Rättviks stoltheter

 
NPD02:s studentbal


Ava Adore






trök, tråkigt, trökigast

Men va tråkigt det är att bo själv...
Det finns ju inget att göra efter jobbet och då kommer jag ändå hem vid sju på kvällen. Måste hitta nån stackare jag kan våldgästa...

Tänkte bjuda er på lite freakshow!



Den här mojängen står utanför Centralstationen här i Antwerpen. Så jäkla cool! Jag vill ha en sån

Vad har Malin gjort senaste dagarna?

Ja ni...en massa saker, nyttiga som rent ut sagt dumma

* Jag har äntligen fyllt på kylskåpet. Har inte lyckats lista ut vart närmsta mataffär ligger så jag tog den nere på stan. Handlade för nästan 500 kr och känner mig jätteduktigt med tanken på att det enda som bott i mitt kylskåp på en månad är en Sprite flaska. Jag kommer hem och packar uppp och inser att det är nästan lika tomt som innan.   Vad hände med all mat?

*Jag har skaffat internet. Gick till en affär och försökte men så klart måste dom se ett kontrakt på lägenheten. Jag suckade lite eftersom man verkar behöva det där satans kontraktet för allt här i Belgien.
-Ja hej, jag skulle vilja köpa en öl. -Absolut, har di hyreskontraktet med dig?
Ok, kanskeinte riktigt så...
Jag köpte iaf ett mobilt bredband som aktiverades i natt och satans va segt det går. Har redan ångrat mig. Men men

*Jag har städat min terass. Tagit upp alla förmultnade brädor som skulle föreställa ett sånt där snygg altalgolv och lagt i en hög. Sopat en massa gånger och gjort snyggt. Eller bättre iaf

*Jag har läst ut en bok, Flickan Från Ovan av Alice Sebold, som var riktigt bra.

*Jag har försökt laga mat och upptäckt hur trög jag e ibland. Satte på plattan och hällde i smör i stekpannan. Minuterna gick och inget hände. Visst, det blev varmt men inte så mycket mer. Jag suckade igen och vred på den andra plattan för att kolla om den funkade. Samma sak där, varm men inte het. Jag skulle ju göra omelett! men jag slängde i allt i stekpannan ändå och gjorde mitt bästa. Försökte ringa hyresvärden för att gnälla lite. Måste ju ha fungerande plattor om jag ska kunna laga mat. När jag har lagt på luren då han inte svarade tog jag en tyst sekund och studerade mitt problem.
Hmm, om jag kanske skulle pröva att vrida knapparna åt andra hållet?
Å självklart fungerade det då och förklaringen på mitt problem var helt enkelt att jag hade på lägsta värmen!
STUPID! Men man tar väl förgivet att värmen blir högre i följd åt klockans håll, eller? Och nej, det fanns ingen numrering. Så dum var jag inte. Men som sagt, pinsamt Malin!

*I omeletten hade jag röd chili och nu har jag lyckats peta mig överallt i ansiktet så det svider, näsan, ögonen, läppen, kinden och under naglarna.

*Jag har hittat lösningen på Antwerpens hemska vatten. Smakar unket men med lite gurka i kan man dricka flera liter.

*Jag har tvättat och insett vilken lyx det är med egen tvättmaskin. Men ändå e det lite roligt att gå till en sån där tvättomat. Det känns alltid som att jag e med i en film.

*Jag har pratat lite med grannen. Det visade sig att hann mamma är svensk så han kan prata svenska. Han handlar med diamanter, har bott i Kungsholmen och jobbat på Cafe Opera och nu jobbar han även på Noxx här i Antwerpen.

*Jag har skaffat en skurmopp med tillhörande hink, lysgrön och lysorange.. Nu fattas bara dammsugaren.

*Jag har insett att kebabstället på mitt hörn har grymt god mat-farligt!

