Natti Natt


This is sick


Lata Söndag

Shit, jag vet inte hur jag ska klara mig när jag flyttar till min egna lägenhet? Senaste veckan har Sath lagat en massa god mat åt mig och verkligen skämt bort mig. Lunch, middag och små snacks, allt i Indian Style! Min favorit style! Jag måste försöka lära mig hans recept annars får jag helt enkelt se till att vara en flitig besökare här på Elektriciteitstraat.

Idag har gjort absolut ingenting. Har kollat på lite How I met your mother och Eurotrip. Det sista var väl kanske inte så mycket att se på men det höll mig sysselsatt iaf. Den här helgen är den första helgen sen jag kom hir som jag verkligen  har sovit länge på morgonen. Så jäkla skönt! Men jag har faktiskt styrketränat lite idag, måste ju försöka förbereda mig lite innan Carro börjar köra med mig. Tänkte börja gymma när jag flyttar in till Antwerp med Carro o Jossan men dom e ju vana vid sånt där. Jag e helt körd när det gäller muskelmassa! Men jag kommer dit så småningom. Så länge har jag anordnat ett eget litet disco här hemma...

                             

Annars har jag kollat på en massa filmer den här helgen, eller ja, 3 filmer. Benjamin Button som var lite av en besvikelse. Visst, den var bra och ja,jag grät på slutet. Men den var lite för lång. Men satan i gatan va fin Cate Blanchett var i filmen. Hon passar snuskigt bra i rött hår.



Å va söta dom var tillsammans då...

Sen kollade jag på Into The Wild igen, är lite kär i den filmen...och huvudrollsinnehavaren! Nej men seriöst. filmen e så jäkla fin och jag älskar den. Sen att Emile Hirsch råkar vara farligt snygg får mig ju inte att dregla mindre. Sen är han i min ålder så jag behöver inte känna mig pedofilig. Börjar nog få lite åldersnoja. Va fan hände? Vart tog alla åren vägen?

                                                                              Vill du dregla lite extra tycker jag du ska se Lord of Dogtown där han leker skatekille. Han själv inte sett filmen än, bara klipp. Men det är en garanterad dreggel film for us ladies!

 Har ni tänkt på hur sjukt lika dom är? Emile och Leonardo DiCaprio? Både till utseende och deras skådespel.

Nåja, nog om dreggelobjekt...eller?


Två sköna lirare

Angie on The Ellen Show

Den absolut bästa intervjun med Angelina. Hon verkar ganska hård men här är hon verkligen helt underbar. Jag förstår varför Ellen ger henne såna blickar. Kan satsa en hel årslön på att Ellen bara ville slänga sig om henne och brotta ner henne! I know I am..
 


Sideswipe



Coolt!

Kolla killen vid 2,04
vill åxå kunna...

You can shine for me



 

Put on your blindfold
And a dress that's tight
And come with me
On a mystery night
Open your eyes


Follow our stars under a painted sky
We'll leave the world behind
We're learning to fly
We used to get by


Forget the pictures on your TV screen
We'll steal the visions
That you keep for your dreams
You can turn me on

I was blind and I saw the light
My angel coming
In a brilliant white
Shine for me


You've been hanging from a rope of mediocrity
Strung up by your insecurities
You can shine for me
Somebody has to
Shine for me
It's difficult not to
Shine for me


Follow our stars under a painted sky
We'll leave the world behind
We're learning to fly
We used to get by

Forget the pictures on your TV screen
We'll steal the visions
That you keep for your dreams
You can turn me on

You've been hanging from a rope of mediocrity
Strung up by your insecurities
You can shine for me
Somebody has to
Shine for me
It's difficult not to
Shine for me
Somebody has to
Shine for me
It's difficult not to
Shine for me


Hoppellihopp!

Sitter i Bryssel nu och skrattar åt galna kaniner. Äntligen har det blivit fredag och helg. Jag jobbade till sex idag och solen har äntligen börjat skina igen. Har blåst  och regnat hela veckan men nu jäklar! Blir att ligga och slöa i parken i morgon.

På jobbet fortsätter det krångla och idag började dom flytta tillbaka användare till IBM igen för att försöka fixa problemen? Jag fick dock bara ett samtal idag och det var en sur gotlänning på jättedålig telefonlinje. Han blev ju inte gladare när jag fick lov att koppla honom vidare. Men men... Å syrran ringde idag helt hyper efter att Manpower ringt henne och sagt att dom kanske hade jobb åt henne på EDS. Var ju  en kille som fick sparken så nu finns det en ledig plats. Hade vetat om det hela dagen men jag ville inte säga nåt. Dom skulle ringa henne nästa vecka så jag håller tummar och tår!

Men som sagt, nu sitter jag hemma hos Madde i Bryssel och leker med hennes rabbits. Jag har faktiskt inte tappat bort mig en enda gång på vägen hit. Fick stanna och fundera lite men jag kom rätt. Hennes kaniner är helt galna. Man ser bara nåt mörkt som svishar förbi och då & då hoppar dom upp i soffan och säger hej. Dom beter sig mer som råttor än kaniner. Sköna små saker! Försökte kolla på Benjamin Button igår men jag fick lov att pausa inan jag somnade. Den var lite seg men helt OK!

Familjen grillar idag...vill åsså!

Träningsvärk

Min kropp gör ont, min kropp behöver träna. Men jag orkar inte, kan göra det i morgon =0)

Ännu en seg dag på jobbet, var några som ringde oss men jag lyckades inte få nåt samtal. Tänkte vara nyttig o gå till jobbet i morse men sängen var alldeles för skön och det har inte slutat blåst sen stormen. Skitväder! Men jag hoppas på fint väder till helgen. Kanske kan sno lite av Sveriges helgväder, 30+ va? Hmm...

SÅ eftersom jag inte gjorde nåt på jobbet idag passade jag på att trycka igenom örhängen i mina gamla öron piercingar. Det tycker jag e coolt. Man kan vara utan öränge i flera år men sen är det bara att trycka igenom dom igen, hur lätt som helst! Long live the piercings!



På jobbet var det nån som upptäckte att rättstavningsprogrammet vi använder hade vissa ideer om mig. Om dom försökte skriva säl så kom programmet med ett annat förslag eftersom ordet säl inte fanns med. Datorn tyckte helt enkelt att Malin skulle funka minst lika bra? Jag antar att jag fpr vara glad att det var en säl. Dom e ju ändå rätt söta!

Ska käka lite Gobi nu som Sath lagat, sen drar jag in till Bryssel och matar kaniner. Har sovmorgon i morgon för jag börjar inte förräns 10. Skönt! 



I den här lägenheten tar vi cykeln mellan toan och köket!

Moving to Bruxelle

Yes, ni läste det rätt. I alla fall för några dagar...Kom hem från Bryssel för en timme sen efter att ha kollat upp vart Madde bor så jag kan ta hand om hennes små vilddjur medan hon e i Sverige. Dom hade skitmysig lägenhet och hennes kaniner kommer jag ha kul med. Söta små rackare det där! Jag fixade även lite slingor på Madde när jag ändå var där. Å så snygg hon var i sin lilla hätta. Ha ha! Så nu tror jag att jag ska hitta dit, men ni vet ju hur jag är.

