grin maraton

Oj shit!
Vilket jäkla grin maraton det har varit nu. Det var ju säsongspremiär på Grey's Anatomy ikväll och jag har letat desperat efter avsnittet på internet. Inte för att jag brukar följa det, men jag hade hört att det avsnittet skulle vara supersorgligt. And you know I'm a sucker for cry movies! Hittade det till slut och inom 5 minuter satt jag och storbölade. Avsnittet var 84 minuter långt och jag grät nästan konstant. Var det inte för serien så ordnade Maddo resten. Jag tänkte att det var lika bra att köra på när jag ändå höll på att fixa vätskebrist. Fan va tomt det kommer bli utan henne! Jag pratade med syrran åxå under avsnittet så jag var inte ensam om att gråta floder.
Nej, det var jobbigt men de e banne mig skönt att grina ibland.

Go'morron!

Det är något lurigt i min kropp nu...något som vill ut och förstöra lite. Somnade frisk och snäll och vaknade sur och halvsjuk. Till att börja med hade jag en riktigt mysig dröm som mobil larmet förstörde, och bara det fick mig att morra. Sen är jag täppt i näsan, trött i kroppen, ont i huvud och hals. Jag förstår inte vad jag gjorde i natt? Ok, att drömmen var ganska lättklädd ibland, men jag höll mig ju varm! ;)



På jobbet försökte jag samla ihop lite fakta o sånt till IMAC träningen jag ska hålla resten av veckan. Var lite svårt att fokusera men efter att ha jagat värktablett runt hela byggnaden blev det lite bättre iaf. Min inbox e kaos nu med en massa listor på beställningar som ska kollas upp och grejer. Jag avskyr när det blir så och har nästan lust att jobba hela natten när ingen är vaken så dom kan störa, och bara rensa upp skiten. Me även om jag gjorde det skulle det se likadant ut på en gång ändå. Sen åkte Martin hem idag, ännu en skåning som försvinner. Det kommer bli så tomt på jobbet nu. Julia åker åxå hem i helgen. Jag gick hem en timme tidigare för jag känd att jag kom ingen vart. Jag har en timme innan träningen börjar i morgon med så då kan jag ta det sista. När jag kom till Antwerpen missade jag precis spårvagnen så jag tänkte jag skulle gå in till Groen Platz och ta den spårvagnen istället. Går lika fort som att bara stå och vänta på den andra. Men jag kunde ju inte hålla mig från att gå in på New Look och titta lite. Jag upptäckte ju förra veckan att dom hade en massa roliga skor och grejs, men då var det proppat med folk. Nu kunde jag ju tom gå normalt där inne. Resultatet blev en stor mysig tröja och ett par skor. SÅ nu ska det ut och stukas fötter. Att gå i klackar klarar jag ändå helt OK, det är värre att försöka stå still i klackar. Jag kommer på mig själv ibland när jag väntar på nåt att jag står och svajar eller lutar mig frammåt. Känns skitdumt!


***

När jag kom hem krashade jag i sängen och vaknade halvt död för en timme sen. Ska äta lite youghurt nu och sen blir tillbaka under täcket och vila huvudet på kudden.


Warning!

En riktigt creepy musikvideo men låten e grym!

Remember, I warned you!


I Kina rullar man uppför i nedförsbacke...

Läste nyss ett väldigt märkligt reportage om Guaipo (strange slope) i Shenyang i Kina. Där ska det finnas en backe där allt är helt omvänt/upp och ner. Nog för att man kommer till Kina om man gräver tillräckligt djupt, men det här låter helgalet. Backen kallas Guaipo (Strange Slope) och ligger i staden Shenyang i Kina. Det speciella med just den här backen är att istället för att trampa på cykeln i uppförsbacke, rullar man. Och istället för att rulla i nedförsbacke måste man trampa? Det sägs även att bilar ibland rullar uppför backen om de glömt lägga i handbromsen? Hur sjukt låter inte det? Sluttningen är ca. 80 meter lång, 15 meter bred och ingen kan riktigt förklara hur allt kan vara så bakvändt? Den enda förklaringen de har än så länge är att det har och göra med ett sorts magnetfält längst upp på kullen. Jag vet inte vad jag ska tro men så kan det säkert vara. Eller ja, kännas iaf? Allt är säkert bara en synvilla, men en jäkligt cool sådan! Åker jag till Kina igen är de lätt värt att kolla upp. Ok att backen endast är 80 meter lång, men stämmer det som dom säger, rullar jag mer än gärna i uppförsbacke!
Gå in på dessa sidor om ni vill läsa mer och åker ni nån gång dit- Tell me!

www.travelchinaguide.com/attraction/liaoning/shenyang/strange-slope.htm
www.chinayak.com/Shenyang/Shenyang-attractions/Guaipo.html


Hittade ett inlägg på www.mycasall.blogspot.com  där hon berättar om sin promenad på den märkliga vägen.

***********************************

My favorite place that TOTALLY shocked me and probably the strangest experience I have ever had in my life was a visit to Strange Slope otherwise known as GuaiPo:




This is a slope where gravity is the opposite. What do I mean by that? Well, we drove down the slope and put our car on neutral with the engine off, immediately the car rolled UP the slope backwards at a pretty decent speed… This totally did not make sense so I got out of the car and rode a bicycle down the slope…I felt like I was riding uphill or just extremely out of shape! Then, when I got to the bottom of the slope and going back up, I didn’t even have to pedal, the bike naturally rolled up the hill! I am not joking, I know it sounds crazy but you have to experience to believe it! Many scientists have visited the strange slope and there is still not a clear explanation. If you have a chance to visit China for the first time or again, I highly recommend the Liaoning province


Vart tog alla normala killar vägen?

Ännu en gång har jag lyckats få en date med en konstig typ. Är dom inte upptagna, minderåriga, känslomässigt handikappade så är dom en cagefighter! Varför dras alla konstiga till mig? Jag fattar inte? Jag tror Belgien är förbannat. Eller bara mindre intelligent kanske? I lördags när vi var på Stereo Sushi pratade jag lite med vakten där och han verkade ju trevlig så han fick mitt nummer. Vi bestämde att vi kanske skulle ses sen, gå på bio eller nåt. Idag ringde han första gången och jag blir knappt av med honom. Ett sms i timmen ett tag där. Sen berättade han att han inte drack, för han var atlet. Jaha, tänkte jag, vad håller du på med för sport? För jag kommer ihåg att han åkt runt på olika mästerskap i Europa,bla Sverige.
- Nej, jag är en cagefighter!
Jag kunde bara skratta åt eländet! Han åker runt och slåss i burar. Låter ju jäkligt intelligent! Men vi får se. Han har även en egen firma som monterar solpaneler så jag antar att det väger upp normalfaktorn lite?

Får jag presentera Kurt!



Ja, vad säger du mamma?


