frryyyser

Sitter pa flygplatsen i Dublin nu och haller pa att skaka sonder tanderna.
Satans vad jag fryser!
Riktigt hemskt vader pa Irland nu, regnar och blaser jobbigt. Fick sta i regnet och vanta pa bussen hit sa jag e genomblot och flygplatser ar alltid kalla. Har forsokt varmt mig med en massa varm choklad men det funkar inte. Ska  gora ett sista forsok sen innan jag gar pa planet. Sen blir det full varme i Jeffs bil och allsang som vanligt sa  man blir hes. Han har dessutom lovat pannkakor sen

Har fixat lagenhet idag med. Flyttar till Liexlip i slutet pa Januari med Sonny. En 2:a med eget badrum och med badkar! Det e lyx! Da kommer man kunna spara lite pengar for jag har ju kommit pa att jag ska till Tahiti i april eller maj.

Men fy vad mannsikor stressar. Planet gar inte forran 20,20 och dom har redan borjat koa. Blir ju nervos!

Ska hoppa bort till min varma choklad nu och forsoka sluta skaka tander


Nu drar jag

Det var lika segt på jobbet idag…men vad gör väl det för nu sticker jag!
Ska kolla på en lägenhet med Sonny sen åker jag till flygplatsen.
Ikväll blir det Antwerpen, sova luftmadrass och äta pannkakor.
I morgon blir det roadtrip till Dusseldorf och party på Sensation White!



Ha det så kul på nyår nu så hoppas vi på ett lika fartfyllt och innehållsrikt år som 2009.
Vem vet vart man bor den här tiden nästa år?


Smart ass

Ett tips:
Sitt inte och ladda upp en massa bilder på människor du saknar när du saknar dom...
Har laddat upp min digitala fotoskärm nu som jag fick i julklapp. En massa fint på den

Min underbara tältkille gav mig kvällens låt.

Håller tummarna för i morgon


Bajs

Inget har funkat idag, all har skitit sig.
Bajs helt enkelt!

På jobbet är det så satans långsamt nu när halva Sverige är lediga och jag vet inte hur många gånger jag har gått igenom inboxen idag i hopp om att hitta något jag kunde sysslesätta mig med. Magen gjorde ont och jag var less på det mesta. Blev bara värre och värre. Tog en promenad för att hämta ut min lönecheck men den hade inte heller kommmit än. Passade på att ringa syrran på väg tillbaka och fick akut hemlängtan.



Där vill jag vara nu, hemma hos min familj där allt känns bra.

Lyckades iaf shoppa lite smink idag efter jobbet. Lyckades dock inte få till nån bra sminkning. Hur jag än gjorde såg jag pluffsig ut, rödflammig, kroknäsad eller allmänt hemsk ut. Så det blev snabbt in i duschen och nu gömmer jag mig i sängen. Måste packa inför i morgon då jag flyger till Belgien igen, men jag har noll lust.
Jäkla helvetesdag!
Dessutom regnar det och blåser och jäklas ute


Knodd

Man kan ju inte annat än att längta efter den dagen man själv kommer få uppleva något liknande...

En liten knodd som sparkar i magen. Har en sån dag idag, ingen aning varför. Kan vara för att julen precis varit och alla familjer samlas och myser. Undra när jag kommer ha min egna lilla familj att skämma bort och få ha mys söndagar med?


Back in Dublin

Satans va trött jag e...

ska sova lite nu så jag kan överleva dagen
Bjuder på skönaste låten i dag


shopping

Idag har det shoppats massor!
Jag fick presentkort på Gina så det blev 4 myströjor. Perfekt för kalla Irland! Lite smink och sen fick jag lov att köpa ny mobil eftersom min gamla fick för sig att dö. Jävligt onödigt! Jag måste spara mina pengar så jag kan shoppa med Maddo. Och jag fick strumpor i julklapp så nu slipper folk påpeka att jag har olika färg och hål i strumporna. Men vem vill köpa strumpor? Fick även lite böcker, en digital fotoram, filmer och lite resebidrag. Åt som en häst och sprack nästan. Vi spelade Alias och skrattade så jag fick ont i magen. Man skulle försöka beskriva ord så den andra fattade och syrran tog priset. Hon började förklara ett dubbelord och i slutändan blev det ank-lagare? Ingen utav oss fattade vad hon menade innan h on visade oss ordet: anklagare. Men i hennes öron skulle det vara ank-lagare. Jäklar va vi skrattade. Det var en bra jul.



