Let's Put Some Hearts On Fire Tonight

Nu är röda läppstiftet på och jag har märkt mitt glas :)
Har ätit lite vitlöksbröd, klarblå himmel och pojkarna sitter med gitarren och sjunger. Jag springer runt och provar örhängen och byter kläder för jag kan ändå inte texten till deras låtar. Om en timme ska vi till Bruce mormor och grilla och halva hans släkt e där. Kanske därför jag springer runt och försöker förbättra mig själv hela tiden och fyller på vinglaset. Läskigt ju!

Och nu har det äntligen lugnat ner sig på gatan igen, men för en timme sen var det polis, brandmän och ambulanser alldeles utanför. Huset 30 meter bort stod i brand och dottern som var ensam hemma gick runt och var alldeles förtvivlad. Det var så hemskt att se, men ingen blev skadad som tur var. Obehagligt dock, för alla hus sitter ihop och man vet ju aldrig hur eld fungerar. Rätt dom det är är branden 30 meter bred och allt står i brand. Men nu verkar dom ha kontroll på det och den mesta röken är borta. Tragiskt komiskt att det är sista april idag  :(

Ta det lugnt ikväll pojkar och flickor!
Får väl tacka min bror för min första fylla som var just den här dagen för många år sen






It's A Whole Different World With Colours




 Se så glad han blev med lite färg   :)


 


Och jag MÅSTE hitta ett jobb nu så jag kan flytta till hus.
Har hittat ett hus inne i Antwerpen, 10 minuters gång från centralstationen med trädgård, två sovrum och vardagsrum för 700 euro i månaden. Bruce är med på att flytta och då blir det billigare hyra än om jag skulle bo i egen lägenhet. Och jag skulle få egen trädgård - fattar ni hur lycklig jag skulle bli? Jag gräver alltid upp mammas trädgård hela tiden och en utav mina sysselsättningar som liten var att smyga runt i grannarnas trädgårdar på kvällen och sno sticklingar, haha! Jag kommer fylla varenda liten kvadratmeter med växter och mys. Inflyttning är i juni och vi ska dit på måndag och kika om det fortfarande finns kvar.

Vi funkar jättebra tillsammans som sambos och nu när jag är "hemmafru" har jag äntligen fått börja laga mat igen. En annan sak jag tycker om och än så länge har jag fått tummen upp för allt jag lagat. Gav förslag på att han skulle satsa på att bli miljonär istället så kan jag satsa stenhårt på min nya hemmafru karriär  :)  Han skulle fundera på saken



There's a Difference Between Supposed To Be And too Much

 Tanken för idag var att verka aktiv och städa, gå promenad o klappa hästar, handla keso för middag och tvätta...men det tog stopp så fort Bruce gick till jobbet.

Nu ligger det smink och borstar över hela golvet och jag har suttit framför spegeln i timmar och studerat färger och linjer. Har knappt rört smink sen jag gav upp Australien för även om jag inte vill erkänna det sticker det till lite varje gång nån nämer Australien. Fattar fortfarande inte att jag faktiskt varit där. Tydligen existerar det?

Har gått igenom kort på alla olika sminkningar jag gjort under åren och det har blivit en del. Kul att se att man faktiskt går framåt. Och visst hade det varit kul att fortsätta skolan i Sydney, men något som fortfarande stärker beslutet att åka hem igen är bilderna klasskamraterna lägger upp på Facebook. För än så länge har inget imponerat på mig och jag vet att jag kan göra samma sak, minst lika bra. Det var en hel del saker jag lärde mig på ACMUSE som jag inte fick lära mig på Irland på skolan, men ändå inget speciellt. Allt finns tillgängligt att lära sig själv på internet. Youtube är en skola i sig när det kommer till olika tekniker och hur man använder olika produkter. Och något jag hatat med båda kurserna är hur de lägger grunden med concealer och foundation - de får det alltid att se kladdigt och det blir lager på lager med klet och inget ser naturligt ut längre. Så jag kör mitt eget race och vill jag så lär jag mig det. Jag får vara min egen lärare och göra de sminkningar jag tycker e roliga. För jag vill ha färg, form, fransar och glitter. Ingen tråkig brud makeup och 1 cm tjock foundation man kan dra av med fingret. Hell no!




