myser i soffan

har varit ute med hundarna men dom tyckte inte att en längre promenad var nödvändig. Så nu sitter vi i soffan med en filt och myser lite. Försökte göra en omelett men det blev asäckligt så det blev en grape istället. Ska nog sätta igång och städa lite nu så jag hinner ner på snat en snabbis innan Jimmy slutar. Han höll på att åka av vägen 2 gånger på väg till jobbet. Vi har ju inga vinterdäck så det hade varit riktigt läskigt! Han hade med sig 2 pumpor till jobbet idag, det e ju fredagskul. det hade tydligen varit väldigt lyckat! Ska bli kul att skära pumpa själv sen. kanske ska försöka mig på en pumpapaj sen eller nåt?

ta det lugnt på vägarna nu


Nu snöar det...

Jag kom ut i vardagsrummet och tittade ut. Mörkt och alldeles vitt på hustaket mitt emot. Går lite längre fram och tittar. Vitt på hela backen, gräset e borta. Det ser väldigt lugnt och mystiskt ut trots att det blåser hårt. Tittar bort på bilarna som är översnöade och blir lite orolig. Vi har inga vinterdäck på ännu och Jimmy ska till jobbet om några timmar. Hoppas han är försiktig. Hoppas dom hunnit ploga vägen innan och han går upp i tid så han slipper stressa. Hoppas...Han kommer inte bli glad

Trots att det e kallt, blåsigt och snö ute nu kan jag inte annat än att småle lite grann. Första riktiga snön är alltid speciell. Men i morgon vet jag 2 hundar som kommer vägra gå ut när dom insett vad som hänt. Idag e det Halloween och ikväll ska vi till Bjurs och skära lite pumpa och äta nåt gott. Måste bara komma på vad? Tänkte försöka städa upp lite här hemma och åka ned på stan sen. Så jag måste försöka sova nu.

Ta det lugnt nu


Smygpremiär

Idag har det ju som alla vet snöat och det var med blandade känslor jag svalde vinterns första snöflinga. Å ena sidan e det lite mysigt att det äntligen blivit vinter och julen e på ingående. Å andra sidan börjar slasket och minusgraderna komma nu och det dröjer läääänge innan våren kommer. Men veckorna går så fort nu e det mycket som kommer hända inom de närmsta månaderna så det går nog bra! Men eftersom det snöade idag blev det glöggpremiär. Åh satans va gott det var! Innan var vi på Citygross och handlade lite pumpor för det e ju faktiskt Halloween på fredag och då måste man skära pumpa. Sen hittade jag så söta juldekorationer. Snacka om att det ska pyntas sen i december. Det jobbiga är att det är en hel månad kvar och dom har redan börjat sälja julsaker. Lite för tidigt tycker jag! But what the hell...
Vi köpte även en varsin julöl och sen åkte vi hem och åt glass och tittade på film. På Statoil får man hyra alla filmer för 19 kr nu så man får passa på. Vi tittade på P2 som var sådär och sen tittade vi på Robert Gustafssons senaste film. Den var så jäkla rolig!

Upptäckte idag att jag hade mer pengar än jag trodde,mycket mer. SÅ i morgon ska jag ut och shoppa lite innan jobbet. Men bara lite...

Fick reda på att P-A fick stanna kvar på sjukhuset efter att Dynamit Harry hade vart på honom. Hoppas allt går bra nu. Vi tänker på dig!

Natti natt

kvällens låt

Fick lite flashbacks när jag hittade den här låten. Kan verkligen sakna Silverchair ibland. Dom har så jäkla skön musik. Älskar...

Pins in my needles

Snart sova

Sitter nu och fixar lite låtar till min Mp3. har äntligen hittat laddaren så nu kan jag poppa  igen. Syrran och Seb gav mig ett program så man kan omvandla youtube låtar till Mp3-Halleluja!! Mitt liv e räddat!!!

Idag vaknade jag av att Martina ringde och tyckte jag skulle komma till Bjurs och hälsa på morfar med henne. Så jag ringde pappa som fick hämta upp mig på vägen hem från Scania och sen åkte jag o syrran till Grycksbo där morfar bor nu. Han är senil och gammal och jag har försökt skjuta upp det länge men nu var det dags. Vi klädde på honom lite varma kläder och gick ut och gick med honom. Han sitter i rullstol men han tyckte nog det var skönt att få komma ut lite. Det gick ganska bra ändå. Inte så jobbigt som jag trodde. När vi åkt hem ingde Donken och tyckte att jag ville jobba så jag fick skjuts av mamma och Martina som skulle vidare till Kupolen. Jobbade bara 3 timmar och sen väntade tacopajen på mig hemma. I morgon e jag ledig så jag ska försöka söka lite jobb och sen kanske vi drar till IKEA sen när Jimmy slutat.


