Had To Stop Myself For A Second


Herregud, i går var jag nästan på väg att flytta tillbaks till Irland igen...bra läskigt!
Jag börjar bli frustrerad när jag ser alla gamla klass kamrater och deras smink projekt de har...och i Dublin vet jag att jag har människor som tror på mig. Grymma människor som jobbat med make up i många, många år och jag vill åsså ju!Sliding Ribs

 Det var var doktorn trodde att det var - sliding ribs!
Har ju haft problem sen november förra året med att bröstkorgen får för sig att kollapsa och låsa sig ibland, och idag gick jag till doktorn för att få nån ordning på det. Gick väl inte riktigt som jag ville, få lite piller och vips skulle det bli bra. Jag har dock fått piller för att se om det kanske är en inflammation i bröstbenet, men troligtvis inte. Kul att läsa några av de sällsynta bieffekterna iaf:

mardrömmar
minnesstörningar
kramper
känselbortfall
depresion
förvirring
störd verklighetsuppfattning
plötslig hudavlossning och håravfall
hjärnhinne inflammation etc...

Och det var bara några utav alla bieffekter listade...lova att säga till om jag verkar försvinna iväg till nån annan värld, will you?!

Nej det jag troligvis har kallas för sliding ribs. Ibland får revbenen för sig att inte sitta fast lika bra längre, utan kan glida ovanpå varandra och bli ojämna. En del har till och med så hemskt så att de faktiskt lägger sig under varandra. Det ska gå över av sig själv, me det tar tid. Ett halvår var ingenting, så de e väl bara att vänta  :(  Funkar inte pillren jag fick ska jag ta kontakt med en sjukgymnast och se om det går nåt att göra där istället. So no push ups for me in a while!Just As It Should Be

Mina sötnötter på Irland har betalt en flyg biljett till mig den 11 aug till Dublin.
Har inte sett dom sen den 10 januari och får fjärilar i magen bara jag tänker på det
♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥Här har vi ett tydligt bevis på att lilla Lattelen i mitten inte är helt nykter - hon ställer upp på kort OCH hon ler  ;)
Väldigt ovanligt!
Tack!

Searching For Gold


Ännu en dag i skogen som rensade huvudet på allt onödigt tänkande för stunden + en massa hjortron och två älgar!


Out Of Boredom Comes CreativitySometimes You Do Wanna Hurt Your Family

Igår satt vi ute på altanen till ett och myste med tända ljus och vin.
Det var ganska mörkt och inte helt nyktert, men jag bestämde mig för lite slice and dice anyway!Lite varierande kvalite på reslutatet, men det var kul att leka lite igen


There's Been a Murder

I två långa dagar fick den oskyldige ankan leva innan den brutalt mördades...
Än så länge har polisen inga misstänkta


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Skogsmulle

Hej hej!

Idag tog jag med familjen ut på skogsvandring i Rog med korvgrillning och historia lektion.
Vi gick längst med en fors där det finns massa lämningar efter kvarnar och gamla hus från 1600 talet. När gruvan var igång i Falun hjälpte befolkningen vid Rog till med att frakta kol och bryta malm (tror jag att det var?) Det finns flera gruvhål kvar som nu är inhägnade och vattenfyllda och det finns en "spökby" mitt ute i skogen med bara husgrunder kvar. 
Älskar att gå på såna upptäcktsfärder och rota igenom gamla saker. Ville ju bli arkeolog när jag var liten och gräva upp gamla skelett och byggnader. 

I Love Them Hills


Visst att jag älskar Belgien och skulle mer än gärna flytta tillbaka, men fan va skönt det är att komma tillbaka till Sverige ibland...

Blev bjuden av mamma och pappa på grillbuffe och trubadur uppe på Dössberget idag och det e så satans fint. Den utsikten med alla dalar och skogar...klår det mesta faktiskt. Så idag var jag en förbannat stolt dalkulla!
Haha, jag lovar...8 av 10 kort ser pappa ut så här
Hungry

Vet inte vad som hände igår, men jag blev så toksugen på lite kärlek.
Nästan så jag var på väg att ringa upp alla gamla flammor och tjata lite desperat.
Får nöja mig med hund kramar så längeBack Climbing The Hills

Nu e jag och puppy hemma i Bjursås och tar det lugnt med familjen!
Dags att ta tag i saker och ordna upp

Going Back North

Nu blir det lite sova innan jag ska försöka kånka på 23 kg resväska, okändt kg handbagage, drogad hund och transportbur...först spårvagn, sen buss, sen flyg, sen tåg, sen bil...ingen jäkla aning hur det ska gå till?
Men hem ska jag iaf

