mekongens inverkan



I'm just playing...trying to rest my nerves.






















Trying to think of something else...





















All excitement's making me crazy!

China friend

Jag känner att det har blivit väldigt många låtar senaste tiden men det blir lätt så när jag äntligen fått tillgång till en dator med fungerande ljud. Var inna på OnOff idag och skulle hämta laddaren till min Mp3 men det kuned jag ju glömma. Den hade dom visst glömt att beställa så den skulle komma om tidigast 2 veckor. Så jag köpte den billigaste Mp3 dom hade och hela dagen idag ska jag försöka fylla den med gott o blandat. Får köpa en laddare i Belgien sen.

Jag är riktigt imponerad över Raf på ManPower som ska ta hand om mig. Han har verkligen ansträngt sig och hjälpt mig, mer än jag någonsin kunde önska. Han letar reda på länkar att leta bostad på, han har erbjudit sig att boka möte på lördag med en bostadsförmedlare, han har skickat länkar med bra fakta om Belgien och städerna och han undrar hela tiden hur det går. Det känns riktigt skönt att ha honom som backup. Sen fick jag veta att Maria, som tipsade mig om jobbet, åxå har jobbat i Kina och vart ute på en massa äventyr. Blev hembjuden till hennes familj sen och det ska bli så spännande att äntligen få träffa henne. Hon har åxå hjälpt mig nåt otroligt! Så tacksam för att edt finns så snälla människor! Så skulle aldrig en svensk kunna göra, offra tid och arbete för att hjälpa någon dom aldrig träffat innan. Får bara bättre o bättre känsla inför flytten. Men ibland e jag nervös så jag skulle kunna spy, helt ärligt!


                                 

dagens låt är från TH. Jag vet att många tycker det är skit töntigt och fjolligt att tycka om TH, särskillt om man är 23 år. Blir så trött på såna personer. Ibland undrar man varför dom orkar hålla på? Avundsjuka kanske? Skit samma, jag älskar deras musik och dreglar gärna efter tvillingarna. Den här låten är helt underbar...lyssna o njut ni som vill

I'm turning black

Sitter med hårfärg i nu och om några minuter är det dags att skölja ur och skåda mitt nya svarta hår. Har alltid velat haft svart hår men aldrig riktigt lyckats. Mina försök har oftast slutat i grönt eller grått. Det är så underbart-doften av nyfärgat hår.

Idag har jag fixat ännu lite till. Skjutsade in mamma till jobbet, sen gick jag till arbetsförnedringen, köpte svarta strumbyxor till min sofistierade look, lite underkläder, smycken och onödiga saker jag tyckte behövdes. Sen hämtade jag de sista kartongerna i förrådet och lämnade av Mattias grejer hos pappa Mats. Hos den familjen känner man sig alltid välkommen, oavsett hur länge sen det var jag träffade dom senast. Samba gav mig en liten utskällning först men sen såg hon att det var jag och jag fick en massa kramar o pussar. Saknade mina vovvar då!

När jag kom hem ringde jag runt till alla möjliga, alfa kassan, telia, tre mm. Många abonnemang som ska sägas upp, pausas och skrivas över.  I morgon ska jag städbesikta lägenheten och sen åker jag direkt till Borlänge där jag ska sitta modell för make up skolan där. Fick ett erbjudande idag som jag inte kunde tacka nej till. Har man tur kanske man lär sig några trick!

Men idag måste jag försöka lägga mig lite tidigare. Gjorde ju bort mig igår när jag tittade på TV. Söndag är ju lika med spöksöndag och har jag väl börjat titta kan jag inte slita mig, och ju mer jag tittar desto räddare blir jag. Jag satt helt ensam uppe i soffan och mitt rum ligger ¨på nedervåningen. Det slutade med att jag satt uppe till klockan var 3, sen sprang jag ned och gömde huvudet under täcket. Ha ha! Samma sak varenda gång.

Ska skölja ur håret nu...


Rihanna

Har tittat igenom hennes videos och jag stör mig på hur hon har utvecklats. Från att ha varit en supergo tjej i hennes första stora hit- Pon de replay till att blivit en uppstramad o stel pinne. Jag tycker bara hon ser sur och tråkig ut nu. Hennes kläder an se för hemska ut och hennes scenkläder med läder, lack och nitar var bara för mycket. Nej, jag tycker bara det går utför med hennes stil. Tycker inte alls om hennes korta frisyr, tyckte hennes ansikte passade bättre till längre hår. Nu ser hon så kall ut bara. Jag förstår att hon kanske ville ge en mognare bild av sig själv men ibland går
klädvalen lite överstyr... Vad tycker ni?



Dålig kvalite men det får duga


Karl ringer o pratar snusk

Hela kvällen har några busiga små pojkar,a.c.a Karl, ringt och velat prata snusk. Mamma o pappa e så trött på dom så jag har fått ansvaret att underhålla dom. Vill dom prata snusk så ska dom få prata snusk. Ha ha!

Idag har jag äntligen blivit klar med lägenheten. Den e skinande ren och det är bara någon kartong kvar i förrådet. På tisdag är det städbesiktning sen har jag inte längre något att göra med den där lägenheten. Har skrivit till Indiern i Mechelen nu och sagt att om allt verkar bra på torsdag flyttar jag gärna in där den första månaden iaf. Ska få bilder av lägenheten i morgon. Annars är det mesta fixat tror jag. Visst, mycket kvar som ska göras men det kan jag inte göra i Sverige. Shit, det närmar sig nu. Bara 4 dagar kvar innan jag e Belgare! Jag pratade med 2 till som ska flytta ner dit och börja på samma jobb, och det är skönt att man inte är ensam. Dom ska bo p youth hostel första nätterna och vi ska åka tillsammans till jobbet på fredag. Då kanske man slipper virra bort sig det första man gör? 

Sitter och laddar hem en massa låtar till Mp3n och har fastnat på Korn nu. Älskar deras musik, särskillt låtarna på Untouchables. Jag och syrran var nära på att gå på deras konsert för flera år sedan. Kommer inte ihåg riktigt vad som stoppade oss? Dom ska till Arvika iår. Fatta...Korn och Depeche Mode!! Ni måste ju dit!!


                                      

My love, Billy Corgan

En utav de vackraste rösterna.
Han är verkligen helt underbar...



Shopping

Har precis duschat och ätit lite jordgubbs kräm och snart ska jag o mamma åka in till stan och shoppa kläder. Dom har ju en dresscode på jobbet så jag måste handla respektabla kläder. Inget för mig, ha ha! Sen ska jag in till OnOff och kolla om dom har nån bra dator jag kan köpa och ta på avbetalning. Mycket som ska ordnas innan torsdag...

I torsdags åkte jag ju som sagt ner till Lidköping för att lämna hundarna och hämta mina grejer jag ska ha med mig. Det var helt underbart att köra Daniels bil. Hade en cd-skiva med en massa bra låtar, solen sken och hundarna tittade konstigt på mig när jag sjöng för full hals. Jimmy jobbade kväll så när jag kom fram köpte ja en sallad och sen gick jag hem till Razidja och tjötade lite.  Jag jobbade med henne på Fazer förut men vi har inte träffats på ett år. Det var jätteroligt! Men jag gjorde bort mig lite. När jag kom dit gick jag och hälsade på hennes man och son...jag jobbade en sommar med hennes äldsta son och när jag kom in i vardagsrummet hejade på killen i soffan och var helt övertygad om att det var Adis. Han tittade på mig och såg mest förvirrad ut...det var inte Adis, det var hans lillebror som jag aldrig träffat förut. Men dom var kopior av varandra! PInsamt!  Men sen kom den riktigta Adis hem och vi pratade lite. Så jäkla skön familj det där!

Nästa dag var det dags att åka hem och det var rena rama cirkusen. Hela vägen upp till Falun snöade det och det låg bilar överallt som kört ned i diket, fått punka, motorstopp, låg på taket...kaos! Ibland var det riktigt läskigt att köra. Men efter 5 timmar, 1 timme xtra, kom jag hem till Bjurs igen och mamma hade lagat supergod mat. Daniel och Ida kom och det slutade med att jag,mamma o pappa satt uppe och tjattrade till halvtre i natt. Det var roligt!

Men nu ska jag in till stan o shoppa och sen ska jag ringa en till svensk som jag ska jobba med. Har man tur kanske han har nåt tips om bostad, han hade inte heller fixat nåt!

When you touch me, it's so delicious


Gamla bilder


Mormor bakar och jag försöker hjälpa till!


Dagen efter att dreadsen klippts av. Det var jobbigt!


Studenten

Myser vid kanalen i Utrecht, Holland


Första valparna





Min saknade piercing

bangkok

Lilla Sputte på väg ut i stora världen

Efter den första pch förhoppningsvis sista julen utomlands bestämde jag att det årets jul inte räknades utan fick lov att firas igen. Sagt och gjort, den 24 mars 2007 var det julafton igen i Bjurs!





Våren var i full gång...

men jag var nöjd...

För paketen låg under granen och julmaten stod på bordet...


Bowling med Tuben!


Bannar mig själv för att jag missade Tinisens student!




teaser

All you TH lovers out there
tease me

Mechelen

Ja, som sagt, nästa vecka börjar mitt nya liv.
Torsdagen den 2 april flyger jag först till Köpenhamn, byter flyg och landar i Bryssen 16,40.
Fredagen den 3 april börjar utbildningen på mitt nya jobb.
Resten är framtiden...

Det började med en arbetsansökan som au-pair och slutade med ett jobb som IT-supporter åt den svenska posten?
Så nu måste jag "bara" hitta en bostad, lära mig holländska/flamländska, försöka orientera mig bland bussarna och shoppa lite representabla kläder till deras dresscode "boring" Det är ett amerikanst bolag så varje fredag är casual friday! Jag tycker det låter så roligt, och töntigt!
Hoppas nu bara att jag får några roliga arbetskamrater.
Och tänk vilka äventyr jag kommer vara med om...tänk första besöket i mataffären!

Så i morgon åker jag nog ner till Lidköping och hämtar lite kläder och lämnar av dogsen. Får låna brorsans bil för han är på väg till Kiruna nu. Han hämtar upp sina kompisar som bestämde sig för att ta skotern från Falun, Dalarna, upp till Treriksröset i fredags. Idag var dom framme? Vem fan kommer på en sån dum ide?

Ska skriva en lista nu på allt jag ska fixa innan den 2 april. Blir en låång lista.

HIttade en massa gamla kort på datorn som jag ska lägga upp sen.

Panik

Nu e det klart...nästa torsdag flyttar jag till Belgien.
SICK!

Uppsala Reagge Festival 05


Jag och Diana



Marco

Younes









.

