I'm Claiming The Gold Back

Jag tycker det är orättvist när inte huvudvärkstabletter funkar.
Kan man kräva pengarna tillbaka?

En timme till sen ska jag hem till min säng och inte lyfta ett finger. Bara lata mig och låtsas att det är söndag. Kanske gör en liten regndans bland alla kläder och be om lite åska. Då har Maddo lovat att vi ska springa ut och bli blöta.
Ska även posta mina körkorts papper så jag kan få mitt nya till midsommar. Har förvarnat pappa om att hans bil kommer vara kidnappad hela den helgen. Då ska det nämligen poppas musik på högsta volym och skrålas. Måste bara försöka hålla mig på rätt sida av vägen...

Fick en bild av Danne idag som får det att krypa i kroppen på mig. Tycker den är skit läskig, men samtidigt är det ju lite roligt att kolla just för att det blir så.


The Ritual

Baldovino Barani

 http://www.baldovinobarani.com

I have a new favourite


Look Up

A Leopard lay amidst the trees,
hiding in its greeny leaves.
Lazing in the noon day sun,
with no desire, none to run.Listening to the rustling breeze,
he cautions it to, "Hush, don't breathe.
Give no signal, that I lie
Upon this perch, up in the sky."His hooded eyes seem half asleep,
His body quivers, never sleeps.
For as quick as lightening, he'll flash down,
On any prey, yet, make no sound.So, people prowling on the ground,
Take care to more than look around.
Dangers lurking everywhere,
both on the ground and in the air.And wildcats, well, they seldom sleep.
Dreams of theirs don't run too deep.
Their nature makes them keen and fierce,
their teeth are sharp, they claws will pierceA Leopard lay amidst the trees,
suddenly he hears, he sees.
Now, he's up and through,
its greeny leaves.
Look up.
He's up

Mommy, Mommy...

Det går rykten om att det är Mors Dag idag? Svårt att hålla koll på sånt när alla länder har olika datum för samma dag. Men jag hade min Mors Dag igår, med Eurovision Song Contest. För det är mammas kväll. Det är då jag vill sitta brevid henne i soffan med vin och disskutera vem som borde vinna. Har tappat intresset för det där lite, men får jag sitta hemma i soffan med familjen, kan jag se det flera gånger om. Haha, mamma har sett till att hålla mig uppdaterad om vilka jag borde rösta på och inte.

Hann med en kortis i solen i morse och läste lite, men nu börjar molnen retas så jag har förflyttat mig in. För nu är det dags för smink och klet. Men det får bli en lätt...tänk er prickig katt!

Turning Of The Lights

 

Nu är det dags för mig att sova. Har alldeles för mycket sovmorgon att ta igen och ser fram emot en riktig lat söndag. För att inte tala om frukost.

Saknade familjen idag

 


I Heard A Request

Nu är de snart helt läkt. Så snart får jag fylla i den och låtsas att jag gör en till och stilla hungern lite


Want A Bite?

Haha, skulle jag hitta den där killen skulle jag åxå hänga upp honom i köket så han var tillgänglig för en tugga när jag blev sugen


Jon Kortajarena


In Rain You Are Aloud To Do Nothing

Jaha, då sitter man här på jobbet igen och jagar virus.
Men jag har inte så mycket annat för mig och ur plånboken ramlar det brödsmulor. Här får jag ju dessutom sitta med fötterna på bordet, springa omkring utan skor och surfa mot betalning. Grymt lättförtjänta pengar och det behöver jag! Och det regnar ute och jag får dricka en massa varm choklad.

Igår bjöd pojkarna på öl på CourtYard och det var himla trevligt. Vi tjötade och försökte peppa Johan at ta hit sin hund. Tänk va skoj med en voffe här. Ikväll blir det nog inte så mycket, men det har jag sagt ett flertal gånger och alltid slutar det på helt annat sätt. Lite sugen på att bara ligga i sängen och slöa och njuta av helgen. Men i morgon får jag äntligen vara ledig efter 13 dagars jobb. Sweet!

Kanske blir ett bad, ansiktsmask och tjaffs. Eller leka kirurg. Min piercing i läppen har lyckats få en bulle som inte vill bort. har provat poppa den med nål några gånger men icke. Något måste göras men jag vägrar ta ut den. För någon vecka sen fixade jag ett annat litet äventyr och slet jag upp piercngen i bröstvårtan .Satans va ont det gjorde. Fastnade i Mp3 sladden och drog till så det blev sår på båda sidor om staven. Men nu börjar det bli bra igen för jag lyckades slita upp den några fler gånger. Den vägrar jag åxå ta ut för jag orkar inte göra om den en fjärde gång.

Eller så kommer söndagen ägnas åt klet med smink. Var länge sen nu. Någon som har en ide?


Skaburbian Collective

Jäkla Maddo...Hur ska jag nu kunna sova med den här sköna musiken och drömmar om svensk sommar.
Nej, blir nog vaken ett tag till och drömmer mig bort

Antwerpens New baby

Oj oj, nu är det dags att åka hem.
Vi har ju fått en ny bebis

 


En liten söt flodäst har fötts och jag kan inte få nog utav den.Jag vill åxå ha en sån plaskandes hemma.
Förra året var det en liten elefantunge som föddes och det var fest i hela Antwerpen. Får ju skämmas att jag inte sett den än. Men i sommar... dags att åka hem igen


My Mom Is The Best Mom

Tack snälla söta mamma!
Nu får jag vara kvar i Sverige en dag till. Inte lätt med en så virrig dotter!Inte långt kvar nu
Bered er på att kramas sönder


Yesterday I Climbed Towards The SKy

Igår var en dag full av hyss och jag kände mig nästan några år yngre. Jämfört med vad jag gjorde i morse. Det  var hemskt att gå upp och jag låg länge och försökte komma på en orsak att få stanna hemma. Men, ansvarsfull som jag är tog jag mig upp och nu sitter jag här och jobbar så svetten rinner...

 

Nej, efter att ha visat runt de finska kostymnissarna på HP sprang jag o frugan till bussen för att hitta Maddo och Johan ute på gräset med en öl i handen. Så det var väl bara att skjuta upp den där nyttig-veckan ett tag till och ta av sig skorna. Men nu finns det ingen öl kvar så resten av veckan ska vara vattenbaserad. Vi satt och tjötade lite, pojkarna klättrade över murar för att jaga fotbollar och till slut blev vi övertalade att klättra i träd.  Det började glittra i ögonen på Rasmus igen och lite sugen var man ju på att leka liten igen. Vet inte hur länge sen det var jag klängde runt på grenar senast? Fick lite hjälp upp på första grenen, sen var det bara att börja leka. Riktigt mysigt där uppe och jag fick mig en ide. När första trädet var avklarat bytte vi till nästa.

 

Efter att disskuterat kojbygge hoppade vi ner på marken och snart var vi inne på nästa lek: Jag har aldrig...
En riktig isbrytare och den funkar alltid. Riktigt bra sätt att få reda på vilka personerna egentligen är. Och ännu en gång kände jag mig lite yngre än vad jag egentligen är. På ett bra sätt!

 

Men efter allt igår var huvudet lite tungt idag och jag tror jag har sovit, stel som en pinne. För i morse värkte allt och gjorde ont. Käkarna var inte att leka med och det kändes som växtvärk i hela benen. Riktigt obehagligt. Frågade frugan om vi hade värktabletter, vilket vi inte hade. Bara Dafalgam så jag tog en sån. Såna tabletter man inte får köra på. Man blir lätt lite vimsig. Jag har börjat ladda inför det obligatoriska fredags flummet. Ska bli så skönt med helg nu. Blev ju ingen förra helgen så jag vill ha minst lika fint väder den här gången.

 


Musical Youth


Syncronising The Madwoman

Har upptäckt på senare tid att jag börjat synka med yngsta fröken Henriksson. Det händer allt oftare att vi gör saker samtidigt eller bara sekunderna efteråt. Igår kväll var det innan den där jäkla spindeln kom och sekunden efter att jag skrivit Maddo, fick jag meddelande av henne.
"Supersprallig en dag som denna? Den här tiden dessutom? Maulin? Hjälp?"

