This Is Hardcore


And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible

Åh den är så fin
Man vill bara ta i handen och krypa ner under täcket


Tonight I'm Not Sleeping AloneHar brist på mys vitamin

Irish Can't Handle Snow

Nu är jag inte lugn längre, nu är jag irriterad!
Har skola måndag-torsdag efter jobbet, och eftersom Irland är SÄMST på att hantera snö är risken att jag blir strandsatt inne i Dublin. Visst, jag kan sova kvar inne i centrum, men jag måste ändå försöka komma till jobbet i morgon. Och snöar det, strejkar lokal trafiken. Har god lust att bara stanna hemma med min glögg i värmen. Men nej, det går inte. För den här veckan har dom lyckats pricka in alla klasser jag har missat, så jag har inte råd att kosta på mig en hemmakväll utan snö kaos. Helvete!

***
Jaha, och nu snöar det
Kommer gå på skit det här


Weather Warning

Issued at 29 November 2010 - 11:40
WEATHER ADVISORY
Heavy snowfalls expected tonight, tomorrow and tomorrow night in east Leinster with accumulations of 5-10cm of snow in inland locations and 10-20cm in Counties Louth and Dublin and 15-25cm in County Wicklow.

Valid from: 18:00 29/11/2010
to: 00:00 01/12/2010

This exceptionally cold weather will continue through the week.
Night-time temperatures will drop as low as -10C (or lower) and daytime maxima of zero to 4 degrees C.
Further snow showers will occur with a high risk of significant accumulations in the east.
Freezing fog also.

 


I Keep Wondering Away

Har en ganska lugn dag idag, eller ja...lite heldöd kan jag väl erkänna. Blir inte mycket gjort, men det är ganska skönt. Har inte blivit rastlös än iaf och nu börjar jag få upp värmen igen. Det är ok att det är kallt ute, var -10 i morse. Men inomhus ska det banne mig vara varmt!

Så när jag satt här och vickade på tårna till Kings Of Leon, slog det mig: snart är det dags för alla Hej Då'n! 26 arbetsdagar kvar bara. Och jag började tänka på hur man ska göra? Ska man krama om och låtsas att vi ses snart igen? För det vet jag ju, att många kommer jag aldrig se igen. Det är bara så det blir. Det rinner ut i sanden helt enkelt. Och hur ska jag göra för att inte bryta halvt ihop när jag vinkar Hej Då och vet att jag kanske aldrig kommer se er igen? För det svider redan nu när jag blinkar och tänker på alla underbara puckon som jag mött här. Och det svider när jag försöker komma på allt jag vill säga till er innan, berätta för er hur mycket ni betyder. För jag vet inte om jag kan, om det finns ord som räcker till?

Det tog andan ur mig lite, att det faktiskt inte är så långt kvar. För jag har ju fortfarande inte fattat riktigt vad det är jag håller på med? Att jag ska flytta och börja om på nytt, skaffa annat liv igen. Fler nya vänner jag kommer få vinka av efter ett år. Varför utsätter jag mig för det här hela tiden? När ska jag lära mig att bo kvar på ett och samma ställe?

Så för att göra det lite mer verkligt skickade jag in min avskedsansökan idag. Nu är det klart! Fick även en trevlig överraskning när jag fick en vänförfrågan på facebook av en okänd man idag. Ingen aning om vem han var, men nu vet jag: Ägaren av ACMUSE - Australian College of Make Up and Special Effects. Så det hjälpte till att göra det hela lite verkligare. Jag ska börja skolan igen!


...


Subject:

Irland har fått panik över att det snöar, så vi stannar hemma idag. Känns lugnast så, för trafiken är knas!
Jag har en utav de där underbara ful dagarna idag. Ska tända lite ljus och hoppa ner i badet. Sen lite glögg


We All Moonwalked Home

Ja,som sagt...snön han kommit till Irland.
Vet att jag alltid klagar på att Irländare inte kan köra och beter sig som riktiga pussy's...men visst, idag var det glashalt ute:Bilarna kröp fram och vi sladdade fram!

All Black And BlueAll


BlackAndBlue

*

Vände mig om i sängen, kramade om kudden lite extra och läser mitt SMS. Det var från Maddo:
Det är snö!

