Happy New Year!

Så där ja, nu får jag väl erkänna att det är dags för ett nytt år!

Jag må vara på Irland istället för Tyskland, men kvällen till ära har jag på mig Sensation klänningen som skrotades dagen innan år 2009. Det blir ju lite halvt iaf...

 

Gott Nytt År!

 


I Miss That Sensational Feeling

Jaha, så idag är sista dagen på 2010?

Det känns inte som det, nyår? Körde pizza frukost idag med grannen och tittade på Sydney's nyårs firande på Aftonbladet. Så jag antar att det är så...ett jäkla fyrverkeri.

 

Men nyår ska ju firas, på riktigt. I år är nog första gången på länge som jag faktiskt inte har någon plan och känner väl nästan att det kvittar lite. Känns fel att inte vara på väg nånstanns, ha det där nervösa pirret inför kvällen. Tre år i rad nu har jag åkt till Tyskland och firat in det nya året på Sensation White. Bott på hotell, ätit nyårsmiddag på restaurang, hoppat runt på rummet och gjort mig i ordning till VIVA Tv's countdown, 100 best. I tre års tid har jag trängt in mig på tunnelbanan med alla andra vitklädda människor och suttit på läktaren, spänd inför hur årets show skulle se ut. På nyår ska man dansa natten lång, fira in det nya året med buller och brak! Avsluta med hotellfrukost och somna mitt i meningen uppe på rummet sen. Känns fel att inte gå runt på Dusseldorfs gator just nu och disskutera vart nyårsmiddagen ska ätas...

 

 

 

Får nog sova på saken så länge


A Part Of My Everything

Har försökt övertalat mig själv hela kvällen att jag ville ut och träffa vännerna, gratulera till att min ersättare blivit klar.

Men så fort jag kom dit blev det fel. Det blev en öl som jag sakta försökte dricka upp. Så länge jag hade nåt att dricka, hade jag en orsak att stanna kvar. Sen tog den slut, jag gick hem.

För hur jag än gjorde, vad jag än försökte säga eller någon annan sa eller gjorde - blev jag bara påmind om vad jag snart kommer bli utan. Och det känns, herregud vad det känns

 


Hard To Believe It's Almost The Last One, The 30th

Igår var en bra dag!

Vaknade brevid mys, på jobbet hittar jag kompisar och rum i Sydney, plötsligt ringer taxibolaget och berättar att jag vunnit två gratis måltider på Beckets Hotel och en timme innan jag slutar kommer chefen och beodrar mig att stanna hemma idag för hans excel fil visar fel. Lite shockat nickar jag åt honom och känner hur jäkla bra det kändes. Annars är det bara gnäll för att jag tagit för många semesterdagar när jag flänger omkring överallt. Prisad vare Excel och vår lata chef, för jag vet att jag har tagit alla mina semesterdagar!

 

Så idag var det sovmorgon, glass till frukost och nu sitter jag och konverserar med Cat Power och försöker mig på en ny design. Har skippat de flesta ideer jag haft, för det har orsakat alldeles för många svordomar helt enkelt! Har även kollat runt på lite roliga sidor och skrattat åt allt dumt!

The Landlord from Will Ferrell

A Bed Down Under - Check!

Det går framåt!
Dagen må gå förbannat segt och jag vill hem och äta, men jag har fått en hel del gjort ändå idag. Som det ser ut nu har jag nog lyckats fixa lägenhet i Sydney och jag har hittat min första klasskamrat där nere. Kim heter hon och är himla go. Hon har gett mig en massa tips på vart jag kan hitta lägenheter och jobb. Även erbjudit sig att hämta upp mig på flygplatsen och visa mig runt i Sydney. Känns riktigt skönt att ha lyckats hitta lite livlinor redan innan jag åkt ner. Är ju ändå en hel del nytt jag kommer få fajtas med.