Ja, det var väl allt för den här gången



Tomorrowland

I lördags var jag på en utav de bättre festivalerna, TomorrowLand.
En festival med bara elektronisk musik och grymt bra väder, bikini till klockan var åtta på kvällen. Jag gick upp vid nio och fixade lite, sen gick jag ner mot centrum och mötte upp en kompis och vi gick tillbaka hem till mig och öppnade vinflaskan. Sen satt vi i min lägenhetet o tjötade ett tag innan vi tåg spårvagnen till centralstationen och mötte upp Mauro. Tog bussen till Boom och fixade våra festivalarmband. Sen hände nåt roligt. Jag o Mauro blev tagna åt sidan med en grupp andra människor, sen blev vi uppradade och sniffade på av en knarkhund. Var riktigt spännande faktiskt! Var två som fick följa med in i ett annat rum men vi andra traskade glatt vidare. Sen bestod resten av kvällen av att förflytta sig mellan scenerna och stampa lite med fötterna. Fanns även en scen, Star Wars scenen, och där borta var det helt galet. Riktigt hård musik och galna människor som hoppade omkring överallt. Påminde om människorna på Vampyr partyt. Musken är nästan lite skrämmande ibland men det är riktigt roande att titta på. På stora scenen var det riktigt häftigt när det var mörkt och alla ljus och all laser var på. Scenen låg som i en grop och sod man längst upp slog det Sensation White, lätt!

Runt midnatt tog vi en paus och letade reda på ett väldigt skumt tält. Som en indianhydda fast indianerna var konstiga små "troll" eller vad man ska kalla det. KOnstiga kläder, hårupppsättningar, musiken var skum och mitt i allt låg det en tjej och läste en bok hela tiden. "Mamman" gick runt och bjöd  på sprit i pyttesmå glas och ibland hoppade dom fram i mitten av tältet och började dansa. Om ni tänker er ett skogsfolk höga på svamp så kanske ni kan få en bra bild utav det hela. Men det var väldigt avslappnande och skön stämning där inne.

Festivalen slutade dock vid ett på natten så då hoppade vi på bussen in till Antwerpen och sen var det läggdags!!







Jag hittade en riktigt go mumsbit framme på scenen



Fanns även annat att mumsa på




Dunk

Sitter här och dunkar skallen i bordet på kontoret. E så jäkla trött och helt ensam. Haf varit vaken i 35 timmar eller nåt nu och det börjar kännas. Var riktigt pigg på eftermiddagen men nu, voj voj!

Det visade sig ju bli en riktig cirkus att försöka ta sig till flygplatsen inatt. Efter en kvart i bilen sprang det upp en katt på vägen och det smällde till. Vi vände tillbaka och hittade katten loiggandes på vägen. Den levde men var inte särskillt pigg. Jag packade in den i bilen och lade den i mitt knä och började ringa runt till alla veterinärer. Men eftersom det var mitt i natten var närmast veterinär med jour i Uppsala. En jäkla tur att vi ändå skulle åt det hållet. Vi letade reda på djursjukhuset och lämnade över katten och våra uppgifter. Sen var det ilfart till Bromma flygplats. jag kom dit en kvart innan incheckningen och kände mig lite lagomt morgonpigg. Vid sju flög jag och strax efter nio landade jag på Bryssels flygplats. Jag tog tåget till Bryssel och hoppade på ett fullsatt tåg mot Antwerpen för att lämna av alla grejer. Det e ju Belgiens nationaldag idag så alla e lediga och tåget var fullt av små scouter som skulle ut på uppdrag. Det tog över en timme att komma till ANtwerpen. Sen skyndade jag mig till lägenheten och slängde på mig nya kläder. Skyndade mig till spårvagnen bara för att hitta den krockad med en bil, 15 meter från hållplatsen. Så då fick jag vänta på en buss i evigheter och sen antligen vid tåget ska det stanna precis överallt. Jag kommer till Mechelenm tar bussen till jobbet och får en välkomnande kram. Sen det första jag gör är att ha sönder min kort bricka. Det tog ett bra tag innan jag kunde komma till jobbet idag och nu e jag satans trött. Jag har 10 minuter kvar sen blir det bussen till stationen, tåget till Antwerpen och spårvagnen till lägenheten och huvudet stupandes på kudden. I morgon blir det sovmorgon, börjar inte förrän två. Då ska jag väl lyckas vara lite piggare och kunna göra lite nytta.