Så jag tittade ut genom persiennen och drog täcket lite närmre.
Det är inte mycket, men nog är det snö allt


I Fell Like a N.E.R.D

Look at you, look at me...Hot-n-FunFörsök sova nu

Well, It Was About Time

Äntligen fredag så man får ligga och bara slappa i sängen hela kvällen!


Biutiful

Äntligen fredag och ja, jag räknar timmar nu! Ingen som helst lust att på jobbet idag och rulla tummarna. Måste dessutom hålla i ett möte som alltid känns alldeles för tekniskt för att jag ska orka hinna med i alla disskusioner. Men men, bara tre möten kvar innan jag sticker. Kan nog hålla masken!

Sen ska jag hem och mysa under täcket. Funderar på att skippa lunchen och gå hem en timme tidigare, på med mjukisar och titta på film. Letade på den här filmen i morse och jag tror den kan vara riktigt bra. En typisk sån tänkarfilm som jag älskar. Så, nu vill jag hem, hem, hem!
Sen när jag tittat klart på filmen ska jag bara ligga där i sängen och vara flurig! Bara för att jag kan...för det är fredag


I Didn't Realize Just How Much You Can Miss So Small Things

Jag har ett utav mina troll i webcam. Fräsen hade gått och lagt sig, men jag har hann säga Hej innan.
Åh, nu värker det i hjärterotenWeather Forecast For This Weekend:


They Were Dancing In The 60's

Åh det är så skönt att få gå hem efter jobbet och inte behöva bry sig. Skolan är riktigt rolig, men det e guld värt att få vara ledig efter jobbet! Kom hem och käkade lite och sen var det bara att sätta igång med sminket. Ville prova gårdagens lektion, men med rätt penslar och allt. Tänkte ändå försöka fixa en sextiotals look till nästa photoshoot som är om 2 veckor tror jag? Var lite svårt att rita dit fransarna på nedre raden på ena ögat eftersom jag har en massa ärr på vänstra ögat. Kände mig lite halvblind med noll avståndsbedömning. Men jaja, blev helt ok ändå! Hade tänkt en till sminkning, men insåg att det håller på att ta slut...jäkla skit!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen blir det sängen.Älskar min nya kamera!!

What Do I Want For Christmas?

 


I Have My Pictures

Snart har halva veckan gått och nog känner jag mig lite gladare bara för det!
Fick bra betyg i skolan den här veckan, jag gör mitt och frågar inte så mycket. Håller mig fokuserad och ser till att inte fastna i ett moment, utan jobbar vidare. Kändes bra. Dock ska jag nog hem och träna lite sextiotals smink ikväll! Blev lite irriterad igår när jag inte hade de rätta penslarna för att få det bra.

Fick skivan med bilderna från min första photoshoot igår och valde bilderna från senaste. Ska bli riktigt kul att få se de färdiga bilderna sen. Greta var grym!
Modell: Greta Retyte
Make up: Jag


Very Soon

För en gångs skull skiner solen här på Irland, men allt jag kan tänka på är julafton. Har snöat in helt på att åka hem nu, pynta och gå på julmarknader, dricka glögg och lyssna på jullåtar! På söndag är det första advent och lilla "familjen" tänkte försöka ta sig den svenska julmarknaden i Dublin. Men om en månad precis, sitte rjag hemma i köket i Bjurs och myser. Är ju så fruktansvärt upptagen på jobbet, så jag läste igenom vad jag gjort de senaste två jularna. 

2008
Det här var en dålig jul, eller dåligt avslut på året överhuvudtaget.Jag fick ingen julstämning alls och kände mig så himla besviken. Jag är ju ett jul freak ut i fingerspetsarna!
Men just då var allt bara kaos. Inget jobb, slut med killen och ingen aning om vart jag skulle ta vägen? Skulle jag leta egen lägenhet, följa med ner till Lidköping igen eller flytta hem? Mådde inge bra då. Men jag hade mina små guldklimpar som alltid kunde bjuda på ett skratt och ett ömmande hjärta.
Valparna som studsade runt och Kinesen som glatt sprang efter för att leka.
Men jag lyckades få lite jul till slut på julaftonskväll och slutet på året spenderades i Tyskland på Sensation White och sen bytte vi plan på Arlanda och bjöd oss själva på lite backpacking i Malaysia, Thailand och Kambodja

2009
Det här året bjöd på en riktigt bra jul!
Jag var taggad ända från början, hade precis flyttat till Dublin och bodde 10 minuters gångväg från ett utav Europas största köpcentrum, Dundrum. Det var julpynt överallt, ÖVERALLT! Jag var i himlen! Allt var nytt och spännande och veckan innan jul spenderades i Belgien  i gamla lägenheten. Jag shoppade julklappar, åkte till Aachen på julmarknad i Tyskland och förfrös hela kroppen. Men grymt mysigt! Flög hem och tokmös med familjen och det var perfekt! Flög tillbaka till Irland, och sen vidare till Belgien igen för att möta upp pojkarna och åka till Tyskland på Sensation, enligt tradition!


