When Gotham Is Ashes, You Have My Permission… To Dance

 
 
 

Berlin There, Done That

 
 


 
Jag har hål i vampyr tanden. Jag har inget jobb. Jag saknar Berlin. Jag vill till New York. Jag är förbannad på visst folk. Jag önskar jag var sportig. Jag vill ha lyckliga höns. Jag ska äntligen till hjärndoktorn i morgon, på riktigt den här gången.

Wednesday, Almost Thursday

 
I morgon har jag min andra intervju för jobbet jag sökte... nervös

I've Done Worse

 
 
 
Om 13 timmar har jag arbetsintervju - bajsar smått på mig!

I Told You

 
 
... Youtube är besatthetens bäste vän
 
 
 
Hur jäkla sött är inte det här?
Oj, jag fastna... kungligt!

I Have The Fever


...Zlatanfebern härjar!

Aldrig brytt mig särskillt mycket om den där karln, men efter att läst hans bok måste jag erkänna mig såld! Fan, vilken häftig kille och riktigt imponerande att läsa om allt han varit med om. Och snygg är han, ooja! Haha, youtube är besatthetens bäste vän...typ!

Världens härligaste skratt tillhör Zlatan!

She's Got No Brain-To-Mouth Filter

 
 
I LOVE HER!

Oh, I Would So Do You


Gå och se Batman...

 
 
 

The Goats Of Khokana

 
Allvarligt, vad e det för fel på Nepaleser?
 
Dom har festivaler hit och dit där det enda det går ut på är att döda och plåga oskyldiga djur? Utrota befolkningen, vem e på? Det senaste jag hittade är att slänga ner en liten get som nio män sen skrattar åt när de försöker vinna om vem som kan döda och slita itu djuret med endast händerna???? Va???
 
The Khokana festival, Nepal, is held every year in August, the day after Gai Jatra. A 5-6 month old goat is thrown in a pond close to Rudrayani temple in Khokana, a village in the south of Kathmandu Valley.

Nine young men enter the pond and start to tear the goat apart by grasping its legs, ears, hoof or tail. The one who manages to kill the goat is the ‘hero’ and leads the Shinkali dance which is held afterwards.
 
 
http://www.occupyforanimals.org/the-goats-of-khokana.html
 
 
 
 

Status

Igår sov jag med hjälp av medicin på flera veckor, annars blir det kanske tre timmar sammanlagt på en natt. Inte ens när jag varit full och man vanligtvis slocknar, kan jag sova. Huvudet på kudden och hjärnkontoret sätter igång på direkten. Jag fick mega hallucinationer av sömntabletterna för några kvällar sen och var helt väck. Ingen aning om vad som hände, men jag låg och tittade på när min ryggsäck knöt sina egna remmar och garderoben gjorde vågen. Riktigt läskigt! Efter att äntligen lyckats få lite sömn är jag idag fri från illamående och har kunnat röra mig fritt utan att riskera matläckage och det är tom städat.


Idag är sista kvällen ensam i min lägenhet och mina nerver jobbar för fullt med att göra livet surt för mig. Jag grinar för ingenting, grinar i fem minuter och sen är det bra. Sen blir jag förbannad på allt annat, längtar till nästa vecka så jag kan plocka bär och svamp och prata med människor, hatar nästa vecka och börjar grina igen för arbetsförmedlingen och doktorn, en bra låt kommer upp och det blir ett litet danssteg och jag blir glad av att solen skiner för fullt där ute, sen sätter jag upp håret och börjar grina för att jag slösat bort hårkvalite och hårspray för jag ska ändå inte träffa nån. Ungefär så ser mina dagar ut nu.

Slutkörd - Check


RSS 2.0