James Morrison

Glöm aldrig bort att drömma



Glöm aldrig bort att drömmar kan bli verklighet


Vill inte tillhöra människan

Nu blir jag sådär ledsen och besviken på oss människor igen.
Varför e det så svårt att inse att djur åxå känner och har ont, precis som vi? Vad är problemet?


Vår

Kom precis hem efter en vår promenad med Maddo. Solen sken och det var jättehärligt väder och man fick lust att sparka bakut igen! Vi tog oss till vattenfallet. Leixlip Spa and Waterfall heter det, men nåt spa vet jag inte om jag hittade? Går ett rykte att det ska finnas en varm källa där med ständigt 22 grader varmt. Alla pölar jag kände på var då iskalla? Sen gick vi vidare i solen och fotade allt som rörde sig. Det sprang runt en massa söta bäar-lamm, vi träffade ett svanpar som vägrade sammarbeta och bara stack ned huvudet under vattnet. Traskade över en bro till andra sidan och trodde vi hittat en jättesmart väg tillbaka. Tji fick vi! Som vanligt slutade det med en återvändsgränd och vi fick gå hela vägen tillbaka. Vi insåg ju att det inte skulle gå. Vi hade en plan vart vi skulle kunnat gå, men för att vara på den säkra sidan tog vi en taxi hem. Vi hade ändå varit ute i över en timme och med vårt lokalsinne skulle det lika gärna kunnat bli två timmar till! Men det var riktigt skönt och jag känner mig till och med nyttig. Nu e frågan bara vart min lilla husfru tagit vägen? Vill ju ha mat...

Jag hoppas att det här inte var ett spa?



De e lyx, sol på Irland


Malin o Maddo





Det grandiosa vattenfallet!

Bäar

Envisa jäklar

Men skam den som ger sig!



Nu kom Sonny hem med en massa planteringsjord, kryddfrön och krukor så jag antar att jag fått jobb nu?


Utkast: Jan. 31, 2010

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag kom att tänka på allt roligt som kommer hända de kommande månaderna. Flyg, besök och konserter
Vad gjorde du kl 08 imorse: Kramade kudden och sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste om kylan i Sverige och drog upp täcket till hakan.
Det sista du sa högt: Atjoo!
Det senaste någon sa till dig: hejdå
Vad har du druckit idag: Ingen än så länge, dålig service på det här stället ;)
Vad var det senaste du åt: Soppa och ostmacka med senap
Vad var det senaste du köpte: Nya skor
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit tror jag?
Vad är det för väder hos dig nu: Skinande sol faktiskt
Godaste glassmaken: Hasselnöt och pecannöt helt klart!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kl
Sover du tungt: absolut inte
Drömmer du mardrömmar: mest konstiga drömmar, sällan riktigt hemska eller riktigt roliga
Trivs du med ditt jobb: inga kommentarer
Favoritklädsel: pyjamasbyxor
Favoritlåt just nu: Erasure´s "Love to hate you" - alltid lika härligt att hata till discorytm
Vad ser du om du tittar till höger: andra sidan av sängen
Vad gör dig glad just nu: att MAC finns i Malmö och att jag har världens mysigaste säng
Vad ska du göra härnäst: lägga mig
Höger eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: hög på allt te jag druckit idag
Favoritgodis: lakrits, gärna Turkisk peppar, Skolkrita och Pingvin
Kläder just nu: vit bomullskjorta över knallgrönt bomullslinne
Sommarplaner: sol och bad, vad annars?
Hur många kuddar sover du med: en - platt och totalt "ostudsig"
Spelar du något instrument: nej, men jag tantgnolar när jag städar
Morgon eller nattmänniska: ja, inte är jag nån morgonmänniska inte...
Vad är viktigast för dig: just nu är bra sommarväder prio ett
Är du kittlig: ibland
Snarkar du: nope
Stjärntecken: tvilling
Äckligaste insekten: spindlar, fast jag vet ju förstås att de är inte insekter men det skiter jag i för de är ändå supermegaübermycket äckligare än insekter så då får jag typ ändå svara spindlar, så det så
Stökigt eller välstädat: både och - patologiskt stökig på ytan, men überpedant i övrigt
Längtar du mest efter just nu: tropisk värme, pengar och sommarflirt. I just den ordningen, dock gärna i kombination.

God morgon

Som jag har saknat att få vakna upp vid elva och få ligga i sängen en timme med paltopen iknäet och bara känna hur helg det är. Inget jobb, inga e-mail att skriva, inga konsiga frågor att hitta svar åt och inga rapporter att skriva. Idag ska det köpas nya skor, äta Eddie Rockets hamburgare och kanske även färga håret? Så nu ska det duschas, drickas morgon kaffe, försöka snyta ur näsan som än en gång snorat ihop sig?, fixa i ordning sig och åka in till Dublin och Dundrum. Blir en bra dag tror jag. Solen skiner. Tur det för igår snöade en sekund och sånt tycker vi ju inte om.

Har hittat ny låt:

                
Leighton Meester - Body Control


Min lya

Maddo och Johan e på väg hit så det blev en panikstädning utav kontoret. Tur var väl det för annars hade inget hänt insåg jag. Så jag har lite bilder till er.

Mitt sovrum

Mitt badkar

 

Vardagsrummet och köket



Och ännu en gång har jag lyckats med saxen.
Skulle bara in på toan för att sminka mig...slutade med en lugg.
Suck!


Ny granne

Äntligen fredag och jag får sova lääänge i morgon. Kanske får lov att vika undan kläderna från "kontoret" så jag kan sprida ut benen i alla vinklar. Fullt upp på jobbet med testsamtal till de nya människorna. Jättekul att hitta på problem och leka lite. Men jag blev imponerad, grabbarna har lärt upp dom bra!

Efter jobbet följde jag med Maddo som fick nycklarna till nya lägenheten, två hus bort från mig. Gick hem till Felix och lyssnade på hans kloka ord och hämtade hennes väskor. Hon hoppade runt och såg lite läskigt upprymd ut när jag lämnade henne. Nu hade hon ju till och med lyse, värme och varmvatten i lägenheten. Men nu måste vi skaffa Walkie Talkies!

Såg en länk hon skickat på MSN och man blev ju lite sugen:

Tahiti, Moorea och Bora Bora

Moorea Pearl ResortI detta reseförslag har vi lagt in det som många som reser till Tahiti och Franska Polynesien för första gången önskar att få uppleva.

Dag 1-2: Avresa
Resan börjar i Stockholm, men det finns också möjlighet till anslutningar från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger man via Los Angeles till Papeete, där man anländer tidigt på morgonen dagen därpå. Om så önskas kan man lägga in ett stopp i Los Angeles på vägen.

Ni möts på flygplatsen och körs till Hotel Intercontinental Tahiti Resort, en superior class resort belägen i en tropisk trädgård med kritvit strand alldeles nedanför.

Dag 3-5: Tahiti
Tahiti är huvudön i Franska Polynesien och här ligger också huvudstaden Papeete. Detta är landets politiska och ekonomiska centrum, och staden sträcker sig längs hela den vackra hamnen och upp på bergssidan både norrut och västerut. Papeete har också en fin marknad där man kan handla frukt och grönsaker, samt andra varor så som dansdräkter, vävda hattar väskor och fina halssmycken av snäckor.