Igår var det julmiddag hemma hos farfar med tjocka släkten. Jäklar vad chockad man blir varje gång, alla har blivit så stora! Lille Madde kusin har tagit körkort och allt! Herregud hon e ju lilla kusinen!! Skumt det där hur alla små barn helt plötsligt visar sig vara vúxna bara så där? Roligaste ögonblicket var när jag och syrran stod ute och rökte, farfar öppnar dörren och svär högljudd. STänger dörren och kommer ut 10 sek senare med blåslampan i högsta hugg. Han skulle tända marschallerna igen! Men vi åt lite till och sen hämtade Diana upp mig o syrran för att åka in till stan. Första festen var hemma i hennes lilla studentlya. Det var jätteroligt att se alla igen och få uppdateringar på vad som hände. Kom på att jag träffade Axel senast för 1½ år sen!! Alldeles för länge sen. Jag var där i några timmar innan jag sprang vidare till nästa fest.


Diana, Per o Klara                                       Oscar

 
Axel o jag                                


Oscar, Per o Diana snodde kameran

Nästa fest var hos Jocke 2 gator upp. Där väntade alla gamla kompisar från tiden med Mattias, exet.Vi satt där och pratade strunt i några timmar innan vi gick ner på stan och tittade lite. Helt värdelöst och fick mig att inse varför jag flyttade från Falun. Var inne på en utav de nya pubarna i 10 minuter sen gick vi tillbaka till lägenheten och kokade pasta. Sen gick jag o mötte upp Axel och gick vidare mot nästa fest. Svinkallt ute och jag fick brainfreeze flera gånger. Stannade inte där så länge utan sen blev det taxi hem till sängen. Passade på att krama Axel lite till innan. Det var ju så länge sen. 


 Mattias fötter                                                     Tjobbe o fruga 

Idag blev det som sagt shopping och huvudvärk. Efter handlandet åkte vi till morfar på hemmet och fikade lite. Han äter fast han sover, snacka om multitasking! Håller på att ladda upp nya mobilen nu men jag har ett problem. Hela dagen har jag arit helsnurrig och jag har lyckats gömma min gamla mobil med SIMkortet. Vet att jag tog med den upp just för att byta SIMkortet, men nu e den väck. Blir så trött på mig själv! Ska äta lite mammas goda potatisgratäng och lyxa till det en sista gång. Sen ska det packas och inatt kör syrran och Zeb ner mig till Skavsta. Möter upp Henke som tydligen passade på att raka av dreadsen. Får se om jag känner igen honom? Sen blir det Dublin igen...


God Jul!

Om 10 minuter börjar Kalle så man får väl sätta sig i soffan och titta lite. Börjar bli lite uttjatat men det e ju ett måste.
Åkte in till stan och panikshoppade lite julklappar idag. Hade inte den böekaste om vad jgaskulle köpa först me det blev riktigt bra ändå. Som vanligt ville jag ha det istället! Det e värsta teamworket när jag o syrran kör. Hon har ju spricka i axeln så hon styr och jag växlar. Funkar görbra! Vi var ute på skogsvägarna o sladdade lite med.
Maten e snart klar och det ska ätas till förbannelse idag. Jag ska vara sprickfärdig inatt!


Missen krafsade på fönstret inatt och ville in. Dumma katt! Blev ju livrädd

 
En massa snö


Hälsade på mitt gamla hus i Herrhagen. Det var en bra lägenhet



God Jul!


De e som det ska vara nu

Fy va mysigt det är att komma hem och bara känna att allt e så rätt!
Syrran och Zeb kom och hämtade mig på flygplatsen och jag insåg att det fanns en hel del snö i Sverige. Men det var mysigt. Snön hänger i träden längst med vägen och det ser lite magiskt ut. Vi släppte av Zeb i Gävle och sen hoppade jag in bakom ratten. DET var kul på riktigt! Att köra bil är något jag saknar. Men att köra bil i Irland kommer nog inte hända. Galningarna kör ju på fel sida? Så sen dess har jag kidnappat platsen framför ratten.



I Grycksbo åkte vi förbi tomtarna. Riktigt imponerande att dom där tomtarna får stå kvar varje år. Annars ska ju allt förstöras, men Tomtarna har stått där varje jul så länge jag kan minnas. Det var det bästa jag visste när jag var liten. Det var så spännande för vem vet...kanske det bodde någon där på riktigt?


