I Don't Want To Talk About This Again


Rachel: Well, you don't look like a bodyguard.
Frank: What'd you expect?
Rachel: Well, I don't know, a tough guy?
Frank: This is my disguise.


Så efter att ha diskat typ allt i lägenheten till följd av tillfällig städmani, bäddade jag ner mig i soffan, tände lite ljus och startade sista lånade filmen jag hade kvar som sista punkten för dagen. Bucklar till kudden alldeles perfekt, dricker lite cola och tittar mig omkring och nickar belåtet - det är rätt mysigt ändå i min lägenhet! Vänder på mig och fortsätter titta på filmen och två timmar senare upptäcker jag med fasa att jag ligger och suktar efter Frank Farmer! Så får man inte göra helt enkelt, inte han!

Tror jag precis hade en uppenbarelse - Jag behöver en flört!

Du får nog skynda dig hit nu syster innan stora syster blir knäpp på riktigt. Frank Farmer, ja herregud!
 


Baby Needed a JacketEftersom det blivit vinter nu i Tyskland och minus graderna känns dubbelt så kalla än Sveriges, har Puppy strejkat och sätter demonstrativt ner rövva i backen när hon gjort sitt och ska hem igen. Sen spenderar hon resten av dagen med att gå runt hemma och gnälla över att hon är så uttråkad och jag håller på att bli galen av gnisslet. Så igår satte vi oss ner på köksgolvet där det mesta arbetet brukar hända och började pyssla

Inte bara för att vila öronen, utan även för att i morgon är det dagmamman och utedag med nya pojkvännen hela dagen. Och då kan man ju inte gå runt och frysa heller. Så nu ska vi ut på premiär rundan i nya jackan. Nog ser det lite stelt utan ändå, haha!

Ja, får erkänna mig rätt nöjd med jackan   ;)'


How Can 1 plus 1 be 3Tror på fullaste allvar att min katt är störd!

Igår fick jag stoppa henne, blåhålla fast henne när jag lyckades komma ikapp för att hon inte skulle riva hela lägenheten. Då hade både hund o katt suttit på golvet och efter att Puppy skällt till för att hon inte fick nåt godis, flög katten i väg och kutade runt med medvetandet i något helt annat univerum. Hon var verkligen väck! Men efter några minuter i mammas knä lugnade hon ner sig och blev "normal" igen.

Idag hände samma mystiska grej. Efter sista kvällspromenaden kommer vi in och jag börjar bädda rent i sängen när jag hör hur katten börjar skrika. Hittar henne i hörnet under stolen med rest rygg och spottar och fräser. Puppy är jätteförvirrad för så där har hon då aldrig låtit tidigare? Igen försvann min katt bort, långt långt bort och hon är en helt annan katt. Beter sig som om hon aldrig sett en hund innan och helst skulle vilja strimla den till bitar - fem minuter efter att de låg bredvid varandra i soffan och sov.

Jag får det inte att gå ihop
Hur går man från det här...
...till det här?
Ska se om monstret lugnat ner sig inne i sovrummet så vi vågar öppna dörren och natta oss

Lange Nacht der MuseenHaha, dom där förbenade drömmarna alltså, orkar inte mer nu!
Svor högt och tydligt i natt när jag fick ett sms för att jag fick lov att gå upp just när jag somnat...det var ju inte ens ljust ute? Tog några minuter innan deprimerade jag insåg att det ju inte var alarmet som gått och att klockan faktiskt bara var halvtvå. Sen i morse var det snooze som vanligt och sen gled jag in i halvdvala där mamma och syster var på besök och jag gick runt och försökte komma på en bra orsak att inte jobba eftersom jag helt glömt av att dom skulle komma och lovat att jag skulle vara ledig...sen öppnar jag ögonen och inser att nu är det ju faktiskt ljust ute, lite för ljust.

Tur att vi kan välja själva lite när vi vill börja på helgen   :)

Skyndade hem efter jobbet, lite chips till lunch, fastnade under duschen, tog en mugg vin, sminkade och sen kom Jakob och hämtade upp mig och jag inser till min fasa att det snöar ute och att snön ligger kvar! Tydligen har Tyskland kommit på att vinter är en bra ide nu, suck! Minusgrader ute för bövelen!

Vi åkte till Mitte och hoppade på s-bahn in till centrum och sen började vår kulturella museum natt.
Ikväll har de flesta större museeums i Berlin öppet till tre och många har speciella events och erbjuder lite tilltugg och en biljett till alla + lokal trafik kostar 15 EUR. Lätt värt!

Vi började på Naturhistoriska med ett gigantiskt dinoraurie skelett, en massa läskiga uppstoppade djur mm och sen gick vi vidare till medicin museet. Hade blivit varnad av Jakob innan att det fanns en massa glasburkar med diverse innehåll, men det var ändå ganska ok. Värre var det med bilderna av deformerade krigs ansikten eller bilder av uppskurna jagvetintevadjagtittadeintesånoga kroppsdelar. Fy satan va tårna krullade sig och jag kom på mig själv med att gå runt och kvida hukandes, haha!

Sen var det två konst museeum med en massa skulpturer, gamla grekiska/romerska/idonotknow artiklar och jag kände
mig extremt kulturell. Tror ingen utav oss egentligen fattade så mycket, men det var ändå ganska intresant. 

Nästa var DDR museet och jag fick lära mig om nudist rörelsen som kom efter murens fall och att det tydligen finns några nudist campingar här i närheten. Hade säkert lärt mig en massa mer om det inte var så packat med folk. Så vi gick vidare och tog bussen till Zoological Garten och kvällen sista museum med Helmut Newtons utställning av mestadels nakna kvinnokroppar i en massa spännande miljöer. Han var riktigt cool!

Men där vid två var vi båda ganska trötta så vi tog S-bahn tillbaka och huttarde i kylan, - 7 grader
 
Men nu är det dags att krypa ner bland kidsen och se fram emot min sovmorgon


You Gotta Start Somewhere


...och jag tänker småskaligt 
   

What's Your SuperPowerWhen damage is here...

And the End is near...

Have no fear...