Idag har varit en lååång dag. Började med att få onda tankar om att ligga kvar i sängen hela dagen men jag tog mig upp och gick dessutom till jobbet. Kom dit och inte en kotte i mitt team var där? Satt där till kl. 8 och då kom det 3 till. Tydligen har tågen fått för sig att strejka igen men den här gången utan förvarning. Vad jag har förstått så hände det en olycka i måndags där två personer på nåt sätt ramlade ner mellan tåget och perrongen så benen kapades? Så det har varit lite småkaos idag. Vi visste att Posten kanske skulle börja ringa idag och vem får första och enda samtalet innan lunch? Ik! Det tog ett tag innan vi fattade vad problemet var men eftersom hon inte hade förflyttats över från IBM än kunde jag bara koppla henne vidare dit. Jag var helt skakis efteråt. Sen efter lunch började fler ringa men alla med samma problem som hon jag pratade med innan lunch. SÅ det var bara att koppla dom vidare till IBM och vänta på att dom ska förflytta dom till oss, EDS. Självklart blev det även lite småkaos och jag fick en klient som hade blivit kopplad vidare 5 gånger. Och vad kan jag göra? Inget, eftersom hon fortfarande tillhör IBM. SÅ jag förklarade att jag tyvärr inte hade några rättigheter och skulle koppla henne, men då la hon på. Inte min dag idag! Lyckades även låsa mitt konto i Service Center, vårt loggningsprogram, för att jag var nervös och skrev fel lösenord.  Men vid tre slutade jag och skyndade mig för att ta tåget till ANtwerp där jag skulle skriva kontrakt på lägenheten.

På grund av strejken är tåget 30 min försenat och väl på tåget kommer jag på att jag glömde föra över pengarna till mitt konto igår. Jag skulle nämligen betala första månadshyran och hade allting förberett. Förutom att jag inte fört  över pengarna. Stupid! Så jag ringde hem till syrran och bad henne be pappa att föra över pengar så länge. Men sen gick det ganska smidigt. Skrev på kontraktet, betalade och gick tillbaka till stationen för att ta tåget till Bryssel. Och tåget är försenat. Går till perrongen och väntar, har Mp3n i öronen och när tåget kommer ska jag precis gå på när jag ser på skyltarna att tåget inte alls gick till Bryssel? Ööh? Som jag sagt tidigare, lokaltrafiken i Belgien gör lite som dom vill. Då har dom ändrat perrongen OCH tiden för mitt tåg. Var det som hände förra gången jag lyckades gå på fel tåg. Men jag upptäckte det i tid och hann med mitt riktiga tåg. Kom till Bryssel och Madde mötte upp mig för en guidning till lägenheten.

Nu e jag trött och jag har träningsvärk. Fick en kommentar av Maria i förrgår att mina kinder blivit så puffsiga?!! Morr! Så jag körde lite styrketräning och märkte ju att det behövdes. No more puff!

Dagens bra att veta

* Panos har den godaste cappucinon. Kan tänka mig att det är som vår Pressbyrå
*För några månader sen stormade polisen en lägenhet i huset mitt emot och fann en man ätandes på sin döda hustru. "Mechelen Kannibalen"
* I Belgien har många städer både ett belgiskt och ett franskt namn. Jag bor i Mechelen och på franska heter det Malines. Men det uttalas som mitt namn. Hur coolt e inte det? Malin bor i Malines....he he!
*Under stormen vi hade för 2 nätter sedan kom det hagel stora som golfbollar. Se till att inte ha ett gigantiskt växthus då...

Cat squirrel


Storm

Sitter på jobbet nu och rullar tummarna. Idag var nog värsta morgonen att gå upp sen jag flyttade hit. Hade planerat att gå till jobbet men efter att ha snoozat lite för älnge blevd et bråttom till bussen. Sängen var sådär perfekt och det gjorde riktigt ont att behöva gå upp. Jag tittade ut genom fönstret, solen sken så jag tog på mig passande kläder. Gick till bussen och nu e det typ storm ute. Det ligger avbrutna grenar lite här och där och jag har tydligen lyckats missa årets storm inatt? Jag har sovit riktigt skönt men tydligen har det åskat och blixtrar utav bara h*lvete i natt. Det var ju dumt att jag missade det. Åska e mysigt! Det förklarar varför det var så jäkla varmt och kvavt igår.  Det var hemskt i lägenheten och det var nästan samma känsla som i Khao Sok. Synd bara att djungeln saknades!

Jag har hittat sommarens fest. Eftersom jag inte kommer gå på Sensation blir det Tomorrowland istället som är här i Antwerp, 25-26 juli.  Samma ställe som den spanska festivalen så det är perfekt. En massa bra Djs som kommer och det verkar riktigt kul! www.tomorrowland.be 

Paul Van Dyk
Armand Van Helden
Axwell-John Dahlbäck
David Guetta
Felix Da Housecat
Laidback Luke
Juniior jack
Dj Sash
Infected Mushroom
och en massa fler+den hemliga huvudakten. Fatta va coolt om Tiesto kom...





Ska gå tillbaka till att försöka se upptagen ut nu...eller nej, ingen bryr sig längre! Är så jäkla trött på att inte ha något att göra. Nu får dom fan börja ringa snart!!!!!


I'm moving!!

Vi har nu insett att den här veckan kommer bli förjävla tråkig! Inga kommer ringa men vi måste sitta vid våra telefoner OM någon skulle få för sig att ringa. Och på onsdag lämnar min granne mig och sticker till Sverge. Jäkla Madde! Men jag ska passa hennes kaniner torsdag till söndag. Då har jag chansen att virra bort mig i Bryssel åxå. Perfekt!

Å vet ni vad? Jag fick min lägenhet! Hon ringde för nån timme sen och sa att det var bara att komma och skriva på kontraktet! Fan va glad jag blev. Så den 20 juni flyttar jag in för hyresvärden ville fixa lite saker innan jag kommer dit. Det betyder att jag redan nu kan börja planera hur min terass ser ut! Härligt!!!

Men nu ska jag gå tillbaka till mina Facebook quiz. Det är det vi gör på vår arbetstid!

Dagens arga lapp


Natt Middag

Oj oj, nu e det dags för mig att sova, för länge sen!!

Min kreativa dag blev inte så kreativ i slutändan. Somnade efter att ha sett ett avsnitt av How I met your mother och vaknade strax efter 7 på kvällen. Sen började Sath fixa med lite mat för 2 kompisar skulle komma förbi och tjöta lite. Dom kom, vi pratade lite skit och vid 12 på natten dukade vi fram middagen! Älskar sena middagar, de e mys! Dodje och hans vän var jättetrevliga och det är synd att jag ska jobba om några timmar, annars hade jag gärna suttit uppe hela natten. Men, man har ju ett ansvar! Ha ha! Så nu blir det sängen, lite jobboch förhoppningsvis lunch i solen vid den lilla sjön i morgon. 27 grader har det utlovats så jag håller tummarna. Tänkte gå hem från jobbet i morgon så då kanske jag stannar till vid parken och slöar lite.

Natti Natt!