När jag kom hem väntades det vörtbröd och riktig ost! Sen en lång härlig sovmorgon i en uberskön säng!
Idag åkte jag och syrran in till Falun och shoppade lite. Rotade igenom hennes garderod först och hittade en helt outfit. Det e perfekt för nu kan jag till och med ha hennes jeans. Första stoppet var DjurMagazinet och hälsa på gamla chefen. Hade även en plan att hitta en ersättare åt kinesen. Tyckte så synd om Roffe som får sitta helt ensam. Så jag disskuterade lite med brorsan och vi bestämde oss för en Kakariki. Den borde förhoppningsvis kunna fylla den kända Kinesens skor. Hittade även en till Sensation klänning!!! Jag kunde inte låta bli. Det var ju en massa fransar på den!


När vi kom hem presenterade vi fåglarna för varandra. Daniel tyckte Kakarikin skulle heta Fjant! Så typiskt honom! Det verkar gå bra. Sen skulle granen pyntas! Min uppgift och jag tar den väldigt seriöst. I år har dock min familj försökt gå bakom ryggen på mig. Det började med att pappa köpte!? en gran istället för att hugga en själv. Jag får väl skylla mig själv eftersom jag nte var här och kunde hjälpa till. Sen fösökte syrran övertala mamma att bara ha nya julgranskulor i granen och skippa de gamla traditionella pyntet?! Nej nej, det måste finnas en gräns på detta idioti! Jag gick med på att anväda de nya kulorna+de gamla. Så nu har vi en gran proppad med pynt. I like!


Före


Efter

När granen var klädd blev det ett besök hos morfar på hemmet. Tycker fortfarande det är lika obehagligt att se honom ligga där helt borta. Men idag kunde han iaf skratta och vi skrattade åt hans kommentarer. Så det var en bra dag. Har precis ätit en massa god mat och en MASSA bearnaisesås. Ska packa ihop oss på soffan nu med glögg och smaskigheter och mysa till Polat Expressen. Dags att börja min nya tradition!!


**************
 

I morgon e det jul mina vänner


Ho ho ho




Im flying home for christmas

Om 6 timmar gar flyget och jag uppdaterar Aftonbladet varje kvart for att se om det kommit nagra nyheter om snon som helt egoistiskt maste stora mina planer. Senaste var att det vantas komma till Stockholm i natt och det fanns risk att det skulle stora tag och flygtrafiken. Jag hoppas och tror att jag ska klara mig fran det. Ska ner pa stan och inhandla det sista innan jag packar ihop alla saker och aker till Bryssel. Ska bli sa jakla kul att komma hem nu. Fatta att det e jul! Jag kommer ha fullt upp nu med att mysa.

Igar nar jag vaknade kande jag pa en gang att jag skulle gora nagot dumt. So, jag har tjatat om att jag ska spara ut haret och lata det vara...glom det! I gar bad jag Jeff ta fram rakapparaten och gora det fort innan jag han andra mig. Har ju haft ena sidan rakad ett tag nu sa jag tankte att det var lika bra att ta den andra nu med. Har inte riktigt bestamt mig hur det ska bli innan jag e klar, det kan jag pyssla med kommande dagar. Maste fa till luggen pa nat bra satt?




dumma snoe

Mina fotter e alldeles blota o kalla...forgrymmade sno!

Laste precis pa Aftonbladet att det forvantas tva,2 snostormar innan jag kommer hem. JAG VILL JU HEM! Sluta braka med mig nu... Jattemysigt med sno nu innan jul, men snalla lat mig flyga hem forst och lat syrran o Zeb slippa halka av vagen och gora illa sig. Sen kan det fa snoa 5 meter om det sa vill!

Nu e iaf de flesta klapparna klara. Tog en lang sovmorgon och sloade innan jag tog sparvagnen ned pa stan. Det var jobbigt att kopa klappar i ar - jag ville ju ha allt sjalv! Lyckades dock halla i mig sjalv. Tur att Jeff ringde nat jag stod inne pa sko avdelningen for annars kunde det gatt at ett hetl annat hall. Hittade aven en Sensation klanning, billig o allt. Jeff bjod pa Middag och vi gick runt och tittade pa allt julpynt. Antwerpen e riktigt mysigt nu. Jag blev nastan sugen pa att hyra skridskor och ta en svang pa Grote Markt, men insag ganska snart att jag skulle hata det nar jag val stod dar ute pa isen. Oavsett alla lysen och mys pynt, hatar jag att aka skridskor. skadad sen grundskolan antar jag.