Äntligen fick jag gråta

For The Record

Har tittat på Britneys dokumentär nu och den tar hårt på en.
Det  är inget lätt liv hon lever
Här är länken

kär

Ja, jag e kär...förälskad och förlorad

Bryssel calling

Puh,idag har jag städat hela dagen, skrubbat och torkat. Började i sovrummet och sen gick det av bara farten. Jag har gjort klart sovrummet, klädkammaren och alla köksluckor och lådor. Riktigt nöjd! Så i morgon måste jag upp tidigt för jag snodee brorsans bil och han behöver den vid nio. Så jag och Mp3n har poppat hela dagen och jag har haft stenkoll på mobilen. Lite dumt för jag hör inte mobilen om jag lyssnar på musik så jag har sett till att mobilen alltid låg rakt framför näsan på mig. Jag väntade ju på att Belgien skulle ringa och säga att jag skulle jobba för dom. Till slut när klockan var fem ringde dom och jag var så nervös så jag kunde knappt prata. Jag bara stakade mig med darrig röst och glömde bort all engelska. Men det var iaf han från Manpower och i morgon ska själva företaget ringa mig för en första intervju. AAAAH! SÅ jag måste skriva en fusklapp ikväll om jag skulle få en blackout igen. Det roliga är att han hade inte ens läst min CV utan bara gått på vad hon mammam hade sagt. Hm,det måste ju betyda att jag har en ganska bra chans ändå? Så om jag nu får jobbet börjar utbildningen den 3 april!!!!!! Det är ju bara om nån vecka. Skitläskigt! Jag har ju inte ens varit i Belgien,. Men men, det blir ett äventyr! Och får jag inte det här jobbet har jag familjen i Frankfurt, en familj i Bryssel och en i Hamburg som e intresserad. Men jag håller tummarna för Belgien.

Ska försöka skriva lite nu


Eyelash curlers and butcher knives

Om en timme ska pappa skjutsa in mig till Herrhagen och det stora hemska arbetet med att städa lägenheten börjar. Har fortfarande lite grejer kvar som ska slängas och flyttas ut till Bjurs med jag får börja med sovrummet, de e tomt.
Åh,jag var så sur på mig själv igår. Jag som aldrig brukar vara trött på nätterna var för en gångs skull riktigt trött och vad hittar jag på TVn...Fear and Loathing in Las Vegas! Fan! Dewt var evigheter sen jag såg den och jag ville verkligen men ögonen klarade inte av att hålla sig öppna. Shit, vilken flummig film det är! Johhny Depp är grym i filmen och han kan verkligen se väck ut!


Men hur han är gör än han alltid brottsligt snygg

Jag gick in på YouTube och skulle leta fram Li'l Waynes låt Lollipop men kom på nåt sätt in på Jeffree Star? Har kollat igenom hans låtar och det fanns faktiskt några som var rätt bra. Ska forska vidare i honom ikväll när jag städat klart.




*

*

Mjau

        
              

Shake your kitty...

bilder

Här kommer lite bilder från igår


Mina smarta syskon


Mitt smarta jag


Morfar


Diana the driver


Anna o pojken


Party på Harrys


Kärlek


nattinatt!

Frankfurt

Så, då var man i Bjurs igen och lugnet! Känns jätteskönt att vara hemma hos mamma o pappa o sova i mitt gamla rum med de blå tapeterna. Lugnt o skönt o hemma. Tryggt!

Igår tog Jimmy de sista sakerna i vår gamla lägenhet och körde ner till Lidköping. Jag åkte till Grycksbo och firade morfar som blev 80 år. Vi åt lite tårta och bullar. Han är min morfar men på nåt sätt inte. Han är dement och riktigt virrig. Men jag o Martina satt i soffan och skrattade åt precis allt o ingenting. Vi var trötta och dryga. Men det var roligt,

Sen åkte vi hem, beställde lite pizza och jag började göra  i ordning mig för kvällen. Anna var i stan så det fick ju lov att bli ett Harrys. Som på den gamla goda tiden! Diana kom hit och vi åkte in till Falun och hämtade upp Anna och hennes kille. Först gick vi runt i kollade om vi skulle sätta oss på ett lite lugnare ställe men det var lite för lugnt. Så vi styrde kosan mot Harrys och jag hade så jäkla roligt. Eftersom det är Svenska Skidspelen här nu var det proppat med folk och mysiken var grym! Vi shottade och dansade och det var precis som på den gamla goda tiden! ♥ När det stängde vid 2 skjutsade Diana hem mig och jag upptäckte att jag blivit utelåst! Så det var bara att ringa på och väcka hela huset.

Sen i morse ringde familjen från Tyskland och ville att jag skulle komma ner och hälsa på dom nästa helg. Lite halvt vaken, halvt bakfull, halvt sovande sa jag ja så nu sitter jag och tittar på flygbiljetter. Sick! Dom betalar allt så jag e överlycklig. Jag ska få flyga!!! Det blir en liten minisemester i Frankfurt. Men sen har jag fått mail av hon i Belgien som tipsade mig om ett det andra jobbet. Hon skriver lite fel ibland, hon e ju inte svenska så det e svårt att veta vad hon menar. Hon skrev att hennes chef skulle ringa mig och berätta när jag fick jobbet? Hur ska man tolka det? Har jag fått jobbet då eller? Svårt... Så jag vill inte boka flygbiljetter innan jag vet nåt mer om det jobbet. Känns elakt att dom ska behöva betala flyget om jag inte ska jobba hos dom. För får jag jobbet i Belgien tar jag det. Jag hoppas verkligen det blir så!

Sitter på Youtube nu och tar igen allt jag missat. Har hittat så många bra låtar.


Mjau...


Serge

Fan va jag kan sakna honom ibland. Han är den största orsaken till att jag vill åka tillbaka till Kina. Skönare snubbe får man leta efter. Han spelar alltid så kaxig men så fort han ser en snygg kille blir han jätteblyg och vågar knappt gå fram och säga Hej. Så söt! Och han stod alltid i vårat vardagsrum när vi kommit hem på natten och dansade runt i flera timmar. Eller som natten när vi var ensamma i lägenheten och satt ute på balkongen och skrämde upp varandra med spökhistorier, Kina har rätt läskiga "spökdagar" i sina traditioner, för att sen hoppa högt upp i varandras famn när åskan slog till. Ha ha, vi var så fjolliga då! Men under regnperioden i Kina åskar det rejält minst 2 gånger i veckan. Inte alls som åskvädren här hemma. Så vi satt där livrädda på balkongen och berättade spökhistorier mitt under ett sådant oväder-kan inte bli värre! Nej, jag älskar Serge och har lovat mig själv och honom att vi ska träffas igen.


Serge & Pink


Me & Serge


Jag på balkongen.
Check out my boobs, huge!

Ska berätta lite mer om min Kina resa sen. Hände en del roliga saker

Tingeling

Jag vet, det e världens sämsta låt, men va fan...är en låt tillräckligt dålig blir den ju riktigt bra en del gånger...

Nervös

Idag gick jag upp kvart över fem och skjutsade iväg Jimmy till jobbet och åkte vidare för att besikta bilen i Falköping. Eftersom jag aldrig varit i Falköping tidigare åkte jag i god tid om jag mot förmodan skulle åka fel. Men sånt händer ju aldrig mig, he he! Men det var plättlätt att hitta så jag hade alldeles för mcket tid kvar innan det min tur. Det var nog första gången jag åkt under hastighetsbegränsningen. Hittade även ett ställe vid Hornborgarsjön som faktiskt hade tranor. Vet inte hur många gånger jag varit där men aldrig sett en enda trana. Nu har jag gjort det och jag vet inte om det var så spännande. Till slut blev det min tur att besikta bilen men tyvärr gick den inte igenom. Det var en bromsslang som behövde bytas? Sen var det raka vägen hem och börja skriva på mitt engelska CV, lyckades dock somna mitt i allt. Inte van att gå upp så tidigt, vet ni! Men jag knåpade ihop ett CV och skickade iväg och jag fick precis svar från henne. Jag hade gjort ett bra jobb och hon ska maila mig strax och hjälpa till lite med CV:t och sen ska ManPower ringa mig. Gaaaah! Jag hoppas och vill verkligen det här och skulle jag nu mot förmodan ro hem det här kommer jag ställa mig och skrika rakt ut av lycka!

Ska åka till Jubberud nu...

wow...

Nu äntligen funkade det att ladda upp bilder så jag har uppdaterat Asien resan nu. Kolla lite längre ned så får ni se fina bilder.

Fick nyss ett mail från Belgien från en familj jag sökt hos. Blev så jäkla chockad men sen blev jag så förbannat taggad. Det var mammam som undrade om jag var intresserad av att jobba på hennes företag istället för att ta hand om hennes barn? Hell yeah! Det var ett jobb där man sysslar med IT Advisory, typ kundtjänst för datorer. Inte för att jag kan så mycket om datorer men jag är ju inget egghead när det gäller IT. Lite koll har jag och dom skulle ha en lång utbildning så jag lär mig ju. Fatta va coolt! Hon skulle även hjälpa mig och backa upp mitt CV om jag ville söka jobbet. Så nu måste jag översätta mitt CV till engelska och klockan e mycket o jag ska upp tidigt. Men shit, jag vill till Belgien och jobba med IT. Ha ha, trodde aldrig att jag skulle säga nåt sånt!

Ska maila henne nu och säga att jag är intresserad och börja översätta.

Wish me luck!


McFlurry

Yes, jag lyckades ta mig runt motionsspåret idag igen men det var jobbigt. Är så stel i kroppen efter förra gången, jag e verkligen sjukt otränad. Men jag tog mig runt och fixade till och med några armhävningar när jag kom hem. Sen dushade jag och vi åkte till Donken för en McFlurry. McDonalds har verkligen den godaste glassen, tveklöst! Jag ska bli nyttig men jag får ju börja lugnt. Det är dumt att chocka kroppen. Ha ha!

Måste gå upp olagligt tidigt i morgon för jag ska besikta bilen i Falköping. Vi fick ett brev hem där det stod att vi haft körförbud sen 1 mars, oops! Vi räknade lite fel på besiktningsperioden tydligen. Men men, det har gått bra ändå. Sen åker vi nog upp till Falun i morgon kväll och hämtar det sista i lägenheten. Ska bli spännande och se om mina växter lever?

Nej, Wesley Snipes...han e väl ganska överreklamerad, eller?


Sol och ont

Solen skiner ute och det är riktigt mys vårväder nu. Tänk er första glassen ute och första dagen utan jacka på stan.
Underbart!
Ett tecken på att man är otränad är att man får träningsvärk. Det bevisar att jag är jäkligt otränad. I förrgår sprang jag 2,5km och gjorde lite sit ups och det gör ont. Ont ont ont... Så idag får jag göra om allt det där och fixa ont på lite fler ställen. Jag träffade 2 gamla arbetskamrater när jag var ute med dogsen så jag ska ringa min gamla chef nu och fråga om han har nåt jobb åt mig. Mitt gamla stämpelkort sitter tydligen kvar där på väggen!
Just ja, måste ta mig till arbetsförnedringen idag.

Jag har sökt en massa au-pair platser nu och det har varit 2 som ringt än så länge. Den första familjen som var från Holland tackade nej men igår pratade jag med en annan familj. Ska inte säga för mycket så jag tar ut en massa i förskott...As always! Men det lät bra!