Underbara söndag

Är lite småseg nu, har precis fått lite mat av Sath och ska kolla in ett till avsnitt av How I met Your Mother innan jag gör nåt kreativt. Det blir en seg söndag men en riktigt bra segis känner jag på mig. Kom hem vid 5 i morse när Jeff skjutsade hem mig, vaknade vid 10 och var först lite sur att jag inte kunde sova längre. Men sen tittade jag ut och insåg att den här dagen skulle bli minst lika fin som gårdagen. Strålande sol, inte ett moln på himlen och så jäkla skönt! SÅ jag satte mig på balkongen och åt min frukost, bestående av Meltesers=choklad. Packade min påse och gcik iväg till parken. En jättemysig liten park som ligger 5 minuters gångväg från lägenheten. En massa söta små ankungar. Jag klarade av att ligga där i 1½ timme kanske, sen blev det alldeles för varmt. Inte van vid det här. Så nu vilar jag upp mig lite sen ska vi nog kunna hitta på nåt ute i solen igen...


              
    

Igår tog jag mig iaf till Antwerp efter att ha trängts med alla tanter och gubbar på bussen som skulle till marknaden och köpa sina ärtor. Mamma ringde och hälsade från Mona och Peter nere i Småland. DOm e jätteroliga att umgås med. När jag kom till Antwerp kunde jag ju ta en tram till stället jag trodde festivalen var på. Men eftersom jag hade all tid i världen tog jag mig friheten att gå. Oj oj, tänker ni nog nu! Ja, det tog sin lilla tid men till slut kom jag fram bara för att upptäcka att det inte fanns någon festival? Jag gnuggade mina geniknölar länge och väl innan jag ringde Jeff från jobbet och frågade vad som hade hänt? Tydligen hade dom gett fel adress på hemsidan eller nåt? Tur att jag har Stefan att skylla på! Men han erbjöd sig att följa med så jag letade mig tillbaka in till centrum och blev hämtad. Vi åkte ut till det riktiga Boom och snurrade runt lite innan vi äntligen hittade den. Det var riktigt härlig stämning och en massa glatt folk. Jag tog några glas Sangria och berättade för Jeff att han fick lov att börja ta salsakurser med mig i höst. Ha ha!




Så efter lite diskret höftvickande åkte vi hem till Jeff så han fick byta lite kläder, åkte vidare till sångaren i hans band och sa hej. Hej! Sen drog vi in till Antwerp igen och käkade på en Frituur. Strips och friterad ost, så jäkla gott! Carro mötte upp oss och vi försvann in på Cafe Local, en klubb. Vi dansade runt där i nån timme innan vi förflyttade oss till Nannos place som ar en båtklubb. Ha ha! En klubb på en båt alltså. Ladies night så vi komin gratis men dom där drinkarna som skulle vara gratis såg vi aldrig till. Det gick bra att svänga på de lurviga ändå! Grym musik och lagomt mycket folk. Strax efter 4 gav vi upp och Jeff skjutsade hem mig. Så det var en riktigt lyckad kväll!

Nu blir det lite TV en snabbis, ut i solen och ikväll ska Sath laga god curry som vi ska doppa bröd i och äta med. Mumma! Jag börjar bli bortskämd tror jag!

Feria Andaluza 2009

Nu har jag gått en liten sväng här i Mechelen och trängts med alla folk. Några medeltidsgrejer vet jag inte riktigt om jag såg, väntar fortfarande på min skinande riddare? Men jag lyckades shoppa ett linne och lite örhängen. Det är verkligen varmt ute nu, så jäkla skönt! SÅ nu har jag ätit lite, öppnat min öl och har lyckats luska ut vart den spanska festivalen är.  Det var i ett ställe som heter Boom och jag hade fått för mig att det låg utanför Antwerp nånstanns. Kändes lite läskigt att åka sj'lv då för jag har ju en viss förmåga att tappa bort mig själv. Men nu visade det sig att det ligger precis vid min framtida(hoppas jag) lägenhet. Bara några gator bort. Och eftersom solen skiner, jag e på sprallhumör och Stefan är lat, ha ha! Så tar jag mitt pick o pack och tar tåget till Antwerp o dricker Sangria! I dag e det sommar!


Sun is shining, the weather is sweet now. Make you wanna move, your dancningfeet yeah



Ingen sovmorgon idag heller, vaknade lite innan 9 och jag e superpigg. Solen skiner, det är lördag, spansk festival och gratis drinkar ikväll. Idag är en riktig sommardag! Sath lärde mig göra sitt indiska te idag som vi sen drack ute på balkongen och njöt i solen. Har redan duschat så snart drar jag ner mot centrum för jag tror även att de är en medeltids festival här i Mechelen idag. En heldag!
Så lyssna på den här låten nu och le...








Unchanged Melody

Jag verkar ha fastnat på youtube så när jag ändå håller på slänger jag in den här låten. Tänk er en äkta svensk sommarkväll med lite känslor inblandade...då e den här låten perfekt! Jag har alltid varit lite småkär i just den här låten. Den får mig attt tänka på alla gamla filmer, typ Grease och Dirty Dancing. Mys helt enkelt!




Det roliga är att visst låter det som en färgad kille som sjunger?
Nope....


There you have them

Hemlängtan

Den här låten i bakgrunden, sittandes ute på altanen i Bjurs, tända ljus, proppmätt efter grillningen och efterrätten, vinglaset i handen, glad över att få träffa alla igen, en hund i mitt knä, den andra i Jimmys knä. Mammas ständiga tjatter och pappas försök att komma in i samtalet. Lyssna på vad alla gjort, Daniel o pappas knäppa ideer och Martinas grova mun när hon blir full. Mammas och Jimmys disskussioner, hundarnas värme, alla minnen....
Ja, oavsett hur bra jag trivs här kommer jag alltid sakna er...




Olyckligt glad

Nu e det gjort, allt e raderat. Jag gav dig en sista chans, har testat dig i 2 dagar nu utan reslutat. Är det så du vill ha det så ska du få det. Även om det tog emot att radera ditt nummer, mail, allt...blir det lättare för mig att gå vidare nu. Känns så elakt...du fick mig till slut, efter mycket velande, att börja tycka om dig. På riktigt. Sen stänger du bara av och gömmer dig. Fan ta dig! Men jag behöver inte dig, inte längre...



cheezy lovequotes

Nu äntligen är det riktig helg. Kändes skumt att ha ledigt en dag och sen gå tillbaka till jobbet igen. Och tro mig, idag har varit riktigt segt. Jag vet att jag brukar säga det ofta om det här jobbet, men idag var det äkta segt. Vi hade lite träning, eller ja, vi lyssnade iaf...försökte! Den här veckan har vi haft samma träning som vi hade de första 2 veckorna så det har varit lite svårt fokusera ibland. Med andra ord, de sista 3 timmarna flummade vi bara och snackade skit. Men det e ju fredag... För en del andra på jobbet var det mindre roligt. Just nu håller EDS på att byta till HP och då måste det ju göras lite ändringar. HP kontoret i Antwerp har tydligen stängt ner och idag fick runt 20 pers kicken på EDS. Även såna med intrim kontrakt/veckokontrakt) och såna med fast anställning. Det är det som e så fint när man jobbar genom ManPower. Vill dom kicka en skiter dom bara i att förlänga kontraktet på fredagen. Vi sitter dock rätt säkra eftersom vi e helt nya och behövs sen när Posten sätter igång. Ryktet går dock att en utav oss fått gå? Det märks på måndag men jag har mina aningar.

I get the best feeling in the world when you say hi to me, or even smile, because I know even if just for a second, I crossed your mind.

