...words...

Over and over again, the same line from one side to the other. Letter by letter, over and over again. I read it once, I read it twice, Im gonna read it again if I have to.
I see an inner pain. Like a painful reminder that you don't wan't do it again...but what I can't tell.
Over and over again, just some lines on a paper. I say the words out loud, speek them quietly to myself. I pull them apart, investigate them. Take it down piece by piece to try and figure out. Try to reorganize for another purpose. I try to make it into something it's not. Try to hide what's behind it. I read the word again, word for word, over and over again. From one side to the other. My attempts are useless. Can't transform them. They are all still the same.
*
I have a hunger, a need to feel something real. I need to feel that I'm alive. If not, I might think I'm already dead. I have a hunger to bleed. My lungs need to be able to scream. Sometimes I forget to breath. Forget to see what I really need. I know what I need, just don't know how to feed. I want to balance on the edge. Stretch my arms out and do a turn. Just to try. See if I can make it. Am I gonna fall or are you gonna call? If I stand on only one leg, will the wind catch me then? If I close my eyes, will I fall then? I need to feel that I'm alive. I need to feel that I can die.
*
Can you tell my ghost aren't yet fully defeated? That my mind is overheated. Can you see how I'm hurting underneath? How I'm quietly begging you: please! I know what might could happend. I know what risks I take by letting myself feel. By compromising my heal. But my longing to feel is too real. I have an inner pain and a control to gain. This is my game to play
*


en rubrik

Söndagar som alltid varit en bra dag, enda dagen man har tillåtelse att inte göra ett dugg, har nu blivit min hatdag. Värsta dagen på hela veckan för den ger mig alldeles för många timmar att tänka. Sitter fortfarande i sängen och har inte ens klätt på mig än. Nu e det dessutom för sent, för jag hoppas jag sover snart. Inte ofta man längtar till jobbet.

Senaste tiden har jag börjat bli schizofren. På 5 minuter kan jag gått från att vara hyper, till att vara uttråkad, till att vara kär till att vara ledsen till att vara arg. Nåt e fel! Det tar på krafterna att aldrig veta vad man vill riktigt. När man vet att man borde ut och hitta på nåt, träffa människor, men samtidigt bara vill gömma sig under täcket. Igår var jag en berg och dalbana och kunde gå från att ha jättetrevligt med mina vänner till att bara vilja gå och gömma mig på toan. Det har fortsatt idag och ibland får jag nästan panik av att känna mig så förvirrad. En vän skrev en sak och då blev det bara för mycket.
Jag ser "inre ont"! Som en plågsam påminnelse om att du vill inte göra om det...men 'vad vet jag ej'...

Igår var jag hemma hos Alex med gänget och grillade lite och hade det trevligt. Var kul tt se hur hon bodde och det var jättefint. Vill åxå ha ett hus och en trädgård att pyssla med. Kommer nog dock dröja ett tag innan jag kommer dit. Efter grillningen var det dags för Singstar. Även om det inte alltid lät 100% var det skitkul! Sen efter sista färden genom majsfältet var det dags att ta bussen hem


Madde, Christos aca cp, aca greken, aca poppadoppop, aca papa, aca purjolöknånting och sen har vi Andreas


Var e Madde?


Mys


Singstars?

Är skitsur att jag inte kan ladda upp Youtubes videos idag

Was that your limb?

I was running to catch the 9 train, early in the morning tuesday. Apparently I wasn't the only one: I saw you down the subway stop ahead of me. You were sprinting, and collided with a support column. Your prosthetic arm flew off, and you kept running.

You made the train, and I did not. All that was left was your lovely arm, glistening from the summer humidity. It smelled of pine and saddleneck oil.

I have it now, in my living room. It's sitting in a hallway basket, with some umbrellas and a digeridoo. Contact me: I'd like to meet the rest of you.

-Susan


Arbetsskadad

Sån här humor får man om man jobbar med datorer

Tycker det e hysteriskt roligt!


filmer

Jag har så många filmer som jag vill se nu. Känns som att det kommer bli en bra höst med en massa popcorn mys i mörkret.
Man skulle ha jobbat på en biosalong.


 

Tänk om man kunde fått vara en utav dessa hippies. Vet att hela hippiesläktet antagligen e kraftigt skönmålat, men ändå. Bara sätta en blomma bakom örat och göra precis vad som faller en in att göra. Den här filmen måste jag se. Woodstock e ju ökänt men jag har ändå aldrig vetat hur det gick till egentligen. Nu när jag läst om den här filmen blev hela Woodstock konceptet så mycket coolare. Sen att Emile Hirsch e med i filmen gör ju inte saken värre.


Hade tänkt lägga upp fler men den här jäkla bloggen krånglar bara

My dream became true...

Idag hände det...hela mitt liv har jag drömt om det. Det har alltid känts som en ouppnåelig dröm, iaf inget som kunde hända i Sverige. Jag kommer ihåg att ha sett på filmer, läst om det, fantiserat om det. När jag var i Holland första gången och för första gången i mitt liv kunnat se det med mina egna ögon. Det kändes stort, gav mig hopp. Sen flyttade jag hit och varje dag på tåget flashar det förbi. Jag trycker näsan mot fönstret och drömmer mig bort. Försöker förställa mig hur det ser ut där inne, hur det känns. Lukten. Är det precis som i filmerna?

Idag hade jag min chans...

Jag tog med mig Madde och tillsammans gav vi oss in i det okända. Det var inte riktigt som på film, inte lika varmt. Men det var speciellt, en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. I dag uppfyllde jag en utav mina största drömmar...Idag sprang jag genom ett majsfält♥


Be afraid, be very afraidAllvarligt, va e det här för missfoster?

Paint by number

Så var det fredagkväll och Malin e uttråkad.
Vad gör man då?
Jo, man placerar Mp3n i öronen, sätter på sig mjukisar, rotar fram allt man har i sminkväg och placerar sig framför spegeln. För att det skulle gå helt rätt till skulle jag haft ett glas vitt vin och cigaretter, men det fick gå ändå. Träffade Jimmy ute på MSN och han tyckte att jag skulle slå på camen.
-Men jag ser konstig ut...
Han tittade på mig o skrattade. Jag var precis som förut, färg överallt och hörlurarna i. Det var ett återkommande tema på kvällarna i vår lägenhet.
-Malin, vad gör du?
-Mmm, inget särskillt, hördes innifrån toaletten...


****************************************************************************


Man måste få leka ibland

I have a plan

Pillade nyss ur min piercing i nacken, så nu e den väck. Känns lite sorgligt men ändå ganska skönt. Inte för att den har stört mig, men den vill aldrig sluta läka utan växer ut mer o mer. Så jag tänkte låta den läka nu och sen fixa lite nytt. Can't wait!!!!!

Idag har jag lyckats hålla mig vaken hela kvällen så nu e jag skitpigg och inte ett dugg sugen på att sova. Men det blir 2 till tidiga mornar, sen får jag sovmorgon. Är faktiskt riktigt skönt med den där morgon promenaden vid 4. Just när larmet går känns det riktigt tungt, men när jag väl kommit igång känner jag mig riktigt nyttig. Tänk om man kunde ha tillräcklig disciplin på sig själv och göra det varje dag. Kanske inte så tidigt som 4 men kanske ta en powerwalk innan jobbet.
Nej, det vet jag åxå att det aldrig kommer hända, men man kan ju låtsas iaf...

satt och lekte med min belgiska internetbank idag och försökte betala räkningar. Jag lyckades betala tillbaka Stefan lite pengar och föra över pengar till mitt VISA kort. Räkningarna får jag fråga om hjälp, fattar nada. Å Stefan var väldigt generös mot. Jag lånade 500 av honom i fredags så jag förde väl över 500 då...märkte ju senare att det var inte kronor jag hade fört över, utan 500 euro. jajks! Stefan blev riktigt glad så jag får försöka charma honom nu så han betalar tillbaka lite. Haha! Ibland e det inte lätt att försöka vara smart.Hmm, vill se...vill rocka lite till Rocca

TröttFia!

Ska skynda mig att somna om nu innan det e försent. Kom hem från jobbet och total däckade i sängen. Det var den gamla vanliga "bara 5 minuter" och jag vaknade precis. Är fortfarande lite groggy.

Dagen har varit helt OK faktiskt. Den började svin tidigt vid 4 då jag började min 30 minuters powerwalk ner till stationen eftersom spårvagnen inte börjat gå. Så tidigt är det, haha! Jag kommer precis i tid till tåget och sen var jag vid jobbet kl. 6. Var faktiskt ganska skönt med den där morgon promenaden, men jag betvivlar att det kommer könnas så på fredag morgon. Vid lunch ringer dom från min bank och berättar den goda nyheten att mina bankkort kommit bort på vägen, så dom kommer komma nästa fredag istället. Som tur var kan dom ordna ett tillfälligt kort åt mig, för nu har jag bara små mynt till tåget eftersom mitt månadskort gått ut. Irriterande när man har gott om pengar men inte kommer åt dom. Så efter att jag slutat vid 2 satte jag mig för att vänta på bussen och försöka hinna in till Antwerpen och banken innan 4. Självklart var det en sån buss som bestämde sig för att inte dyka upp. Så jag fick vänta 45 min på nästa buss. Så i morgon måste jag försöka hinna i tid till banken.

Sen kom jag hem och efter 20 min sov jag som en liten baby! Ska fortsätta nu för mobil larmet e satt på 4 igen.
Såg min nya blogg design idag. Ska bli kul med nåt nytt. Önskar man kunde göra sådant själv men jag har insett att jag orkar inte ens försöka lära mig. Det är ju en hel djungel!

Efterlyses

Har suttit och scannat YouTube nu efter en bra live version av den här låten, Echo med Incubus. På bussen hem idag hittade jag A Perfect Circle i min mp3 och i just den låten, 3 Libras, lät sångaren som Brandon Boyd i Incubus. Blev lite nostalgisk så nu har jag suttit hela kvällen och myst. Saknar mina skivor som ligger hemma hos Jimmy. Incubus kan verkligen göra mysiga låtar. Sen hjälper det ju att sångaren är väldigt fin att titta på. Skulle gärna leka lite med honom eller låta honom sjunga en sång för mig ♥  Men den här låten e jag lite kär i och jag vet att det e supermysig live, blir bara så sur att jag inte hittar nån video med bra ljudkvalite. Ni kanske har någon liggandes i förrådet?Får ju lov att spamma lite bilder på Brandon nu när jag ändå är igång. Håller mig dock till den yngre versionen. Dagens Brandon ser mest senig ut.