Natti natt

Fullt upp

Idag har det varit fullt upp. Gick upp vid nio trodde jag men egentligen var klockan bara åtta. Vintertid vet ni! Jag var riktigt trött men måste försöka ändra mina nattvanor. Vi åkte till Max och åt lite frukost. deras fajitasallad e så grymt god. Sen åkte vi vidare till Kupolen för tanken var att vi skulle köpa lite julklappar. Brukar alltid vara ute i god tid med klapparna men i år får jag skämmas. Jag brukar redan vara klar i oktober annars. Vi var lite tidiga så vi fick vnta 20 minuter innan de öpnnade. Vi köpte 1 riktig julklapp och 2 små "vid sidan om" klappar. Istället hittade vi en massa onödiga saker till oss själva. Vi gick in på leksaksaffären och köpte lite halloweengrejer. Bästa högtiden efter jul. Nån gång ska jag vara i USA över Halloween. Vi tänkte iaf kanske ha en liten spökmiddag här sen. Vi får se om nån vill komma?
Efter kupolen åkte vi till Blomsterlandet och där hade dom min drömblomma. Jag har försökt med dessa växter innan men aldrig klarat det. Har varit små skott. Men nu hittade jag en stor och dom e så häftiga. Fick bara lov att köpa. Sen åkte vi till Plantagen och köpte lite krukor. När vi kom hem däckade jag i sängen en stund och Jimmy åkte och fixade pizza. Sen har vi städat, fixat lite med terrarierna och nu e det skinande rent. Det e så skönt när det är precis nystädat.

valparna rullar omkring för fullt i Chilis mage och det ska bli så roligt med valpar.



Min nya blomma

Kvällens låt

Jimmy har gått och lagt sig så jag sitter uppe och kollar runt lite på nätet. Youtube e ju ett måste och nu har jag en ny favorit. Grymt skön låt. Förfest låt

Ladyhawke-Dusk til dawn

valpisar

Jimmy sitter med Chili i knäet och kliar henne på magen och helt plötsligt har han känt en spark. En puppykick! jag skyndar mi dit med mina händer och visst e det så. Full fart inne i magen så nu e det inte långt kvar. Åh det ska bli så kul med valpar igen. Dom e så jäkla söta!!!

Längtar

nya kameran

Så här bra bilder får man med vår nya supercamera!


Snygging Sputnik


Våra nya fina salamandlar


snygg efter lite retouch!!

Dagdrömmeri

Vi sitter och dricker lite öl och pratar lite om framtiden. Tanken e ju att vi någon gång ska försöka flytta utom Sveriges gränser och det finns så mycket man vill göra. Mycket man vill men inte så mycket pengar och inget jobb. Ingen bra start.  Holland har ju alltid varit ett populärt dagdrömmeri men nu börjar Thailand konkurrera. Ni vet va underbart och härligt det hade varit att driva en liten restaurang med några bungalows. Börja litet och sedan kanske bygga ut om det visar sig fungera. Vi har suttit och spånat nu och det skulle nog funka om man åkte till Khao Sok och tog hjälp av Phaiwan och Bao på SMiley Bungalows. Vi pratade med Bao om det förra gången vi var där och vi känner att vi kan lita på dom. Världens sötaste familj! åååh,vill ju!

Håller på och tvättar nu. Var meningen att jag skulle göra det i morse men jag fick förhinder. Sängen höll mig kvar helt enkelt.

Igår kom mamma och pappa och hälsade på med en massa goda munkar. Sen åkte vi och hämtade ut ett paket och köpte en ny digitalkamera.  Vi hade varit på SIBA förut men då hade dom inte vår kamera. Igår hade dom fått in nya kameror från SONY och de var ju så söta. Så det fick bli en grön. Touchscreen o allt. Det är nästan så man känner sig lite viktig! Nu ska vi bara lära oss den. Än så länge har vi bara retouchat bilderna vi tagit.

