lite


I hate this part


From Wikipedia, the free encyclopedia

Love is any of a number of emotions related to a sense of strong affection[1] and attachment. The word love can refer to a variety of different feelings, states, and attitudes, ranging from generic pleasure ("I loved that meal") to intense interpersonal attraction ("I love my husband"). This diversity of uses and meanings, combined with the complexity of the feelings involved, makes love unusually difficult to consistently define, even compared to other emotional states.

As an abstract concept, love usually refers to a deep, ineffable feeling of tenderly caring for another person. Even this limited conception of love, however, encompasses a wealth of different feelings, from the passionate desire and intimacy of romantic love to the nonsexual emotional closeness of familial and platonic love[2] to the profound oneness or devotion of religious love.[3] Love in its various forms acts as a major facilitator of interpersonal relationships and, owing to its central psychological importance, is one of the most common themes in the creative arts.


Crazy!

Nej, vet ni vad?
Jag ska göra nåt helgalet!
Jag går och lägger mig nu, orkar inte vara vaken längre. Det börjar bli tantvarning på mig, kl 20,30

Sista dagen på jobbet i morgon
ångest


Vincent Bousserez

Har suttit och skrattat åt de söta små människorna och deras äventyr. Önskar jag kunde komma på nåt sånt



Tänk om det verkligen fanns så små människor...det skulle vara så sött!


Mass google

Stefan gav mig ännu en rolig länk idag på jobbet som höll mig sysselsatt ett tag. Har varit så extremt uttråkad på jobbet så det var kul att kunna leka lite. 
 
http://googlegooglegooglegoogle.com/

Klistra in länken i sökfältet och klicka på det första alternativ den hittar

Det blir pyttesmått till slut


Sent nog

Jag är ju hopplös på att få saker gjorda. Jag började planera i söndags hur jag skulle börja rensa bland alla saker och börja packa lite smått. Än så länge har INGET hänt. Suck! Jag har inga rena strumpor kvar så i morgon får jag lov att klä mig fint i klänning och strumpbyxor. Skulle tvättat idag men jag hade inga mynt och jag orkade inte anstränga mig med att gå och växla. Haha! Jag e så lat, så lat! Men nu när klockan börjar bli sent känner jag att jag kanske skulle börja ta itu med garderoben? Ska äta sista avokadon och sen ska det förhoppningsvis bli lite mindre kläder. Har ju insett att jag bara kommer få med mig hälften till irland kanske?

Idag på jobbet var Maddo och Andreas tillbaka. Det var helt underbart ju! Gänget e tillbaka. Nu ska vi bara ta oss till Dublin alla. På söndag smäller det! Hoppas nu vi kan hitta ett hus vi kan dela på som är bra. Hade varit perfekt med lite sällskap och få känna sig lite vuxen och ansvarsfull...? Då kan jag äntligen få börja laga riktig mat igen som dom förhoppningsvis kommer tycka om. Tycker ju det e kul att laga mat, men inte åt mig själv. Totalt värdelöst! Nu får jag ju en till vegetarian med mig åxå.

Vill bara att det ska bli söndag nu så jag får det här överstökat, men samtidigt känns det lite hårt att lämna alla i Belgien. Finns ju en hel del grymma männsikor här :)


Mina pupps!

Nu, äntligen efter x antal månader har jag fått bilder på mina valpar.
Tro mig, jag har sagt många elaka saker om mitt ex som aldrig tog tummen ur rövva och fixade det. Kanske slåt honom nästa gång vi träffas. Haha!



Älskar deras små rynk huvuden


Plågar skrattmuskeln

 
Nämen jag tar nog en korv ändå..






Bäst efter 3,40
Eeey brorsan!


tröttis

Lite sugen blir man ju på att skaffa valp!
Fick se mina dogs i webcam igår på msn och dom e ju så jäkla söta. Ena valpen har flyttat redan till lilla Monkey i Jubberud. Hoppas jag får träffa dom snart!



Who said Halloween is over?














Alone on the roofs
Purple and blue sky’s
Moon eyes, piano sound
Rain fattens the ground
Tic tock, sleepy clock
Tip toe tip toe where’s it go
Moving slow, without reason
Witch cat, Syd cat
Where are you






Drip dropp drip drainpipes, drains and dreams
Darkness overcome,
eclipse the sun
Milk tonic take a
sip let in slip into
Tipple tongue,
taste and run
Anywhere, everywhere
With black and red stripes
Witch cat, top hat, Syd cat
Where are you



Alone on the roofs
Cool cut tail sets a sail
Ready to fly, granny’s bony broom
Smells of old
perfume
She rode it around the room
She died to soon, cat got away
Left with nothing to say three days from may
Twitchy, witchy cat
Syd cat, witch cat
Where are you, where are you……….





-Jason Taylor




Morgon mys

    O ja, det var tur att jag rakade benen igår!

Har legat och myst hela natten/morgonen och gett kyssar och blivit pussad på. Jag har stått ute i regnet på terassen mitt i natten med två armar omkring mig. Jag har skrattat och känt mig behövd.
Det tackar vi för!


I did a break in

Det blåser fortfarande storm ute men soporna verkar tyvärr ligga kvar fortfarande.
Lämnade av min kuddkompis nere vid stationen och kände verkligen för en "låsa in mig i lägenheten och göra ingenting" dag. Sprang in på affären för att leta efter nåt gott vin för det var länge sen. Hittar ett billigt för 4 euro och springer glatt hem med mitt fynd. Kommer hem och sparkar på mig mjukisar samtidigt som jag tänder lite ljus. Tar fram vinflaskan och inser vilket misstag gigantica jag gjort...jag har ju ingen korkskruv! Nåja, tänker jag, det kan ju inte vara så svårt?! Börjar med att försöka trycka ned korken helt enkelt, men den vägrar att röra sig en mm. Så jag svär lite tyst och hämtar kniven. Det slutar med att jag svär högt och har plockat fram alla verktyg jag har: hammare, skrumejsel, tång... Till slut ger jag upp och går helt enkelt ut på balkongen med flaskan och hammaren. Gick över förväntan måste jag säga!




Nu har jag bäddat ned mig i sängen och ska kolla runt lite på nätet. Kanske skriva lite, leta på nån rolig sminkning att göra? Nu har jag ju hela kitet för en lyckad sminkning när jag fick upp vinet. Nåt kul ska vi nog kunna hitta på.