For Super Glue is here!They Don't Even Need a Second


Idag har varit ett riktigt lågvatten märke. Inte många ord som yttrats

Fick reda på igår att mitt älskade lilla M's pappa gått bort och sen dess har hjärnan inte lyckats stänga av, eller hjärtat rättare sagt. Låg hela natten och mådde dåligt över att inte kunna vara där och inte kunna trösta. Sen blev jag rädd. Hennes pappa var en stor man, inte bara kroppsligt utan hans energi var stor. Det gick inte riktigt att missa honom. Sen helt plötsligt är han bara borta och jag kan inte låta bli att skrämmas över hur extremt lätt det är att förlora någon. Det finns mycket vi lärt oss kontrollera men där är vi chanslösa. Tror jag drabbats av någon sorts framtida dödsångest och börjar nästan gråta så fort jag tänker på hur hennes familj har det nu och gamla kollegorna på Tuben. Lilla M  ♥

Och till råga på det så har precis allt annat gått fel i dag.

Jag kommer inte få mitt 10 timmars shift utan det var bara två i teamet som fick det.
Jag fick ingen jävla bonus den här gången
Jag missade träning i går och jag har fortfarande inte fått nån förbannad extra träning så jag kan jobba lite mer
Jag kom för sent
Jag har varit den största anti sociala människan idag och lyckades slå rekord i att svara på mail - 73st. Dock glömde jag helt av mina två raster och lunchrast.
Det är snart helg och jag vet att jag antagligen kommer sitta inne och ruttna hela helgen och irritera mig på människor.

Gaah, hatar dessa dagar.No Ordinary DayNej, idag är ingen vanlig dag, för idag är Martinas födelsedag!

Snart e du lika gammal som mig, syrran   :)

 


Grattis!


The Doggy Doctor


Tog ledigt idag för att följa med stora Fröken till veterinären och hålla handen.

Började i söndags när Jakob var förbi på lite te, som jag såg att Puppy hade ett utslag på frambenet, men hon verkade inte bry sig nämnvärt. Sen igår när jag kom hem från jobbet och möts av en kramandes liten hund upptäcker jag tre likadana utslag i hennes ansikte. Exakt samma runda form och utseende och får ju såklart panik och tror att hon ska dö. Hon bryr sig inte det minsta utan tar bara emot mitt bebisprat och tröst. Hon såg sin chans för lite extra mys helt enkelt!

Sen var det Google nån timme och försöka luska ut vad det kunde vara och det enda vettiga jag hittar är allergi, möjligen mögel allergi - vilket i nuläget är ganska trovärdigt. Men det lät väldigt jobbigt :(

Så idag gick vi till veterinären med skräckblandade känslor och anmälde oss i receptionen och bedjande frågar om de kan engelska. Littäl, fick vi till svar, och det var ett väldigt ärligt svar. Men det gjorde inget för det var riktigt sköna människor. Google, my friend! Vartannat ord googlades och det gick riktigt bra ändå. Så ja, troligtvis allergi, wohoo! Blir antibiotika i åtta dagar nu så utslagen får lugna ner sig lite och sen ska vi tillbaka. Vet inte om dom hade tänkt sig mer prover eller nåt? Men priset för ett besök och en veckas antibiotika var löjligt billigt - 27 EUR. Nästan så jag tjänade på det...No Need To Worry, Dreamers - We Just Saved The World


Jag kan inte direkt påstå att natten har varit lugnare, men jag fick sova ända till nio och det händer inte ofta + att jag räddade hela världen... no biggie!

Som vanligt är det lite luddigt hela dröm scenariot, men jag kommer ihåg en bebis vars hjärna kontrollerades av någon annan, som i sin tur styrdes av nån annan? Vet att det var en ond bebis för jag tvingades slåss mot konstiga saker, stjäla en rymdraket som sprängdes ute i rymden och rädda hela jordens befolkning. Men vad gör man inte liksom! Bonusen var ju min hjälte på slutet...  Pjuh, inte så bara att sova längre!

Det har snöat i två dagar nu, eller det har blöt snöat så det ligger ju aldrig kvar, och ingen här i lägenheten tycker det är särskillt skoj. Så vi har tittat på lite Silverchair dokumentärer, lyssnat på lite "nya" låtar och dregglat över bilder som en äkta jagvetintevad?

Gick omkring inne på KaufLand och klämde lite på oljefärgs tuber. Det vill sig bara mer och mer nu att få kladda med nåt. Inte för att jag kan måla, men det är ju det som är så härligt med färg. Det behöver inte vara perfekt. Känner bara att jag måste få vara kreativ på nåt sätt. Har försökt skriva men det är spärrat för tillfället och kan jag inte vara social på ett normalt sätt med andra människor så får jag väl helt enkelt hitta andra sätt att uttrycka mig.Sen har jag tittat runt på en massa tattueringar för även där börjar det klia. Vet vart jag vill ha den, men måste bara komma överens med mig själv hur. Dock får det bli en mindre den här gången. Piercings är jag grymt sugen på igen, särskillt min vertical. Saknar saknar saknar... men det får vara än så länge, känner mig inte tllräckligt cool än för den, haha! Har satt i den andra näs piercingen så länge. Och håret är jag åxå sugen på att ändra. Klippa, färga, nånting! Lugg, det e jag sugen på. Men där är jag rätt säker på att jag kommer kunna hantera mig själv. Kanske att jag går och fixar jämnare färg och leker duktig.

Tror jag har kommit in i den obligatoriska tre månaders krisen som kommer när jag flyttat. Slår aldrig fel och jag går runt och känner mig schitzo i ett par veckor med härliga humörsvägningar och utbrott. Det är liksom nu det bestäms om man kommer gilla det eller inte. Inte för att jag oroar mig, tycker mer det är lustigt att samma beteende alltid kommer efter ca tre månader. Nej, jag kommer stanna här, du kan vara lugn mamma! Kan hända att kroppen får sig en omgång med modifiering av diverse slag, men sånt är bara spännande. Och schitzo har jag vart i x antal år nu så det borde jag väl kunna hantera.


För även om jag, som idag, kan vara jobbigt elak på världen, vet jag att något så enkelt som ett rop ifrån Dublin och Maddo's exeptionella upptäckter kan få mig till ett barn på julafton...typ! Haha, ända sen Belgien 2009 har vi ägnat många minuter åt att disskutera denne man och hur han kunde tänkas vara. När man sitter i telefonmöte varje vecka med samma person och man vill, verkligen vill veta hur denna människan ser ut - Idag satte Maddolän stopp för det hela! Idag var Facebook den räddande ängeln och 2½ års funderan är över.

och vet ni hur hon kunde komma på nåt så smart?
Det är måndag! Maddo är alltid jobbigt smart på måndagar...Dreamers, We're At War

Herregud, vilka stressade nätter det har varit sista tiden nu, vad har hänt? Har min hjärna blivit mögel attackerad eller vad?