Dreads går alltid hem

Så, nu har ni nåt att kolla på om ni inte kan sova

BIG remotecontrollFatta va kul att ha ett sånt soffbord. Fattas bara att man hade en egen robot som kom med kall dricka och mat bara man rörde på bordet lite. Det där är riktig lyx! Snacka om att jag skulle bli tjock. Eller man kanske kan få den där roboten att motionera en med? Hmm, det tål att spåna vidare på...

...

Färggladare än så blir jag inte idag


Idag sticks jag!

Efter att gårdagen gått käpprätt åt skogen, har den här dagen fortsatt i precis samma spår. Började med att jag försov mig och kom 2 timmar för sent. Spelar ju ingen roll om jag inte var så sen egentligen, passar inga tåg och bussar blir man stående och klockan tickar. Madde var iaf glad att se mig i morse! På jobbet har jag bara känt mig otillräcklig och till sist orkade jag inte bry mig längre. Hatar när man vet att man måste ha hjälp, men alla är upptagna med sitt och och inte har tid eller möjlighet att hjälpa. Allt har bara blivit fel idag.

Nej, jag orkar inte bry mig dag. Ibland undrar man varför man överhuvudtaget håller på med det här bloggandet?
Kryper ner under täcket nu o kollar på film


Fijibebisar

Pratar med JImmy på MSN nu och han skickade över lite bilder på de små bebisarna.  Skitsöta. 3 stycken blev det, 2 killar och en liten tjej. Dom e tydligen riktigt tuffa, trots sin lilla storlek. Tänk att de små liven har jag skött om och varit med ändå sen "födseln" eller äggläggningen.


Ena killenSå liiiiten

Och här har vi lilla tjejen

Hoppas dom växer sig stora o tjocka nu

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår:  En snäll kommentar från en tjej
Vad gjorde du kl 08 imorse:  Satte om mobillarmet på 9,30

Vad gjorde du för 15 min sedan:  Läste Aftonbladet.se

Det sista du sa högt:  Haha! Varför måste jag ta en dusch igen, jag som precis blivit torr
Det senaste någon sa till dig:  Jag tar med spik i morgon

Vad har du druckit idag:  Nada

Vad var det senaste du åt:  En vindruva

Vad var det senaste du köpte:  Batterier

Vad är det för färg på din ytterdörr:  Mörkbrun

Vad är det för väder hos dig nu:  Sun is shining, the weather is sweet. Make you wanna move your dancingfeet

Godaste glassmaken:  Hasselnöt och pistage

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:  Absolut!  ♥

Sover du tungt:  Nja, endast om alkohol finns med i bilden

Drömmer du mardrömmar:   Klart jag gör

Trivs du med ditt jobb:   Hmm, både ja och nej

Favoritklädsel:  Pyjamas!

Favoritlåt just nu:   Dark side of the sun

Vad ser du om du tittar till höger:  En massa fruktskal och småflugor. Fattar inte vart dom kommer ifrån?

Vad gör dig glad just nu:   Mitt varma mjuka täcke

Vad ska du göra härnäst:  Sminka mig

Höger eller vänsterhänt:  Höger

Humör just nu:  Glatt ovetande

Favoritgodis:  Marabou choklad

Kläder just nu:  None

Sommarplaner:  Bada i havet

Hur många kuddar sover du med:  En

Spelar du något instrument:   Jag har spelat tvärflöjt

Morgon eller nattmänniska:   Natt
Vad är viktigast för dig:  Musiken

Är du kittlig:  Jodå, men jag sparkas

Snarkar du:  Om jag e förkyld kanske

Stjärntecken:   Vågen

Äckligaste insekten:  Spindeln, satans äcklig

Längtar du mest efter just nu:   Någon att mysa med


Ready to kick some Posten ass

Jag älskar såna här mornar, när man vaknar och har tid att snurra runt lite i sängen och gosa med täcket, borra ner huvudet i kudden, springa in i duschen och ta en låååång varm dusch där man trappar upp temperaturen på vattnet sakta men säkert, hoppar ner i sängen igen och fortsätter mysa, utan någon som helst panik på att man måste till jobbet. Jag har fortfarande en timme på mig innan jag måste göra mig i ordning och gå till spårvagnen. Så jag ska bara ligga här i sängen och njuta innan det e dags att ta tag i Posten igen. Jag hoppas jag får sena skiftet resten av veckan så jag slipper värsta rusningen på förmiddagen. Kanske blir telefonkonferens/träning idag med gänget som sitter i Malmö. Fy, känner mig bara dum när jag sitter där och pratar med mig själv. Men det e kul att göra nåt annat för en gångs skull iaf.

Mmm...Monica Belucci

DJ Lunsen

Om jag nån gång skulle få för mig att göra en låt, skulle den här melodislingan vara det första jag snodde. Kan tänka mig att min första låt skulle kunna bli en hit då. Hmm, ska nog börja spåna lite...
Lite synd att inte deras låt e bättre. Den har ju riktigt bra förutsättningar för att bli stor. Jag gillar den ändåOm ni skulle göra en cover eller sno något från en annan låt, vad skulle det bli då? Vad tror ni skulle bli nästa sommarplåga?

målarbok för vuxna

Jag har letat efter ett bra foto redigerings program ett tag nu, gratis så klart, och nu har jag hittat ett.
www.pixlr.com/app
Jag är ju totalt värdelös på att fixa till bilder, kanske för att jag aldrig gjort det innan? Men jag tänkte att det var dags att lära sig nu.Så jag började lite smått och det rätt coolt va mycket man kan göra med så lite. Jag har bara kommit så långt att jag väljer olika sorters  filter men det räcker gott och väl för mig. Känner mig ju som värsta proffset! Så jag kommer säkert sitta med det här hela kvällen nu

Åkte ned på stan förut för att kolla tågen då jag skulle börja tidigt i morgon. Tåget gick 4,57 men då skulle jag först leta reda på en spårvagn till stationen. Jag gick runt och kollade och upptäckte att det inte gick några så tidigt. Jag får alltså lov att gå ner till stationen de dagar jag börjar kl.6 och det kanske tar en halvtimme? På vägen tillbaka gick jag in en liten hörnshop och köpte batterier som jag senare uppptäckte var odugliga. Morr! Men allt löste sig ändå...Daniel ringde och ville byta skift, så nu jobbar jag 14-22 istället. Tjohooo! Och de gamla batterierna höll ett tag till så nu har jag fixat lite bilder till nya bloggen. Har frågat Linn om hon ville ta åt sig fallet. Hon har gjort de andra designerna och jag gillar henne. Håller tummarna!

Kaffe jakt!

Nej, nu får jag banne mig se till att hitta på något vettigt! Jag har fastnat i sängen. Har tagit några rundor i min lilla studio men jag verkar alltid hamna i sängen igen. Jag tror jag börjar få lite jobbångest. Ni vet när man tänker på alllt man borde passa på att göra sista dagen man e ledig, samtidigt som man tänker att just därför bode jag inte göra nåt. Det e ju sista dagen jag kan ägna åt ingenting. Men jag ska iaf försöka ta mig till stationen och klura ut när tågen  och allt går i morgon. Börjar ju olagligt tidigt vid 6 och det betyder att jag får gå upp snor tidigt. Så det ska jag kolla upp, sen ska jag köpa kaffe för jag e satans kaffesugen, köpa batterier till kameran och kanske nåt annat gott? Igår när jag lämnade av Madde på stationen hittade jag äntligen en bra mataffär i närheten. Har bara vetat om små kiosker och mataffären nere på stan. Det tar sig! Är sugen på en ny blogg design så vi får se vad jag kan lyckas åstadkomma. Har lyckats fastna i en låt. Har gått på repeat hela morgonen.

Nej, på med deo och skor så gick vi...

This is the end

För alla er som fastnat framför datorn, klicka in er här:

www.slutet.se

Luna

Finns inget vackrare än Billy Corgans röst ibland...Lika många hål som en hushållsost

Det har varit en bra dag idag för omväxlings skull. Jag har städat en massa, köpt lite växter(lättaste sättet att få Malin på bra humör) Jag har lyckats få håret lite mindre orange och med lite silverschampo ska vi nog få ordning på't, har lyssnat på Maddes svammel och knäppa ideer, lagat riktig mat första gången på länge och jag har nu lagt mig tillrätta i min nybäddade säng med mjukisbyxorna på och en öl brevid på bordet. Här ska slappas och inte göras någonting resten av kvällen.

Har suttit och kollat på lite olika piercingar för jag blev så jäkla sugen idag när vi hittade på helt ny piercing studio med en MASSA roliga pyssel. Kan nog bli några vändor dit. Har ju några personliga favoriter och några saknade gamla vänner som mer än gärna kan få komma tillbaka. Synd bara att det ska kosta så mycket. Jag har alltid sagt att jag vill prova pierca mig överallt för det går ändå bara att ta ur sen när man tröttnat. Finns så många roliga ställen att smycka! Jag kan tänka mig att närmast blir att försöka tänja ut örat lite, men bara lite. Vill kunna sätta i en sån där sprial, liten o snygg. Sen blir det nog att förnya bröstvårtan eller kanske en utav de där nya piercingarna-dermal anchor. Det är som en liten platta som placeras under hudenmed en liten pinne som sticker upp och man kan skruva på en liten pärla eller kula på. Såna kan man nog ha riktigt roligt med...


*

*

*


Ångrar nästan lite att jag har min ängel på ryggen för tänk er att kunna ha såna här små glimmande saker längst hela ryggraden...that's hot!Är man så lyckligt lottad att man har små söta smilgropar är den här piercingen något att rekommendera. Tycker det e jättesött!En annan favorit. Snyggt sätt att framhäva kindbenet påLite mer extremt med en korsett piercing, men jag skulle absolut kunna göra det. Fatta va paff killen kommer bli när han tar en tröjan. Nej, jag gillar den skarpt!Sen den allra senaste och lite läskiga, självklart uppfunnen i Holland, är eyeball piercingen. Egentligen är det ett implantat men den kallas eyeball piercing. Det  går till så att ögat får lokalbedövning, ett litet hål öppnas upp i muskeln i ögat och implantatet förs in i den lilla fickan. Det blir inga stygn och endast antibiotika droppar i upp till 2 veckor. Än så länge har ingen klagat och varför skulle det inte funka? Synd bara att det verkar vara ganska dyrt. Men ja, absolut!!Finns mycket roligt att hitta på...