I see dead people

Idag hände en riktig läskig sak. Efter jobbet hoppade jag på spårvagnen till lägenheten när plötsligt det blir trafikstopp och alla börjar titta runt. Längre fram blinkar en massa blåljus och vi inser att vi kommer bli stående här ett tag. Istället går alla av och jag börjar gå mot polisbilarna för att komma hem. Trafiken är avstängd åt alla håll men jag hittar inget som ger en ledtråd om vad som hänt? Trafikolycka, rån, misshandel? Jag går över vägen och plötsligt ser jag ett par ben som sticker fram bakom en bil. Runt kroppen står det poliser som precis vecklar ut en blå filt och lägger över. Fy satan va olustigt allt kändes just då. Bara 5 meter från mig ligger en nyss avliden människa och just hela grejen när dom täcker över kroppen. Nej, jag skyndade mig bort därifrån och höjde volymen på min Mp3 lite till för att försöka tänka på nåt annat. Lyckades dock inget vidare. Undra om de anhöriga redan visste om det? Om de visste vilken jobbig period de hade framför sig? Undra om själen gått vidare? Undra hur det kändes? Vad det sista den såg/tänkte var? Som ni kanske förstår har jag haft fullt upp med tankar och det känns lite läskigt att släcka lyset helt ensam ikväll. Eller jag hoppas jag är själv!!!



Det var som sagt riktigt obehagligt men det är inte bara döda männsikor som e läskiga. Öron e åxå lite småcreepy! Därför censurerade jag lite. Här har ni den nya piercingen. Världens simplaste och garanterat inte den sista. Det sitter en likadan platta under huden och en liten stav som håller ihop dem.


Hot line

Nu har jag lekt klart för dagen.
Hade som vanligt tänkt vara lite nyttig idag men jag har nog inte återhämtat mig från helgen riktigt än. Har spenderat en massa tid på att försöka leta reda på en musikvideo. Kommer inte ihåg vilka det är, men jag älskar videon. Den e lite speciell för det enda som händer i videon är att ett par kysser varandra på alla möjliga sätt. Bara närbild på munnarna och riktigt coolt. Blir ju galen om jag inte hittar dte jag letar efter. Någon som vet vilka jag pratar om?

Fullt upp på jobbet som vanligt men en lite underlig sak hände idag. Har inte riktigt lyckats skaka av mig det än. Innan lunch hade jag och Maddo en telefonkonferens och disskuterade(eller ja, vi lyssnade iaf) hur vi skulle göra med vissa software installationer o jadajada med en massa människor...Jag o Maddo sitter brevid varandra och när jag inser vad jag sitter och tänker på och blir lite rädd för mig själv, skriver jag till henne på communicator: "Fan, han har ju värsta porr rösten!" Hon börjar skratta och erkänner att hon satt och tänkte på precis samma sak. Det var en utav våra "bossar" som helt plötsligt gav oss helt andra bilder och tankar. Absolut ingen människa vi tänkt så om innan men på jobb telefonen var hans röst inte att leka med. Jag hade svårt att koncentrera mig resten av dagen och när han sen kom tillbaka från telefonkonferensen kändes det skumt. Vad hände liksom? Man tänker tillbaka på den där lite hesa mörka rösten och sen kollar man upp på personen som står framför...det passar inte. Jag fick ett sms av Maddo sen på kvällen
"Haha, kan inte sluta tänka på ***porr röst"


Humanoid

Om ett par veckor släpps nya albumet och nästa år börjar turnen.

Jag vet att Tokio Hotel klassas som en fjortis/emoband och om jag som snart är 24 år tycker om dom ska man kolla snett på mig. Jag menar herregud, det är ju nästan som om jag skulle tycka om Backstreet Boys!? Tycker det är lite orättvist att man ska placeras i olika fack beroende på vilken musik man tycker om. Har försökt undvika att skriva om dom just för att det anses töntigt. Men har insett att den enda som är töntig är ju jag själv. Fuck them! Jag får väl lyssna på vad jag vill och dreggla över vem jag vill, oavsett ålder eller utseende. Jag lyssnar lika mycket på TH som jag lyssnar på trance, house och hårdrock. Jag har haft många bråk med Jimmy om just dessa killar, just pga att han tyckte jag var töntig. Äh, han e bara avundsjuk. Jag menar vem skulle inte vara det? Jag skulle ge min högra arm för att se ut som Bill...


***

***


***


Estonia

Idag är det 15 år sedan Estonia sjönk. Herregud...15 år sedan! Man börjar bli gammal. Jag kommer fortfarande ihåg vad jag gjorde den dagen. Pappa höll på att göra om något i köket, inte säker på vad? Men alla möbler hade vi tryckt in i vardagsrummet och jag kommer precis ihåg känslan. Jag har till och med en låt (nähä) som påminner mig om Estonia.Vet inte varför men jag antar att den spelades då? Tycker det är lite löjligt när dom försöker hitta på en orsak till varför båten sjönk. När dom inte kan godta att ibland händer det hemska saker, helt naturligt. Utan bomber och konspirationer. Så, 15 år har gått...


You Rock My World

Jag har fastnat i Michael Jackson godingar efter gårdagen. Bäddat ner mig i sängen och dricker 7up. Ska strax sova efter alldeles för många vakna timmar. Kom hem vid sju efter en grym kväll på Stereo Sushi och gjorde ett försök att sova. Dock förde grannarna ett jäkla liv men gråtande ungar, borrmaskiner och spring i trapporna. Sen ringde Jimmy och berättade om Chili och då gav jag upp. Det har ändå gått riktigt bra fram tills nu. Jag var hemma hos Stefan nu på kvällen och tittade på Transformers 2 och den var riktigt bra. Sen satte jag mig på tåget och tröttheten bara smällde till i huvudet.

Så igår sprang jag runt på stan ett tag och kikade lite. Hittade en butik med en MASSA snygga skor och smycken. Jag var och fingrade på många grejer men fick till slut nöja mig med 2 par örhängen. Vid fyra kom Jeff och vi gick till piercaren. Jeff skaffade en till i läppen och jag gjorde min efterlängtade "ytpiercing" Framför örat satte jag ett litet smycke och det kommer bli fler, det lovar jag. Piercaren skar upp ett litet jack i huden och pillade in smycket. Ser ut som en platta-kort stav-platta. Så allt som syns är en silvrig platta. Gjorde inte alls ont och ömmar inget. Skitsmidigt!! Efter det åkte vi o shoppade mat, åkte till min lägenhet och rakmaskinen åkte fram. Jag har ju tjatat en massa om att det är skönt att äntligen få långthår igen och att jag ska låta det vara ett tag nu. Well, nu blev dte inte så. De e ju så roligt att exprimentera lite! Så Jeff rakade och färgade mitt hår brunt och sen lagade jag mat och bjöd honom på. Jo, jag var blondin några veckor. Men de e ju så tråkigt.




Vid elva på kvällen tog jag mig ner till stationen och mötte upp 3 st från jobbet. Vi begva oss mott en klubb som heter Stereo Sushi. Den första klubben jag var på i Antwerpen och den är minst sagt speciell för mig. Det hände mycket roligt den första kvällen och minnena kom på en gång igår. Han var där och vår låt spelades nästan på en gång jag kom in. Det var frestande att försöka på nytt, men jag insåg att det bara skulle vara korkat. Så jag gick fram och pratade, låtsades som att jag inte såg honom när vi var uppe och dansade (pff, jag hade full koll) Jag har hellre kvar mina minnen istället för att riskera att förstöra dom. Festen som var på klubben kallas The Love Below och dom kör så grymt skön musik. Det är äldre låtar, soul mm. Igår körde dom en jäkla massa Michael Jackson så nu e jag fast. Vi var där och skakade rumpa till kl.6 på morgonen. Var hemma vid 7 efter att ha vinkat av de andra. Det var en riktigt rolig helg. SÅ nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka? Yeah right!