Kanske en till trasig docka?


Can I count it off?


James Brown

 

Det blåser storm utanför, hoppas vinden tar mina sopor.

Har druckit lite te, smaskat blodgrape och känner mig redo för sängen. Har jag tur kanske det kommer någon och kryper ned brevid mig i sängen sen. Fingers crossed! Annars har jag ju rakat benen helt i onödan, haha! Ska mysa ner mig med en bok bland alla tända ljus och vänta på att ögonen ska bli tillräckligt trötta. Är ledig i morgon med så det blir sovmorgon. Wunderbar!!


Linkin Park - Reanimation


My December


Har upptäckt en hel hög med underbara Linkin Park remix.


Merci

Jag har varit tröttare...inte tid att sova :)

Som sagt, impulsen tog mig till Paris igår.

Det började med att Jeff kom och hämtade upp mig och vi åkte mot Oostende för att hitta havet. Jag skulle äntligen få känna på vattnet. Konstigt det där, med det är nåt speciellt med havet. Fascinerande men skrämmande. Vi parkerade och promenerade in mot centrum. Det var jättemysigt! Precis innan vi går in för att äta pizza kläcker Jeff ur sig att vi borde åka till Paris!! What?! Ni kan ju föreställa er hur hyper jag blev. Paris!! Det blev några glädjeskutt och tjut och jag skulle kunnat dra leendet över öronen. Efter pizzan gick vi ned mot stranden. Jag kände mig som 10 igen! Jag hade badkläderna med mig och hade det inte varit för Paris hade jag hoppat i. Varför badar man inte mer när man kan?


Goth kyrka


En väldigt pinkish candyshop


DEN vill jag ha!



Oostende


The havet

På väg till Paris

Vi bunkrade upp med Red Bull och bra musik, sen for vi. Det tog 3½ timme ned och hela vägen underhöll jag Jeff med min underbara skönsång. Vissa bitar lät förj*vligt kan jag säga! Men det var kul. Vi närmade oss Paris och allt gick väldigt smidigt måste jag säga. Utan karta och allt. Men det var nervöst, jäklar. Jag menar, Paris! Men när vi väl kommit in i stadenfick vi ta hjälp av GPS för skyltar e ju inget dom uppfunnit än. Vi hamnade på party/sex gatan och trafiken smög sig fram. Lite längre ser jag en stor upplyst väderkvarn. Hmm, det skulle ju kunna vara Moulain Rouge, sa jag på skoj och skrattade. Tog upp kameran för det såg lite kul ut. Vi åker närme och plötsligt ser jag med stora bokstäver: MOULAIN ROUGE. Aaaaah, Jeff, the e ju det! Han bara kollar på mig och skrattar.
-Malin, you know we are in Paris, right?


Vi åkte vidare och jag ser på kartan att det kommer komma en stor rondell snart. Tänker inte mer på det, sen plötsligt inser jag. Oh, Shit Jeff...it's the BIG one!




Man har ju hört skräckhistorier om Triumf bågen och rondellen. Människor som blivit fast i flera minuter när de hamnat längst in bland alla filer osv. Det var...spännande minst sagt! Tur att det var sent och inte så mycket trafik. Och filer verkade vara något man uppfann lite osm man ville. Kändes väldigt ostrukturetat men vi överlevde. Nu var det jakt på Eiffel tornet. Plötsligt såg vi nåt blinkande längre bort och jag skrek ännu en gång av lycka. Stackars Jeff! Lite synd för det slutade blinka lagomt till vi kom dit. Hela tornet var upplyst och glittrade. Men jag måste erkänna att jag trodde det skulle vara större. Men det var mäktigt!





Vi hoppade in i bilen och åkte vidare mot nästa mål, Notre Dame. Det spöregnade ute och allt mer intressant att köra bil. Tur att det var lätt att hitta dit. Synd bara att det var stängt. Får nog säga att Notre Dame var största besvikelsen. Det var inte alls stort. Kanske blir annat om man går in? Men jag såg fulingarna som sitter där uppe och spanar ut över Paris. Försökte få kort på dom men det var inte det lättaste.


Ja, de e allt!





Jag kan inte annat än att säga att Paris e en himla fancy stad. Hit måste jag definitivt tillbaka, när det är ljust och inte regnar. Åkte förbi Louvren och det var stort. Nej, Paris är vackert!



Hemfärden var allt annat än rolig. Det spöregnade och blåste och löv överallt. Men vi fortsatte med vår skönsång och gapade på för fulla muggar.

Så, då har man varit i Paris åxå...


Paris

Ja, man kan inte annat än att älska impuls action!

Det började med att jag skulle till Oostende i belgien och doppa tårna i havet och slutade med ett äventyr i Paris!!

Nu blir det sängen i min "pyjamas"


Heading to the Ocean

Inatt sov jag med pyjamas, eller mjukisbyxor och T-shirt. Det var jättemysigt och jag kände mig som 10 igen. Måste köpa en riktig pyjamas sen, och tofflor. Jeff och Bruce var här igår och vi ordnade filmkväll, så balkongdörren stod på glänt hela kvällen. Det var kaaallt sen! Vi såg på Ink igen så nu fattar jag den ännu lite mer. Sen försökte vi kolla på Tropical Thunder men jag tror bara det var Jeff som lyckades hålla sig vaken. Jag och Bruce låg på varsin sida och snarkade. Haha! Som vanligt svävade dom bort i sina galna disskusioner och byter samtalsämne varannan minut. När man lyssnar på dom, kunde man lika gärna se på en tecknad film. Deras kommentarer och meningar, jag fattar inte vad dom får allt ifrån. Men jag lyckades följa med och klarade tydligen inträdesprovet för att bli one of the guys: Jag ställde frågan: What if...  wohoooo!!
Vid halvfyra åkte dom hem och jag däckade i sängen.

Dagens agenda innehåller en tripp till havet!
Jag har ju tjatat hela sommaren om att jag vill åka till havet och bada. Än så länge har jag inte komma dit och nu snart åker jag ju. Bruce har till och med erbjudit sig att bada med mig. Det här vare n utav alla knäppa ideer jag fick i torsdags när jag och Jeff satt på hippiebaren. Så jag ska bara försöka få liv i killarna nu så vi kan åka. Sen får vi se vad som händer efter havet? Kanske kollar in Ostende eller hittar på nåt turistigt?