Håll tu,,arna bara för att det inte börjar tok regna igen för jag har ingen jacka med mig

Gonatt!

I want you...



Grymt skön låt

Me and Marley

Sitter ute på altanen nu o myser till Bob marley med syrran, Zeb, Jimmy och dogsen. Jag har lekt kock ikväll och gjort mammas supergoda potatisgratäng som lyckatte regnar det o e kallt men vi har satt på infravärmen och tänt lite ljus. Vi dricker öl och tjötar lite och har det mysigt. Antagligen sista grillningen innan jag åker tillbaka på tisdag så jag kommer sitta här lääänge.







Idag har varit en bra soft dag. Sov till halvett, åkte in till stan och mötte upp Tias och tog en fika. Himla trevligt! Sen åkte jag hem, gick in på min internetbank och insåg att det fanns mycket mer pengar än jag trodde, betalde lite räkningar, satte igång med mina kok konster och nu sitter jag här o myser med Bobban i Bjurs. Älskar det



Igår var det fullt upp hela dagen. Vid 11 kom Jimmy upp från Lidköping. Mitt ex och pappa till dogsen. Han fick vårdnaden när jag flyttade men den här veckan fick jag ta dom. Jag hann träffa honom en snabbis och vinka av mamma o pappa som drog till Kroatien innan det var dags att åka till kyrkan och gå på Amars bröllop. Vet inte varför men jag var jättenervös. Kunde nästan tro att det var jag som skulle gifta mig. Jag hittade på några gamla lärare som jag hängde på in i kyrkan. Sen var det dags för brudparet att komma. Jag trodde aldrig att jag skulle gråta på ett bröllop men nu var det bra nära. De var så fina! Dom hade ett jättefint bröllop och direkt efteråt åkte jag o Maria och hämtade bröllopstårtan på ICA Maxi. Det var på fishåret att tårtan gick in i bilen. Sen åkte vi till Stångtjänr stugan och började förbereda inför festen. Jag o 4 andra gamla elever till Amar skulle servera och vi var så nervösa att klanta oss. Vid fem tiden började gästerna komma så då serverade vi lite champagne och snittar. När dom satte sig var det förrätt, sen varmrätt, efterätt och sist lite kokt korv. Vi hade fullt upp till halvett sen hade vi jobbat klart. Det var jätteroligt att träffa alla igen. Träffade min mentor jag hade i åttan, Jesper, och han betydde verkligen så mycket för mig, var en jobbig tid. Sen har vi Micke som e helt underbar. För att inte tala om Amar som till och med nio år efter erbjuder mig att servera på hans bröllop. De e jag jäkligt stolt över. Efter midnatt agerade jag bartender och lyckades få i mig en hel del drinkar själv. Bandet började spela och jag tog några vändor på golvet. Syrran o gänget kom sen och gav mig skjuts hem. Det var en riktigt rolig kväll och jag väntar med spänning på mitt egna bröllop. Då vill jag ha lika vackra tal som dom hade på sitt bröllop. Var nära till tårar flera gånger.





Det var ett jäkla drag bland tanterna o gubbarna



 Micke och Jesper

Try not to laugh at his laughter


Thick

Kan inte sluta pilla mig själv i hårbotten...känner mig som en fågel som håller på att rugga. De e kul att känna och leka med de små "fjäderpennorna." Ida fixade mitt hår idag efter hennes jobb. Satte i 100 hårslingor så jag fick lite jämnare hår och satans va tjockt det har blivit. Men det e alltid lika sorgligt när man är klar och har fått jättelångt hår, för sen måste man ju ändå klippa av det så det blir snyggt. Men jag e skitnöjd! Tack Ida! Men nu börjar det klia...


Annars gjorde jag, mamma o dogsen ett försök att bada idag, gick väl sådär. Jag kom till midjan sen insåg jag att det bara var idiotiskt. Kallt ju! Men det var mysigt bara att sitta där. Åkte upp till mormor o fikade lite sen vid fyra åkte jag o träffade AMar och gänget och pratade lite om vad som kommer hända i morgon. Ska ju servera på hans bröllopsfest. Blir intressant att se sina gamla högstadielärare på lyset. Så i morgon e det bröllop vid två, sen e det fullt upp till midnatt.


