Silky Web Trees

 
Har nog precis hittta en absolut mardröm vad gäller natur fenomen
 
 
 
 
Efter en översvämning i Pakistan 2010 drog sig spindlana tillbaka upp i träden för att komma undan vattnet - och där stannade dom!
 
Fifan!

CamelToe

Var nere i Hjo och hälsade på dessa charmtroll
 
 
 
 
 

Kind To My Mind

Det blev en väldigt lugn midsommar för min del med soffmys hellre än vilt festande med en massa läskiga människor. Lite sur på mig själv att jag inte gick men det fungerande helt enkelt inte och nu i efterhand är jag glad att jag var snäll mot mig själv istället. Det kommer fler år och då är jag förhoppningsvis lite stabilare. Men förstå vad nöjd jag kände mig idag när när jag drog med pappa och hund ut i skogen och vi gick oss svettiga när resten av Sverige låg hemma och var bakfulla!

 


This Here Is Beauty


Why There Were Happy Days

 
 
 
 
 
 
 
 
...för att ikväll smög jag hem till Dalarna för lite äkta midsommar och överraskade familjen. Har lyckats hålla tyst i flera månader nu och haft dåligt samvete över att "inte" komma hem i sommar. Men nu blir det två veckors familjemys, festival, Hjo och skogen med puppy ♥ Men just nu sitter jag i köket hemma i Bjurs och skrattar med största säkerhet åt en tokglad liten hund, haha!
glad

Let's Surpise The Sunset

Nej, det är ändå lillLördag och hyffsat väder så varför sitta ute i Pankow när alla andra befinner sig på annat håll? Känns ju märkligt! Så nu har vi tagit på skor och halsband och skjutsen väntar. Döva katten får stanna och vakta så inget går fel, för jag känner att det är precis rätt person att överlåta det ansvaret på.
 
 
Vi ses där ute snart då!

Signs Of Mental High
...Jag drar skämt för min döva katt

Mission Impossible?OK, min bra dag har varit riktigt bra idag med...Men...för att den ska bli en topp poängare tycker jag alla ni tusentals (öhöm?) läsare kan ta er 10 sekunder och kommentera min jäkla facebook status. Jag avskyr den där sidan just för att den får mig att känna mig så liten och obetydlig när resten av världen gillar, och pekar och taggar. Avskyr! Men ja, jag vet, jag är en osocial liten prick. Men eftersom allt gått så bra nu kanske nån liten kommentar iaf kan pigga upp mig på att bli lite social  :)

Jag menar, händer det , tänk er vilken fräck och perfekt onsdag jag kommer få  :)


Men nu blir det film, 21 Jump Street med min finis och mina två nyduschade finisar på varsin sida om mig. Katten är mindre imponerad av mig för tillfället men än så länge har jag alla kroppsdelar intakta.Haha, va fan, 12 timmar sen jag uppdaterade att jag hade en jävligt bra dag och INGET? En annan gammal klasskamrat sa att hon var på sjukhus och fick 45...45 kommentarer?!! Om jag skriver att jag var en vecka på psykavdelning kanske jag får en eller två kommentarer - från min familj!

Gah, jag föddes inte med tålmod - not one bit!

Om jag postar en ultraljudsbild då? Må tro att Bjurs skulle få fnatt då, inte ens tillsammans med nån på facebook? Åh, AVSKYR! Skulle aldrig våga posta nåt sånt av rädsla för 0 engagemang. Hej osynlig! Vi har en Posten/Irland reunion i sommar men skaparen av eventet bjöd mig inte ens, Maddo bjöd mig. Jag var ju bara coach i ett år över alla dessa skvallerbyttor - F U

Förlåt, men jag har varit over the top Malin positiv de senaste dagarna och jag känner mig berättigad av att få spy galla över vissa saker.

Nej, skit it...

And The Saga Continues


Jag är på bra humör - vaknade upp på bra humör!
Känner mig hög och funderar om jag kanske fått nåt annat sorts happy pill som smygit ner bland de andra, men nej... naturligt hög och det känns grymt. Haha, känner mig mer artificiellt hög men det har liksom klaffat senaste dagarna nu mer och mer.

Jag sov hela natten och vaknade inte förrän halvåtta (wow) och åt pizza till frukost. Var det enda jag kunde äta utan att behöva diska bestick. Ja, det ser ut som ett bombnedslag här men till mitt försvar så har jag inte särskillt många gafflar och skedar. Tänkte ta storstädning idag varvat med blå himmel och gräsmatta. Vi var ute på baksidan och lekte med grannens tjock labrador och jag pratade belgengyska med grannen blandat med teckenspråk. Trodde jag var fattig men efter att ha kollat kontot blev det planerat att gå till handelsträgårn sen och rota lite. Är ju så stolt över mina växter som vägrar ge upp efter att blivit stekta i solen när mamma varit dålig förälder. Men alla kan vi


Glad sommar på er!