Igår var hon ledig men ändå inne på jobbets MSN och två gånger hann hon skriva sekunden innan jag skrev.

Vi går brevid varandar när plötsligt båda börja nynna på en sång i precis samma ögonblick.
Vi har en tendens att pipa när vi ser söta små djur. Hon mailade bilder på små djur till mig. Efter ett tag reser hon sig upp och tittar frågande på mig: "Malin, pep du just?
Jag skakade på hvudet då jag suttit helt tyst. "Malin, vad gör du?"
Jag svarade att jag kollade på hennes djurbilder och hon nickade nöjt. "Jag visste väl det"

Ibland blir det lite väl läskigt!

Nu ska jag gå och skaka hand med viktiga kostymnissar från Finland. Tog på mig rosetten, dagen till ära!


You Say One Thing, I think Another

Haha, så bra gick det med mina planer. Men till mitt försvar skyller jag på Rasmus som med glittrande ögon frågade om vi skulle dricka öl när jag frågade om han ville spela spel. Jag menar, det var ju sölväder!
Blev iaf lite spel, musik, öl och och sol och var himla trevligt.

Fan, nu fick jag hjärtattack igen. Jävla spindlar!

Iaf, när solen gått ned gick vi in och den stora disskusionen om livet började. Oj oj, tror vi han med att kartlägga det mesta på dom timmarna. Religion var ett populärt ämne och jag älskar att se människor man inte förväntade sig, kasta sig in i disskusioner. Så några punkter vi tog upp:

* Det här med muslimer och deras 70 oskulder. Är det verkligen så bra? Tänk dig själv att behöva lära upp 70 oskulder. Ett jäkla jobb så frågan är ju om det verkligen är en belöning? Och är det endast muslimer? Det betyder ju att det borde bli kort om dom efter ett tag? Och eftersom det borde finnas fler unga oskulder, betyder det att alla som dör unga blir en utav de 70 då?

* Kristendom. Jag ser mig inte som kristen, tror inte det minsta på Gud och alla hans böcker. Men ändå vill jag gifta mig i kyrkan med min vita klänning, begravas i kyrkan för att det är det man gör och jag skulle vilja gå på julotta nån gång om jag orkar mig upp. Gör det mig troende trots att jag inte tror på Gud?

* Abort. Är det rätt eller fel? Om den gravida är 14 år, är det den unga tjejen eller hennes föräldrars beslut då om barnet ska behållas eller inte? Är den unga tjejen ens redo att ta ett så stort beslut då? Eller är det just därför hon ska ta bort det, för att hon inte ens kan ta ett sånt beslut själv? Eller är det verkligen ett sånt stort beslut? Finns det egentligen något riktigt levande i magen?

Jag kände att jag fick lov att avbryta den sista frågan där för jag blev alldeles för upprörd. När ena parten menar att en tjej på 14 år inte är kapabel att ta det beslutet själv, utan tycker föräldrarna ska ta det och på sätt kanske lära sin egna dotter en läxa. Vad är det för läxa att lära ut? Här, föd det här barnet och kasta bort din ungdom och ha skyddat sex i framtiden? Nej. Jag kunde varit mamma till ett 9 årigt barn nu och jag har lärt mig en hemsk men väldigt lärorik läxa. Det var bland det värsta jag gjort. Det spelar ingen roll om man är 15 eller 55. Och det spelar ingen roll om det som växer i magen är 8 veckor eller 20 veckor. Man vet att det finns något där inne och man känner det. Om inte i magen så i resten av kroppen och själen. Och det gör ont att ta bort det, fruktansvärt ont. Men samtidigt kunde det varit värre att behålla det. Inte för att man inte skulle älska det. Men det var helt enkelt inte tid för det. Det finns en tid för allt och vissa klarar inte av att bli förälder för ungt. Inte innan man själv vet man är. Nej, känsligt ämne det där.

Och inte blir det bättre av att en äcklig spindel kryper fram på tangenterna när man håller på och skriver. Fick ju hjärtattack för bövelen!

Och bara för att uppdatera er:
Sölväder=solsken som kräver en öl


Har ni sett Mikael?

En kille från Hjo har försvunnit från sitt hem.Info från Mikaels familj:

Mikael är 17 år och fyller 18 i sommar. Han är lång och väldigt smal. Han har försvunnit under natten mellan fredag och lördag 21-22 maj någon gång mellan 00-07. Han har skruvat ur hårddisken ur hans dator, passet är med och en liten summa pengar. Inte märkbart mycket kläder, en liten ryggsäck saknas. Han spenderar all sin vakna tid vid datorn hemma: spel och chat. väldigt duktig på dessa spel och mycket god engelska. Mestadels med människor utomlands. Han spelar onlinespel som Team fortress och Quake. Chatsidor Mirc och Steam. Hans alias är oftast Mister Mocie.

Mikael svårigheter i sociala situationer. Mikael tar inga egna initiativ till samtal över huvudtaget, utan gör mestadels som han i så fall blir tillsagd.
Han går inte i skolan och har inte gjort senaste 1½ året utan hans vänner finns online.
Går ej på fest eller andra sociala sammanhang.

Väskan som saknas är en axelväska av märket caterpillar. Han hade en svart jacka och grova bruna skor, Har är mycket filmintresserad bl.a Klaus Kinski och film av Korosava

_________________________________________________
Familjen är väldigt orolig och vill bara veta vart han är. Om det är någon som har sett honom eller någon som möjligen kan ha varit Mikael hör gärna av er, här på Facebook, mail eller telefon. Om någon sett honom på natten och i så fall hur han tagit sig från Hjo. Mikael behöver inte röra sig runt Hjo utan kan ha tagit sig längre.

Om ni sett, hört eller vet något. Ring någon av oss!

Bent 0503-31490, 0732-437403
Anette 0503-31490, 0739-853587
David 0706-870705, 0504-12804
Jennie 0733-122343, 0504-12804
Martin 0735-029796


´Ni kan även skriva på den här bloggen om ni har tips
http://maritsblog.wordpress.com/


Red Is The Colour Of Love, Right?

Jag fuderar på att köpa en overall. En rosa med fluff på huvan som kittlas i pannan. Det är så kallt på jobbet nu, jag lider lite. Ute skiner solen och här inne har jag hamnat rakt under luftkoditioneringen så jag sitter och huttrar för mig själv. Men skulle jag haft en rosa med fluff, då hade jag varit så här glad:
Lite träningsvärk i armarna efter de alldeles för få armhävningarna jag lyckades med igår. Har börjat mitt nya liv idag, nu igen. Tänkte att beach 2010 är ju kört, så jag satsar på beach 2011 istället. Förberedelser är minst lika viktigt. Tänkte prova en ny "diet" (Usch, va jag hatar det ordet) eftersom jag är alldeles för lat att träna, dricka mycket vatten, bara en cigarett om dagen, gröt till frukost och en massa frukt. Och inte en massa öl hela tiden. Var till och med ute och sprang igår och det gick riktigt bra, tills knäet började krångla igen. Så nu blir det inget sånt på en vecka iaf. Skumt det där och jag blir så äcklad när knäet hela tiden hänger sig och käskålen knäpper varje steg jag tar. Är allergisk mot knäskålar, så vidrigt! 

Typiskt var dock att den första riktigt snygga killen jag ser i Leixlip, möter jag i träningskläder och ett ansikte rödare än den rödaste tomat. Så jäkla orättvist. Men han log och skrattade till och med? Och med världens finaste skratt och jag blev knäsvag. Sen sprang jag hem och tittade i spegeln hur illa det var? Ja, det var väldigt rött. Men jag tror inte det var mitt ansträngda ansikte han skrattade åt. Han var helt enkelt glad av att se mig, äntligen. haha!

Och han hade en röd tröja...Ska mysa till lite La Roux nu och försöka mig på en ny Power Point presentation.


You Cut Once And You Have To Do It Again

Kul att se hur man sett ut genom åren. Vissa frisyrer mindre genomtänkta än andra


Do You Have The Code?