Så eftersom dagen varit så seg underhöll jag o Carro oss med att leta reda på cheezy lovenotes sista timmarna och beklagade oss över killar och deras rubbade tankesätt. Ha ha, ganska kul! Men vi ska gå ut i morgon och ge tillbaka lite. Det är Ladies Night på Nanno=gratis inträde o gratis dricka. Förfesten blir på Cafe Local med gratis tequila shots. Ibland e det gött å va tjej! Jag tänkte dock leta mig in till Antwerp tidigare i morgon för i Boom, en stad lite utanför, är det spansk festival i morgon. Så det blir Sangria o tilltugg. Ska nog träffa Stefan från jobbet där me. Fullt upp i morgon! Får se hur det går men jag kan tänka mig att söndagen blir allt annat än rolig. ha ha! Finns risk för att det kanske blir några fyllesms me...

To forget you is hard to do and to forget me is up to you. Forget me not, forget me never. Forget this text, but not the sender

& i promise..someday u'll regret losing me..n u'll think back n say.."damn..that girl really did love me"

Nej, det får vi hoppas att jag lyckas undvika. Ska kolla efter flygbiljetter nu, fick ledigt över jul idag, 23 dec-1jan. Så det blir att boka flygbiljett till Sverige iaf, väntar nog med flyget tillbaka et tag. Måste planera nyår först och får jag som jag vill blir det Dusseldorf och Sensation White igen. Börjar ju bli tradition.


lånad bild av Alex.

Kanske blir kaninpassare onsdag till lördag nästa vecka när Madde åker till Sverige. Då får jag prova på Bryssel några dagar.


.

Just give me a sign and I'll tip toe around the corner and wait for your kiss.
Follow me and your love will never be missed...


Cat Power and Gordon beer

Nu har jag städat hela dagen och varit nyttig. Nästan lite imponerad av mig själv faktiskt. Har även lyckats prata med Jimmy på väldigt länge över MSN. Han har virus på datorn o så slö.....det var jätteroligt! Eftersom jag har Cam på laptopen gav jag han en guidad visning i lägenheten. Han har lovat att skicka bilder på dogsen ikväll men jag börjar tvivla på att jag kommer få se dom. Cruising i Tibro ikväll så han har nog fullt upp med ölen. Det har jag me, Sath har gett mig en Gordon öl, extra strong. Den e på 12% så den kommer räcka hela kvällen. Inte den godaste men den duger. Har gjort mitt för idag så nu kommer jag ägna resten av kvällen åt skrivandet, då e öl bra! Har börjat fylla ett block med allt möjligt så vem vet, kanske blir en bestseller om några år. Ha ha!



One Actimel a day, keeps the doctor away

                                                               
        

Det är irriterande det här. I går somnade jag faktiskt innan 12 och såg fram emoet en lång härlig sovmorgon. Vad händer...jo, efter att legat i sängen och dragit mig hur länge som helst bestämmer jag mig för att det är nog bäst att gå upp så jag inte sover bort hela dagen. Var säker på att klockan var över 12. Vänder mig om, tittar på klockan: 09,45.
WTF!
Men man kanske inte ska klaga, då får jag ju en chans att göra nåt kreativt idag? Ska städa, tvätta, organisera alla prylar utspridda på mitt golv, försöka plugga lite Belgiska och skriva lite. Får se om jag hinner med en promenad åxå? Vädret var ju inte det bästa så det blir inget parkhäng idag.  Ska försöka få ordning på sängen. Att bädda en vattensäng är inte det lättaste kan jag tala om. Att lägga lakanet rätt och försöka bäddu under det under "madrassen", som i det här fallet består av rörligt vatten, är svårt. Så just nu ligger lakanet rätt i mitt lilla hörn där jag sover och resten av sängen använder jag som förvaring. Jag sover ju bara på en sida så den andra delen blir ju automatiskt fylls av andra grejer. Finns allt möjligt där. En annan sak när man sover helt ensam i en dubbelsäng, det går inte att sova i "normalt" läge. Finns chansen är det klart att man lägger sig rakt över sängen och sprider ut benen så mycket man bara kan. Jag menar, varför skulle man inte?

Panda sneeze

Så jäkla sött! Har sett pandor en gång uppe i Chiang Mai och dom e speciella. Särskillt den här♥



Pelefanten

 

Här är hon, vår lilla stjärna...

Idag var jaktlyckan god!

Fy va trött jag e...började jobba 7 i morse eftersom jag fick lova att sluta vid 3, skulle nämligen iväg och kolla på en lägenhet. Idag var en sån där jobbigt seg dag på jobbet, hände inget riktigt kreativt. Fick dessutom reda på att nästa vecka, då det var meningen att svenska posten skulle gå live, kommer bli ännu en seg vecka utan samtal. Morr! Jag vill börja jobba på riktigt nu. Men men, i morgon e vi iaf lediga. Hoppas på fint väder för då ska jag ta mig till den lilla sjön som finns vid jobbet. Jag, Madde och Alexandra gick dit på lunchen idag och njöt av solen lite. Ska försöka tvätta o städa lite åxå, börjar bli dags!


Jag o Alex, lånad bild av henne

Men vid tre hoppade jag på bussen och letade mig in till Antwerp. Visste ungefär vart lägenheten låg eftersom Jossan från jobbet bor i närheten. Hittade lägenheten och träffade tjejen från bostadsförmedlingen och en till tjej som var intresserad av lägenheten. Det började med 4 lååånga jobbida trappor. I Belgien vet dom inte vad hissar är? Men väl där inne blev jag nog lite kär, lite. Den e inte stor, vardargsrummet/sovrummet är 27kv och terassen är 10kv. Men ska man bo där själv spelar det ju ingen roll egentligen. Det var högt i taket, trägolv och terassen var underbar. Plankorna på golvet var väl sådär men det går att ordna eller gömma. Fanns en grill där ute och jag bor längst upp. Fatta va blommor jag kommer kunna ha om jag får den lägenheten. Överlycklig!!! Sen e den möblerad så det behöver jag inte oroa mig för. Den ligger inte helt centralt men tram/spårvagnen går precis utanför och man kan gå till centrum. Jag sa att jag ville ha lägenheten till Immotjejen så hon skulle prata med ägaren på fredag så får vi se. Hoppas hoppas. Försökte ta en annan väg tillbaka från lägenheten men insåg rätt snabbt att jag gjorde bäst i att gå tillbaka och ta spårvagnen tillbaka. Lyckades hoppa på fel tåg, fråga mig inte hur, men det löste sig fint i slutändan. Skulle allt gå perfekt skulle det vara alldeles för tråkigt här i världen!!

Just ja, vi har ju fått en liten Pelefant flicka nu på Antwerp Zoo. Ska försöka ta mig dit nån dag. Lite konstigt, men Zoot ligger vägg i vägg med Central Stationen..



Familjeband

Och vissa påstår att djur inte har känslor...

Ingen jaktlycka ikväll

Kom hem från jobbet idag o var jättetrött, kollade runt på Immoweb lite och såg att den första lägenheten jag skulle kolla på, men som var tagen, fortfarande låg kvar. Så jag ringde och det visade sig att den var ledig och jag kunde komma o titta på den vid halvnio. Så jag gjorde mig i ordning och gick till bussen. Som vanligt här i Belgien är en busstidtabell överflödig eftersom tiderna ALDRIG hålls. Antingen kommer de 15 min försenat eller så kommer dom inte alls. Inte ovanligt! Så min buss ville tydligen inte dyka upp och jag väntade en halvtimme på nästa. Då lyckades jag precis missa tåget med 2 minuter och fick vänta ytterliggare 20 min på nästa. När jag väl kom på tåget insåg jag att jag hamnat på ett tåg som stannar precis överallt och det tog 40 min att komma till Antwerp. Det regnar och jag småspringer till lägenheten, ringer när jag e utanför...dåliga nyheter. Tydligen fick han inte mina sms? där jag sa att jag kommer bli lite sen, så under tiden hade en annan tjej fått komma och titta och hon hade då bestämt sig för att ta den. VA FAN! Han gjorde samma sak förra gången...jag ringde när jag var utanför och då påstod han att han mailat mig och sagt att den hade blivit uthyrd redan. Men men, då fick jag en orsak till att smita in hos Manu och säga hej!