Har en ny favoritlåt som går på repeat. Michelle Williams från Destinys Child har släppt en ny singel och den e grym. Hon var den sista jag trodde skulle göra en sån här låt. Hello Heartbreak

Så nu måste jag hitta ett fast arbete så vi kan fly utomlands

Roligt tips

Jag kollade runt på lite olika bloggar och hittade den här roliga sajten. Man letar bara på ett bra kort på ens ansikte,taget framifrån, och vips letar datorn på kändisar du e lik. Ibland blir det riktigt bra! Pröva

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV

Betner

Vi kom precis hem från stan och satans va kallt det är ute nu. Dom har tom sagt att det kanske kommer snö nästa vecka. Känns lite tungt att vintern är här nu och våren är ett halvår borta. Men men...
Magnus Betner var iaf hysteriskt rolig. Har alltid tyckt han var rolig men nu e jag fan kär i honom! Hela biten om Gud och religion var så jäkla bra. Riktigt glad att vi köpte biljetter till honom. Martina och Seb följde med oss. Först gick vi till Harrys och tog en öl och träffade lite gamla kompisar. Sen efter Betner åkte vi till McDonalds och käkade. Skönt att stå på andra sidan disken! Sen åkte vi hem och gjorde lite te. Sputnik sprang runt som en tok när vi kom hem och lekte med sin tygråtta. Söt! Nu har dom däckat i soffan båda två. Jimmy har gått och lagt sig men jag kommer väl vara uppe några timmar till. Konverterat till nattsuddare!

Fick reda på igår att Daniel fick lägenheten han kollade på så nu blir vi grannar! Blir roligt att ha brorsan nära igen!


Missade ett program jag skulle viljat se idag, Världens Härligaste Män. Har sett reklamen med Jeff Goldblum? heter han så? Han verkar bara vara så mysig.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/smygtitt/article3595219.ab








På väg ut från Harrys fick vi hjälpa en stackars krake som behövde bärgningshjälp...

Sugen...

Sitter och lyssnar på R.E.M och E-Bow the Letter och e så skrivsugen! Har varit sugen på att fatta pennan och skriva en massa sen sent igår kväll men jag orkade inte sätta igång då. För har man väl kommit igång och är i rätt stämning är det svårt att sluta. Sen är det här en utav de bästa låtarna att skriva till.   Nu kommer Jimmy snart hem men han går och lägger sig så tidigt så jag får passa på då. Känner mig kreativ idag!

Annars har jag varit på stan en snabbis idag, Gick till banken och öppnade ett nytt konto och shoppade lite örhängen från Ur&Penn,det var ju så billigt!! Men vädret har ju varit sååååå tråkigt idag och nu e förkylningen här. Känns att det är höst!
 Tur att det är onsdag snart för då ska vi,syrran och Seb på Magnus Betner här i falun. Han e så skön!!

dags för lite thaisoppa!

En riktig söndag!

Idag har varit en äkta söndag-bara lat och inget nyttigt eller kreativt alls. Jimmy sprang iväg på morgonen och köpte jättegod frukost, värmde bröd i ugnen och gjorde kantarellsoppa mm. Mumma! Sen låg vi framför TV:n några timmar, gick ut med dogsen och slappade framför TV:n igen. Jag gjorde lite mat och sen provade jag en ny sminkning igen. Det är så roligt att bara leka lite med alla färger och försöka trolla fram nåt skoj! Jag såg att mina Sensationkläder fortfarande var mina på Tradera. 3 dagar kvar innan auktionen avslutas...hoppas! Är ledig i morgon så jag kan sova läänge.


Tröttisar!


experiment nr.2

Drömmar

Oj oj,nu e de många drömmar och planer på G. Pratade med syrran för ett tag sen och vi började prata om Sensation White. Satan va jag e sugen på Tyskland nu och Sensation.har alltid haft sån negativ inställning till Tyskland men sen Sensation förra året är Tyskland en kandidat till ny bovärd. Jag läste ju lite tyska i 6:an,7:an och det skulle vara skoj att lära sig tyska på heltid. Får väl skylla lite på TH åxå! Syrran har iaf hittat en sexig kjol nu på http://www.nillasdancewear.se/ och jag har en outfit på G på Tradera så på onsdag vet jag! Har redan förvarnat syrran om att det blir vardagssminkning- BIG NO NO! E det nyår i Dusseldorf så e det! Var inne på youtube idag och kollade på make up förslag. Många ideér nu så efter några vinglas påbörjades experimentet.  Tycker det e så jäkla roligt att experimentera med smink, synd bara tt det e så jäkla dyrt!