 Nu har jag haft två nätter av helt underbara drömmar och ja, min date stannade kvar på stranden,bara det att han flyttat stranden till Sydney och fick allt att kännas bra igen. Vaknade med världens leende och efter den andra drömmen var det inte irriterande okysst längre, utan mer oerhört öppen för positiv energi. Haha, hade lätt kunnat skaffa pojkvän om nån bara frågat den dagen. Sen var det dom två följande nätterna då, som var totala motsatsen.

Första natten kommer jag inte ihåg vad jag drömde, bara att det var en enda stor sörja av förvirring och tvekande. Som när man feberyrar och inte vet vad som är vilket längre. Kommer ihåg att jag vaknade av att Puppy skrek till ute i köket och trodde någon var i lägenheten. Men nu i efterhand är jag rätt säker på att det åxå bara var inbillning. Läskigt och vaknade helt svettig.

Inatt kanske jag får skylla mig själv lite, för såg en ganska bra, men sorglig, krigsrulle innan jag gick och sov. Grinade som ett barn och lyckades för första gången tycka om Mel Gibson som skådespelare. Hade en riktigt otäck dröm och har gått runt med ångest hela dagen. Bilderna vill inte ge sig och jag ryser bara jag tänker på det. Har glömt lite vem det var, men en kvinna blev mördad iaf och hemma i min systers lägenhet hittade jag delar utav den här kvinnan. Kommer ihåg att vi hittade hennes fingrar som var alldeles brända och "knastriga" under Tinis säng. Fan va hemsk den bilden är.

 Grejen var iaf att Martina hade inget med mordet att göra och var helt oskyldig, men med kroppsdelar i lägenheten kan det ju verka lite suspekt! Syrran ville iaf låta det vara och låtsas som ingenting (ja, låta dom ligga kvar under hennes säng?) för hon trodde att om hon gick till polisen så skulle dom tro att det var hon som mördat kvinnan. Blev en massa diskussioner och bråk iaf, men till slut bestämde jag mig för att berätta. Fy, det här är ångest alltså, haha! Känns som att jag gjort det på riktigt och typ måste ringa hem och fråga hur hon har det i fängelse...

Syster var iaf ute på fest och försökte fokusera på annat när jag letar upp henne, överförfriskad och glad, och jag lurar med henne ut på gatan. Där sätter vi oss ner på asfalten och jag säger åt henne att snälla, berätta på polisen för det kommer bara bli värre ju längre tiden går. Sen börjar vi bråka och jag lägger mig över henne och trycker ner henne, samtidigt som jag ringer polisen-som kommer och hämtar upp henne. Polisen åker iväg med henne, jag börjar stortjuta och sen vaknar jag och gör typ samma sak.

Alltså, fan förlåt syrran! Jag gjorde det bara för ditt eget bästa. Har gått runt och tänkt så hela dagen - jag försökte ju bara hjälpa! Så jag hoppas att du inte kommer med några barbeque fingers om två veckor, för nu har jag varnat dig iaf.
 
Nej, försöka satsa på normal dröm inatt kanske?


I Would Like A Dream Refund, PleaseHade en alldeles underbar morgon och valde att medvetet försova mig några minuter under täcket.

Åh, mys och en massa mer mys med den där olagliga människan...

Resten av dagen har varit allt annat än mys och jag har gått runt och känt mig sådär irriterat okysst och oprioriterad. Dom där drömmarna är ganska otroliga, men nog kan de sabba humöret sen efteråt, haha! 

Så nu får det vara bra, nu kryper jag ner under täcket igen och hoppas min date orkat hänga kvar där på stranden,för nu behöver jag kramas lite...heart it


Allow Me To Nerd Your ArtFår ju faktiskt säga att Berlin är den första riktiga huvudstaden jag bor i som jag faktiskt kan leva i. Visst att jag bott i Dublin, men hela Irland känns lite som ett "bakåt" land i tracksuits och en tandrad för mycket i käften. I GuangZhou i Kina bodde det 10 milj. i innerstaden men där kände jag mig ganska bortkommen med tanke på att jag med mina 1,68 cm alltid var ett huvud längre och en kroppsbyggnad större än resten av den kvinnliga (manliga) befolkningen och den enda som kunde engelska och "teckenspråk". I Belgien, lilla älskade Belgien som på nåt sätt lyckats klämma in 1 milj. fler människor än Sverige på en yta lika stor som Småland och ändå ha en jäkla massa kor och fält och åsnor och ankor och getter och hästar, kändes det mest litet och mysigt och aldrig som en stor stad. Sydney var ju döhäftigt och underbart och varmt på alla underbara stränder, men det är ju bara påhitt. Kolla in Bondi Rescue så får ni se - allt på TV är fejk! Å Falun eller Lidköping tror jag inte man lagligt får räkna som en storstad...

Och Berlin - nej, min tyska är väl sådär och tyskarnas engelska är väl sådär - men det är en bra stor stad. Jag bor i Pankow/Niederschönhausen som ligger 8km från Alexanderplats och än så länge har jag väl varit en ganska osocial storstadsmänniska. Stadsdelen jag bor i klarade sig ganska bra från alla bombningar under kriget och är väl känd som ett fint ställe. Och det är väldigt fint. Det byggs och fixas lite överallt och gamla hus restaureras upp med sina 4 meters takhöjd och jag blir matt varenda gång jag försöker irra bort mig på helgens långpromenad och hittar äckligt fina hus/trädgårdar och känner mig superfattig. Det finns en massa parker i närheten och det är lugnt. Folket är rätt kassa på engelska som tydligen är normalt för västBerlin, men jag börjar komma in i den där halvt magiska perioden där jag inte egentligen kan prata, men jag förstår kontentan av vad andra pratar om eller vad tidningen säger. Just dom stunderna, på tunnelbanan till jobbet när jag läser senaste nyheterna och fattar vad det handlar om, inte att jag kan varje litet tyskt ord, men att jag kan pussla tillräckligt för att fatta - magiskt!

Folk frågar ibland om jag kan tyska och jag svarar att jag kan turist tyska, basic stuff. Hade samma sak i Belgien, du tror att du kan så mycket mindre än du faktiskt kan. Åh, blir så glad när det händer. När man står där -igen, och plötsligt inser att va fan, jag fattar ju faktiskt vad som säger! DET,är en jäkla egoboost!

Ööh, tappade bort mig...

