In Need Of a Dog Shrink?Jag försöker intala mig själv att jag har en normal hund, men ibland får jag anstränga mig lite mer än andra dagar -
Mamma hittade stackars mjukis Bernard, sittandes huvudlös framför en tom matskål
Huvudet låg på golvet i ett annat rum...


We Are Turistas

Syster började packa för flera veckor sen och jag har inte ens packat ur väskan sen Irland.
Men jag får väl sätta igång, för halvelva går bussen in till Falun och tåget till Arlanda. Hade ju vart surt o missa flyget och jag vet at syster skulle döda mig! Men ja, tidpotimist är mitt andra namn!

men nu blir det en veckas turistande i Belgien med syster o Jossan!

 


I Promise, Its Was Huge
Jo, jag pratar såklart om spindlar


Merdi. Croissant. Oui. Cafe. Lundi. Blanco. Monsieur. Chateu. Au Revoir.

Jo, jag har kommit på att jag vill flytta till Frankrike!
Men det får nog bli ett Bed & Breakfast i södra Frankrike, för jag kan ingen franska (bevisligen) och det är det tanterna gör som inte heller kan franska - Köper ett gammalt hus med stenväggar och öppen spis och odlar grönsaker gästerna kan äta till frukost. Är man väl där får man väl lov att lära sig språket! Då skulle jag skaffa mig en gammal cykel med cykelkorg som man hänger på styret, en blommig klänning och fylla korgen med baugetter. Och vissla, jag skulle vissla hela vägen hem från bageriet. på franska så klart  :)

För Malta kan jag inte flytta till än med hunden pga införsel regler. Inte till Irland eller Gb heller. Belgien har jag ju gjort redan och Holland e lite samma sak. Tyskland har jag alltid velat prova, men Frankrike låter ju roligare. Mer hippie, baskern på sne och äventyr runt varje hörn.

Har skickat in alla jäkla papper till Alfa kassan nu som behövdes efter att ha jobbat utomlands när man kräver Alfa kassa. Men jag tvivlar på att dom ger sig med det. Eftersom jag både sa upp mig själv från jobbet på Irland OCH hoppade av skolan i Sydney får jag väl straff i 2-3 månader utan ersättning. Så till jul om jag har tur då kanske? Nu har jag snålat på pengar sen i februari och endast levt på mitt lån som bara blir mindre och ångesten större. Börjar bli måttligt trött på det!

Men i morgon ska jag packa lilla väskan för på onsdag flyger jag till mitt Belgien med syster och Jossan. Syster bodde ju med mig i Belgien i början några veckor, men hon fick aldrig se riktiga Belgien. Så nu ska vi turista och hälsa på underbara människor. Men bäst av allt - vi ska ta tåget till PARIS! Kanske därför jag känner mig helt insnöad på Frankrike nu? Ska bli spännande att få uppleva Paris i dagsljus.
So Look at me now
Before I walk away
You might just miss me miss me one day


Let It Bend Before It BreaksFredag kväll och medans alla andra är ute o firar helg, sitter jag uppkrupen i soffan och grinar till Grey's Anatomy avsnitt. 


Say it’s over, say I’m dreamin
Say I’m better than you left me
Say you’re sorry, I can take it
Say you’ll wait, say you won’t
Say you love me, say you don’t
I can make my own mistakes
Let it bend before it breaks


Mijn Gedachten Zijn Met U

Idag gör det lite ont i mitt hjärta och jag hoppas ingen utav er köpte de där biljetterna till Pukkelpop.
Mitt lilla Belgien  ♥   tänker på erthe PC e CP

Så jag kryper ner bredvid puppy och kramas lite istället


Out Of OfficeLove Me For My Mind

Satt igår och lyssnade igenom mina gamla skivor igen efter att äntligen hämtat upp dom hemma hos Jocke. Tog bara ett år, haha! Så nu e Mp3n laddad med "nya" älsklingar och jag har fallit pladask för Silverchair igen! Så många bra låtar man inte tänker på, men nu har jag hela uppsättningen.
Men fan inte ok att bandet tagit paus  :(
Det går på repeat och One way mule gör mig nästan lite odödligMoments From The Past


Nu har jag haft PMS i flera dagar fast jag inte borde ha det - kan man ha kronisk PMS?
Är trött på att inte veta nåt om vad jag vill och förbannat trött på att inte ha några pengar. Får nog vänta en månad till innan jag kan göra nåt vettigt och inte bara läsa om alla böcker jag har i brist på annat. Folkskygg har jag blivit å och det är ännu mer irriterande. Men det enda alla gamla kompisar gör är ju att föröka sig hela tiden och jag får ju bara enorm åldersnoja och allt sånt där. Och de som inte förökar sig gör samma saker som de alltid har gjort och jag har just insett hur pyttelitet och tråkigt Falun är. Jag sitter ständigt och dagdrömmer om vart jag vill resa, flytta, hur jag ska få ihop pengar till det och vilka jag vill åka och hälsa på igen.
Ena stunden vill jag göra precis som alla här och skaffa familj och hus och inte bry mig mer. Nästa sekund sitter jag nästan manisk och letar efter gamla kort, letar mig in i vänners liv utanför Sverige för att se vad som händer och bevisa för mig själv att jag faktiskt åxå bott där. Att jag inte är som de andra som bara förökar sig och kanske åker på charter en gång om året. För även om jag drömt om en egen familj sen jag var nybliven tonåring, har jag insett att det e inte jag, inte än. Jag har inte tid för det finns en hel värld där ute att upptäcka. Ingen aning vart jag är just nu, men det kommer jag väl inse snart.

Nu vill jag bara att det ska bli torsdag så jag kan få komma hem till mina nötter på Irland!
Maddo har lovat mig en ballong när jag träffar dom på flygplatsen   ♥

(Jag står längst ut till vänster)

Gud vad jag kan sakna gymnastiken, träningarna, lägren, tävlingarna vi åkte på i hela Sverige och känslan av att flyga fram och lita på sig själv och sin kropp. Härliga tider!
Jag och Tias på Roskilde, det var ett äventyrBungyjump i Thailand och jag tror aldrig jag vart så rädd i hela mitt liv.Fan människor, ut och res.
Det finns så jäkla mycket att uppleva där ute som ni aldrig kan hitta här


A Piece Of Stolen Art


Det var för fint för att inte sno från Sofia
My Name Is Hesher


 


Nu ÄNTLIGEN har jag hittat Hesher!
Har väntat som faen på den här filmen och hatat IMDB som sagt att den var klar redan 2010. Så nu ska jag ta en öl, sätta mig bekvämt i soffan (så skönt man kan med en hund som ligger raklång och snarkar) och sen ska jag titta på en skitbra film! Finns även risk för lite dreggel, men det kan jag ta!

Heck, I can take a lot more than that if it spells J-O-S-E-P-H  ;)

Love, Friends, Knowledge, Job, Apartment, Dreams, Future
what happend...?


Did a Whole Week In a Weekend

Har kommit hem från Gävle nu med ett ansikte som är lysande rött och en sårig hårbotten - det var fint väder!
Riktigt kul o nu blir det soffläge resten av kvällensyster, pappa o mamma

RSS 2.0