Hotel Intercontinental Tahiti Resort är ett av de bästa hotellen på Tahiti, och ligger vid Tataa Point på nordvästsidan av ön med en fantastisk utsikt över grannön Moorea. Det är bara ett par kilometer till flygplatsen och bara något längre in till huvudstaden Papeete. Hotellet är byggt i polynesisk stil, så att det passar in i omgivningarna och efter en renovering framstår resorten som ny och modern. Ingen byggnad är högre än kokosnötpalmerna i trädgården.

Dag 6-11: Moorea
Ni hämtas på hotellet och körs till hamnen för en kort tur med katamaran till Moorea. Här tar ni in på Moorea Pearl Resort & Spa, en superior resort i nästan perfekta omgivningar.

Bara en knapp timmes båttur från Papeete ligger Moorea, och många hävdar att denna ö är det vackraste stället på jorden. Moorea är verkligen en fantastisk ö, med höga berg, bördiga ananasplantager, fina stränder och små byar. Jämfört med Tahiti är Moorea nästan orört, för även om öarna ligger inom synhåll av varandra är det stora skillnader. Tahiti är pulserande och livligt med nästan 15 gånger så många invånare som Moorea, och en mycket större och mer utvecklad turism. På Moorea är livet lugnt och behagligt, och detta är en plats där du verkligen kan njuta av livet.

Dag 12-16: Bora Bora
Ni hämtas på hotellet och körs till flygplatsen för en kort flygtur till Bora Bora. Här tar ni in på Hotel Le Maitai Bora Bora, en standard resort byggd i traditionell polynesisk stil.

För många är Bora Bora själva drömmen om ett söderhavsparadis. Bara namnet är exotiskt och frambringar bilder av lata dagar med sol och värme, långt borta från vardagens stress och jäkt. Bora Bora tillhör ögruppen Sällskapsöarna, och har en natur som tar andan ur dig. Inte konstigt att många kallar ön "Polynesiens pärla". Detta är Stilla havet så som du har drömt att det skulle vara, med gröna palmer, kritvita stränder och kristallklart turkost vatten i vackra laguner.

Dag 16-18: Hemresa
Ni blir hämtade på resorten och körs till flygplatsen i Bora Bora för flyg tillbaka till Papeete. Härifrån flyger ni med Air New Zealand via Los Angeles och London till Stockholm.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 37.000 kr

Prisen inkluderer:

  • All flygtransport i ekonomiklass enligt program
  • Flygskatter och bränsletillägg per dagens datum
  • 3 övernattningar på Hotel Intercontinental & Tahiti Resort i Papeete
  • 5 övernattningar på Moorea Pearl Resort & Spa på Moorea
  • 5 övernattningar på Hotel Le Maitai Bora Bora på Bora Bora
  • Flyg Moorea - Bora Bora - Papeete
  • Transfer till/från flygplatsen i Papeete
  • Transfer till/från resorten i Tahiti



Bara att börja spara!

Om jag orkar klämma in alla kläder i garderoben kanske jag kan knäppa lite kort och visa hur jag bor här på Irland


Inget internet än

Gick hem tidigare från jobbet idag men det visade sig sen att snubben fått för sig att komma i morgon istället?
Har lyckats komma in nu på kvällen iaf så jag är uppdaterad om världen!

Det var konstigt idag på jobbet.

Nu vet ibland drömmer man om vissa personer och när man sedan möter personen blir det jättekonstigt? Jag hade en jättehärlig dröm inatt, mysigt och så. Tänkte inte mer på det men så fort jag kom till jobbet och mötte personen visste jag inte riktigt vad jag skulle säga? Hade aldrig tänkt så om den personen innan, men nu efter min dröm ploppade det så klart upp en massa frågor och tankar i huvudet. Skumt! Sen kan jag ju inte sluta tänka på drömmen heller coh jämföra med den verkliga personen. Får se vem jag drömmer om inatt? Ska bara putta undan kläderna över till mitt "kontor" - den vänstra delen av sängen!

Provade mina nya zippers idag. På nåt sätt har jag lyckats på smycken och kläder med dragkedjor på senaste tiden? Men jag gillar't!




Och jag har fastnat i Depeche Mode
Men jag gillar dom me

snart vår

Ibland blir man bara så trött på att inte bo i Sverige längre...
På nåt sätt verkar andra länder ha väldiga problem med att ordna till ett helt vanligt internet? I Sverige beställer man internet, får ett litet paket på posten och kopplar i sladden. Här måste en internetsnubbe komma först ochinstallera det, det ska krångla oc krångla så man får ringa dit snubben igen. Idag ska han komma för tredje gången och kolla anslutningen så jag kanske får springa hem lite tidigare från jobbet. Det är nu man oftast blir sugen på att bara köpa mobilt bredband för att slippa det här. Dock brukar det alltid vara en väldigt dålig ide för det funkar knappt heller. Ett jäkla påhitt dteh är med internet...beroendeframkallande e det me!

Så igår när internet la av bestämde jag mig för att ta ett bad istället och läsa. Tappade upp vatten, säter ned foten och inser att det är kallt. Så det var bara att klä på sig igen och dra ur proppen. Så då hittade jag på en ny plan att vila lite innan varmvattnet var på G. Slängde över mina nytvättade kläder som jag så fint hällt ut över sängen för tork, till andra sidan, och kröp ned under täcket. En timme kunde jag vila och satte larmet på åtta. Efter en timme tittade jag på larmet, stängde av och vände mig om. Vid halvtio släpade jag mig upp och släckte lyset och kröp tillbaka under täcket. Jag vet inte om det är tecken på att jag börjar bli gammal och slacka efter? Har hänt flera gånger att jag somnat alldeles för tidigt och sen struntat i att gå upp igen. Hände aldrig tidigare? Men ja, jag blir ju trots allt 25 i år...

I helgen ska jag köpa nya skor på Dundrum för nu är dom inne på sista versen. Har hittat likadana inne på Berschka så det blir ett nytt par. Kostar bara 25 euro så de e ju dumt att inte köpa dom J  Får se om det blir IKEA på söndag så jag kan sno Sonnys pengar så länge o köpa lite krims krafs till lägenheten. Måste ju fylla på med en massa ljus och växter. I morgon flyttar Maddo in så jag får ny granne! Måste skaffa Walkie Talkie!

Såg att ni har snöstorm hemma?
Jag frågade taxi chauffören igår när han trodde våren skulle komma hit? Om en månad sa han. Jag hoppas han har rätt. Det är så underbart att få slippa den där hemska snön och all slask. Kommer aldrig kunna flytta hem igen...men ni som bor där, håll er borta från alla trafikolyckor nu. 

 


Tappade Hakan

Visst att jag har en snygg syrra, men det här....
Hon e ju jätte fin






Måste ju få skryta lite


I can live again

Nu äntligen e internet tillbaka!
Huvudet börjar återhämta sig nu och det var banne mig på tiden. Värktabletter var lönlöst så det var nog en liten hjärnskakning. Har ätit en massa choklad idag. Först visade Sonny mig kylskåpet i morse med en massa belgisk choklad, våfflor, öl, curryketchup och kaffe. Sen kom Maddo på kvällen med en Marabou Daim-King size! Så jäkla underbart!