Jag gillar det här med att blogga.


Det är skönt att få skriva av sig lite ibland, roligt att på nåt sätt kunna dela med mig av mitt liv för dom där hemma i Sverige och samla på mig alla minnen. För det blir ju som en anteckningsbok och de e himla kul att gå tillbaka och skratta åt sig själv. Det värsta är när man lagt upp nåt , sent efter en kväll ute. Det brukar vara både det ena och andra stavfelet och ibland finns det inte ens orange tråd att följa, ännu mindre en röd.


 Det enda jobbiga är när man inte vet hur mycket man kan skriva, om vad?För man vill ju skriva allt. Men jag har lärt mig att det inte alltid är så smart. Och människor som inte kan svenska översätter. Det fick jag reda på när jag bodde med Sath i Mechelen. Sen dess är jag lite rädd för sånt. Inte för att jag vill skriva en massa skit om icke svensk talande. Men jag vet hur översättning med google kan se ut och det kan bli helt fel. Men jag funderar på att hitta på kodord åt vissa personer. Då kan man ändå skriva en del utan att någon vet vilka dom är. Självklart får man ju välja sina  ord. Älskar hela Aftonbladet gänget. Dom har sin egna  lilla värld med kodord för allt. Jag skulle vilja ha en sån blogg. Så jag funderar på saken. Har redan ett namn klart för en person som har börjat spöka för mig. Ska hitta på fler...


Bending The Law

Jag håller på att bli galen av kli, läk nu då lilla tatuering!

Vad tror ni om den här snubben?
Är han riktigt frisk?
Borde man kunna göra så?

 
This Guy Is Unbelievable - For more funny movies, click here

Jag tvivlar


Some Wine And You're A Rockstar

Man borde jobba helg oftare, så mycket skönare än annars. Nu kan man slänga upp fötterna på bordet, lyssna på musik, surfa runt i väntan på att alla datorer ska scannas klart för virus, gå ut i sole när man vill för en power break och det är ingen här. Lugnt och skönt och man får en massa pengar för det. Jäkla lyx!

Men nu är vi snart klara så vi hinner med att brännas i solen lite. Är stekhett ute idag och lite avundsjuk är man ändå på Maddo som ska ligga i Phoenixpar hela dagen o mumsa på frukt med Therese. Men jag hinner med det sen. Efter det är ska jag hem och äta, ta av mig mina illa luktande strumpor och dricka kaffe på stenplattorna utanför lägenheten.

Igår hade jag lite kul åt mig själv på grannarnas fest. Jag kom att tänka på alla dumma saker vi tjejer gör när vi tror att ingen ser. Eller jag gör iaf...

* Inne på toan står man alltid och putar med läpparna och kollar varje liten vinkel om det kanske ser bättre ut så. Kollar alltid in magen  om den ska dras in, hur mycket eller om det duger ändå.
* På väg upp i trappor dansar man alltid och vickar på rumpan och ännu en gång-putar med läpparna.
*När det är bra musik i bakgrunden och man är själv i ett rum bryter man alltid ut i (skön)sång och tycker att jäklar, vilken bra röst jag har egentligen!
*Eller om man inte kan få en kille ur huvudet och ständigt låter blicken fara åt hållet han befinner sig på. Bara för att hoppas han tittat på en först och på så sätt kan känna sig ursäktad och samtidigt klappa sig själv på axeln för att det inte är bara du som försöker. Även om han bara letade efter någon annan eller nåt, lyckas man alltid intala sig att nej, självklart var det mig han letade efter.

Det är lustigt vad lite alkohol kan göra.
Har inte ni såna fyllegrejer för er? klart ni har!No Pain, No Shoes

Var och jagade lite virus på jobbet idag och lekte i en dators register. Himla jobbigt när alla påminde en om att det kunde förstöra allt. Men jag antar att det blir mer spännande på det viset? Återstår att se i morgon hur mycket jag sabbade! Irland hade riktigt fint väder idag men vi hann ändå med lite sol.

På kvällen var det grillfest hos grannarna, lite guitarr hero och jag skrålade lite Credence Clear Water med Andreas i mikrofonen. Blir dock en tidigt kväll eftersom det är jobb i morgon igen. Det betyder att jag kan shoppa på River Islands nästa löning. Det betyder en glad Malin!!


I Won't Let You Kill Me Before I Try To Kill You

Ibland blir jag bara så lycklig...skadeglädje är den enda sanna glädjen!Det finns så många mindre intelligenta människor här i världen och ännu fler som stödjer dem. Så därför blir jag extra glad när allt kommer och biter dom i arslet rent ut sagt. Eller ja, nu var det ju käken så kanske dom borde lära sig och hålla käften och skryta om såna dumheter dom håller på med. Det enda som störde mig var att i artikeln på Aftonbladet hade dom målat en bild av att allt var så kritiskt för matadoren och allvarligt, vilket säkert var, men redan innan han lämnat arenan hade tjuren avlivats. För visst var väl ändå tjuren boven i dramat?

Fan va sur jag blir!
Den där dumma icke begåvade jäveln som gång på gång sticker in ett spjut i tjuren, blir anfallen (vilket gentligen är den sjuka grejen med det hela) och på en gång stämplas allt som att det är djuren som är konstigt.
"Hur kunde den göra så?"
Ja, hmm...kanske för att den har ont och är stressad av alla puckon som står brevid och hejar på? Eller? Verkar det så omöjligt?
Nej, jag blir förbannat glad att det händer lite då och då, men förbannat arg att det aldrig sägs: rätt åt dig!Let's Go Bug Hunting

Riktigt spännande på jobbet nu med virus och eskalationer. På tiden att det händer nåt...

Ska hem och njuta av helgen nu, eller fredagen iaf. Kanske blir jobb i morgon och städa upp lite men jag hoppas det inte behövs. Ska bli fint väder, jag har beställt det iaf. Therese är på väg hit, min bästa kompis från Luleå. Iaf om man ska tro Maddo, haha! Egentligen är det hennes kompis, hon har bara inte förstått att jag aldrig träffat Therese. Men det ska bli kul att träffa en utav Maddos kompisar. Lite oroligt blev det dock när vi dåg att flygplatserna i norra Norge stängt pga askan och hon flyger från Oslo. Den där jäkla vulkanen vägrar släppa oss!

Ska hem nu och lägga mig på gräset och inte alls göra så mycket. Bara slappa i det varma vädret, spela lite kort och kanske försöka mig på en till handvolt.

Trevlig helg på er!
They All Said The Summer Was Here

Idag har alla gått runt på jobbet och sagt att sommaren är här och jag antar att dom har rätt. Det första som hände när vi kom hem var att gå ut och sätta oss på en filt ute i solen igen. Jag o Maddo tog med oss kortleken och spelade Hej Knäckt. Jäklar vilket stress spel. Var ju helt slut efter prövo omgången bara. Men riktigt kul! V hade tur för sen kom Johan med en massa öl så vi gav han tillåtelse att slå sig ned på filten. Alla grannarna kom och det spelades fotboll, kort och tjötades. Riktigt trevligt och riktigt varmt. Så nu är kinderna röda av solen. Vi satt där i några timmar och innan jag gick in igen provade jag en handvolt på gräset. Det var ett tag sen nu, men helt omöjligt var det inte. I slutet av sommaren kanske jag är på G igen, haha!

Ska duscha och försöka att inte klia på tatueringen som börjat läka nu. Sen blir det film och sängen.


Nom Nom

Oj va kvavt det är ute. Har hoppats på åska sen igår, men det vill sig inte riktigt. Hade varit mysigt!
Eller att plaska runt i turkost vatten och mata havssköldpaddor..e ju vilket som?!Det står om tårtor på Aftonbladet, rea på solresor och snart är det midsommar. Snart är det Sverige


Och bävrar drönker gräsklippare

http://lolamay.blogg.se/2010/may/film-vs-reality.html


Blue Is Not Always Blue

Det är lite förvirrande ibland. Vissa dagar lite mer än vanligt.