Juvelen - Money Don't Talk


Det kittlas i magen

Ni får ursäkta, men jag e helt störd just nu.
Jag ska till Sensation ju....
Här kommer förra årets videos





Haha!
Älskar syrrans dalmål i bakgrunden



Gott Nytt År!


Att bo på en flygplats

Bokningsnummer hit och dit. Nu e det mycket...

Har suttit på Ryanairs hemsida hela dagen och försökt få allt att gå ihop. Men jag tror jag lyckades rätt bra ändå!
December kommer bli extremt jäkla fattigt men det är det värt. Jag har så jäkla mycket roligt att se fram emot nu så jag kommer äta mmina makaroner med ett stort fett jäkla leende på läpparna.
Nästa söndag åker jag till Dublin och börjar nya livet, möter upp mupparna och hoppas någon erbjuder sin soffa till mitt förfogande.
Den 18 december åker jag till Belgien igen för den helgen ska jag åka på mysig julmarknad i Tyskland. Joeri lovade att ta med mig när vi var i Breda, så nu e det ordnat. Ska bli så mysigt och jag vet att jag kommer vara som ett litet barn. Julen är helig!!

Den 22 dec åker jag först till Bryssel, jag hinner gå en sväng på stan o mysa jul, sen på kvällen flyger jag vidare till Sverige och familjen!! Sen ska det mega mysas med familjen. Jag ska få klä granen, pynta, dricka litervis med glögg, äta julmat tills jag spyr och kolla på kalle Anka. Bästa tiden på året.Sen blir antagligen en sväng på Harrys på juldagen och träffa alla vänner, sen den 27 flyger jag tillbaka till Dublin, tidigt som faen. Men då hinner jag jobba lite med och tjäna pengar.



Den 30 dec jobbar jag och sen på kvällen flyger jag till Belgien. Sen på nyårsafton packar jag o Jeff in oss i bilen och kör mot Dusseldorf. Det tar ca 3 timmar att köra dit. Vi får se om vi ska bry oss om att boka hotell eller hur vi gör. Hur som helst är det Sensation White som gäller och det kommer bli grymt! Blir tredje året och vad e det dom brukar säga: tredje gången gillt! Så det kommer bli grymt!! Måste ju få visa mina skills nu när jag till och med hittar i staden, haha! Sen den 2 januari flyger jag tillbaka till Dublin och kommer antagligen stanna där ett tag. Mina pengar e nog rätt slut då.


Första året




Andra året



Tredje året?

Ja, då måste man börja tänka på kläder o smink då...


Sensation White på nyår



Fredde Le Grand
Sander Van Doorn
Laidback Luke
Mr.White
Erick E
Tocadisco


Ni trodde väl inte att jag skulle klara av ett nyår utan Sensation?


det kryper i fingrarna

Underbart att få vara ledig och sooova.
Hade planer på att köpa mig en ny mössa men har insett efter gårdagens planerande och drömmande att det får vänta. Jag får fylla på pasta förrådet i stället och fortsätta med min curryketchup. Men det e det värt! När jag satt och disskuterade allt med Jeff igår fick jag lust att bara skrika rakt ut av lycka. Det skulle bli av!! Gjorde även lite smått idiotiska planer för lördagen. Vi får se hur allvarlig jag var med den. Såna här konstiga infall man får när ölen börjat verka, haha! Blev även en HEL del sentmental snack. Var nära till tårar många gånger så det var bara att bita sig i läppen. Kommer verkligen sakna Belgien och alla knäppisar. Men nu e mitt lilla muppgäng i Dublin iaf. Och om 7 dagar är jag åxå där. Familjen samlad igen♥

Nej, nu ska jag ta itu med mina äventyr...


Hippie bar

Ät trött så jag orkar inte utveckla.
Kan säga det att jag fick reda på att min pubhörna som jag aldrig riktigt besökt, tydligen var en utan Antwerpens mest kända. Ett äkta hippieställe där det var kö långt ut på gatan förr i tiden. Det vars om satans?! Blir alltid så sugen på att gå in och sätta mig när jag kommer från bussen för det är alltid en massa tända ljus där. Eftersom min tid börjar räknas ned kidnappade jag Jeff och kollade in stället. Hade riktigt kul och har en MASSA planer och äventyr i huvudet nu. I'll let you know tomorrow...









Allldeles efter en uutav många planer


 En lite sorglig syn kanske? av Belgien. Öl, cigaretter, tända ljus och ost man doppar i senap

Till slut hittade folket dit



Jag ´hittade självutlösaren på nya kameran

Gissa vem som e ledig i morgon?
Meeee


Är det inte torsdag idag?

Snacka om dagvild...har sett fram emot fredag hela dagen. Stupid Malin, det e bara onsdag!

Idag har jag som sagt tjänat ihop lite vuxenpoäng igen. Jag gick på bio - ensam. Det börjar arta sig nu. Jag åt frukostbuffe ensam på hotellet i Dublin, åt Starbucks frukost ensam på flygplatsen i Bryssel och nu bio. Gjorde ju ett försök att gå ut själv på krogen i SintNiklaas men det fick jag ge upp. Alldeles för läskigt än så länge. Babystep! Gick iaf för att se The Box. Å jag får ju erkänna att det var lite jobbigt innan de släckte ned och filmen började. Där satt alla par och myste och kompisgäng och skrattade. Men jag intalade mig själv att jag var mogen. Haha! Regissören är samma som gjorde Donny Darko så jag var förberedd på att den kunde vara lite skruvad, men inte så skruvad! Har fortfarande inte bestämt mig om den var bra eller inte?