Följde med Maddo att kolla på en lägenhet två hus bort från mig. Hon ska nog slå till så då blir vi grannar. Det kommer med andra ord bli grillkväll i sommar! Halva HP bor ju här snart. Då kan det bli sånt här tok:



Har fått PhotoShop på datorn nu och satans va mycket man kan göra. Kommer ju ta år innan jag lärt mig allt. Men kul e det! Så passa er, annars kanske jag mixar ihop nåt smaskigt och säljer till Tyskland.



Hmm, man kanske ska satsa på lugg igen?


Tredje Värdskriget

Då var man tillbaka på jobbet igen och försöker få tiden att gå. Jäkligt segt att leka coach ibland. Måste hitta på nåt att leka med, kanske be någon klippa av internetkabeln i Postens högkvarter?

Men de e bra att det är lugnt idag. Jag lullar runt på Codein och värktabletter. Vet inte om det har nåt sammanband, men ända sen jag slog i huvudet i taxin har huvudet spökat. Det började i fredags kväll med att det började dunka. Kunde inte sova nåt på hela natten för det gjorde ont och jag mådde illa. Inte hade jag några värktabletter hemma heller. Igår förflyttade jag mig mellan sängen och soffan och höll i huvudet för att det inte skulle sprängas. Lyckades få några timmars sömn innan jag vaknade med huvudvärk igen i morse. Vem vet, kanske man fick sig en liten hjärnskakning? Fick lite starkare saker att ta idag, men det funkar sådär.

 

I lördags var jag hemma hos Robert och Felix och tjötade lite. Lagomt fartfyllt och trevligt. Har en rolig film jag ska ladda upp sen som visar vad grabbarna höll på med. Får äntligen internet idag så jag kan börja leva normalt igen. Illa, jag vet...


Avatar

NU har jag sett filmen igen och jag e lika, om inte mer chockad över hur fint det är. Jag vill åxå bo där, vara två meter lång och flyga på drakar. Alla fina miljöer och självlysande växter. Jag e helt mållös! Ta mig tillbaka så jag får mysa lite till. Hade lätt blivit skogsmänniska där om jag fick. Åt helvete med teknologi! Sen när vi tog taxin hem tänkte jag styla lite o hoppa in...slutade med att jag slog huvudet i taket och fick lov att försöka verka kall.
- Äh, det var väl inget!
Nu e det fest hemma hos Robert o Felix och äventyr. På måndag får jag äntligen eget internet. Iböand e det bra med teknologi dock...

Jag kan om jag vill

Nu äntligen är det snart helg och jag kan sova hela dagarna. Har börjat snooza mer o mer på morgonen och börjar dra av på morgonbestyret. Duscha på morgonen är ju inte att disskutera, anstränga sig med en massa smink går ju bort och snart orkar jag väl inte borsta tänderna längre heller. Man får ju prioritera minuterna man kan spendera i varma sängen innan dagen börjar. Men jag har faktiskt lyckats gjort några riktigt nyttiga saker idag. Svor mig gul o blå över att kontorsnissarna inte kunde hitta mitt PPS nummer igår när jag ringde och förberedde mig på att ta halva dagen ledigt idag för att ansöka om nytt. Utan PPS nummer kan man inte få nåt bank konto och man får ge bort halva lönen i skatt. Jäkligt surt med andra ord. Men jag gjorde ett nytt försök idag och helt plötsligt kunde dom hitta det? Så då skuttade jag iväg och fixade papper att öppna bank konto och papper för att slippa all jäkla skatt. Så nästa vecka har jag förhoppningsvis allt fixat och lönen kommer bli minst sagt smaskig!Då ska vi köpa skor!
Och i helgen blir jag helt ensam. Maddo åker till Malmö så min barnvakt försvinner och Sonny åker till Belgien. Så jag kan studsa runt i strumpblästen o dansa presic så fult jag vill dansa. Party hela veckan! Och på söndag kommer han hem igen med curry ketchup! Det måste ju firas!

 Dagens höjdpunkt:

När Maddo var yngre vann hon en tävling på sin skola…
Hon var snabbast att sätta ihop en isärplockad motorsåg.
Jag kanske ska nämna att hon kommer från Norrland
lol


ploppeliplopp

Purjon Saved The Day



I am you

Hmm, tror jag har en sån där mitt I veckan period nu. Ni vet när helgen känns lite för långt borta och man helst vill ligga i sängen och prata med kudden. Det började igår när jag låg i sängen i flera timmar och försökte sova. Fastnade med Depeche Mode i hörlurarna och temperaturen vägrade sammarbeta med mig. Var det för varmt öppnade jag fönstret och då blev det istället kallt. Kuddarna blev alldeles för platta efter ett tag och lade jag ihop två kuddar blev de för höga istället. Och automatiskt börjar tankarna snurra och det blir i princip omöjligt att sova. Så idag vaknade jag med nackspärr och onda tankar.

Senaste veckan har jag kollat på filmen: In Brugge
Jag har börjat på en ny serie: Matrjoschka
Båda spelades in i Belgien, tv-serien i Antwerpen.  Jag har lärt mig några nya belgiska uttryck och om en månad har jag en biljett bokad.

Jag saknar mitt Belgium! Saknar människorna, min lilla etta, språket, alla mysiga små restauranger o pubar, alla gamla kyrkor, jag saknar att sitta på tåget, gå till min lilla gubbe på hörnet som påstår att hans bröd kostar flera hundra tusen euro. Att sitta på Olifanten med alla människor från EDS och jag saknar faktiskt mina makaroner med curryketchup!

Just nu vill jag tillbaka till det livet. Det är inget fel på Irland, inte alls. Men Belgium är där jag hör hemma. Det var första stället jag faktiskt flyttat till och som jag trivdes på, riktig bra! Det går inte en dag utan att jag planerar vad jag ska göra när jag flyttar tillbaka. Vart jag ska bo, hur det ska se ut, vilka jag ska träffa först.
Sonny har en språk kurs hemma så jag kan lära mig belgiska, men det känns lite riskabelt. Då kommer jag sakna det ännu mer.

 Nej, idag var ingen bra dag.
Jag vill hem nu och stänga in mig på mitt rum, fortsätta med Depeche Mode och rulla in mig i täcket. I morgon e det torsdag och ett steg närmare helg. Då flyttar vi till den slutgiltiga lägenheten så då kan jag verkligen börja packa upp på riktigt. Kanske till och med vika kläderna i garderoben?



Morgon SMS

Vaknade i morse vid fem av att mobilen pep till, vände mig om och svor lite. Det var ju mitt i natten! Öppnade meddelandet och bröt ut i ett mega flin. Det var min M som skrev! Hon hade precis slutat jobbet och vips kom alla minnen tillbaka. Försökte sonma om men jag hade alldeles för mycket att tänka på.
Saknar dig aå jäka mycket vännen. Kommer fortfarande ihåg hur du golvade mig första gången jag såg dig. Sen spenderade jag de närmsta veckorna med att försöka lista ut saker om dig så jag skulle ha något att komma med när jag väl vågade prata med dig. Du var så söt i din lilla mössa. Till slut vågade jag gå fram till dig och vi började prata mer o mer, hjärtat slog fortare för varje gång. Nej, du e verkligen så himla speciell och du betyder så fruktansvärt mycket för mig. Herregud, du tattuerade ju till och med mitt namn på din kropp! Haha!
Så fort jag hör någon säga "tjöta" tänker jag direkt på dig.
Älskar dig M


Vårkänslor

Nåt e galet…solen har lyst i flera dagar nu och det är riktigt vårigt ute. Sätter ju fart på vårkänslorna och man får lust att springa runt o sparka bakut på gräsmattan. Helt underbart! Men jag antar att regnet borde dyka upp vilken sekund som helt nu. Jag bor ju trots allt på Irland!