Du kan pudra hur mycket som helst, antingen blänker det eller så blir det alldeles grynigt
Nej, ska det va så ska det va, annars är det Inglot's foundation som gäller


Nu väntar jag bara på att Bruce ska komma hem så jag kan göra honom till Dragqueen :)
Han jobbar i en liten affär och i förrgår innan stägning blev de rånade och jag fick en chockad liten pojk att ta hand om.  Att ha en pistolmynning mot tinningen är inte att leka med. Så jag tänkte att lite färg skulle pigga upp honom :)


Almost Had Wings Today

Så var ännu en dag avklarad efter timmar på en filt i en park.
Jag och pojkarna tog en riktig slödag för allt e ju ändå stängt idag. Blev att tjöta nere vid dammen och mata gässen med kakor tills de stod i en ring omkring oss och plötsligt såg väldigt respektingivande ut.

I morgon blir jag ensam igen när de andra jobbar, så snälla, snälla ge mitt svar på mitt jobbsökande så jag åxå får jobba snart.
Och håller tummarna för att mormor får sin operation nån gång så jag slipper få "hjärtsnörp" varje gång det ringer





For Later, When My Name Is Rock And Don't Care




Link


What A Wonderful World

Oj oj, dagen började väldigt långsamt med ett huvud som inte riktigt ville följa med i mina rörelser, men resten av dagen var perfekt!

Vi gick omkring i en gigantisk park hela dagen och fotade, pep åt små ankungar, åt glass och njöt i solen. Sen åkte vi vidare mot Antwerpen för pizza på uteserveringen vid Grote Markt, gick runt bland alla ubermysiga gamla hus och trånga gränder för att avsluta med en drink på ett jättemysigt ställe.

Nu blir det film och jag kommer antagligen somna innan den e slut
































No Matter How Many Lives That I Live I Will Never Regret


Herregud vilken PMS kärring jag har vart idag. Vet inte vad det e för hormoner som spökar i kroppen för jag byter sinnesstämning var femte minut. Vaknade ledsen och förbannad på föräldrarna som gick isär utan att berätta det för mig och julafton glömdes bort. (men det var bara en dröm) Sen piggnade jag till och gjorde mig redo att gå ut i solen och kände att det kan nog bli en rätt bra dag ändå. Efter tio minuter var jag fly förbannad igen och det finns risk att jag bad ett visst ex att dra åt helvete för tillfället. Så jag sket i solen och satt inne och kollade igenom alla jobbsidor IGEN och sökte om alla jobb IGEN. Sen hörde Alex av sig och bjöd mig på grillkväll i Dendermonde och humöret var på topp igen. Vi jobbade ihop förut och jag har inte träffat henne sen jag flyttade från Belgien. Ska bli jättekul att ses igen och jag hoppas dom har hunden kvar, för nu har jag suttit och kikat på hunduppfödare i två dagar... behöver fylla på förrådet lite, haha!

Nu är det bara ett problem kvar - tidsoptimisten Malin borde vara klar om en halvtimme för att hinna dit i tid. Måste ta mig in till centralen i Antwerpen och sen byta tåg i Mechelen. Och nu har jag vart iväg till affären och köpt vin, så nu har jag fullt upp att dansa runt och verka dramatisk till den här låten. Har bytt till min Mp3 för att inte driva grannarna till vansinne med samma låt på repeat.


 







Parental Guidance


Mamma och pappa, om ni nu skulle få för er att flytta isär:
Gör det för helsike inte dagarna innan jul och glöm för i helvete inte att berätta det för mig

Jäkla dröm
Kommer vakta på er som hökar nu


Imma Get Myself A Huge Fishtank


vad händer när Malin sitter hemma helt ensam en fredag och inte vet vad hon ska hitta på?

Jo...



Då fastnar man på Youtube och letar upp allt de allra finaste kyssarna på film. Och min absoluta favorit, den här scenen som är oslagbart fin. Blir knäsvag bara jag tänker på det.

Har vart en slödag idag för varken jag eller Bruce sov bra. Vi har blivit besatta av att spela Silent Hill, men vi är båda lika fega och hoppar till av bara bakgrundsljuden. Igår spädde vi på det hela med att se filmen, så det blev skavfötters på soffan och mardrömmar. Nu har båda åkt iväg på festival, så jag är ensam till på söndag och jag är såå uttråkad. Är tydligen påsk åxå...

Och mormor ligger i Uppsala nu på sjukhuset och väntar på operation, men det ska nog gå bra!