Efter bion tappade jag bort mig, som alltid. Haha! Så löjligt, men när jag kom ut från bion försvann alla männsikor åt alla håll när min mobil ringde. Sen när jag skulle försöka hitta utgången tog det stopp. Jag försökte kolla lite diskret efter skyltar för jag ville jui nte verka vilsen. Låtsaspratade i mobilen så inte personaleni kiosken skulle börja undra. Sen äntligen kom det en människa jag kunde följa efter som gick ut. Lyckades glömma min mössa i all iver. Men det gjorde inget för ute på Antwerpens gator har julbelysningen satts upp♥ 

Sen hände en sån sak som inte får hända. Ibland träffar man människor som man till en början tycker e trevliga, sen börjar man dra sig undan mer och mer när man inser hur dryga dom e. Rafi hette en kille jag träffade på väg till tåget i början när jag bodde i Mechelen. Han ringde o ringde o jag tyckte bara han var jobbig. Han flyttade till Holland och skaffade nytt nummer, så jag kunde inte se att detvar när det ringde. Till slut lade jag bara på. Elakt kanske, men han fattade ju inget. Sen idag när jag går på bussen ser jag någon som liknar honom bakom mig. Jag låtsas som ingenting och sätter mig ned. Vem tror ni inte sätter sig mittemot!? I ett desperat försök stirrar jag ut genom fönstret och försöker gömma mig bakom Mp3n. Men icke då. Han tittar på mig och frågar om jag pratar engelska. Ska jag låtsas att det inte e jag? Första tanken som flyger upp! Nej, pucko! Klart han fattar att det e jag. SÅ det är bara att klistra på leendet och verka överraskad. Självklart drog han upp att jag hade lagt på och han sade sig förstå varför och jadijadi. Jag e glad att jag inte skulle så många hållplatser. Tur jag ska flytta snart! Haha!

Men nej, jag e inte en elak människa!


We're gonna have twins

Alltså hallå!!
Jag sitter själv, eller iaf i mitt team. Satans va tråkigt det här är. Arbetsmoralen var låg redan när Stefan var här, men nu...känns lite ostrukturerat, Jag vill ha tillbaka mitt team! Kollade Impact som e vårt schema system idag.
Swedish Post -> Malin Bengtsson.
What can I say, Im a hardworking woman!

Så för att fördriva tiden lite ibland besöker jag min gode vän www.mysterygoogle.com som mer än gärna siar om min framtid. Roel tyckte att vi skulle skaffa barn för vi skulle ju få världens coolaste. Så jag frågade mr. Google

Papa Roel = Shit, son!

Så vi kommer få en son. Han kollade mig

Mama Malin = Fuck!

Haha! Ja ni ser! Men jag fick ju lov att veta om vi skulle bli bra föräldrar

Malin+Roel = Yes!

I have no further questions!



Papa Roel


Dricker mig full

...på vatten!

Vet att beach 2010 är långt borta, men ska jag lyckas får jag banne mig börja redan nu. Har rensat ut det lilla jag hade så idag blev det makaroner med tomatsås och vatten med äppelbitar i. Så nu har jag bara ris, ketchup och senap hemma. Blir shopping i morgon tror jag! Men jag e bra sugen på att gå ner till kiosken och köpa nåt gott. Är på väg att sätta på mig byxor men sen kommer jga på att jag ska ju ändå sova snart. Går tillbaka till datorn, sen efter 10 minuter är jag på väg igen. Ska försöka hålla mig så kan jag unna mig en onyttig frukost i morgon istället.

Annars har det inte hänt mycket idag. Har pratat med Maddo vilket resulterade i att jag sprang runt och gjorde glädjeskutt och tjoade. Kanske får hela min lilla knasfamilj till Irland ändå. Bestämt filmkväll med Jeff och Cowboyen på fredag och jag ska äntligen få min dipp då. Det ska smaskas och ätas hela kvällen. Den är efterlängtad kan jag ju säga. Har bestämt mig för att gå på bio i morgon. Kände för det idag men det blev för sent. Får se om jag kanske till och med tar det efter jobbet? Är sugen på lite biomörker och popcorn. Men dom har ju inga smörpopcorn i det här landet???

Ska hoppa in i duschen nu och gegga in håret i avocado inpackning.

Paranormal Activity

Såg den i söndags och jag höll på att dö en del gånger. Hatar när det blir natt och man vet att det kommer hända nåt...

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Lifehouse



jag vill åxå kunna sjunga fint


Knock Knock!

Aj, mitt ansikte gör ont!
Efter att plågat mig igenom kvällen för att försöka hålla mig vaken tills klockan var tillräckligt mycket så jag kunde lägga mig, låg jag ändå vaken hela natten. Jag blir så förbannad när det händer. Man ligger och vrider sig hela natten, försöker tömma huvudet på irritationsobjekt, tittar konstant på klockan som tickar sig närmre morgon och sparkar fötterna i madrassen. Så nej, no work today. Sen låg jag med jobb ångest istället. Fick några timmars sömn men nu värker hela huvudet. Jag har legat och spänt ögonen och käkarna hela natten så det gör ont. Buhuu! När jag var yngre gnisslade jag alltid tänder och fick en sån där hemsk bettskena att h på nätterna. Önskar jag hade haft den inatt. Inga värktabletter heller. Morr!  Hungrig e jag å...

OJ,  nu knackar det på dörren...





Hahah!
I wish


you\'re not getting my number hahahahaha

Har suttit hela dagen på www.mysterygoogle.com och skrattat
Du skriver bara in något och sen visas det senaste någon sökte på i google. Det e sjukt och jag undrar jag om et endast har med tur att göra? För ibland  är det fullträff.
Ex:
Superstar = you\'re not getting my number hahahahaha
Hey sexy = I love you
bond, james bond = he doesnt want you BUT I DO
you better run = people are weird
are people weird = secret mission
james bond? = if you heard of Mystery Google on MLIA, copy and paste this in your search bar, if I get it back I will be amazed at the power of awesome people.

Så jag kopierade this och försökte

this = stop it

Det e skitkul och man kan få så sjuka och klockrena svar.


snart dags att nanna

Åh, va jag ser fram emot att få sova. Har varit så jäkla trött idag så det har inte hänt mycket på jobbfronten. Vi lekte mest bara runt och skrattade åt väcka saker. Så nej, jag orkar inte skriva nåt mer



trippade runt i nya skorna från Tallin. synd bara att de redan börjat bli slitna


Antar att en Malin i rakat hår skulle se ut som något som det här?


INK

Jag är helt mållös!
Har varit hemma hos Stefan och slappat i soffan med pizza och film. Det finns några filmer jag sett som på en gång satt sig som en klisterlapp med ett stort hjärta på i min själ. Ni vet såna underbara filmer som får en att må bra, vackra filmer. Filmer som man inte riktigt kan släppa och nästan tappar andan när man ser den. Eternal Sunshine of the Spotless Mind är en utav dom. Idag fick jag en till: Ink




Sundae!

