I Still Got Some Moves Left In Me

 
 
Gissa vem som tuffade till sig och försökte sig på Faluns nattliv i helgen då?
 
(jävligt nöjd - min)
 
 
 
jajamen, 3 hela barer hann jag och syrran med innan vi åkte hem vid ett. "Dansat" dancehall och grejer vet ni!

You Better Work Bitch

Äntligen e hon tillbaka

Hands Down I'm Too Proud For Love, But With Eyes Shut It's You I'm Thinking Of

 
Jovars, fredagen den trettonde idag och det har varit en ganska slö dag. Vaknade av att hela magen gjorde ont vid halvsex på morgonen. Ett jäkla dåligt sätt att vakna på. Har varvat hela dagen med två olika sorts magvärk, huvudvärk och värktabletter som egentligen inte gjorde så stor nytta. Varvat Sons of Anarchy med sömn och cyberkramat den där människan som jag saknar lite för mycket. Jag har tittat på videor från Rumänien där små oskyldiga hundar fångas in, blir dränkta i tändvätska och sen tyst står och väntar när äcklen tar fram tändaren. De sekunderna det tar innan hunden förstår vad som hänt och hela ryggen står i lågor - hela jag går sönder i små smulor och jag tappar hoppet om vad fan det nu är som händer här i världen. Nästan så man ibland får lust att tända på sig själv bara för att slippa all den här förbannade jävla smörjan som faktiskt händer och som man kan höra i bakgrunden av videon, när dom här efterblivna monstren skrattar sig igenom hela videon...hur FAN går det till? Vart kom dom ifrån?
 
"- Är du sugen på att sätta barn till världen just nu, Malin?"
"- Fan heller!"
 
Jag blir bara så ledsen över hur extremt hemska vi är. Eller nej, jag tänker fan inte blanda in mig i det här "viet." Jag körde 4 mil idag med liten sketen spindel som sprang omkring vid passagerarsätet med halvt panik. Jag hade vapnet redo, men jag kunde inte göra det. Jag kan inte döda myggor eller ens blomflugor. Det tar stopp. Jag äter vegansk mat 5 av 7 dagar och resten vegetarisk. Jag är fan så mycket bättre än dom där svinen på videon och även om jag inte kan bränna dem levande som jag verkligen hoppas någon gör, är jag bra mycket bättre än dem eller många vanliga "Svensson." Jag vet inte, iband blir jag bara ganska trött på människor som sätter alla sina egoistiska mål framför allt annat. Jag är inte den som trycker upp taskiga/ärliga bilder i nyllet på köttätare och försöker ge dom skuldkänslor. Jag är inget köttstalker, men ibland blir man bara för trött. Vart fanns det där extra måttet medkänsla, ömhet, förståelse och vanligt jävla vett? Trött blir man, vansinnigt trött!
 
Så idag har ni två val, bra låt eller verklighet?
 
 
 
 
Så ja, just nu håller Rumänien, ett inte alltför rikt land på att rensa ut alla gathundar, och här en av metoderna. Kastreringsprogrammen har blivit förbjudna eftersom de inte gör någon nytta och nu är det massavliving av Rumäniens många tiotusentals gatuhundar som gäller. Sen att regeringen inte ens lagt pengar eller resurser på att försöka få kastreringsprojektet att fungera gör det ännu mer sorgligt. Varför försöka rädda hundar när mank na få betalt per infångad hund? Nej, satans va sur jag blir :(
 
 
 
 
 

Remember That Your Strenght Is Also Built On What You Lost

 
 
 
 
 
 
En av de finaste låtarna just nu och den har en vana för att gå på repeat här hemma
 
 
 

I Fucked Up

 
Jag tror att nästan allt har gått fel de sista veckorna nu...totalt kaos i huvudet!
Det har varit äckligt jävla påfrestande för psyket och kroppen och jag tappade kontrollen lite där. Nya sår och nygamla tankar att fajtas med som alla nog skulle behöva ett par stygn för att lättare hålla ihop. Hade några dagar då jag bara vandrade omkring i huset för att hitta ett ensamt rum där jag kunde ligga och stirra upp i taket ostört. Gjorde ett försök att gå ut med hunden runt motionsspåret och efter 2 km var jag helt slut. Det har blivit knas på jobbet, får kämpa med koncentrationen och jag har räknat fel och det blir enormt negativa känslor.
 
Fick "skäll" av KBT-Fanny åxå. OK, inte skäll, men lite allvarligt snack. Så nu jävlar jobbar vi hårt i höst på att bli bra...nej, bättre. Har även berättat för en kollega på jobbet så nu får jag lite hjälp i det jag tycker är jobbigast och det känns riktigt bra. Inte lika ont magknip nu vid fyra när kassan ska räknas, för den har redan räknats när jag varit på lunch. Duktigt uppskattat!
 
Så ja, nytt lågvattenmärke för i år...men nu är jag taggad igen (från och till). Det är sånt jag blir så jäkla trött på - att ena veckan håller jorden på att gå under och inget spelar nån egentlig roll - det går ju ändå åt helvete. Sen nästa vecka är man förbannat taggad på att nu, nu jäklar ska jag visa alla att jag kan. Nu ska det blir bra, jag ska bli bra och livet ska bli bra. Fatta va skönt om man kunde hålla sig på en jämn linje där i mellan istället. Men det är det vi ska jobba på nu, att försöka lära sig stabilisera och kontrollera känslo spannet lite.
 
 
 

Zzzz

 
 
True that
 
 
 

RSS 2.0