Nu har jag laddat ner nåt program så jag kan se de 3 första säsongerna med How I met you mother. Ska mjukstarta lite ikväll... åh just ja, Daniel och Ida kommer hit 4-8 juni. Funderar på att dra med dom till Paris

Saknar söndagstrollen

Nu snart är det äntligen dags att krypa ned under täcket och sova. Förhoppningsvis känner jag mig lite piggare i morgon. Jag lyckades sparka ut mig själv efter duschen och knallade ner till den lilla kiosken som har öppet på nätterna och på söndagar. Annars är allt annat stängt på söndagar, värdelöst system. Han är jättetrevlig som jobbar där så jag stod kvar och pratade lite med honom innan jag tog mitt pick o pack och gick hem. Det blev Cola, chips, guacamole dipp och maltesers och film på datorn. perfekt söndags sysselsättning! Så jag fortsättermed en till film...



 Saknar mina troll...♥

I'm the king of the woooorleeeh...

Oj ni, idag går det segt!
Jag kom hem runt 5 nåt i morse och halvelva kunde jag inte sova längre. Men tack vare att huvudet levde sitt egna lilla liv efter gårdagens alkoholkonsumtion, har jag ändå spenderat hela dagen i sängen. Sath hade varit så snäll så det fanns curry åt mig.Jättegott men wow va starkt det var. Jag måste lära mig att härda ut. Får se om jag orkar sparka ut mig själv efter duschen för att ladda på mobilen. Fattar inte vart alla pengar tar vägen?

Så, igår hämtade patrycja upp mig så åkte vi in till Antwerp och försökte lokalisera vart Josefin bodde. Det tog oss ett tag att komma rätt men med lite guidning från hennes kille över telefon, löste det sig tills lut. Och eftersom vi redan var lite sena kom Andreas och mötte upp oss så vi inte riskerade att tappa bort oss igen. Det var en massa folk där och nästan alla kollegorna. Jättekul att träffa alla utanför EDS väggar. Trivs verkligen i vårat team! Några gick vidare senare men jag satt kvar och tjoade med de andra. Stackars Stefan, han kommer aldrig komma undan det här...



Starkt jobbat Madde!!

Sen vid 4 gick vi ut och väntade på taxin och jag delade med Stefan och Tine. Blev inte alls så dyrt.




Madde som bara vill ta kort på alla andra

 Den glade Dansken


Grabbarna Grus


...

Kvällens sammanfattnig; NEJ

Pride festival

Som jag har längtat efter att få sovmorgon, och vad händer? Jo, jag vaknar vid 8 och kan inte somna om igen. Satan! Men det gjorde inget för vid 9 hörde Madde av sig och undrade om jag ville komma in till Bryssel o hälsa på henne? Självklart sa jag och vid 12 var jag där. Lite ironiskt med tanke på gårdagens inlägg, men just idag var det Pride Festival i Bryssel. Konstiga människor överallt men det var så jäkla roligt. Alla är så glada och man rycks verkligen med. Hittade några riktiga snyggingar men oj va många läskiga truckflator det finns. Skulle inte vilja bli osams med den sån... Vi lyckades till slut orientera oss i staden och hitta vägen där paraden skulle gå. Sen slog vi oss ned vid ett bord och åt lite mat. Åt en jättegod sallad med potatis o smält brieost. Sen åkte alla vagnarna förbi precis brevid oss. Skitroligt! Det skulle du tyckt om Jimmy! Kommer ihåg när jag o Jimmy var på Stockholm Pride, vilket jäkla drag det var. Dom vet hur man gör för att ha kul, den saken e säker!

Nu sitter jag med färg i håret och laddar inför kvällen. Ska försöka vara hos Andreas vid 9 sen blir det fest hela natten. Ska bli så kul!







Tyvärr fick jag inga bra bilder för kameran dog såklart...kanske kan få låna några av Lettelen sen! Ni vet den lilla kissande pojken...han brukar tydligen få tomtekläder till jul och högtider. Kläder men fortfarande kissande...är det bara jag som tycker det känns lite skumt?

Sharmen

Okej! Min tanke med den här kvällen var att ta 2 sömnpiller och försöka gömma mig så gott jag kunde. Sen bjöd Sath mig på te och det var riktigt trevligt. Vet att jag varit himla tråkig rumskamrat den här veckan men jag har verkligen varit nere. Nu har jag dock kommit till en vändning...varför sitta o deppa när hela Europa ligger för mina fötter? Jag menar, jag har bott i ett helt nytt land i 1 månad.. inom en timmes bilfärd har jag 3 olika länder som många bara drömmer om attt besöka. Jag ska vara glad. På mindre än 1 vecka lyckades jag få ett riktigt bra jobb och en bra bostad i Belgien. Det e inte så lätt! Så idag bestämde jag mig för att det som hänt, det har hänt. End of story! Det finns ingen mening med att älta allt om och om igen och bli förbannad. Han gjorde sitt (dåliga) val och jag fick tillbaka min frihet. Så nu e det bara att utforska. Precis vad jag ska göra och den här gången ska jag banne mig hålla mitt löfte. SINGEL! Tänkte försöka uppfylla en utav mina "drömmar" För er som inte vet...ja, jag tycker om både tjejer o killar. Än så länge har jag inte haft något förhållande med samma kön för jag har inte vågat. Det finns en enda tjej här i världen som verkligen fångade mitt hjärta. Någon som vid första ögonkastet fick min upppmärksamhet. Du vet vem du är...henne älskar jag, på alla sätt och vis. Men jag vågade aldrig, vågade inte riskera att förlora dig som min vän. Jag tror inte du förstår riktigt hur mycket du betyder för mig. Tänker ofta på dig och önskar verkligen vi kunde träffas mer. Men saken är den att så fort jag ser dig får jag tunghäfta. Vet inte vad jag ska säga eller bete mig. Det var några år sen nu men mitt hjärta brinner fortfarande lika mycket för dig. Älskar dig gumman, det vet du!

Annars om vi kommer till tjejer...har ni sett L Word? Om inte rekommenderar jag er verkligen att göra det. Tjejerna för att ni i smyg kommer drömma om alla scenarior som utspelar sig, och ni killar pga alla nakna bröst o sexscener ni kommmer få se. Jag beställde första säsongen från Ginza och sen var mitt ex, Jimmy, nästan mer besatt än vad jag var. Ha ha! Jag jobbade inte hela tiden då så han beodrade mig att hålla mig borta från TVn tills han kom hem från jobbet så
jag inte skullle tjuvtitta. Men ni som har sett det, ni vet vem Shane är.

 





När det gäller våta drömmar om kvinnor...här har ni svaret! Det är något med henne som får mig att tända till. I klippet nedan är det hon och Carmen, L Words sötaste par. Visst att Carmen e riktigt snygg och har en Killer Body, men det fattas nåt. Shane har det...glöden.