Seg seg seg söndag...

Som vanligt poppar grannen reaggea så här på söndagseftemiddagen. Det slår aldrig fel!
Har precis ätit mina makaroner, haha! Kommer fan få näringsbrist snart. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Jag är för "pigg" för att sova och för trött för att göra nåt. Har inte blivit många timmars sömn men jag har kommit in i det där stadiet när man blir övertrött och knäpp. Får se om jag hittar på nåt kreativt? Har precis bjudit hem mig själv till Stefan för pizza och film.

Igår var det Stereo Sushi med Jeff och Bruce. Det var grymt som vanligt och riktigt packat med folk till slut. Tiill den musiken kan jag dansa en hel natt utan att känna mig det minsta trött. Så jäkla soft! Och varmt, satans! När klockan var halvfyra på natten bestämde vi oss för att åka vidare och kolla in Cafe D'anverse. Älskar att klubbarna har öppet till sex på morgonen. Musiken var väl sådär men vi var ändå de enda kvar på dansgolvet till slut. Är man ingen sportfantast får man ju passa på att motionera när tillfälle bjuds. Men vid sex åkte vi hem till mig igen och tjötade lite. Var rätt underhållande att bara sitta och lyssna på Jeff o Bruce och deras konversationer. Vad dom får allt ifrån har jag ingen aning om och det är långt ifrån alltid jag lyckas följa med i alla svägningar dom gör med samtalsämnena. Men som sagt, väldigt underhållande!!
Har nog lyckats övertala Jeff att ta min lägenhet med. Ska fortsätta tjata lite smidigt på honom

Nej, in i duschen och sen till Mechelen för soff slapperi!






Jag fick en elefantarm




Yes, we are lovers


*


*


*


The Love Below

Ska strax hoppa in i duschen och börja göre mig redo för nattens äventyr. Jeff och Cowboyen kommer hit till tio, sen blir det antagligen Stereo Sushi. Vi får se...e lite sugen att prova jaktlyckan på cafe D'anwerse med? Men den tjurskalliga mannen blir jag mest förbannad på, ändå kan jag inte riktigt låta bli. Hur osm helst känner jag på mig att det kommer bli en grym kväll!


Parkfest



Igår var så jäkla roligt!
Det var sista natten med gänget, sista dagen på Posten på EDS i Mechelen. VI har ju vetat om det i några månader nu, jobbat och slitit för att få alla siffror gröna så att service desken kunde flytta till Dublin. Själva orsaken till att det flyttar e självklart pengar och det har känts hårt. Absolut! Vi har kämpat med Posten, fått ta så mycket skit för att övergången fråm IBM rent ut sagt gick åt helvete. Verkligen INGENTING har gått som det borde och man har blivit kallad många fula ord. Men vi har haft ett grymt team! Bästa arbetskamraterna någonsin och det är nog därför vi har orkat stå ut. Men igår var sista dagen. Det blev inte så mycket gjort igår, jag tog det lugnt och "njöt" av allt och alla. Vid fyra packade vi ihop våra grejer och åkte till stationen. Roel var skyldig mig en Yogushake efter att underhållit hela sitt team med historier om -3, en EDS grej!  Vid stationen mötte vi upp fröken Waardal och började gå mot stan för att hitta en restaurang.



När vi sen går förbi en affär stannar Daniel upp och utbrister: Nej hörrni, ska vi inte ta en hederlig gammal parkfylla?
Sagt och gjort, utan att blinka, gick vi in och köpte öl, mousserande vin och snacks. Vii gick till parken och sköt vinkorkar och skålade. Ute var det supervarmt, mamma sa något om 15 grader och det kunde lätt stämma. Det var så jäkla kul! Jag har skrattat så tårana runnit och FAN va jag kommer sakna er! Vi ringde till Irland och jäklades med stackars Jimmy. Vi ringde Maddo som fick vara med och skåla. Hon däckade på parkbänken senare, haha!


Många roliga förbudsbilder för den parken








Fulbilder e ju ett måste








Posten fick ju lov att vara med på festen




Maddo var med på en skål


Sen däckande hon på parkbänken


 Det roliga var att vid sju "stängde" parken? Det var överraskande! Så vi tog vårt pick o pack och gick till Cafe Olifant där festen fortsatte. Till slut kom Oliver och joinade och det blev en hel del Cafe Filosofi. Den där Oliver har mycket smart att komma med och han slutar aldrig att överraska. Samma sak med fröken Waardal. Helt plötsligt kläcker han ur sig att han spelat in en sång på tjeckiska och spelar upp för oss. Galna människor!
När kvällen var slut fick jag skjuts hem av Oliver och jag bäddade ned mig i sängen.





Så, vad hände rnu då?
Nu kommer jag o Stefan sitta ensamma som Posten på EDS och förbereda och hjälpa irländarna innan vi flyttar dit. Min sista dag i Mechelen är den 27 november och 30 november börjar nya livet i Irland. Erik, Tine och Alex flyttar till andra team på EDS, och fyra utav oss kommer konvertera till det Irländska livet.


Det börjar verka kärlek banne mig

Jag älskar er



* Familj som kallar mig Lilla Malunsan
* Vänner som alltid kommer finnas där
* Ett team som e oslagbart. helt enkelt oslagbart!
* Ett ex som säger en massa knäppa saker i sömnen och är hur go som helst
* Ett ex som aldrig hör av sig, som jag ofta stör mig på och svär över, men aldrig kan hata-hur mycket jag än vill ibland. Fan va dryg du är ♥
* Mor och Farföräldrar som jag antagligen besöker eller pratar med alldeles för sällan. Kan vara för många skukdkänslor inblandade?
* Små kommentarer av läsare som gör min dag
* Alla dessa heltokiga kommentarer av min bror som ständigt påminner om pappa och hur lika de egentligen är. Hur de kan få mig dubbelvikt av skratt för ingenting egentligen
* "Lilla" Tinisen som jag kan dryga mig med 24/7...ingen som egentligen fattar varför vi gråter av skratt, knappt vi själva
* Mammas kramar...de kommer alltid vara speciella
* Människor man endast kännt i fem veckor, men som ändå känns som livskamrater
                                 Har ni probleim me Meijtaframe"
* Ett framtida team som känns gjutet - ni e ju galna
* Tältkillen...oavsett humör lyckas du alltid komma med en kommentar som får mig att skratta i smyg.
* Saknar Maddo och hur hon får alla bli osäkra på om hon skämtar eller inte när hon säger att de är efterblivna. Du e klockren!