Antwerpen Inc

Madde e så jäkla rolig. Hon ringde nyss och hade en plan. Hon var på humör för en tattuering så hon e på väg hit nu för att leta upp en ledig tattuerare som kan tillfredställa hennes behov. Önskar jag hade en slant över, eller ett uttagskort till att börja med. Då hade jag åxå fixat lite smärta...

Det var en väldigt seg start idag men hur skönt e det inte att bara ligga kvar i sängen o slöa flera timmar. Efter lite pepp tog jag mig upp och gick till grönsaksmarknaden. Känns lite som att komma utomlands. Det är en utav de bästa sakerna jag vet när man åker på semester, att gå runt bland alla gönsaks och fruktmarknader. Rena himmelriket för mig! Köpte med mig en massa frukt och två växter. Jag har ju pratat hela sommaren om min terass som ska fyllas av blommor, men än så länge har den stått tom. Nu har jag 2 små vänner där ute som ska växa sig stora o starka! Haha!


                    ............................................Har varit riktigt duktig o städat en massa idag. Fixat o trixat! Ska göra mig i ordning nu och åka ner till stationen o möta upp Madde.

Suck

Igår var nog en utav de värsta dagarna sen jag kom hit. Från det att jag vaknade, eller innan jag somnade to m, gick det åt helvete. Sov kanske 1 timme innan det var dags att ta tåget till Mechelen. Jag försökte leta reda på nåt att gömma huvudet i men det var bara att bita ihop. Kommer till jobbet, tar första samtalet och blir utskälld. Tar andra samtalet och under tiden som jag tagit över hennes skärm och försöker hjälpa henne, är allt kan jag höra djupa irriterande suckar i andra änden av telefonlinjen. Det hade ju varit dumt att kanske visa lite uppskattning!!! Innan lunch hade vi möte och där sprack allt. Vi pratade om hur det gick och vad vi kunde göra bättre. Jag sa som det var att jobbet just nu stinker och jag hatar det. Det gör vi alla! Då fick jag svaret tillbaka att vi hade alla ett val, vi jobbar genom ManPower på veckokontrakt, så vill vi e det bara att gå. Jag blev så jäkla arg och besviken då så jag fick lov att gå därifrån. Pallade inte att vara där längre och gick ut för att försöka lugna mig. Efter en kvart kunde jag gå tillbaka men hela dagen var jag som ett nervöst litet vrak och kunde börja grina för minsta lilla. Allt blev bara för mycket igår. Tanken var att efter jobbet skulle vi gå tillsammans och ta en öl och sen gå och se på Inglorious Bastards. Jag tvingade med mig att gå och dricka efteråt men filmen orkade jag inte med. Ville helst bara åka hem på en gång men jag insåg att det var en dum ide. Det var ju trots allt fredag. Men vi hade riktigt trevligt där. Åkte hem vid halvelva och däckade i sängen. Såg frame mot en lååång sovmorgon men det sket sig ju på en gång. Vid 7 ringde Oliver och frågade om jag ville jobba idag, trots att dom sa igår att dom skulle vara lediga. Vi har ju fått 4 killar från Sverige som ska hjälpa och dom kan inte jobba själva en helg. Jag sa bara det att jag hade andra planer. Sen ringde Max, en utav killarna, 3 gånger men jag orkade inte svara. Så trött på jobbet så nu ska jag försöka hålla mig så långt borta som möjligt den här helgen.

Ska försöka städa upp lite här och kanske gå och köpa en blomma. Behöver lite vänner här i lägenheten som jag kan pyssla om. Sen ska jag köpa en massa frukt och vänta på att Madde ska komma. Det e helt underbart, precis runt hörnet där jag tvättar, finns en frukt och grönsaksmarknad med en massa billigt gott. Min godisaffär!!

Natti natt!

The woods are lovely dark and deep, and I have promises to keep and miles to go before I sleep. Did you hear me butterfly? Miles to go before you sleep

*********************************************************************************************************************************


Revolutionary Road

Låg och tittade på Revolutionary Road igår och den har blivit en utav mina favoriter. Jag gillar filmer där man får tänka och det måste inte hända en massa saker hela tiden. Djupa, vackra filmer som lämnar en med en massa känslor och tankar. Rent action mässigt hände det väl ingenting egentligen, men känslomässigt var jag helt tagen. Det var nästan lite skrämmande ibland hur mycket jag kände igen mig i henne, Kate Winslets roll. Hon tänkte och betedde sig precis som jag gjorde för ett år sen. Situationen var inte riktigt densamma men allt annat. Jag blev helt ställd efteråt. Dom hade gjort en film om mig!!!


************************************************************


Sen var det lite konstigt att se Kate och Leo tillsammans igen. Det är ju Jack och Rose, Titanic ni vet! Tycker dom passar riktigt bra tillsammans och Leo har alltid tillhört mina favoriter. Ok att jag var kär i honom som yngre men nu har jag insett vilken bra skådespelare han är. Han känns alltid äkta!

Eat a lot of carrots and you'll get orange

Jag har dock inte ätit några morötter...lyckades ändå!

Skitdagen blev ännu mera skit och jag skulle verkligen vilja ha någon att bara krama om nu. Ni vet, nån som ger en gulliga pussar, kramar om en och pysslar med mitt hår. Någon som smeker kroppen md fingertopparna så man nästan somnar. Någon som låter mig ligga på hans bröst, trots att hans arm somnat för länge sen. Jag vill kunna gosa ner mig i någons hals ikväll och lukta på hans hud, ni vet den där speciella doften som bara han kan ha. Vill att någon ska krypa ned bakom mig under täcket och hålla om mig och pussa mig i nacken. Vill höra 3 ord som får mig att le från öra till öra...
Önskar bara att jag visste vem den där någon är?Tvingade mig ner på stan idag för att hämta upp mina bankkort som skulle ha kommit, gick in på banken men där fanns inget att hämta. Så jag fick gå vidare till ett växlingskontor för att ta ut sista slantarna på mitt trasiga VISA kort eftersom bankerna vägrar ta emot VISA kort. Blir så trött på att VISA kort som ska vara så bra, är helt odugliga här i Belgien. Sen köpte jag lite juice och tog mig till frisören. Det har varit äckligt jävla varmt idag och sen under kvällen började det äntligen regna och åska. Det behövdes en rensning i luften! Satt hos frissan i över 3 timmar för att bli blond, men det gick åt helvete. Visst, från att ha varit svarthårig är det ju bra, men nu e jag ju morot istället. Sen lyckades jag klippa tant frisyr åxå. Kan hända att jag överdriver allt, men just nu känns det som att jag lika gärna kan raka av mig håret. Så jag ska låta håret vila några veckor innan jag kan fortsätta blonderingen. Har köpt silver schampo och silver intensivinpackning så har jag tur kanske lite av moroten försvinner. Nej, fan för den här dagen!

Har bara druckit juice idag och nu när jag tänkte vara duktig o laga mat inser jag hur värdelös jag e på att handla mat. Kokar makaroner nu som jag får krydda med lite curry o sånt. För de e allt jag har, förutom den där rödlöken.

Sorry för allt gnäll! Ska bättra mig till i morgon hoppas jag!I say we shave it off!Dying...

Fan, vilken dag det här kommer bli! Jag somnade med huvudvärk och värmeslag, vaknade vid 4 inatt och trodde något försökte hoppa sönder mitt huvud. Jag hoppade in i duschen o försökte lugna ner allt men det gick åt helvete, som en viss Madde hade uttryckt det! Så vid 5 ringde jag och sjukanmälde mig och tog lite lugnade tabletter. Vaknade för 2 timmar sen och har legat i sängen och lyssnat på grannen som spelar skön reagge musik. Huvudet  smäller fortfarande och snart måste jag börja aktivera mig. Måste ner på stan och ta ut lite pengar. Ska nämligen på uppdrag sen.
Jag har ingen lust alls. Vill lägga mig i ett stort kylskåp med ett duntäcke och en riktigt fluffig kudde. Det hade varit nåt...
Eller ligga och sova i hängmattan i Khao Sok och lyssna på Gibbonaporna som sjunger där borta i djungeln...

The life of an help agent

Läskigt men ack så sant....


 

Miss the snow

Ja, trodde aldrig jag skulle säga det, men jag håller på att bli galen. Det är nåt fel på den här lägenheten för det spelar ingen roll hur jag gör...det är ALLTID äckligt kvavt o hemskt här inne. Det första jag gör när jag komme rhem e att slänga av mig kläderna och öppna balkongdörren men det gör ingen skillnad, what so ever. Sen har jag märkt den här veckan att min granne har en ovana attt ha volymen på TVn väldigt högt och jag kan höra precis allt han gör. Prasslar han i en plastpåse hör jag. Så jag har insett att jag inte kan bo här hur länge som helst. Än dröjer det innan jag har råd att flytta men nån gång...

Ännu en dag av kaos på jobbet men man börjar vänja sig. Vaknade i morse och kollade på mobilen. 6,40. Wow, tänkte jag. Det var väldigt ljust ute för att vara så tidigt. Så jag kröp ned under täcket igen och gömde mig. Sen greps jag av den där lustiga känslan att något var fel och slängde mig på mobilen igen. Klart att det var ljust ute...jag hade ju försovit mig en timme. Om 10minuter började mitt skift och jag låg i sängen och snarkade. Men jäklar va snabbt jag blev klar sen. Blev trots allt inte mer än 45 min sen och det jobbade jag igen idag.

Efter jobbet drog jag med mig Stefan, Alex och Tine och tog en öl på Friends medan vi väntade på det svenska teamet som kommit för att hjälpa oss i 5 veckor. Det var riktigt trevligt men vi fick lov att flytta in för det var för varmt ute helt enkelt. Har hört att ni börjar gå mot hösten i Sverige men här är det precis lika varmt som innan. Känns lite dumt att klaga men ibland önskar man nästan att det fanns lite snö att rulla sig i. På vägen hem hade jag så jäkla ont i fötterna och skavsår, så efter tåget tog ´jag helt enkelt av mig dem och gick barfota. Satans va skönt det var!Fick en del konstiga blickar men den där lagomt varma o mjuka asfalten under fötterna...sagolikt!

Och idag kläcktes en till Fis. En fijileguan hona. Dom e så söta och så smååååå
Ska försöka tittta vidare på revolution Road nu, lyckades somna igårgratis e gott!