Not Up For a Deja Vu


Sitter och räknar ner timmarna tills pojkarna kommer hem från jobbet nu, behöver lite sällskap. Ska knata bort till affären strax och köpa lite avocado så det finns mat när de kommer hem. Får se om jag kan få i mig själv lite mat.

Syrran bjöd på en jäkla återblick som fick mig att tappa balansen lite. Hon får sluta med det där, be nån annan ringa för bövelen eller börja med ett dåligt blondin skämt eller nåt. Inte skicka sms med "RING MIG" eller ringa och det första hon säger är: "Har du pratat med mamma?" Tror hjärtat börjat återgå lite mer till det normala nu, men det är fortfarande lite upp och ner allt. Det hjälpte inte direkt till att försöka ordna upp allt det andra kaoset.

Förra året var det syrran som tvingade mig ringa upp och få reda på att ännu en familje medlem var på väg bort. Dagen efter var jag en morfar fattigare. Då satt jag på Irland och kände mig som världens ensammaste och det enda jag ville var att få vara med familjen. jag kände mig så fruktansvärt utanför allt och hur mycket jag än grät, kunde jag inte få det till verklighet. En månad senare kom jag äntligen hem till begravningen, men det är fortfarande inte på riktigt. Jag har sett hans kista och hans grav, men varje gång jag åker förbi Grycksbo tänker jag mig honom där. Det blev fel att inte få vara med och se, känna sorgen med resten av familjen.

Idag kommer alla dom känslorna upp igen - Tänk om samma sak händer igen?
Mormor är på sjukhuset nu och syrran skulle ringa när hon hört nåt mer, den ständiga budbäraren. Det behöver inte vara nåt, men man vet aldrig. Det kanske är början på slutet? Det hemska "ironiska" är att idag skulle hon och min mamma gå på min morfars syster begravning. Mormor dök aldrig upp så mamma åkte hem till henne. Så fan ta dig där uppe om vi ska ta det som ett tecken.

Nu går jag bara runt och kedjeröker och försöker tänka på annat. Har lyckats få på mig en strumpa än så länge och om 1½ timme kommer Bruce hem. Jag älskar Belgien och allt som hör det här landet till. Men när sånt här händer undrar jag alltid vad i helvete jag håller på med. Familjen betyder allt för mig och jag går itu varje gång jag hör att någon utav dem mår dåligt. Jag saknar er hela tiden och ni är min värld. Och jag vet att jag förstorar upp allt, men jag hatar att känna mig avskärmad från allt som händer. Jag har redan en nära vän som jag tappade bort för två veckor sen och drömmer mardömmar om att jag aldrig kommer få se igen.

Så snälla Martina, nästa gång du ringer är det bäst att du har ett riktigt bra skämt på G och att du skrattar redan innan du avslutat det







Breathing In The Sunshine

Gud vilken underbar dag jag har haft.
Det är fortfarande lite sol kvar ute och det grillas överallt i trädgårdarna så den där underbara doften sprids överallt. Även om jag inte äter kött själv, älskar jag den där doften. För oss blir det ingen grillning för vi är för trötta för att orka anstränga oss - pizzan står i ugnen och filmen e redo. Vi har gått omkring i skogen hela dagen och lekt Indiana Jones. Tar stigen slut blir det helt enkelt off road tills man hittar nästa stig  :)
Jag har klappat hästar och pratat bebisspråk och vi har suttit vid floden i timmar och tjötat och druckit vin med jordgubbar och kakor. Helt perfekt och det märks i huvudet att det har fått alldeles för mycket frisk luft idag. Fler såna dagar tack!












Kicking Myself Out

Ny duschad och ny pipt efter kortet på lilla troll familjen, drar jag med mig Bruce på picknik nu i solen. Tur han e ledig resten av veckan så jag får lite sällskap och någon som kan sparka ut mig när jag blir för less. Idag blir det hästjakt och solbränna




Hela gänget samlat - mamma Chili, pappa Sputnik och två generationers döttrar, Monkey och Tingeling


I'm in Here!