Employe of the Month



 

creds till Maddo


Doll

Dolls, dolls, they're everywhere,
They're on the counter,
They're in the chair.

There are dolls in the bedroom
And dolls in the hall
And pictures of dolls that hang on the wall




There are blonde dolls
And brunette dolls
And some with ankles green.



There are girl dolls
And boy dolls
And some that you just can't tell.



There are ugly dolls
And pretty dolls
And one with a sock on its head.



And just when you think
She's got all there is
Another one arrives in a box



Host host

Kittlar skönt i halsen just nu =(

Sjukanmälde mig idag så jag sitter med en kopp te och gick på sightseeing i Youtube djungeln. Hur skulle jag klarar mig utan den sidan? Här är dagens fynd, Radiohead-House of Cards
Gillar videon. Den spelades endast in med hjälp av 3D teknik som räknade ut avståndet till personerna och hur ljuset hade lagt sig. Ganska coolt men det ser lite läskigt ut tycker jag.

Måste försöka ta tag i mitt liv idag och börja ordna inför Irland. Den 30 november börjar det "nya" jobbet så innan dess ska lägenheten vara tom, kontraktet uppsagt, el uppsagd...orkar inte riktigt ta tag i det. Ska även uppdatera Tallin inlägget. Internet jävlades med mig igår så jag kom inte så långt


Tallin

Efter att varit hemma i Belgien i 12 timmar var det dags att lämna landet igen o sticka till Sverige på tordagen. Familjesemester stod på schemat och jag kom till Bromma flygplats vid 11 på morgonen. Tog bussen till Centralstationen och räknade timmarna innan familjen kom så jag fick åka till Frihamnen. Vid 4 mötte jag upp dem där och vi hoppade på båten. Jag o syrran delade hyttan, mamma och pappa delade och Daniel och Ida delade en hytt. Jag var riktigt trött och jag vet inte hur många kaffe jag lyckats få i mig för att hålla mig vaken. Blev lite slappt i sängen innan det var buffe på kvällen. Åt en massa och det fanns efterrätts buffe...
Efter maten letade vi reda på Karaoke baren och jag och Ida drog en Michale låt-Billie Jean. Kanske inte världens bästa sångröster, men det var skoj! Drinkar dracks det, men oavsett nykter eller icke, ramlade man runt på golve. 15m/sekunden blåste det och nog blev man lite sjösjuk ändå. Särskillt när jag skulle sova och det var som att åka berg o dalbana.


Finska chips











Men vid 10 på morgonen kom vi fram till Tallin. Jag o Martina skippade frukosten för vi var så jäkla trötta. När vi klev av båten möttes vi av vinterns första snö. Det brukar ju kännas lite magiskt men nu var det bara blött och kallt. Och att hitta hotellet var inte det lättaste. Blev förvånad över vilken dålig engelska de kunde. Till slut kom vi fram efter att gått fel några. vi sprang upp på rummen o satte på oss bikinin. Det var ett SPA hotell och syrran o jag hade utsikt över hela poolen från vårt rum. Så in i bubbelpoolen med en Raspberry Mojito i handen. Det e så det ska vara! huden skrynklade till sig och det var dags att utforska bastun. Det fanns 4 olika bastu och favoriten var ju den turkiska. I mitten fanns en stor platå som var varm o superskön att ligga på. Lyckades till och med slummra till några gånger. En sån skulle jag vilja ha hemma. Efter några timmar bäddade syrran o jag ner oss i sängen och tog en powernap inför kvällen.

 









Både mamma och pappa och brorsan hade varit i Tallin innan och vi skulle äta på en medeltida restaurang, Old Hansa, kvällen till ära. Mamma fyllde år så vi slog på stort. Inne i restaurangen fanns endast levande ljus, även inne på toan. Personalen bar endast tidsenliga kläder och maten var av samma typ som de åt då. Glöm potatis och Coca Cola! Riktigt god mat och jag drack kanel kryddad öl. Supergott! Det fanns en orkester som spelade på flöjtar och sånt där, ni vet! Det var så jäkla mysigt och jag ville nästan inte gå därifrån.



 




Jag köpte en peruk tidigare på dagen. Kunde inte låta bli


Handfatet.
man fick vicka på kitteln för att få vatten










Det var nu den där magiska försna snön känslan kom. När mörkret lagt sig, snön fortsätter falla, ljudet blir sådär dovt och i alla fönster man tittar in i ser det så varmt och mysigt ut. Ibland kändes det som att man var med i en film eller nåt. Det var perfekt! Vi gick runt o kollade lite på staden och den e mysig. Gamla byggnader och överallt fanns det medeltida restauranger eller cafe'er. Vi gick in på en annan restaurang och tog en drink. Smakade Bloody Mary av Ida men det var inget att ha. Tvi! På vägen hem gick vi igenom parker och snön fortsatte falla. Daniel drog med mig på ännu ett snöäventyr
-Vem e på att racea upp för den där kullen?
Hur kan man motstå? Dock hade jag världens halaste skor på mig så det slutade med att jag åkte kana nedför halva backen. Men lika kul var det för det!!



Snöhög nr.1









Efterfest på hotellrummet

Nästa dag var det frukostbuffe och pannkakor och sen ner i poolen igen. Avslutade med en liten nap i den turkiska bastun. Så jäkla skönt ju! Vi checkade ut och gav oss iväg på shopping och sightseeing. Nu var definitivt snö magin borta. Bara slaskl, slask, slask. Allergisk mot sån skit! Vi åkte till det största nybyggda köpsentret men det var inte mcyket att ha. Endast en massa skateshopar och sånt svindyrt. En farlig sak men Tallin är dock alla snygga skor. Skoaffärer överallt och jag har ju blivit skooman på senaste tiden. Det kliade i fingrarna och till slut fick jag ju lov att köpa ett par. Det stred mot naturlagarna att INTE köpa. Vid fyra hoppade vi på båten igen och trängde in oss i mammas o pappas hytt men chips och sjöng med i Singing Bee. Brorsan kan fan alla låttexter! Vi åt lite middag och ännu en gång var det dags att vingla runt som en fyllekaja när vågrna kom igång. Jag, mamma, Daniel och Ida stannade uppe och såg på kabaren de hade satt upp. Helt OK! Blev inte så sent för jag var rätt trött.