Har känt mig riktigt nyttig idag och beställt nya konton åt en massa folk och trixat. Inte lätt att hålla koll på alla olika formulär och vad som ska fyllas i och beställas var. Men nu e jag klar. Ska kolla igenom lite träningsmaterial för i morgon e det träning som gäller hela dagen. Det är kul att ge träning men det e jobbigt. Jag e helt slut efter en dag. Inget mot vad jag kommer vara ikväll dock.  Har ju köpt springskor och de måste ju användas. Måste bara komma på vart jag ska springa för att undvika att möta människor. Kommer vara knallröd i ansiktet och med snor i halva ansiktet, så jag känner ju inte för att vara särskillt social. Andra problemet e ju att om jag ska försöka undvika dom stora vägarna o krångla in mig på småvägar kommer jag ju garanterat tappa bort mig.  Så det hela kan sluta i en väldigt lång springtur och jag kommer vara med om en nära döden upplevelse. Hmm...kanske bäst att låta bli ;)

Har iaf bokat min långweekend i Antwerpen nu.
Den 25 februari åker jag till Bryssel och stannar till söndag kväll. Ska äntligen få se mina pojkar på scen och jag vet att jag kommer bli helt knäpp. Lite rädd faktiskt för jag vet att det kommer bli en jäkla känslostorm. Och jag vet att alla kommer rynka på näsan åt att jag, en 24 årig tjej, är lite små kär i dom här tvillingarna. Får ju erkänna att jag smyger med dom just därför och pga av alla kommentarer man får så fort någon nämner dom. Vilket åxå e skitdumt! Varför ska jag bry mig egentligen? Nej, om 5 veckor ska jag stå där och antagligen släppa en tår eller två när Tokio Hotel kör igång.

Ännu en anledning att sparka bakut!

 


Shopping

Idag var det äntligen dags för mig o Maddo att njuta av julrean. Innan har det inte funnits pengar men idag small det. Dock var allt ganska utplockat men lite lyckades jag plocka på mig och lyckades till och med hålla budgeten. Lite tröjor, springskor, smycken och krafs. Hittade riktigt coola örhängen och nu när springskorna e klara måste jag ju sätta igång med träningen. Suck!

Igår var det flyttstädning och sen på kvällen gick vi till Murphys och smakade lite Guiness. Blev en rätt lugn kväll men det var kul.



Goran snodde en ballong åt mig på Pizza Hut idag så jag kunde fylla upp Robert med en massa Helium.



Me and the Mopp

Nu e det storstädning och saker flyger omkring mig.
Gick upp vid nio och det är inte så mycket kvar nu. Packa det sista, torka lite kök och sen tänkte jag köra iväg Sonny och Brian till Leixlip med grejerna så jag får ta mig en tur med moppen. Kan ju inte ha en massa pojkar här när jag ska flänga runt och leka rockstjärna heller! För det är ju ett måste vid städning, att greppa mopphandtaget och flyga fram över golvet och bjuda grannarna på skönsång.

Fick en ide igår vid tre på natten, Eftersom jag förhoppningsvis kommer få en massa pengar tillbaka på skatten och kanske lite bonus vid nästa löning, tänkte jag bjuda mig själv på en weekend till Belgien den 25 februari och gå på konsert. Känner att det börjar bli dags att se dom där grabbarna nu och eftersom dom skryter med att deras show kommer vara årets bästa, känns det ju dumt att inte göra det. Sen kan jag ju inte gå runt med en massa pengar på fickan - tänk på rånrisken!


Trance Energy 2010

Yeap, det e dags att stampa igen!



I april bär det av mot Utrecht, Holland för en helg


Sherlock Holmes

Och jag har internet igen! Lite pinsamt hur handikappad man känner sig utan det. Eftersom vi flyttade och ska byta till en annan lägenhet nästa helg kommer jag inte ha internet förrän den 25:e! Kommer bli jobbigt det här, haha! Men nu e vi i den gamla lägenheten som ska städas ur i morgon så nu har jag internet. Ligger ju efter :)

Idag var som sagt en bra fredag. Bra dag på jobbet, jag fick tillbaka min deposition från lägenheten i Belgien och jag har sett en hysteriskt rolig film. Sherlock Holmes hade jag förväntat mig att den skulle vara rolig, men den var så mycket bättre. Tror aldrig jag har skrattat så mycket på en bio förutom till första Madagaskar filmen då. Sen kunde jag ju inte låta bli att dreggla lite över Robert Downey Jr.



Efter filmen var det hamburgare och en Rekorderlig Päroncider. Det var inte igår man drack en sån!


Värdefullt tips!

http://failblog.org/2010/01/14/sex-ed-fail-4/

Ett måste för ett fredagsskratt!


En bra dag idag!

Idag är en bra dag, jag känner det på mig.

Det e fredag, jag har klätt upp mig o känner mig riktigt buisness aktig, jag har skakat hand med Nigel,(chefen) jag sov 16 timmar i går, snart ’r det fredagsfika, nya ”bitcharna” har placerats ut i teamet och dom kommer nog passa in riktigt bra, snart e det helg, jag har slutat röka, ikväll blir det hamburgare och belgisk öl och bio-Sherlock Holmes.
En bra dag!

Igår var jag hemma och snorade för mig själv. Gav upp och somnade sju kvällen innan, gick upp vid sex och drack te och sjukanmälde mig sen sov jag till tolv på förmiddagen. Det var skönt kan jag meddela! Åt lite soppa och myste framför väggen med en filt i solen som faktiskt sken, Det var riktigt vårigt och härligt. Två dagar innan var det snöstorm. Haha! Sen kom Sonny hem och vi käkade lite indisk mat och hade en sån där kväll fylld av djupa samtal. Det var intressant men lite läskigt. Mycket man avslöjar om sig själv efter någon öl. Men men...

Ska fixa lite nu innan helgen börjar och man kan ta det lugnt.  


mitt i nassa

Sitter på jobbet och försöker hålla mig vaken med med massa choklad och kaffe. Det kändes OK för en timme sen , men nu börjar det bli tjockt inne innanför pannbenet och det börjar bli svårt att inte nicka till. Det kommer bli en lång dag...