Lyssnar på den finaste låten nu. Allt e perfekt där...
*
*
*
*
And when I lose myself I'll think of you

Att svälja ångest

Jag vet att du faller. Jag vet att du drunknar. Faller ett långt ljudlöst fall ned från din piedestal av tystnad för att snart inte se den mer. Du sväljer det röda vattnet som drar dig längre och längre ned. Klunk för klunk, varje ett tomt andetag längre bort. Jag vet att du håller på att kvävas och jag vet att du håller på att krossas. Du kvävs av mörkret som omsveper dig om natten och du kvävs av den tjocka dimman som tar dig om dagen. Du krossas av världen som tvingar dig närmre den vassa kanten. Jag vet att livet inte är rättvist mot dig och jag vet att du inte har det så lätt. Jag vet att du aldrig kan äta dig mätt. Jag vet det för jag känner dig.

Du ligger där nere,gömd i mitt mörker och räknar tankar. Du springer förvirrat omkring och letar efter EXIT-skylten. Förgäves. Den är slocknad. Utmattad av misslyckanden lägger du dig i det runda hörnet och försöker blunda. Kanske kan du blunda tillräckligt hårt och ögonlocken fastnar och aldrig öppnas igen. Kanske... Men nästa dag blir du bländad av det stickande ljuset och du tvingas se allt igen.

De säger att allt kommer ordna sig, det går över. De erbjuder sin hjälp och sitt stöd. "Vi kommer alltid att finnas här för dig," säger de. Men du litar inte på dem, håller dem på avstånd. Du vet att med tiden måste de ge sig av och du blir lämnad kvar ensam och rädd.Du hoppas att deras famn ska trösta och ta bort smärtan men du vågar inte. Vad kommer du att känna då? Här är du ändå trygg,i din egna ensamhet. Du vågar inte,vågar inte smaka det röda geléhjärtat,rädd för vad eftersmaken blir. Du hoppas du kan klara dig själv. Hoppas men tror inte.

Alla elaka röster, dömmande blickar och pekande fingrar kommer allt närmre. De skriker åt dig och slår dig, men ingen hör och ingen ser. Endast du ser. Mörkret spelar dig ett spratt. Du håller för öronen och kryper ihop på golvet. Vill inget höra och inget känna. Vill inte. Men ljuden blir bara allt värre och du mår bara sämre för varje slag. Naglarna gräver sig in i din handflata och lämnar djupa sår. Ditt skal håller sakta på att spricka och ge efter för alla ömtåliga sprickor. Ditt korthus håller på att rasa och pusselbit efter pusselbit försvinner.

Varje dag ser jag dig vandra planlöst omkring och alltid med samma tårar i ögonen.. Du försöker lura de andra och ler ett slocknat leende. Du är så svag men du kämpar fortfarande. Vill så gärna trösta dig men jag är rädd. En dag frågar jag dig varför du aldrig låter tårarna falla, varför du inte släpper ut din ilska? Du svarar med att tårarna är det enda du har kvar. Det enda du fortfarande kan kontrollera. Det enda riktiga du kan bestämma över och det vill du inte förlora. Varje dag med samma tårar. Så nära, men du vill inte...

En dag är du inte där. Jag letar efter dig överallt och hittar dig snart, sittandes i det runda hörnet. Du kramar om dina knän så hårt. Det ligger vita piller utspridda över det kalla golvet men det flesta har du redan svalt. Du ville bedöva smärtan, ta bort den. Men det gör bara ondare. Du klarade det inte. Du ser mig i ögonen med sån smärta. Du är så ledsen. Du ser så liten och bräcklig ut när du sitter där, nertrampad av livets alla förväntningar. En tår faller från ditt öga för att markera slutet. Din bleka kind är nu våt av frusna glaspärlor och du är inte längre kvar bland oss. Det är bara ditt tomma skal som ligger kvar, krampandes. Du är borta.

Du lyckades blunda tillräckligt hårt...

...








Ibland måste en dröm få dö för att en verklighet ska kunna leva

Blogg tips

En utav de roligaste bloggarna jag har läst är Sugarplum Fairys blogg. För det första gör dom grym musik sen verkar dom vara lite halvt galna. Sättet dom skriver på har fått mig att skratta och skaka på huvudet många gånger. De e sjukt bra! Råder er verkligen att gå in där och kolla för dom har såna roliga formuleringar på allt. Konstnärer på att blogga. Kommer ihåg när jag såg Viktor på Haraldsbogymnasiet och deras kabare'er. Ha ha!

Här är bloggen: http://blogg.aftonbladet.se/22424/

Ur balans

Den nyttiga dagen e långt ifrån nyttig. Allt bara sket sig och till slut stod vi bara oh skrek på varandra. Hur coolt det än verkar funkar det inte. X+X=katastrof  Det går inte att bo ihop med sitt ex och tro att man kan leka bästa kompisar. Eller, med mig går det iaf inte. Jag är en katastrof just nu. Förvirrad, ledsen, super arg, besviken och en massa mer. Jag måste hitta ett jobb men jag kan inte hitta energi till att gå och dela ut de där jäkla arbetsansökningarna och jag går aldrig och köper dom där dyra frimärkerna. Jag sitter bara hemma och drömmer, förflyttar blicken mellan TV:n och datorn. Jag bara avskärmar mig allt mer från verkligheten och låter oskyldiga bli lidande. Men jag bryr mig inte. Det är det värsta. Jag orkar inte bry mig och jag orkar inte be om ursäkt för att jag är sur och vresig. Jag har fullt upp med mig själv och skiter i att folk försöker hjälpa. Kanske låter hårt men det är absolut inget personligt. Jag orkar bara inte. Låt mig leva i min svarta lilla bubbla så kommer jag säkert på någon lösning snart. Men jag kommer vara omöjlig ett tag och säkert såra människor på vägen. I helgen åker jag upp till mamma och funderar lite till. Vi får se...

Det är svårt att veta hur mycket man kan skriva i en blogg, hur personlig man kan vara. Jag menar, varje dag är det hundratals tankar och känslor som snurrar runt i kroppen som man på något sätt vill släppa ut. Prata är jag ju totalt värdelös på så jag skriver helldre av mig. Men hur mycket kan man skriva i en blogg egentligen? Jag vill vara väldigt nära med dom som läser men samtidigt vill jag inte hänga ut någon eller framstå som en knäppgök. Ibland funderar jag på att skaffa en helt okänd blogg där ingen vet vem jag är. Inga namn och inga personliga bilder. En blogg där jag kan skriva om vad som helst, vem som helst och hur som helst. Vill jag prata om knark, sex eller om gårdagen då jag kvaddade rutan på en bil, så kan jag göra det utan att någon vet vem jag är. Tänk va skönt! Bara kunna skriva sina innersta hemligheter och förbjudna planer...

vart går eran gräns?

Vår

Gud vilket fint väder det har varit idag, riktigt vår väder. Nu står det inte på förrän man kan gå utan jacka. Så skönt att bli av med all äcklig snö och kunna se krokusar som ploppar upp ur jorden. Har gått lång promenad men hundarna idag sen åkte vi och letade reda på motionsspåret. Det ligger bara 5 minuters gångväg från lägenheten så dit ska vi flera gånger. Jag tog faktiskt på mig mjukiskläder och sprang runt när Jimmy gick runt med dogsen. Är riktigt stolt över mig själv som faktiskt sprang hela tiden utan stopp i 2,5 km. Det e inte långt men det är en början. På nåt konstigt sätt kom Jimmy bara 1 minut efter mig? Visst att jag inte springer så fort, men jag tror han genade! Sen gjorde jag lite sit ups hemma och kände mig super nyttig. Sen åkte rostbrödet fram och jag kunde inte hålla mig. Rost mackor med ost e ju som ett gift! Men jag ska faktiskt försöka ta mig till motionsspåret några gånger i veckan nu och springa. Vem vet, det kanske kan bli en nyttig rutin? Köpte en påse Dietorelle idag. Det var flera flera år sedan jag köpte såna och dom e ju så goda! Läste en varningstext på baksidan: Kan ge en laxerande effekt! Hmm, har ätit upp ett helt paket nu? Jaja!

Villken bloggtyp e du?

Hittade en skum sida där man kan få reda på vilken bloggtyp man är. Man skriver bara in sin blogg adress och sen räknar datorn upp de bloggar man e mest lik. Förstår inte riktigt hur det funkar men det var roligt!
Mina bloggträffar var Kenza, Prinsessans Dagbok, Vimmelmamma, Hanna Graaf och Stina-Lee...hmm,där ser man.

Går glad och obekymrad genom livet. Intressen: Tokio Hotel! Samt vara med vänner. Är söt som spunnet socker och extraknäcker ibland som modell. ..jaa, vad tror ni?

Här är adressen iaf. Pröva

Best of Scrubs

Ett galet roligt program e ju Scrubs. Fatta vilket roligt jobb dom måste ha?



Där har ni några utav guldklimptarna.

Helgen som varit

I lördags satt vi här hemma i soffan och undrade vad vi skulle göra med livet. Inga pengar, ingen mat och ingen 1:a på Tvn...AHA, vi åker till Jubberud! Sagt och gjort  packade vi in dogsen i bilen och begav oss upp i skogen. Ikväll skulle bli en melodifestival night! Vi hade tur för gårdagens rester bestod av potatisgratäng och sallad och jag stekte på en quorn. Sen bänkade vi oss framför Tvn och såg chockade på när operan gick till final? Hur gick det till? Jag trodde aldrig svenska folket skulle lyckas dra till med en sån skräll? Blev nästan lite stolt.

Sen fick vi reda på att det var dop på söndagen. Vår inbjudan hade tydligen skickats tillbaka så vi hade inte hunnit köpa någon present. Men det får bli nästa gång vi åker dit. Vi åkte hem innan dopet på söndagen och satte på oss finkläderna och sen åkte vi iväg till Vara. Vi hade varit hemma hos Jimmys syster någon gång innan men ingen var väl riktigt säker på vägen. Vi åkte iaf till Vara och allt var frid och fröjd. Sen visade det sig att vi åkt åt helt fel håll. Vi fick vända och det var tur att inte farbror polisen stod ute och kollade hastigheten. Det hela slutade med att vi kom 15 minuter för sent. Oops! Vi smög oss in i kyrkan och satte oss längst bak. Ingen märkte att vi kom in och vi drog en lättnadens suck. Sen åkte vi vidare mot församlingshemmet och fikade. Alla de andra åt smörgåstårta och jag bannade mig själv för att jag var vegetarian. Rena rama tortyren. Men jag fick nog i mig en 6 bullar istället. När vi skulle åka hem hade vi glömt lyset på så vi fick starta bilen med startkablar. Sen började vi åka och hoppades på att en bensinmack skulle dyka upp. Nope, ingen bensinmack dök upp. Vi satt båda med hjärtat i halsgropen och såg på bensinmätaren som dök allt längre ned. Men det gick. Annars hade ju ett bensin stopp passat in ganska bra i våran söndag.

Grymt gulliga Monkey med sin katt syster



Lilla Ellens dop


Jimmy tyckte det var en jobbig dag med alla ¨¨verraskningar



Resten av dagen degade vi i soffan, gjorde lite god dipp och tittade på Beck. Jimmy satt uppe med mig och tittade på mina spökprogram. Söndag e ju fullproppad med läskiga program på tv4+ och det var skönt med lite sällskap. Brukar bli så jobbigt när man ska släcka alla lysen och gå och lägga sig.

