Trött

Det gick väldigt bra på McDonalds idag som tur var. Therese var jättesnäll och förstående och jag blev erbjuden att jobba ute i restaurangen istället för kassan. Fick fundera över det tills i morgon. Vet inte hur jag ska göra än? Åh,jag var så nervös innan mötet men sen var det sååå skönt att ha det gjort. Efter det försökte jag baka bröd men det gick så där. Blev spenatsoppa och hårda ciabattabröd. Men nu e jag så mätt så det blir soffan resten av kvällen. Jimmy däremot har lite mer energi så han håller på att sätta in spotlights i en IKEA Billy hylla. Tanken är att det ska bli terrarium åt små geckoödlor

     .

I skogenIbland när man hittar på ett väldigt gott vin kan det sluta så här

Hela familjen på väg upp till Knubben
Ångest på väg

Sitter och väntar in klockan nu...om 2 timmar ska jag vara på McDonalds och prata med min chef. Har ju jobbat där nu sen dom öppnade men jag ska redan säga upp mig. Trodde aldrig att det skulle vara så jäkla stressigt och sån jobbig atmosfär där. Har ju förstått att jag är en liten vekling nu iaf. SÅ nu måste jag upp och prata med chefen och försöka slippa straffet från Alfa kassan på 45 dagar. Fy va jobbigt det känns. Vill bara hitta ett bra jobb som Jimmy. Han sökte ett jobb när vi kom hem från Kina och nu har han fått fast tjänst. Orättvist!

Sen är det ju så fint väder ute och det hade varit härligt att gå ut i skogen idag och plocka svamp eller nåt. Vi har hittat ett jättebra ställe ovanför Sörskog där vi har plockat flera kassar med kantareller.

Men men,dags att ta tjuren i hornen och smöra lite..

Kan andra så kan väl jag...

Det här med bloggar e ju senaste flugan verkar det som och efter att ha läst så många olika blev jag ju lite sugen. Min gamla klasskamrat Angelica, www.texaslover.blogg.se, har en jättebra blogg och det e jätteroligt att läsa vad hon skriver. Sen tycker jag Kenza, www.kenzas.se, verkar vara en rar tjej. Väldigt intressant att följa andra människors vardag och det kan vara roligt att ha sina minnen och planer sparade. Så nu har jag tagit fösta steget och skaffat mig min egna blogg så nu e det bara att börja jobba. Ska försöka gå och lägga mig nu för jag har 2 sovande hundar i knäet + en laptop...lite krångligt att skriva och dom e ju så söta. Ska försöka gå upp idigare i morgon och vända tillbaka dygnet.

Natii natt


RSS 2.0