Sun Is Shining, The Weather Is Sweet

Dagar som den här saknar jag min lägenhet i Antwerpen, eller rättare sagt grannen jag hade under mig. Han svek mig aldrig. Jag brukade se fram emot att få lägga mig bara för att få vakna upp igen. Varje helg bjöds det nämligen på underbar reagge på högsta volym att öppna ögonen till. Det slog aldrig fel. Jag brukade tassa upp och öppna balkongdörren för att höra ännu bättre och få frisk sommarluft. Sen låg jag i sängen eller dansade runt i trosorna hela dagen och kände att allt var bra.
Förra helgen när jag hälsade på i Belgien fick jag sova i gamla lägenheten igen och det var favorit i repris. Låg och vickade på tårna och njöt där på madrassen.
Underbara granne!



Nu ska jag ta mig upp ur sängen, på med jeansen som knappt håller ihop längre men som bara blir skönare för varje reva som går. Dricka helgens morgonkaffe, en cigg ute i solen och sen får vi se. Ska ha fått lönen idag så nån sorts shopping ska vi väl kunna klara av.

Måste kolla så att allt står rätt till med Maddo sen.
Jäklar, va dryg hon har varit inatt. Ena sekunden har hon skällt på allt och alla för att ingen ville spela kort med henne, andra sekunden har jag fått lov att trösta henne. Det var påfrestande, jag visste ju aldrig om hon skulle slå eller krama?

Sun is shining, the weather is sweet
Make you want to move your dancing feet

Kommentarer
Postat av: MODEINSPIRATION

Åh vilken rolig dag du kommer att få!! Jag vet att Modekungen hade en liknande tröja som den som hon har på första bilden, kika in där och se om den finns kvar om du är intresserad:)

2010-03-06 @ 13:17:08
URL: http://www.modeinspiration.com
Postat av: Drygastever

Ja eller hur, Tycker min kompis borde vara väldigt tacksam :D

2010-03-06 @ 17:27:18
URL: http://drygastever.blogg.se/
Postat av: Mariam

Hej! Nej det är inte jag! =) jag tror du tänker på Miriam som kallas för Lizzie... Hon är admin på officiella fancluben. Men Emmla känner jag, hehe!

2010-03-06 @ 17:38:36
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0