Fan, nu har jag kommit in i "jagstängerinmigiväntanpåbättretider" humör.
Fick photoshop på nya datorn igår så jag har hållt mig sysselsatt hela dagen och nu blir det film resten av kvällen. Har inte fått nåt datum för den andra arbets intervjun och inga andra erbjudanden. Vill inte flytta upp till Amsterdam för jobb när jag äntligen kommit hit. Och hur mycket det än tog emot, sökte jag även jobb i Sverige idag. Med allt som händer nu kanske det är lika bra att ha en reservplan. Hatar att inte ha någon som helst kontroll


Fantasy Overload





... och plötsligt var klockan elva



Above The Clouds, Above The World

Tittade på extramaterialet på Pixars film Up igår och tror jag såg den absolut vackraste platsen någonsin

Mount Roraima



Både jag och Bruce satt med hakorna som skrapade i golvet och tittade avundsjukt på när film teamet åkte runt och letade inspiration till filmen. Storstäder i all ära, men det är sånt här som räknas. När man sitter där uppe ovanför världen och molnen svävar förbi och helt plötsligt gömmer undan allt. Det måste kännas så overkligt.

 








Så nästa längre resa blir ett litet äventyr i Venezuela...jag bara måste dit






Kika vid 1,35 där han börjar filma utsikten - herregud va mäktigt!


Watch Me Move When I Loose When I Loose It Hard

Sådär ja, fredag kväll o maten står på spisen och puttrar. Väldans va huslig jag känner mig, var evigheter sen jag verkligen provade nått nytt och lagade för att bjuda på. Känns bra! Poppar Brittan och haltar runt i hopp om att Jeff inte vaknar upp där han ligger i soffan, för vissa moves e inte att leka med - I'm telling you! Men den där jäkla bowlingen alltså, lika pinsamt varje gång man får träningsvärk i ena skinkan så man knappt kan gå riktigt dagen efter. Så ena pojken har däckat på soffan och den andra slutar jobbet om 20 minuter. Sen bjuds det på Afrikans kikärtsgryta, Bruce fixar vin och sen blir det filmkväll.


 


Always Follow Up With A Step Forward

Nu har jag suttit inne och deppat i en vecka nästan och oroat mig för något jag inte kan göra något åt ändå. Skiter det sig så skiter det sig. Så igår bestämde vi oss för att åka in till Antwerpen och bowla och tänka på annat. Jag har verkligen världens goaste pojkar här som tar hand om mig!

Vi hann med 3 set och sista lyckades jag faktiskt vinna. På vägen tillbaka försökte vi komma på vad vi skulle göra härnäst, när vi lägligt nog går förbi Cafe Local som har gratis inträde och en massa musik. Så vi svänger in och skakar lite på rumporna i en timme innan vi fortsätter hemmåt.

Det var riktigt skönt att få komma ut ur lägenheten och få något annat att tänka på.  Tror visst jag blev lite hyperaktiv ett tag där och lyckades tom förvåna pojkarna med mitt pladder. Vanligtvis är det dom som pratar i 110km/h och jag som förvirrat försöker hinna med i disskusionen.

När jag sen somnade där vid fem på morgonen drömde jag världens mysigaste dröm...en massa gosiga hästar ute i mitt stall

Men bäst av allt - i morse när jag kollade mailen hade jag fått svar från Manpower. De vill att jag kommer på en andra intervju så fort deras HP manager kommer till Belgien. Så idag ska jag städa lägenheten och fixa fint och laga mat tills pojkarna slutat jobbet. För idag är en bra fredag!




















They're My Everyday Reward


Pappa och syster har lämnat en present på min dators skrivbord och jag blir lika glad varje gång jag startar den
tokstollar









Kan man inte bara få ta bort



Igår var jag utanför dörren första gången sen i söndags, men jag tror jag stänger in mig några dagar igen.
När det äntligen kändes som att allt var på väg att bli perfekt och jag äntligen skulle få slappna av, är allt bara kaos och upp och ner igen. Jag lovar att när det här över ska jag  banne mig klippa alla band med den där människan.

Igår drog pojkarna med mig in till Antwerpen för att träffa gänget från i fredags. Vi gick runt bland alla gamla byggnader vid Grote Markt och jag insåg ännu en gång hur förbannat mysigt och underbart det är här. Och jag tillät mig själv att bjuda på ett litet glädjetjut över att vara tillbaka. Vi möttes upp på ett studentcafe/bar och sen drack jag Kiwicocktails för 6 euro resten av kvällen och tappade rösten. När vi kom tillbaka till Hoboken satte vi på 7 Pounds och jag och Bruce grät som aldrig förr på slutet.