Har jobbat lite idag och det gick jättebra. Hjälpte till lite i Drive thrue:n  idag och fixade lite strips. Efter jobbet  åkte vi tillbaka till Tängers snickeri,Jimmys jobb, och fixade ett till terrarium till ormarna som förhoppningsvis kommer snart. Sen åkte vi till Tzatsiki och och hämtade supergoda grillspett med klyftpotatis och friterad fetaost i tomatsås. satans va gott det var. Sen åkte vi hem och städade lite och öppnae the Wine in box! Nu har vi precis kollat på Room 401(?) på MTV och de e rätt roligt faktiskt. så sjuka grejer dom får till!

Bjuder på kvällens låt som Ida tipsade mig om, Peahces


Natti natt!


Jag satte upp tavlorna vi målat






Föberedelser inför Sensation

Förkyld

Fy, jag känner att det är nåt på gång i näsan nu. Orkar inte med en förkylning.  Har precis duschat och ska strax gå ut med dogsen innan vi drar till Cafe vi 3 och äter lite pastasallad. Den e ju oslagbar! Sen ska jag jobba 11,30-15,30 innan den riktiga helgen startar. Nästa vecka har inge jobbtider alls så då får man väl kanske anstränga sig lite och leta nya jobb. Har lite dålig söka jobb motivation bara. Igår hände inte så mycket. Jimmy hade fredagskul på jobbet och det verkar vara väldigt uppskattat. Han e så söt när han berättar om sina planer. Vi var på Lövhyddan-igen, och fyndade lite blommor. Dom stänger ju i morgon så man får passa på. Sen hittade vi på ägarnas lilla hundtik så Sputnik fick en liten flört där . Vi byggde på vårat diskberg som Jimmy ska diska idag ;0) och bara degade lite. Men sen när klockan var halvett på natten blev vi hungriga och åkte in till Max i Borlänge och åt en varsin sallad. Träffade Madde från Rättvikstiden som jobbade där. Måste varit flera år sen sist.

Nu ska jag äta lite innan jobbet!


Tröttis


Man får ta sina chanser att sitta i knäet






De nya fynden från Lövhyddan

Sputnik is back!

Sitter här i soffan igen och kollar runt lite på the world wide web och lyssnar på Looptroop Rockers. Riktigt skön låt faktiskt.   

Båda hundarna ligger i soffan och Sputnk har äntligen blivit sig själv igen. Var riktigt orolig i natt för han var verkligen inte pigg. Hela dagen har han legat i antingen soffan eller sin säng och sett allmännt bedrövlig ut. Det krävs inte så mycket för att han ska gå i bitar,ingen Rocky precis! Men nu har han ätit och lekt lite med Chili så nu e mamma o pappa lyckliga. Det gör verkligen ont i hela själen när något händer ens barn. Hur ska det då gå när man har "riktiga" barn? Fan, nu slutade TV:n fungera och Two and a half men började precis. Hatar verkligen allt som har med teknik och sladdar att göra. Var på Siba idag och kollade efter en ny bättre kamera. Min gamla håller på att rasa ihop och slukar batterier. Men dom hade inga i lager så det får bli lite senare.

Ska dricka upp mitt glas vin nu, e ändå ledig i morgon, sen ska jag nog gå och nanna kudde...






Jättefin bukett som jag fick av mormor


Och en söt kruk/växt/ljushållare av mamma o pappa



Och jättesnygga vinglas av brorsan och hans tjej



Och en jättetrött Chili.

orolig...

Fy,nu blir jag så orolig ocg känner mig så hjälplös...när jag och dogsen låg här i soffan känner jag hur Sputnik börjar skaka vldigt mycket. Småhundar skakar ju ändå ofta men inte så här mycket.  Tog upp honom ur täcket och han såg inte alls pigg ut. Jättehängig och varm. Hoppas det bara är nåt tillfälligt,blir så jobbigt när Sputnik blir sjuk. Hur ska jag nu kunna sova...