Lägenheten ligger bara några kvarter ifrån skolan, så jag kan gå dit. Även nära till city, Opera huset och stranden. Har pratat med killen som ska flytta ut och jag håller tummar och tår för att han håller sitt löfte. Då blir det 6 tjejer i en lägenhet. Kan bli spännande! Och jag har insett att det blir gröt och nudlar i ett år för min del. Satans dyrt att bo där. Men det klarar jag!My future crib...I hope


My Beautiful Khao Sok

Lyssna på det här och föreställ er sen att bli vakna till det varje morgon när bergen fortfarande ligger gömda i dimma och ögonen fortfarande smått sömndruckna...Gibbonaporna

 

Det finns inget underbarare!
Herregud, vad jag saknar Khao Sok


How To Recognice A Bored Cat


The Flying Finn

Haha, titta vem jag hittade!!
Mika...

 

Ja, Formel 1 var aldrig lika roligt efter att han lämnade McLaren. Och hans efterträdare svek ju totalt och gick över till Ferrai


Merry Christmas!

God jul på er alla, ni här hemma i Sverige, alla kottar borta på Irland och alla stackare som inte kom hem!
Jag är så löjligt lycklig över att jag flög på onsdagen, men våndas med er som inte kunde flyga!
Ta hand om er nu!

Julmaten håller på att göras i ordning, jag har ätit gröt, jullåtar på radion, det är snorkallt ute och en massa snö, snart ska vi hälsa på morfar och farmor och tända ljus, Kalle och ikväll planerar jag att rulla fram av diverse anledningar!
♥ lycklig Molin


Christmascation

Nu tar jag lite ledigt, för nu ska det tokmysas hela helgen!
Granen är klädd, det luktar jul, pakten e inslagna, katten springer runt och leker med smällkarameller, det är 20 minusgrader ute och just nu håller mamma på att ta fram glögg och en massa julgodis! Polar Expressen står på tur!
God Jul på er


I Won't Be Able To Get Home

Och här snöar det, mer och mer!
Väldigt fint att titta på och det känns ju kul med snö till jul!
Det här är dock mindre roligt:

"Flight operations are expected to resume at approx 17.00 - subject to favourable weather conditions."

På Dublin Airport's hemsida hittar man Canceled efter Canceled, och magknipet blir bara värre. Nu snöar det så man knappt ser vägen framför sig och Frugan kom precis med den glada nyheten att flygplatsen är stängd till nio ikväll. Och flyg från Asien dirigeras om till att landa i Manchester. Inte ens på Irland.

VA FAN!

Jag får snart panik


Counting Crows

 


It Just Had To Come Oout

Det är skrämmande hur liten vissa människor kan göra en. När man försöker och försöker, sväljer sin stolthet gång på gång och drar lögner, bara för att försöka rädda sitt eget skinn och göra den andra sidan nöjd. När man blir illamående av sitt egna fjäsk, för man vet att det ändå aldrig kommer leda nånvart. Men man fortsätter försöka, för det enda rätta hade varit om det lyckades. Om den där andra människan kunde gå tillbaka till den han var innan. Han som brydde sig och inte levde i sin egna låtsasvärld. Som inte lyckats skapa sig en helt ny personlighet, hel fri från ansvar och etik. Det som är mitt och alla andras Rätt och Fel är inte längre hans Rätt och Fel. Det som var vårat är inte längre mitt. Inget utav det och jag stängs bara ute mer och mer. 3½ år verkar ha glömts bort. De enda spår jag har kvar utav oss och som jag inte kan släppa, även om det är det enda jag vill, är ett lån.

Pengar vi lånade tillsammans, jag satte mitt namn där för att hjälpa. För att jag älskade och trodde på dig. Nu är det enda jag får betalningspåminnelser och varningar. Och jag säger åt dig, ber dig på mina bara knän att snälla, låt inte det här gå över mig. Jag hade inget med ditt lån att göra. Jag bara brydde mig, satte mitt namn brevid ditt. Men nej, ännu en gång är det som att prata med en vägg och duet enda jag får som gensvar är hån och smutskastning. Och det blir bara tyngre och tyngre att försöka stå ut med allt som har med dig att göra. Jag vill bara be dig dra åt helvete och försvinna ur mitt liv. Helst ta med dig de sista två åren. Jag är även beredd att offra allt fint vi haft, för det börjar överskuggas av allt annat nu. Ta mina underbara små troll, jag vet att du kan ta hand om dom. Men snälla, dra inte in mig i nåt mer skit.