Läste på Aftonbladet idag att de vill göra en långfilm av MacGyver...yeah! Is he hot or what? Jag var väldigt liten...

Hatar det mobila bredbandet just nu för jag kan inte ladda upp bilder och jag har jättemånga som väntar...argh!

                     Scrubs äger!!

Magnum Ego

Jag är så fruktansvärt sugen på glass just nu. Eller ja, jag kan tänka mig allt som e onyttigt med choklad på. Men som tur är har jag en Jimmy som går att mutas med det mesta så jag ska snart få min glass.
Vilken glass saknar ni mest?
Jag blir så irriterad ibland när dom tar bort en glass efter bara en säsong, Som Magnum Ego till exempel. Jag ÄLSKAR den glassen. Jäkla skit att den togs bort!
Vilken glass saknar ni mest?

vindögd

Oj, nu har jag skrivit så länge att jag blivit vindögd. Dags att vila lite från datorn och koncentrera sig på TVn istället, ha ha! Nej men det är ju måndag och då händer det mycket på TVn, Two and a Half Men, Chuck och My Name is Earl. Ska berätta lite senare vad som hände i helgen. Har varit så sur på internet  senaste tiden för jag kan inte ladda upp några bilder. Mobilt bredband suger verkligen för det går så seeeegt. Men men, mer senare.  Ska käka lite thaimat nu...

Asien del 3

Vi kom i alla fall till Khao Sok och där stod dom, Mattias och Martina. Dom hade varit ute och rest sen i Oktobber och eftersom dom hade lite tid innan Indien kom dom och hälsade på oss. Coolt! Den kvällen blev det barbeque med räkorna och kycklingen vi köpt i Taku Pa. Sen gick vi till Freedom Bar där Ja jobbade. Han hade kommit tidigare på dagen och vi blev så satans glada av att se honom. han spg likadan ut som när vi senast såg honom. Samma smajl och samma Bob Marley T-shirt. Ja i egen hög person! Den baren har alltid en stor eld tänd som alla sitter omkring och pratar. Jättemysigt! Samma stora hund som var där för några år sedan var fortfarande vakt och allt kändes som vanligt!

Jag, Martina och Mattias

De kommande dagarna träffade vi alla gamla bekantskaper, vi träffade han som tattuerade halva Jimmys kropp med bambutatuering, vi badade med aporna och deras babys i "monkey hole" och vi åkte nedför floden på gummiringar. Precis som förut! Jag och Jimmy älskade det och jag tror även hans familj uppskattade det. Vi fick rabatt på allt och vi fick gå in gratis i nationalparken om vi ville. Dom var verkligen underbara folket i Khao Sok. Efter några dagar bestämde vi oss för att åka upp till Ratchaprapha Dam.

 
                                                  En liten cikada

Bar dekoration

Det var verkligen kallt i Khao Sok och vi sov med en massa kläder och filtar. Kallt, men mysigt!

Det är en gigantisk damm dom bestämde sig för att bygga för att få bättre vattenverk och mer el. Det slutade med att på botten av dammen ligger 5 byar och många djur dog när dalarna vattenfylldes. Men det är så jäkla häftigt att åka mellan bergstopparna och se alla grönska som väller ut från klipporna. vattnet har en mystiskt blå-grön färg och det ser så mjukt ut. Vi åkte båt en timme eller nåt och kom sen till vårt rafthouse. Det är som flottar på vattnet, byggt i bambu och det är så mysigt! Du hör vattnet sakta skvalpa mot golvet av hyddan och tidigt på morgonen hör du gibbonapor och fåglar alldeles utanför fönstretl Det är riktigt vildmark och där finns björnar, tigrar och elefanter. Första dagen åkte vi till Indiana Jones grottan. För nåt år sedan stod det om just den grottan i tidningen för det omkom 7 eller 8 stycken efter ett kraftig regnväder. Ni som inte vet, Khao Sok är Thailands regnigaste plats och dom dör grottorna e verkligen tajta på en del ställen. Först ser/luktar man bara en massa fladdermöss, syrsor som lever på fladdermössens spillning och äckligt stora spindlar som lever på syrsor, och sen helt plötsligt får man simma genom grottorna. Det är jätteroligt och man känner sig verkligen som Indiana Jones. jag tror grottan är runt 1 km lång. På kvällen blev det lite mat, den klassiska helstekta fisken och den supergoda curryn. Nästa morgon var det att gå upp tidigt för att försöka se lite djur. Jag och Jimmy var dock de enda som kom upp och vi såg faktiskt en Hornbill(en stor fågel) ett gäng Makaker(apor) och vi hörde Gibbonapor överallt. Jag älskar det ljudet, gibbonapors tjoande och sång tidigt på morgonen. Det skänker lugn i hela själen. SÅ vackert! Dagens sista utflykt var till en utkiksplats och det var fint. Ser nästan lite overkligt ibland. Vi hittade ännu en tarantella(hårig spindel) och det bodde tydligen en vid vår toa vid rafthouset! Någon glömde nog berätta det? På vägen hem var det ganska lugnt. Jag komme ihåg vägen hit. Vi var alla dyblöta av allt vatten som skvätte upp på oss och till slut slutade Ja skratta åt oss erbjöd mig sitta längst fram i båten. Jag torkade men resten av gänget kunde vrida vattnet ur kläderna. Ha ha!


Karin och P A

Den traditionella helstekta fisken

Tarantellan vid toan

En klassisk syn uppe vid dammen

Här bodde vi

vägen till hyddorna

Lilla trädet

Det var roligt att få visa Jimmys familj den stora dammen men nu var vi trötta. De sista dagarna i Khao Sok umgicks vi mycket med Ja. Vi nattfiskade igen med harpun och grillade. Jag satt och tittade på och smuttade på mekongen som e thailändsk whiskey. Ja visade oss nya och gamla tricks och alla var lika imponerade. kanske kan lära er ett vattentätt kort trick sen! Riktigt colt!


Thailändsk whiskey. Eller medicin som kom kallar det. Nej, jag vågade inte smaka

Men sen kom dagen och vi fick lov att åka vidare. Jag och Jimmy var så jäkla ledsna över att behöva åka men vi kommer tillbaka nån gång. Paiwaan skjutsade oss upp till busshållplasten och väntade med oss. Bussen var så klart försenad och helt plötsligt kommer Ja åkandes på sin moped. Han hade egentligen en guidning men han hade rymt. Ha ha, så typiskt honom. När bussen kom kunde ingen hålla tårarna utanför. Alla grät och kramade om varandra och pussade varandra. Det var verkligen känsligt och saknar dom så jäkla mycket! Det är verkligen min tredje familj! Men nu skulle vi ta oss till Phuket för de sista dagarna. Vi letade reda på hotellet Paiwaan lyckats pruta ned åt oss och vi hamnade i Patong. Jag hatar Phuket, Phatong, Kata mm. Där finns det bara tjocka bleka turister och detär inte det Thailand jag vill vara i. Men vi stannade där i 2 nätter och shoppade. Det var inte alls lika lätt som förut att pruta men vi hittade några snygga Ed Hardy tröjor, BAPE och jag hittade skitsnygga stövlar med klack. Shackrutiga!


Allvarligt...hur coolt hade det inte varit att ha en sån här hemma. Jag älskar den!!

Vi åkte även ut till Similian Islands.tidigt en morgon. Jag och Jimmy hade varit där tidigare men det är verkligen vackert. Synd bara att båtresan dit ska vara så lång och gungig. Jag har fullt upp på vägen dit att inte tänka på spyor. Jag hatar att åka speedboat. Men vi kom fram, snorklade lite, åkte till nästa ö och åt. Vi slappade lite, åkte till nästa snorklingsställe och sen blev det slapp på öde ön. Eller ja, det var det iaf förra gången. Nu var det turister överallt och hårt korallgrus överallt. Men det var ändå superfint! Sand som bara är puder och vatten som ser overkligt ut. Båtresan hem gick hur bra som helst och den kvällen var det Two Chefs som gällde. Karons bästa restaurang, Vi shoppade lite sen fick vi lägga oss för nästa dag började hemfärden. Puh!


Dennis e redo att hoppa i

Det tar på krafterna att snorkla och försöka andas riktigt

Underbart!



I am a flyyyyyy....

Vid 12 tiden på förmiddagen hämtade vi en tuk-tuk som skulle ta oss till flygplatsen. Jag lovar, ja har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Jag var inte alls beredd på att chauförren skulle åka strandremsan dit, trodde han skulle ta motorvägen. Vi kom till flygplatsen en kvart innan incheckningen skulle stänga. Jag var så rädd för att vi skulle missa allt. Thailändare vet man ju aldrig riktigt med. Me vi hann och vi flög vidare mot Malaysia och Kuala Lumpur där vi skulle vänta på nästa plan. Vi gick på en food court på flygplatsen och beställde lite olika mat. Ingen var väl någon favorit. malaysia är lite som Kina, man äter det som ätas kan. Ingen favorit för svenskar. Men sen flög vi vidare mot Abu Dhabi och väntade bara en timme innan flyget till Munchen gick. jag sov större delen av resan hem och i Munchen bytte vi till flyg mot Arlanda där vi landade 9 på morgonen. Jimmys familj hade bil så vi tog tåget till Gävle där Zeb, syrrans kille, mötte upp oss med vår bil och sen åkte vi hem. Vi var så trötta efter 3 flygplansbyten och flera timmars väntanden på flygplatser. Ha ha, på en månad hade vi varit på en tysk flygplats 4 gånger. De ni!!


Nej, den här resan var riktigt roligt!

Ska ni till thailand nån gång, besök Khao Sok och hälsa från Jimmy and Malin. Det ligger bara några mil från Kao Lak!


som sagt...bilder kommer. lite segt nu bara


Asien del 2

Jag tänkte jag skulle fortsätta med den andra delen av asien resan vi gjorde i januari.



Efter att suttit på flygplatsen i Bangkok i 3 timmar gick äntligen flyget ned till Phuket. Jag och Jimmy var så förväntansfulla för vi hade pratat med Phaiwaan i mobilen och bestämt att de skulle hämta oss vid flygplatsen och köra oss till Smiley. Vi skulle sova där över natten och sen ta oss vidare till havet eftersom det blev så sent. När vi gått igenom passkontrollen mötte vi upp 2 killar som visade oss till minibussen. Jag fick kolla efter många extra gånger på en killen. Han såg ut som Bao, Paiwaans man, men ändå inte. Det var ju ändå några år sedan vi var där men så lost kan jag väl inte vara? Jag försökte prata med honom men jag hade ingen röst. Min hals krånglade och på kvällarna gjorde den verkligen ont. Jag hostade och hade även feber. Men det spelade ingen roll för jag var på väg hem. Det är svårt att förklara men Khao Sok och Smiley har alltid varit som hemma för mig och Jimmy. Där har ni det äkta Thailand. Inte dom där falska pengaslukande thailändarna, utan de äkta människorna med det äkta leendet. Vi var där i 2 månader förra gången och alla visste vilka vi var och det var ofta folk hejade på oss och vi hade ingen aning om vem det var. Oftast stannar turister bara 2-3 nätter och åker bort på utflykter, så vi var lite speciella. Vi fick låna Smileys egna kanot, blev skjutsade ned till floden och gjorde vårt egna lilla äventyr, helt gratis. Vi åkte gummiringar på floden, helt gratis. Vi blev bjudna på middag, tältade ute i regnskogen, harpunfiskade med pannlampa mitt in natten, blev bjudna på bröllop och var även på en begravning.