Dublin


Tyskland2010
Kommer bli ännu en grym jul känner jag på mig!God Jul i förskott


Weather forecast for tonight: Wet


A Part Of Both Sides

Något som fashinerar mig är adrogyna människor.
Män som har feminina drag och kvinnor som har manliga drag.
Det är spännande

och jag blir faktiskt lite avundsjuk...


<3

Men det här håller mig fortfarande intresserad


Hurricanes and Suns


And I'm Done

43 dagar
31 arbetsdagar kvar på den här ön, sen får jag mellanlanda hemma i Dalarna och njuta av mitt igen.

Jag börjar bli rastlös, fruktansvärt rastlös och uttråkad.


Det finns liksom inget att göra längre, inget som kan få dagarna att gå lite snabbare. Jag vaknar, går till jobbet, stirrar på en skärm och surfar hela dagarna, går hem, går kanske till skolan om jag har en klass, kommer hem, surfar lite till och går och lägger mig. Jag har inte råd att köpa något och börjar bli mäkta trött på att inte ha några kläder. Allt är gammalt, slitet och missformat. Men det e ok, jag kan ta det. Bättre att lägga pengarna på att betala av.  Kläder finns att köpa på Myran, haha!


Det värsta är att behöva gå och vänta av tiden. Det förstör lite, för jag blir för otålig. Jag snäpper lättare, något som kanske inte är så dumt. För jag har gått många gånger och muttrat över människor som är för fega för att säga vad dom egentligen tycker. Som istället spelar med och skämtar bort något irriterande, och istället får mig att gnissla tänder. Jag orkar inte bry mig längre. Är det fel, säger jag att det är fel! Eller är jag kanske bara ointresserad av att försöka?


Nej, jag känner mig helt klar med den här ön och allt som hör till. Nu vill jag bara hem till min familj, mitt rum, min lilla by och mysa. Jag vill hem och ladda batterierna innan det är dags för nästa etapp. Känner på mig att den kommer bli krävande. Men samtidigt riktigt rolig. Vem vet vad Australien har att erbjuda?  Och jag behöver något nytt, jag håller ju på att dö här!Nude

Har haft en riktig slappardag med absolut noll action. Tänkte fortsätta kvällen i samma anda.
I morgon är det äntligen måndag, då ska det avnjutas Hurricanes and Suns
Nytt

Nu har jag tjurat några timmar och försökt koncentrera mig på annat. Men de e fan svårt när man har lust att sätta sig på första plan hem för att försöka slå lite vett i skallen på en vuxen människa som beter sig som 12. Förbannat irriterande! Men men, designen blev väl ok, kommer antagligen ändra den igen i helgen. Nu måste jag ut härifrån känner jag. SPAR och vin låter bra.


I Want You To Take Over Control


Do You Even Know What You Just Did

Mentalraderar ett ex ur minnet
jag e helt knäckt
Man får helt enkelt inte göra såDet spelar ingen roll att jag inte är den som tar hand om dom längre efter flytten.
Dom är fortfarande mina små troll och dom är fortfarande hela min värld.
Att påstå att jag inte bryr mig längre är fan det värsta du någonsin har gjort.
Men ja, kanske är dags för radioskugga för vår del och försöka inse att jag, enligt dig, inte har rätt till mina bebisar längre

Handle With Care

Idag är det fredag och jag hade tänkt att inget skulle få hindra mig från att ha en bra dag innan jag får åka hem och hoppa i säng med mig själv för en liten powernap. Men jag har hittat väghinder redan på Aftonbladet.
"Unga knarkar värktabletter" 
Så fort jag såg rubriken blev jag förbannad, för jag visste vilka kommentarer jag kunde vänta. Det är alltid samma sak.

"Töntiga små EMO's som bara vill ha uppmärksamhet. Skrattretande att de försökt ta livet av sig med värktabletter. Hade dom inte bättre fantasi än så? Hoppas dom lyckas snart så vi blir av med en gnällkäft iaf..."