Det som är mest skrämmande är att han nog inte vet hur stor påverkan han fortfarande har på mitt liv. Jag gick vidare efter honom, flyttade uomlands och började uppfylla mina drömmar. Nu väntar nästa dröm i februari, Australien. Jag ska utbilda mig till Make Up artist, en dröm jag haft sen jag var liten. Och jag ha gjort det, ja har blivit antagen till skolan, jag har Visum och jag har flygbiljet. Jag är på väg och jag kan! Men får han veta vilken makt han har, är jag rädd att han lika gärna bestämmer sig för att sabba min framtid. Betalar han inte räkningarna på lånet, är det kört. Då kan jag inte ta mitt egna lån. Låna MINA pengar. Och allt det här gör mig illamående.

Igår var en sån dag. När mamma ringer och berättar om betalningspåminnelsen som skickats hem till dom. När jag i panik ringer runt till alla som kan känna honom, men inte får nåt svar. När jag vet att han säkert vet om han inte betalat och medvetet låter bli att svara. För han är trött på att vi bara bråkar om pengar hela tiden. För att han har byggt sin egna lilla värld och hans Rätt och Fel är helt olika allas vårt andras Rätt och Fel. För att ha inte är han längre. Ingen jag känner längre och aldrig skulle vilja lära känna i nuläget. För att han blivit obehalig och främmande.

Igår var en sån dag när jag inte orkade hålla emot längre. När man kommer hem, märker att varken telefonen eller internet fungerar och bryter ihop. För det betyder att jag inte kan fortsätta jaga honom längre. Det betyder att han ännu en gång han vunnit över mig. När varje liten motgång tvingar fram tårar och Frugan får trösta och försöka distrahera alla motbjudande känslor. Det var en sån dag när så fort en sak går fel, följer allt annat med. En sån dag man går och lägger sig tidigt och ångrar att man flyttade så långt hemifrån.

Och idag fortsätter jag jaga!
För jag har fortfarande en dag som jag kan ödsla på att fjäska och ljuga och vara förbannad. För i morgon åker jag hem till Dalarna. I morgon börjar julen och den har han ingenting att göra med längre. Där är han inte välkommen. Julen ska firas med nära och kära...

I'm So Not Rich!

Så var man hemma efter en heldag ute vid kusten.

Det är verkligen fint ute vid Dublins kust och idag var det snäppet bättre. Helt galet vad många fina hus jag har sett. Stora, mäktiga och löjligt dyra kan jag tänka mig. Jag kom på mig själv med att gå runt och vara förbannat avundsjuk på dom som bodde där. Och längst gatorna stod bara dyra bilar. Nej, rik skulle man bli! Och Enya's slott  var till salu, gigantiskt! Hälsade även på Bono, eller hans grind iaf. Den ligger längst promenad vägen och man ser verkligen ingentingutav hans hus. Ja, jag provade och hängde lite över muren. Herregud, de e ju Bono!

 

Stället vi käkade på innan. Personalen var läskigt trevliga överallt och vi misstänker en pakt!

 

Ett utav alla slott

 

Nästa slott!

 

Och nästa...

 

Och här bor Bono

 

Man får inte flyga drake på stationen...viktigt!

 

Men Jesus finns här för oss, pjuh!


Going For A Walk In Killiney

Jahapp, nu har Frugan lurat ut mig på nyttigheter!

Om en timme tar vi bussen in till Dublin och sen Dart ut till kusten. Det blir hajk bland klipporna och sigthseeing bland rikemanshusen. Det ska vara riktigt fint och dessutom bor halva U2 där och ENYA's slott. Jajamen, hon har sitt egna slott! Ska bli intresant, men satans kallt! Längtar redan tills jag kommer hem och får mysa ner mig under täcket till film.

 

 

Och håll tummarna nu...ingen snö än så länge!


In Need Of A Colour And A Shape

Fick ett sms från skolan idag som sa att på tisdag är vår sista photoshoot.

Helvete!