Helt underbart!
Syrran tipsade mig om en sida där man kunde se gratis film med bra kvalite o allt. Jag kollade upp saken och blev medlem men aktiveringsmailet kom inte förrän nu och nu måste jag ju prova det.
Revolutionary Roadd ligger på schemat.Sömnen får komma senare. Sova kan jag göra när jag e gammal!

Gå in o kolla
www.moviestream.se

Mini Fisar!


Pratade med Jimmy nyss och han har blivit pappa!!
Äntligen har ett utav leguan äggen kläckts och en liten Fiji kille tittade ut. Han är tydligen skit tuff och stöddig. Hoppas de andra 2 äggen åxå kläcks nu. Riktigt fina ödlor och jag tror det bara finns 3 personer i Sverige som har såna. Som jag har slitit med dom där djuren. På den tiden när jag var arbetslös fick båda ödlorna för sig att dom skulle matstrejka så jag fick handmata dom och det var inte det lättaste. I mars ploppade dom ur sig ägg och nu tittade dem första lill  killen ut. Håll tummarna nu!!De stolta föräldrarnaTänk att få en sån snygg farsa...


Sensation white

Kan inte annat än börja längta till slutet på det här året.
I september börjat dom sälja biljetter och jag ska dit! Har varit där senaste 2 nyåren och jag ser inget hinder att inte åka dit igen. Det är alltid lite magiskt att åka till en storstad under en högtid, bo på hotell, äta på restaurang, hotellfrukost, timmarna innan festen börjar med all sminkning och förfestandet. Allt gapande när man väl kommer dit och showen precis börjat, de onda fötterna på det na årets första morgon...det e magiskt! Tycker om Dusseldorf och jag börjar kunna hitta lite där nu. Kom på mig själv förra året att jag visst kunde orientera mig. Jag har ju bara beställt flygbiljett till Sverige över jul för jag hoppades att jag skulle spendera nyår i Tyskland.  Det ligger ju inte alls så långt ifrån Belgien så då kan jag ta tåget hem sen.  Åh, nu har jag börjat drömma redan...vilka vita kläder ska man ha på sig i år?


Uh Huh Her

Här har ni gårdagens byte i YouTube djungeln. Jag är totalförälskad i låten och den har gått på konstant repeat i mina öron hela dagen. Så jäkla skön att lalla runt till. Lite roligt är åxå att en utav tjejerna i bandet är självaste Leisha Hailey från L Word. Tyckte inte alls om henne i första säsongen av L Word men sen blev hon en utav seriens skönaste läbbar.

 

Lyssna på låten och svassa runt i trosorna så ska ni se att diskborsten snart får agera mick...

 

Dregglar över falsett sång

Så sjukt trött idag.
Skulle kunna somna på en gångBlev inte så mycket sömn inatt för jag fastnande framför datorn och youtube. Hittade en massa bra örongodis. Sen fick jag för mig att jag skulle göra lite sit ups, noppa ögonbrynen, duscha och när jag väl hamnade under täcket började kriget mot myggen. Eller krig och krig...jag är ju den stora förloraren för jag vägrar ju att knäppa myggen. Istället låter jag dom dricka sin droppe blod så dom ger sig och jag kan sova. Jag får ju ändå inga kliande myggbett så det kan jag väl bjuda på. Men igår vägrade dom ge sig och nog lyckades väl nån liten stickande plåga ge mig kli. Höll på attt bli galen av allt surrande och vetskapen om att jag skulle upp om 3 timmar fick mig inte direkt att slappna av. Men jag lyckades somna och 04.50 ringde alarmet på mobilen. Trots att det var olagligt tidigt var jag riktigt pigg och tyckte det var riktigt skönt att komma ut. Men nej, det höll inte i sig särskillt länge. Jag hann väl sätta mig på tåget, sen insåg min kropp vad den höll på med och började protestera. Inte hann jag med min Panos cappucino heller...På jobbet var det lika hemskt. Vi satte rekord i samtal som hängde, dvs samtal som stod i kön och väntade. 47 st var det och sen höll vi en jämn ström på 30 samtal i kön. Vårat kontrakt säger att vi ska få ca 170 samtal om dagen. It's fucked up! Men det ordnade sig bra för min del ändå för vid lunch dök förstärkningen upp och jag fick hålla i träningen för 4 killar från HP i Sverige som ska hjälpa oss i 5 veckor. Det var riktigt sköna grabbar och dom kunde lite innan så träningen var ganska enkel.Något Stefam, min teamleader, glömde nämna var att jag även skulle hålla i en telefonkonferens med en grupp i Malmö som åxå skulle lära sig samma sak. Det gick bra men jag kände mig rätt dum där jag satt helt ensam i ett rum och pratade med mig själv. Gruppen i Malmö kunde visserligen följa allt som jag gjorde på min dator men lite knäpp kände jag mig. Så det blv lite övertid men så länge jag inte behöver ta samtal e jag supernöjd! Sen var det skitkul att prova på att vara tränare åxå.

Efter jobbet tog jag med mig Mauro och drack en öl i Mechelen innan min plan var att åka hem och städa och tvätta. Jag kom hem, lade mig i sängen och har inte lyckats komma så mycket längre. Jag får ta det i morgon.
Ska lyssna på mer spännande och efterlängtad falsett sång nu, haha!

Tripple Yeah

Jag tror jag har hittat en ny favorit.
Hennes låtar kan vara riktigt jäkla bra eller inte alls bra. Men jag tror att hon e en sån man lär sig tycka om med tiden. Jag gillar henne. Hon är cool!Ja, till slut pushade jag på mig själv att springa nedför trappen och köpa ett pitabröd med falafel och currysås. Det var skitjobbigt att klampa upp för trappen igen men lätt värt det! Jag måste komma ihåg att köpa nåt gott att dricka i morgon efter jobbet för det funkar inte att dricka det här vattnet. Smakar bajs! Ska slåss med myggen nu och nanna kudde snart. Måste upp vid 5 i morgon bitti!  Wohooooo!!


A little bit in love

Den här killen har grymt skön röst...

 

Jag kan inte annat än att bli lite kär...

Brussel beachparty!

Igår var en riktigt bra dag! Jag sov till halvett och latade mig fram till klockan 4, sen tog jag tåget mot Bryssel för beachparty. Leonardo från jobbet åker på semester idag så han ville hitta på något innan. Jag mötte upp Madde och hennes två danskar och sen gick vi ner till kanalen där dom hällt ut en massa sand och fixat strand med en massa barer och bra musik. Det var riktigt varmt igår så det var helt perfekt att låtsas om att man låg på stranden och slappade. Vi mötte upp Mauro och till lsut kom Leonardo och lite fler människor från EDS. Vi satt där hela kvällen och det var jättemysigt!De galna danskarna

Leonardo och hans tjej

Tur att ölen e så billig i Belgien

 

När stället stängde gick vi vidare in mot centrum och en pub som heter Churchill. Det var en snubbe som spelade gitarr och det lät riktigt bra. VI drack lite vin och jag blev mobbad. Jag lämnade av Mauro så jag kom lite senare till puben. Innan jag hinner sätta mig säger Madde åt mig att gå och köpa en Guiness, för annars var jag inte välkommen. Jaja, tänkte jag och knatade iväg till baren.Jag köpte en Guiness och sätter mig ner vid bordet och alla börjar skratta. Jag lyckades ju ta en liten Guiness så det såg ju jättetöntigt ut jämfört med alla andras öl. Men jag fick dock godkänt!
Efter ett tag blev det promenad till närmsta kebabställe och nattkäk och sen taxi hem till Madde och danskarna. Jag hade riktigt kul igår men idag gjorde huvudet revolt. Aj aj! Har bara slappat idag och tänker inte göra så mycket mer heller. Får se om jag kanske orkar klättra nedför trapporna och köpa nåt drickbart? Eller kanske lite godis...

The on call is not my call

Kära vänner, äntligen har klockan slagit lördag och en helt ledig dag har börjat. Det betyder 2 dagar av frihet! Inga arga användare, inga irriterande ringsignaler, inga tidiga mornar, inga äckliga EDS baugetter och ingen stress eller telefonsamtal klockan 5 på morgonen. Vi e alldeles för några på jobbet och alla fel som inte skulle kunna hända, händer och vi tar som vanligt skiten för allt. Vårt kontrakt säger ca 17 samtal om dagen och vi ska vara iaf 12 människor. Den här veckan hade vi en dag över 370 samtal vid kl 13 och var ca. 5 stycken som tog samtal. Då e det lätt hänt att irritationen stiger en åt huvudet när användare ringer och är sura för att vi inte gör något, gnäller för att väntetiden e lång och kallar oss odugliga. Morr! Sen fick jag ta med mig laptopen och mobilen i onsdag och torsdag för att ta on call skiftet. Det var första gången och jag var riktigt nervös. Ringer någon mitt i natten med ett stort problem finns det ju ingen jag kan fråga. Men det gick hyffsat braa, trots att jag inte hade något internet och inte kunde göra något. Det jobbigaste var att jag inte kunde slappna av och sova ordentligt. Sen när man sover som bäst ringer det nån vid 5 på morgonen och jag fick snubbla upp ur sängen och leka Service Minded.

Så nu ska jag bädda ned mig i sängen och sova riktigt länge i morgon. För sen e det fest i Bryssel för hela slanten
Skittöntig låt men jag kan inte få den ur skallen...första sekunderna dedikerar jag till EDS Service Desk

min terass
Please, be creative someone

Har lyckats leta reda på den andra bilden till nästa tattuering. Hittade på den helt av en slump, så jag tog det som ett tecken på att det är dags snart. Så nu måste jag bara ta det bästa från båda bilderna och komma påå något kreativt...förslag?

vad tror ni?

Barnarov!

Nu har jag lyckats komma in i lägenheten, äntligen! Det började igår när jag kom hem och jag fick inte upp dörren, låset ville inte. Till slut hörde min underbara granne mitt fajtande med dörren och lyckades hjälpa mig. Idag när jag kom hem hände precis samma sak. Jag fick inte upp låset så jag knackade på hos min hyresvärd, lånadde hans nyckel som funkade lika kasst, hämtade hyresvärden som inte heller lyckades få upp dörren så till slut fick vi knacka på hos min granne som lyckades. Vet inte hur han gör? Så nu ska det komma nån och fixa nytt lås eller nåt.