Inatt har jag drömt mardröm efter mardröm och vaknat hela tiden med mega ångest. Inga svar på jobbsökandet och inga svar från den där mannen som alltid ska göra det svårt för mig. Pratade med hans familj och klumpen i bröstet är om möjligt ännu större nu. Jag har ingen aning hur jag ska göra eller hur länge man ska vänta eller nåt. FAN! När ska människor lära sig att allt man gör påverkar andra människor, vare sig man vill eller inte. Så jävla trött på det här



Got a Mancold

Herregud vad jag känner mig ynklig, var e du mamma?
Nu har jag snorat, hostat och irrat omkring sen i söndags och jag tror allvarligt huvudet håller på att sprängas. Jag borde gå till apoteket och banken, men det får nog vara tills i morgon. Eller om jag kan muta pojkarna kanske...

Söker jobb lite här och där för man vet ju aldrig vart man hamnar med allt krångel. Sverige, Belgien eller Dubai...såg en annons om reseguide igår och kunde bara inte motstå, så mest för skojs skull! Tittade på En Unge i Minuten tidigare idag och vips var man inne på Aftonbladet och kollade in 9 tips för att lättare bli gravid - Va e det för fel på mig?

Nej, over and out!


A Story Of Play























































Sicko

Det blev inget vampyr party igår för efter att vi kommit hem från parken bestämde sig kroppen för att sätta sig i energisparläge. Kände mig helt däckad så det blev film istället. Idag svider näsan, halsen dummar sig och det mesta känns tjockt och besvärligt. Det är en sån perfekt dag om det hade regnat och inte vart strålande sol och ännu bättre om mina troll kunde vara här och mysa med mig



Så fort det finns ett täcke till hands slutar det med en Sputnik som knölat ihop sig i ens knäveck och en Chili som ligger och trycker sig mot ens mage.



Och vart man än sitter kommer det en Sputte som vill ligga i knäet och borra in nosen i armvecket



Det ska pussas och kramas




Och om det finns plats npg för båda är aldrig ett hinder:
Finns det hjärterum så finns det stjärterum

Fy, vad jag saknar


I'll Go With The Brother, Cause It Looks More 3D



Del 1

 

Del 2

 

Del 3





I'd Say It's Summer Already


Igår var det tillbaka till Mechelen och träffa fler gamla EDSare från jobbet. Vi blev kvar där till tolv innan Jeff och jag åkte tillbaka till Bruce och kollade på film innan vi alla somnade. Idag slappade jag och Bruce i parken, åt jordgubbar, spelade kort och tjötade i några timmar. Jag vet att det ska vara vår här nu, men det känns banne mig som sommar. Helt underbart med skinande sol och blommor och knoppar som ploppar upp överallt.


















Five Meters Of Rothschild


Vackraste djuret på jorden är utan tvekan Giraffen!
Jag kan stå och titta på dem i timmar när jag är på djurparker och blir lika varm i själen varje gång. Det är nåt speciellt med dem och jag kan rent utav drunka i deras underbara ögon. Planerar en resa till Amsterdam zoo där de tydligen precis byggt ut och gett girafferna större hägn och det finns även möjlighet att få komma närmre dem. Jag skulle ju börja gråta om jag fick komma nära en giraff.

Så när jag har en massa pengar jag inte vet vad jag ska göra med, då åker jag hit i en vecka och tappar hakan av skönhet

Giraffe Manor i Nairobi, Kenya












Should Have Taken Acid With You



Jag är Neon Indian kär!



 







Men nu måste jag sticka, jäkla youtube


The Cure For Boredom Is Curiosity - There Is No Cure For Curiosity

I onsdags var det superfint väder i Belgien och jag gick runt i linne och myste. Hoppade på tåget till Mechelen för att möta upp Joeri och Suzy och sen satte vi oss i solen och drack varsin öl. Supermysigt! Vi fyllde i varandra lite om vad som hänt och sen åkte vi till Sint-Niklaas och fortsatte tjattrandet. Blandade i lite jobb sökande och South Park maraton i det hela med. Kändes riktigt bra att träffa dom igen, för dom har blivit lite som min extra familj. Dom tar alltid hand om mig och bjuder alltid med mig på saker. Och medan dom fick lov att gå upp tidigt och jobba, tog jag mig en lång skön sovmorgon innan jag gick ut i den underbara solen som sken ännu en dag.



