Ten Minutes of Dancing

 
 
Nu går KBTFanny på semester, familjen åker på semester och jag åker på semester snart. Så nu får jag försöka hålla mig i skinnet på egen hand. Lite läskigt.
 
Men, på en vecka så har jag varit jäkla duktig ändå
 
- Jag och syster åkte till Stockholm och gick på Depeche Mode konsert i Globen. Riktigt bra och fick även träffa på Maddo en snabbis, pussa på hennes hundar och låna soffan. Blev kanske lite väl många intryck och nerver för låg vaken mest hela natten med Mp3n intryckt i örat. Men jag hade kul och jag är nöjd!
 
 
 
 
 
- Dagarna efter kom baksmällan och jag gav KBTFanny en utmaning med att försöka peppa upp mig igen. Men jag vet att det tar ett par dagar och sen blir det bättre. Så i onsdags var det after work igen och jag gick runt med ett riktigt drygt jäkla stirr humör och kunde inte bestämma mig om jag skulle stå på höger eller vänster fot. Men efter jobbet bet jag ihop och följde med tjejorna på jobbet till Slussen för lite minigolf. Kom på delad första plats wohoo! Det var riktigt trevligt faktiskt! Vi gick vidare mot Kings Arms där det var reagge kväll och mötte upp pojkarna från jobbet, mamma och syster. Det var alldeles lagom med folk och hela situationen kändes ganska stabil och kontrollerbar. Och vet ni...jag dansade!
 

 
För andra gången på två år, var jag uppe och dansade bland människor på ett dansgolv. Jag dansade till och med, med en helt okänd tjej. Det kanske bara var tio minuter där uppe, men fy satans va stort det är!! Ni anar inte. Det har liksom varit det absolut värsta på "skitläskigt-skalan". Så det känns riktigt bra och jag har inte tillåtit mig själv att förstöra den kvällen. Den har inte analyserats och jag försöker att inte tänka på den så mycket överhuvudtaget. Låter den hålla sig där i bakgrunden och mysa istället.

RSS 2.0