Igår började med träning ocg försök att  få tiden att gå. Lite jobbigt när man kört sin presentation och genomgång och det fortfarande är en timme kvar av den schemalagda träningen. Men det gick bra, placerade ut dom med resten av teamet sen så jag kunde vara med på mötena som börjat igen. Sen efter jobbet åkte vi till nya lägenheten, skrev lite kontrakt och packade upp mina grejer. Det var svinkallt i lägenheten så det blev fullt drag på elementen. Vi gick iväg o handlade lite mat och sen beställde vi pizza som visade sig vara blä! Nu kom den stora utmaningen! Jag var dödstrött och klarade knappt hålla ögonen öppna i väntan på pizzan...dock upptäckte vi att vi bara hade ett täcke och inga kuddar eller nåt. Så vi bäddade ner oss vid halvnio med tre tröjor och huvan uppdragen och försökte sova. Lyckades få några timmars sömn men sen vid tre gav jag upp. Gick upp och läste ut min bok och kände mig allmänt död. Dags för nästa förkylning tror jag, underbart! Vi bestämde oss för att ändra skift och börja jobba vid fem istället för sju, så nu sitter jag här och vill bara sjunka genom golvet och hoppas på några dagars sömn.

Ska hålla i mer träning idag men jag lyckas inte få något att funka med testmiljöer och bajs. Ska försöka lokalisera en alvedon och lite frukost så kanske man blir lite piggare. Sen blir det taxi till Dublin för att hämta lite mer grejer och mitt täcke. Fatta vad jag ska sova sen...

 Plockade upp min digitala fotoram igår och ställde på nattduskbordet

 

 

Kind Regards / Med Vänlig Hälsning

 Malin Bengtsson
Coach
ITO DO – Best Shore Dublin Centre
HP Enterprise Services
[email protected]

 

Postal Address: Hewlett-Packard Ireland Limited,
Liffey Park Technology Campus, Barnhall Road, Leixlip, Co Kildare
Registered Office: Hewlett-Packard Ireland Limited,
63-74 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2.
Registered Number: 34508

 The contents of this message and any attachments to it are confidential
and may be legally privileged. If you have received this message in error,
you should delete it from your system immediately and advise the sender.
To any recipient of this message within HP, unless otherwise stated you
should consider this message and attachments as "HP CONFIDENTIAL".

 


Bilder

Hittade lite bilder i mobilen:


nuvarande lyan

Konst från Fish & Chips i Antwerpen



Så fort det kommer lite snö står det små snögubbar överallt på gatorna



utsikten från jobbet


Natti natt

Jag har haft en riktigt rolig helg och e helnöjd! Kommer bli en jobbig vecka med en en massa jobb, träning och flytt men det ska vi väl klara av! Får se om jag kommer till jobbet överhuvudtaget? Det har ju pratats en hel del om att risken fanns att hela motorvägen skulle kunna bli avstängd i morgon pga det extrema vädret. Men det ser ut som att trafiken kommer funka imorgon ändå. Ni skulle sett Dublinborna i går. Det snöade en hel del och som blev helt galna och man fick passa sig för att inte få en snöboll i huvudet. Överallt var det krig och det stod snögubbar överallt. Kul att barnen fick leka lite...



Igår var det fest hemma hos Henke igen, innan vi gick ut en snabbis på en mindre klubb. Vi dansade lite och trängdes och hoppade runt till den irländska folkmusiken som tyvärr spelades lite då och då. Kan väl inte kalla mig ett stort fan av det precis. Sen gick vi tillbaka till henke och pratade lite. Kom i säng vid fyra-fem och gick upp vid fyra på eftermiddagen. Alldeles lagomt tycker jag. Vi gick och käkade lite frukost och när sen Sonny kom var det dags för en öl igen. Det blev ingen bio som vi hade tänkt utan vi fastnade på puben. Men det var trevligt.
Ska sova lite nu och ladda krafter till den nya veckan.


Henke o frugan


Jag åt en sån liten söt pizza




One for the Road

Myser i sängen nu.
Lägenheten e skinande ren så det känns som en helt ny lägenhet, härligt! Ska sova en timme efter det här för det blev inte särskillt mycket sömn inatt/morse. Var hemma hos Henke på fest och jag kröp ned under täcket vid 7 på morgonen sen gick vi upp vid 12,30. Det var ju dags för frukost då, soppa och smörgås.
Festen var rolig och jag kommer sakna grabbarna som sticker till Malmö på måndag i 6 veckor. Det var allsång hela natten och jag försökte hänga med i sången. Slutade oftast med att jag hittade på mina egna ord! Dom har planer på att gå ut ikväll så jag funderar på att hänga med. Så sova, käka, fixa och parta då!

 

Visste ni för resten att uttrycket; One for the road, ursprungligen kommer från Dublin? Förr i tiden när fångar skulle avrättas fick de gå från fängelset ned till galgarna som då stod inne i centrum. Längst hela vägen fick de en gratis öl vid varje pub, så när de väl kom till galgarna var de ordentligt påverkade. Det var ju ändå rätt "snällt" med tanke på vad som väntade dom...

One for the road..


VNV

Springer runt och städar i Sonnys lägenhet nu för det är visning i morgon. Vi flyttar på måndag så då få rjag mitt egna rum. Eller ett nytt rum som kommer vara mitt från början. Då kan jag hämta alla mina saker som jag lyckats sprida ut bland alla i teamet och äntligen packa upp. Ska bli riktigt skönt! Men jag måste lägga på ett kol nu för det e ju fest hemma hos Henke sen. Har sett fram emot fredagen hela veckan. Idag träffade jag de nya agenterna som ska jobba med oss. Några utav dem hade jag intervjuat över telefon några veckor tidigare så det var spännande att få se dom "live" Berättade lite om Posten och vad de kunde förvänta sig och sen börjar den riktiga träningen nästa vecka. Det är inte precis som att jag har förberett träningen riktigt men det löser sig.

Vi poppar VNV-Nation på högsta volym och kan inte annat än bli känslosam och nostalgisk. Jag skrev förut om att många låtar var bundna till ett speciellt minne och känsla...VNV-nation har jag så fruktansvärt många minnen till. Så fort jag hör dem försvinner jag och myser iväg i historien. De var med under en tid då väldigt mycket hände, mycket nytt och spännande. VNV e magiska för mig. Jag har stått många gånger och dansat runt med slutna ögon, vickat på tårna under filten ute i sommarnatten, tittat kärleken rakt i ögonen och lyssnat på solen som gick upp. Minnen och personer som alltid kommer vara förknippade med VNV.
Bästa av allt...i juli ska jag äntligen få se dem live



Nyskrubbad!

Efter att ha klämt i mig en pizza och en öl to gjag med mig den andra ölen, en bok och Mp3 spelare in i badrummet. Fyllde upp med rykande varmvatten och en massa vitt bubbligt skum!
Det var länge sen jag badade nu och gud va skönt det är.

Ska kolla på Män som Hatar kvinnor nu och sen ska jag sova.

Fredag i morgon


Snö kaos

Det är riktigt underhållande att iakta Irländarna när det "snöar"
Det är det enda dom pratar om och pekar o visar vilket kaos det är.
Kolla på dom där istapparna!
Se vilken is det är på vägen!
Gud vilken kyla vi har!