Sorg

Jimmy ringde nyss och berättade den sorgliga nyheten...
Lilla Chilisen fick valpar i fredags natt, 4 st små saker. I morse var en utav dom död. Jimmy vaknade av att Chili gnällde och höll på och såg att hon buffade runt i korgen en massa. Den minsta utav valparna var död, men hon försökte putta den nära henne och försökte få den att äta, slickade på den och var helt förstörd. Jimmy försökte först ta bort den och lägga den i frysen så länge, men det gick inte. Hon bara sprang runt och letade efter den och grät. Så han fick lägga tillbaka den, skynda sig att ta bort den när Chili gick för att äta och sen fort ta ut henne och Sputte på promenad. Det var då han ringde mig och jag hoppas hon inte märker att ena vaplen är borta sen när hon kommer in. Fy, va ont det gjorde när han berättade om Chili. Lilla fjonkan! Jag är glad att jag inte är där för jag skulle må så dåligt. Chili och Sputte e ju mina små bebisar!



Den första valpen hon fick för 2 år sen
Supersöt!



Här har vi en som förstått innebörden av en soffsöndag!
Chili ville ju åxå mysa i soffan men hon kunde ju inte lämna valparna. Så vi fick helt enkelt samla hela familjen i soffan!


The Love Below

Nu har jag krypit ner i sängen och ska försöka sova lite. Det har varit en fullspäckad dag med en massa skoj! Har haft riktigt kul ikväll!

Och tack Jeff för piercingen och frisyren!



Droom Zacht!


Skål!


wake up

Oj oj oj, va trött jag är. Lite sleten får jag ju erkänna!
Haltar runt i lägenheten och försöker vakna till. Har ju en massa planer för dagen =) Vaknade upp av en enorm jäkla smärta i ena vaden och låg och halvskrek i sängen. Jag har aldrig varit med om ett så smärtsamt sendrag och det höll i sig länge. Nu kan jag inte gå riktigt för muskeln är fortfarande öm och känns sammandragen. Härlig start på morgonen. Måste som sagt äta mer bananer!

Gårdagen var en lång dag. Hela dagen satt jag och svarade på e-mails och betade av listor på saker som skulle kollas upp. Det märktes att det var fredag för alla flummade runt och betedde sig konstigt. Var rätt kul! Jag o Madde såg konstiga saker, hörde konstiga röster, lärde oss vika skjortor av pengar och grät av skratt. Jag kollade på en utav våra konversationer på vår interna communicator och det enda som kunde utläsas var olika smileys och ikoner. Vi har precis fått en HP version med en massa nya grejer på.


Papershirts

När klockan äntligen var sex på kvällen slutade vi och åkte bort till en restaurang, för sen var det fest. Alla originalmedlemmar från Posten teamet hade fått 50 euro var att äta och dricka för. SÅ det blev förrätt, huvudrätt och efterrätt. Jättegott och Sangria med en massa frukt och sugrör. Vi satt där till halvtolv tror jag, sen åkte vi in till Mechelen coh satte oss på Cafe Olifanten nån timme. Var jätteroligt att få se alla,inklusive bossarna, utanför jobbet. Kommer sakna alla sen jäkla mycket sen när jobbet tar slut. Fick skjuts tillbaka till Antwerpen och är så glad att jag inte jobbar idag.




Alex var fin


Det var jättemysigt!


Daniel körde kamera terror


Cafe Olifanten


The kids are back in town

Kom hem från jobbet, slängde av mig byxorna som vanligt, började koka makaroner, vickade runt i lägenheten till DJ grannen under's musik och höjde min curryketchup till skyarna. Sen börjar jag lyssna lite mer och inser att det är nog inte grannen som poppar? Smyger fram till balkongdörren och hör hur en massa människor skriker och tjoar lite längre bort. SÅ jag jag öppnar och möts av Dizzee Rascal!




Jag inser att ännu en gång har staden Antwerpen hittat på hyss utan att berätta för mig, så jag slänger på mig byxorna igen och går runt hörnet för att delta i festligheterna. Älskar att jag bor så nära platsen där allt händer. 2 min sen e jag mitt i smeten. Får slingra mig fram mellan alla studenter bara för att komma fram när allt slutat. Lite tråkigt. Det var antagligen nån kick off för alla studenter som är tillbaka för att sätta sig i skolbänken. Det kryllade av ungdomar och var ett jäkla liv på stan. Ambulanser och poliser hade fullt upp. Och när studenterna är tillbaka börjar de roliga festerna. På lördag tar jag med mig Julia till Stereo Zushi på The Love Below. Den första klubben jag var ute på i Antwerpen. Ska bli kul att komma dit igen. Får väl hoppas man har samma tur som förra gången?!

Sista arbetsdagen i morgon och det ska bli skönt. Har jobbat över hela veckan och det har varit mycket. Känns så töntigt och jag får väl egentligen inte säga nåt men det skiter jag i. Efter månader av slit och skitgöra har Posten bestämt sig för att flytta sin helpdesk till Irland, så om x antal veckor är vi utan jobb. Känns lite halvt elakt, men så är det. Vi fick ta det värsta pga vi inte fick de resurser vi behövde och nu måste vi försöka städa upp allt inför flytten så de kan starta på "nytt" igen. I måndags kom den nya gruppen, 14 st färskingar som vi ska lära upp. Även det känns lite fel. Jag var uppe hos dom idag och gjorde en snabb presentation om vad jag och Madde gör. Nästa vecka blir det mer träning och hela tiden kommer det nytt folk som ska läras upp och det börjar tära på tålamodet. Jag vill kunna sitta vid min plats, göra mitt och känna mig nyttig. Påminn mig om att ALDRIG bli teamleader! Det roliga är att det är inte ens "officiellt" än på EDS att posten ska flytta. Så jäkla töntigt. SÅ jag tänkta outa dom! Jag hade tur dockför jag kommer få börja i ett annat team sen. Känns skönt att veta att pengarna är säkrade och jag kan fortsätta leva normalt.

Så i morgon efter jobbet ska alla original medlemmar av Posten teamet bli bjudna på middag. Vi har fått 50 euro per person att göra slut på så det kommer nog bli riktigt kul. Vår grupp har känst lite splittrad senaste tiden så det ska bli skönt att samla ihop alla igen. Sen på lördag har jag fullt upp. Många planer och ideer...


Nostalgisk

Har googlat runt en massa nu och kollat på frisyrer och Goths. Är så jäkla avundsjuk på Goths/punkare/synthare mm. som verkligen vågar leva ut sin stil. Hade gärna velat vara en utav dem, men jag tillhör ju liksom ingen utav dem. Älskar bara hur de ser ut. I alla fall...när jag kikade runt hittade jag två bilder som jag faktiskt haft uppe på min vägg när jag var yngre. Jag hittade bilderna på internet och målade mina egna tavlor utav dem. Dom finns fortfarande kvar där hemma nånstanns. Blev rätt bra faktiskt om jag får säga det själv!