Ännu lite kvällsmums

Ligger i soffan nu och klurar på vad jag ska göra. Är ganska trött men ändå inte riktigt redo att gå och sova än. Har precis tittat på Two and a half men och jag tror nästan att det börjar överglänsa Scrubs lite. Men det är nog mest för att det aldrig kommer några nya avsnitt av Scrubs och jag tittar ändå på repriserna 5 gånger om. Men gårdagens avsnitt av Two and a half men slog det mesta. Jake kan vara så jäkla rolig och jag asgarvade åt honom igår. Lyckades hitta klippet på youtube så jag  fick en favorit i repris. Det är det jag älskar med Youtube,man kan hitta ALLT där.

http://www.youtube.com/watch?v=ccMd9rTt4Po&feature=related

Har jobbat lite idag men fick gå tidigare för det var så lugnt och det var jag tacksam för. Jag gjorde nämligen bort mig ordentligt innan jag började jobba. Jag var som vanligt en tidsoptimist och tog det lugnt innan jag insåg att bussen gick om 7 minuter och jag hade inte ens ätit frukost än. så det fick bli 2 springande rostmackor. Skyndar mig till bussen och hinner snabbröka en cigarett under tiden. Äker in till stan och börjar gå upp till regementet. Tänder en cigarett och ringer Jimmy. Tittar på klockan och inser att jag har gott om tid så jag tar en ny cigarett. Är skönt att röka när man har jobbångest! Allt är frid och fröjd tills jag satt på mig Donkenkostymen och ska börja jobba. Helt plötsligt mådde jag så jäkla illa och fick gömma mig inne på toaletten innan jag vågade röra mig igen. Var jättejobbigt i början men sen lugnade det ner sig lite. Har dock mått illa hela dagen och cigaretterna har jag gömt undan. Men nu kanske jag har lärt mig nåt iaf?! När Jimmy kom hem åkte vi till stan och jag köpte ett par sköna baggyjeans och en jättemysig "tröja". Kommer inte på vad det kallas nu men jag kan visa sen. Sen åkte vi till den lilla thairestaurangen vid gruvrondellen och hämtade lite mat. Det e ju så satans gott! Sen som vanligt när klockan slår kvällen blir vi godissugna och försökte fixa en sockerkaka men vi hade inget bakpulver och istället för kakao blev det o´boy. Blev inte riktigt som det ska men det dög!

Ska väl försöka sova lite nu

Natti natt 

Väntar

Sitter och väntar ut klockan nu,börjar jobba halvtolv och vill bara få det överstökat nu. Slutar fyra och då vill jag hem och pyssla lite,kanske göra våfflor i mitt nya våffeljärn som jag fick igår. Vi åkte hem till mamma igår och åt jättegod mat och tårta.  Skönt att bli lite ompysslad! Jag fick jättefina vinglas av brorsan och Ida och våffeljärn av Martina. Sen fick vi inbjudningarna till Daniels 25 års kalas den 1 november och det ska bli jättekul. Måste bara hitta på en bra utklädnad fö det är ju trots allt Halloween! 

När vi kom hem på kvällen skyndade vi att sätta upp hyllan vi köpte på Ikea i söndags. Det var på gränsen men det är ingen som har klagat än iaf. Sen är terrarierna klara nu så ödlorna har flyttat in. Dom är så roliga när dom gräver sina tunnlar och grottor.

Ska käka lite nu innan jobbet




Jättesnygga ormar

nedräkningen har börjat...

Nu har jag bara 51 minuter kvar på mitt 22-åriga liv. 51 minuter som jag aldrig kommer få tillbaka. Snart blir man 23 år och ett år närmre pensionen...nej fy va negativ jag låter. Men det e satans va fort tiden går efter att man fyllt 20. Innan dess såg man fram emot sin födelsedag flera veckor innan. Man räknade dagarna och fantiserade om hur dagen skulle sluta. Nu har jag knappt koll på när jag fyller. Helt ärligt, såg på Aftonbladets hemsida i söndags att det var den 12 och hajade till först då att jag fyllde år om 2 dagar. Har ingen som helst "fylla år" känsla i kroppen och det känns som att det kunde kvitta. Är det så att bli gammal? Men i morgon ska jag försöka gå upp med Jimmy och börja städa och tvätta lite mer. Ta ett riktigt långt bad och åka till Bjurs och följa med pappa ut i skogen. Sen ska vi äta lite gott och mumsa tårta. Hoppas bara jag orkar upp i morgon. har laddat upp med en stor Red Bull som backup!

Ska titta klart på Scrubs nu, älskar den serien. Hundarna ligger bredvid mig och drömmer. Så söta!!

Natii natt

Funny story!