Jag är så jäkla sugen på att ta över ratten och prova kära bil för så jäkla halt kan det inte vara. Det bara kliar i fingrarna när sitter i baksätet och vi kryper fram, för det ligger ju faktiskt snö på bilbanan!!
För att ge er lite exempel, det här är taget från http://m.rte.ie/news/2010/0107/weathertransportupdates.html

***

15:50 IFA President Padraig Walshe has said many people in rural Ireland, especially the elderly, are cut off from food and fuel supplies.
15:18 The Taoiseach has asked the National Emergency Response Committee to meet daily until the severe weather abates.
14:42 Postal workers are continuing to maintain services and deliver post despite the hazardous conditions.
18:16 The Irish Vocational Education Association has estimated that in different counties, between 50% to 100% of VEC schools stayed closed today.
17:38 The Defences Forces are on standby at 17 locations around the country to provide emergency assistance to local authorities and the HSE if requested.
17:16 Mater Hospital A&E consultant says 140 cases seen since midnight with about a third of them accidents due to falls. Unit is busy with an average wait time of eight hours.16:37 The Irish Primary Principals Network says around 60% of primary schools throughout the country were closed today. Schools are urged to make a decision about opening on Monday as soon as possible so that parents can be informed.
16:09 Leitrim County Council says the water supply situation substantially improved throughout the county. All water supplies will be turned off between 11pm and 8am to conserve water.
11.15: In the interests of health and safety all second level schools in Co Monaghan will remain closed until Monday.



Ja, ni ser ju vilket kaos det är. Skolor är stängda, vattnet måste stängas av pga den extrema kylan, buss och tågtrafik riskerar ställas in, militären står redo att hjälpa och människorna lever i skräck...kolla bara vilka hemska förhållandesn vi tvingas leva med...



Dublin
Time of Issue: 18:00 - 07 January 2010

Tonight
Mainly dry tonight with clear spells and light northeasterly breezes. Bitterly cold with severe ground frost and widespread ice; lowest temperatures -2 to -6 degrees Celsius

************************************************************************************

Ni får ursäkta att jag skrattar Irland, men det e ju helfestligt!


Tappade Irländare

Underbar slappdag började det med. Vaknade av att jag hör Sonny i rummet brevid prata i telefon.
- Give us 5 minutes!
Sovmorgonen var skön men sen jäklar tog det eld i baken.

Röd dag i Sverige idag så vi har bara haft lite möten och pratat på jobbet idag. Hela teamet åt frukost tillsammans och jag åt tomater som smakade fisk. Efter lunch tog jag bussen in till centrum för jag tyckte det var dags att fixa mitt Irländska PPS nummer så jag slipper betala emergencytax på nästan 50% Månadens lön är inte alltför imponerande. Lucky me började det snöa och trafikkaos var på ingånde. Bussen kastade av oss några km innan centrum för det var för halt, så det blev en härlig promenad i blasket. Letade reda på Social Wellfare kontoret och ordnade lite papper. Sen kom den riktiga utmaningen - att försöka ta sig hem. Jag stod och väntade på bussen ett tag sen blev vi informerade om att bussarna slutat gå för ovädret. Då inriktade jag mig på taxi istället som visade sig vara omöjligt. Så då blev det plan nr.3 och jag vidare till Stephens Green för att ta The Luas, typ spårvagnen. Det var världens jäkla kö och jag missade 3 vagnar under tiden. Jag kunde ha hoppat på och hoppats ingen biljett kontrollant skulle komma, men jag kände inte riktigt att det var min dag idag. Hoppade av vid Dundrum köpcentrum och påbörjade nästa vandring. Men, jag lyckades hitta en genväg. Det var lite läskigt i början men det visade sig bli en riktig hit! När jag äntligen kom hem efter några timmar var jag genomblöt och kunde bokstavligt talat vrida ur mina converse. I morgon kommer det antagligen bli ännu värre. Flygplatsen i Dublin har stängt, taxibolagen har slutat ta beställningar för i morgon för de vet inte hur vädret kommer bli. Kollegorna på jobbet åkte taxi hem idag och det tog dem 3 timmar att komma hem pga bilköerna.
Låt mig då säga att det kanske snöat 3 cm idag!!!

Ja, vad ska man göra? Man kan bara skratta åt eländet...




Monkeybaby

Har tittat på Animal Planet idag, har saknat den kanalen. Kollade på Going Ape och det var ju så många supersöta monkeybabies där. Man blir ju helt knäsvag och börjar prata med konstig röst ♥

 
Älskar apan vid 0,40

Ett sånt jobb skulle jag kunna ha. Leka med miniapor hela dagarna

Syrran ringde nyss och jag får sällskap över St Patricks Day! Ska bli så jäkla roligt! Många guiness att förbruka


Jag kan me

Alla håller ju på att poppa upp olika listor nu så jag blev åxå lite sugen. Det eller att kolla på en film, men det skulle bli alldeles för sent.


Klädsel
Vad har du på dig idag:
Blåjeans, svart linne o grå tröja
Vad använder du just nu för skor: nån typ av Converse
Favoritfärg på kläder: Antar att det blir mörka färger, lättast att anpassa sig efter skitzo humöret då

Senaste person som
Sov i din säng:
Mr. R
Du pratade med: Mommy
Du delade en drink med: Jeff och Bruce
Du gick på bio med: Sonny
Du gick på stan med: Sonny
Skällde på dig: Haha! Måste väl ha varit Jimmy

Senaste
Låt du hörde:
Incubus - Echo
Film du såg: Harry Potter och Halvblodsprinsen
Mat du åt: En stor o fet Pomello
Kram: Jeff
Puss: Bruce och Jeff- Gott Nytt År
Fest: Oj oj, Sensation White på nyår
Känslan: Jag vill till solen och aldrig komme tillbaka igen
Ilska: Varför föddes inte jag rik?
Resa: En massa det här året har jag bestämt mig för
Glädje: Min syster kommer om några månader
Dröm: Jämt och ständigt. Senast tog jag in på det nyöppnade lyxhotellet i Dubai
Boken du läste: Äcklig
Personen du träffade: Sonny, roommate
Personen du pratade i telefon med: mommy
Personen du fick sms av: Syrran
Gången du åt en 7-eleven korv: haha! Är osäker på om jag gjort dte nån gång överhuvudtaget? tror inte det
Gången du var utomhus: När jag gick från bilen in till lägenheten efter jobbet. Räckte gott och väl
Gången du sov: I bilen hem från jobbet
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Den 26 dec
Saken du köpte:
En cola

Om dig

Namn: Malin
Ålder: 24
Smeknamn: Bengtsson, hatar det. När jag var yngre kallades jag för Bacon Sprätt
Syskon: lillasyster och storebror
Sysselsättning: Lyssnar mig döv på musik, skriver, försöker vara social
Bra egenskaper: Jag vill mycket
Dåliga egenskaper: Vill  oftast lite för mycket
Linje/klass: Djurvård, NPD02
Hårfärg: mellanblond
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 37-38

A case of the mondays?

Väldigt seg dag idag men helt OK.
Maddo har leverat högklassiga skämt efter varandra och vi har fått nya bitchar att lära upp. Man kanske inte ska kalla den nya personalen så men det blev ju bara så efter att Irländarna komoch tog vårat jobb. Dom var ju våra bitchar och de betyder ju att de nya blir våra bitchars bitchar? Jag har blivit mormor!

Fixat ny design igen, eller jag och jag...det var väl att ta i lite i överkant. Linn har fixat det efter mycket krångel efter mina dåliga beskrivningar. Nu ska jag bara försöka lokalisera min bankdosa så jag kan betala åxå.