Vi har alla gått och trott att det är efter jul, så det blev lite panik där. Den här gången får vi ju välja helt själva vad vi vill sminka. Stannade hemma idag och försökte komma på nåt bra, men det går segt.

 

 

Visst, det här funkar...men de e ju så tråkigt! Nu när jag får välja fritt, vill jag ju göra nåt coolt!

Hjälp någon?


I Lost My Babies

Jag försöker och försöker, men verkar inte komma särskillt långt!

Jag är ledsen mina små troll, men pappa har bestämt sig för att jag inte får vara med längre

 


Walking In A Winter Wonder Land

Jag fuskade lite idag!

Väckte pojkarna i huset och så bäddade vi ner oss med täcke och kuddar på golvet framför Tvn. Egentligen ska den ses på dagen innan julafton, men jag kände att det passade, Polarexpressen! Världens mysigaste julfilm och nu sitter jag och lyssnar på filmens soundtrack. Myser lite! Behövde lite julkänsla, för jag kan inte hjälpa att känna mig lite nervös över onsdagen.

 

"Flygkaos i Europa"


Det räcker med 1 dm snö för att Irland ska bli stillastående och snö är på ingång. Vilket betyder att jag kommer sitta klistrad framför nyheterna med en klump i magen tills jag sitter på planet och har lyft. Blir planet inställt kommer jag vara en fruktansvärt deprimerad Malin. Och jag vet att det kanske är lite överdrivet att oroa mig redan, men erfarenheterna säger mig att det där "Det händer inte mig" mycket väl kan hända. Vulkanen lyckades ju två gånger med att ställa in. Men jaja, fingers crossed!

 


To Turn One Into Something Else

För en vecka sen hade Frugan besök från Holland, och jag hade blivit utlovad att ge henne en makeover. Han valde verkligen den dagen jag var som dödast på hela veckan. Hade först tänkt mig en 50-tals sminkning för att göra det enkelt för mig. Men när jag såg hur pepp hon var blev det ändrade planer. Och hon var helt lyrisk efteråt. Jättesöt tjej!

 

Före

Efter


Man Improvising

Jag kan föreställa mig hur dumt det ser ut när jag springer omkring här hemma med kameran i högsta hugg och försöker få armarna lite längre än vad de egentligen är. En självutlösare blir nog nästa grej. Ush va många egobilder jag har i kameran. Men så blir det när man ska försöka få sitt måleri dokumenterat. Det krävs 50 bilder för att få 2 bra, haha!

Roligast var när jag gav mig själv skägg. Provade en massa olika kläder, inga kläder, mössa, fullt med vax i håret, le, inte le, se sur ut, se nonchalant ut, sängkammarblick, arg...till slut insåg jag att jag hade ingen aning om hur en kille såg ut? Hur spelar man kille framför kameran utan att det ska se löjligt ut?

 


Pacificatiestraat 39, 2000 Antwerpen

Satt uppe med Frugan och pratade igår kväll. Var länge sen vi gjorde det, kanske för att han var i Holland ett halvår och jobbade :) Men igår blev vi djupa och poetiska. Pratade om framtiden, allt som hänt senaste året och allt som vi lärt oss. Både bra och dåligt! Vi pratade om Belgien och att jag borde sänka mina förhoppningar och tankar om landet. Och jag vet att det inte är så underbart och speciellt som jag målar ut det till att vara. Ingenting är felfritt! Men än så länge behöver jag inte leta efter fel eller tänka logiskt på löner och jobb osv. Jag är fortfarande tillåten att leva i min bubbla där Belgien var helt underbart och platsen jag strävar efter att flytta tillbaka till. Det är fortfarande mitt och precis lika perfekt som när jag lämnade det!

 


Last Weekend Filled Up My Bubble

 

Jag fick åka hem till mitt Belgien igen!

Krama om mina pojkar, sitta uppe hela natten och tjöta, gå på mina gator i Antwerpen, Hoppa runt av glädje när Jeff avslöjar att nycklarna till min studio fortfarande fanns kvar, dansa utan att bry mig på vårt Stereo Sushi, äta min ost med senap, lyssna till pojkarnas gitarrspel och sång och skratta magen öm!