Jo, så än så länge har jag vart ganska osocial med Berlin och tagit det ganska lugnt. Mest för att försöka lugna ner mitt egna kaos lite och försöka göra mig hemmastadd innan jag går vilse för mycket. Så det har vart en del park/dreggla över dyra hus promenader och lugna hemmakvällar eller gå till REVE och försöka handla ingredienser (ser ju helt felstavat ut) så jag kunnat laga mat på helgen och känna mig huslig med hunden parkerad framför fötterna. Har vart mycket ingenting för att kunna känna mig som nånting!
Och nu har det där överväldigande ögonblicket kommit snart tror jag, när det känns som att jag kanske faktiskt lever lite mer på riktigt. När jag plötsligt kan ta nytta av okända språk kunskaper från fandom och hatade, hatade högstadiet utan att egentligen kunna och att jag ju kan leva tillsammans i ett nytt land med nya människor och ett nytt språk.

Så jag har verkligen ingen brådska att tvinga mig själv att lära känna nya människor eller bli supersocial med hela Berlin. Nu ska jag ta tid på mig och lära mig tyda en innehållsförteckning på ett paket nudlar innan jag dricker mig full på shots och skriver ner min livshistoria för en främmande människa på en drink nota. För barer och okändt folk lockar inte alls längre -Hej torg skräck! Det känns alldeles för ojämnt och vacklande för att orka balansera upp.

Jag har några Berlin bloggar jag brukar följa och nu i vår är det en hel del flumm konst events och slutet på denna månad är det  Lange Nacht Der Museen. Alla turist saker ska jag spara några dagar till och ta när syster kommer, men jag funderar på att bli en sån art nerd. Tänk er att gå runt på en konst utställning och bedömma helt orealistiska fantasifulla visionära verk... inte en chans att någon konst vettig människa skulle dömma en ensam besökare på ett sånt event.

För även om det känns som att jag lika väl kunde bo i Falun när jag är hemma i lägenheten i Pankow, är jag faktiskt bara några km ifrån en utav Europas huvudstäders centrum. Så det känns förbannat dumt att inte prova allt sånt jag faktiskt inte kan göra hemma i Falun. Så den 28 januari har alla officiella museum i Berlin öppet till två på natten med små events lite här och där. Tydligen ska Berlins Naturhistoriska ha Europas största kompletta Dinosaurie skelett? - I'm in! Så jag ska knuta håret och gå dit med en kaffe i handen och leta efter Dinosaurie bebisen. Sen ska jag leta efter små rörelser på föremålen och hoppas de börjar leva (som i filmen) och gå hem och uppdatera Facebook att T-Rex faktiskt flirtade med mig där strax innan två!

För jag kan, jag bor trots allt i Berlin :)


Infected By Shimmer..lRiktigt imponerande vilken träningsvärk man kan ha i innerlåren av att städa och möblera om...wow, va slut jag är i kroppen! Låren, rumpan, ryggen och underarmarna är inte pigga idag.

Nu har det luktat unket tillräcklig länge i lägenheten, så igår fick jag för mig att städa på riktigt för jag var rätt säker på att det låg en massa skit i hörnen som inte borde ligga där. Tog ner två IKEA hyllor fulla med böcker och tryckte in i alla andra hyllor och kände hur trött jag var på alla jäkla böcker och hyllor som bor i den här lägenheten. Tror det är ok om iaf en utav hyllorna flyttar ut i trädgården i vår för överväxt... och det känns som att jag har iaf 10 biblar och jag vet inte hur många utländska ordlistor eller Alladin på kasettband?! Hon kan konsten att samla på sig saker och det är inte det lättaste att försöka hitta plats åt allt och samtidigt ha plats över för mig själv. Men det är...spännande med en massa saker. Visst att man inte ska snoka, men kom igen - jag betalar ju faktiskt för att bo här, så jag borde ju få bestämma om sakerna ska få flytta upp ur lådan eller inte?
Höll iaf på  halva dagen igår och idag och kämpade med flytt och städ och så ren som lägenheten är nu, var nog länge sen. Men tji fick jag som städade, för nu har jag ju hittat mögel på väggen i sovrummet. Därför kroppen gör ont idag, för jag bråkade med två gigantiska halvtrasiga skåp igår som dolde möglet och en massa annat skit. Jakob kom och nickade på huvudet åt mitt huvudbry och sen kom även min enda engelsktalande granne och nickade han med. -"Yes, you have shimme(r)l"    ok, det roliga är att det stavas med L, men när tyskarna säger det låter det som shimmer, och jag tycker det är hel festligt. 

My bedroom is full of shimmer!

Så för tillfället är det jäkligt städat därinne, med ett skåp halvlutande och ett mitt på golvet med alla kläder i sängen och en gul,grön,brun vägg. Grannen skulle prata med chefen så hoppas jag dom fixar ny fin vägg och samtidigt målar golvet åt mig. För tänk så många svordomar det skulle spara om jag slapp försöka mig på det.

Så, a reminder: Flyttar ni till Tyskland, tänk då på att det inte finns någon som helst ventilation i lägenheterna, förutom öppna fönster eller dåligt fodrade fönster!

In The Kitchen With The Kids

 Min sovmorgon höll ända till 07.20 innan lilla Fröken började protestera. Men det var helt OK,för det blev liten promenad, mys i soffan med morgon filmen och sen var det fullt solsken ute och vi tog på vanten och upptäckte nya kvarter i två timmar. Hittade några gator med riktigt fina hus och supermysiga trädgårdar, varenda en med en liten damm! Kliade lagomt i de gröna fingrarna.

Kom hem och gjorde lite mat och sen var tanken att jag skulle städa, men verkar fått förhinder...

Captain Excellent!


When the world is imperiled... When evil surrounds you... When danger is lurking... Who do you call?


Man borde se den här filmen,inte minst för det uppenbart tajta fodralet Mr.Reynolds springer omkring i... nej, utan för att det är himla charmig och fin film

Paperman


Dinner For SchmucksJa, snacka om vuxenpoäng - egenlagad middag och tända ljus på en lördag, helt utan mänskligt sällskap, haha! Vet inte om jag ska känna mig stolt eller ensam?  Nej, va fan! Har haft en riktigt bra dag och är riktigt nöjd faktiskt!

Började med att snooza i nästan två timmar för på helgen får man bestämma själv när man vill börja jobba, så länge det är innan halvtio. Kom in vid nio och satte igång med ett jäkla work flow och det var till och med roligt att svara på mail. Hade mitt första äckliga surgubbe samtal igår, fredagen den trettonde såklart och sista samtalet för dagen. Fick iaf sluta redan vid ett och solen sken ute så jag skyndade mig hem och tog ut hunden för lite bus. Det var dock snorkallt ute men efter nästan två timmar ute med en massa bus utan känsel i fingrar, kände jag mig tillräckligt friskluftad!