Positive Mental State


Jag kan stolt säga att mina 15 min av positivitet har hållt i sig hela dagen och det är så satans gött!

Det har varit riktigt varmt idag i Berlin och jag och kidsen har brett ut oss på gräset och försökt hitta lite skugga. Har läst ut bok, duschat kidsen x antal gånger med vattenkannan, ätit ett helt glasspaket, 2 pizzor men fortfarande ser magen ok ut. Jag har mailat 32 st hjärndoktorer och faktiskt fått 5 svar - på ENGELSKA. Hör och häpna! Kanske kan fixa lite hjälp ändå  :) Jag luktar svett men jag har bestämt mig för att dagen handling blandat med deo luktar helt ok, så jag kan duscha i morgon istället. Jag har plockat en fästing på hunden och gjort konstiga ljud och grimaser och på onsdag ska jag kanske få hämta lite mer meducin. Katten har jagat regndroppar efter att vi suttit och väntat in regnet i en halvtimme och lyssnat på åskan som mullrade i himlen. En halvtimme senare var det fullt solsken igen. Jag och hunden har inspekterat väärldens sötaste 16 veckors Fransk Bulldog (och kille, lite äldre dock) från ute trappen som försökte lära sin ägare att gå i koppel. Vi satt och skrattade tyst för oss själva för killens seriösa försök att inte pusha på valpen utan försöka få den att lära sig själv att om man går framåt får man beröm. Det gick sådär, men sött var det!

Jag har fått lite färg och jag har levande ljus trots att det är blå himmel ute - men det är mysigare så.
Idag har ingen mössa behövts, varken för vädret eller för att gömma sig.
Det blir en timme till ute på gräset, sen tar jag min sömntablett och låter den här dagen sluta i bästa möjliga skick!

Hej på er!


Hello Little Boys, Little Toys


Kom precis hem från affären och hujedamej va mycket skit jag köpt. Ska gå igenom min lista på 40 hjärndoktorer idag så jag tänkte att lite socker kunde behövas. Söta yoghurts, glass, pizza, toblerone, kiwi juice, jordgubbar och öl. Orka bryr sig, jag är för lat för att motionera så jag får vara tjock i juni helt enkelt, haha! Det är inte solsemester förrän i september så jag kan väl fortsätta intala mig sjäv att jag tar tag i det tills dess.

Jag har inte duschat sen i onsdags och håret ser ut som smör, men jag skiter lite i det för tillfället. Efter en sån här dag anser jag att en kvällsdusch eller kanske rentav en tisdagsdusch passar sig bättre, spara på vattnet ni vet  :)Japp, jag är inne i min positiva femton minutare, enjoy it while it last!


 

Bloody Weekend


Klockan är inte ens tolv och jag är dödens uttråkad redan..suck

Är på farligt humör idag så det är tur att allt är stängt idag, annars hade jag varit mörkhårig vid det här laget - kanske tom haft lugg? Får väl attackera nån möbel med färg istället. Kanske göra puppy till pudel, hihi!?

Nej, tycker det är dags för nästa vecka nu så det händer nåt. Lika skönt som det är att vara sjukskriven är det lååångtråkigt. Igår gjorde jag en tolvtimmare, sov 18,00 - 06,00     nästa vecka tack!

Cleaned Us To SleepVaknade som vanligt tidigt och fick sitta och vänta på att klockan skulle bli tillräckligt mycket innan jag kunde starta min städning. Söndag - storstädning!

Nu är det rent och fint och en liten eftermiddags paus var välbetjänt och behövd tydligen. Tänk om de kunde lära sig att sova på morgonen istället...
7.30 pm At Treskowstrasse


love my kids
    ♥

Berlin Art # Fifteen

The Brigde, Schlesisches Tor


Freaky

7.30 am At Treskowstrasse


Digging HolesIdag organiserar vi om på uteplatsen, hund gör stora gropar, katt tittar funderande på och gör sen sina egna små gropar.


... jag borstar bort jord, dricker kaffe och läser bok

A Guide To Recognizing Your Saints
"Dito: In the end - just like I said - I left everything, and everyone. But no one, no one has ever left me."


Vet att jag funderat på den här filmen tidigare men aldrig riktigt kommit till skott - tyvärr!
Baserad på en sann historia och det är Dito själv, huvudkaraktären, som faktiskt gjort filmen. Hans första film och det är helt underbar att titta på. Hur han bygger upp scenerna och klipper med ljud och bild - jag är störtförälskad i den här filmen. Den är grymt bra och jag har ärligt sett den tre gånger på två dagar nu. Shia är en grymt underskattad skådespelare och Robert Downey 35 min in i filmen, i bilen med mössa på och halva ansiktet skuggat - HOT! Hans blick e riktigt fin i den scenen (ja, jag var hemma från jobbet idag) och jag drunknar lite halvt.   lameNej men allvarligt, se den!  jag har beställt boken redanIt Starts With an F And Ends With an U


Idag ringde föräkrings kassan och bjöd på härlig ångest attack och informerade att dom inte kunde hjälpa till. De gav mig samma nummer att ringa som första gången och jag informerade tillbaka att denna Dr.Winter kan inte engelska...then I'm sorry!