Min date ja...oj oj!
Jag träffade ju den här killen på stan en dag innan jag skulle till tåget. Han jobbar för en belgisk djurrättsorganisation och självklart nappade jag. Sen bestämde vi att vi skulle träffas senare. Så igår mötte jag upp honom och vi gick på bio. Vi såg Bruno men jag blev riktigt besviken faktiskt, långt ifrån lika rolig som Borat. Innan filmen började frågade jag ut honom lite vad han gjorde och så. Han hade pluggat turism i 6 år och han hade jobbat på en massa olika ställen. Bland annat som bartender på Sensation White. Coolt tänkte jag! Sen frågade jag hur gammal han var? Jag trodde han var i min ålder men när han berättade att han pluggat turism i 6 år och sånt började jag undra om han var en sån som såg mycket yngre ut än han egentligen var? Han berättar sin ålder och jag tappar hakan! Bad att få se hans ID kort för jag kunde inte tro det var sant! Det var det...killen hade precis fyllt 17 år!!! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta? Här har man äntligen hittat en rolig kille utanför jobbet och då e han inte ens laglig. Mén jag tänkte inte så mycket mer på det. Han beter sig och ser ut att vara i min ålder. Så efter filmen gick vi ut och tog en öl och pratade om allt möjligt. Jag hade skit trevligt!

Det var meningen att vi skulle träffas idag med men jag var så trött efter jobbet och ville kunna vara osocial med mig själv. Så jag smsade och sa att det skulle bli för sent. I Antwerpen kliver jag på spårvagnen till lägenheten och vem springer jag inte rakt in i om inte Mikey! Vi pratade lite men sen skulle han och hans kompisar kliva av. Jag tittar mig om efter vilka hans kompisar kan vara och när dom reste sig upp tappade jag hakan ännu en gång. Helt plötsligt kände jag mig som mormor! Då insåg jag hur ung han verkligen var. Hans kompisar såg ut som "riktiga" 17åringar och jag hade väldigt svårt att se mig själv umgås med dom. Knepigt det här! Men jag ska träffa honom i morgon så vi får se. Jag har kul med honom!

....check!

Ska alldeles strax bädda ner mig i min efterlängtade säng. Den förra natten bjöd på magont som lyckats hålla i sig hela dagen så min sömn kunde krympas ned till under en timme. Har varit en jobbig dag men den avslutades på ett bra sätt. Jag har varit på date. berättar mer i morgon...gick inte riktigt som jag hade tänkt mig kan man väl säga, haha!
Shit va sugen jag blev på att se den här filmen igen

Allsång i Waalse Kaai

Kom precis hem efter en expedition som gick ut på att undersöka vart musiken kom från?
Hela kvällen har det spelats en massa musik och jag har hört en massa människor som jublar och skriker. Det har varit lite småmysigt att ligga i sängen och lyssna med balkongdörren öppen. Men sen insåg jag ju att fick lov att veta vad det var för nåt? Så jag drog på mig skorna och hoppade nerför alla trapporna och började följa ljudet. 3 minuter från mig är det värsta festen med en stor scen, en massa matstånd och folk som dansar och sjunger. Hur kan jag ha missat allt det här? Det visar sig att det här är Antwerpens svar på Allsång på Skansen- Antwerpen Zingt! Så jag stannar kvar ett tag och kollar lite men det var inte riktigt min grej. Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på dom istället. Dom blandar verkligen all sorts musik, från belgiska visor, reagge till dance. Lyckades få ont i magen med så jag ligger kvar här nu.

Just ja...idag när jag tvättade dök en skitrolig kille upp. Ni vet den där bilden av en ordentlig farmerboy i bara ett par hängselbyxor med bart bröst, brunbränd och blond, tofflor och välbyggd...han tvättade samtidigt som jag. Jag tyckte det var jätteroligt för det finns ju verkligen en sån i alla flickors fantasier. Det var bara halmstrået i munnen som fattades!

We return to our origin

Oj va jag e seg idag. Sitter fortarande i sängen och har ingen lust alls att gå upp. Jag vill ligga här hela dagen, se på film, äta en massa skräpmat och ha en personlig betjänt som kunde ge mig massage och göra min lägenhet skinande ren. Men det lär ju inte hända! Dagens planering lyder som så: tvätta lite, städa lite, torka golv, aktivera internetbanken, äta min efterlängtade quornfile, skriva inköpslista till IKEA och lite småplock. Madde har lyckats ragga en vän med en bil så vi kan shoppa en massa saker. Måste ju få ordning på lyan tills päronen kommer.

Igår drog Carro med mig ut på Cafe Local och det e jag glad för att hon gjorde. Jag bor en bit från själva centrum men jag bor nära många klubbar, något som e riktigt skönt. Till Cafe Local tar det mig 5 min att gå. Vi var där redan vid 11 för att slippa kön men redan vid halvett var det full fart på golvet. Vi mötte upp 2 utav Carros vänner och det var jätteroligt. Jag brukar alltid ha lite svårt att släppa loss om jag inte dricker men igår funkade det skitbra. Carros killkompis var jätterolig och det fanns så mycket ögongodis där inne. Det fanns en kille som var så satans het. Jag visade honom för Carro och på en gång sa hon: Men han ser ju ut som ....  Jag tittade på honom igen och visst gjorde han det. Det där är ett roligt fenomen, att vi oftast väljer människor som liknar våra tidigare partners eller flirtar. Det var samma sak på mitt förra jobb. Där jobbade en skitsnygg tjej som jag visade för Jimmy. Han tittade på kortet i 2 sekunder sen säger han: Jamen hon ser ju precis ut som...  Jag tittade igen och insåg ju att dom var jättelik varandra. Min älskade lilla M ♥

Å min date som inte blev av...i morgon

Yes sir, I can boogie!

Så, nu har jag fått min lördagsöl, fyllt på kylskåpet med diverse grönt, köpt en "klänning" till jobbet, pratat lite med grannen, diskat lite, bråkat med min nya minneskort läsare, bajsat med öppen dörr, betalat hyran och gjort upp planer för kvällen. Haha! Blir nog Cafe Local med Carro och hennes kompisar. Skulle först hem till Bruce nya lya men jag behöver skaka rumpa lite.

Lite kort från mobajlen!

Afterwork på Friends
Från TomorrowLand, men jag lyckas inte vända bilden?Och här har vi Jeff från idag


Heading towards the city

Nu börjar magen kurra så jag har bestämt lunch med Jeff nere på Groenplatz alldeles strax. Ska bara hoppa i skorna och ta spårvagnen in mot centrum. Jag sov riktigt länge och skönt idag. På natten får jag sove med en filt bara och bli uppäten av alla mygg, prickig överallt, men på morgonen kan jag äntligen mysa till det och gosa in mig under täcket. Underbart! Så nu ska jag tjöta lite med Jeff, se om jag kanske kan hitta några vanliga ballerinaskor eller nåt enkelt och billigt. Sen måste jag hem och städa lite, kanske fylla på kylskåpet och ge vitlöken lite kompisar. Sen måste jag bara komma på en plan inför kvällen. Ska nog kunna hitta på något.

So long folks...nu ska jag ha min lördagsöl på torget!


Bang bang, guns go bang

Ni vet hur vissa låtar kan aktivera en viss känsla i kroppen. Hur en låt kan vara så hårt sammanlinkad till ett minne eller en upplevelse, extraordinär eller inte. Kanske en helt vanlig stund i vardagen, sittandes vid frukostbordet med en rostmacka i handen. Men just den sången får dg att minnas hur lätt allting kändes då, hur underbart det kan vara att sitta vid matbordet i huset din barndom utformats, lyssna på melodislingan till P3's nyheter och titta ut över grannes hustak. Eller hur mysigt det var att sitta ute på balkongen med en filt omkring sig just den natten, den sommaren för 2 år sedan med den låten i bakgrunden. Jag har en massa låtar som är sammankopplade till varje liten känsla som är inhyst inom mig. Nu på senare tiden har jag utökat min samling men jag har insett, tyvärr, att det flesta minnen eller känslor som kommer fram gör mig lite halv deppig. Även om den låten var positiv från början och kanske även är positiv, men just när jag lyssnar på den och kan känna den som mest, är det när jag känner mig som ensammast. När jag höjer volymen på min Mp3 och lägger mig under täcket och blundar eller lutar mig mot väggen ute på terassen, det är då, när jag är helt ensam som jag verkligen kan känna musiken. Det är så jag kan verkligen kan njuta och samtidigt ha ont. För mig har njutning alltid gått hand i hand med smärta. Det är inte förrän man verkligen har upplevt smärta som man vet att man lever. Det är inte förrän man har uppskattat och förhandlat med det som gör ont och förhandlat om något bättre som man verkligen kan uppskatta de små sakerna. De pyttesmå sakerna i livet som för mig kan göra så mycket. Jag var beredd på att ge upp dessa små ljusglimtar för några år sedan men jag har insett att det finns så många fler större och mäktigare upplevelser som jag inte vill gå miste om. Så mycket att göra och så många möjligheter. Jag har alltid varit en sökare, alltid velat lite mer än vad jag egentligen kan. En del saker ser jag till att uppfylla, andra drömmer jag fortfarande om. Titta bara på mig nu. Jag vågar inte ens sätta mig på McDonalds ensam och äta för jag skulle känna mig så ensam och ut tittad. Nu jobbar jag med IT, något jag alltid föraktat lite i hemlighet, och bor i min egna lilla studio i Antwerpen, Belgien. En situation jag för ett halvår sedan kunde sätta 1000kr på att jag ALDRIG skulle befinna mig i. Men ödet eller vad man ska kalla det, gav mig en möjlighet och i det ögonblicket var jag i desperat behov av en möjlighet. Inom 2 veckor hade jag en helt ny framtid. Men jag grät och jag mådde dåligt första tiden. Jag var helt ensam i Europa och allt kändes så främmande. Även om kulturen var någorlunda liknande Sverige var jag helt ute på okändt terretorium för min del. Även o jag rest en hel del har jag aldrig varit helt själv. Nu var det även min största dröm som stod på spel, att flytta utomlands helt själv. Jag har redan försökt flytta till Kina en gång och att få ännu ett misslyckat försöki ryggsäcken skulle jag inte orka. Så jag bet ihop och nu känner jag mig mer hemma i Belgien är i Sveirge. Människorna på mitt jobb är helt underbara och jag är förbannat stolt över mig själv att jag tog mig ända hit. Det roliga är att jag fortfarande vägrar att äta själv på en restaurang eller springa efter en buss. För mig ser det alldeles för desperat ut. Jag går hellre hungrig en kväll eller går hem.