Vi avslutade med idiotlek tillsammans med hyresvärdens labrador på bakgården och jag upptäckte att det finns ju en jäkla pool på baksidan!! Ännu fler skäl att lära sig tyska...

Det var nu magin hände och stora Fröken var överlycklig att jag äntligen bestämt mig för att laga riktig mat igen och låg parkerad på mattan med stora ögon. Har inte användt ugnen sen vi flyttade hit, men den var ju faktiskt inte så läskig, trots all gas den innehåller. Även minsta fröken tyckte det var oerhört spännande, nästan lika kul som att diska, och en kort sekund var hon även med nere i stekpannan och kollade temperaturen.

Måste ju få skryta med att jag gjorde grymt god mat!
Fylld paprika med linser, lökgrejs, kantareller, fetaost och tomater och till det gröna bönor stekta i massa vitlök och starka kryddor och currypasta. Spicy men grymt gott! Jag e kung i köket!

Nu blir det promenad och sen ska vi mysa ner oss i bäddsoffan med täcke, chilinötter, vin, massa ljus och film.
Och i morgon ska vi alla tre fröknar ligga i sängen lääänge och mysa, för Puppy har verkligen tagit morgonmyset till en helt annan nivå och jag blir lika kär varje morgon när hon kryper upp med nosen under hakan. Yngsta fröken Katt kommer dock, tyvärr, vara ute i köket redan innan solen gått upp och börjat möblera om bland kastrullerna och hoppa bungyjump utan lina mellan hyllorna!


There's An IDSG Meeting Every Thursday

Haha, har kännts som att jag var på väg till ett AA möte idag,men det var ett meet up för icke tyskar i Berlin - eller såna som kan engelska! Så jäkla nervös, men riktigt trevligt. Fick dock bli taxi dit för det tog lite för lång tid att bli klar.


Ah ,men ni vet hur det blir:
Hej, spegel!
Hej, Smink och ögonskugge palett!
Hej lösögonfransar som jag vet att jag inte kommer använda, men ändå måste prova!
Hej missanpassade topp,varför har du inte tvättat dig själv?


Så, nervös som få, kom jag ändå dit och gick till baren och frågade om det inte hade samlats en massa engelsktalande människor i ett hörn?
- Yeah sure, they're everywhere, just mingel!
Suck, jag minglar ju inte!

Men det löste sig ändå ganska snabbt och det var kul att träffa människor man kunde prata med, haha!

Dock måste jag berätta om en riktigt cool sak som hände idag när jag var ute med Puppy.
Vi mötte en hund och matte vi brukar se på morgonen (hunden har en riktigt cool jacka) och även om matten inte kunde ett ord engelska och min tyska är minimal, pratade vi en kvart om en massa olika saker. Så jäkla festligt och jag blev lite överraskat stolt, för jag fattade ju faktiskt vad hon sa. Det tar sig!

Men nu måste jag sova för i morgon är det jobb igen  :(


An Economic AdviceHow to get a discount from food delivery boy:
- Pay with only coins
- Convince your dog someone really fun is one the other side of the door and also, pay with coins, making sure you really look deep for that specific 1 cent in your wallet.
- Get a kitten!
- Open the door crying and mumble in Swedish while you desperatly try to smile ( OK, haven't tried thatone, but it should work)

But I would recommend saving the best/last for last...when the wallet is too deep for any money to be found!

Coughed To Pieces


Vaknade upp med världens träningsvärk i hela kroppen - magen, armarna, rumpan, you name it,I have it! Kul att det finns nåt positivt med att vara sjuk. Dock är sliding ribs och hosta en ytters dålig kombo. Och vad tror ni jag fick för gott på Apoteket? Jo, hostmedicin för barn, skrivet med stora bokstäver på paketet. Sånt blir man ju inte frisk av  :(

Gick även in på affären med tanken att jag skulle leka lite organiserad och faktiskt köpa grejer så jag kan laga mat. Som vanligt blev det blackout och ångest över att köpa saker jag inte vet innehållsförteckningen på och antagligen kommer innehålla kött bajs. Så jag kom ut med en burk bönor i tomatsås, cocosmjölk, hundben, en flaska vatten och en bukett med tulpaner. Jaja, nästa gång kanske!

Nu blir det filmmys och pizza (hade ju inte ingredienser till nåt) i våran nystädade lägenhet med en massa ljus!Just Let The Door Open And She's There In a Minute


Idag har vi producerat en extremt inaktiv dag, jag har iaf!Har legat i två nätter nu med konstant hosta,lyssnat på lilla frökens köksombyggnad och med en allmän negativ livsinställning. Jag HATAR hosta!

Det enda positiva är väl att vi fått beställa hem mat och att stora fröken nu går utan koppel, Deutschland style! Jag tänkte att det var väl lika bra att börja träna innan Berlinarna börjar kolla snett på oss för att vi har koppel. Så idag blev det över en timmes promenad längst väg och i park utan koppel. Hon e riktigt duktig och enda "felsteget" var väl när en border collie kom rusande och gav oss båda hjärtsnörp, när Fröken upptäckte några fotbollsspelande killar i parken och bestämde sig för forward/back/mitt positionen och när hon hoppade in i en bil... jag har en ganska lätt hund att sno!

Sen har det bara vart hosta och det börjar kännas i magrutan nu.
Känns riktigt skönt att få vara ledig i morgon för det blir nog ännu en sömnlös natt

Har även fått höra ryktesvägen att Puppy skaffat ny pojkvän?
Vad hände med avlånga Eddie?

Popular Puppy huh!


And That's a Fact!
Those Were The Days In 2011, part 3


Augusti


Familjen tog en mini semester och stannade en långhelg i systers lilla etta på söder i Gävle. Vi grillade på bakgården, tittade på apor, dansade oss till minnesluckor dagen efter och åkte till Limön och hade det super mysigt!

Tog en till minisemester och hälsade på sötnötterna på Irland ♥Största nöten får jag väl inte lägga upp nån bild på  ;)

Bråkade med Alfakassan och var irriterad och drömde mig bort till alla andra länder när vi låg på stranden och slöadeOch sen packade jag faktiskt väskan och åkte till dessa andra länder för ännu en mini semester. Haha, fan va jag åkte  :)
Blev en vecka i Belgien och en snabbis till Paris med syster och Jossan.SeptemberJag kladdade på lilla syster och Berlin ringde och satte fart på äventyrs nervenMin plocka bär mani övergick i plocka svamp mani, nya terapi formen.Pysslade lite i stenpartiet och blev lortig
Började planera ett mord efter att Kronofogden hörde av sig och ville ha pengar som mitt kära ex inte betalat på lånet.