Jag fick se en julparad gå längst Antwerpens gator, lysen överallt, människor som log, barn som blygt tog i hand med älvorna och ponnys längst fram i ledet. Jag stod där med tårar i ögonen och kände mig som sju igen. Det är mycket man missar och saknar som man inte tänker på förrän man ser det. Mycket som saknas och gör lite extra ont ibland när tiden på året påminner en...

 

 


It's Happening

Idag lade jag undan en flygbiljett till Sydney, den 3 februari
Idag blev jag röd markerad av chefen på personal listan
Idag var min 13:de sista arbetsdag här på Irland

De e på G nu...läskigtThe Younger version Of MeUsch va det stör mig!
Var ju inte meningen att bli så


Prayers For Rain

by Elizaveta Porodina


It's So Fluffay!

Allt har gått på skit idag och varenda jäkel har varit på dåligt humör, mig inkluderad!

Så jag får väl försöka roa mig den timmen som är kvar innan jag tar flykt under täcket. Har ni inte sett Despicable Me, måste ni göra det. Har sett det här klippet hur många gånger som helst, och det är fortfarande lika roligt!


My Own Asylum

Det är helt enkelt för fint för att låta bli


Anonym BitterfittaDet funkar helt enkelt inte idag
Inte för nån


It's About Time Belgium!

Så, om en kvart springer jag till bussen och sen är det direkt till flygplatsen. För det här planet ska jag fan inte missa!

Vid elva hämtar Jeffi upp mig på Charleroi flygplats och sen jäklar ska det disskuteras, sjungas, spelas gitarr och skratta magen öm hela natten lång! Precis som på den gamla goda tiden!

Och det känns lite jobbigt att åka dit, nästan så jag funderade på att fejka en magsjuka i morse. För det här är sista gången på jag vet inte hur länge? Men nu börjar jag få svårt att sitta still och nästan så jag sitter och flinar sådär fånigt för mig själv. För jag ska hem igen. För en helg ska allt vara bra och jag kommer bli löjligt nostalgisk och kär i Belgien igen. I morgon blir det Antwerpen och gå på mina gamla gator igen ♥


The Apple Dosen't Fall Far From The Tree

Jag e helt slut idag!

Det verkar som att jag för tillfället glömt hur man gör när man sover en hel natt. Igår blev det iaf några timmar tack vare alkoholen, men då mådde ju knoppen värre. På jobbet är det bara krångel och stämningen blir bara mer fel för varje dag som går. Tur att jag snart slipper det där! Och Frugan har fått besök från Holland, så jag bor för tillfället hos grannen, och ikväll har "jag" tydligen lovat att sminka hans besök. Jag vill bara krypa ner under täcket och se på film eller nåt annat osocialt, icke energi krävande. Packa måste jag göra åxå, hur ska jag orka med det då? Det brukar jag ju göra mitt i natten annars. Blir Belgien i morgon förstår ni :)  En helg i mitt andra hem och säga Hej Då till mina pojkar.

 

Men jag upptäckte en ganska rolig sak. I tisdags på skolan jobbade vi med löskägg och peruker. Först tyckte jag att det var lite Charles Manson över det hela...sen såg jag ju: Jag såg precis ut som min pappa gjorde förut!

 

Ska leta reda på bild sen så får ni se.

Skitcoolt!


Far East Movement

Hittat nya partylåten!!


Let's Do The Samba

Fick precis ett jättejobbigt sms av Tias:

"Nu är Sambisen borta...hjärttumör"

Min lilla Samba ♥

Var inte riktigt beredd på det här

Under de åren jag och Mattias var tillsammans hittade vi på en hel del bus. Hon följde med till skolan i Rättvik och visade hur man gjorde agility, hur man sprang brevid en cykel utan att trassla in sig. Ni skulle bara veta vad alla var imponerade. Vi va ute på Runn's is och sprang, sov brevid varandra i sängen hemma i Bjurs när ingen såg. Fortfarande efter alla dessa år, kunde de fråga henne: Var e Malin? och genast fattade hon att nåt var på G.