Jag har kommit på mig själv med att jag är förälskad. Efter mycket övervägande och djupgående disskusioner med mig själv har jag insett att det är just så det ligger till.
Jag är kär...i ett par jeans!


- Jaja, men du är ju tjej! Ni är ju alltid helt galna i kläder och allt som kommer därtill.

Förvisso, vi har den förmågan att dreggla ner skyltfönstren när vi går förbi och antagligen får lov att stanna och räkna efter hur mycket pengar det finns kvar eller hur långt kvar till löning det är. Men i det här fallet ter det sig annorlunda. Det är nämligen inte mina jeans, eller tjej jeans överhuvudtaget. Jag är kär i ett par kill jeans? Vart finns logiken? Det är inte ens jeans jag kan ha, vill ha.  Jag har ingen som helst anledning till att vara avundsjuk på dom. Eller jag är inte avundsjuk heller. Vilket jag skulle varit om det handlade om tjej jeans, eller om det var kill jeans men som en tjej hade på sig. Att en tjej lyckats med utmaningen att se lika cool ut som killarna i deras jeans.  För då betyder ju att jag åxå kan ha dom/ skulle kunna ha dom. Nej, nu är det bara ren och klar kärlek. Till ett par jeans! Vanliga blå med fickor. Inget speciellt eller ovanligt. Inga coola färger, tryck, former eller kedjor. Dom sitter bara så förbannat bra på den där killen.


Day Fourteen

A song that no one would expect you to love

Den här låten kan jag lyssna på om och om igen. Varje gång tänker jag på samma sak. Drive in bio, servitriser på rullskridskor som serverar milkshakes, gamla amerikanske bilar och förälskade ungdomar som skrider runt i sommarnatten. Jag hörde den första gången på en samlings cd jag beställde från TV-Shop, Absolute Lovesongs. Haha! Det var fyra st skivor, fullproppade med cheezy lovesongs, men den här låten fastnade på en gång. Kan ligga och drömma till den här hur länge som helst.The Righteous Brothers - Unchanged Melody

The Wooden Doll Is Alive

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Vet att jag sa tidig kväll igår, men det blev inte förrän efter ett. Var ju inte ett dugg trött efter ett tag. På jobbet var det lugnt, mest bara för att telefonlinjerna var döda och inga användare kunde ringa till oss. Lagomt till jag åkte in till Dublin började det krångla igen. Sen dess har det varit ett ständigt flöde av severitys och diverse plockepinn! Tycker synd om Joel som har on call i natt.

Är lite lagomt öm på sidan nu efter tatueringen. Men det gick verkligen över förväntan. Robert som "målade" var en riktigt trevlig prick och det gjorde väldigt mycket. Frugan tatuerade sig samtidigt och jämrade sig över hur hemskt det var. Haha, lilla kärringen! Ska bli spännande  att se hur den ser ut efter nån vecka när den läkt. Nu är den mest bara röd. Så ni får bättre bild när det ser bättre ut helt enkelt :)


I Went Back To Sleep, Just To Wake Up Again

I morse hände en väldigt skum, väldigt ovanlig men fruktansvärt härlig sak.

Jag lade in nya låtar i mobilen igår och ändrade larmsignal. Har insett att det är väldigt dumt att ha samma ringsignal som alarm. Blir lätt att man får en mindre ångestattack varje gång det ringer, haha! Så nya alarmet var en lugn skön låt som jag tänkte kunde kontra dom där tidiga mornarna. Men aldrig hade jag trott att det skulle bli så bra. Det tog några sekunder innan jag insåg att det faktiskt var mobilen som satte igång där vid kvart i sex. Jag hörde bara jätteskön musik och drog upp täcket lite längre. När jag insåg vilken låt det var och att det var dags att gå upp blev jag glad? Jag vet, glad? Så där tidigt? Det passade så bra att vakna till en lugn låt och hinna anpassa sig till att vakna.


Radiohead - House Of Cards

Det farliga är väl att man gärna ligger kvar och snoozar. Fick lov att göra det en gång idag bara för att få vakna upp i det där lugna avslappade tillståndet igen. Helt underbart!


All I Need Is A Mailbox

ska vara duktig och gå och lägga mig i tid idag. Blir jobbig dag i morgon med tatuering så det kan vara smart att  sova lite. Jag säger det nu iaf, men kommer antagligen sluta med att klockan blir närmare ett innan jag drar täcket över huvudet.

Har varit lite berg o dalbana idag, antagligen för att det är måndag. Men dagen slutade bra med öl och pizza i solen med frugan, Maddo och Johan. Gick vidare mot grannens hus för lite film på projektorn. Blev den underbara Big Fish av den underbara Tim Burton. Det enda som fattades var Deppen. Nej, fy va fin den filmen är. Låg i sängen och myste.

Andreas var finklädd, dagen till ära!Jag vill åxå ha pyjamas och morgonrock...och tofflor. Såg riktigt skönt ut!
"- Fattas bara en postlåda"

Har lyckats få ny låt på hjärnan helt random


She's Made Of Ink

Vad tror ni?
Jobbar halvdag sen åker jag in till Dublin för lite smärta!
Ska bekanta mig med den här lilla dockan och en tatuerare vid namn Sean


One Foot In Africa

I morse hade jag lärt mig att flyga, precis som Superman. Jag o Maddo flög runt bland hustaken och över havet. Det var turkost vatten, kritvita stränder och varmt. Det var Miami! Ända tills Maddo ringer och väcker mig och jag får lov att påminna henne om vad hon precis förstörde!

Så jag fick lägga tankarna om paradis bakom mig och åka in in till Dublin istället. Vi lämnade av Dansken och hoppade in på Vax Museet som jag vart på väg in i så många gånger. Första rummet var fyllt av gamla döda författare och satans va läskiga vaxdockor är. Jag vet inte vart jag har dom riktigt. Tänk om de skulle få för sig att röra på en arm eller blinka? Då kommer ni inte se Malin på ett tag. Det var väl inget spektakulärt ställe men entren var billig så det var godtagbart.Den här bruttan var riktigt läskig att stå framför. Såg dom verkligen ut så på den tiden?

Kan Batman flyga som Superman kanske?Vi skrev en önskelista.
Gissa till vem?Nästa mål var en park där Afrika höll till för tillfället. Irish Aid hade ordnat afrikans marknad där alla länder hade sitt egna stånd med information och hantverk. Vi gick ett varv innan vi satte oss ned med lite mat från Afrikat! Kanske inte var den mest sociala prat dagen, men väldigt skönt att bara sitta där, lyssna på banden som spelade och njuta av solen som behagade att titta fram till och från. Fullt med folk och när vi gick ut efter några timmar var det över 1 timmes väntetid att få komma in.
Årets första glass

Sitter och är nyfiken på nya designen nu. Är så tråkig för jag har haft samma bild ända sen början nu och man blir lite bekväm. Men inte den här gången. Får se vad hon hittar på för skoj!

Feel Just Like Yesterday

ÅÅÅh, jäklar vilken nostalgi!
Plötsligt kom jag på att gå in på min o Jimmys gamla resedagbok från Kina och Asien och minnena bara svämmar över här hemma. Jäklar va kul vi hade det!!

http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=119431

Lilla Familjen

Jag saknar min Kines och mina trollungar!
Tänk att små små varelser kan göra så stort intryck i ens liv...


You're My Star For Tonight

Solen skiner ute och snö borde vara det sista jag tänker på. Men icke! Sitter här i soffan och drömmer mig bort till snöiga kalla Finland. Jag vet, de e konstigt! Men jag har hittat en plats i norra Finland som jag lovat mig själv att besöka någon gång. Helst med någon liten kärlek som jag kan mysa tätt intill under stjärnorna. Jo, under stjärnorna mitt i smällkalla vintern.
Titta bara:


Hur mysigt ser inte det ut att vara?
En egen varm liten glasigloo man kan ligga och räkna stjärnfall i eller kanske uppleva sitt första norrsken i? Utanför är det -30 men där inne är det ständig värme, stora lyxiga sängar och en glashimmel som aldrig frostar igen. Jag vill dit...