Beautiful Returning Nightmares

På måndag flyger jag och "puppy" upp till Köpenhamn och blir upphämtade av Jimmy och skjutsade till Hjo. Då får jag träffa trollen och Sputnik och Puppy kan roa sig med att jaga varandra och jag kan kramas med Chili. Dock måste jag säga att Soundari (puppy) är mästaren på kramar. Oavsett hur nödig hon e på morgonen ska det kramas och pussas nån minut innan man är tillåten att resa sig upp ur sängen. Världens mysigaste.
Dock kände jag mig som världens dåligaste mamma idag efter att ha besökt veterinären. Jag vet hur doggen hatar att åka bil eller spårvagn, så jag köpte lite lugnande åt henne inför flyget. Provade en tablett hemma idag för att se hur de verkade, och hon blev rejält vinglig. Snacka om skuldkänslor jag fick då men samtidigt kunde jag inte sluta skratta åt min förvirrade lilla hund. 

Annars drömmer jag om att stycka folk (syrran kollade upp förklaringen i en drömtydar bok och det var minst sagt skrämmande vad som stod) eller så förför jag upptagna pojkvänner och smyger i buskarna med. Även där mega ångest när jag vaknade upp, men samtidigt rätt nöjd! För i drömmen var jag ju så mycket bättre än henne   

För övrigt vill jag ha massa pengar så jag kan fylla upp läpparna lite och löpa bättre läppstift. Fan morsan, vad hände med dom generna? Fick du lov att slösa allt bra på syrran? ♥

All The Other Kids With Their Pumped Up Kicks, You Better Run

Idag fördömde jag Brussel Airlines, SAS och till slut Maddolään som postar hot om vulkaner (men det var bara tillfälligt) ♥
Har pratat med en massa människor som är värdelösa på engelska och tydligen är Malin ett väldigt svårt namn att stava. I Australien kunde jag iaf säga: "Yeah like the fish but without the R" Men nu har jag preliminärbokat en biljett för mig och hunden till Köpenhamn, för Bromma ville inte ha några hundar. Ska bara försöka lappa ihop skjutsar för att komma upp till Falun.

För övrigt tror jag på allvar att jag håller på att bli galen. Ena sekunden är allt guld och gröna skogar och nästa stänger jag in mig i duschen och vägrar komma ut. Försökte mig på en sminkning idag men det slutade i jag vet inte vad? Och det här är bara halvvägs igenom mästerverket. Resten vågade jag inte ens ta kort på. Vad jag hade tänkt mig från början syns inte ens längre.SMUUURF!

Storytelling MedlodiesLook who I found:

Magic at 4,25 and 14,10 and 18,38 and...

 

Fan va jag har saknat den där rösten  ♥ Det är Diorama Daniel

a Case of Atelophobia


Försöker få ihop allt så jag kan åka tillbaka till Sverige nästa vecka, men vet inte riktigt hur det ska gå till
Oavsett vad eller hur, är jag lika mycket lättad som besviken - att lämna Belgien som att återvända till Sverige
Men jag saknar mitt blå lilla rum där hemma och alla garderober med gömda skatter

God Pours Life Into Death and Death Into Life Without a Drop Being Spilled
Nu vet jag varför jag varit som jag vart idag
Hur fan går man från det, till det här...ett år lilla Moffa och jag fattar fortfarande inte att du är borta

You'd Better Run, Better Run, Outrun My Gun

Jag måste skaffa en sån mobil man kan använda för att lyssna av låtar och få reda på artisten och låten...sånt här kan göra mig riktigt galen, när jag inte vet vad en låt heter.
Sitter och har TMF på i bakgrunden på TVn, typ som belgisk ZVT. Sen kommer världens skönaste låt upp coh dom kör inga infoskyltar om låtarna??? Är sånt ens lagligt?
Men efter lite research och tankar om att stämma kanalen hittade jag vad bandet hette och nu e jag lite kär igen. Har hittat nytt indie band så nu behöver jag inte slita ut Neon Indians låtar.


Foster the People - Pumped Up Kicks

 

Best Fuck Off Ever Told By Me

Jag kanske borde skämmas, men egentligen inte.
Herregud va skönt det var!

Idag bad jag chefen och hans crew att dra åt helvete...