Nej, har inte så mycket att säga idag. Ska sova snart och drömma om varma länder, kyssvänliga läppar, sand mellan tårna och tänkbefriade dagar. I morgon är det tänkt att det ska bli snökaos i Dublin

Har hittat mitt första bra Belgiska band. Mysig låt

 

Dagens Topp 3:

1. En japan har hittat ett hål på månen som vi i framtiden skulle kunna bosätta oss i
2. På nyårsnatten föddes ett par enäggstvillingar, en före tolvslaget och en efter. Surt för den första
3. Jag kanske ska få två små turtles i nya lägenheten


Gå och lägg dig

Nu måste jag försöka sova, ska ju upp om några timmar.
Har blivit förvarnad om att det kommer ligga x hundratal e-mails i inboxen i morgon.
Spännande!



Jo, vid 5,04 bjuds det nog fan på en eargasm tror jag


The Lovely Bones

Var inne och kollade trailers på Aftonbladet.se igår och blev glad.



Jag läste den boken - Flickan Från Ovan, på svenska.
Det var en utav de böcker där man läser två kapitel och sen är man fast. En väldigt annorlunda berättelse där man blir mer och mer desperat ju fler sidor man läser. Man vill inte att den ska ta slut! Så jag rekommenderar den verkligen! Tror mamma tog med den boken tillbaka så bäst för henne att hon läser den nu.
Jag kommer definitivt se filmen


Sleep

Låg och sträckte på mig i sängen, stretchade tårna och gäspade så käken nästan gick ur led. Knakade ryggen så man känner hur varje kota hoppar till och kan inte låta bli att le lite. Idag e det söndag, jag har sovit till två och nu e det frukost. Känns som att jag har varit ledig i flera veckor. De sista veckorna på 2009 var verkligen speciella och underbara. Kan inte annat än att längta tillbaka. Jag vill tillbaka till Bjurs och familjen, tillbaka till "min" lägenhet i Antwerpen och tillbaka till Sensation. Jag har helt underbara vänner och oslagbar familj. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan jag ser dem igen. I mars kommer Sensation till Belgien så då är jag ju garanterat där. Sverige får bli i vår när snön inte är lika närvarande. Kanske får dra hit dom innan och bjuda dom på en guiness?



Sensation White



Jag hade mitt bästa nyår på årets Sensation i Dusseldorf. Jag,Jeff och Bruce dansade hela natten/morgonen och det var riktigt bra. Vi tog bilen till Tyskland vid ett på förmiddagen och resan tog ca. 2 timmar. Det var bara lite vägbygge som förvirrade GPSen men det löste sig. Det var jättelätt att hitta hotellet som låg precis vid Köningsalle. En massa minnen bubblade upp på en gång och jag blev helt nostalgisk och hoppade runt. Vi packade upp allt i hotellrummet och bestämde oss för att vara slöa-roomservice! Pasta och champage. Precis som åren innan förfestade vi till nedräkningen på RTL, årets top 100.


  


På fjärrkontrollen fanns en knapp för Bill...jag vet då vilken Bill jag skulle vilja klicka fram och gömma under täcket!

 

Vi kletade på oss en massa smink och begav oss mot tunnelbanan. Vita människor överallt-Malin fortsatte hoppandet och kramade på killarna för att dom ville följa med mig


Vi hann precis till öppningen men jag får nog tyvär säga att årets show var minst imponerande. Bäst var den stora eken första året. Men jag säger ju inte att dte var dåligt. Det blev en del WOW!

 





Det var omöjligt att försöka sitta stilla så när vi gick längst upp på läktaren hittade jag världens guldläge att stå på. Man hade hela arenan nedanför sig och kände sig nästan lite som Rose i Titanic när hon flyger längst fram på båten...ni vet! Det var mäktigt!

 



Jag bestämde mig för att ta kort på allt och alla för oftast glömmer man bort det helt enkelt. Vd tolvslaget friade jag till Maddo och hon sa ja. Jag tror på ett sommarbröllop. Eller kanske ett Tahitiskt bröllop på stranden med en varsin turtle som ringbärare...


2009

Så hade det blivit ett nytt år igen då...tiden bara flyger iväg.

Januari
Året började med Sensation i White i Tyskland med Jimmy, syrran och hennes kille Zeb. Det var en riktigt rolig resa och precis efter hemkomsten väntade nästa äventyr. Syrran och Zeb skjutsade oss direkt från Skavsta flygplats till Arlanda där jag o Jimmy skulle få vänta hela natten. Flyget till Kuala Lumpur gick åtta på morgonen tror jag och vi kom till Arlanda kvällen innan. Minns att det var svinkallt på flygplatsen men till slut kom Jimmys familj dit med lite frukost. Vi drog med dom på en krånglig men rackarns rolig resa. Kuala Lumpur, Cambodja, Thailand och få hälsa på min och Jimmys lilla reservfamilj. Vi var bra trötta efter den resan men vi hann med mycket på bara 2 veckor.

     

     
Februari
Jimmy åkte ner till Lidköping och började på sitt gamla jobb igen. Jag blev kvar i Falun med dogsen och försökte hitta jobb. Visste väl fortfarande inte riktigt vad jag skulle hitta på men till slut blev det bestämt att jag skulle flytta med Jimmy ner till Lidköping så fick vi se vart jag hamnade. Sagt och gjort började plocka ned lägenheten och allt som tillhörde den. Blev många öl med hög musik och även några svordomar innan Broder Daniel följde med mig ned med flyttlasset. Blev kvar i några veckor sen orkade jag inte med mer bråk och åkte hem till Dalarna igen. Lilla Mimmisen försvann från oss♥

   
Mars
En riktigt dålig månad känslomässigt.
Jag bodde hemma hos mamma och pappa och höll på att riva mitt hår i tussar. Ena sekunden var man redo att hoppa framför en bil när man nästa sekund knappt kunde sitta stilla för att man var så nervös och förväntansfull. Jag sökte en massa jobb som au-pair och fick även en hel del napp. Skulle ned till Frankfurt för att hälsa på en familj när plötsligt en utav mammorna, Maria, säger åt mig att söka jobb där hon jobbar. På en IT help desk. Jag skakar skrattretande på huvudet-Malin och IT? Men sen tänker jag att varför inte?
Fick lov att lämna mina små bebbar nere hos Jimmy.


April

Den 4 april började mitt nya jobb i Mechelen, Belgien. Jag var nervös så jag kunde spytt innan jag kom fram. Familjen lämnade av mig på Arlanda och det blev en hel del tårar. Landade i Bryssel och lyckades ta rätt buss ut till Mechelen Station. Sen var det en cigarett som gällde för att försöka lugna ned mig lite. Kommer ihåg att jag var såld på en gång. Jag fick ta av mig till linne och överallt satt människor på uteserveringarna och njöt. Det bara skrek vår om landet. Flyttade in hos en Sath, en indier jag hittade på nätet, haha! Vi delade en 2:a och jag blev fruktansvärt bortskämd med Indisk mat. Började min IT träning och det var 4 hårda veckor. Alldeles slut i huvudet efter en dag. Och de första testsamtalen vi fick-det var nära hjärtattack! Hamnade i ett riktigt bra team med helt underbara människor

   

Maj
Spelade varje quiz som fanns på Facebook.
Vi lunchade borta vid the Pöl, gick på spansk festival och syrran hade arbetsintervju om en plats på mitt jobb och var alldeles hyper. Jag med lite i smyg! Jag flyttade till Bryssel över en helg och agerade kaninvakt åt Maddos vilddjur. Gick inte vilse en enda gång vilket är grymt imponerande för att vara jag. Träffade pojkvän och tittade på en hel hög med stand up. Blev av med min känslomässigt handikappade pojk och skaffade lägenhet i Antwerpen. Hamnade mitt i en Pride festival i Bryssel med maddo.