Kolla in deras hemsida

Far Away Can Still Be Just Beside

Det finns vissa människor här i världen som alltid kommer ha en betydande roll i ens egna liv. Människor som får hjärtat att slå några extra slag när tankarna beger sig närmre. Det underbara med dessa personer är att det kan gå månader, till och med år utav tystnad. Men så fort ett litet ord hörs från han/hon vaknar allt till liv igen. Det är personer som gett en skratt och tårar, blandade i en salig röra. Personer som kan lyckas vända upp och ned på allt för att sedan vända tillbaka allt. Personer som vet hur en tröstande kram ska upplevas och utföras. Personer som vet att de kan lita på mig. Som vet att jag kan lita på dem. Personer man saknar så det blöder lite när man kommer ihåg dem igen.

Jag har bokat en kram till midsommar...Hjärta


Just One Of Those Days When You Wake Up With A Smile

Föreställ er en dag som blev så mycket bättre än väntat. Som börjar med en väldigt lång sovmorgon där täcket är precis så tungt det ska vara, kudden precis så mjuk den ska vara och luften precis i den temperatur den ska vara. De planer man först haft kanske inte gick i uppfyllelse, men istället kom det planer som visade sig vara mycket bättre. En sån dag har jag haft idag! Jag vet inte, men jag verkar ha fastnat helt i en låt. Det finns en del artister som man aldrig tänker på, men som är riktigt riktigt bra. Hittade en sån idag och ända sen dess har hon funnits i bakgrunden och hela dagen har blivit...mysig.
Lyssna:Fick en hel del skrivet idag och det var riktigt skönt. Blev nöjd. Har ju alltid, ända sedan jag gick i mellanstadiet sagt att jag skulle bli författare när jag blev stor. Säger det fortfarande. Nån dag ska jag ge ut min egen bok, och jag kommer vara stoltaste hönan i hönsgården. Men det är en lång. lång tid kvar innan dess. Har inte sett tillräckligt för att kunna skriva min bok än. Tränar så länge och snart är jag klar med första delmomentet. Kommer ihåg i början. Jimmy var så irriterad på mig.
- Kommer du och lägger dig?
Standardfrågan på kvällen.
- Nej, jag ska bara skriva klart den här delen först. Kommer snart!
Standardsvaret. Slutade med att jag satt uppe till tre,fyra på morgonen. Arbetslös och med alldeles för många ideer.

10 december, 2008 började jag skriva. Nu är jag inne på sista delarna. Känns väldigt sorgligt samtidigt som jag är jäkligt stolt över att jag orkat så här långt. Jag förstår nu varför en del författare har problem med alkohol eller annat. Väldigt lätt att man tar till medel för att lättare fly verkligheten. För det är verkligen en helt annan värld man befinner sig i när man skriver. Jag avskärmar mig helt och blir nästan okontaktbar. Det är skönt. Så lite läskigt är det att lämna min lilla bubbla. Men jag har fler bubblor på gång. Måste öva inför det stora testet.

Förutom det har jag varit bland vänner. Lyckliga vänner som gör mig lycklig. Jag har skrattat, spelat spel, ätit indisk mat och blivit lite nostalgisk. Vet inte riktigt vad som hände idag, men jag har gått runt och känt mig sådär harmonisk hela dagen. Måste jobba i morgon men känner för att gå runt hela natten och lyssna på musik, tassa runt och le. Gå ut och hälsa på folk jag aldrig sett förut och få dem att uppskattande undra vad de gjort för att få mitt "Hej" Känner mig lite flurig!


Miss You

En helt underbart fin musikvideo och låtTrentemoller

A Beautiful Big Nothing Is What I Plan

Nu står fönstret på vid gavel och luftar och fixar kallt. Jag har nämligen en plan.
Jag ska skrubbe rent ansiktet från allt äckel, ta på mig stora T-shirten, krypa ned under täcket och lyssna på lugn musik tills jag somnar. Sen ska jag sova tills jag vaknar, sträckta ut foten under täcket, inse att det är alldeles för kallt och krypa ned igen. För vet ni vad? Jag är ledig i morgon. Jag kan sova hur länge jag vill och sen tänkte jag ta ett morgonbad. Köra en mjukstart och halvsova lite i badkaret med ansiktsmask och hårinpacking innan jag tar tag i dagen.

Så vad är planen för i morgon?Just det, det finns ingen plan.
Enda målet är att solen ska skina och jag ska behöva kisa med ögonen när jag sitter lutad mot väggen ute och dricker mitt kaffe. That's it!

An Egg Of Awesomeness

Maddo hittade vår bil...

Har suttit och vänt och vridigt på huvudet, harklat mig några gånger och kliat mig i huvudet ett tag nu och jo, den passar! Kan se mig sitta där bakom ratten och köra skitfort med skithög musik och se skithäftig ut. För det är ju en sån bil, en skithäftig bil!

 


Måste bara försöka skrapa ihop lite pengar först...

 

"På sajten Fastestcar.net listas Koenigsegg CCR med en hastighet på 395 km/h som världens näst snabbaste bil. Prislappen för en Koenigsegg ligger på mellan tre och sju miljoner kronor beroende på modell." 

Fly Higher Little One

Nähäpp, inte tidigt idag heller!

Vad som började med en jobbig dag på jobbet slutade med att jag lyckades få dom att skratta på mötet sista timmen. Det ni, inte så vanligt. På bussen hem säger Maddo plötsligt att hon vill ha öl idag. Ja, vart väl ingen riktigt som sa emot, så vi hoppade av lite tidigare och gick till SPAR för att göra henne nöjd. Ingen dålig uppoffring tyckte vi. Sen satt vi här hemma, tjötade och lyssnade på musik. Körde olika teman så vi gick laget runt och fick välja på glad, känslofylld, lokal och arg låt. Jag skippade den känslofyllda för inna mig valde en viss Rasmus att berätta sitt minne och jag fick bita mig i läppen direkt. Ibland är det lustigt hur kroppen reagerar och man själv hamnar i smått chock. Hur tänkte kroppen, eller knoppen, där egentligen? Var snabb att frivilligt anmäla mig att handla mer öl och hoppas att det glömde bort mig. Hade ju min låt jag tänkt på, men skulle jag behöva spela den skulle jag gråta floder sen. Lilla farmors låt ♥

Men det var kul att höra allas val av låtar. Man kan lära sig mycket på det.
Ska sova nu och se fram emot min mini weekend i morgon. Tack skäggiga man för att du försökte flyga upp till himlen. Eller är det vad vi firar?
You Swim That Way, I'll Go This Way...

Ska sova nu.
Hade tänkt lägga mig i tid, men det är ju redan för sent. Maddo kom förbi och tittade på lite TV med mig. Fick bara lov att övertala henne att hon intebehövde sova än. Kollade på idioter som dök i blå hål i Bahamas. Det kan säkert vara jätte häftigt att dyka, men fan inte i ett stort hål, ålandes bland grottor. Tänk vilken panik när man fastnar eller får för sig att syret börjar ta slut.
-" Ledsen grabbar, jag måste upp till ytan. Ska bara följa det här snöret i en kilometer innan jag kommer till ytan!"Nej, tack! Då snorklar jag hellre med turister!
Eller som när dom dök i ett blått hål som de visste användes som helig gravplats för x antal tusen år sedan. Skulle aldrig få för mig nåt sånt. Har alltid velat bli arkeolog, men när man riskerar att få en skalle från nån utdöd inföding i huvudet eller själv bli begravd där, står jag gärna över. Eller som när dom plötsligt träffade kvarlevorna efter en dyk kollega som tydligen inte haft lika tur. Att fascinerat titta på och lyfta upp käken hade inte varit mitt val.

Nej, vatten är läskigt. Innehåller för mycket jag inte vet om och inte vill veta om. Var ute och simmade när jag var yngre och hamnade mitt bland alla näckrosor. Det var panik på hög nivå och jag kände mest för att bara dö.Börjar bli lite jobbigt när man får fler o fler bilder där man ser skelögd ut.
Är det så?