Pics

Var inne i   stan med mamma, syrran och Zeb idag och shoppade lite. Hittade skitsnygga skor och lite småkrafs. Träffade en massa människor och det ´är lika spännande arje gång jag kommer till Falun. Varje gång har dom byggt nåt nytt, affärer har flyttat och det omorganiseras överallt.
Det blev mina efterlängtade tacos idag och jag har gått och mumsat hela kvällen. Har pratat med en massa folk på MSN och satans vad det händer saker när man e borta från jobbet.Stackars Alex har fått diabetes och ligger på sjukhuset. Hon kommer bli borta i minst 2 veckor och jag tycker så synd om henne.
Krya på dig, vännen!
Sen har Stefan blivit backup teamleader. Grattis!
En annan tjej på jobbet har hittat nytt jobb och ska säga upp sig. Tråkigt, kommer sakna henne.
Sen har HP som tar över från EDS som jag jobbar på fått för sig att dom ska spara pengar. Tydligen gällde det bara dom som jobbar på Manpower så jag håller tummarna att dom fixar det där tills jag kommer tillbaka. EDS var väl inte så glada åt HPs ideer då vi redan e för lite folk. Men men...så går det när man tar semester. Firman klarar sig inte utan mig vet ni...

 
 

 

 Lilla syster

Ska käka lite melon så nu får lilla trollet i mitt knä vakna


Potatisgratäng till Frukost

Det kändes riktigt bra i "morse" när jag gick upp och kunde äta mammas potatisgratäng till frukost. Precis som på den gamla goda tiden. Får se vad jag hittar på idag? Vädret är väl sådär och jag e lite småseg idag. Kanske tar med mig mamma in till stan ock kollar lite sen ikväll kanske Ida kan hjälpa mig med håret. Har beställt  löshår och tänkte försöka jämna ut mitt hår lite efter alla rakapparats incidenter.

Igår var en bra dag. Vaknade vid 7 och ringde till doktorn. Dom ringde upp efter en timme och för första gången i mitt liv skrev dom ut medicin åt mig utan att jag behövde åka dit. Hon bara frågade lite saker och sen fick jag recept. Mamma blev helt chockad. Sen  åkte jag o mamma och handlade en massa mat. Jag hade så roligt för på 3 månader har jag bara haft 3 olika maträtter jag lagat eftersom jag inte orkar/kan läsa innehållsförteckningen på belgiska ochjag e vegetarian. Så ígår handlades det en massa gott.  Vid 5 kom mormor, farfar, Daniel och Ida och så blev det grillning. Den efterlängtade grillningen!!! Det var så gott, så gott och jag åt tills jag var på bristningsgränsen.

 Älskar den här altanen!


 Hundarna myste och Kinesen terroriserade alla med sitt tjattrande och sitt begär att bita på precis allt han ser



Lite senare gjorde vi oss i ordning och åkte in till Falun där en Twister tävling hade anordnats hemma hos Diana. Hon bor i en studentlägenhet och det var skönt att faktiskt se att det fanns dom som hade mindre lägenhet än jag har. Det var skitkul och vi böjde våra kroppar in och ut och runt alla andra. Träffade Oscar och han e så go. Sen gick vi ut på Club Etage och skakade lite rumpa. Zeb bjöd på shots hela kvällen så jag e lite småseg idag. Ska in och shoppa lite med mamma nu sen får vi se om jag vågar mig på ett bad?



Syrran och Oscar fightas

Im home!

Nu sitter jag hemma i Bjurs och kämpar med att hålla ögonen öppna.
Jag tog mig till jobbet i morse och jobbade några timmar innan jag tog tåget till Bryssel, mötte upp Mauro och åt en supergod Subway macka. Den vegetariska e riktigt god! Sen fånade vi oss på tåget till flygplatsen. Mauro hittade självutlösaren på kameran vilket resulterade i en massa bilder i väldigt varierande kvalite. Checkade in och letade reda på min gate. Jag åkte i ett jättelitet plan och jag tror aldrig jag har varit så rädd under en flygning. Jag satt precis bakom vingen så jag kunde se allt. Och både i starten och landningen var det luftgropar så jag studsade runt i stolen. Men vi hade medvind så flyget tog inte ens 2 timmar.