Jag förstår mig inte på dessa människor? Att de är så trångsynta eller så förbannat elaka att dom hellre gör mer skada än helt enkelt håller käft. Varför? Jag avskyr dom. Hur dom försökte göra det, hur gamla dom är, vilken hårfärg dom har, sexuell läggning eller klädstil är inget som känns relevant. Det enda som betyder något är att de mår dåligt och behöver hjälp.

För många var det aldrig meningen att dö, utan precis som det stod i artikeln, var det ett rop på hjälp. Ja, de vill ha uppmärksamhet. Men inte för att folk ska tycka synd om dem, utan för att dom är rädda och inte klarar av det ensam. För att de kanske inte vågar fråga rakt ut och hoppas att någon ska få upp ögonen för hur de egentligen mår. Jag vet...

Så alla ni där ute som skämtar om sånt här, förtjänar en duktig jävla käftsmäll!

Så, nu har jag fått avreagera mig lite, så nu återgår jag till att nynna med till dagens låt


Rihanna - What's My Name


The Will

Ibland vill jag så mycket så jag blir spyfärdig.
Illamående av alla tankar, drömmar, fantasier och hopp om att de kanske en dag kommer bli uppfyllda.
Trött på mig själv att jag ens orkar hoppas på samma ihopkokade fantasi som jag hade i mellanstadiet.
Rädd för att jag kanske inte kommer uppfylla någon utav dem
för att jag kanske inte ens orkar försöka, på riktigt alltså. Att jag helt enkelt struntar i det i tro om att det ändå aldrig kommer inträffa.
Jag vill ha det, ha det där, kunna ha både sakerna och ändå lyckas klämma in en tredje dröm. Jag vill bli det, jobba med det, se ut på det sättet, ha den familjen och kunna stoltsera med den historien. Jag vill
Och ju mer jag tänker på det, desto större risk är det att jag går rakt in i väggen...för jag vet:
Om jag bara vill tillräckligt mycket - kan jag
och det gör mig ännu galnare.
För jag är ändå rädd för att försöka, det betyder att jag kan misslyckas
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere

This Is Sick

Jo tjena, och jag ska flytta till Australien?
Försöker jag ta livet av mig själv kanske?
Fiii faaaannHeading Towards My Last Breath

Ush va jag känner mig ynklig och töntig idag. Blir mer döende för varje minut som går och det finns ingen här hemma som kan ta hand om mig. Det är ju dukat för undergång!

Började min feber karriär igår och jag hoppas klimakteriet väntar på sig en låååång tid. Hatar när temperaturen i kroppen lever sitt egna liv och kläderna åker på och av. Hade vårt andra photoshoot på skolan igår och jag fick lov att verka pigg och glad. Gick riktigt bra iaf. Var klar bland de första och jag är nöjd. Fotografen var bra och min kvinnliga model var Greta från Litauen, på 1,87 cm. Johan var åxå nöjd-han blev ihopblandad med en rysk modell, haha! Men på vägen hem var jag helt skakis och slut.

Natten spenderades åxå med att ta på 2 tröjor och lägga på dubbla täcken, ta av alla kläder och ligga flämtande efter luft. Hela kroppen gör ont och jag trodde jag skulle hosta ut lungorna ett tag där. Det positiva=träningsvärk i magen!

Men nu hoppas jag nån kommer hem snart, så jag kan få lite service. Finns ju inget att dricka här hemma och jag vill ju gnälla lite öga mot öga med någon som kan tycka synd om mig!Borde få de bra bilderna i slutet av veckan

Wolverine Goes Manicure

Haha, så jäkla bra!


Wolverineski krijgt een manicuurski | Flabber

An Old Behavior Is Awaken

Det är dumt att ta upp gamla beroenden igen

 

För vem vill sova ensam när man kan krypa in i en varm famn

Inatt sov jag jättedåligt


From Time To Time, You Make My World

Sitter och huttrar under filten och väntar på varmvatten och Frugan.
Jajamen, min tid som "ungkarl" är över och nu måste jag börja uppföra mig. Jäkla påhitt! Inget mer glida runt i strumpor och trosor och leka Michael Jackson och inget mer dusha med öppen dörr och leka opera stjärna. Nej nej, slut på det roliga

Var inne på THF somkommer lägga ner om ett par veckor och nog svider det lite i hjärtat. Men samtidigt blir jag helt överväldigad av kommentarerna de lämnar. Att de tycker om vad jag skriver och mina fics. Kommer sakna att lägga ut de nya delarna där. Men tack ska ni ha, ni gör min värld!