Så nu bor jag helt ensam för första gången i mitt liv och det har sina för och nackdelar. Hur underbart är det inte att kunna lämna disken mitt på bordet i en vecka om jag skulle vilja eller gå runt naken och inte bry sig det minsta om någon ser. Men hur underbart det än är att kunna låta trosorna ligga alldeles utanför badrumsdörren när man sparkat av sig dem innan morgon duschen, kan jag inte undgå att märka hur tomt och ensamt det är när jag hör alla tjoande och glada männsikor där ute i natten. När jag går och förbi puben på hörnet varje dag på väg hem från jobbet och inser att trots alla Antwerpare på mitt jobb är jag ändå ganska ensam. En del kvällar har jag funderat på att bara gå och sätta mig vid ett bord och säga att jag behöver nya vänner. Men sen inser jag att jag troligtvis skulle sätta mig vid ett bord med bara killar, för tjejer är så satans komplicerade och skulle bara kolla snett på mig. Så då har jag skrotat det tanken ganska fort då det skulle ses som desperat att slå sig ned vid ett grabb bord. Så jag har traskat förbi, låst upp dörren och klättrat upp för alla mina trappor innan jag klistrat fast min Mp3 i örat och drömt mig bort.


I början av den här veckan satt jag på bussen på väg till jobbet och helt plötsligt satte sig en kille framför mig och jag försvann direkt i gamla minnen och fantasier. Det spelade ingen roll hus fel han såg ut för den doften som omgav honom gjorde precis vad vissa låtar gör med mig, får mig att glömma allt och endast tänka på just den specifika stunden. Jag satt i 20 minuter och mindes just de stunder jag fick med dig. Det varade inte så länge men det var verkligen uppskattat. På morgonen översatte du mitt horoskop på tåget till jobbet, du erbjöd mig alltid en Actimel när jag vaknade, tände alltid ett ljus brevid sängen när du släckte lyset, från första stunden, redan innan vi var tillsammans,ville du hålla handen och du verkade så mogen. Det var du åxå. Mycket mer är vad jag nyss upptäckte. Jag har haft många elaka tankar om dig och kallat dig feg och skitstövel. Men nu inser jag att du gjorde det för oss, för att underlätta för oss. Jag önskar bara du kunde sagt det tidigare. Det spelar ingen roll om jag inte pratat med dig, öga mot öga, på över 1 månad. Det gör fortfarande lika ont att veta att du finns så nära mig men ändå har du aldrig varit längre bort. Jag saknar dig och lättheten som omgav oss i början. Du kunde alltid erbjuda ett skratt. Men nu vet jag vad jag måste jobba för. Jag vet spelreglerna och jag vill inget hellre än att vara din vän. Men oavsett om jag lyckas knuffa undan mina känslor kommer jag aldrig kunna undvika de där speciella stunderna när en hel buss kan fyllas av din doft, din parfym. Den stunden finns inga regler och inga begränsningar. Den stunden är min...


Vissa dagar vet jag inte ens vart jag befinner mig i världen. Jag klär på mig och ska precis gå ned för att handla en quornbiff på ICA när jag inser att det är söndag och alla affärer har stängt i Belgien. Belgien...ett land jag inte visste nåt om för 5 månader sen, bara att dom hade en massa choklad. Nu bor jag i Belgien och inser att jag antagligen kommer bli kvar här. Jag var på semester 1 vecka i Sverige men insåg att det enda jag har i Sverige är min familj. Alla mina vänner är utspridda och vår kontakt är utsuddad. Jag har mer vänner här än vad jag har i mitt eget land. Men här tar jag mer chanser, fler ögonblick än hemma i Sverige. Här lever jag mitt alldeles egna liv och jag kan bjuda in vem jag vill. Jag skulle till och med kunna gå på en pub helt själv, dock aldrig en restaurang. Det är något med att behöva sitta helt själv vid ett bord, tuggandes på en massa mat och blotta sig för alla. Det tar emot. Jag tycker alltid det är lika jobbigt när jag inser att jag måste ta lunch själv på jobbet, gå ned helt själv och ställa mig helt själv i kön för att beställa mat. Antingen försöker jag ragga upp nån lite oskyldigt som följer med ned för att köpa mat eller så skyndar jag mig och äter vid mitt skrivbord. Vissa dagar äter man en yoghurt, andra dagar äter man non-stopp. Bor man ensam finns inte behovet att köpa en massa onödigt, onyttigt utan man köper endast det nödvändigaste. Man kan titta sig själv i spegeln och klappa sig stolt på sin platta mage. Nästa dag trycker man i sig pizza och en massa choklad och önskar att man vågade stoppa fingrarna i halsen för att få det ogjort.


Det finns alltid en massa besvikelser och tårar i livet och strävan efter något ouppnåeligt. Perfektion är inget som existerar i vår självuppfattning. Vi vill alltid ha något bättre, se bättre ut eller upplevas på ett helt annorlunda sätt. Ett bättre sätt. Jag har alltid velat se ut på ett visst sätt, velat bete mig på just det sättet och ge det intrycket. När en ny människa träffar mig för första gången vill jag kunna ge det här intrycket. Man har alltid en massa planer och ideer och tyvärr blir de omkullkastade ibland. Den höga tronen man ställt sina drömmar på i den skyddande glaskupan verkar helt plötsligt vara väldigt låg och sårbar. Men så är det med livet, en del dagar är man fet, en del dagar är man täckt av finnar, oförmögen att prata och verka social eller luktar svett. Men det betyder inte att morgondagen måste vara likadan. Jag vet att det kan vara riktigt jobbigt och svart ibland. Men nu har jag klättrat vidare på min stege och det ska krävas en hel del för att jag ska behöva gå av stegen igen. Så långt som jag klättrat trodde jag aldrig att jag skulle komma och jag tänker inte ge upp utan en fight.


Jag trivs med mitt liv. Jag vet att det kan bli tusen gånger bättre men jag vet åxå att jag är en god bit på väg. Jag blir starkare för varje dag och jag känner på mig att det här bara är början. Nu är det bara jag, jag med alla brister och tillgångar. Mina brister som nu är mina största tillgångar. Min mörka period som jag nu värdesätter högst av allt. Det har lärt mig så otroligt mycket, fått mig att växa. Gjort mig säker på mig själv samtidigt som jag aldrig haft så stora tvivel på min existens. Men jag finns och jag lever. Inget är omöjligt. Även om drömmarna känns milslångt för höga och statistiken skriker åt dig att du inte kommer klara det...skit i allt det. Ät vad du vill, säg vad du vill, klipp ditt hår som du vill och skratta eller låt sig själv gråta precis så högt du vill. Finns viljan så finns även möjligheten. Tro mig!


Just me, myself and I

Nej ni, min dejt stood me up. Så nu har jag en väldigt intim dejt med Waalse Kaai's myggor istället! Inte lika trevligt men dom verkar tycka att jag smakar någorlunda gott iaf? Alltid nåt, haha...

Satans va skönt med helg det ska bli. Det tog sin lilla tid men nu ska det banne mig slappas. Har köpt mig 2 öl och lite M&Ms och snuvan känns lite bättre.

Mina 2 favorit Kings låtar

>

I got a date

Jäklar, jag börjar bli nervös nu, ska ju på date efter jobbet med Mikey! Hur fan gör man när man ska gå på date? Sen kan jag inte hålla på och snora honom rätt upp i fejjan, inget bra intryck. Men jag känner mig lite bättre iaf så det ska nog gå vägen. Jag sprang på honom idag igen på väg till tåget. Han var ute och raggade folk till den djurrättsorganisation han jobbar för, men jag fick kolla efter en extra gång om det verkligen var han? Han e ju rätt söt faktiskt! Så jag slutar vid 10 ikväll och sen skulle vi mötas i Antwerpen och hitta på något. Pirr...

Pratade med syrran tidigare och dom hade fått in ett tips om vart vår älskade Kines kunde befinna sig. Han flyger runt på Bjurs och leker rövare! Dom efterlyste honom i ett lokalt radioprogram och det var några som hade sett honom i onsdags. Så än finns det hopp!

Nej, ska dricka lite kaffe nu och försöka göra nåt nyttigt sista timmarna.

Wish me luck!

Today is a magical day

Idag är dagen ni ska önska er något, en vändning i livet, önskan efter kärlek eller kanske bara en en tacopaj? Idag händer något som aldrig kommer hända igen under vår livstid. Ni har någon timme på er fortfarande att komma på en önskan...
12:34:56 i dag, den 7/8 2009 kommer bli historiskt, 123456789. Coolt va!


Var inne och läste på Aftonbladet igår och kunde inte annat än skratta rakt ut. Har ni läst om vad McDonalds i Falun håller på med?


Jag tycker det e hysteriskt roligt, inte for den stackars killen men för att det bara bevisar vilka svin som jobbar där. Jag jobbade där precis när restaurangen öppnade och jag tror aldrig jag  har vantrivts så mycket som jag gjorde där. Jag stod bakom kassan i 5 dagar sen ville jag säga upp mig. Istället fick jag gå runt och städa och det klarade jag väl av i 1 månad sen hade jag fått nog. Det var riktiga jäkla satmaror som jobbade där. Helt allvarligt helt värdelösa arbets "kamrater" Så jag blev inte förvånad när jag läste om deras lilla påhitt, utan nästan imponerad av hur högt de kunde klättra på idiotstegen!

*******************************************************************************************************************************

Mannen var missnöjd med servicen på McDonalds i Falun. Han skrev ett brev för att påpeka bristerna och lämnade sina kontaktuppgifter. Hans klagobrev sattes upp på restaurangens anslagstavla i personalutrymmet. Snart fick falubon ta emot flera hatiska mejl.

- När jag fick det första brevet bröt jag ihop och grät, säger mannen till Dalarnas tidning.

Mejlen anspelade på hans sexuella läggning. Det här är ett av dem:

"Du din jävla bögjävel, jag hoppas du aldrig dyker upp på McDonalds i Falun mer. Alla på restaurangen hatar dig och vet vem du är, din jävla homohora."

Klassades som hatbrott

Falubon polisanmälde mejlen. Hoten och skällsorden kategoriseras som hatbrott.