Ja tack!

Lugg Malin



 


Har mått skit hela dagen och vill bara att det ska bli lördag. Ska strejka ikväll, funderar på att ta ett utav de där sömnpillrerna och skynda på det hela lite. Ska bli så kul att festa med alla. Idag spenderade jag dagen med outlook träning. Eftersom jag redan haft den träningen var det ganska lätt och ibland kände jag mig riktigt smart. Tänkte att det kunde aldrig skada att följa med dom istället för att sitta på min stol och rulla tummar. Och hela dagen har det regnat, haglat och åskat. Inget som hjälper till att höja humöret iaf. Men det gör den här låten. tack sis!


Dax igen

Som vanligt om man haft några depp dagar krävs det ofta en förändring av något slag. Oftast brukar håret råka illa ut och så var det även i det här fallet. Jag har en piercing på g men eftersom den möjligheten inte fanns just nu blev det saxen. Har tänkt klippa lugg flera dagar nu och efter att syrran sa "Gör't" letade jag fram en nagelsax och satte igång. Uh, äckligt tänker ni kanske men det luktade faktiskt inte alls så illa... Och efter att luggen kortats råkade även ögonbrynen få sig en omgång. Som sagt, har man väl börjat leka blir det farligt! Tur att jag inte har nån rakapparat.

visar i morgon

Men nu e det sängen så jag får helg nån gång

Some bling for the heart

Do you see my reflections? Can you read them, my thoughts? Can you tell when I'm happy? Do you sence my feelings? I hope you do. I want you to see how my eyes gets that extra brightness when you enter the room. How they're searching for your attention. I want you to feel the warmth that reaches my chest, the excitement. I want you to see me, feel me. I hope you do, I want you to.


Can you feel how I shiver when you touch me? When every second your fingers are touching my skin, I feel more alive than ever. Can you see how I sometimes have to look away, afraid of what my eyes are telling you? Afraid of showing you too much. Do you feel how sometimes, when I lean against you, I press my body close to you. Sometimes too close. Sometimes I'm afraid of loving you, sometimes I'm afraid of not loving you. Either way, when I lay my head in your knee and you lay your hands om me, I feel safe. No matter how scared I am or how big my doubts are...laying close to you gives me relief.


You make me happy but at the same time you make me sad. Terrified. When every move you take towards me, every step, every word, every look make me wanna get even closer. Take your hands in mine, look deep in your eyes, rub my nose against your until I can get you to smile. Your smile, my world. I wanna be the one that makes you tingle. Give you a quiet giggle when your friends are making fun of your blushing cheeks. The one that makes your body ace for closeness at night. I wanna be your fight...


Hatar regler

Det känns bara så jäkla orättvist just nu
Jag förstår att det är jobbigt och jag klandrar dig inte
Dina argument känns bara så jäkla orättvisa mot mig...


Ayo

Idag har vi varit duktiga för idag blev vi godkända av posten. Dom anser att vi e tillräckligt serviceminded och kunniga inom de områden vi supportrar! Wiiii! Så i morgon blir det inga fler samtal. I morgon ska vi leka klienter själva och hitta på nätverksproblem. Så nu är våra test över. Men satans va trött jag var igår. Jag bäddade faktiskt ner mig innan 12 men sen fastnade jag i tankar och musik. Min jobbiga magkänsla kanske inte var riktigt så hemsk som den kändes. Pratade lite mer idag och han verkade må bättre. Men jag håller mig undan tills det e bra igen. Hoppas bara det ordnar sig snart...

Har börjat prata med en kille på jobbet som verkar rolig. Vi ska kolla in en klubb i Antwerpen på lördag som spelar mycket elektro och 2 gånger i månaden har dom Vampyre Party. Har sett bilder därifrån och det var en hel del skumma människor. Sen på lördag blir det inflyttningsfest hos Andreas med halva EDS. Hoppas på en rolig helg!

Pratade med syrran igår och det visade sig att vi gått i samma tankar. Jag har haft öronen på den här låten hur länge som helst. Har varit nära många många gånger att äntligen kolla uppp den efter allt bra jag hört om den. Igår skrev jag faktiskt ner låten på en papperslapp och la i fickan. Självklart glömde jag bort det men sen på kvällen kom Tinis: Åh, Malin, du måste lyssna på den här låten. SÅ jäkla bra!  Och nu e jag fast! Videon e lite konstig, inte den bästa kanske. Men tjejen, mumma!



Hit me hard, Hit me right between my eyes...

Hmm, ni vet när man har en jäkligt olustig känsla i kroppen och man vet inte riktigt hur man ska bete sig? När man har haft något på känn och man är 85% säker på att nåt e galet. I början tänker man inte så mycket på det, viftar bort det som en dålig dag. Sen när det väl kommer på tal knyter sig helt plötsligt magen och den där jobbiga tviveln dyker upp. Man vill helst bara slå sig gul och blå så att man kan känna nåt annat för ett tag. För någon timme sen ökade mina 85% med några enheter och jag fick skjuta upp mitt försök att sluta röka ett tag. Fan...

Var iaf och kollade på en lägenhet ikväll och jag gillade den. Minus var att dom tar med sig kylskåpet och det ligger på andra våningen med en smal jäkla trappa. Blir knepigt att försöka bära upp möbler. Så även om jag tyckte den var mysig och lite Malinaktig lutar det åt ett Nej. Tappade lusten lite så vi får se hur det känns i morgon.

Men en bra sak...Brorsan och Ida kanske kommer ner om en månad och hälsar på!

Tips från Fröken Bladder!

Ja, det kanske blir lite många låtar nu men jag har fastnat på YouTube, min bäste vän, och sen kom syrran med ett riktigt bra tips. Hon börjar lära sig nu!!! Så ni får stå ut med lite fler låt tips! Jag har upptäckt att om man vill hitta lite annorlunda musik är fransk musik prefekt. Jag vet inte om det är för att det faktiskt är mer annorlunda musik där eller om det bara låter annorlunda och "exotiskt" för att dom sjunger på franska? Gillar iaf den här låten skarpt! Syrran sa idag att hon kanske följer med mig till Belgien sen när jag flyger tillbaka från Sverige! Håller tummar, tår och övriga lemmar crossed!
Ska kolla på 2 lägenheter i morgon...Så snälla be en liten bön till han där uppe ikväll åt mig!


I can't love you, but I can fuck you 'til you call me Jesus!


New room mate

Satans va skönt det är när måndagskvällen äntligen kommit. Nu e den jobbigaste dagen över och härifrån kan det endast bli bättre... dagens nödvändiga ont e gjort, maten ligger i magen och den kvarglömda ölen från i fredags h¨ller sakta på att tömmas. Sånt e viktigt...att inte glömma av livsmedel med kort datum. Har hört att Belgisk öl har särskillt kort datum!!!

Har träffat en massa människor i helgen. I fredags var det ju middag med en kille och hans tjej från jobbet och det var hur trevligt som helst. Sen i lördags åkte jag till en klubb utanför Antwerpen med Jossan och Carro och killen jag träffade på vägen till tåget i fredags. Det började med att jag gick om honom. han gick om mig, jag gick om honom igen och sen frågade han om vi skulle gå tillsammans istället! SÅnt händer inte i Sverige. Så han följde med och börjadde dansa. Och låt mig säga som så här; Han gick inte obemärkt förbi!