Har jobbat på den där baren nån månad nu, men aldrig riktigt känt att det klaffat.
Chefen är ännu en utav de där äckliga människorna som alltid sätter sig ovanför alla andra och allt ska klaffa och servas enligt deras önskemål. Man fick alltid höra: "Malin, den här beställningen är till chefen och hans kompisar, se till att det går snabbt och felfritt" och alltid med den där allvarliga blicken som sa - gör du bort dig åker du bort! Fan, killen är bara mänsklig, ingen jäkla Gud! Och de andra som jobbar där dansar glatt efter chefens pipa och beter sig som ett pack åsnor.
Det fanns en tjej jag gillade som fortfarande betedde sig normalt. Enda jag kände jag litade på och som inte skulle springa o skvallra för chefen minsta lilla fel jag gjorde.

Jag jobbade två lördagnätter och båda var lika hemska. Den ena bartender säger åt mig att göra ena saken bara för att nästa grininga tjej ska komma och med en suck fråga va fan jag höll på med? Så många gånger jag bara ville explodera i deras ansikten och säga åt dem att hålla reda på vad dom själv gjorde, för jag gjorde bara vad dom sa till mig. Och aldrig var det en snäll rättelse, utan alltid den där djupa sucken och blicken som sa att de helst inte ville ha mig där. Sen har dom mage att komma och fråga om allt är ok när jag snäst av dom?

Som när jag som fortfarande är normal och mänsklig erbjuder en av chefens stammis en gratis öl en lördag natt (efter att han hoppat in och skitat ner sig när vi fått stopp i avloppsrören) blir tillsagd av inte en, utan två utav bartendrarna innan jag blir invinkad av chefen för att få skäll att jag gett bort en öl för 4 euro - Det får bara chefen göra! Men ge er för i helvete! Men jag log och bad om förlåtelse för det verkade vara det enda man gjorde på det där stället.

Eller som när jag jobbade en kväll och kollade ute serveringen där bla chefen satt med några vänner och han plötsligt stormar in, förbi mig i dörröppningen, bara för att gnälla hos den andra bartendern att ingen frågat vad hans två nyanlända vänner ville dricka, så att hon sen kunde säga till mig. Då ska ni veta att jag stått där, 1 meter ifrån dom och väntat på att de nya gästerna skulle sätta sig ned så jag kunde fråga. För man ska inte stressa gästerna hade jag fått lära mig. Så jag blev tillsagd att ta deras order, för det var chefens vänner och sånt måste gå snabbt coh felfritt. Jodå, jag stod där i 5 minuter till innan dom satte sig ner och orkade slösa ögonkontakt med mig för att beställa sitt jäkla kaffe.

Patetiskt vad fega dom var och föjlde varje liten rörelse chefens finger pekade mot

SÅ jag bestämde mig att det var dags att ge upp det där stället för jag funkar inte bland sånt folk helt enkelt. Problemet var att jag kunde inte komma på nåt sätt att säga upp mig utan att få skit tillbaka, så jag valde det jag trodde var mest troligt för ömkan. Jag sms:ade lill chefen och sa att jag skulle flytta tillbaka pga personliga skäl och bad om förlåtelse för att jag orsakade problem och skulle hämta min sista lön. Fult, jag vet, men jag kände att det tvunget att ljuga lite. Så vad får jag som svar:
"Du vet inte vad respekt är tydligen med tanke på all tid och pengar vi lagt ner på dig för att träna upp dig. Chefen är så upprörd så han tänker inte ens ge dig din sista lön"

Visst, jag drog en lögn...men tänk om jag inte gjort det. Tänk om det faktiskt låg nåt allvarligt bakom varför jag flyttar hem? Det är ett äckligt jäkla pack och det kändes så förbannat bra att be dem alla dra åt helvete!


Was It As Sensational As Expected?

Nää...men ganska kul ändå!

Det var femte gången jag gick på Sensation White i helgen och jag blev faktiskt lite besviken för första gången. För det första missade vi öppningen ochdet brukar vara då bästa delen av showen med allt ljus och effekter. Men jag tror ändå inte vi missade så mycket, för själva designen av scenen och allt omkring var väldigt sparsam och kändes lite för enkel. Det imponerade liksom inte - alls   :(

Men musiken var bra och jag fick dansa precis hur jag ville, så jag är nöjd. Men det blir nog inget nyår i Dusseldorf i år med det här årets show 


Innan:Under:

 

Efter:

 

Sensation White - Innerspace

Dagen kan inte ha börjat i mer panik när jag inser att jag inte hittar biljetterna till Sensation och det är en panik slagen Malin som försöker fundera ut hur hon ska släppa bomben till de andra som ska me.
Men efter lite research så var det inte så krångligt som jag hade tänkt mig...


Insläppet börjar vid nio och nog börjar det pirra lite i magen allt, trots mensvärk och pluffsighet
Ser dock inte fram emot att jobba i morgon, haha!


 

RSS 2.0