They're Here

Hihi, titta:

Jag har lyckats lura familjen till utlandet igen :)

They're Only One Hour Away

Yes, solen skiner och vinden har lugnat ner sig. Snälla, låt det vara så jag kan visa Howth för familjen i helgen!
Syrran ringde förut, dom är i Dublin nu!!! Och lägenheten har aldrig varit renare. Måste bara få lite hjälp med att bädda sängarna, för min bröstkorg har haverat igen. Tur mamma kommer så jag kan få gnälla av mig lite.På tisdag är det dags för nästa phosotshoot på skolan, high fashion och male. Funderar på nåt liknande?
Fast kanske lägga ner lite mer tid och inte göra det mellan disk och tvätt

The Family's On Its Way

Shit, kan inte sluta lyssna på den där låten, han e ju bra!
Nu har jag städat och skrubbat så det gör ont i hela kroppen. Sista tiden känns det som att kroppen håller på att ge upp lite. Bröstbenet känns som att det ska gå av när som helst, ryggen hittar på sätt att låsa sig hela tiden och magen har lärt sig attack. Vitaminer is the shit, sa mamma!

Men det som är kvar nu är att ta ut soporna, som jag för övrigt håller på att sprida ut över hela grannskapet, men väljer att blunda för det så länge. Blåser sjukt mycket ute nu, så mina små träd här utanför har ramlat omkull. Å ja, jag vet att det är träd, men jag skulle helst av allt vilja gå ut med spade och gräva ner och stödja upp igen. Jag ska hänga tvätten och det var nog allt. Jag har varit så aktiv sista 2 timmarna så jag klarar mig för resten av veckan!

Så skynda hit nu...


Ta Mitt Skimmer, För Jag Brinner

Fan, jag måste börja städa!!


Unbearable Lightness

Idag kom min bokFick reda på att Portia hade skrivit en bok förra veckan och beställde den i måndags från Amazon. Ska bli riktigt intressant att läsa, men hon ska tydligen vara ganska ärlig och rak på när hon berättar om sin sjukdom.
Letade runt på youtube efter videos där hon pratade om sin anorexi och sen kom jag in på  henne och Ellen som ett par. Världens sötaste par och jag kom på mig själv att vara lite avundsjuk, haha! Tänk er själva att få vara gift med Portia!Så efter jobbet idag ska jag köpa vin, springa runt med bra musik och städa lägenheten skinande ren, duscha och läsa min bok. För vet ni vad som händer i morgon?
Familjen kommer hit


You Do Look A Bit Pale

Idag på skolan var det vitt som gällde från den elisabethanska eran! Vi "vaxade" bort ögonbrynen och lekte. Jag fick sitta modell och på slutet där tappade vi bort oss lite och istället blev jag en ful häxa med vårtor på hakan?Var inte riktigt meningen att det skulle se ut så här... mer så här som min modell, Emma.
Haha, jajamen...henne kan jag namnet på!Och tvättade Malin bort sminket innan bussen hem...Fuck No!Lite kul måste jag ju få ha

Where To Put My Foot Down?

Tisdagar brukar ju förstöra min dag, men den här tror jag kommer gå riktigt bra.
Har kollat på flygbiljetter till Sydney och det var billigare än jag trodde. Kruxet är bara att välja vart jag vill mellan landa? Vill jag åka hela vägen på en gång eller kanske stanna en natt på nåt kul ställe? Finns en del alternativ och jag blir lika nostalgisk och knäsvag av dem alla.

1. Guangzhou, Kina
Det finns en avgång där jag får 12,5 timmar i Kina. Mer än tillräckligt för att lämna flygplatsen och träffa gamla vänner och gå omkring i mina gamla kvarter. För att inte tala om all Mapo Dofu jag kommer äta och nudlarna på det lilla haket nedanför lägenheten. Har lite svårt att sitta still när jag tänker på allt.