 

På Bromma flygplats mötte mamma, pappa och trollen mig och det var så kul att se alla igen. Men jäklar va små dom e, mina trollungar. Visst att dom var små innan, men så små? Det blev en hel del svansviftande och pussandes. Vi hämtade upp syrran och Zeb i Mehedeby och nu väntar sängen. Ska bli mysigt att få trängas med dogsen igen.


Mina trollungar  ♥

How do you best describe a hang over...Malin


Puh, va kroppen har fått lida idag. Det har varit en seg seg dag och jag börjar äntligen kunna se slutet på dagen. Gårdagen var riktigt bra men som sagt, det fick man ju lida för idag!

Jag åkte in till Antwerpen igår och totaldäckade i lägenheten. Vet inte varför men jag sov 4 timmar och var fortfarande skitrött. Sen lyckades jag alltid glömma nåt när jag var i affären så jag sprang upp o ned för dom där trapporna hur många gånger som helst. Men sen blev det dusch och nytändning. Jag hämtade upp Mauro vid stationen runt nio och sen åkte vi tillbaka till lägenheten. Han hade köpt med sig portugisiskt vin som vi drack och vi pratade om allt mellan himmel och jord. När klockan blev 3 på natten snörde vi på oss dansskorna och begav oss mot Noxx. Jag var på sånt jäkla bra humör och hade riktigt roligt. Helt plötsligt springer något blondt förbi mig och jag grabbar tag i det för att se vem det var. Å självklart var det hon, Jossan som dansar runt. Vi var där i kanske 2 timmar sen drog vi hem och försökte sova lite. Dock snurrade hela världen och sömnkvaliten var väl inte den bästa. Vid 6 på kvällen lyckades jag ta mig till Mechelen igen och nu snart ska jag få lite mat. Börjar bli människa igen...
Men jag har iaf tvättat lite kläder idag och i morgon ska det packas. Sen på tisdag flyger jag till Sverige och jag ser verkligen fram emot det. Mamma o Pappa ska åka ner till Tibro i morgon och hämta hundarna. Mina små troll.






Mitt nya favoritord från Jeff: Shituation

You're a zero...

En jakligt mixad dag...
Jag hade satt mobil alarmet pa 7 i morse, stangde av det, planerade att ligga kvar i 5 minuter till, vaknade en kvart innan jag borjade och svor en lang ramsa av dumma ord. Tanken var att jag skulle leta reda pa en doktor. Jag borjade ringa runt i halvt panik men allt bara sket sig. Jag kom till kardiologer, inte doktorer eller doktorers assistenter som inte kunde prata engelska. Efter 5 forsok gav jag upp och stallde mig i duschen. Pa jobbet ignorerade jag forst att det ringde for jag visste att om jag skullle ta emot ett samtal skulle det garanterat vara en sur sak och jag hade bara borjat grina. Var inte alls pa humor idag. Till slut tog jag 2 samtal och sjalvklart var det 2 sura javlar. Jag fattar inte hur jag lyckas fa alla sana anvandare? Och eftersom jag kom for sent missade jag fredagsmackorna med philadelphia. Sur som jag var gick jag ner och r;kte med Jeff, kopte 2 juicer och tyckte synd om mig sjalv. Som tur var hittade nagon mig, tog mig pa en promenad och gav mig en kram. Det gjorde min dag! Jag proppade i mig lite varktabletter och klarade mig dagen ut. Efter jobbet gick jag till The Olifant och motte upp nagra kompisar for lite ol drickande. Sa jakla roligt, Mauro som e portugis sitter bredvid italienarna i Shell teamet sa nu pratar han engelska med italiensk brytning. Det later jatteroligt och jag kan ju inte lata bli att reta honom. Vi fick en massa gratis ol pa puben for det var sista dagen den serverades, Hoegaarten hette den. Jag forstar varfor dom ska sluta servera den. Fargen var som enblandning av juice, ol och diskvatten och smaken var val inte sa mycket battre. Jag kunde inte sluta tanka pa Smala Sussie nar Limpa filtrerar ful olen genom strumpan. Sa god vard en. But hey, den var gratis!