- Hatbrott kan vara allt från att bli nedslagen på stan, bli utkastad hemifrån till att någon skriker skällsord i skolan, säger Felix König, förbundsordförande i RFSL Ungdom.

I dag samlas de anställda på McDonalds i Falun till ett informationsmöte. Alla säkerhetsrutiner ska gås igenom.

- Jag har jobbat för McDonalds sedan 1984 och aldrig varit med om något liknande. Det här är helt främmande för oss, vi jobbar inom en mångkulturell kedja och sådana här värderingar existerar inte hos oss. Vi ser mycket allvarligt på det här, säger Claes-Göran Jönsson, ägare till McDonalds i Falun.

- Kundens klagomål sattes upp på väggen i all välmening för att alla skulle förstå vad de kan förbättra i kontakten med kunderna. I framtiden kommer vi vara noga med att den som klagar inte ska ha sina kontaktuppgifter synliga, säger Claes-Göran Jönsson.

Kan bli avskedad

Om det visar sig att någon av de anställda ligger bakom hotbreven får personen inte längre jobba kvar. Claes-Göran Jönsson har själv inte pratat med mannen, men en av hans medarbetare har varit i kontakt med honom.

- Jag vill först se om han är intresserad av att ha en kontakt och hitta ett bra sätt att prata med honom.

Enligt en rapport från Brottsförebyggande rådet ökade hatbrotten med homofobiska motiv med 45 procent förra året.

- Ökningen beror delvis på att man vågar anmäla sådana här brott oftare i dag. I Sverige har vi en självbild av att vi är öppna och inkluderande, men det är en bild som inte alltid stämmer med verkligheten, säger Felix König, förbundsordförande i RFSL Ungdom


********************************************************************************************

Serframe mot att få gå till jobbet nu, bara för att få den där efterlängtade helgen nån gång. Får se om jag och Jeff hittar på nån liten mini roadtrip? Jag har haft en utav de värsta nätterna sen jag kom hit. Till att börja med var tåget försenat på väg hem från jobbet så jag missade min SubWay macka som jag längtat efter så mycket. I mitt kylskåp bor för tillfället 2 rödlökar, vitlökar, en ingefära och lite currypasta, inget man kan göra smörgåstårta av precis. Så jag åkte hem och surade. Tänkte försöka lägga mig i tid men min lägenhet är som en bastu nu och öppnar jag balkongdörren komme rju myggen. Så jag låg och vände och vred på mig halva natten. Halsen brände satans ont, jag hostade och ibland kändes det nästan som jag skulle spy eller nåt. Nej, fick väl några timmars sömn men jag vaknade med minst lika mysig huvudvärk som jag hade när jag gömde mig under täcket igår. Halsen gör uppror men jag borde ha rösten kvar till ikväll. Hade varit fint om jag tappar rösten sista 2 timmarna när jag är själv på kontoret.

Nej, ska dricka lite mer te nu och göra mig i ordning för jobbet

Gonna hide for a while

Jag mår bajs men jag kan ändå inte låta bli att skratta när jag ser dom här knoddarna...fan va goa dom e!Snorfia!

Idag ska det blir över 31 grader i skuggan så det känns lagomt motiverat att sitta inne på kontoret hela dagen. Jag skulle vilja ligga på stranden eller bara ligga kvar i sängen. Har lyckats mig på en dunderförkylning och hostan e på ingående. Känns som jag har en cementklump inne i huvudet vilket gör att mina tankeförmåga fuckas upp ännu mer än innan. Men men...det är snart helg. Lite dumt bara för jag har ju en date ikväll. Får se hur det blir med den. Kanske bara går och sätter oss och dricker en öl nånstanns istället för skaka rumpa på Noxx.

Igår var jag äntligen på banken och fixade alla mina konton och försäkrade lägenheten. Det var hur många papper som helst somjag fick lov att skriva på och han gubben var ju så seeeg. Det tog över en timme och jag hann precis emd bussen till jobbet. Så nu måste jag bara försöka läsa alla papper och lyckas komma på vad allt är? Lite dumt för mitt VISA kort gick i två delar förra helgen så jag kan i nte ta ut pengar. Hoppas mina nya kort kommer nästa vecka. Ska till banken innan jobbet och flörta  lite och försöka ta ut pnegar från VISAt.

På jobbet flummade jag mest runt för jag var så trött. När man jobbar sena skiftet sitter man helt ensam 20-22 och det brukar vara riktigt lugnt. Något samtal kanske och oftast bara nån som vill ha ett nytt lösenord. Men igår 3 min efter att Daniel gått ringer självklart en snubbe och påstår att ingen av hans kollegor kan komma in på deras nätverk. Jag suckar högt för mig själv och ringer sen min teamleader. Hon säger åt mig att ringa en kille i England och jag inser att det här kommer bli jobbigt. Jag ringer Guy och försöker förklara vad problemet gäller men jag vet knappt själv vad det är? Det är ett system som precis blivit överflyttat fråm IBM så ingen har nån riktig koll på det. Men han lovar att ringa runt lite och jag pustar ut. Jag hinner precis lägga på luren när nästa samtal kommer om prescis samma problem. Hela kontoret har problem att komma in på samma nätverk. Jag ringer Guy igen och han börjar lista upp allt jag ska göra.
Paniken börjar komma och Mauro sitter bara och skrattar bredvid mig. Jag får i uppgift att ringa vårt nätverksteam i Malaysia, en jäkla mardröm då man knappt kan höra vad dom säger på engelska. Jag ska ringa vår incidentmanager, Posten Service Desk, svenska nätverksteamet och IBM. Som "tur" var fick jag aldrig tag i Malayerna och i slutändan verkade problemet lösa sig själv så det var väl bara nåt tillfälligt. Men det var svettigt ett tag där...

Jag tog mig hem och nu har en farlig period börjat. Igår innan jag bäddade ner mig i sängen surfade jag runt lite och kollade på roliga frisyrer. Det här kommer bli farligt...han redan börjat spåna lite på ideer


Hungry...


Jag måste äta mer bananer

Nåt är fel...

Alltså det här med sendrag, måste inte det vara ett utav Guds mest idiotiska uppfinningar? Jag har aldrig haft problem med sendrag. Jag fick mitt första för inte alls många år sedan. Jag var en sån som ville ha sendrag bara för att jag aldrig kunde få det. Jag ville ju veta hur det kändes. Precis som att jag vill veta hur det är att svimma. Det har jag inte lyckats med än. Men nu vet jag hur det känns att ha sendrag. Senaste veckan har jag lycksta få minst ett sendrag om dagen i vaden eller foten. Jag fattar inte vad som är fel. Jag gör inget heller. I morse fick jag det bara av att ligga i sängen och på jobbet sista timmen satt jag i skräddarställningen på stolen och fick sendrag under foten? Vad är det som händer? Men jag har en teori...jag har läst i nån tidning, antagligen Allers eller Året Runt, att om man äter många bananer så får man i sig nåt som förhindrar sendrag. Bananer är ju det bästa jag vet, lite lagomt gröna. Så förut åt jag en massa bananas! Men nu sen jag flyttade till Belgien jag jag kanske ätit 3st allt som allt. Och vips får jag en massa sendrag. Så jag måste fixa en banandiet nu.
Gonatt Världen!

Spökben

Då var det dags att göra sig i ordning och gå till jobbet igen då. Jag vaknade 6 i morse och öppnade balkongdörren för det är så underbart att vakna upp med frisk luft och upptäcka att solen skiner. Synd bara att jag sitter inomhus hela dagen sen. Men jag gjorde lite te och satte mig där ute precis när jag vaknat. Har fått ont i halsen, morr, men det är sån där ont som går över efter nån dag. Bara att vänta!

Inatt hände nåt riktigt läskigt. Det var mörskt i rummet och när jag vaknar och tittar åt sidan ser jage tt ben i fönstret!! Alltså ett ben!  Jag blundade snabbt och hopppades på att det skulle försvinna men det var fortfarande kvar. Hjärtat flög upp i halsgropen och det var knappt så jag vågade andas. Länge funderade jag på vad i helvete ett ben gjorde i mitt fönster, i min lägenhet? Det såg precis ut som ett helt ben som satt på fönsterbrädan. Jag var livrädd! Efter lite peppning vågade jag resa mig upp i sängen för att se om det fanns något mer än bara benet? Fanns det en kropp till åxå? När jag inser hur korkad jag är kan jag inget annat än skratta. I flera minuter har jag skakat av skräck och sen är det bara min fotölj som står lutad mot fönstret och på nåt sätt fick mörkret och den konstiga vinkeln det att se ut som ett helt människoben. Jag skojar inte, det var skitläskigt!

Å min lilla Kines har inte kommit hem än...dom har satt upp lappar och frågat alla i närheten så jag hoppas det ger napp. Tur att vädret är bra iaf! Snälla kom hem nu lilla vän

Högklackat=dumheter=tjejer=jag

Jag förstår inte varför tjejer bråkar med sig själv och tvingar sig att gå runt i högklackat när det finns så mycket skönare skor att gå i? Jag fattar inte varför man väljer att få onda fötter och skavsår när nån smart jäkel uppfunnit gympadojor? Men mest av allt fattar jag inte varför JAG har kommit på iden att jag ska gå i högklackat? Hur idiotiskt är inte det?Dom här terroristerna har plågat mig hela dagen idag. Köpte dom billiga i Thailand och därav den dåliga kvaliten på dom. Varenda sömm innuti skaver. Men dom e ju schnygga så jag får lida ett tag. Men dom här skorna blir väl kanske använda 3 gånger i halvåret, högst. Har inte riktigt lärt mig att gå i dom än men det kommer. Jag har ju fått skofnatt och varenda snygg sko vill jag ju köpa. Har insett att jag kanske ska lära mig gå i högklackat innan jag köper på mig en massa. Så när jag går brukar jag passa på att kolla i varenda skyltfönster jag går förbi om det ser godkänt ut.  För varje fönster provar jag en ny stil så jag kan tänka mig att det ser ganska roligt ut.

Och just ja, fick ragg idag!
Jag skulle gå till tåget när en kille stannade mig för att informera mig om en djurrätts grupp här i Belgien och jag nappade ju direkt. Allt för djuren! Så han tog mina uppgifter och sen kom hans kompis som såg rätt smaskig ut. Vi började prata lite och sen frågade han om vi skulle gå på date? Självklart sa jag! Så vi får se vad som händer i veckan?