Först ut är Herr Manson som har en massa coola tavlor som han själv målat. Skulle lätt kunna ha dem på mig vägg. Texten var ju dock inte med på min tavla



Den här tror jag satt på min dörr under R.I.P som jag så fint klippt ut i svarta bokstäver.
Det var tider det...


En bra dag

Idag har varit en bra dag. Jag trodde det skulle skita sig direkt på morgonen när jag missade mitt tåg, men det gick över förväntan faktiskt. Det var så roligt för jag sa det till Christos direkt på morgonen där att idag kände jag mig riktigt jäkla trevlig och hade en bra känsla. Allt bara för att jag hann med bussen till jobbet trots tågmissen. Vem vet vad som hade hänt om jag missat bussen? Ska bädda ner mig nu och sova utan att behöva oroa mig för att on call telefonen ska ringa. Har en plan inför morgondagen. En knäpp plan men jag ska banne mig göra det


Halo

Alltså jag grinar och grinar
Så jäkla fint av Beyonce att ta upp den här tjejen. Visst att det antagligen var planerat, jag menar hur ofta hittar man en liten tjej med leukemi i publiken? Men ändå. Tänk va stort det ska vara för den lilla tjejen. Vilken lycka hon ska känna och vilken boost för hennes självförtroende. Jag lipar som en bebis iaf


On call

Sitter här och väntar på att Oliver ska komma med mina gadgets! Jag fick lotten att ta on call inatt så laptopen och mobilen e på väg hit nu. Var egentligen inte meningen att jag skulle ta den men det hände en liten olycka så jag fick ställa upp. Kan behöva pengarna och förhoppningsvis är dom smarta nog att sova i morgon istället för att ringa mig? Efter kl.6 tar dom över på kontoret och då ska jag ändå upp för jag börjar kl.8
Blir intressant att se om något funkar den här gången dock. Tidigare gånger har inget funkat, men det löser sig alltid ändå på något sätt.

Nu e han här, dags att springa ner


Lazy Söndag

Idag har jag inte gjort många knop och snart ska jag sova. Tog en lång o efterlängtad sovmorgon, åt en grape, sov lite mer, åt ett päron, slappade framför dator, kokade makaroner och åt med curry ketchup och slappade lite till. Var meningen att jag skulle på bio med Mikey men han fick förhinder, så jag åkte ned på stan och köpte en Subway macka istället. SÅ jäkla gott! Och nu sitter jag här igen, ska svara på lite mail och sen krypa ned under täcket. De e söndag idag så man behöver inte göra något. Har kollat runt på lite frisyrer och blev lite sugen...


Varmt

Idag kom sommaren tillbaka och jag har suttit inne på kontoret utan luft hela dagen. Ä rju inte meiningen att vi ska jobba helger vanligtvis så all luft konditionering stängs av och det blir äckligt syrefattigt. Men det gick bra ändå. Fick gjort en del, trots att allt krånglade. Jag satt barnvakt åt stockholmarna som kommit för att hjälpa oss. Jag känner att det var lite skit samma om dom läser det här på nåt sätt, för satans va jag e trött på 08or nu. Alla fördommar jag haft har dom lyckats uppfylla. Lata jäklar som ska skryta om allt och pratar så där äckligt irriterande med alla sina "coola" ord och vill verka viktiga. OK, jag kanske inte ska dra alla stockholmare över en och samma kant, men den gruppen dom ttillhör är jag allergisk mot. Så det har varit en dag fylld med falska leenden och bitska kommentarer jag fått lov att hålla tillbaka. Tur att dom åker hem snart. Det läskiga är väl att när dom åker, åker väl vi med? Vid fem kunde jga iaf åka hem. Gick hem från stationen och njöt av vädret. 26 grader hade vi och riktigt skönt. Köpte en massa goda juicer, 25 cl öl och lite nötter. Ölen e skitsöta!
Försökte mig även på en omelett för en timme sen, men blev illamående när jag knäckte äggen och hittade två röda blodplättar i två utav äggen. Jag har svårt för ägg men jag tycker det e gott. Men när jag ser sånt där...nej, nu kommer jag inte kunna äta ägg på flera veckor. De e så jäkla äckligt. Ska aldrig mer köpa ägg därifrån.
Har lyckats fastna på youtube-IGEN och blivit nyförälskad i U2. Madde skickar skitroliga gubbar på MSN som jag skrattar högt åt och i morgon måste jag städa...får besök




Måste ju se dom live nån gång


Fredagens låt


Har du probleim me mejtafrejm?

Äntligen helg...not!
En till arbetsdag sen ska det banne mig slappas. Sovmorgon och kanske även lite mys kan jag klämma in?
Idag var en jobbig dag, för idag åkte två utav skåningarna hem till Sverige. Deras uppdrag e klart i Belgien men dom ska fortsätta jobba med oss, fast från Sverige. Så vi kan sitta och prata på Communicator hela dagarna ändå. Det kommer bli jäkligt tomt utan greken som har en massa konstiga ljud för sig. Önskar de kunde stanna längre. Dom passade ganska bra in i vårt störda gäng! Tur att vi får låna några skåningar någon vecka till.


Madde och greken
WHAT?



Andreas är överlycklig att äntligen få lite mus  
WHAT?

100% arbetsrelaterat
WHAT?

Igår var vi på Cafe Olifanten och hade ett litet Hej Då party till grabbarna. Det var riktigt kul och vi skrattade så vi hade ont i magen. Ibland kan minsta lilla var hysteriskt roligt om man e trött! Jag o Madde satt kvar till tio sen var det dags att åka hem. Jobbade lite idag, tog en sväng på stan innan jag åkte hem och var farliggt nära att köpa farliga skor med klack. Men dom va fina! Kanske sen? Får se om jag försöker mig på nåt tokigt i morgon. Har haft tanken nån vecka nu och det hade ju varit imponerande om jag klarade av det.

Nej, då har jag väl bara en sista sak att tillägga:


 


Just nu



Det blev så farligt att springa och snubbla mellan sängen och köket när jag hörde makaronerna koka över.
Andra grejer var det i Lidköping...där kunde jag sitta på barstolen precis framför spisen och kontrollera allt.


The Marschmallow Test

Jag låter videon tala för sig själv

 

Oh, The Temptation from Steve V on Vimeo.


Betner vs Jesus

Älskar han!
Så jäkla rått att skämta om Gud och Jesus i en kyrka inför alla gamlingar. Såg han live förra året och det var hysteriskt roligt


Rockstar

Ikväll har jag lekt rockstar med grabbarna.
Efter jobbet hängde jag på Andreas hem till Stefan där vi spelade lite Guitarrhero. Jag kidnappade micken för det kändes som det enda jag hade någon chans på. Jag har spelat det två gånger tidigare och de e banne mig svårt. Vi började med Nirvana och det blev fullpott för mig på en gång, 100%!  Sen gick det väl lite si och så men det var skitkul. Har alltid velat leka rockstjärna och annars brukar det ju bara jag som får höra på mina sång talanger ;)  Vissa låtar insåg jag att jag fick försöka koncentrera mig på att hålla rätt toner för texten hade jag absolut noll koll. Efter ett tag kom Christos, aca Greken från jobbet och joinade. Jag provade på gitarren några låtar men fingrarna vägrade lyda. Så jag snodde till mig micken igen och gapade på. Vid 21 började vi dra oss hemmåt och en utav killarna berättar en skitrolig sak. När han hört mig sjunga hade han samtidigt försökt föreställa sig hur jag lät och betedde mig i sängen. Jag skrattade så klart för det var ju smickrande, men samtidigt smidde jag onda planer i hemlighet. Som ni kanske förstått e jag ju desperat efter närhet, så han kunde lika gärna blivit inknuffad i buskarna. Haha!