Underbara lilla Sambisen!

Hade hoppats att jag skulle få se gamla tanten nu till jul. Hoppas hon har det bra där hon är!

 

 


I Paint

 

When I get real bored, I like to drive downtown and get a great parking spot, then sit in my car and count how many people ask me if I'm leaving. ~-Steven Wright

 


It Should Be Brighter, WarmerJag är inte gjord för det här förbannade vädret! Det är alldeles för kallt för att jag ska kunna slappna av och alldeles för mörkt för att jag ska orka ta mig framåt. Nej, vintern var aldrig gjord för mig. Funderar på att skippa den helt och hållet i fortsättningen.

Fick ingen sömn alls inatt, bara låg och vred mig i sängen. Det gick liksom inte helt enkelt. Försökte stanna hemma och ta igen lite sömn, men 20 minuter efter att jag skulle börjat ringde en chef i panik. Så det var bara att ta sig till jobbet och försöka hålla irritationen i schack. Sen spenderade jag halva dagen med att ringa runt och jaga och förklara, men inget napp. Så jag antar att jakten fortsätter i morgon. En ren jäkla tur att dagens lektion ställdes in. Ner under täcket och vila ögonen lite


Finding Neverland

 

 

En helt underbar film

Peter Llewelyn Davies: It's just, I thought she'd always be here.
J.M. Barrie: So did I. But in fact, she is, because she's on every page of your imagination. You'll always have her there. Always.
Peter Llewelyn Davies: But why did she have to die?
J.M. Barrie: I don't know, Peter. When I think of your mother, I will always remember how happy she looked, sitting there in the parlor watching a play about her family, about her boys that never grew up. She went to Neverland. And you can visit her any time you like if you just go there yourself.
Peter Llewelyn Davies: How?
J.M. Barrie: By believing, Peter. Just believe.

"hjärta"

Och jag har varnat er för mina små utbrott här på bloggen den kommande tiden. De går inte att undvika, för hela kroppen håller på att göra uppror just nu. Det är så mycket som händer omkring mig, som jag inte kan kontrollera riktigt så bra som jag vill. Visst, bussarna kan inte åka normalt för "all" snö, men jag kan fan inte andas riktigt ibland. Det attackerar i grupp, alla känslor som inte vet riktigt vart de ska få plats. Jag låg igår i sängen, och visste inte vad jag skulle göra med mig själv. När jag lät händerna vandra längst den andra kroppen och kyss efter kyss gick förlorad, ville bara ha mer. Försökte säga åt mig själv att nej, vi måste sova. Men så fort jag lutade mig tillbaka kom illamåendet och rädslan över allt som kommer fattas. Så fort jag slöt ögonen började det otåligt krypa i benen och magen knöt sig. Så jag lutade mig över igen och tjyvade åt mig ännu en kyss. Ännu en omfamning och ett tecken på att det fanns något mer än bara den vanliga vänskapen. Något mer som rättfärdigade min tid här och lugnade ner hjärat lite. För jag har lyckats med något fint nu. Allt var inte bortkastat.

Och idag kom nästa attack: "nej du får ett hjärta bara för att du är bra"
Internet är fullt av mycket skit, alldeles för mycket som kan få en att tappa lusten. Men när jag får en sån kommentar från min underbara lilla vän...herregud var det känns i hela överalltet! Älskar dig!

Damn, I Was Good Looking As a Man


Av alla sminkningar jag gjort, var det här den roligaste!

There's No Such Thing, Woman Or Man - Only Me And YouWe are all androgynous, not only because we are all born of a woman impregnated by the seed of a man but because each of us, helplessly and forever, contains the other -- male in female, female in male, white in black and black in white. We are a part of each other.
- James A. Baldwin...