Bettans diskmaskin hade gått sönder så hon ringde efter en reparatör som lovade komma dagen efter.
- Jag måste jobba så jag lägger nyckeln under mattan. Var inte rädd för min Rottweiler, han bryr sig inte om er. Men vad ni än gör så prata inte med papegojan. Under inga omständigheter får ni prata med papegojan!

När reparatören kom Till Bettans lägenhet så fick han se den största hunden han någonsin sett. Men precis som Bettan sagt låg hunden bara där på mattan och iaktog. Papegojan däremot höll på att göra reparatören vansinning med sitt skrikande och svärande. Till slut kunde inte reparatören hålla tyst längre utan skrek:
- Håll käften på dig, din fula pippi.
Då sa papegojan:
- Buss på honom, Tyson!

HA HA HA HA HA 

Möbelsnickeri

Vi har precis snickrat ihop en vägghylla och ett cd-ställ som vi köpte på IKEA. Känns som att vi är där varje helg nästan. Men dagens egentliga uppdrag var att hälsa på syrran och Seb i deras nya lägenhet. Känns lite konstigt att lillsyrran flyttat hemifrån. Kanske får inse att lillsyrran faktiskt är längre än mig? Hmm... Hur som helst hade dom en jättemysig lägenhet och dit kommer jag åka flera gånger. Ska bli jätteroligt att åka till Sensation med dom över nyår. Dom bor i en 2:a, 15 minuters gångväg från Gävle centrum. Deras balkong var i perfekt storlek och kommer bli jättebra i sommar. Vi åkte till Pizza House och köpte lite kebab och gott och sen åkte vi hem och skruvade lite möbler. Jobbar kväll i morgon så jag får sova i morgon, sweet!  

Gonatt!








Ha ha,jag bara fick lov att ta kort på det här. Har åkt förbi med bilen så många gånger och tänkt tanken men nu gjorde jag slag i saken....nåon som känner sig sugen på att ställa upp i fis backhoppning?

Träningsvärk

Kom precis hem från mamma och fick be grannen att låsa upp ytterdörren. Vi hade glömt nycklarna in men som tur var hade grannen balkongdörren öppen. Jimmy satte igång direkt med att måla terrariehyllan och jag däckade i soffan. Är trött idag och har lyckats få träningsvärk efter mina egengjorda pilatesövningar. Sen såg jag att L Word-Shane var med på CSI och då måste jag ju kolla. She´s HOT!

Det var jätteroligt att Daniel och Ida kom förbi igår. Vi hade ju en överraskning åt dom och Daniel var väl kanske inte jätteimponerad men sen var det nog ganska skoj ändå! Vi har ett köksväggprojekt där alla i familjen ska få måla en varsin tavla med oljefärg. Så vi målade i 10 minuter och sen bytte vi tavlor med varandra.. Det blev rätt hyfsade tavlor ändå måste jag säga.

Blir lugnt ikväll för jag ska jobba i morgon igen. Torka lite bord på Donken,längtar redan.

Ciao!






Lite roligt hade han ändå...


Det hade iaf han


Vad tycker ni?

redo...

Nu sitter vi här i soffan och lyssnar på Alice in Videoland och väntar på brorsan och hans tjej. Dom ringde för någon timme sedan så det blev panikstäda. Men oj så bra det blev!!! Både jag och Jimmy e så himla nöjda med våran lägenhet.Passar oss perfekt och det går att göra riktig mysig. Har överflöd med ljus från IKEA som doftar Wonderful! Och fler ska det bli! Det blir så bra stämning med levande ljus överallt. Fråga bara Fijileguanerna...Love is in the air! Har jobbat idag på Donken och det var helt OK. Städade ute i restaurangen några timmar och det var mycket bättre än att stå i kassan. Kan dansa med sopkvasten i min egen takt!!!

       
     


Hoppas dom kommer snart för vi har ett uppdrag åt dom...

Dagens låt

Håller på att städa lite smått, fixar lite med växterna och djuren. Och städar man måste man ju ha musik. Nya kärleken idag är Juvelen med A Dream. Så grymt skön låt. Blir nästan sugen på lite vin! Nej,ska fortsätta med dansandet nu...oops,städandet menar jag!!