Brorsan hittade lego











Kabaren


Så jäkla gubbe. Han fyllde 92 år tror jag och han var ute på dansgolvet och tjoade. Så vill jag bli när är gammal!


10 nästa morgon var vi återigen i Sverige och jag fick sällskap av syrran i den stora huvudstaden innan mitt plan gick vid åtta på kvällen. Så det blev en massa shoppings om jag egentligen inte hade råd med, en massa mat och bio- This Is It. Syrran åkte hem vid sex och jag åkte ut till Bromma fygplats. Åkte förbi Tomteboda Postterminal och såg gatuskylten: Terminalvägen. Det gick rysningar längst ryggraden. Där satt dom, alla idioter som skällt på mig i telefonen och kallat en för både det ena och det andra.
Blev inklämd av ett gäng tjocka fulla italienare på flyget hem och gömde mig så gott jag kunde från deras odörer. Jeff o Bruce hämtade upp mig på flygplatsen och det var så skönt att komma hem till min säng igen.


Good job!

Bra jobbat killar!!


This Is It!

I går efter att ha skuttat omkring på Stockholms gator i timmar bestämde sig jag o Tinisen att gå på bio. This Is It stod högst på min önskelista och det var med blandade känslor jag smög in i biomörkret. Hela hans död tog mycket hårdare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag har gråtit många tårar över honom och klarar fortfarande inte av att se vissa videos av honom utan att fälla ännu en. De e helknäppt, jag vet! Men jag kan inte rå för det! Filmen var väldigt annorlunda än vad jag trott. Den handlade inte alls om hans död, utan fokuserade bara på själva förberedelserna inför turnen. Hur de repeterade och finputsade alla nummer. Riktigt fascinerande och man fick se mycket utav MJ's personlighet och inblandning i det hela. Han hade verkligen koll på ALLT och han verkade så ödmjuk. Det var så härligt att se någon som verkligen lever för musiken och oavsett om det bara är ett soundcheck dansar runt över hela scenen för att han älskar det. Och vilken röst han har, satan! Han är verkligen oslagbar! Om han hade genomfört den turnen hade jag varit så fruktansvärt avundsjuk på de som hade biljett och hade antagligen kunnat betala alldeles för mycket pengar för att få gå själv. För ett ögonblick blev han levande igen och jag var hela tiden livrädd att filmen skulle ta slut. Det var så skönt att få ha honom levande igen. Nej, den där mannen kommer världen aldrig glömma. Oavsett hur många anklagelser han har mot sig om pedofili och skit tror jag inte en sekund på det. Det e bara utnyttjande och det är så jäkla sorgligt. Jag hoppas hans barn klarar sig och tar sig igenom det här. Har kommit på att hans söner kommer bli riktigt giftiga som vuxna. Äldsta sonen är det redan varning på.



Sen satt jag o syrran hela filmen och suckade ocg dregglade över alla dansare. Finns inget sexigare


Grisen e slaktad!

Idag e det rörigt i lilla skallen!
Jag e så jäkla trött så jag har svamlat hela dagen, sagt saker jag inte kommit ihåg sekunden senare, tryckt fel på hissknapparna flera gånger, tappat saker...nu tror jag att jag kan hålla mig "nykter" ett tag till efter en liten powernap. Kom hem efter midnatt igår efter att Jeff och Bruce hämtat upp mig på flygplatsen. Planen var att sova på en gång men den gick i krasch. Plötsligt var sömnen borta och när moillarmet ringde vid 5 var jag måttligt sugen på att stiga upp. Efter att sovit dåligt i flera dagar och flängt kändes det enda rätta att ringa och sjukanmäla sig. KOm till jobbet vid nio och blev jag att se mitt lilla team. Vi e bara 5 st kvar nu! Känns sorgligt att vi håller på att upplösas. Vi hann ändå gå igenom en hel del tillsammans. Sen fick jag reda på att min nallebjörn skulle sluta. Han kom förbi för att säga Hej Då och jag hoppas han får det bra i Sverige. Snylta mammas mat och träffa kompisar. Men jag håller tummarna för en Guiness sen! Han fick även äran att slakta den feta blå grisen. En lustig historia. Erik hittade den av misstag en dag och sen började plötsligt alla att lägga in sina mynt i den. Till en början var det bara alla små jobbiga kopparmynt, men med tiden droppade vi alla möjliga mynt. Den blev även pimpad och döpt till Katten! Efter slakten räknades det ivrigt och grisen hade lyckats äta upp sig till en imponerande vikt på 20 euro-200kr. Stolta var vi!! Så på fredag blir det gratis fredagsbaguetter!!!



Grisens sista sekunder i livet







Som vanligt hittar man alltid små överraskningar. Jag misstänker fröken Waardal





Den grisen var med om mycket. Han förgyllde vår tillvaro på många olika sätt och bidrog med många skratt och funderingar. Vem var det egentligen som lade i det första kopparmyntet? Vad var det som så mystiskt fick oss att fortsätta fylla den med mynt? Vad skulle hända med den? Hur såg framtiden ut? Vilka äventyr skulle den ta med oss på? Många andra team från EDS har nyfiket lurat bakom hörnet för att få en skymt av den kända blå grisen, men han var oss ständigt trogen!

Vi kommer aldrig glömma dig!