I Find Her Quite Interesting

Tack vare Ida hittade jag den här tjejen
Gillar henne skarpt och hon gör sig riktigt bra på bild. Nästan så det pirrar lite extra i magen. Ni vet ju vad jag tycker om androgyna människor som gillar att tänja lite på gränserna...
All Journeys Have Secret Destinations of Which the Traveler Is Unaware

Har tittat på ett reseprogram nu och känner mig lite vimsig och flurig.
Dom åkte till Australien och letade hus. Kan hända att det kommer bli en hel del halvt panikslagna otåliga inlägg här nu. Blir bara mer och mer sprallig för varje dag och sakta men säkert, har jag intalat mig själv att det håller på att sjunka in. Nästan så jag blir hög bara av tanken på vart jag befinner mig om 2 månader. Överlycklig att jag ska dit och illamående av nervositetWe Named Him Bruce

Ja, det har ju kommit en massa snö nu så vi fick väl helt enkelt dra lite nytta av denVisst är han lite lik Bruce Willis

Pacificatiestraat 39 Are No Longer Available

Igår tog kontraktet på min gamla lägenhet i Antwerpen slut. Jag flyttade in i juni 2009 och i december samma år tog Jeffi över. Så på ett sätt har jag alltid sagt att det är min lägenhet, även om jag inte bodde där längre. För alla mina saker fanns kvar och när vi pratade om den, var det alltid min lilla studio. Varje gång jag kom och hälsade på mitt andra hem, bodde jag alltid på Pacificatiestraat 39.

Den 27 kvm stora studion på fjärde våningen, med alla jobbiga trappor och med hippiebaren alldeles runt hörnet. Med terassen som hade utsikt över hustaken och man såg parisehjulet som snurrade runt med alla lampor hela sommaren. Alla helgmornar när jag vaknade till grannens reagge musik som spelades för full volym. Stereo Sushi låg alldeles runt hörnet och på söndagar var det fruktmarknad på gatan bakom. Hela nätter som drogs ut ända till sena morgonen, spenderades runt bordet, disskuterandes hela världens innehåll. Alltid åkte gitarren fram och vi sjöng våra låtar, alltid samma låtar. Alltid pannkakor på morgonen när jag, Jeff och Bruce äntligen vaknat till liv. Alltid skratt och galenskaper.

Jag har så många minnen från den där lilla studion. Och nu när den inte längre är min, känns inte Anwerpen lika mycket mitt längre. En del är borta. Men jag vet att jag antagligen komma ta mig dit nästa gång. bara för att få gå förbi min dörr, gå på min gata och minnas. För det var en bra tid vi hade, jag och min lägenhet. Himla bra!


Sleep Now In The Fire

Drömde om RAGE inatt. Skulle gå på deras konsert, lyssnade på deras soundcheck och sen bestämde jag mig för att gå hem igen. Hade ju redan sett dom en gång innan?? Vad tänkte jag med där? Bästa konserten jag varit påJag vill igen!


Protesting

Nej, jag stannar hemma ikväll. Inte en chans att jag försöker ta mig in till Dublin nu

Dublin Bus confirmed that all buses in the city centre have been instructed to pull over to the side of the road and are not running

Tågen är försenade 30-90min nu, och ikväll kommer det vara glashalt och ännu värre.
Mjukisar och film låter mer lockande


I Was Thinking A Lot Of Bad Words Today

Nu är jag bra trött på det här vädret!
Stod en halvtimme och väntade på bussen in till Dublin, blöt om fötterna för att slasket inte frusit än. Kliver av bussen och håller på att bryta benen det första jag gör. För 40 minuter senare var det isbana på vägen. Springer iväg till skolan och har roligaste lektionen än så länge - special effetcts! Var jätteroligt att leka runt med kulhål och stora jack överallt. Desto svårare att få bort det dock. Efter skolan sladdade jag iväg till bussen som faktiskt var i tid, får doch höra när jag satt mig på bussen och betalat, att den inte kommer åka in i Leixlip. Vägarna är för hala så jag får hoppa av i Lucan, staden innan Leixlip. Ställer mig utanför McDonalds och håller på att bokstavligt talat frysa ihjäl. Bussarna i Dublin har ingen som helst värme och mina tår hade domnat bort. Fick ringa taxi som hämtade upp mig och körde hem. Ska dom hålla på sär har jag inte råd att åka till skolan. Taxi finns inte med i min budget! Surt!
Emma var mitt offer idag
och hon lyckades skära upp mig ganska bra med

RSS 2.0