Tjejorna i familjen åkte till Storstaden för The Arks avskeds konsert på Grönan och det var en riktigt rolig helg.


Fcik reda på att tjejerna i klassen i Sydney jobbar som make up artist för The Great Gatsby med bla Leonardo Di Caprio i huvudrollen. Inte lite ångest där inte!


Det var en påfrestande månad men i slutet av den kammade jag hem stor vinsten och fick en anställning

OktoberBruce kom på besök och det blev Dala sightseeing i några dagar med riktigt bra väder. Dumhuvet badade även i det tiogradiga vattnet?
Gick till sjukgymnasten för mina sliding ribs, men det gick ju som det gick


Kladdade lite mer på systerBokade flygbiljett, one way, och åkte till Fagersta och skrev på hyreskontraktHalloweensyster fick min favorit sminkning - dockaHaha, fy fan vad du såg ut, Ida   :)November


Började månaden med att flytta till Berlin och jag var bra illamående och nervös när jag lämnade Puppy till flygpersonalen för ombord stigning. Men lägenheten var över förväntan och den kommande veckan skulle bli spännande med att försöka registrera sig utan ett ord engelska. Skam den som ger sig!Puppy skaffade pojkvän redan andra dagen och jag hittade en tysk med engelska kunskaperDet var sightseeing in Berlin och alldeles för tidiga mornar. Till slut även ett nytt jobb


Åkte och hämtade en liten Fröken som var mer vild än tamGick på Extreme Playgrounds och kärade ner mig, igen, i Brandon Boyd och hans IncubusTog en dags utflykt till Treptower Park och Spree Park - så häftigt!


December


Berlin var full av julbelysning och det var massor av mysJulfest med jobbet och nya shoten Mexicana introduceras


Puppy har kuddkrig till mammas stora förtjusning
Vi köpte julgran och pyntadeFlög hem till Sverige över jul och fick lite snö, svullet öga och en HEL del mat. Till Arlanda blev det skjuts för stormen hade förstört rälsen.

och för er som inte fattar, så e det en pingvin!

Puppy missade hela paket öppningen och till slut däckade alla små barnen


Messy Lady Ran Me Over

Det blåser storm ute och Puppy luktar sopor fast hon duschat. Hon körde mudwrestling med Eddie.

Sitter i soffan och myser, för nu har jag fått lite mer egna grejer. Var på IKEA igår och köpte nya gardiner så jag inte behöver bjuda på gratis show för varenda kotte som går förbi, lite nya stora kuddar, ljus, VÄXTER, lampor och sängkläder. Så nu har jag kommmit en bit på vägen iaf. Puppy och lilla fröken däckade på en gång när det var nybäddat och nya kuddar och täcke i sängen och jag försov mig i morse...men förstå hur skönt det var. Fick även en överkörd fot av en virrig tant på parkeringen utanför när jag gick över vägen. Hon kröp fram och skulle göra en Usväng, så jag gick framför bilen, över korsningen för att köpa lite strips. Det är alltså en upplyst parkering och jag går framför bilen som verkligen kryper fram. Sen känner jag bara hur hon kör över foten med ena framdäcket... öh, är jag så osynlig. Men jag orkade inte bry mig för jag var på dåligt humör, så jag fortsätter bara gå och beställer mina strips. Sen efter 1 minut kommer tanten och frågar om hon kört på mig, för hennes kompis som satt brevid hade trott det??

Hallå tanten, du körde över min fot med ditt framdäck!!! Borde inte du veta om du kört på nåt eller inte?? Men det var väl inte så jäkla farligt, så jag sa att det var lugnt. Men istället för att be om förlåtelse börjar kärringen skylla ifrån sig med att jag var så mörkt klädd - jag hade ljusgrå jeans, militärgrön jacka och jag gick framför hennes bil först på en UPPLYST parkering framför en taxistation och en korvkiosk...jaja!
Igår var vi även och träffade nya dagmamman och idag var första dagen som Puppy var borta och lekte med alla andra hundar mitt ute på landet. Hon bor bara en mil bort, men det är verkligen mitt på landet. Perfekt och det finns 2 sjöar alldeles i närheten där hon kan bada, ett berg kallar dom det? och en massa får. Känns riktigt bra och hon blir till och med upphämtad på morgonen vid nio och hemskjutsad vid fem på eftermiddagen. Har suttit och tänkt på henne hela dagen vad hon kan tänkas göra nu, haha!

Fick gå på möte idag med Joe och fyra andra för att disskutera med chefens chef som var på besök från Irland, om vad som kändes bra och mindre med jobbet. Kanske inte var världens viktigaste möte, men det kändes riktigt bra att få vara den som vår supervisor valde ut till mötet. Då är man inte helt dålig på det man gör  :)

Kom hem och hittade som vanligt lilla fröken skrikandes uppe på dörren som ville bli nerplockad. Vet inte om hon är lat eller helt enkelt inte fattat, men jag får alltid springa och plocka ner henne från alla höjder hon lyckats bemästra. Hon är inte blyg med att berätta om nåt är fel inte.

Those Were The Days In 2011, part 2


April

Månaden började med kaos när jag åkte ner till Hjo för att hälsa på Trollen. Slutade med att alla försvann och jag blev kvar där med de små hundarna och noll koll. Så jag tog med dom tillbaka till Falun helt enkelt. I sista minuten kom Jimmy och hämtade upp dom eftersom jag var på väg till Arlanda igen med stora väskan.Samma datum som för två år sen, flyttade jag till Belgien och bosatte mig hemma hos Bruce och hans soffa. Njöt i fulla drag av att vara tillbaka hos pojkarna och inte behöva bry mig så mycket. Åkte till Amsterdam för jobbintervju och blev erbjuden jobb som jag tackad nej till. Ville ju vara i Belgien. Var mest sjuk ändå första veckorna och eftersom vädret var helt underbart var det mycket park häng.

Träffade gamla kollegor från EDS och gick på spontan bowling/clubbbing kväll med the boys och sjöng för full hals i Jeffi's nya bil!Syster ringde och gav mig dåliga nyheter om att mormor flygits ner till Uppsala med dubbelsidig hjärnblödning och det blev lite småpanik. Spenderade även dagarna med att jaga exet som gömt sig och vägrar uppföra sig vuxet, så det var halvt magsår den månaden.