Andreas och Stefan


Very suddig bild på Pappadopilus

Minnen

Så, nu e jag klar för idag.
Har haft en riktig nostalgidag. Lyssnat på min musik jag haft under årens lopp, kollat på en massa gamla bilder, drömt mig tillbaka och även försökt återuppleva gamla minnen och händelser. Dock utan resultat, vissa saker ska lämnas i det skick de var. Bra eller dåliga. Men jag behövde en dag av självömkan och fynderande. Har kollat på The Notebook och gråtit floder. Har längtat ihjäl mig efter en mysig kram och att få gosa in mig i någons hals. Jag vill kunna sitta med en tröja någon lämnat kvar och sitta och lukta på den med ett fånigt flin på läpparna. Visst, singel livet e härligt, men nu e jag less på det. Jag är inte van vid att vara ensam så mycket och inte ha någon att ligga nära. Och nu när framtiden kan sluta hur som helst gör mina tankebanor snäva svängar varje dag. Det kommer bli en ändring när det gäller jobbet i år och jag kommer få söka nytt. Då är ju frågan om jag ska stanna kvar i Belgien, följa med Maddo till Australien nästa år, försöka mig på England eller något helt annat? Jag tycker bara allt känns så jäkla sorgligt med jobbet. Älskar verkligen mitt team och jag gråter när jag tänker på allt. De e ett så jäkla härligt gäng och det är första gången på länge som allt verkligen känns rätt. Jag känner mig hemma och det känns så fruktansvärt orättvist allt. Min bubbla har spruckit och jag känner mig så jäkla splittrad. Ut och äventyra när jag har chansen eller försöka skaffa mig en säker tillvaro och försöka skaffa nåt riktigt? Senaste tiden har jag flyttat varje år till en ny stad eller nytt land. Även om jag älskar det hade jag verkligen en bra känsla när jag kom till Belgien. Men nu vet jag inte längre? Det går åt helvete...

Satt och läste igenom allt jag skrivit i bloggen och det lät så mysigt en del saker. Små saker som jag saknar så mycket ibland. Själva känslan jag hade då...

***********************************

30/10-08


Nu snöar det...



Jag kom ut i vardagsrummet och tittade ut. Mörkt och alldeles vitt på hustaket mitt emot. Går lite längre fram och tittar. Vitt på hela backen, gräset e borta. Det ser väldigt lugnt och mystiskt ut trots att det blåser hårt. Tittar bort på bilarna som är översnöade och blir lite orolig. Vi har inga vinterdäck på ännu och Jimmy ska till jobbet om några timmar. Hoppas han är försiktig. Hoppas dom hunnit ploga vägen innan och han går upp i tid så han slipper stressa. Hoppas...Han kommer inte bli glad

Trots att det e kallt, blåsigt och snö ute nu kan jag inte annat än att småle lite grann. Första riktiga snön är alltid speciell. Men i morgon vet jag 2 hundar som kommer vägra gå ut när dom insett vad som hänt. Idag e det Halloween och ikväll ska vi till Bjurs och skära lite pumpa och äta nåt gott. Måste bara komma på vad? Tänkte försöka städa upp lite här hemma och åka ned på stan sen. Så jag måste försöka sova nu.

Ta det lugnt nu



*************************************************

Jag kommer precis ihåg allt. Känslan, hur kallt det var i lägenheten, det där dova ljudet som blir när det snöar och jag öppnade balkongdörren. Jag saknar våra lägenheter, våra filmkvällar, vår dipp, vårt uttjatade kortspelande, promenaderna med dogsen, våra lata söndagar i soffan och hundarnas tassande mot golvet. Jag saknar att bara kunna ta bilen till Bjurs och prata med familjen. Jag vill ha min bror som granne igen och bli hembjuden på nybakta bullar klockan elva på kvällen. Jag saknar mina grejer, våra grejer, mina alla ljuslyktor, mina växter, dina Fijisar, din mat som du alltid brukade ha klar när jag kom hem från jobbet. Jag saknar alla minnen, alla saker som har någon känsla kopplad till sig. Här har jag bara mina kläder. Det finns inget oss, ingen ung Malin eller familj. Här finns inget ur mitt liv innan Belgien. Jag saknar allt det vardagliga just nu. Kanske för att jag själv är så osäker på min egen.

Nu ska Chili ha valpar igen och det känns hårt att inte få vara med den här gången. Inte få känna hur de sparkar i magen, inte få vara den som hjälper henne vid födseln, inte få se deras första steg och följa deras galna upptåg. Jag kommer missa valparnas första försök att hoppa upp i soffan och hur underbart chockade de blir när de väl lyckas. Min lilla Chili ska få puppys och jag kommer inte vara där. Ännu en del av min gamla vardag som inte längre är min.
Ska försöka sova nu och hoppas morgondagen blir lite bättre

This is it

Den 28 oktober ska jag gå på bio

Jag vet att jag kommer sitta och storböla på slutet. Har precis kollat på Janet Jacksons hyllning på The VMA's och visst kom tårarna. Fattar fortfarande inte varför men hans död har verkligen berört mig.


Fan va pinsamt

Var nyss inne på Silverchairs hemsida och får helt plötsligt se att de släppt en ny skiva?
What?
Dom tog ju en paus för en massa år sedan och jag har väl inte kollat runt så mycket sen eftersom det varit rätt tyst om dem här borta. Daniel startade ett nytt band, The Dissociatives, men det var ingen höjdare. Och nu ser jag att Silverchair släppt ny skiva och får nästan lite små panik. Hur f'n kan jag missat det? Ännu värre när jag inser att skivan släpptes redan 2007. Gaah!



Så nu har jag mycket att ta igen. Många låtar liknar de från Diorama och den skivan gillade jag verkligen. Håller inte samma mått dock. Men jag måste ju erkänna att jag saknar deras tidigare sound. Ibland låter det lite klent eller vad man ska säga eller bara konstigt? Skit samma, jag ska gifta mig med den mannen



************************



***********************************



Där har ni favoriterna än så länge


Daniel Johns intervjuv

Jag är så imponerad av den här mannen. Han skulle kunna vara min bästa vän, eller ännu bättre...my date ♥

Tycker det är starkt av honom att berätta så detaljerat om allt och kunna dela med sig. Sen älskar jag hans humor. Kvaliten e kass men när man väl börjat titta spelar det ingen roll.

 

 Del 1



Del 2

 

Del 3

 

Han kommer alltid ha en speciell plats


Iskallt

Ni fick möjligheten att uppfylla er dröm. Kravet var att ni  fick slita hårt i ett halvår, leva på nudlar och hålla er hemma på helgerna. Vilket är ert dröm resemål för att allt det skulle kännas värt allt slit?