Hela söndagen låg jag i Stadsparken eller var ute o gick. Fan va jag promenerade. Manu o hans kompisar skulle till en basketplan och spela lite så jag hängde på så jag kunde hitta dom om jag behövde sno hans nycklar till lägenheten. När dom parkerade bilen letade jag mig tillbaka till parken och slöade med kainerna som finns precis överallt. När jag fått nog tog jag mig till basketplanen eftersom jag inte hade några batterier i mobilen. hittade dock ingen där utan fick gå hela vägen tillbaka till hans lägenhet igen.  Jag gick lätt 1 mil igår. Sen var jag alldeles för trött för att åka hem till Mechelen igen. Så i morse tog jag det tidigare tåget, hoppade av vid mig, bytte kläder och hoppade på nästa buss till jobbet. Idag fick jag fortsätta jobba med DSM och hjälpa dom med sina uppgifter, något som inte gynnar mig på nåt sätt. Daniel och Stefan fortsatte ringa oss och hittade på konstiga problem vi fick försöka lösa. Det var en helt OK dag faktiskt. Riktigt bra för att vara måndag!! Fick lite fler meal vouchers idag så nu kan jag köpa mat varje dag eftersom varje check är på 5,8 eruo tror jag. Lyx!

Om ni tror att jag är full ibland när jag skriver så är det fel. Men att byta mellan ett svenskt och Belgiskt tangentbord varje dag förvirrar en hel del. Det blir inte riktigt som jag vill...


Lata dagar i Stadsparken


Tillsammans med alla rabbits


Min skrivbordsgranne


Andreas och Stefan sitter och disskuterar viktig fakta...NOT!



Idag skaffade jag min första blomma...det börjar bli allvar nu mellan mig och Belgien

shopping och beer



Madde



Nagra utav alla konstiga manniskor





Kaninerna i stadsparken



Den laskigaste skyltdockqn jqg nqgonsin sett. Nagon so,e sugen ppa den klannigen?

Igar var jattetrevligt och jqg fick en massa nya ideer o, vad jag maste gora har i Belgien o Holland. Idag mqtte jag upp Madde har i Antwerpen och jag var ett moraliskt shoppingstod! Sen satt vi pa en uteserveing i flerqa timmar och at lite lasagne och drack lite ol. Var jatteroligt att traffa henne for hon ar sa mycket mer an vad forsta intrycket ger. En liten tyszt tjej men hon e sa rolig. Har hort flera ganger pa EDS att vi ar systrar och till och med tvillingar? Vi ar ju blaogda och morkhariga bada tva....

Ska dra ivag igen nu och traffa en kille jag traffade pa vag till taget igar sen skq jqg traffa tjejerna och aka till nan klubb? Alskar Belgien och derqs gastvanlighet!!!  

I'm done

nu sticker jag till Antwerpen och äter lite. Ska bli intressant att se vilka dom är, Bullyn och hans gal! Och på grund av den där jäkla buss strejken får jag gå till tågstationen. Men nu skiner solen så jag ska nog klara av det...
Har fått en jäkla invasion av finnar i pannan. Vet inte riktigt vad som har hänt? Har ätit alldelesför myclet sötsaker kanske? Åt helvete det iaf! Tänkte klippa lugg igen ett tag där men jag lycklades hejda mig. Jag måste försöka sluta upp med mina "raka,klippa håret" anfall. Det tar tid att få håret att växa ut igen!!!! Men just nu hatar jag dom där jäkla invandrarna!!!

Här får ni en klassiker och så får jag passa på och önska en god helg!

buss strejk

Sitter fast på jobbet just nu för att de där jäkla busschaufförerna har fått nån ide om att dom ska strejka? Det gick bra i morse för då hade EDS ordnat med skjuts från stationen hela morgonen. Jag åkte dock med några från jobbet och hade ju räknat med skjuts hem åxå. Så böev det ju inte så nu sitter jag här på jobbet trots att jag slutade för 40 minuter sen och väntar på skjuts. Ute är det storm så att gå hem var aldrig nån plan. men vid 5 kan jag äntligen få komma hem. 

Idag har jag suttit med ett annat team och hjälpt till att logga deras mail.  Det har varit ganska roligt faktiskt och dagen har gått ganska snabbt ändå. Men det var ju INGET som jag kommer ha nån nytt av. Dom använde rnämligen ett helt annat program än oss och det är inget program vi kommer använda oss av. Men dom fick ju lov att sysselsätta mig med nåt eftersom datumet när posten går live har flyttats upp till den 25 maj. Så jag ska fortsätta hjälpa dom även nästa vecka.

Igår skulle jag ju kolla på en lägenhet och jag såg fram emot att få se den. tyckte den verkade bra. Så jag åkte dit och ringde honom. Nej. då har ju han lyckats hyra ut den redan utan att säga nåt!" Jag blir så jäkla trött på sånt där. Men på tisdag ska jag kolla på en annan lägenhet och har jag tur är den fortfarande ledig då...SUCK!

Men nu vill jag hem ocg hoppa in i duschen. Klockan åtta ska jag vara i Antwerpen för jag ska ut och äta med några från jobbet. faktiskt en kille som jag träffade först idag och hans tjej. Med lite tur f¨år jag med mig Andreas åxå! Ska bli skoj! Carro och Jossan hade en ide om att vi skulle sjuynga karaoke ikväll så vi får se hur pinsamt det kommer bli...

Ciao!   


Lucky People Center

Nu har jag äntligen hittat den...Lucky People Center's dokumentär. Såg den första gången hemma hos Younes och det är en konstig film. Konstig men fan så bra. Den får en verkligen att tänka till om hur det egentligen står till här i världen. Vilka som bor här och hur olika vi är. Lucky People Center är en svensk duo och här kan du läsa lite mer om dem. Förutom den här dokumentären gör dom grymt skön musik.


Del 1


Del 2


Del 3


Del 4

 

jag har planer...förbereder mig bara

I morgon fortsätter vi med alla tester. Vi kommer få fler samtal så jag måste verkligen läsa igenom alla papper och försöka sortera ut viktig information. Det är mina planer för ikväll men jag ligger fortfarande på planeringsstadiet. Jag fick lite god mat av Sath och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag försöka ta tag i alla buntar med papper. EDS is a paperfree inviroment...yeah right! Har faktiskt haft saker att göra hela dagen idag. Känns riktigt bra att vara igång igen istället för att bara sitta där och snurra på stolen. I morgon ska vi sitta med Shell teamet på morgonen och göra listen in och höra hur dom loggar samtal mm. Sen blir det fler samtal och troubleshooting. Lite dumt idag för det var bara 2 som ringde oss, så jag fick bara ett samtal-trasig nätverkskabel. Låter enkelt men innan du vet vad felet är måste du ställa en massa frågor och utesluta allt annat. Dessutom har vi haft all vår träning på engelska och nu helt plötsligt är allt i våra datorer på svenska. När den riktiga posten börjar ringa oss är det ju svenska som gäller men innan dess är alla test samtal på engelska. "Hello! I want to make a header in my exceldocument" Självklart...ööööh, vad heter header på svenska? Små saker som verkligen krånglar till det ibland. Men vi blir smartare för varje dag som går...

Dagens lärdom:
Våra passerkort funkar även med en hand mellan kortet och plattan



ska fortsätta med mina förberedelser nu

Jag gråter..