Jag blev bjuden på grillfest hos Alex i Dendermonde och det slutade med karaoke och en jobbig morgondag för lilla huvudet.Vi fortsatte parkhänget och drog in till Antwerpen på kvällarna och provade nya mysiga barer och letade lediga lägenhetsskyltar.

Var på arbetsintervju i Bryssel men dom ville ha en tysk istället, jag och Bruce blev besatt av Silent Hill och vågade knappt gå och lägga oss efter flera timmars spelande. Han fick spela för det vågade inte jag och jag satt och "hejade" på och skrämde upp oss, och på sista april brann grann huset ner.
Maj

Första maj började jäkligt surt, men slutade helt lyrisk. På kvällen var det dags för en väldigt efterlängtad konsert och det var 2 timmars konstant mys för min del. Grym stämning och By Your Side bjöd på en liten tår.Det ringde en massa människor om arbetsintervju, varav ett jobb var som bartender på en blues bar Jeff varit på källen innan. Ljög ihop lite att jag visst hade lite erfarenhet av servering och lättare barjobb...självklart! Sen var det bara att börja och fy fan vilket slitgöra säger jag bara! Jag började jobba på dagarna med en kollega och sen hade jag min första ensamma dag i slutet av månaden. Lagomt nervöst!

Åkte till Wommelgem och hälsade på en viss liten valp, bara för att bli upp över öronen kär.Jag och pojkarna åkte till Boom för gratis världsmusik festival -Mano Mundo och lyssnade på lite folkmusik och drack Mojito!
Nästa festival var Brussel Pride och jäklar vad kul det är med pride!

Fortsatte servera öl och i Belgien e det inte så bara. Det ska vara rätt sorts glas, rätt sorts skum, rätt mängd skum och den ska hällas upp på rätt sätt för att inte förstöra smaken. Var även the designated mojito maker! Och efter första nattpasset hade jag riktigt hemsk träningsvärk i flera dagar efteråt.En eftermiddag åkte jag tillbaka till hundstallet i Wommelgem, men med mig hem kom den här lilla fröken. Sen fick jag inte en lugn stund och självklart skulle hon sova i soffan med mig och helst på mig.Grillfest och gitarr till sena natten hemma hos JeffDet var mycket gratis festivaler och vi körde på en till i närheten av lägenheten i Hoboken.Det bjöds på ännu en filosofisk tanke från yngsta fröken Henriksson:

"Är det normalt att gå runt och mumla du din heta jäkel när man är på jobbet?


Silverchair annonserade ut att de hade tagit en paus på obestämd tid och mitt hjärta gick i några tusen bitar.

 
Låg i parken med Puppy o värmen och upptäckte att det simmade runt sköldpaddor i dammen. Efter kunde varken jag eller hunden sitta still.

 

Juni


Det började med små kryp som åt på mig i sömnen och jag höll på att bli galen.

Tältis bjöd med oss på VIP fest, Pretty People Party, men Bruce och jag kände oss mest i vägen när vi inte hade 15 cm klack och kavaj. Så vi gick ner till det vanliga folket och dansade oss svettiga istället.

Började känna mig frustrerad över att aldrig ha riktigt med pengar och aldrig kunna köpa nåt riktigt eller kanske flytta till något större snart där jag kunde få en säng. Så det blev lite så där när jag fick svälja stoltheten och även börja söka jobb i Sverige.Puppy möblerade om i köket...Lyckades äntligen få någon att våga se Earthlings med mig och jag satt med gråten i halsen hela dokumentären. Fy faaan, va hemska vi männsikor är  :(Jag och pojkarna ägde dansgolvet på stammis stället, Stereo Sushi och anlände i vanlig tid vid 3 på natten.Levde på Broccoli, blomkål, salsa och quornfileFick finbesök av Frugan och vi möttes upp i Gent för lite middag och skvaller

Fick en arbetsintervu i Borlänge så jag bokade biljett hem över midsommar och fick fjärilar i magen. Det intervjuades även för ett jobb på Malta, men eftersom Puppy inte var klar med vaccin så blev det inget.

Hade en skön midsommar hemma i Bjurs och träffade lite gamla kompisar

Blev den obligatoriska Knubben vandringen, för det är så satans fint där uppeVar överlycklig när jag hittade en biljett till Peace and Love och jag fick möta upp Ida och Tias för konsert med Kings of Leon.

Hoppade på tåget för en natt hos syster i Gävle innan det var dags att flyga tillbaka till Bryssel.Juli


Det var Sensation White i Amsterdam och jag höll på att dö när jag inte kunde hitta biljetterna en timme innan vi skulle åka. Men det var magiskt som alltid och jag kunde hoppa omkring hur jag ville utan att nån brydde sig.

Bad chefen att dra åt helvete på Kid's Rythm&Blues cafe för han var ett jäkla svin. Dvs, jag blev utan jobb, haha!Bestämde mig för att åka hem till Sverige igen och försöka ordna upp saker och ting. Månadens allmäntillstånd var kaos och drömmarna bestod av styckmord.


Vi packade väskan och flög till Köpenhamn, tog tåget till Malmö där Jimmy hämtade upp oss med de små trollen. Vi spenderade en natt i Hjo men som vanligt blev det fel, fel, fel och nästa kväll skjutsade han upp oss till Bjurs.

Mamma och pappa bjöd på trubadurafton uppe på DössbergetMin skogsperiod börjar och Puppy kan inte få nog av att springa mil över stock och sten.

Jag "klår" upp pappa, som sen glatt går till affären och skrämmer upp bjursingarna och skyller allt på sin äldsta dotter.Jag får en flygbiljett till Irland betald av mina sötnötter
Gick till doktorn som berättade att jag hade Sliding Ribs och faktiskt fick leva med det tills jag blev gammal och stel.


Och självklart lite kladd med färg
Those Were The Days in 2011, part 1


Januari

Den 10 januari var väskan färdigpackad och jag lyfte från Irland med ett tugnt hjärta. Var många fina människor som lämnades kvar där på ön. Sista riktiga kvällen spenderades på Brazen Head inne i Dublin och det var riktigt roligt och bara perfekt.Hehe!

Väl hemma i Sverige var det semester i några veckor, men en jäkligt kall sådan  :(  Höll på att förfrysa tårna ute på SiljanDock behövde jag inte vänta så länge innan Min Fruga kom och hälsade på. Mötte upp honom i Stockholm och vi gick på Belgisk restaurang (så klart) och mötte sen upp några gamla irländska, men svenska, kollegor i gamla stan för lite tjöt. Blev ingen hotel frukost den morgonen, utan vi drog vidare mot Gävle för en kväll med syster och böwling på favorit stället.