Stockholm

Bööööö, jag e så uttråkad!
Det var inte så bara att ta sig hem från Dublin igår. Först var planet till Frankfurt försenat, sen upptäckte jag att flyget till Bryssel var inställt så då var det bara att jaga ny biljett. Så nån tvätt blev det inte gjord, kom hem vid nio på kvällen och då var det bara att packa väskan på nytt. Sov kanske 4 timmar inatt för vid 4,45 ringde alarmet. Fick ta taxi till flygbussen för belgarna har kommit på att dom ska ha strejk igen med tåg och sånt. Drack världens godaste o mysigaste Gingerbread Latte på Starbucks. 7 veckor kvar till jul gott folk♥

Vid 9 gick flyget mot Sverige och nu har jag suttit på  centralstationen i snart 3 timmar. Har provat alla cafeer tror jag och än är det en timme kvar innan bussen till Värta hamnen går. Familjen åker buss från Falun så jag ska möta dom där. Vill bara på den där båten nu. Kanske kan få ta en powernap och en dusch. Det har varit ett jäkla flängande senaste veckan och än är jag inte klar. Tallin nästa! Ska bli skitkul att åka med familjen. Spahotell och allt. Ska lätt fixa en sån där lerinpackning till kroppen. Såg Mr.Rappace på bromma flygplats. Om han är mumma på bioduken är han hundra gånger mer yummi i verkligheten! Men det snöar ju!! Inte riktig snä ens utan sån där elak blötsnö. Så j'äkla snuskigt, kallt o blött. Allergisk!

Har inte vant mig riktigt än att människor pratar svenska. Så ibland får man bara hålla masken när man börjat fråga på engelska och verka utländsk 


Back again

Håller på att koka makaroner. Har saknat min curry ketchup!
Det tog en satans lång tid att komma hem efter inställda flyg o skit. Men nu e jag tillbaka i mina mjukisar och min säng. Kommer sakna Belgien! Springer mellan dator och köket för att titta till makaronerna. Försöker hoppa så långt som möjligt när jag ska tillbaka till sängen. Varje gång vågar jag lite längre. Känner mig som Bambi när jag studsar upp i sängen. De e kul!

Fick se mina puppys idag. Fy satans va söta dom e.


Fan då

Har fått allvarliga Maddo cravings...


Flytt

Idag blev det bestämt!
Efter mycket om och men sa jag JA till Irland idag


Sunday


På söndag sov jag lääänge. Blev väckt av att receptionen ringde o berättade att Jan väntade. Sheit! Det var bara att hoppa i kläderna och springa ner. Först på schemat stod Irlands äldsta fängelse. Jag ör glad att jag inte levde på den tiden, eller det tror jag iaf inte att jag gjorde? På den tiden trodde dom att om de var bra luft genomströming i fängelset skulle inte smittorna få fäste lika lätt. Så de byggde fängelset på en kulle ute på landet utan glas i fönstret. Så det var ständigt drag och vatten som regnade in. Noll värme! Sen fick vi höra en trevlig berättelse om den sista avrättningen på 1920 talet. Det var en kille som blivit skjten 2 gånger redan och fick föras till sjukhus så han inte skulle riskera att dö innan avrättningen. Sen togs han till fängelsets bakgård med ambulans, sattes på en stol då han inte kunde gå själv, bands fast så han inte ramlade omkull och sköts till slut. Jäkla galenskap!








Den moderna delen av fängelset



Man kan vara ledsen över att sitta fängslad



Men kan även försöka se det positiva i det!?




Sen tog vi en snabbtur i en comic store o kollade på en massa samlarprylar och serietidningar. Jäklar va många olika det finns. Vi hoppade in i bilen och begav oss upp bland de Irländska kullarna. Jäklar va fint det är. Var bara en Tinker som saknades. Vi åkte till en sjö och kikade lite. Egentligen ska man hajka där,men vi hade inte riktigt tid. Det blåste o var snorkallt! Vi kollade även på en gammal kyrkogård med gravar från 1600,1700-talet och ett kloster från 700-talet. Det var riktigt creepy! Perfekt för en skräckfilm och jag skulle aldrig i mit liv gå där i mörkret.

 



Sist men inte minst bosatte vi oss i en riktigt mysig restaurang ute på landet i några timmar. Företaget betalar en måltid om dagen så det blev förrött, varmrätt och efterätt. Kan kunde rulla ut därifrån sen.


More pics

Det går sådär för mig att ladda upp bilder. De har ju olika eluttag här och jag har bara en sån där adaptor som jag får switcha mellan datorn och kameran. Så vi får se hur långt jag kommer ikväll innan jag ger upp.




I lördags var det iaf Guiness Bryggeriet först, sen försökte vi hinna med Trinity College men dom hann stänga. Där ska tydligen världens äldsta bibel finnas och i det stora biblioteket har tydligen vissa scener i Star Wars spelats in?? Stefans ide. Men det var ganska mäktigt. Jag skulle känna mig supersmart om jag pluggade där.





Var rätt trött efter att turistat och gick hem till hotellet igen och tog det lugnt innan det var dags för freak sightseeing.



Halloween!




Det var smockat på gatorna och värsta folkfesten. Utklädda människor överallt och det dansades och tjoades på gatan

















Första baren var full av olika sorters ölsorter och lyckades man hitta en ölflaska dom inte hade fick man en gratis öl.



Sen drog vi vidare till nästa ställe och partade.







Natten avslutades med lite singin in the rain. Det regnar konstant här men det var varmt iaf.


Busy Weekend

Jag o Stefan har skött oss riktigt bra den här helgen och gjort en massa turist grejor!

I går tog Jonas o Jimmy oss till stans godaste hamburgehak. Det var verkligen äckligt gott och milkshaken var ju att drömma om. Sen gick dom iväg för att shoppa halloween outfits och vi drog till Guiness Brewery. Den där Guiness familjen har nog några slantar i byxfickan. Dom har skrivit kontrakt på 9000år...  Vi traskade omkring där och lärde oss brygga öl. Tog en quis om alkohol men Stefan satte mig på bänken. Jag svarade bara fel?  Vi gjorde även en liten överraskning till våra kollegor. Får se om de märker nåt på måndag? Hehe! Sen längst upp på 7 våningen bjöds det på ett fullpackat rum med panorama utsikt över Dublin. Vi fick även en "gratis" öl när vi visade upp entre biljetten. Men Guiness är inte så imponerande dock.



För att brygga öl behövs det vatten, lots of it!







´Jag hittade hem



Dublin



SHEIT!

Varför måste dom ge mig så många valmöjligheter för???

Jag blir knäpp snart, f´är jag vet inte vad jag vill. Jag vill göra allt och lite till, men ändå inte satsa allt?
Skit!!

Belgien-Irland?


RSS 2.0