Det största landdjuret som lever där pemanent är en 12mm stor vinglös mygga. Fråga mig inte hur den överlever? Meledtemperaturen i kontinentens mitt ligger på -55C och den kallast mätta temperaturen var 21 juli 1983 och låg på -89,2C



Antarktis

Hur mycket jag ön avskyr snö och kyla, så länge det inte handlar om tiden kring julafton, är mitt allra största dröm resemål att få åka till Antarktis. Jag vill uppleva den där extrema kylan, se all oändlig snö och få känna mig sådär obetydligt liten när man inser att man själv är intenting jämfört med det här. Jag vill vagga runt bland  Kejsar pingvinerna. Jag är helt säker på att det är absolut oslagbart att få åka dit och gå på mark som människan aldrig har eller kommer kunna bemästra. Det är verkligen världens alldeles egna mark. Visst att växthuseffekten kan ha nån sorts inverkan på alla is och snö, men i det långa loppet är vi nog chanslösa.



Hittade ett lite annorlunda tips på hur man kan fira nyår.

**********************************************************************************************


Den som vill fira nyåret litet annorlunda, kan exempelvis hoppa ombord på en specialflygning över Antarktisk. Det är företaget Antarctica Sightseeing Flights som erbjuder en rundresa på nyårsafton, som kommer att ta passagerarna från Sydney och flyga via Melbourne över Antarktiskt och Sydpolen.
   Planet landsar inte på Antarktisk, utan cirklar bara över (i ungefär fyra timmar). Det finns experter med på planet som berättar om Antarktiskt och pratar med passagerarna. Planet kommer att flyga en hel del på låg höjd (ca 3 000 meter över havet, vilket betyder att ibland bara är 600 meter över landytan).
   Hela resan tar ungefär tolv timmar och planet som används är en av flygbolaget Qantas Airbus A380 (som tar 450 passagerare). Det är fösta gången som det stora A380 används till denna specialflygning.
   Biljettpris från 1 000 australiska dollar (ca 5 500 kr). Bättre ekonomiplats med bra utsikt är dyrare (man roterar plats för dessa = minst halva tiden är vid fönster eller i platsen bredvid fönstersätet).
www.antarcticaflights.com.au


Byssan lull

Så, nu e kidsen nattade och nerbäddade i sängen. Har gett dom en varsin tidning att läsa så det blev lugnt. Haha!

Då var helgen slut och i morgon blir det upp tidigt igen och börja jobba. Hoppas man får lite mer klarhet i saker och ting nästa vecka så jag kan börja planera lite. Kommer bli tomt utan någon i lägenheten i morgon. har varit riktigt hemtrevligt här nu. Har till och med ätit riktigt frukost och sånt. Men i morgon ska jag möta upp mamma o pappa i Mechelen efter jobbet så åker vi in till Bryssel och kikar lite innan jaj lämnar av dem på flygplatsen.

I går var vi i Brugge o spatserade runt lite. Det var fortfarande lika fint men vädret var helt schizo. Regn ena sekunden och jättevarmt den andra. Vi tog en guidad tur på kanalen och lyckades få samma guide som jag, brorsan och Ida hade förra gången. Vi kollade runt lite, åt lite mat, drack lite öl och tog tåget hem. Vi lämnade av grejerna i lägenheten och gick till en indisk restaurang bakom hörnet och det var riktigt gott. Indisk mat e himlen för mig!



Brugges mest fotograferade hund. Alla båtguidningar åkte förbi o klappad ehänder o tjoade. Hunden tittade inte ens upp

Idag var det Gents tur. Lång sovmorgon, frukost och sen iväg till tåget. Vädret var schizo igen och det var lite synd. Känns verkligen att hösten kommit hit. Vi lyckades hitta till centrum från tågstationen och tog oss en öl på cafeet det byggt galg huset där dom hängde folk förr i tiden. Mysigt! Sen trskade vi runt o kollade på alla gamla byggnader. Lite synd att dom håller på att bygga o fixa vägarna precis överallt. Förstörde känslan lite. Vi käkade lite mat och sen tog vi tåget tillbaka. Tror nog Gent slåt Brugge i antal WOW. Resten av kvällen har vi suttit och spelat kort och haft det trevligt.



Vi kollade in second hand marknaden



Galg huset, numera ett cafe





Men som sagt, nu sover kidsen och det ska väl även jag göra.


Päronvakt

Har fullt upp nu med att ta hand om mina föräldrar. I fredags tog vi det lugnt och åt lite på Grote Markt här i ANterwerpen. I går tog vi tåget till Brugge och lekte turiser och nu ska vi strax iväg till Gent på sightseeing. I morgon ska jag upp tidigt och jobba och sen tar vi en snabbis i Brussel innan jag lämnar av dem på flygplatsen.
Fullt upp...

What to do?

Irland, Belgien, Australien,Jamaica, Holland, Thailand, SydAmerika?
Ja, jag lade till några för dom kommer säkert komma snart.


Sista timmarna på jobbet idag var minst sagt flummiga. Det var party på vår interna MSN

Madde var innuti en rosa elefant som var inne i en ambulans helikopter med en åsna som Madde bundit fast på rotorbladen som agerade alarm. Det var den korta barnvänliga beskrivningen och låter säkert inte det minsta roligt. Men om ni tänker er 4 st som börjar spinna vidare på allt det här och alla är övertrötta, så blir slutresultatet 4 st som har ont i magen av allt skratt. Tur att de flesta redan hade gått hem! Kommer sakna skåningarna sen när dom åker tillbaka till Sverige. Lyckades till slut göra nåt nyttigt och betalade lite räkningar och nu måste jag hoppa i säng. Har tidigt skift i morgon så jag hinner tvätta och städa lite innan mamma o pappa kommer på fredag. Ska bli kul att träffa dem igen och få visa hur jag bor. Då blir det till att leka turist!





Jag och Joeri
Bild från i helgen efter x antal alkoholhaltiga drycker. Gillar hur ingen utav oss tittar in i kameran.


Hon e galen

Sitter o planerar med Maddo nu, som alltid! Nya planer varje vecka

Hon skickade en länk på MSN och sa: Malin, kolla va coolt! Det här måste vi göra!

Jag klickade på länken och vad hittar jag...

 

Nja, jag vet inte riktigt jag...
Höll ju på att göra i brallan!


Hoppsan sa...

Sitter på jobbet och har precis ätit en super god Margarita pizza. Slutade vid  8 men jag väntar på Mauro som slutar om 20 min. Vi ska ta en öl i Mechelen vid stationen och tjöta lite. var ett tag sen nu.

Oj oj, vad det snurrar runt mycket i huvudet nu. Det börjar bli rätt rörigt nu men jag hoppas jag lyckats få rätsida på lite saker om några veckor. Kaos och grejer, men kanske blir bra ändå?

Här får ni skönaste låten idag. Gått på repeat hela dagen. Snodde den från Roel på jobbet. Han kan nog ligga och lura på en hel del bra musik...


alalalala

Önskar jag hade varit i Stockholm idag och jagat sminkade tonårsidoler. Kanske kidnappat någon och tagit en tugga?