Up There I'm One Step Closer To Heaven

Hostar på här borta på ön och snorar.
Sista timmen på jobbet satt jag och tänkte på allt jag ska göra över midsommar när jag äntligen får träffa familjen igen. Danne ska vara i Avesta så vi bestämde en träff i Dalarna. Blir skumt att träffa någon man lever med här borta, hemma i Sverige. Men kul. Tänkte på vad man kunde visa honom och genast flög fantasin iväg till alla underbara små platser man vet. Tjärnen med det svinkalla vattnet men som är så mysig. Ärten med den lilla stugan och ekan vid sjön. Knubben med den fantastiska utsikten. Björsbergslandet som egentligen inte är nåt speciellt, bara att man alltid badade där som barn. Blev så jäkla nostalgisk och satt och hoppade på stolen. Jag vill hem till Bjurs nu!Are We There Yet?

Hmm, en kort promenad för att visa Maddo fölet slutade med en något längre promenad och taxi från grannkommunen? Brukar bli så när vi beger oss ut på hurtigrutt, taxi tillbaka för vi har ingen aning om vart vi är. Vi skulle ju bara gå lite längre upp på vägen och titta på hästarna... Det kändes som att vi skulle komma ut på nåt bra ställe. Icke! Vi kom fram till en korsning där vi antingen kunde gå mot Maynooth eller åt Cellbridge. Inget utav namnet låter bra. Så jag ringde frugan och han bara skrattade åt oss. På nåt konstigt sätt hade vi lyckats ta småvägar fulla av söta hästar och hamnat en mil bort? Vi tog oss till tågstationen bara för att precis ha missat tåget hem, så vi satte oss ned och ringde taxi. Men nästa gång vi ska till Tesco blir det promenad dit.Finns risk att den här lilla pollen kommer flytta till Cluain Dara i framtiden. Var någon som fick Maddos hjärta att smälta.

Nu gör det härligt ont i fötterna så det blir ett varmt bad med hårinpackning, ansiktsmask, tända ljus, Mp3 och en bok. Sen en film och gömma sig under täcket. En bra dag idag!

And I Think To Myself, What A Wonderful World

Min hals är dum idag, bränner och svider. Min tur att bli förkyld nu :(

Igår var det shopping i Liffey med Mads. Hittade en jäkla massa grejer, men bara sånt jag behövde. Ok, kanske slank ned någon lösögonfrans som kanske inte stod med på listan? Men det var rea så jag tjänade ju in den i slutändan. På nåt sätt tjänar vi alltid pengar när vi shoppar...

När vi väntade på bussen blev vi täcka av dalande blombad. Där hemma kanske ni har snö? Vi har blomblad i drivor!
Tog bussen hem och gick till grannarna där dom höll på att grilla och placerade oss i solstolarna. Var himla trevligt, förutom några som led av PMS. Men men, alla har vi såna dagar. Jag o Maddo gömde oss i vårt lilla kryp in och skrattade oss ömma i magen åt jag vet inte vad? Det var bara en sån dag igår när allt var roligt. Kom hem vid två och däckade i sängen.Vårt lilla kryp in

Idag var det upp i skaplig tid för att vara söndag och bege sig på utflykt. Helt underbart väder och uppe vid Castletown var det plantmarknad. Det stod att det skulle vara exotiska och sällsynta växter, men jag såg då inga? Var mest vanligt krims krams men det var kul. Åt lite crepes, kaffe och jordgubbar med grädde på slottets innergård och myste bland alla tanter och gubbar. Det var riktigt fint där uppe med massa gröna fält och skog. Fick tillåtelse att köpa en växt av frugan, så jag köpte tre! Måste ju få lite trevligt ute på våra sten plattor. Fick gå i strumporna hem. Nya skor, så skavsår borde jag ju ha räknat med.


Tydligen ska Vita Huset fått sin inspiration från det här slottet

Ska slappa lite nu innan jag ska ta med Maddo och titta på det nykläckta fölet vi hittade på vägen. Så där äckligt söt som inte riktigt har koll på benen än och hoppar runt.


Why Can't One Minute Be A Bit Longer?

Oj, som vanligt är tidsoptimisten i gång!

Hade riktigt kul igår med frugan och Robert och alla människor som kom till. Haha, hur lät det där då?
Efter jobbet åkte vi in till Dublin och till frugans gamla kvarter. Träffade hans gamla kollegor och träffade en jäkla massa svenskar. När solen gav upp flyttade vi till nästa bar och nya kollegor. Riktigt roligt gäng och jag ha skrattat så jäkla mycket. Nu i efterhand vet jag inte riktigt vad vi skrattade åt? Blev en tidig kväll ändå och avslutades med en kebab. Idag har huvudet gjort lite ont och näsan blivit förkyld. Men det var lite skit samma. Lördag och jag har fått lön!

Så nu blir det frisören som jag ska vara hos om 20 min och sen Liffey för lite billig kläd shopping. Ikväll blir det grillning och potatisgratäng.Day Twelwe

Day 12 - A song from a band you hate

Det fanns bara ett band som poppade upp i huvudet när den här frågan kom: System Of A Down. Hans röst och alla gitarrer som skriker, nej fy. Var på Hulstfred 2005 och dom var olyckligtvis åxå där. Så varenda morgon satt våra grannar utanför tältet och spelade den här hemska musiken. Och nej, jag gick inte på deras spelning ;)System Of A Down

Do You Believe In Heaven?

"Vi ses i Nangijala"

Då har ännu en ung människa mördats och ännu en ung människa mördat. Det tar emot att säga det eller att försöka föreställa sig det. För alltid försöker man föreställa sig hur det gått till. Hur det såg ut och vad som var den avgörande faktorn. Undra om de ens vet vad det är dom håller på med? I mångas ögon anses dom vara vuxna, på gränsen iaf. Men är dom verkligen det? Den där sista sekunden innan det är för sent, förstår dom verkligen att just nu håller jag på att avsluta någons liv. Att dom håller på att förstöra sitt eget och många flers liv? Jag tror inte det. Mycket har man lärt sig och förstått vid 16 års ålder, men det finns fortfarande tonvis av lärdom kvar att lära.

 

Oavsett, är det fruktansvärt och ingen bortförklaring till varför det hände. Alltid finns det en orsak, vare sig et handlar om en sjukdom, familjeförhållanden eller kanske mobbning. Jag hoppas bara att alla blir behandlade med respekt sen och får den vård som krävs. Det är väldigt lätt att smutskasta familjen till den skyldige, men dom är minst lika drabbade som familjen som mist en medlem.

 

Vad som alltid slår mig är att nästan varje gång en ung människa dör finns det ett litet kort med samma mening på. Alltid en önskan skrivet på ett blad: Vi ses igen! Men i deras fall något ännu vackrare. Jag tycker det är intresant att många väljer att skriva om den himlen istället fär den som beskrivs i bibeln. Den himlen vi alla blir uppfostrade att tro på, även om vi inte vill. Den finns överallt, på TV, i böckerna och utanför kyrkan varje söndag. Ändå väljer många vid unga människors död att skriva namnet på en helt annan himmel. En plats, påhittad för små barn av en kvinna som fått alla barn att drömma som små. Jag vet själv, jag väljer att tro på hennes himmel, hellre än den påtvingade överreklamerade kristna himlen. Hon har gett oss ett val att tro på den, ett val att hoppas på de där blomstrande träden. Därför lyckas man se hopp bland allt jobbigt. När ett vitt litet kort trängs bland alla andra och man ser texten till namnet på den alternativa himlen. Det är då man blir öm i hjärtat för att det finns fler som fortfarande tror på hennes sagor. Det är oskyldigt, vackert. Det passar så bra ihop med döden på ett sätt.


Skulle jag dö vill jag se ett sådant kort på min kista. För jag lovar att jag skulle göra mitt bästa för att sitta där i körsbärsdalen, med benen dinglade i vattnet och vänta på er. 