 Hittade grym tjej på Interpool och fick ju lov att gå fram och genera henne med lite komplimanger om hennes coola hår.
Oh, den frisyren kan jag sakna ibland alltså...Efter en natt i Gävle tog vi tåget till Falun och Frugan fick träffa familjen och uppleva storslagna Bjurs. Vi gjorde Gruvan, hoppbackarna, utsiktsplatser och Tällberg. Han var imponerad! Hann även med en grillning och jag kan bara tänka mig hur avundsjuk grannarna var, haha!

Januari var även en månad jag knappt sov, väldigt irriterande, men det var nog helt enkelt för mycket nerver på G.
Fick mail av Maja som informerade mig om att vi hade vår lägenhet i Sydney nu och jag gjorde idiothopp hemma av lycka.


Åkte till Gävle och firade syster på Interpool och fick nog rekord i antal fulkort som tagits på en kväll.
Fashinerande!Efter systers kalas var det raka vägen till Stockholm för att gå på Hanna Turi's releasefest på Södra Teatern och träffa gamla supermysiga svärföräldrarna. Sen drog vi till Kvarnen och dansade och tjoade natten lång.
Men Januari bestod mest av sömnbrist och nerver som slutade i panikblonderat hemskt hår och egendesignad frisyr utan nån bra förklaring.


Februari

Månaden började med att Maddo ringde och bjöd på en filosofisk kommentar.

"Det kanske inte är så dumt att låsa in barnen i en källare ändå. Tänk vad lätt dom får det om dom inte vet om vad som händer där ute. Behöver inte tänka på hår, på killar eller nåt sånt där jobbigt. Min pappa borde ha låst in mig i källaren...men vi hade ingen"


Jag höll på att dö av illamående och jag vet inte vad allt för nåt -
Men till slut var det dags så jag blev avvinkad på Arlanda och såg till att utnyttja gratis drickan på planet

Arlanda - Heathrow - Hong Kong - Sydney

Weather forecast of Arrival City:
SYD:25-36C

Haha, minns att jag satt och tittade ner över Australien och hoppades att få se Ayers Rock. "Så stort kan det väl inte vara?"

Landade i Sydney tidigt på morgonen och blev upphämtad av Kim som jag raggat upp på Facebook innan. Nja, vi skulle börja i samma klass. Hon skjutsade mig till lägenheten så jag kunde lämna väskan och sen var det stranden som gällde och jag blev ju löjligt lycklig när jag fick brännsår av att gå på stranden.Höll på att sätta andan i halsen när Kim glatt påpekar att vi obviously have to get me some thongs...eeh, nej tack! Tog några dagar innan jag fattade att hon ju faktiskt pratade om flip flops. Vanligt missförstånd tydligen!Första lägenheten skulle vi bara bo i en vecka, THANK GOD, för vi var tre tjejer som delade säng - 2 st 90cm sängar vi ställt bredvid varandra. Det var inte många timmars sömn den veckan heller. Det var snarkande tjejer, värsta värmeböljan på flera år, jetlaggad och hur lätt är det att försöka somna klockan fyra på morgonen när djurnörden hör kakaduor i parken utanför.Jag landade på söndag och på måndag började skolan, lagomt nervös!
kim hämtade upp mig så jag inte skulle gå vilse? och det var jag och Rosie fron England som var utbölingarna i klassen. Det skulle visa sig att det var en hel del plugg och vår lärare, Netty, var en hård kvinna. Det första hon gjorde oss uppmärksam på var att vi inte var där för att skaffa vänner, utan för att lära oss.  Sir, yes sir!
Jag livnärde mig på gröt med banan och äntligen flyttade jag och Maja till "egen" lägenhet mitt inne i stan. Det var inte stort och det var dyrt, 175 AUD i veckan och det var varmt. Fy satan, vi höll på att dö av uttorkning varenda natt i vårt lilla rum. Men det fanns gratis gym och pool på andra våningen och utsikt över Darling Harbour, så det var ok!Det blev sightseeing i Sydney och nog blev jag lite besviken på Opera huset ändå, var ju inte så speciellt? Men parkerna och havet och värmen och dialekten - blir kär så fort jag hör Australiensisk dialekt.
Åkte ut till Manly och träffade Essi och åkte på Soundwave Festival och tittade på en massa bra. Rob Zombie - YES!Var även in på akvariet och tittade "fashinerande" på alla giftiga äckliga saker som fanns där och höll på att dö av skräck när jag hittade en som specialiserat sig på just Sydney. Lucky me!

Mars


Fortsatte kladda med smink och försökte lära mig hur man blandar till rätt foundation så den inte blir missfärgad och får rätt banals mellan varmt och kallt. Vi gjjorde special effects och jag höll på att svimma av alla äckle bilder som vi fick lov att studera. Fortsatte gå runt i Sydney och fick mitt första smink jobb till Mardi Gras!
Kate som jobbade i Pyrmont på sin egna hårsalong, ville ha hjälp att piffa upp sig själv och sin transa till den stora gayfesten, så jag åkte dit och blev bjuden på vin och sen disskuterade vi medan hon vaxade skägget på den gråtande mannen. Haha, stört gäng!Mardi Gras var sjukt!
Gatorna var packade med folk och den ena fullare än den andra och alla hånglade med alla typ. Vi gick till en klubb som låg på samma gata där jag bodde och jag blev erbjuden jobb som bartender/servitris, dock rymde jag därifrpn innan vi han prata mer, för folket där började spåra ur. Var tydligen samma bar som danska prinsen träffade sin Aussie girl! Fancy!

Jag och Maja gjorde den ökända Bondi Beach och jag höll bokstavligt talat på att bryta ihop på alla snygga killar som springer omkring där med brunbrända vältränade kroppar och helst en surfbräda i en handen. Det är ingen myt, tjejer!Färjan tillbaka från Manly beach på kvällen är åxå ett måste, för satans va fint det är.

 

Jag hittade min oas alldeles nedanför lägenheten i den kinesiska trädgården och gick ofta dit för att hitta lite lugn och plugga ljuslära.
Mne även om Sydney är helt jäkla underbart funkade det helt enkelt inte den här gången, och jag bokade om min biljett hem. Kändes riktigt surt, men det hade inte varit lönt att stanna kvar. Nästa gång...
Den 29/3 lämnade jag Sussex Street och Sydney, 39½ timme senare var jag hemma i Falun


Miss Early Bird, 2012


Vad gjorde ni klockan sju i morse?


RSS 2.0