Här är vi fulla och goa på Villa Pace festivalen och jag och Joeri spenderade morgondagen med att hålla i huvudet och röra oss i slowmotion för att inte spräcka bakfyllekroppen. Men satans va kul vi hade!


Åkte hem till Hoboken och väckte upp Bruce vid tolv så han inte blev sen till jobbet. Sen var jag helt ensam fram till klockan nio på kvällen, och jag höll på att bli galen av trisstress! Gick till affären och köpte lite frukt, tittade på en hund som sprang runt i hundhagen och grävde, kollade igenom tv4Play, hoppades frenetiskt på att jag fått svar på nåt jobb, kollade gamla bilder, rotade fram allt smink och bänkade mig framför spegeln och stökade till.




Så ni kan ju gissa hur överlycklig jag var när sen Jeff, Bruce och Bart kom och livade upp stämningen. Och eftersom jag haft hela dagen på mig var sminket redan uppdukat för fest. Bruce blev mitt offer för misshandel och knivsår. Vi kom inte i säng förrän halvfem på morgonen och det hade spelats gitarr och sjungits hela natten. Jag är ju helt värdelös på att lära mig texter - är fortfarande i det stadiet att jag hittar på mina egna ord som passar. Men jag gjorde mitt bästa och det var himla trevlig.



Before the blood




Men lika glad var han efter lite stryk


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo, för sen är det tillbaka till Mechelen för att träffa Jeff och hans kollegor för en fredags öl i solen som fortfarande är lika härlig!


No Place For Beginner Or Sensitive Hearts, When Sentiment Is Left To Chance

Jag är så lycklig nu: Jag ska äntligen få se Sade live!!
Vet att jag var så förbannad när jag såg att hon skulle ut på Europa turne för första gången på 17 år och jag skulle befinna mig i Australien. Men nu är biljetterna bokade och den 1 Maj kommer hon till Antwerpen. Jag trodde aldrig jag skulle få se varken henne eller Prince, men nu kan jag snart bocka av båda. Och hur snygg är inte kvinnan då. Hon är över femtio men hon ser precis likadan ut som för tio år sen

 


Feel Like Creating Something

Det kliar i fingrarna nu, är megasugen på att kladda runt med färger och former.
Så fort jag fått min egna lägenhet, då jäklar ska det fixas!
Visst att jag gav upp skolan efter 2 månader, men intresset finns fortfarande kvar och vill ut och leka.

Men nu ska jag bege mig mot Mechelen och sätta mig i solen och dricka öl på The Olifant med gamla vänner




Caused By Higher Powers


- Hiroshi Nonami















Getting There...

Jag lever fortfarande och mår bra!
Lyckades som vanligt blanda ihop flygen på Arlanda så jag fick springa som en galning till rätt gate. Verkar vara min specialitet. Men efter byte i Helsingfors landade jag på Bryssels flygplats och blev upphämtad av Jeff. Sen satt jag med näsan tryckt mot bilfönstret och småmyste av att vara hemma igen. Sen dess har jag bott hemma hos Bruce i Hoboken och tjattrat med mina pojkar. Det slutar alltid med att jag och Bruce somnar på soffan efter halva filmen och vaknar upp dagen efter i varsin ände av soffan. Tanken var att vi skulle turas om att ta sängen, men vi verkar aldrig lyckas komma dit. Igår var jag i Amsterdam hela dagen för jobb intervju och idag var jag i Bryssel för en intervju. Jag hoppas verkligen på jobbet i Bryssel och har suttit hela kvällen nu och kollat på lägenheter. Gud va härligt det ska bli med en egen liten lya som jag kan mysa till precis hur jag vill.

Och vet ni...det är helt grönt här med utslagna knoppar på träd och blommor överallt. På vägen till Amsterdam var det hela fält med påskliljor och blå blommor. Ljuvligt! Nu kanske det äntligen börjar ordna upp sig allt


Welcome To The Cirkus

Efter en hel jäkla cirkus med vänner som anklagar och sviker och vänner som blir oskyldigt polisanmälda, ska jag försöka suga åt mig det sista myset och tokeriet av mina små hundar innan Jimmy hämtar upp dom. Det har varit 3, minst sagt, händelserika dagar och än är det långt ifrån över.

Men i morgon sticker jag till mitt älskade Belgien och där är våren i full blom.
Så nya telefon numret:  
+32489201460


RSS 2.0