Mumma

Sitter här i soffan och zappar på TVn och glufsar i mig en chokladkaka. Tyckte jag varit så nyttig idag så det blev en fet chokladkaka med glasyr. mmmmm... Jimmy bygger lite terrarium men jag orkar inte sysselsätta mig med nåt just nu. Idag har jag kollat runt på youtube efter  bra  styrkeövningar för nåt måste ju hända snart. Och det e ingen ide att jag fixar gymkort nu för det har jag prövat flera gånger. Det blir att jag går 4 gånger sen glömmer jag bort det. Bättre att försöka komma igång lite själv först och få igång motivationen. Tittar just nu på Generation Fett på 3an så motivationen fick sig en push nu! Kanske inte skulle ätit den där kakan...jaja,ett steg i taget. Ha ha!


Gonatt!
 

Dagens låt

Då var det dags för dagens låt igen. Idag är det Serge, min kompis från Kina, som får ta åt sig äran. Han är så jäkla cool för han har banne mig koll på alla världens band. Seriöst, jag har utmanat honom flera gånger men han klår mig alltid. Han vet fler svenska band än jag gör och varje vecka kom han med nya låtar han letat reda på. Han stod alltid i vårat vardagsrum och dansade efter att vi varit ute på helgerna. Skön kille! Har haft många låtar att välja på men jag tror det får bli The Touch-Le night dominator. Älskar den låten och ja...dom e svenska. Bästa låten att sminka sig med...




Sov så gott



Pink och Serge...älskar det här kortet.

Bilder

      
Lite egobilder...


Karins ubersöta kattungar


Lilla huset i Jubberud                            Lilla Stumpan. Vila i frid





I Karlsborg träffade vi på den här läskiga bussen. Knutby kanske?

 Mitt fynd från Lövhyddan. Klockrankan

     Mammas o pappas nya sovrum...me like!

TjockisChili har däckat i mammas knä. Vi var i Bjurs idag och hämtade kinesen och Roffe, fåglarna, och snodde lite fika.  

Hektisk helg

Borta bra men hemma bäst,e det inte så? I fredags åkte vi ner till Jimmys föräldrar i Tibro och hälsade på. Vi kom ner vid 11 på kvällen men något man alltid kan lita på är att det finns mat att äta. Karin hade lagat supergod tacopaj och de e hon guld värd. Men vi var rätt trötta så vi kröp upp på loftet och försökte sova några timmar. När klockan var 6 fick vi kämpa för att komma upp ur sängen för nu var det dags att åka ner till Landskrona. Vi åt lite paj till frukost,mumma, och sen var det bara att starta bilen. Jag tycker det e konstigt men det tar bara 3 timmar att åka ner till malmö från Tibro. Upp till falun tar det 4 timmar. Fan,man bor ju nästan i Norrland ändå! Älskar iaf att åka ner till Skåne för det känns nästan som man kommer utomlands. Man ser direkt att man kommit till Skåne på miljön och husen.De e speciellt! Vi kom iaf till Ted i Landskrona efter några timmar och det var ett slitet gäng vi mötte. Klockan 10 var efterfesten fortfarande igång. Eller ja,fest och fest...några låg i soffan och mumlade något om banbrytande ideer? Vi hämtade våra ödlor och sen fck vi lov att åka vidare för vi skulle byta våra ormar mot en annan sort,fixar bilder sen. När vi var klara fick hundarna springa av sig lite innan vi åkte upp till Tibro igen. Vi höll dock på att bli en hund mindre på motorvägen. Hundarna låg i baksätet och helt plötsligt hör jag att rutan bakom mig e på väg ner. Vi har elhissar och då har Chili vaknat och står och tittar ut i fönstret. Hon har lyckats ställt sig på knappen och hela fönstret är öppet. Både jag och Jimmy flyger bak och drar in henne och båda fruktar en hjärtattack. Shit va rädda vi var. Sen åkte barnlåset på! Hemma i Jubberud blev det slappa resten av kvällen och förbereda oss på stormen. Nästa morgon var vi utan ström några timmar pga stormen men det gjorde inget. Vi käkade lite frukost och åkte in till Hjo på lite Hem o Hobby shoppng och sightseeing. Jimmy guidade mig genom sitt liv i Hjo,älskar dom åkturerna. Skulle vara så häftigt att kunna resa tillbaka i tiden och få träffa alla han pratar om och framför allt...att få träffa den dryga tonåringen Jimmy. Brukar fantisera mig bort dit. Innan vi åkte upp till Falun igen kom Micke,Jimmys bror, och hans tjej upp och vi åt lite god mat och underbar äppelpaj.Vi hann även med en timmes svampplockning. Sen var det 4 timmar innan vi kom till Falun och det är så skönt att kunna slappna av när man kommit in i ens egen lägenhet. Jag fixade lite å nya ödlorna medan Jimmy fixade svampmackor. sen var det nattmacka och Hemsökta Hus i några timmar. Älskar det programmet men jag är alltid vettskrämd när jag ska gå och lägga mig. Jimmy fick gå upp tidigt idag men jag låg kvar läänge i sängen. ska tvätta lite nu. Helgen var rolig men något väldigt sorgligt inträffade. Karins ena katt, Stumpan, försvann och hittades i hästhagen på söndagen. Det var lite jobbigt för hon var en så väldigt go katt. Men jag tror de 2 nya virvelvindarna kan fylla upp tomrummet efter henne. Dom e så söta!