Det var skumt! En kille som jobbade på Smileys, hans mamma, pappa, och lilla kusin var med om en mopedolycka. Det var bara pappan som klarade sig men vi blev tillfrågade att gå på deras minneshögtid. Vi blev såklart chockade för det var inga vi kände. Men de insisterade på att vi skulle följa med så med en tung sten på bröstet gjorde vi det. Ni vet ju hur begravningar i Sverige är, mörka och deprimerande. Vi hade dom tankarna i huvudet så vi fick en chock när vi kom dit. De två kistorna stod framme på en scen med blommor, rökelser och ljusslingor som lindade sig runt kistorna. Allt under ett stort "partytält" Sen var det bord och stolar utställda och människor satt och åt och drack, sjöng och spelade tärning, kort och skrattade. Det var så långt ifrån en svensk begravning man kunde komma. Vi tittade storögt omkring oss och kände oss riktigt vilsna. Men alla kom fram och tog i hand och tackade oss för att vi kom. Vi kände ingen. Det var så fint utav dom. I 7 dagar samlas alla och minns den avlidna. Pratar minnen, äter gott och har roligt. Sen efter 7 dagar bränns kroppen och begravs. men just det att dom verkligen minns och pratar om den döda...de gråter men sen skrattar dom för dom kommer ihåg något den avlidna sagt eller gjort. Alla kramar varandra och alla är välkomna. Det var så fint och jag är oändligt tacksam för att fått upplevt det!


I alla fall...hela vägen till Smiley sov resten av gänget, men jag satt vaken och tittade ut genom fönstret. Vi åkte genom Taku Pa och sen började den svängande vägen och alla vackra berg. det ska ni veta, Khao Sok är en utav världens finaste platser. Stora berg som helt plötsligt spränge upp ur marken, grönska så långt ögat når och Gibbonapor som väcker dig på morgonen. Det är verkligen paradiset! Vi kom fram till Smiley och där mötte den riktiga Bao oss, han som kört oss hade varit brodern. Vi gick till vår Bungalow och både jag och Jimmy hade världens fånigaste flin på läpparna. Vi var hemma! Det kändes verkligen underligt. Helt plötsligt var vi tillbaka. Så många gånger hade vi pratat om det och drömt oss tillbaka och nu var vi här. Hemma!


Nästa morgon kom paiwaan och gav oss en riktigt hård kram. Hon e så underbar. En jätteliten thai men med världens största hjärta. Vi åt frukost och gick sen en liten rundtur på byn. Det mesta var sig likt och det var några som överraskade vände på huvudet när vi kom gåendes. Det kändes så jäkla skönt! Vi träffade Sao som vi umgåtts med en hel del men tyvärr var inte Ja där. Ja var vår guide de första gångerna. Han var nybörjare då och kunde väldigt dålig engelska. Men vi fastnade direkt. Ja var helskön. Alltid något tricks på G och han var alltid glad. Så i 2 månader tog han med oss på en massa saker och vi hade verkligen jätteroligt! Vi fick höra av Paiwaan senare att hon lurat Ja. Vi åkte ju till en liten ö en timme därifrån och då hade hon sagt till Ja att vi åkt hem igen. Han hade blivit jätteledsen. Stackarn!


Men vi åkte iaf till Koh Kho Khao(eller hur det stavas) en ö utanför Taku Pa och det var helt underbart. Vi bodde på ett jättefint hotell som Paiwaan lyckats pruta ner till halva priset och det var verliken bara vi där. Ön hade tydligen drabbats hårt av Tsunamin och efter det hade bara några hotell byggt upp igen. Så det var vårt hotell, sen fanns det 2 till på varsin sida med 8 minuters gångavstånd.Det var jättefint och det var skönt att vara vid havet, äntligen. Vi spenderade dagarna med att bada, sola, äta och dricka Gin&Tonic. Jag och Dennis spenderade visserligen några extra timmar uppe på rummet med feber och knaprade alvedon och penicillin. Jag tror det är första gången jag är i Asien och inte är sjuk av för lite mat och vatten. Den här gången var jag faktiskt sjuk med feber, halsont och hosta. Typiskt! Men det gick bra ändå! Vi var där i 2 nätter tror jag sen kom Paiwaan, Bao och barnen och hämtade oss. De åt lunch med oss och barnen fick leka lite i poolen. De känns verkligen som riktiga vänner nu. I vanliga fall om en thailändare äter med dig är det redan bestämt att turisten betalar. Dom vägrade!


 
                                                                       


Paiwann


Bao




 
Vi åkte in mot Taku Pa sen och Dennis stannade till vid doktorn för att få lite medicin. Tycker lite synd om honom för han var sjuk nästan hela resan.


Men sen är det ju som vanligt turister, dom ska alltid ha det bästa. jag kommer ihåg förra gången när jag hade fått herpesinfektion i ögat (ja, det går tydligen?) Men tro mig, det har inget med könssjukdomen att göra. Alla har herpesgrejen i ögat men det är bara ibland den kommer till liv. Efter 2 veckor såg jag mörbultad ut på ena ögat och fick springa till doktorn hela tiden. I Chiang Mai ville dom tom lägga in mig. Önskar nästan jag hade gått med på det. Jag käkade piller konstant i 3 månader och var hos en doktor i varje land jag besökte. Sen i Asien e dey ju så att västerlänningar går alltid före, oavsett! Jag kunde se ett väntrum fullt med sjuka barn, svaga gamlingar men jag fick alltid gå före och man känner sig så svinig. Jag fick en utskällning i Malaysia för att jag inte gått till en doktor innan och jag kunde bara nicka och skratta lite tyst för mig själv. Tro mi, jag hade varit hos flera doktorer inna. Men i Asien ger dom helldre för mycket mediciner och några allergipiller i fall att, istället för att riskera att ge för lite. När jag kom hem till Sverige fick jag lite fler pilleroch salvor men sen blev det bra. Men nu har jag istället ärr på ögat så jag ser suddigt på ena ögat. Hade jag bara lagt in mig på sjukhuset i Chiang Mai hade det kanske varit bra, men vem vill lägga in sig för en ögoninfektion?


Men men, Dennis var förkyld men sjuksystern hade tvingat honom att ta ett blodprov, han var ju turist och turister ska ha VIP behandling. Dock fanns ju ingen läkare som kunde tyda blodprovet så han skulle komma med bussen snart. Vi satt där i en timme eller nåt sen fick han medicin och vi åkte vidare mot Taku Pas marknad. Det var nämligen så att i Khao Sok väntade Mattias och Martina på oss. Så vi stannade till och handlade lite grillsaker för ikväll skulle det bli fest. Det här kändes skumt. Först hade vi tagit med Jimmys föräldrar och bror till kaho Sok, vårt drömställe, och nu skulle mitt ex och hans flickvän komma dit. Jag hade inte träffat honom på flera månader och nu satt han på Smiley och väntade på oss. Skumt! Men jag såg verkligen fram emot att få visa upp vårat Khao Sok för alla. Jag var så jäkla stolt över att alla var där!

Puh, nu blev det mycket så jag delar upp det här. Nästa del kommer sen....

Oj, va segt det tog att ladda upp bilder...ska försöka igen sen


Världens bästa fredag!

Jag e helt skakis, hoppar upp och ner och skriker rakt ut. Jag e så glad!!!

jag satt här i soffan, mobilen ringer och jag ser att det är ett utlandssamtal. Mamma, tänker jag på en gång!
-Hej, de e Malin!
BAM!
Det var från Haag, Haag i Holland!
Skit va paff jag blev. jag sprang till TVn och slog av den, sprang runt i hela lägenheten och pillade på precis allt.
Det här var ju stort!
Det var iaf mamman i min favoritfamilj som ringde och hon var verkligen jättetrevlig. Det kändes jättebra att prata med henne och vi skulle prata mer i helgen.

Fatta, jag är ett steg närmre Holland.
Äntligen!
Jag vet att jag tar ut alldeles för mycket i förskott men jag kan inte låta bli att drömma. Än är absolut ingenting klart men jag vill verkligen!




Hypnos



VARNING

Observera att personer som:

  • Mår dåligt
  • Har psykiska problem
  • Är deprimerade

Inte bör titta på tv-klippet om hypnos.


Uno Janhagen, leg. psykolog, samt leg. psykoterapeut:

- När du befinner dig i ett transtillstånd är du oerhört mottaglig. Därför bör inte personer som mår dåligt titta på detta klipp. Om detta ändå skulle ske bör du ha en professionell som kan hjälpa dig om något händer. Hypnos kan ta fram traumatiska och jobbiga händelser som finns lagrade i ditt minne.


Om du har problem, eller mår dåligt avråder vi dig starkt från att titta och istället söka professionell hjälp.




Ja, vad tror ni?
Jag tror absolut på hypnos men jag tänkte testa er. Inget ljud på datorn!!! Jag skulle vilja bli testa bli hypnotiserad och kunna släppa ut allt. Vi har alltid så mycket inom oss som v bara stänger in och gömmer. Skulle behövas en rensning då och då!

Lärarvikarie

OK!
Nu ska jag berätta för er om något skumt som hände i augusti förra året. Jag var ute i jimmys föräldrars trädgård i Jubberud när mobilen ringde. Det var min gamla svenskalärare från högstadiet som berättade att han skulle bli pappa och undrade om jag ville hoppa in för honom på Bjursåsskolans högstadium i 2 veckor. Jag kommer ihåg att jag bara gapade, svarade ja och i nästa sekund ångrade att jag svarat ja. Herregud, jag som språklärare på högstadiet? Hur skulle det gå till? Jag var 22 år, hade noll erfarenhet av läraryrket och inga som helst planer på att få några. Nu ringde gamla svenskaläraren på lördagskvällen och på måndag skulle jag stå framme vid tavlan. jajks!

Jag hade sån ångest den där måndagen. Alla vet att jag var inte den bästa på att hålla på skolnärvaron. Dom skämtade till och med om den på avslutningsmiddagen! Dagen började med ett möte och helt plötsligt satt jag och disskuterade med lärarna, några av mina gamla lärare, om elevernas framtid och deras svårigheter. precis som dom hade gjort med mig. Jäklar vad jag kände mig malplacerad. Jag kom alltid för sent och en tid ringde även en lärare och väckte mig för att jag skulle hinna i tid till skolan. Dom gjorde så mycket för mig, lärarna, men jag fattade ju ingenting på den tiden. Jag tyckte bara allt sög och var pest & pina. Ändå lyckades jag gå ut med 245 poäng.