Day Eleven

Day 11 - A song from your favorite band


Får väl bjuda på ännu en låt från min framtida man. Kan aldrig få nog av honom. Dock är det svårt att hitta bra videos på youtube från deras album Diorama. Lyckades hitta en demo version som får duga.
One Way Mule


Totaldäckade när jag kom hem från jobbet och fick dra mig upp ur sängen för att laga nudlar. Men nu är jag tillbaka igen och det här kommer nog inte hålla så länge till. Blir kudden när jag är klar med er. Fick en jättegullig kommentar idag men från en anonym. Så jäkla irriterande. Har mina aningar men jag vill veta säkert.

Nej, håller på att somna.
Gonatt små vänner!

With Or Without You

Jag tror allvarligt han försöker döda oss...allvarligt!
Satt klistrad framför deras konsert idag på youtube och försökte förklara för Danne att det han gör, det Bono utsätter den stackars tjejen för borde klassas som misshandel. Han är inte snygg, inte det minsta. Men att bli uppbjuden av Bono på scenen, få ligga bredvid honom när han sjunger den absolut finaste låten för dig och sedan kysser en. Kom igen, det är fan olagligt!För övrigt kom Maddo och Johan och sällskapade ikväll och muntrade upp.
Nu sitter jag och diskuterar bebisar med mr.M

Day Ten

Day 10 - A song that makes you fall asleep

Har kommit in i en period nu-igen, där jag alltid måste lyssna på lugna mysiga låtar innan jag somnar. När jag gick i gymnasiet och sov hemma hos Tias var det alltid Dire Straits som vaggade mig till sömns. Nu är det Smashing Pumpkins som nattar mig. Corgans röst är att dö för, så underbar att lyssna på. Han ger mig rysningar varje gång och jag tröttnar aldrig på hans lugna stämma. Den e lite förtrollande.
Ska lägga mig i sängen och krama kudden nu. Börja räkna ned dagarna till midsommar för jag saknar min lilla familj
To Sheila

Do You Hate Me God?

Och väldigt mycket så här blev detAlla flyg till Irland är inställda, mamma och pappa sitter i bilen på väg hem till Bjurs igen och jag sitter hemma och är ledsen i ögat...

Can Someone Just Plug That Damn Thing?

För övrigt håller jag just nu starkt på att fundera om det är ide att trasha lägenheten?
Senaste uppdateringen om den där *fruktansvärt många svordomar* vulkanen är följande:
"Airspace over Northern Ireland and Scotland will be closed from 7am tomorrow due to the Icelandic ash cloud, the UK's Civil Aviation Authority has said tonight."

Alltså jag har gått hela dagen och uppdaterat sidan var femte minut och de har hela tiden varit positiva nyheter. Visst, dom stängde luftrummet tidigare idag men nu är det uppe igen. Alla har försökt peppa mig men jag har bestämt sagt ifrån. Jag tänker inte ropa Hej förrän dom sitter på planet. Den där jäkla vulkanen har jag noll förtroende för. Senaste gången tog den Frankrike och vildhästarna ifrån mig. Nu ser det ut som att den tänker ta mamma o pappa ifrån mig. Dom åker i morgon bitti och nu funderar dom på att stänga luftrummet igen. Varför gör dom så här? Vad har jag gjort för fel, gubben med det långa skägget och klänning? Var det för att jag inte konfirmerade mig?

Blir det inställt kommer jag inte vara rolig att umgås med i morgon. Då får dom passa sig, för antingen kommer jag skälla ut som eller så kommer jag sätta mig på golvet och gråta.Lite så känns det...

Day Nine

Day 09 - A song that you can dance to

Just nu är det en låt som spelas så fort jag får tid. Så fort klockan ringer på morgonen sträcker jag mig åt vänster, greppar min Mp3 och höjer volymen. Jag har ju mitt kontor alldeles brevid på andra sidan sängen. Sen är det in i köket, inspektera kylskåpet och se om det finns nåt att äta. Tuggandes dansar jag in på toan, drar fram en massa smink och vickar på höfterna medans jag väljer vilken färg det blir. Oftast tar jag alldeles för lång tid med dansandet så jag hinner inte anstränga mig med sminket. På nåt sätt blir jag bara värre och värre med det? Kollar klockan och inser att det är dags att gå och får springa runt i panik för att ta på mig skorna och leta reda på alla grejer som nycklar och mobil. Jag har aldrig varit så morgonpigg som jag är nu och det är till och med ganska kul att stå där framför spegeln och mima med sminkborsten i högsta hugg. Tur ingen ser vad man håller på med, haha!

Nej, Moby i all ära. Underbart!


Day Eight

Day 08 - A song that you know all the words to

Finns ju hur många som helst...
Men visst, vi tar en gammal goding! Jag har haft väggarna tapetserade med diverse pojkband och 5ive var ett utan dom. Kände mig riktigt cool när jag lärde mig texten till den här låten. Herregud, det var ju gangster rap i mina öron! haha! Kunde dansen och musikvideon utantill för jag tyckte den var döhäftig. Insåg precis att iaf tre utav medlemmarna har grymma ögonbryn. Aldrig tänkt på att ögonbryn kan vara sexiga...tydligen!


Let's Do Amazing!

Haft en lite smått frustrerande kväll och funderar på att droga ned mig lite och sova.
Är så fruktansvärt trött på den där vulkanen som ingen kan uttala namnet på så jag funderar på att personligen åka dit och plugga igen skiten. Den lyckades förstöra mitt o Maddos Frankrike äventyr och nu har den börjat jäklats igen. På onsdag ska ju mammsen och pappsen komma hit och krama mig och nu har dom stängt det Irländska luftrummet. Varför? Gråter ju när dom håller på så här. Så i morgon kommer jag sitt abänkad framför alla jäkla nyhetssidor-igen och maniskt följa alla uppdateringar. Var samma visa förra gången. "Nej, men det kommer gå bra, inget att oroa sig för!" Den här gången kommer jag inte ropa hej förrän dom sitter på planet på väg hit.

Så efter att pratat färdigt med dom tänkte jag försöka ta reda på all frustration och sprang ut på en liten runda. Försökte iaf, för efter en stund började knäet krångla. Så då blev jag ännu mer frustrerad så nu ska jag plåga kropppen med styrketräning iaf. Skitdag!

Men en rolig sak...HP's nya reklam affisher som sitter överallt! Älskar deras slogan för hur man än gör kan man alltid få det till något helt annat...ganska lätt! Det tog alla fem sekunder efter att de satts upp att glatt konstatera deras misstag. Undra om de ens tänkte på vad de egentligen skrev?
Vad tycker ni?


*

*

*

*


So size does matter?

Finns fler men dom här är dom självklara humorhöjdarna!

Undrar vem den där Mr. Amazing är?

Don't See Any Point In The Power

Sitter på jobbet och försöker smita undan från min power point presentation. Diagram och skit var inte vad jag ville göra idag. Skulle kunna ha några till kvartsamtal med Maddo, slänga upp fötterna på bordet och disskutera hur man skulle bygga den bästa kojan under bordet. Så istället gör jag allt förutom det jag borde göra. Bara två timmar kvar nu innan jag får leka pensionär och ta min efterlängtade power nap!
Har fått för mig att vara nyttig ikväll och springa. Fylla älsklingen med lite nya låtar som kan hålla igång motivationen.


Ever Made Love At The Bottom Of Grand Canyon?

Jobbigt det är när man kommer på sig själv klicka runt på olika sidor, försjunken i text oh tips och sen inser att den senaste timmen gått ut på att göra olika test om vilken typ av flirtare man är, hur den perfekta kyssen ska vara och tre tips på hur man kan förvandla St Patricks Day till en romantisk högtid. Fick slå mig lite lätt på kinden och fråga mig själv vad jag höll på med? Hur kom jag dit överhuvudtaget? Höll inte jag på med att betala räkningar?