Just ja, mina kondoleanser gar till det Irlandska folket som idag upplevde en tragisk tragisk tragedi...Idag brann det i Guiness bryggeriet. Det kommer bli en svar tid och manga sar att laka, men jag har hopp.

Och Maddo har bokat stort hus med fontan och stall. Bara hasten som fattas nu da
Hon e galen






Daft Hands

This is what happends when you've got too much free time


Bjork



Love it!


snow

Snokaos i hela europa; underbart!
I Belgien har det snoat hela morgonen och Bryssels flygplats har stangt. Hoppas bara dom har koll pa att jag maste flyga hem pa tisdag, annars blir jag arg!

Vi e ett slitet gang idag. Bruce har akt ivag pa bowling och jag leker DJ och vantar pa att kocken Jeff ska bli klar med pannkakorna. Vi far se hur aktiva vi blir idag? Igar var det fullt upp.
Joeri och Suzy hamtade upp mig sen akte vi till Tyskland pa julmarknad. Det var sa satans kallt och det forsta vi gjorde nar vikom dit var att kopa ett extra par strumpor. Det hjalpte ett tag men ganska snart domnade tarna bort igen. Vi gick runt o kikade lite, sen bestamde vi oss for att hoppa runt bland cafeerna istallet. Men det var mysigt. Vi akte tillbaka till Antwerpen och jqg gjorde lite pannkakor at pojkarna innan det blev Stereo Sushi. Vi vqrute i god tid som vanligt:kl.3 pa natten. Sa det var ganska lite folk men det betyder bara att det blir mer plats for oss. Vi var dom sista kvar och sen gick vi hem i snon och spelade lite reagge i nagra timmar. Fick nagra timmars somn och det kanns verkligen som en akta slo sondag idag. Det far bli julklapps shopping i morgon istallet.

Har forsokt ladda upp bilder men det gick alldeles for segt. Vi tar det sen!


Det var ett trott gang jag lamnade i lordags morgon



Det har holl dom pa med nar jag sov


Det var riktigt kallt i Tyskland




Brr









jag har saknat mina pojkar


The Avatar

Jag är frälst!
Kom precis hem efter att ha sett The Avatar i 3D. SÅ jäkla coola scener och riktigt vackert. Särskillt en scen i början av filmen när de går genom skogen och allt är självlysande-magisktJag hoppas verkligen att det finns en sån plats någonstans här i världen. Den var så mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, men jag vet att se den i 3D gör en hel del. Lite synd bara att vi satt på tredje raden framifrån. Men det var fullsmockat i biosalongen. Sen hostade jag mig igenom hela filmen så huvudet dunkar fint nu. Fick ju lov att vara lite diskret iaf och försöka hålla igen.



Innan bion åt vi på Fridays. Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt och en proppad mage. Men gott var det! Sonny fyllde år idag så vi slog på stort. Sen blev det fönstershopping. Hittade så jäkla mycket fint som kostade alldeles för mycket. Men i januari, då ska det shoppas banne mig! Sonny erbjöd sig att köpa strumpor åt mig. Ett jäkla tjat det där om att man måste ha matchande strumpor? Huvudsaken är väl att man har varma fötter? Vet att dom skrattar åt mig hemma nu. Malin och likadana strumpor går inte ihop.

Vi gick in i en 3 våningar stor leksaksaffär. Jäklar va jag önskar att jag var 5 igen ibland. Hittade en stor giraff som jag tyckte skulle följa med mig hem. Över 4000euro var dock lite för mycket för min plånbok.





Utanför Dundrum Köpcentrum. Massa julmys!

Jag fattar inte att det är julafton nästa vecka!
Hela dagen idag har dom pratat om all snö som kommit i Belgien och Sverige. kaos överallt och jag ska flyga till Charleoi i Belgien i morgon. Bäst för dom att dom skottat och fixat innan dess. Typiskt! Vi får väl se om det går några tåg så sent på kvällen från flygplatsen eller om trafiken strejkat totalt. Det snöade till och med här när vi kom ut från bion. Små små flingor! Men ligger det kvar i morgon bitti kan vi nog räkna med trafikkaos här med. Förstår inte att det ska vara så svårt med snö?
Suck, nybörjare!