Oj oj, jag har så många planer. Saker jag verkligen vill göra, men inte riktigt har möjlighet till. Saker som självklart ska kosta alldeles för mycket pengar. Sen har jag saker som jag verkligen vill göra, som jag kan men inte riktigt vågar. Stora förändringar e roliga men kan vara väldigt skrämmande. Gårdagens nyheter var inte de bästa men man jag överlever. Tycker bara inte om allt tissel o tassel. Det omkullkastade kanske  några utav mina planer men å andra sidan fick det mig att tänka ännu mer på mina andra planer. De e mycket som snurrar runt inne i huvudet nu. Men kanske det e bäst att ta tag i disken och sånt vardagligt nödvändigt innan jag börjar planera drömmar? Är nog det bästa men fy så tråkigt de e...

Kollade på Roast på Berns igår. Jäklar va jag skrattade. Jag e kär i Betner och Björn.
Ska försöka sno åt mig Mauro idag efter jobbet och tjöta lite. Saknar min girlfriend


Morr låter det


Be nice


När tränade jag?

Skumt!
Vaknade upp och hade träningsvärk i armarna? I did noothing yesterday! Man kan ju alltid hoppas att musklerna tröttnat på att aldrig få göra något så dom har börjat aktivera sig själva. Hade ju vart toppen!
Ligger i sängen o lyssnar på lite Cat Power just nu och fixar nya låtar till mp3n. De gamla börjar bli lite uttjatade. Ska alldeles strax hoppa i kläderna och göra mig redo att gå till tåget. Dags för ännu en arbetsvecka men som tur har jag sent skift, så jag slipper värsta rusningstrafiken med telefonsamtal. Sen har vi fått ännu mer förstärkning från Stockholm av 5 killar. Ska bli kul att se vad de e för typer.





Så jäkla coolt!

 


And this one is for me

Själv är jag fast i Cat Power just nu.
Jag älskar hennes röst♥



This one is for you Maddo

Kvällens låt är till ära för Maddo. Japp, funderar på att döpa om dig till Maddo;)
Hon har blivit Kimya Dawson knäpp nu efter att Erik gett henne två utav hennes skivor. Haha!
Älskar för övrigt den filmen, Juno! Den e charmig



Aldrig igen

Hujedamig, idag e en sån där dag när man återigen besämmer sig för att aldrig dricka alkohol mer. Inge skoj! Men kvällen och natten var skoj, riktigt rolig! Jag behövde en drängfylla där man kan dansa och göra bort sig och inte behöva tänka så mycket. Fick även bekräftat that I still got it!
Igår och jag till Sinte Klaas för att gå på deras stadsfest, Villa Pace, med Suzy, Joeri och Maria. Blev omringad av en massa illaluktande, pårökta italienare på tåget som vägrade sluta stirra. Jag som köpt macka o allt som jag tänkte mumsa på. Blev sur och slängde mackan och gick för att möta Joeri. Dom hade en jättefin lägenhet med stora fönster, från golv till tak, i vardagsrummet/köket. En mysig liten balkong med en massa Bonsaiträd. På en gång började jag smida planer hur mina Bonsai skulle se ut. Vi fikade lite eftersom Suzy fyllt år innan vi gick ner mot centrum för att spana in festiviteterna. Jag var lite seg i starten men efter att vi gått hem och Joeri lagat lite mat åt mig kom jag igång. Haha, blev så bortskämd. Vi satt i lägenheten och tjötade ett tag sen  var det dags att slå klackarna i taket. Vi lyssnade på nåt Belgiskt hip hop band som tydligen var rätt kända? Tyckte mest dom såg roliga ut när dom hoppade runt på scenen. Vi tittade på fyrverkerierna och sen tog vi plats framför baren. Jag har ingen som helst koll på hur många öl och Mojitos det blev för Joeri kom alltid med påfyllning. Vi dansade till fem på morgonen och det var packat inne i baren. Alla dansade och tjoade. Sen gjorde jag något jag aldrig gjort tidigare. Jag hade spanat in bartendern och gick till slut fram och frågade om jag kunde få köpa en cigarett av honom. Han gav mig en och vi pratade lite. Efter ytterliggare nån timme tog jag tag i den värsta klich'en och frågade honom efter en penna och skrev mitt nummer på ett glasunderlägg. Haha! Jag skämdes så mycket och skyndade mig därifrån. Sen hörde jag inget och kände mig så bortgjord. Men icke då...till slut durrade det till i fickan och jag fick ett sms från Pieter (the bartender) Så jag hoppade runt lite och pussade på alla stackare som kom i vägen. Under nattens gång kom han även och bjöd mig på en drink och ett godnatt sms. Ha, I still got it!

Vi kom hem efter fem nån gång och jag skyndade mig i säng. Vaknade vid två på dagen och det tog mig ungefär en minut innan jag lyckades lista ut vart jag befann mig. De e så läskigt det där. Man vet att man varit ute o festat natten innan, vaknar upp och har verkligen ingen aning om vart man är. Många tankar hinner flasha förbi på den korta stunden. Hade ju aldrig varit inne i det rummet tidigare. Gick upp och tog en dusch och försökte förbereda mig på att äta frukost. Jag lyckades äta lite äggröra och en macka. Sen fick det vara nog. Suzy var pigg och bakade och fixade. Jag o Joeri var helt gröna i ansiktet och blev mobbade. Vi slappade i soffan ett tag sen insåg jag att det var dags att bege sig mot Antwerpen och ta hand om all tvätt. Hemma i lägenheten tog jag en powernap och tvingade mig själv sen att gå och tvätta. Så jag har gjort nåt bra idag iaf! 
Så jäkla glad att jag har sovmorgon i morgon


Dom lekte hela kvällen. Sån pappa vill jag ha till mina barn


Världens sötaste unge, Rosie


Världens galnaste Maria. tack för att du tog mig till Belgien

Så jäkla skönt par. Dom har en skrivtavla inne på toaletten där dom gör ett kryss under sitt namn varje gång de gör nr.2




undra om en smart hjärna är större än alla andra?




 
Rosie partar loss



Villa Pace

Ska alldeles strax smita iväg till tåget och bege mig mot Suzy och Jueri i Sinte Klaas. Det är nån sorts stadsfest där idag och jag tyckte det lät trevligt. Annars har ju precis Laundry Day kört igång här bredvid. Dock tänker jag låta Tiesto dansa för sig själv ikväll. Vädret har lite svårt att bestämma sig om det ska regna eller vara solsken, och jag vill inte lägga ut 300kr för regndans. Nej, jag åker till Villa Pace och umgås med trevliga människor istället. Halsen är mycket bättre idag så idag ska jag slå på stort och äta en massa mat.



Haha!
Yeah, I'm a cool mupp!
Dags att muppa iväg nu
Hörs i morgon


I say we kill everyone of 'em

Ännu en gång har mänskligheten fått mig att tappa all lust att bli kallad människa...
Fabriken är under undersökning nu, och om (OM?) det visar sig att det rör sig om djurplågeri, kommer det få stora konsekvenser. Att dom ens vågar uttrycka sig så? Vadå om?





Jag fattar inte vad det är som är så svårt? Varför inte människor inte känner att något måste vara fel om man på löpande band slänger ner levande små kycklingar i en köttkvarn? Borde inte något aktiveras inom en som får en att stanna upp och kanske tänka över saken åtminstonde? Va e det för fel på dom? Å människor är rädda för pedofiler? Tänk er då vad en sån här människa skulle kunna vara kapabel till? Visst, nu e det "bara" kycklingar, men han har en riktigt dålig dag kanske han blir lika äckligt känslokall mot sina egna? Jag blir bara så fruktansvärt ledsen och besviken-ännu en gång! Det verkar aldrig finnas nåt slut på den här jävla galenskapen. SKulle ni nån gång läsa om en kvinna som begått massmord inne på ett sånt här ställe, bli inte förvånad om det visar sig vara jag. Det hade jag inte haft några som helst problem med...