Samantha hade varit pa Rockwerchter festival och sett Yeah Yeah Yeahs och tipsade mig om dem. Jag kollade upp den och det e absolut godkandt! Eller vad tycker ni?

http://www.youtube.com/watch?v=TGxBTsmuRIk

Bad day

Dagen borjade ganska bra. Vaknade upp i lagenheten och allt kandes bra. Sangen var riktigt skon men jag var anda pigg att ga upp och jag hade gott om tid pa mig att ta mig till Mechelen och jobbet. Satt hela dagen och gjorde IMACs, tog bara 3 samtal i borjan. Sen sista timmen var seg, blev tillfragad om jag ville gora overtid men jag orkade inte. AKte till Sath och tankte bara hamta mina skor. Sen blev jag kvar har. Orkade inte sitta ensam i Antwerpen och tanka. Sath jobbar visserligen men har finns det iaf en TV och internet. Det ar darfor jag skriver sa konstigt, kidnappade Saths dator. Liggger i soffan nu och kollar pa halvtaskiga filmer och pratar pa MSN. Ska bli riktigt skont med helg och jag langtar som fan till Sverige nu. Har lite angest for i morgon. Maste ta mig till en doktor och fa lite medicin innan helgen. Har forsokt att spara det till jag kommer hem till Sverige, men borjar inse att det inte kommer funka. Jag vill inte forsoka leta reda pa nan doktor har. Har kollat upp nagra men med mitt lokalsinne e det ju baddat for katastrof. Far bli taxi. Sen har jag inte alls rad just nu. Ska forsoka hinna innnan jobbet..

Igar var jag helt knapp. Madde kom antligen hem fran Sverige, har saknat min skrivbordsgranne, och hon hade med sig en massa sura nappar till mig. Jag at nappar hela dagen och jag tror aldrig jag har fatt en san sockerkick. Var helt konstig i kroppen, sen lite koffein och nikotin pa det och 3 timmars overtid. Lite lagomt snurrig nar jag kom till ANtwerpen. Letade efter den dar ackligt stora spindeln som bodde i mitt handfat men han verkade sprungit ivag. Bast for han att han haller sig borta...eller bast for mig kanske?

Freeline skates



How cool is this...

Shleten

Åh va skönt det ska bli att få sova snart. Är helt slut i kroppen o knoppen. Det blev 11 timmar jobb idag,, snabbvisit till nya lägenheten för att hämta lite kläder, tillbaka till Mechelen och vila kroppen.  Vet inte vad jag gjort? men ena hela sidan har strejkat. Det började som träningsvärk men nu gör det fan ont. Och det var 3 dagar sen jag lekte aktiv. Hela låret och upp på ryggen stramar och gör ont. Får anstränga mig när jag går för att inte se dum ut. Eller ja, mindre dum ut iaf!

Har lite ångest över all övertid. Jag vet att jag antagligen kommer få gnäll över att jag inte gjort tillräckligt, men jag har verkligen försökt.. PÅ nåt konstigt sätt verkar alla ha fått för sig att jag kan så mycket mer än vad jag egentligen kan.
-Malin, jag har mailat dig, kan du fixa det, kan du kolla på det...
Nej det kan jag inte för jag vet inte hur man gör. Det är en jäkla djungel det där med att hitta på rätt applikationer de vill åt, rätt mailbox, rätt behörigheter bla bla...rena djungeln som sagt. Blir bra sen när Madde kommer tillbaka från norrland. Saknar min granne! Men hon kanske fixar såna där sura halvcola nappar åt mig. Weeei!