Jag har iaf fått veta att när det gäller flirtande är jag ett "winking wonder" Jag har grunderna men vad jag "lack in experience, I'll make up for in gusto. With a little more practice, you'll be a flirting fool in no time"

När det gäller kyssar fick jag detta svar:
"You're a true romantic who expresses love through kissing, but still enjoys getting fun and flirty with your partner. Your kisses are often an extension of your emotions, from a simple "I love you" to an intimate "I want you". Your kissing style is like a kiss in the moonlight, full of romance with a hint of passion. Your perfect kisses include: the flutter kiss, the earlobe kiss, the hug n' kiss, and the nip kiss"

*Jag vet hundra sätt att säga Jag Älskar Dig utan att egentligen säga just de orden

*Hade jag varit en Cherokee Indian och ville berätta att jag älskade någon hade jag sagt: Kykeyu

Då jag är Våg passar jag bäst ihop med tre olika stjärntecken. Ni som är jungfru har inte en chans!
Tvilling: Vi passar ihop perfekt då båda är passionerade, intellektuella, har samma intressen och gillar socialt umgänge
Vattumannen: Båda är utåtriktade och kan kombinera sin vänskapskrets väldigt bra. Dessutom tycker vattumannen att vågen är sexig!
Lejonet: Vi kommer tydligen ha grymt sex!

*Jag vet 100 ställen att ha sex på och aldrig har jag då fantiserat om att ha det på botten av Grand Canyon. I ett majsfält dock...

*Jag har läst en massa smarta visdomsord
"Don't cry because it is over, smile because it happened."

Jag har läst om en massa olika sorters kyssar och kunde inte sluta skratta när jag såg den här. Det låter kanske inte så roligt men det är det. Brukade terrorisera Jimmy med såna förut och han var inte sen med att ge tillbaka när man minst anade det. Men den finaste kyssen är ändå den på pannan.
Blow Kiss
"While kissing with a little bit of tongue you blow into your partners' mouth causing there cheeks to poof up! Its so much fun and it'll make your partner giggle! Don't blow too hard!!

Ja, jag har haft fullt upp som ni kanske ser.
Måste försöka sova nu eftersom jag måste upp och jobba i morgon.


Avslutar med den ultimata kyss videon


Day Seven

Day 07 - A song that reminds you of a certain event

En tradition som lyckats växa sig så gammal som tre år nu, är att fira nyår i Dusseldorf på Sensation White. Det började som en rolig grej men nu kan jag inte tänka mig att fira nyår på annat sätt. Det finns för många minnen och för mycket nostalgi för att inte åka dit igen. Varje år är det förfest på hotellrummet till Viva TV top 100 och det sminkas för fullt. Jag älskar den dagen och kan knappt vänta tills nästa år börjar. I juli ska jag åka till Amsterdam på Sensation igen så i år behöver jag inte hålla mig riktigt lika länge som åren innan. Den här låten spelades hela tiden första året vi var nere och jag tröttnar aldrig på den.


du hast den schönsten arsche der weltFörsta året med JimmyAndra året hakade syrran påNu senast åkte jag med mina belgiska följeslagare och hade en helt underbar weekend


I'll Be Dancing On My Own

Tittade på Shawshank Redemption. riktigt bra film!
Lördag och alla ska ut och göra Dublin osäkert. Inte jag. Nej, jag ska sitta hemma i min nya myströja, kolla på ännu en film som jag känner på mig kommer bosätta sig under huden på mig, Requiem For A Dream. Ska bara ligga hemma i sängen och mysa med mig själv. Kanske skriva lite och pilla tåludd! Försöka bestämma mig om jag ska försöka komma hem till midsommar eller om det blir tredje året utomlands? Just nu lutar det åt gamla hederliga traditioner. Saknar min underbara familj ju...***

"Let me tell you something...that movie seriously fucked up my mind!
Jag erkänner att jag tagit vissa olagliga saker, så vissa stunder var det riktigt läskigt. Dom har lyckats att fånga stämningen så fruktansvärt bra. Ingen feel good movie, men satan va bra"

Marble Sounds

Jag är kärHittat ett nytt Belgiskt band och det är helt underbart!

Ska kolla på film med Maddo nu, kanske blir en till lite mini sminkming ikväll sen får vi se

Day Six

Day 06 - A song that reminds of you of somewhere


Jack Johnson

För några år sedan åkte jag med familljen till Thailand efter att spenderat 3 veckor själv utan Jimmy. Han var i Kina och festade och jag saknade mig pojk. Vi skulle träffas i Thailand sen. Hälsade på Anna i Göteborg och lyckades pricka in veckan med mest slask och snö på flera år. Så när jag äntligen kom till Thailand och jag visste att om några dagar skulle jag få hoppa på honom, hade jag ont i kinderna av allt leende. Han ringde mig på bussen till hotellet coh sa att han var i Bangkok men vi skulle träffas på Koh Phangan om några dagar. Vi kom till hotellet och vem sitter där om inte självaste älsklingen. Haha, jag var helt förstörd. Kunde knappt prata och bara skakade när jag skulle skriva under nåt papper i receptionen. Jag var riktigt överraskad och lycklig! Den natten var full av äventyr och dagen efter full av blåmärken.

Den här låten, eller Jack Johnson överhuvudtaget ÄR Koh Phangan för mig. Vi tog några dagar där utan familjen och Halfmoon Party inne i djungeln var riktigt mysigt och flummigt. Vi dansade tills solen gick upp och kroppen var riktigt sliten. Vår bungalow låg precis vid stranden så på morgonen låg vi där i varandras famn och njöt av livet. Vågornas brus, fåglarna utanför, vickandes på tårna och Jack Johnson som spelades i restaurangen utanför. Det var helt underbart! Det var kärlek!Morgonen efter Halfmoon Party och jag var en trött Malin

No, Not My Johnny

God morgon världen!
Vaknade med huvudvärk och jag skyller allt på grannen. Vi körde lite brottningsmatch igår och på nåt konstigt sätt hamnade jag alltid underst? Att han tränat kampsport tror jag inte hade nåt som helst inflytande. Jag hade en dålig dag helt enkelt ;)

Och det är lyckliga tider nu...den andra veganen har gett upp så jag får äta igen. Igår var det den efterlängtade ostmackan, fyra sorters ostpizza, choklad och indisk mat. Haha, fan vad jag åt! Kommer på mig själv att sitta och planera vad jag ska äta nästa gång. Men jag ska ändå försöka att dra ned på all ost o skit. Var ändå ganska skönt att leka vegan o känna sig nyttig. Men först måste jag äta igen allt!

Annars då?
Jo, var på premiären av Iron Man 2 och satt med dregglande mun och önskade jag kunde ha en så cool dräkt. En massa bra musik, pang pang och formel 1 bilar, jag menar kom igen! Såg förresten att The Flying Finn hamnade på fjärde plats på Aftonbladets lista på de tio coolaste formel 1 förarna. Tycker Mika kan komma tillbaka nu så han kan ge den där Schumacher en smäll på käften.

Igår var det lite fest hemma hos grannarna igen. Började kvällen med att kolla på första filmen av Terror På Elm Street. Den sjunde maj kommer en ny Elm Street film upp på bion så vi tänkte kolla igenom de gamla först. Hade inte så höga förväntningar då den e rätt gammal, men jag hoppade till mest hela tiden tyckte jag. Och lilla Johnny var med. Sen spelades det musik och disskuterades. Jag o Maddo hittade ett hål vi kröp in i under trappen och skrattade så vi fick ont i magen och Maddo började grina. Det spelades X box och jag svor att inte min gubbe gjorde som jag gjorde.

En bra vecka och nu ska jag fortsätta lyssna på Timbuktu och drömmer mig bort till alla sommarfestivaler. Finns några självskriva artister som kan förgylla en sommar och han är en utav dom. Han ni aldrig gått på en konsert med Timbukti med Damn har ni helt klart missat något magiskt!


Day Five

Day 05 - A song that reminds you of someone

Vi var unga och nyfikna. Båda ville något mer, ingen visste hur? Guns N' Roses skulle komma tilll Stockholm och jag var tokförälskad i den här låten. Vi fick en vild ide att gå på konserten tillsammans och det verkade vara världens bästa täckmantel.

Don't you cry


Konserten blev inställd,han spelade den på sin gitarr istället och vi stod och hånglade och kysstes framför kyrkan fredagen den trettonde.

RSS 2.0