Sorry, my ass!

Så tillbaka till ruta ett då...


HyperTired


Vilken dag och vilken natt, vilken natt det varit. Pjuh!

Igår eftermiddag började krypningarna komma i benen och sen dess har det fortsatt. Kanske blev två timmars sömn inatt och jag provade varenda sätt som går att sova på och vid halvfyra satt jag mitt på golvet och tänjde benen och vid fyra gav jag upp. Så för en gångs skull var det jag som höll kidsen uppe och vid sex gick vi tillbaka till sängen och jag lyckades få en extra timme sömn. Och jag har yrat hela natten, men det kan nog ha å göra med att jag sovit kasst senaste nätterna och att sen kolla på G.I Joe innan man går och lägger sig bidrar ju självklart till fartfyllda förvirrade drömmar om att spåra och döda fienden.

Humöret har inte haft det lätt idag. Jag hatar Facebook - igen, och ångrar att jag aktiverade mig igen. Jävla gift! Jag hatar AOK som är en hög misslyckade människor som inte kan sköta sitt jobb och hitta en hjärndoktor åt mig. Har suttit klistrad mellan mailen och mobilen hela dagen och väntat på svar, men ICKE  :( Så där var det x antal timmar bortkastade och i morgon får chefen ringa och bråka lite mer. 

Har väntat på paket och även om jag varit hemma hela dagen var det inget DHL som ringde på eller nåt, så grannen tog emot mitt paket. Japp, en himla smart grej dom hittat på här i Tyskland - är inte mottagaren av paketet hemma tar man första bästa som får skriva sitt (eller valfritt?) namn på ett papper som sedan stoppas i mottagarens brevlåda, så denne vet vart paketet finns. Detta hände före lunch och jag har försökt vara högljudd så grannen ovanför skulle fatta och lämna mitt paket, för jag vägrade gå upp dit och försöka med hemma snickrad tyska när de själv inte kan ett ord engelska. Nej du, där tog dagens lilla stolthet över. Så vid halvåtta på kvällen fick jag mitt paket.

Jag och Ari blev överkörda av ett helt gäng hundar nere på ängen och jag fick ta ett djupt andetag och gå därifrån. Ok att en glad liten beagle kommer springandes och viftar på svansen, det är sött. Men när sen efteråt det kommer tre stora 40kgs hundar i dundrande fart och ingen som helst tanke på att sakta ned, de e inte sött. Min 10 kgs hund försvinner och de andra jagar efter och jag slutar upp med stressad hund, förbannad jag och idioter till hundägare som anklagar min hund att ha angst och tittar snett på mig när Ari markerar att de andra hundarna ska lugna ner sig och inte komma så nära. Ursäkta?    Är det kanske inte ni era dumhuvun som kanske borde lära era hundar hur en normal hund ska hälsa på andra hundar och inte bara köra över?

Nej, det har verkligen varit upp och ner och nu har krypningarna fått upp formen igen och jag orkar inte gå och lägga mig och försöka sova ens. Men en lite "rolig" sak: tyckte det lät för roligt att en bieffekt av tabletterna var gäspningar, men det är verkligen så. Jag brukar kunna dölja mina gäspar om jag vill men dom här, käken riskerar att gå ur led varenda gång och man krampar typ i hela käken, svalget och hela jag darrar. Kommer jag in i en sån period sitter jag och darrar som ett asplöv med munnen vidöppen. Haha, lite komiskt är det ändå!

och efter många vändor förbi spegeln lyckades jag peka ut vad som såg annorlunda ut - jag hade ju tvättat håret banne mig första gången sen en vecka tillbaka. Mums?! Och efter många års funderande börjar jag nu få fram min riktiga hårfärg med. Hårbotten ned till kindbenen ungefär, sen blir det fejk.

Berlin Art # Eleven

East Side Gallery, Mühlenstraße

Berlin Art # FourteenThe Bridge

Breakfast At 4:00 am


•sömnsvårigheter - check!
•förvirring, onormala drömmar - check!
•darrningar, onormala känselförnimmelser i huden (myrkrypningar) - check!

Jag funderar allvarligt att hugga av benen för fy helvete vad dom håller på, kan inte ligga still mer än 30 sek innan jag blir galen av alla kryp där inne i knäna. Men ja, ute regnar det och vi har förflyttat oss till bäddsoffan och tänt ljus med te och macka, så en fyra film passar ju alldeles ypperligt!