Strangedolls

God morgon! Fy f*n va trött jag är. Har tvättat sen klockan 6 i morse och systemet funderar inte riktigt så tidigt. Ska till arbetsförmedlingen snart och få ett jobb(hoppas hoppas) sen ska jag till Lövhyddan och hämta upp mitt fynd. Tvingade dit Jimmy igår och jag hittade världens sötaste klockranka,tror den heter så. SÅ jag fick köpa krukan den stod i och nu ska jag bara försöka krångla ut den. Iaf,tänkte tipsa om en tjej som gör världens coolaste dockor. Lite creepy men jag älskar dom. .http://www.strangedolls.net/   Synd bara att det är så dyrt

Terrariesnusk

Har precis bevittnat lite leguansex i vardagsrummet. Pappa e så stolt! Så nu e det bara att hoppas på Fijiägg. Idag när vi var ute och gick runt sjön med hundarna gick Chili utan koppel hela tiden. Då blev mamma stolt! Det betyder ju att det inte är helt kört. Nu sitter jag och kollar på S.O.S Gute och hoppas innerligt att dom hinner få ut kossorna ur den brinnande ladan. Det gör ont i hela mig ju...

Dagens låt

Tänkte försöka mig på att ha ett återkommande tema, dagens låt. Min eller jimmys mobil brukar alltid ha mess där det bara står en låt och artist. Så fort jag hör en bra låt måste jag skriva ner den så jag kan fixa den senare. Förut hade jag lappar överallt som var nerklottrade. Idag hörde jag iaf nyss Roger Sanchez-Another chance på MTV och jag tycker den videon e så bra. Bra men lite sorglig.

Uttråkad

Fy, jag måste börja gå upp tidigare på morgonen, kunde inte somna förrän vid 4 inatt. Väntade på att nya TH avsnittet skulle komma sen kollade jag på värdelösa tv serier halva natten. Men men, får börja arbeta på det nästa vecka. Idag var jag och dogsen på Lövhyddan och kikade. Det tar ju bara 4 minuter att gå över skogen och dom har 50% rea på alla krukväxter nu...omöjligt att hålla sig borta! Dagens fynd blev en Jasmin och en doftranka. Sen har alla hungriga varelser här hemma fått man,alla utom jag. Vi har lite lite cash just nu så vi försöker göra slut på allt innan vi handlar igen. Men nu e det inte mycket kvar. Tur att vi ska bort i helgen! 

Har iaf tackat ja till erbjudandet jag fick av McDonlads om att bara vara ute i restaurangen och fixa. Kommer bli galen om jag bara ska gå här hemma och drömma mig bort. Är så jäkla avundsjuk på Mattias och Martina nu som e ute och äventyrar.   http://lesmiserable.bloggsida.se    Är så härligt att bara kunna ta en dag i taget och fullständigt tappa räkningen på vilken dag det är. Ha ha,kommer ihåg när jag och Jimmy var i Khao Sok och vi hade inte den blekaste aning om det var måndag eller fredag. Men snart är det nyår och då sticker vi till Dusseldorf med syrran och Seb på Sensation White. Längtar sååå....

     

Igår kollade vi på So You Think You Can Dance finalen och helt plötsligt tar Roffe, nymfparakiten, luft under vingarna och landar på golvet. Det är sällsynt för han sitter oftats bara i buren och glor. Men nu tog han några varv på golvet och spanade in rummet.

Ska åka ner på stan sen när Jimmy kommer hem oc kika efter present till Daniel. Men nu måste jag ringa bovärden igen så han får fixa vårann dörr.

RSS 2.0