  


Juni
Dumma dumma Michael Jackson dog och jag blev deppig. Skumt eftersom jag aldrig brytt mig om honom på det sättet, men jag kunde knappt se ett videoklipp med honom innan jag började böla. Annars hände det nåt hela tiden. Daniel och Ida kom och hälsade på och jag guidade runt dom i Belgien. Vi åkte till Brugge och åkte kanalbåt. Syrran fick jobbet så vi hämtade henne på flygplatsen och hon flyttade in på min vattensäng hemma hos Indiern. Nästan hela familjen samlad. Det var party, Vampireparty, jag försökte lära mig Origami och det var after work! Åkte till bergen och paddlade kajak med bruce och jeff och det var verkligen jättefint. Syrran åkte hem efter några veckor för hon kände inte att det var något för henne. Jag flyttade in i min alldeles egna lilla lägenhet och kände att jag samlade vuxenpoäng.

  


Juli
Jag satt och svettades som en tok i lägenheten och slogs med myggen.
Jobbet stressade på som alltid men jag och maddo fick ju bli CID agents, så vi slapp ta lika många samtal iaf. För då fick man nästan alltid utskällning av missnöjda användare. Jag åkte hem till Sverige på semester och blev upphämtad av mamma och pappa i Bromma. Dom hade hämtat mina bebbar så jag var världens lyckligaste. Mina små troll var väldigt saknade. Det grillades och åt mammas mat, spelade twister och serverade på min högstadielärares bröllop. Jätteroligt att jag fick den äran! Jag gick på TomorrowLand festivalen och myste till underbar musik. Vi fick Malmöbesök på jobbet och vi lärde känna några knäppstollar som vi skulle komma att skratta oss ömma åt.
      

  


Augusti
Det var dags för ännu en depp period där man inte riktigt visste vad man skulle göra med sig själv. Att bo ensam är inte alltid så roligt och jag antar att jag saknade någon att kunna krama om. Jag jagade bankkonton för fulla muggar men pappersarbete  är en jäkla mardröm i Belgien. Jag och Maddo åkte till Amsterdam med Suzy och Joeri och hamnade ännu en gång mitt i en Pride festival. Vi besökte The Dungeon och jag höll på att skita på mig av rädsla vissa gånger. Jag träffade min 17 åring som jag bestämde date med. Var dock helt övertygad om att han var minst lika gammal som mig. Så tro mig när jag säger att jag tappade hakan när han berättade sin riktiga ålder. lade det på is några år! Jag sprang runt i majsfält och kände mig som 4 år igen och försökte mig på att blondera håret. Det misstaget förtjänade alla svordomar det fick!


      

September
Villa Pace i SintNiklass med Suzy och Joeri resulterade i världens baksmälla men med ett nytt telefonnummer på mobilen! Gjorde något jag aldrig trodde jag skulle gort innan och skrev mitt nummer på ett glasunderlägg och gav till bartendern.Men han svarade!
Posten meddelade att dom skulle flytta sin help desk till irland så vi skulle bli utan jobb sen. Vi blev riktigt förbannade efter allt slit vi har stått ut med. Men sen började vi drömma:vart skulle vi ta vägen då? Min och maddos lista var väldigt lång till slut. Mamma och pappa kom och hälsade på och vi trängde ihop oss i min lilla studio. Visade dom Brugge, Gent och Bryssel. Åt frukost för första och sista gången i min lägenhet och myste av sällskapet. Perfekt när man hade hemlängtan och kände sig lite vilsen. Lärde mig vika pengaskjortor och fick sen lära upp det nya gänget från Dublin som skulle ta över vårat jobb. Dom var inte särskillt omtyckta i början, men dom visade sig ju vara rätt roliga.

    

Oktober
Det var en sorgens och lyckans månad. Jag träffade tältkillen som lagade födelsedagsmiddag åt mig och kramade om mig när jag behövde. Men sen fick ju maddo för sig den dumma iden att åka tillbaka till Sverige. jag hade sån ångest när jag räknade dagarna och grät som ett barn efter att vinka av henne i Bryssel. Den tjejen e grym! Jag blev 24 år ooch fick kanske en liten åldersnoja och började tänka på allt jag måste hinna med innan jag dör. Jag träffade min Cagefighter som visade sig vara som en liten 12-åring i huvudet. Tycker det är roligt att någon som ska vara stor, stark o farlig är så dum! Gav upp honom rätt snabbt när det visade sig att han hade bekräftelsemani. Jag åkte upp till åttonde våningen på EDS och åkte på utflykt till Breda i Holland. Irländarna åkte hem och jag fick veta att jag skulle åka dit över Halloween för att coacha dom i början. Sagt och gjort hoppade jag på flyget dit och upptäckte att jag inte fattade ett smack av det dom sa! Det är INTE engelska dom pratar! Fick uppleva allt tokeri med halloween och tror aldrig jag sett så många fantasifulla utklädnader. Sen kom frågan: Vill du flytta hit och jobba?
Yes!

    
 


November
Dagen efter att jag kommit hem från Irland flög jag vidare mot Sverige och mötte upp familjen innan vi hoppade på båten till Tallin. Blev en liten weekend tripp och det var riktigt roligt. Det blev karaoke, drinkar, poolbad och mys på medeltida restauranger. Sen stannade jag o syrran en dag i Stockholm och shoppade lite. Jobbade sista veckan med teamet och hade perfekt avslutningskväll med en äkta svensk parkfylla och skratt så tårarna rann. Världens bästa team! Jeff tog mig till havet men fortsatte sen köra tills vi kom till Paris. Bland det häftigaste jag varit med om och jag älskar sån spontanitet! Sista veckorna var det bara jag och Stefan på jobbet i Belgien så vi var väl inte sådär överdrivet inspirerade. Försökte packa väskan i x antal dagar men det kändes jobbigt. Sa hej då till alla och insåg varför det är så jobbigt att flytta. Men den 30 november flög jag till Dublin och träffade mupparna, Andreas och Maddo som redan börjat jobba där.

      

     


December
Flyttade runt lite och letade sovplats och hamnade tills lut hemma hos Sonny som jag nu ska dela lägenhet med. Fick jobbet som coach och ansvarar för 27 personer. Erkänner lite i smyg att jag faktiskt e stolt över mig själv. Det var julmarknad i Aachen, Tyskland med Suzy och Joeri och sen den underbara julen hemma hos familjen i Sverige. En riktigt lyckad jul och jag längtar redan efter nästa. Nyåret spenderades ännu en gång i Dusseldorf på Sensation White. En helt underbar kväll och mitt bästa nyår än så länge...

   
  



Det  hände en hel del ändå förra året...wonder what will happend this year?

RSS 2.0