...av skratt! Kan inte få nog av Kattens dagbok. Det är så jäkla roligt så jag måste göra lite mer reklam...
                                           http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529&

Workshopen idag gick jättebra. In your face Bitches! Där fick ni för all kritik. Håller på och tvättar lite nu sen drar jag in till ANtwerpen och pluggar lite data. Testen fortsätter i morgon

shut up bitches!

Är irriterad nu...jäkla kärringar som bara klagar.. Alldeles nyss kom vår teamleader och skällde ut oss. Hon har varit borta i 2 timmar på möte o sånt och under tiden hade nån surkärring gått förbi oss och sett at vi inte jobbade. Så självklart sprang hon till Jenny och rapporterade. Men va fan...vi har ju inget att arbeta med. Första 2 veckorna var det overload med information men nu e det så förbannat segt och vi känner oss mest bortglömda. Inget e klart än utan alla system håller på att prövas och färdigställas. Så vi kan inte öva på programmen och vi har inga specifika övningar att göra. "Gå ut på Microsoft.com och gör övningar" är det enda vi blivit tillsagda. Och att sitta och läsa tråkig text och svara på några frågor i 8 timmar klarar man inte.  Grrr...alla är upptagna med planering och här sitter vi vid våra skrivbord och väntar på bättre tider. Så ge fan i att ge oss kritik när vi inte förtjänar det

Ville bara ha det sagt...

hundens o kattens dagbok

Ni måste bara lyssna på det här. Madde visade det för mig på bussen för någon vecka sen och det e så jäkla roligt!!

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529&

No Twilight for me

Snart ska väl dagen börja men vi har fortfarande inte sett till våran teamleader, så vi softar! Lyckades komma 5 minuter för sent idag men det känns ju som att det kvittar i nuläget. Dessutom vard et faktiskt inte mitt fel utan bussens. Igår blev jag och Manu upphämtade vid EDS av Mo och sen tog vi en tripp över till Holland. Allt känns så litet och sött med Holland. Små hus, trånga gator, prydliga trädgårdar. Man v'äntar sig nästan att få se små trädgårdstomtar som springer omkring med små skottkärror mellan husen. Tanken var att jag skulle kolla på en lägenhet vid åtta på kvällen men det blev inställt, så nya tiden är på torsdag. Hatar att behöva vänta. Tvingade Manu att ladda hem Twilight igår men jag blev faktiskt riktigt besviken. Det har ju varit sån uppståndelse runt den där filmen och alla har blivit blixtförälskade i han killen och ser filmen om och om igen. Jag tyckte bara den kändes för enkel. Kan tänka mig att böckerna är riktigt bra men filmen kändes för lätt. Dom träffas i skolan och 2 veckor senare kommer hon på att han är en vampyr och hon kommer på middag hos hela vampyrfamiljen. Nej, jag gillade det inte. Sorry! Och jag fattar inte heller varför alla tyckte han var så snygg? Var det nån som var intressant i filmen var det hans brorsa, den stela konstiga typen. Jag får ta och läsa böckerna!

Nej, jag måste försöka se upptagen nu här vid mitt skrivbord... 

Girlfriend is getting paid!

Då har snart ännu en bortkastad dag på jobbet passerat.  Jag har fått min dator, min telefon och mitt skrivbord. Jag fick fönsterplatsen, tjoho! Sen har jag kollat igenom mailen X antal gånger, läst Aftonbladet X antal gånger och gjort annat icke jobbrelaterat. Men eftersom vi inte får några arbetsuppgifter och allt känns väldigt flummigt och ostrukturerat var det väl skitsamma. Förhoppningsvis ska vi få lite samtal i morgon och testa systemet lite. Men om 25 minuter slutar mitt skift och jag hoppar in  en bil och åker till Holland. Det ligge rju bara en timme bort typ så jag o kompisen tar en snabbvisit och slår träskorsklackarna i taket! Måste vara tillbaka till åtta då jag ska kolla på lägenheten!

Hoppas nu det är en fin lägenhet

Whoop whoop!

Efter en helg fylld av basket games på ett X-box har iaf nåt positivt visat sig...




I am the uncredible Hulk

Då har ännu en överaktiv? helg passerat! Nja, kanske inte fullt så aktiv. Den har väl för det mesta spenderats i soffan men det e väl sånt man ska göra på helgerna. kanske... I morgon börjar iaf den första riktiga jobb dagen på EDS. Nu är träningen slut och meningen är att vi ska vara fullärda Helpdesk Agents. Så är ju inte fallet men som tur var kommer de första 2 veckorna vara rätt lugna eftersom de fortfarande håller på att testa systemet. Så nästa vecka kommer bara bestå av tester och vi kommer ha tid att träna på sånt vi behöver och de kommer bara ringa för att testa saker. Så inga riktiga samtal än. Men vi har fått våra datorer nu och det står små gula Postenbilar på våra skrivbord. Gissa om resten av byggnaden e avundsjuka? Oh yeah! They also want a gul Postencar! Och i morgon ska jag åka och kolla på en lägenhet efter jobbet. Den här! Den ligger bra till och priset e bra. Hoppas standarden e bra men den ser ganska bra ut. Håll tummarna!

Har även hittat billiga flygbiljetter till Sverige så i morgon ska jag fråga om ledigt på jobbet. Går allt enligt mina planer blir det Sverige 15-21 juli. Jag tror inte det ska vara några problem. Ska bli roligt att få träffa familjen och Dogsen igen.





Hovslagar'n, Carro o Josefin på Noxx



Se till att försöka suga ut så mycket som möjligt av söndagen nu...

orättvist



Det är fan orättvist när en kille är fan så mycket snyggare än alla tjejer...

Tahiti

 Jag har hittat mitt framtids projekt.   Jag har alltid velat aka till Bora Bora och nu kan man aven radda sma sota underbara turtles dar...det blir inte battre an sa! Nan gang ska jag ta mig dit sa jag kan bocka av det pa min lista. Sen har jag bara 250 till stallane kvar att bocka av. Det kommer bli ett heltids projekt; livslqngt projekt!

I torsdags var jag pa en klubb som heter Noxx har i Antwerpen med Carro och Josefin fran jobbet. Eftersom alla var lediga i fredags var det proppat med folk. det var tr att vi stod med pa gastlistan, annars hade det tagit immar att komma in. Val darinne var det en massa snobbar med bakatslick och vaxade frisyrer. Fy! Det var riktigt mycket folk sa vid 2 fick jqg nog av att inte kunna rora mig sa jag akte in till centrum och motte upp en kompis. Sa det blev en tidig kvall anda. tjejerna hade kommiy hem vid 8 pa morgonen. Far se om jag hanger pa dom ut ikvall med? Hade varit skoj!

Igar gjorde jag INGENTING! At en massa kakor, tittqde pa film, somnde pa soffan och det nyttigaste jag gjorde var att leta reda pa stadsparken. Det var jattefint dar och overallt sprang det omkring sma kaniner och ankungar. Men man kan ju faga sig vad som kolmmer att handa med alla kaninerna nar vintern kommer? Fan jag kommer bli tjock av att umgas med honom. Han har alltid en massa kakor hemma och godis men han ater inget sjalv. det ar bara for hans gaster, sa jag far val lov att folja min del av avtalet?!

Ska forsoka ta tag i dagen nu och bege mig ner pa stan.

RSS 2.0