Le Haine


Heard about the guy who fell off a skyscraper?
On his way down past each floor, he kept saying to reassure himself:
So far so good... so far so good... so far so good. How you fall doesn't matter. It's how you land






Har käkat en massa vitlöksbröd idag så jag kanske borde varna kollegorna?
Det blev en filmkväll med chips och vin.
Kollade först på en gammal film, eXistenZ. Den var rätt underhållande att se på, mest för att den var så gammal och "special"  effekterna inte var så speciella. Sen blev det fransk film från 1995. Le Haine.
Den var riktigt bra faktiskt. Handlar om gängkrig och upplopp i Frankrike. Den är i svartvitt och de tre huvudrollsinnehavarna gör det riktigt bra. Sen att dom börjar med Bob Marley i introt sätter ju ribban ganska högt!
Nej, den tycker jag ni ska se.


Bob Marley-Burnin and Lootin

Bor i sängen idag

Vaknade i morse och insåg att nej, det blir inget idag! Har hostat hela natten så idag strejkar jag.
Det enda aktiva jag gjort idag var att steka äggmackor. Ett tips: äggmackor med senap! Det var gott men jag tog lite för mycket så det sved till i näsan. Perfekt vid förkylning dock! Det ska jag äta i helgen, ostkubar med senap på min hippiebar jag hade runt hörnet i Antwerpen. Fan va jag längtar!

I morgon får jag dra mig till jobbet, måste ju lära mig coachjobbet nu. Blir bio i morgon. Sonny fyller år så vi ska gå på premiären av The Avatar. Sen på fredag drar jag direkt efter jobbet. Funderar på ny design igen av Linn så jag har letat efter en massa kort. Hittade ett fint på syster yster från förra årets julmarknad uppe vid gruvan. Fatta att det är julafton om en vecka!



Sonny visade mig den här snubben tidigare i veckan.
Det e ju briljant!!


Host!

Håller på att hosta lugnorna ur mig. I helgen försvann rösten helt och hållet och nu rinner näsan och jag har lyckats få träningsvärk i magen av hostandet. Nåt positivt med det hela iaf! men det e väl lika bra så jag är frisk till slutet på året. 

Det börjar närma sig nu. I morgon stannar jag i Leixlip och fixar lite god mat. På fredag åker jag till Belgien, längtar så jäkla mycket! På lördag blir det julmarknad i Tyskland. Sen får vi se om jag måste åka tillbara till Dublin innan och jobba på måndag eller om jag kan stanna kvar i Belgien till på tisdag. Då åker jag hem till Sverige och julafton. Syrran och apelsinen hämtar upp mig på Skavsta och sen ska jag mega julmysa! Den 27 dec åker jag tillbaka till Irland, sen åker jag till Tyskland och Sensation White med Bruce och jeff över nyår. Det blir fullt upp och kommer bli så jäkla kul! Men nu vill jag hem till familjen och julen. Det är julpynt och mys överallt ju!

Ska försöka sova lite nu och hoppas jag inte väcker Sonny på andra sidan väggen med hostandet. Några dagar till på jobbet, sen börjar årets sista äventyr!

HP Bengtsson

 


 


Carnivale

Jag har gatt o blivit beroende.



Sa jakla bra serie!
Jag o Sonny sitter o kollar pa avsnitt efter avsnitt och det borjar bli lite jobbigt nu. Efter andra sasongen lade dom ned serien men det var planerat for hela fem sasonger. Hur ska det ga?

Pictures

Tankte visa lite bilder,varit lite klent med det sista tiden...


The Village, stora shoppingcentret i Leixlip...?



Party pa Temple Bar forra helgen, Jimmy och Henke


Jonas


Igar pa julpartyt med jobbet


Sonny











Skitlaskiga statyer


Julmarknad pa Docklands
drack lite glogg, kaka crepes och lyssnade pa julmusik. Det var mysigt





Vi hittade fejksno som ramlade fran himlen utanfor Dundrum Shoppingmall.
Satans va jag ska shoppa dar sen, megastort ju!



Tvingade pa Sonny en liten gran jag kunde pynta


Coach

Har flyttat till Dublin, eller lite utanfor vid det stora kopcentret. Dundrum. Bor hemma hos en kollega nu och hjar riktigt lyxigt. Eget badkar, stor skon dubbelsang,varmt, mat...you name it! Lite klent med uppdateringarna, men jag lever iaf.
Igar blev jag klar med alla intervjuer och test och blev coach for det nya teamet. Fran att ha sokt au/pair jobb i slutet av mars ar jag nu coach over ett team pa 27 personer. Jag e riktigt imponerad av mig sjalv. Lite laskigt samtidigt for nu e det ju jag som far ta ansvar for en massa. Men men
I helgen e det julmarknad vid Docklands och snart e det tv kvall i soffan med chips och vin.