I Have Happiness Wrapped In a Little Pill

Var hos doktorn idag och delade med mig av lite ångest och irritation. I morgon ska dom ringa från försäkringskassan -igen med en tid hos en engelsktalande hjärndoktor - igen, så jag ansåg att för att å komma nån vart får jag fixa det själv. Bad att dom skulle ringa i morgon istället för att maila så jag har en chans att skälla på dom - för åh, vad jag har samlat på mig material att säga, haha!

Som tur var sket doktorn i alla goda råd den här gången och var faktiskt mer än hjälpsam. Frågade om han skulle sjukskriva mig i 2 veckor från jobbet men herregud vad tråkigt jag skulle ha då. Han skulle ringa en hjärndoktor han kände som kanske kunde hjälpa till lite, han kanske inte kunde jättebra engelska men han kunde ge mig lite skjuts på vägen iaf. Sen fick jag medicin och det känns riktigt bra för en gångs skull. Nu har jag kommit nånstanns iaf, även om bipacksedeln var allt annat än uppmuntrande att läsa:
Mycket vanliga biverkningar de första veckorna (förekommer hos fler än 1 av 10 patienter):

• sömnsvårigheter, dåsighet

• muntorrhet, illamående

• ökad svettning


Vanliga biverkningar (förekommer hos färre än 1 av 10 patienter, men fler än 1 av 100 patienter):

• ändringar i hjärtrytm

• upprördhet, nervositet, oro

• koncentrationssvårigheter, nedsatt uppmärksamhet, förvirring, onormala drömmar, avtrubbade känslor

• yrsel, huvudvärk

• darrningar, onormala känselförnimmelser i huden (myrkrypningar)

• synstörningar, ringningar i öronen, rinnande näsa

• kräkningar, förstoppning, diarré, buksmärta, matsmältningsbesvär, ökad salivavsöndring, gasbesvär

• aptitlöshet, viktminskning, anorexi

• klåda

• muskelsmärta, ledsmärta

• ejakulationsstörningar, impotens, minskad sexuell lust, onormal orgasm hos kvinnor (hm, intressant - vad menas med onormal tro?)

• oregelbunden menstruation

• svaghetskänsla, gäspningar, trötthet


Mindre vanliga biverkningar (förekommer hos färre än 1 av 100 patienter, men fler än 1 av 1000 patienter):

• ökad aptit, viktökning

• långsam hjärtrytm, snabb hjärtrytm, svimning

• aggressivitet, upprymdhet, personlighetsförändringar, hallucinationer, upphetsning som ger upphov till ovanligt beteende • vidgade pupiller

• hosta, andfåddhet eller andnöd

• ljuskänslighet i huden, utslag, nässelfeber, röda prickar i huden, håravfall

• oförmåga att få orgasm

• svårigheter att kissa

• riklig menstruationsblödning

• svullnad beroende på för mycket vätska i kroppen - Nej tack!


Yey, I have a hundred of 'em!

Found My Pen Again
When once the itch of literature comes over a man, nothing can cure it but the scratching of a pen.  But if you have not a pen, I suppose you must scratch any way you can.  ~Samuel Lover
Haha, va fan...hittar inte svenska orden. Snacka om att känna sig dum!

It's a Strange Emotional Place For Me To Go Back To


En dokumentär om Silverchair, varför de tog paus och en massa nytt material och tankar och nu har Hacket Films först släppt en teaser, sen en crusher där de meddelar att de inte kan finansera färdigställandet av dokumentären. De har alltså en massa material som bara ligger där nu och jag vet inte hur många Chairfans runtom i världen som håller på att riva sitt hår?! Herregud alltså...


 Och för att göra det ännu mer orättvist, så har jag ingen bandbredd kvar längre och jag kan inte ens titta på deras teaser. Jag kommer 15 sekunder in på videon sen tar det stopp och det har haglat så många svordomar över datorn. Hur orättvis är inte denna värld?

We Invented Words TogetherFick precis världens vackraste mail från en av världens finaste människor och det passade så himla bra just nu så jag blir alldeles varm om hjärtat. Det är som att all värme samlades runt bröstet för nästippen, tårna och händerna är iskalla och resten av kroppen skakar.

Allt var så bra och härligt att läsa, nyttigt, men en liten mening tog större plats än allt det andra


Det är fint att veta att du finns...


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, så jag gör båda - på ett mycket diskret och elegant vis
How To Be Bad In German?Jag har funderat (väldigt intensivt) hur i helskotta man kan berätta för en tysk hur illa man tycker om han/hon?

Fick mich / fick dich
Du kranke sau


Jag menar...hur tufft låter det egentligen?
oooh, I'm shaking - typ   måste lära mig fler fula tyska ord så jag kan försvara mig mot idiotin!

RSS 2.0