Alltså jag känner mig ju så löjlig. Jag kan fortfarande inte titta på minnesvideor o skit om Michael jackson. Jag börjart grina åt minsta lilla. Jag kunde inte ens hålla mig när jag såg klippet på Aftonbladet om Madonnas hyllning till honom under sin konsert. Nog satt jag jag där och snörvlade i sängen. Tänk då vad jobbigt de riktiga fansen ska ha det. Synd bara att alla ska bli så uppskattade först när de är döda. Men satans va het han var ett tag där...synd att han fick lov att sabba fejset!


I Smell Good...

Sitter här o sniffar mig själv i armhålan och ler för en gångs skull. Nyduschad och luktar ju ganska OK faktiskt!

Jag hade hoppats på ett mega åskväder idag så luften kunde rensas lite men det verkar inte så. Hade sett fram emot lite blixtrar o regn. De e så satans varmt o klibbigt nu. Funderar på att ta en varsin isglass o lägga innanför bikinin...sweet!
Helgen har spenderats i Bryssel med att sitta o skratta åt Maddes kaniner. Dom e mer som hundar än kaniner. Så jäkla roliga! I torsdags blev det 2 timmar övertid igen men det var skönt, för nu börjar jag få lite koll  dom där IMACsen jag o Madde fårr uppdrag att göra. I fredags blev det lite öl efter jobbet och det var efterlängat. Satt i Mechelen några timmar innan jag tog tåget till Bryssel o nattade nininsarna. I går åkte jag in till Antwerpen och kollade lite på stan. Blev rastlös och ringde Jeff. Innan han kom insåg jag att jag fick lov att köpa ett linne, var ju så varmt. Otur för mig var det rea överallt och smockat med sega människor. Kan få panik i såna lägen...människor överallt som vägrar flytta på sig eller kanske öka hastigheten lite. Till slut hittade jag iaf ettt billigt linne och sen mötte jag upp Jeff och vi satte oss och åt lite mat. Efter maten hämtade vi upp Bruce och begav oss mot bion. Ice Age 3 stod på schemat, i 3D till och med. Den var riktigt rolig. Men ddet var faktiskt första barnfilmen jag sett och blivit skrämd flera gånger. Hoppade till lite då och då när det stora monstret dök upp. Men det var så kul när de söta scenerna kom, utan att avslöja för mycket. Man kunde höra hela rummet säga: Aaaaw!
Efter bion letade jag mig till Bryssel igen och fick en välbehövd sömn. Orkar inte skriva mer nu...ska leta reda på den där isglassen...






vi försökte oss på arga leken


Still alive and kicking



sitter i Bryssel nu i Maddes lägenhet och tittar på galna kaniner som springer omkring. Det har varit över 30 grader idag och jag börjar bli galen. Pallar inte at sov aär det är så satans varmt...

Rage Against The Machine


Megafläkt efterlyses

Satans va varmt det är...
Sitter i bara trosor och håller på att bli galen. Enda sättet att kunna kyla ner sig är att ställa sig i duschen och dränka sig i kallt vatten. På jobbet får vi inte har linne utan axlarna måste täckas, så på rasten steks man ute i solen. Har väl struntat lite i dresscoden senaste dagarna, funkar inte annars. Följde med en kompis in till Bryssel idag och det gick knappt att andas på tunnelbanan. Värsta värmeböljan! Min rygg har börjat läka nu efter att jag brände den. Tror aldrig jag lyckats så bra! SÅ nu kliar det!

På jobbet är det fortfarande kaos och man börjar väl bli lite smått trött och dte börjar bli ganska uttjatat att höra hur värdelös man är. Igår var en skitdag och jag hade ångest bara av att se att ett samtal kom in. På nåt sätt lyckas jag få alla surkartar och dom håller inte inne med sitt vokabulär bibliotek. Idag har jag bara skrattat åt dom.
-Men kom med nåt nytt nån gång!
Brukar sitta och lyssna på dom när jag har satt på mute och sagt att jag ska kolla upp en sak. Oj oj va dom e trötta på oss. Kan inte direkt påstå motsatsen när det gäller dom. Känns bara tråkigt att vi ska få all skit! Men men...

Om 2 veckor e jag i Sverige och kramar om alla och gosar med  mina små troll! Fan va jag längtar...



RSS 2.0