Sickie

Nu e jag hemma igen.
Tog tåget till Mechelen där jag vet vart doktorn bor. Orkar inte springa runt o leta efter nån annan. Dte var tur att jag inte åkte in tidigare för han öppnade inte förrän kl. 13. Han tittade mig i halsen och sa "aj då"  Sen skrev han ut antibiotika som jag ska lösa upp i vatten 3 g/dagen i 8 dagar. Lösa upp i vatten? Drack precis upp mitt första glas och det smakar inge gott alls... inflammation i halsmandel var min dom.

Så idag ska jag bosätta mig i sängen o tänkte ta en powernap strax. Sen får vi se om jag orkar städa upp lite. Antagligen inte!



Min bulle



Himla mysigt och hemtrevligt väntrum doktorn hade

Crazy Japaneese

Så, nu har jag druckit upp mitt te, det enda min hals tilllåter, så nu e det dags att leta reda på doktorn igen. Jag hade hoppats att det lugnat ner sig till idag men icke. Bullen e fortfarande kvar. Men jag känner på mig att nåt kommer skita sig idag. Jag kommer antagligen komma hem skitsur över att jag inte hittat nån bra doktor som har öppet. Får köpa mer tepåsar så jag är förberedd!


MIYAVI







Ibland skulle jag vilja vara en tokig liten Japan.
Älskar den här mannens frisyrer. Han har en viss förmåga att få mig att plocka fram saxen och rakmaskinen


Roll On

Buhuuu, ligger i sängen och önskar familjen var lite närmre. Skulle vilja vara där dom är i dag. Har haft ont i halsen några dagar nu, varit lite smådeppig och så fruktansvärt trött på jobbet. Tur att mamma o pappa kommer nästa helg. Måste shoppa lite så dom har nånstanns att sova o nåt att äta. Kanske får lov att städa lite åxå =)
 Gick hem en timme tidigare idag från jobbet i hopp om att kunna hitta en doktor som kunde titta på min hals. Har lyckats få en boll på ena sidan. Jag har haft problem med halsen många gånger, that was my thing när jag var liten...alltså mer än ett år sen ;)  (internt)  Men jag har aldrig varit med om att svullnaden sätter sig som en bulle som syns på utsidan av halsen? Kan inte ens sova på min favoritsida längre. Men självklart hade doktorn stängt för dagen och när jag gick in på apoteket och frågade om dom visste någon, idiotförklarade hon mig och sa att alla hade stängt. Då blev jag sur!  Istället åkte jag till Antwerpen och hämtade ut mina efterlängtade bankomatkort. Freedom!!  Sen däckade jag i sängen och sov i 3 timmar. Ska somna om igen alldeles strax. Sätter klockan på 5 i morgon så får vi se hur halsen mår? Är det värre får jag sjukanmäla mig och försöka ta mig till doktorn igen, innan kl 14.  Orkar inte jaga dumma doktorer


Inception

En film där jag definitivt kommer sitta bänkad i biofotöljen. Väldigt kort trailer men jag e fast redan. Matrix triologin e ju min baby, älskar dom. Vissa scener gör mig galen. Bättre än sex! Haha! Det här ser ut att kunna vara en liknande film. Sen är det Christopher Nolan som regisserat-Batman, the Dark Knight. Nej, jag tror det här kan komma att bli en utav top 10. Älskar musiken! Så jäkla surt bara att den inte kommer ut förrän nästa sommar. Känns rätt avlägset.




Jag tycker det poppar upp nya filmer varje vecka med den där Leonardo
Busy like a bee


Jamaica

Halsen göt skitont och huvudet håller på att sprängas, men jag bryr mig inte det minsta just nu. Jag och Madde har spenderat senaste veckorna åt att fantisera vart vi vill åka. Vi ska till barcelona, hyra hus i Irland, åka till Jamaica, åka till London och shoppa, åka till Australien, åka till Tyskland på ölfestival, åka till Efteling i Holland...listan blir bara längre och längre...Idag kom hon till jobbet vid lunch och var helt hyper.
-Malin, har du inte sett mitt sms?
Snabbt plockade jag upp mobilen och inspekterade vad det var hon var så glad för. Hon hade hittat flygbiljetter till Jamaica i november för 5000kr tur o retur för 10 dagar. Sen satt jag hela dagen och räknade på om jag skulle kunna ha råd med det? Så nu måste jag göra lite research, men det hade ju varit så coolt!


Surr surr

 

What you doin?

Nothin

Who's doin the dishes?

I am

Why are there dirty plates everywhere?

Cause I'm busy

With what?

Nothin...


Finally miss Madonna

Har börjat tröttnat riktigt duktigt på den där Madonna. Hon ska alltid försöka göra så konstiga "moderna" låtar och jag tycker hela hon känns så tillgjord och fejk. Senaste åren har hennes låtar varit riktigt hemska. Men nu, nu har hon faktiskt lyckats med en riktigt bar låt och jag gillar verkligen videon.


Celebration [Benny Benassi Edit] - Madonna (Official Video)
envoyé par LeJulienC. - Regardez plus de clips, en HD !


Nu kanske jag orkar ta tag i disken. Fattar inte? På nåt konstigt sätt funkar inte min diskmaskin?

Droom zacht!

Fy Malin, du måste sova nu...

Har varit en blandad dag idag. Började med att busschauffören vägrade låta mig ta med mig mitt kaffe ombord på bussen? Blev skitsur på honom. vad skulle det göra för fara? Hade jag haft med mig en colaflaska hade det inte varit några problem. Sen visade sig att jag tagit fel på vilket skift jag hade, blev ett litet missförstånd så jag var 1 timme sen. Så innan jag ens kommit till jobbet var jag redo att börja lipa. På vägen hem från jobbet såg jag en vän som jag inte sett på länge. hade lite svårt att veta hur jag skulle bete mig. Det slutade med att jag försökte låtsas som att han inte fanns där. Kändes lättast så, så lipper man röra upp en massa känslor igen. Stefan förgyllde min dag när jag äntligen kom åt mina pengar. Det har varit en jobbig vecka kan jag säga. Så när jag kom hem tog jag en powernap sen var det bara att gå och tvätta och handla. Jag tror faktiskt det var bästa tiden idag...när jag satt och väntade på att torktumlaren skulle bli klar. Det var så lugnt och skönt. Blev nästan lite besviken när kläderna var torra.



Man får tid att filosofiera på neutral mark

Nej, måste sova nu så jag orkar med morgondagen. I morgon ska jag köpa kaffet innan jag kommer till Mechelen, för i Anwerpen bryr dom sig inte. Hoppas jag kan sova lika lätt som mannen bredvid mig kunde göra i morse. Haha! Han kom och satte sig och sekunden efter ser han ut så här. Fick lov att ta kort på han. Ser ju lite stelt och obehagligt ut men han sov som ett litet barn


See you soon


♥♥♥


RSS 2.0