Hur som helst... Jag hade ansvaret för 6-9 i franska, tyska, svenska och engelska. Första dagen skulle jag tydligen haft SO åxå men det hade dom glömt berätta...puh! Lucky me!
Det roliga är att jag läste tyska i 6:an och halva 7:an och franska har jag aldrig läst. Men det skulle tydligen gå ändå. I början gick allt bra när jag kunde följa läroböckerna och min lilla cd-skiva med övningar. Men sen försvann nästa läro cd och jag var dödsdömd. Ingen lärare visste vart den var och eftersom jag inte kunde varken franska eller bra tyska var det kört. Med 6:orna gick det bra men högstadieleverna blev bara allt stöddigare. Jag hade sån ångest inör varje dag och gömde mig helst uppe på lärar rummet. Jag skrek och skällde varje dag och de anklagade mig för att vara en helt onödig franskalärare. Jag tog åt mig men sen insåg jag hur värdelösa dom egentligen var på det språket. Jag frågade klassen hur många som visste vad mamma & pappa hette på franska och 3 tjejer räckte upp handen. Det var så illa...jag, som aldrig läst  tyska, visste mer än 7:orna som läst franska i ett helt år. Men dom var så stöddiga de små liven, särskillt tjejerna, Var riktigt skönt att å sätta dom på plats faktiskt, ha ha! Får man säga så? Men efter 2 veckor var jag precis slut och när min lärare erbjöd mig en vecka till, tackade jag glatt nej. Jag var färdig med de små snorungarna!

Nej, att vara högstadielärare var faktiskt riktigt roligt men det är nog inget jag ska göra igen. Är inte riktigt redo att komma tillbaka till skolan igen. Men jag känner mig så jäkla stolt över att JAG var den som fick erbjudandet om att hoppa in för min högstadielärare. Det var ändå snart 10 år sen jag gick ut 9.an (HJÄLP) men ändå fanns jag där i hans tankar, Bockar och nigar!!
Det var en upplevelse och jag är stolt!

Men det var skumt...

IIIH

Jag hann precis se på min MSN att jag ått ett mail från en utav familjerna i Holland men sen la Hotmail ner. Jag kom inte in på mailen! Jag ringde syrran och bad henne försöka men det var samma sak med henne. Hotmail fungerade inte. Jag höll på att slita av mig håret. It's my life we're talking about!! Men till slut kom jag in och jag blev så glad, så glad. Hon gillade mitt brev och ville intervjua mig nästa vecka. IIiiih, fatta va coolt! Jag vill verkligen att det här ska funka nu. Kommer inte kunna slappna av på en vecka nu. Jäklar va glad jag blev!! Håll tummarna nu!

Ha ha, mamma ringde från Mexico idag men jag såg bara att det var ett utlands samtal. Min första tanke var Holland eftersom jag hållt på och sökt jobb idag så jag gav till ett skit fånigt tjut innan jag svarade. Men mamma berättade att hon hade det jättevarmt och skönt. Och vet ni vad hon ska göra i morgon? HOn ska få bada med delfiner!!!!! Jag e så avundsjuk. Fy va underbart att få simma med såna vackra varelser!

Det är lite kul med dialekter. Jag kommer ju från Dalarna men jag ändå lyckats bli av med det mesta dalmålet. Jag anpassar mig efter platsen jag kommer till. Skulle jag flytta ned till Skåne skulle jag antagligen prata skånska efter en månad. Men min syster...hon har börjat prata som Gävlebor gör. Precis som Zeb, hennes kille. Det låter så roligt!


jobb jobb jobb

Fy, jag har sån jobbångest!  Varje dag läser jag om människor som blivit varslade och får sänkt lön och allt känns bara så hopplöst! Vill ju ha ett jobb  men jag hittar ingen motivation. Har dock sökt 2 jobb idag,, båda som au-pair i Holland. Jag har ju inget att förlora så det e väl bara att pröva. Det var en familj som bodde 2,5 mil utanför Amsterdam och sen var det en familj i Haag, båda svenska.  Holland har ju som ni vet, alltid varit lite av en dröm så varför inte? Vi lånade till och med hem böcker förra året och försökte lära oss holländska. Det var inte det lättaste. Dom har så många konstiga ljud för sig och tycker ni skånskan e grötig ska ni höra holländska. Pjuh! Men det hade varit skoj och jag ska ringa den ena familjen i morgon och prata lite mer. Dom verkar roligast för dom pratar bara engelska hemma och där får man en egen 2:a i närheten av familjen. DÅ får jag lära mig 2 språk samtidigt!

Idag har det snöat, buuuuu! Jag vill ju ha vår nu!!!!!!!

Why won't you listen to me?


har du sett henne?

                       

Love it!

the perfect woman!

Såg hennes bilder på Facebook...wow! Hon e verkligen för vacker!

Claudia Lynx ladies and gentleman!




yeak!

Nu har min choklad kommit, och det var gott! Mindre god var panpizzan jag värmde på. Tyckte den luktade konstigt men sen när jag smakade...OMFG! Den smakade så jäkla äckligt...Jag kollade datumet på förpackningen: 021008! Inte undra på att det smaka bajs. Fy, de va så äckligt! Äckligt, äckligt, äckligt!
.
Ska tvinga Jimmy att titta på It's always sunny in Philadelphia ikväll. Åh vet ni? Det var nytt avsnitt av Scrubs idag. J.D har fått barn! Whohooo!!

Gonatt babes!

Nuts on its way!

Meine Damen und Herren...the choklad is on its way!
Ha ha!
Jag har beställt en chokladkaka med helnöt av Jimmy. En liten nöt itll den lite större nöten!
Oj, va dålig humor jag har just nu.

Jag har varit så uttråkad idag och jag har inte kommit på någon inspiration till att aktivera mig. Solen lyste idag så jag och dogsen gjorde ett försök att gå ned till vattnet, men satans va det blåste. Varken jag eller hundarna gillade det så vi kröp tillbaka in i lägenheten. Har kikat runt på alla onödiga internetsajter som inte inte gör någon riktig nytta och ätit makaronilåda precis hela dagen. Men nu e chokladen på väg. Jimmy slutar om några minuter och efterom han snodde mina cigaretter idag blev han straffad.
Mohaha!

En märklig sak hände när jag satt och tittade på nyheterna ikväll. Först var det riktiga nyheterna men sen kommer ju de lokala nyheterna. Jag satt och lyssnade och helt plötsligt börjar dom prata om Skövde på nyheterna.
What?
Jag var ju så inställd på att det var Faluns lokala nyheter. Det kändes precis om att jag satt i vår lägenhet i Herrhagen så efter att ha tittat mig omkring och skakat tillbaka hjärncellerna i sina rätta positioner, insåg jag ju att jag faktiskt befann mig i Lidköping. Det var skumt!

Har läst en artikel på Aftonbladet Plus om hur man får tvättbräda på 4 veckor. Nja, låter lite suspekt tycker jag. Men jag tror jag ska pröva. Det kan ju inte bli värre, ha ha!
Men först lite godis!

I morgon är det premiär för Britneys nya singel, If You Seek Amy.
Har fortfarande inte förstått varför det blivit så mycket liv om refrängen. Har lyssnat flera gånger men jag hör aldrig att hennes lilla ordlek skulle få det att låta som: Fuck Amy?
Eller...


TV-tablå

Kör igenom några program jag sett senaste tiden...

*Smallville
Tyckte inte alls om den här serien i början men nu e jag fast. Varje dag klockan tre på sexan. Först har vi ju big boy Clark. Lite cheesy men hans rådjursögon kan smälta vem som helst. Blir bara så irriterad på att han aldrig tar tag i sitt och Lanas förhållande. Sen har vi ju bad boy Lex. Där har vi något att dregla över. Vet inte riktigt vad det är just med honom men varje avsnitt önskar jag att något kunde slita av honom tröjan.

*Highlander
Oj oj, jag vet inte ens vart jag ska börja? Visst att Smallvilles handling kanske inte en den bästa, men det är bra filmat i alla fall. Highlander är bara ett enda stort skämt. Taskiga effekter, värdelösa skådespelare, en hjälte som är 400 år gammal? Nja, inte så bra! Ändå kan jag inte sluta titta och skratta åt allt.

*Cheers
Ännu ett värdelöst program men har ni inte sett...lilla, lilla Woody e ju med. Han är en utav mina favoritskådisar men han e ju så liten! Och så söt! Man vill bara nypa hans kinder och pussa honom!


*It's always sunny in Philadelphia
Den här serien e sjuk! Riktigt sjuk men så jäkla rolig! Har hört mycket om serien men aldrig orkat brytt mig om att se den. Nu har jag sett några avsnitt och jag bara gapar varje gång. Vad får dom all energi ifrån? Dom e ju överallt, hela tiden och på alla sätt. Den ena ideen e värre än den andra och jag förstår inte vad dom får allt ifrån. Ni måste verkligen se den för man blir helt chockad efteråt. Bara att titta på dom gör mig helt slut!

*Ally McBeal
Är man uppe sent på vardagarna kan få se den här magiska serien, helt utan reklamavbrott. It's a dream come true! Vem älskar inte Ally? Hennes knasiga ideer, konstiga miner, dansande bebisar, ledmotiv, inre röster...hon e så mysig! Igår handlade det om enhörningar. Någon hade fått sparken för att han sett en enhörning och det visade sig ju att även Ally sett en som liten. Jag vet inte, men när jag ser på Ally McBeal känner jag mig som liten igen. Fantasierna börjar leka igen och det känns som att allt är tillåtet. Jag saknar verkligen den serien. Det var en utav de bästa, någonsin!

Vilka serier gillar ni?


Sen måste jag bara säga det...tv-hallåan på kanal 6 kan kläcka ur sig riktigt konstiga kommentarer ibland. Det är flera gånger jag och Jimmy bara tittat på varandra och frågat oss om man verkligen får säga så i TV? Tänk på det...

Sol

Jag tror ingen undgått att höra den här låten och drömt sig bort till havet och värmen. Apollo reklamen som garanterat för en att räkna på ekonomin...har jag råd?

                              

Dagens mys låt

                                 

En så mysig låt att lyssna på med Mp3. Bara lägga sig i sängen, blunda och njuta...
Jag hittade bara live versioner av den på Youtube men den här verkade bra. Har fortfarande inget ljud på datorn så jag hoppas kvaliten e bra?!
Visste ni att Depeche Mode kommer till Arvika i sommar? Ännu en grej man skulle behöva se

Hultan

har gett mig fan på att vinna biljetter till hultan och The Killers...gå in på kenzas blogg och kolla. Jag SKA vinna det här...

My miracle drug!

Yes, yes yes yes...YES!