Hemlös

Håller på att tvätta nu för i morgon e det dags att flytta igen! Mitt rum ska tas över av sin ägare så jag flyttar in hos chefen. Ligger lite långt bort men han har lovat att fixa skjuts och jag får bo där gratis...wo why not? Har kollat på hus idag och vi tänkte försöka flirta in oss hos nån så vi kan få betala depositionen i januari istället. Dock lite dåligt gensvar?

I helgen var det Dublin som gällde och party. Tog bussen in och mötte upp Sonny på Temple Bar. Var där i någon timme sen kom Jonas,Jimmy och Henke och drog iväg mig på en skitrolig hemmafest. Var länge sen! Lyssnade på grym musik och pratade, sen när kl. var 8 så bestämde vi oss för att sova lite. Behöver jag säga att söndagen var väääldigt seg? Henke följde med tillbaka hem till Robban och gänget och tur var väl det. Det var illa! Somnade tidigt igår.

Ska kolla lite Californication nu och slappa soffa!

Fönstershopping

Blir lite dåligt med uppdateringarna men jag har ingen tillgång till eget internet än. Har fått lånat Robert och Felixs hus nu så jag har en varm säng och trevligt sällskap. Bor nästan granne med Maddo och Andreas med så det e gött! Får se hur mpnga dagar jag blir här för sen ska en annan kille ta mitt rum. Lite stressande och jobbigt att inte ha nåt eget ställe än och det kommer nog dröja ett tag till innan vi har råd att flytta ihop. Ska försöka hitta in till Dublin snart och möta upp Sonny. Hoppas han är där annars får jag försöka leta reda på nån annan.

Igår var det liten minifest här hemma med Spotify sightseeing, men jag hoppade i säng rätt tidigt ändå. Idag åkte vi till Leffey Valley? och fönstershoppade lite. Robert och Felix skulle handla TV o dator men vi fick nöja oss med att dreggla över allt fint. Jättestort shoppingmall och så jäkla mycket fint! Jag och Maddo gick runt med tefatsögon och insåg sen att båda skrynklat ihop det vi hade i handen. Snacka om shopping abstinens. Killarna orkade inte med oss tillslut så vi fick springa runt ensamma. Det var minst sagt plågsamt! Och alla skor...suck!

Dom andra ska sitta hemma och prova nya TVn idag men jag orkar inte sitta här ikväll. Måste göra nåt annars blir jag knäpp.

Just ja!
Har nytt nummer nu:
00353871497464

jäkla spöken


Ni vet att jag berättade om mitt spöke? Den som kastade ner min TV från väggen? Inte nog med att den höll mig vaken hela natten och skrämde livet ur mig, nu försöker den ta mina pengar med! Dom har hört av sig till HP nu, B&B ägaren, och börjat krångla. Undrar om jag har hoppat i sängen och råkat putta ner den på golvet??? Kom igen nu! Det där jävla B&B kan ju inte ens ha värmen på om nätterna. Sover med tröja, linne, byxor oxh strumpor för att överleva. Hade en tanke på att fixa te men när jag, som tur var, kollade ned i vattenkokaren insåg jag att det var en dålig ide. Riktigt äckligt! Ska bo där till på fredag, sen måste jag försöka hitta en soffa jag kan låna. Riktigt pissigt det här! Vill ha en egen säng ju! Fick lön från EDS idag men det måste snålas på. Har jag riktig tur kommer HP betala ut lönen tidigare eftersom det är jul,annars kommer den inte förrän 7 januari. Så nu håller vi på att ragga pengar och kolla om det e möjligt att ta ett lån så vi kan skaffa lägenhet.
Ett jäkla påhitt det där med pengar!






Stereo Sushi med grabbarna


Fattiglapp

Har ätit mina makaroner igen med ketchup. Har insett att det får bli några fler såna veckor :(

Nu hinner jag inte ens äta frukosten jag får gratis på mitt B&B för jag börjar för tidigt :( igen
Har planerat lägenhet o sånt idag fö rnu vill jag ha nånstanns att bo. B&B suger ju! Nej, jag vill ha egen säng,  tv och riktig mat!
Där jag bor nu stänger odm av all värme under natten så i morse gick jag runt med dubbla tröjor och mössa i morse när jag gjorde mig redo. Fattar inte riktigt hur dom tänker? Och det är kallt, man får skrapa rutorna.
Belgien- irland, 1-0
I morgon har jag arbetsintervju...nervös!





Stereo Sushi

RSS 2.0