Men nu ska jag sooova.Kinesen har rymt

Pratar med brorsan nu och tydligen fick min kines för sig att helt plötsligt börja flyga idag. Den fågeln har aldrig flygit innan. Han satt lös ute på balkongen i Kina när vi var borta och han har suttit lös på balkongen i Sverige hela tiden. Sen idag när han och pappa var ute och rensade i jordgubbslandet fick han plötsligt för sig att han skulle ut på en flygtur. Han flög över grannens hus och vidare ut mot ängen. Dom har letat hela dagen men inget spår. Jag kommer ju inte kunna sova nu. Det är ju min lilla clown! Världens coolaste fågel...


Tick Tack...

Nog tickar klockan alltid.
Jag sitter och kollar på bilder av kompisar som har barn och självklart hittade jag, utan att det var meningen, världens sötaste film på youtube med en bebbe. Jag är inne i en bebis fas nu...igen! Det blir så ibland och då kan jag ta första bästa *skämt* och ordna till ett litet knyte i magen. Jag sa alltid att vid 20 års ålder skulle jag vänta mitt första barn för jag ville bli en ung mamma. Nu är jag snart 24 och inte längre en ung mamma. Men vem bryr sig? Jag känner mig som 20! För bara ett år sedan höll jag på för fullt och försökte bli med barn. Men som vanligt fungerar ingenting när man verkligen vill det. Det spelar ingen roll om det handlar om IT, elektroni, bebisar, bilar eller att försöka skruva ihop IKEA möbler. Efter ett halvår gav vi upp och insåg att det helt enkelt inte var meningen. 4 månader senare flyttade jag till Belgien så det var väl ödet eller nåt? Oj, va smörigt det lät!

Men nu är jag där igen, tanken på en megamage och en söt bebis med pyttehänder som aldrig skriker och bara är glad. Haha! Man får väl drömma? Längtar verkligen efter att få känna den där kärleken till ett barn som alla beskriver så magiskt. Men först måste jag ju få ett fast jobbkontrakt så jag kan vara mammaledig!!
Ska krypa ned under täcket och fortsätta drömma lite nu...


FBI are taking over the city!

Nej, kanske inte men ett tag trodde jag nästan det.
Jag hade sett att det cirkulerat runt 3 helikoptrar hela dagen ganska nära och när jag ska gå för att tvätta upptäcker jag att varenda gata rutnt om mig är avspärrad med polistejp och poliser står och vaktar. På en gång började jag försvinna och tankarna jobbade för fullt för at komma på vad som kunde ha hänt. Jag försökte kolla efter mystiska figurer och varelser som stod och lurade i hörnen. Inget! Sen hade jag ju en timme på mig att konspirera vidare när tvätten höll på och jag var minst sagt upptagen.
*Hade svininfluensan kommit hit och jag var i riskzonen att sättas i karantän?
*Gick en massmördare fri och gömde sig i mitt kvarter? Hade polisen kommit på hans hemliga gömma av kroppar?
*Var det ett bombhot? För säkerhets skull tittade jag mig omkring efter bästa stället att ta skydd
*Var Obama på besök?
*Utomjordingar?
*Maffian?
Ja,nu började fantasin skena iväg.
På vägen hem tog jag mod till mig och frågade polisen. Försökte verka lite normal och avlappnad men ögonen lyste nog spänning på mig. Och vad svarar han?
-There has been a triathlon, Iron Man.
Först tror jag att han skojar. Jag tänker ju genast på Iron Man, han i filmen med samma namn. För en kort sekund blir jag riktigt imponerad för då stämde ju nästan en utav mina teorier. Sen inser jag min dumhet och är glad att jag inte han öppna munnen.
-Stupid People, muttrar jag och går hem. Så spännnande var det! Några idioter som springer och cyklar och simmar...var det verkligen värt all cool rekvisita?

The Poreotics

'

Mina nya idoler

Här är deras MySpace sida

Amsterdam PRIDE

Sitter i sängen o myser nu. Ute regnar det så jag har gjort lite te och tänt några ljus. Ska morgonmysa ett tag till innan det är dags att vara nyttig och aktiv. Sängen är så där prefekt skön nu, inte för mjuk, inte för hård, täcket lagomt tungt och lite svalt i lägenheten så det blir perfekt temperatur under täcket. Mys!

I fredags var alla så glada att arbetsveckan äntligen är slut och sen var det en kille i Shell teamet som slutade, så det var en massa människor på restaurangen vid tågstationen. EDS stället! Jag slutade vid 3 sen tog jag en snabbvända på stan och shoppade jätteskönt oversize T-shirt och flip flops. Har tjatat om såna heöa sommaren så jag tänkte det var dags nu. Sen gick jag och satte mig med alla EDSare och tog en öl. Människorna byttes ut lite då och då men jag satt kvar till slutet. Pratade en massa skoj med norrmannen Andreas. Vid halvnio kom Madde från jobbet och blev väldigt lätt övertalad att sitta kvar och ta en öl. Jga lärde mig ett roligt danskt ord, fisefjes. Vet inte om det stavas så men jag tyckte det var ett roligt fult ord. Den andra Andreas slutade vid 10 på kvällen så jag tog tåget hem till Antwerpen med honom. Kom hem och krashade i sängen.

Idag var det upp tidigt igen, kl 7 ringde klockan och jag ringde för att väcka Madde. Ingen utav oss var så sugen på att lämna sängen men vi skulle ju på äventyr. Jag hoppade in i duschen och kletade på lite smink, satte på mig sköna kläder och flip flop. Äventyr eller inte, det är lördag och jag e ledig så det ska banne mig kännas som att jag går runt i pyjamas.  PÅ stationen köpte jag lite frukost och mötte upp Joeri och Suzy från jobbet. Madde satt redan på tåget och väntade. Vi lyckades sätta oss i den vagnen som skulle invaderas av en massa indier. Helt plötsligt var dom överallt och vi bara tittade på varandra och skrattade. Var som ett dagis, alla skulle ta kort och film och dom sprang hela tiden och delade ut kakor och torkade räkor eller fisk till varandra. Efter en timme lugnade dom äntligen ner sig.
Det var en konstig känsla att åka förbi alla städer i Holland som jag och Jimmy pratat om så länge att flytta till, Rotterdam, Haag, Amsterdam och sen är det ju Haarlem. Nu bor jag nästan där men själv. SÅ jäkla stolt att jag lyckades ta mig dit jag är idag.

Efter 2 timmar kom vi iaf till Amsterdam och trängde oss ut. Vi börjar gå mot centrum och upptäcker att det finns en hel del konstiga varelser på gatorna. När vi börjar titta oss omkring inser vi att vi hamnat i PRIDE festivalen. Ännu en gång har jag och Madde lyckats hamna i en PRIDE festival utan att vi har haft en aning om det. Lyckat! Vi går förbi en kille som spelar på ett "instrument" jag aldrig sett tidigare men det låter riktigt bra! Jag vill ha en sån och kunna spela så...lite dålig ljudkvalite men riktigt häftigt!Vi gick vidare mot torget framför Madame Tussauds där det stod en massa utklädda människor man kunde ta kort på. Vi försökte men eftersom vi vägrade betala för sånt tönteri fick vi smyga för att kunna ta ett kort. Dom ville gärna dölja sig för oss?VI käkade lite ubergod SubWay macka och sen var det dags för sightseeing. Jag och Madde kom inte så väldans långt för ganska snart stod vi utanför The Dungeon och någon fick ju lov att följa med mig in dit. Joeri och Suzy skulle kolla runt lite på annat men vi skulle ses sen. Vi betalade, tog ett töntigt kort som kostar en förmogenhet och man aldrig köper ändå. Sen började vi ångra oss lite. Jag älskar ju sånt här men är ju satans feg. Vi var en grupp som  guidades runt och jag o Madde var väldigt noga på att aldrig vara först eller sist, utan i skydd av alla andra. Dte var jätteroligt men vissa stunder fick jag bara lust att krypa ihop i en boll på golvet och gömma mig. Typ som när allt plötsligt släcks ned och jag vet att något kommer hända. Det var snyggt när vi kommer till scenen med ett spökhus. Alla får sitta på bänkar men jag o Madde fick sitta på kuddar längst fram där guiden står och spelar. Självklart släcks lyste  och det hörs två pip längst fram. Båda två kryper genast närme varandra, blundar och kryper ihop. Sen tänds lyset och vi inser hur täntiga vi är. Haha! Guidningen tog ca 1½ timme och  det var jättekul, dock är London Dungeon bättre. The Dungeon är som en skräckguidning genom stadens mörka historia med  uppbyggdna scener och guiderna är skådespelare.

Efter det letade vi reda på de andra och gav oss in i trängseln bland pride paraden. Lite roligt var att eftersom det är i Amsterdam hölls ju paraden i kanalen på båtar. SÅ satans mycket folk så det var inte så lätt att kunna se spektaklet. Men vi försökte och träffade på lite lustiga människor. Tvingade med Madde på ett kort. Ser hon inte glad ut?

Efter att ha trängts med en massa människor letade vi reda på att cafe och tog det lugnt ett tag. Jättemysigt för vi satt p andra våningen där de stora fönstren var öppna och man kunde sitta och titta ned på alla.Sen tog vi en tur i Vintage distriktet men det var väl inget för mig kände jag. Vi letade uppp en indisk restaurang och åt supergott innan det var dags för tåget hem. Jag hade så ont i fötterna i går och flip flopen ordnade skavsår mellan tårna. Men dte var en rolig dag. Äntligen har jag fått se Amsterdam på riktigt.

Nu ska jag städa lite, tvätta lite, betala hyra och klaga lite på hyresvärden. Mitt kylskåp e kasst för det lilla frysfacket jag har i kylskåpet e trasigt så allt i mitt kylskåp fryser och alla grönsaker jag handlade förut e stenhårda och bara att kasta. Lite surt! Hoppas verkligen han går med på att byta ut den eller nåt för jag hyr faktiskt lägenheten som möblerad. Fy, hatar att klaga på sånt där.
Sen i kväll blir det lateri och film. Får sova i morgon med för jag har sena skiftet.

Amsterdam!

Jajamen, sitter i sängen nu i trosor, inlindad i täcket och tårna spretandes åt alla håll med nagellack.
Måste skynda mig nu för jag ska ju hoppa på tåget till AMsterdam om en timme. Blir en heldag och värdet ska bli riktigt fint idag.
Hörs när jag kommer hem!!!

RSS 2.0