U2 kommer till Sverige i sommar.  U2  det har alltid varit min dröm att få se dom live. Ett utav världens bästa band kommer till Ullevi den 31 juli, biljetterna släpps den 13 mars och jag har inga pengar. NEEEIN! Vi får hoppas att det finns biljetter kvar tills jag får pengar för jag ska banne mig dit.

det är mycket som ska hända i sommar. U2, Peace & Love, drömmer om O.Z.O.R.A Festival och blir det inte det vill jag ner till Holland en snabbis. Vill ha en riktigt semester i sommar, utanför Sveriges gränser.  Ni som inte varit i Holland måste åka dit. Det är så mysigt med alla kanaler och konstiga hus och ett utav världens trevligaste folk. Alla är glada och det låter som att dom sjunger när de pratar. Nån gång skulle man försöka sig på en flytt dit...

Dagens låt



You just gotta love it!

Juno

Ska gå och sova på mitt loft nu, de e så mysigt! Har äntligen tittat på filmen Juno nu och jag älskar den. Den var så söt o charmig. Har hållt den i handen flera gången på videoaffären men aldrig lyckats komma till skott. Vilken familj! Ha ha! Skön film. Sen såg jag att på tv4+ går den där filmen med natalie Portman som jag berättade om förut. Den heter Where the heart is och jag rekommenderar den verkligen. Det är en till söt film, som Juno. Vilket sammanträffande att filmen jag inte har sett på många många år helt plötsligt går på TVn, 3 dagar senare. Weird!!

Nej, natti natt på er!!

melodifestivalen

Nu e vi uppe i Jubberud och har ätit goda tunnbrödsrullar och såg på Melodifestivalen. Jag missade förra veckans deltävling och jag e helt mållös. Star Pilots...vad gör ni? Har ju hört alla säga att deras låt är ett plagiat men ingen har kunnat sagt från vilken låt. Dte tog mig 4 sekunder för att inse att dom rippat Velvets låt totalt. Jag menar, de e ju nästan samma ord till och med. Att dom ens vill ställa upp med en sån låt? Det kunde v'äl vem som helst ha förstått att det skulle bli liv om. Kanske var det som var meningen? Jag vet inte, lyssna och dom själva...




Sen undrar jag va f'n Ugglas gör där. Visst, det kan väl kanske vara en fin låt men den passar ju inte allsi en melodifestival. Jag tyckte om Red Fox och deras reaggelåt. Men min favorit var nog Velvet. Fattar inte att hon inte lyckades gå vidare?

Vem vinner då? Ja, jag tror nog EMD vinner faktiskt!

party

Oj oj, idag gör huvudet ont! Drack inte alls så mycket igår men jag antar att kroppen inte håller med? Vi hade i alla fall jätteroligt på Stadt. Perfekt musik och fullt med folk. Vi träffade några av Jimmys arbetskamrater och vi dansade som galningar, ha ha! Är det bra musik så finns det inga spärrar. Tur dom inte har kameror där! Å då och då körde dom Sensation låtar och både jag o Jimmy lyste upp. Vilka flashbacks! När dom stängde drog vi oss hemmåt och sen vaknade jag med världens huvudvärk. Jimmy började jobba i morse vid 6 och sen vid 3 hämtade han upp mig och vi åkte ned på stan och köpte mackor på Elake Måns. Nu slappar vi i soffan men ska väl åka ut till Jubberud senare och titta på melodifestivalen. Men igår var en riktigt lyckad kväll!




  

Lilla farmor

Jag har känt mig lite bakom hela dagen, kan inte få farmor ur mina tankar.

Min farmor var världens goaste! Hennes lilla skratt var så härligt och hon hade alltid urklipp ur hennes Allers tidning till oss. Så fort hon läste någon liten artikel om djur klippte hon ut den och visade mig. Vi brukade gå ut med Panjo, min fabrors hund, och jag kände mig alltid så vuxen när jag fick hålla i kopplet. Varje gång vi kom hem till henne letade vi igenom högen med Allers tidningar och satte igång med pysselsidorna och korsorden. När vi barn fick sova över fick vi hela övervåningen för oss själva och vi kunde göra vi ville. Rota igenom vinden eller bara leka med figurerna i Jesus krubba som brukade stå framme året om. Det var mysigt!

farmor började må dåligt och först trodde läkarna att det var något fel på nån skörtel men sen visade sig att det var cancer. Jag blev så paff. Min farmor hade cancer? Sånt hände ju inte min familj! I början kändes allt lite overkligt och varje gång mamma satt i telefonen eller hade varit med farmor till läkaren, satt vi som på nålar. hade det blivit bättre? Jag minns att jag satt och letade tecken i mamma ansikte på att hon hade något positivt att säga. Men det hade hon aldrig. Tiden gick och farmor blev allt sämre. Hon blev så smal, hon mådde illa hela tiden och till slut kunde hon inte gå själv. Jag kommer ihåg en sommardag när hon svängde in med bilen på vår gård och hon var så lycklig att hon kunde åka bil själv och ta sig ut ur sitt eget hus. Hon såg så lycklig ut. Det var sista gången jag såg henne utanför sjukhuset och sitt hus.

Hon låg på sjukhuset några veckor innan hon dog, men det gick ganska fort tror jag. Minns inte allt längre. har förträngt. Jag vet att första gången jag hälsade på henne var med pappa och det var så hemskt. Hon bara låg där i sängen och sa ingenting. Jag försökte prata med henne men hon var så borta. Så fort vi kom utanför hennes dörr kom tårarna. Det där var ju inte min farmor! Men sista gången jag träffade henne var riktigt bra. Hon var pigg och hon skämtade. På bordet bredvid hennes säng stod kort på några hundar. Farmor älskade djur. mitt sista minne av henne var när vi skulle gå. prästen och hans fru hade kommit och satt sig uppe vid hennes säng. Hon bara puttade undan dom och gjorde klart för som att nu skulle hennes barnbarn få en kram, banne mig! Jag pussade henne på kinden och det var det sista jag såg av henne. 2 dagar senare var hon död. Jag är så glad att jag var där den dagen.

 Det var jag som svarade den där natten i slutet av juni. Dom frågade efter min pappa och jag gick upp för att väcka dom. Sen sprang jag ned i mitt rum och grät. Jag visste ju vad som hade hänt. Det behövde ingen förklara för mig. Farmor höll på att dö...pappa, hans bror och farfar åkte till sjukhuset och satt med henne under hennes sista timmar. Jag ville verkligen vara med men dt kändes som att det var deras stund. På morgonen åkte vi in till sjukhuset och skulle säga hej då till henne. Jag minns att dörren in till henne öppnades och jag fick panik, ren panik. kroppen som låg där inne tillhörde inte min lilla farmor. Det var bara ett skal. Alla säger ju att döda människor ser så fridfulla och lugna ut...jag håller inte med. Mamma höll i mig och vi gick in tillsammans. jag rörde vid hennes kind men det var inte värt det. Min farmor var hon somjag hade kramat om 2 dagar tidigare. det här...det var bara tomt!

Den kvällen kunde jag inte sova ensam. Bilden av den tomheten som hade tagit över henne gjorde mig så rädd. Den hemsöker mig fortfarande när jag sluter ögonen ibland. Jag ska aldrig mer ta farväl av en redan död människa. Jag vill bara ha levande minnen i mitt hjärta. Som farmors skratt...det glömmer jag aldrig!

Så i morse när jag vaknade efter min dröm om henne, kändes det bara så hårt. Jag har aldrig drömt om henne på det sättet förut. Det kändes så nära och så verkligt. Jag kände verkligen hennes lilla kropp och jag hörde hennes röst. Hon var där! jag försökte somna om, jag ville verkligen tillbaka. Jag har inte träffat henne på så många år och nu var hon helt plötsligt varit så nära. Det var så surrealistiskt. Jag lyckades inte somna om och nu saknar jag henne så jäkla mycket.

Lilla farmor...


Party tonight!




Ha ha, jag lyckades få med mig Jimmy ut igen. Trance clubbers kommer till Stadt och jag lyckades missa dom i Falun förut. Deras musik e så grym! Jag har hoppat omkring här hemma hela dagen, provat ut kläder, testat sminkningar och dansat lite framför spegeln. Måste ju fösöka få en bild av vad det är man gör egentligen där ute på dansgolvet, ha ha! Så nu ligger Jimmy o sover för han ska upp och jobba klockan 6 i morgon bitti och jag sitter och lyssnar på min Mp3. idag är det Alice in Videoland och VNV-Nation som gäller. Har många fina minnen till dessa två band. Ska gå iväg till Willys strax och köpa lite mat. Sen ska jag hoppa in i duschen och börja förbereda. Ibland tycker ag så synd om er killar som missar hela den här smink och kläder förfesten! Det är ju halva nöjet!!

Kvällens låt är från VNV och heter Chrome. En perfekt "gå hem från krogen" låt. Men ni måste fortsätta lyssna om den verkar lite seg för runt 2,40 kommer det bästa...tror jag, så e det på min Mp3 iaf. har ju inget ljud på datorn så jag gissar. Ni märker när det kommer...




Någon som ska med och vara kär till Håkan Hellström på Peace & Love i sommar? Så sjukt att lilla Borlänge har konkurrerat ut hultsfred. Kommer ihåg i början, då var den inte stor!!

Brutal and Effective

                                    

I think I'm beeing brainwashed♥


saknar..

Jag drömde om farmor i morse...jag såg henne på håll, sprang mot henne och kramade, hårt hårt. Hon kramade om mig lika hårt. Jag hörde hennes lilla skratt och hon berättade att hon tagit jättelång sovmorgon. Vi log båda två...saknar dig lilla farmor...
                                                  

remember remember, the fifth of November

Nu snart ska jag få försöka sova lite. Jag gick upp vid 4 idag för att åka ned till Malmö, vilket sket sig, och sen kunde jag inte somna om. Så hela dagen har jag gått som en zombie och tittat på klockan. Vid 7,8 på kvällen var det riktigt jobbigt. Jag ville ju inte sova något för då skulle jag inte vara trött sen när det gällde. Men som vanligt har klockan blivit för mycket så nu e jag inte trött längre. Ska göra ett försök iaf.

Kollade precis klart på V för Vendetta. Är lite klyven till vad jag tycker om den? Dom skulle nog kunnat korta ner den lite men jag gillar nog den. Kommer ihåg när jag och Jimmy såg den på bio. Efter en timme var båda så pissnödiga men vi tänkte att filmen borde ju vara slut snart. Det är bara att hålla ut! Men filmen är ju över 2 timmar så till slut fick vi tränga oss ut och gå på toa. men något jag stör migpå i filmen är Natalie Portmans engelska uttal. Det låter så fejkat. Hennes film, vet inte vad den heter, när hon föder ett barn inne på ett köpcenter, Wal-Mart?, och döper henne till America...den e så söt! Älskar henne i den! The Wal-Mart baby!



Sen håller datorn på att strejka igen. Ska försöka få den fixad i helgen. Har jag RIKTIG tur kanske jag kan få tillbaka ljudet....what a dream!!

Gonatt babes!


AAAAAAAH!

Jäklar va sur jag e just nu! Jag gick upp för 20 minuter sen och allt var klart och jag gick ut till bilen...men tror ni bil**** startat? NEJ!  Jag lovar att det var länge sen jag förbannade något så hårt och med så många fula ord. Är så trött på alla tekniska grejer som alltid ska krångla. Orkar inte...

Tanken var ju att jag skulle vara på väg mot Malmö nu men det får jag ju glömma. Jag som gått hela onsdagen och planerat, klottrar ner ett helt A4 papper men vägbeskrivningar och telefonnummer, handlat matsäck, noppat onda ögonbryn, tankat bil...och sen slutar det så här! Jag skrev ett SMS till Mirre och hoppas det ordnar sig för henne ändå. Hade jag bott lite närmre hade det kanske löst sig om jag kunde låna nåns bil, men nu är klockan inte ens 5 på morgonen och det tar 4½ timme ner till Malmö. Har inte mage att ringa och fråga nån. Känner inte så många här heller än. Jaja, jag får äte upp mina bananer och köra egen sminkning då!

Tänk den dagen man kan köpa en dyr splitterny bil och dator...


Roadtrip

Har ni sett Kenny Starfighter nån gång? Det går reklam om det programmet på TVn nu och just det klippet ser ju ganska skoj ut. Men jag har hört flera som sagt att det bara e barnsligt. Hmm, måste nog kolla upp det!

Har bara latat mig idag, tog en tur med hundarna men det blåste så kallt, Lidköping i ett nötskal! Men vi ska väl ta tag i lägenheten snart och försöka lokalisera förrådet så vi blir av med lite kartonger. Var tänkt att vi skulle åka upp till Falun och hämta resten av grejerna i helgen men det får nog vänta ett tag. Ingen brådska. I morgon ska jag åka ned till Malmö tiiidigt och helt själv. Fy, avskyr att åka bil i nya städer. Jag ska ner till Mirre och bli sminkad, hon utbildar sig till make up artist och jag ska leka provdocka. Sen ska jag försöka leta reda på Tropikhuset och lämna av några djur och även hämra upp en orm. Om jag hittar, det vill säga! Puh, jobbig dag! Men det ska bli kul att få kolla lite närmre på hennes utbildning för jag har själv funderat på att gå den. Jag tycker ju om att kladda med färger runt ögonen!!

     

Nu ska jag till Willys och handla diskpropp

Aftonbladet



Stockholm. Polismannen hävdar att han är oskyldig, men en video talar sitt tydliga språk när han kastar sig över den 15-åriga flickan. Fallet av brutal misshandel ska nu avgöras i en amerikansk domstol.

Fallet utspelade sig utanför Seattle i delstaten Washington i november, då polisen hade gripit två 15-åriga flickor misstänkta för bilstöld. Videon från övervakningskameran visar att den ena flickan förs in i ett rum i väntan på att fingeravtryck ska tas. Innan dörren stängs puttar hon av sig sin vänstra sportsko och sparkar ut den genom dörröppningen.

Den 31-årige polisen tappar fullständigt fattningen, rusar tillbaka in i rummet, tar tag i 15-åringen och drämmer in henne i väggen. Därefter vräker han omkull henne och sparkar henne mot kroppen samtidigt som han får hjälp av en kollega att låsa hennes armar bakom ryggen. Sekvensen avslutas med att han rycker upp flickan från golvet i håret och föser ut henne genom dörren.

En annan polis som granskade fallet nästa dag tittade på filmen, vilket ledde till att 31-åringen togs ur tjänst och att en internutredning inleddes.

En talesman vid sheriffkontoret i King County säger till tidningen The Seattle Times att både åklagarna och polisens internutredning kommit fram till att polisen använde "mer våld än nödvändigt". En domare har avvisat försvarsadvokatens begäran att videon inte ska få användas som bevismaterial.

Den 31-årige polisen har under sina åtta år vid sheriffkontoret i King County avancerat till vicesheriff. I sin rapport dagen efter misshandeln skrev han att flickans sko hade träffat honom på benet och skadat honom. Han riskerar nu att bli av med jobbet, om han fälls för misshandeln.

Flickan klagade efter misshandeln över andningssvårigheter men tillkallade sjukvårdare bedömde att hon inte var i behov av vård.

The Seattle Times skriver att polismannen har varit föremål för internutredningar vid två tillfällen tidigare; 2006 efter att ha skjutit ihjäl en schizofren man som stoppats för ryckig körning och 2002 efter att ha skottskadat en misstänkt biltjuv.



Ja, poliser tror att dom får göra lite hur som helst ibland. De står ju över lagen? Eller? Det värsta är att det kommer förmodligen inte hända något med den här polisen, filmen kommer säkert inte ens få användas som bevis och han kommer gå fri. Kanske får en varning i högsta fall. Jag tycker ofta det är så att om poliserna gjort något fel, kan vara hur tydligt som helst, så lyckas dom ändå alltid gå fria. Vilken jäkla bortförklaring han hade då: Hon kastade skon på mitt ben så pass hårt att jag blev skadad! Men snälla Herr Polis, har du inet bättre fantasi än så? Fy, jag hoppas verkligen den där tjejen får upprättelse...

She's back!

                                   

Inatt var det premiären av hennes nya turne och hon visade att hon är tillbaka. It's Britney bitch!
De hade varit så roligt att vara där för det verkade varit en riktigt show. Skönt att se att hon har roligt igen. Kommer hon till Sverige är biljetten redan bokad.

Vart ska man ta vägen?

Har sökt lite jobb idag men det är svårt. Ute på AMS sida finns inga jobb och jag har ingen skrivare till datorn så jag kan skriva ut ett ton jobbansökningar. Men jag känner att nu måste jag hitta ett jobb, annars blir jag knäpp. Jag behöver en lön och en sysselsättning. Jag behöver pengar så jag kan skaffa mig en lägenhet och ha lite kul. Nu e det ju så här...vi har gjort slut men vi bor fortfarande tillsammans. Lite krångligt ibland så det hade varit skönt med nåt eget. Men då e ju frågan:Vart ska jag hitta ett jobb? Jag har sökt både i Falun och Lidköping och kollat i Göteborg och utomlands. Jag  har ju inget riktigt som binder mig någonstanns men jag har inga pengar heller. Dom där jäkla pengarna ska då alltid sabba för en! Dagarna går åt till att drömma om framtiden och planerna omöjliga fantasier. Men nån gång kanske någon utav dom går i lås? Så om nån har ett ledigt jobb eller ett förslag lovar jag att personligen komma och ge han/hon en kram!

Inatt är det premiären av Britneys turne...hade varit grymt att vara där. Hoppas allt går bra nu!





Sweet dreams

Jag hade en sån bra dröm i morse...jag skulle lära mig dyka, Ami James var min instruktör...Do I need to say more?
Sen ringde bovärden på dörren...just när det började hända saker...världen e bra orättvis!





Shock

Nu har jag suttit på nätet och letat reda på en MASSA fina kläder och skor. På nåt sätt lyckas man alltid med sånt när plånboken bara innehåller brödsmulor. Jag var inne på Shocks hemsida och jag blev kär. Dom har så mycket fina dyra saker som jag vet vill flytta hem till mig. Kanske vid nästa löning?


How can you not love them



I love!

Gonatt!

Kents senaste skiva e riktigt bra. Perfekt "ta-det-lugnt" musik. Känner att det börjar bli dags att krypa till kojs nu. Det belv inte lika mycket plock med lägenheten idag som jag hade tänkt, men det kommer. Ska söka ett jobb som Maria tipsade om så håll tummarna nu. Det hade varit perfekt för det ligger kanske 5 minuter från lägenheten, Lyx!

Jubberudarna o Monkey kom och hälsade på idag. Hundarna kom ihåg varandra och på en gång var det full fart. Hon e så söt, Monkey...fortfarande ingen päls på huvudet o jätteliten. Vi blev bjudna på thaimat av Jimmys föräldrar och det var uppskattat. Köket ser fortfarande ut som en krigszon. Men i morgon ska det fixas till. Måste köpa lite grejer, antennsladd, lite verktyg mm. Sen gapar ju kylskåpet tomt som vanligt!

 

Nej, gonatt people!!!


Crazy outfits...

Det finns ju vissa människor som skiter fullständigt i vad andra tycker vad gäller deras klädval osv. Jag skulle verkligen vilja vara en utav dom. Kunna bära vilka kläder jag ville, oavsett hur konstigt det såg ut, och ändå kunna bete sig som vanligt. Jag avundas verkligen dom! Jag har alltid velat vara den som e konstig, velat sticka ut. Men jag saknar det där sista modet att våga. Jag är så fascinerad av alla Gothare, punkare och EMOs som vågar leva ut sina livsstilar fullt ut. Gothare har jag alltid haft ett gott öga till. Jag har alltid velat se ut som dom, en goth tjej kan vara så grymt snygg! Men jag får leva på mina sminkningar,de e det närmsta crazy jag kommer, ha ha! Men på ravefester kan jag våga spöka ut mig lite mer. Ravemänniskor e de bästa...dom dömmer ingen. Klä dig hur du vill, se ut hur du vill, dansa hur du vill...du e alltid välkommen. Ju konstigare du ser ut, desto mer uppskattad blir du. Det är den enda gången jag vågar gå ut på ett dansgolv och dansa helt själv, på ravefester. Det tar bara nån sekund sen har man hittat nya kompisar. Ett leende och man är inbjuden!

Det här är mina favoriter bland konstiga kändisar. Bai Ling brukar alltid hamna på värst klädda listan men jag älskar hennes stil...och vilken kropp sen! Sen har vi sköna Andre 3000 från Outkast. Han kan mixa allt och får det ändå att se coolt ut. Grym! Vilka e era favoritknäppisar?

     



 

Sen e det ju Bill Kaulitz...till att börja med så e han förbannat jäkla snygg, sen brukar han kunna komma med lite annorlunda outfits, men jag älskar dom. Hans stil på MTV EMAs var grym. Han ser inte riktigt riktig ut. Sen på Comet Awards...kolla in hans skor...Me want!!! Ska bli kul att se hur han ser ut inför nästa skivsläpp. Vi vet ju att han skaffat dreads men inget vet riktigt hur det ser ut än...spännande

   

ge mig skorna...

Trött

Så,nu e jag hemma igen!

Jag har haft en riktigt rolig kväll här i Lidköping. Det började me att vi åkte hem till Pontus och lyssnade på hans fullfjädrade gitarrspel...man måste ju börja nånstanns! Sen gick vi vidare till Stadt/Harrys...här i Lidköping säger man Stadt. Jag hade riktigt skoj och dansade och träffade roliga människor. Marie som jag träffade hemma hos Pontus var så skön och vi ska kanske ta en fika nästa vecka. En annan rolig sak var affisherna jag såg där inne...nästa frdag kommer Richi M och Johnny B med Nightclubbers, f.d Ibiza Tribute. Jag dansade mig svettig till dom på Harrys i Falun för ett par år sedan och de e oslagbart. Tänk er Ibiza me bongotrummor oasläckra dansare. Nästa fredag e bokad!

Jag fick sällskap hem från Stadt av Merca och det var kul att prata med honom. Han hade åxå varit i Kina så vi försökte bräcka varandra i berättelser om knäppa kineser. Men i morgon ska banne mig allt vara uppackat i lägenheten. Så nu e det dags att sova..


 

Godisregn tror jag et kallas?


Jag o Marie

 

RSS 2.0