Lägenheten och djungeln utanför

Jag och Davies

Jag och KrokoSerge

2. Bangkok, Thailand
Har varit i Thailand så många gånger så nu kan jag det där landet. Men jag älskar det. Att kunna stanna i Thailand några dagar och åka till Khao Sok igen hade varit helt underbart. Är extra sugen nu när jag vet att Jimmy ska dit över jul och träffa alla vänner. Khao Sok är det vackraste och mest imponerande ställe jag varit på hittils. Och människorna som bor där är helt underbara! Min lilla familj på Smiley Bungalows.3. Kuala Lumpur, Malaysia

Här har jag åxå varit några gånger och det är alltid mysigt att gå omkring i China Town. Skulle jag stanna där skulle jag försöka sova en natt på det första guesthouset jag o Jimmy bodde på. Lite lagomt flummig och skön stad.

 

4. Bryssel, Belgien

Älskade underbara Belgien! Kan aldrig få nog utav det landet och jag kan sakna mig galen efter att få bo där igen. Jag kaninte mellan landa där mer än någon timme, men kanske jag kunde locka dit Jeffi och Bruce för en fika eller nåt? Eller kanske åka dit en dag tidigare och säga hej då? Jag håller fortfarande kvar vid att jag kommer flytta dit igen♥

 

 

Nåja, tur jag håller mig sysselsatt med att fantisera...


Christian Dior Haute Couture

Jag brukar inte sitta och titta på modevisningar, brukar mest bli förbannad och avundsjuk på hur smala dom är.
Men den här skulle jag viljat se. Grymt snygga kläder!Christian Dior Haute Couture by John Galliano runway for Spring 2006


From Egypt

Dom har börjat sätta upp julbelysningen på gatorna inne i Dublin. Hoppas de tänds till helgen så jag får visa familjen. Förra årets var världens mysigaste! Så nog kittlade det lite i magen när jag gick där under kristall kronorna och insåg att det snart är dags för årets bästa högtid!

På skolan var det Egypten som gällde och efter många svordomar och dumt smink, lyckades jag blanda till det rätt bra! Har slängt i mig lite mat och sitter och funderar på om jag orkar anstränga mig mer idag? Tror inte detFick sminka den här tjejen idag. Får ju skämmas över att jag fortfarande inte kan namnen på domOch här är jag, nyss hemkommen efter en promenad i regnet. Men lika glad var jag för det. Har gått omkring och känt mig skitcool till den här låten och låtsas att alla andra tycker likadantVissa låtar kan ju göra så, ge ideer

Att sen gå runt i kängorna som jag haft sen högstadiet då jag verkligen var cool, plussar ju bara på allt


Breaking NewsPoppar Michael för fullt här framför skärmen. "Nya" låten har släppts och det e bra. Hur kunde det inte vara bra? Och jag tror inte på att någon skulle härma hans röst, tycker det låter som honom. Vad tror ni?
http://breakingnews.michaeljackson.com/

Och jag gjorde ett litet glädjetjut när jag kom hem igår kväll och kollade allas uppdateringar: Tyskarna kammade hem priset för World Stage Performance! Fan va kul!

Nu sitter jag o Maddo och dregglar över bilder på Daniel Johns. Planen är ju att jag ska gifta mig med honom nun är jag sticker till Australien!

Den här bilden höll ju påatt ta kål på migHerregud!


How hard could it be to find a hole?

Gaaah! Jag blir galen!
Köpte ny nosring idag, men jag får banne mig inte igenom den...helvete! Har kommit lite mer än halvvägs eftersom den e lite grövre än den tidigare ringen. Men nu tror jag att jag lyckats komma åt varenda nerv. Har aldrig nyst så mycket och så fort jag rör på ringen är det dags för nästa nysning. Eller så ilar det i tandköttet? Ganska kul hur det fungerar. Men nu är jag trött på det här, ploppa ut på andra sidan nån gång då! Vet inte om det kanske blir ett nytt hål, för nu verkar det ha tagit stopp?

They Got Tripplets!

Åh, brorsan och Ida har fått trillingar och jag håller på att dö här borta i soffan. Lite skrämmande när jag tänker på alla fåniga ord och ljud som kommit ur min mun. Men det kan inte hjälpas...fågelbebisar är bland det sötaste som finns. Fulaste men så fruktansvärt sött!


MTV

Ikväll är det MTV EMA och jag håller tummar och tår!Den här låten fick håret att resa sig på konserten i Bryssel!

It's Not Barbie

Som sagt, en rosa peruk, svarta läppar och en webcam!
Tänk va roligt man kan ha!


You're Not Supposed To Taste Like Me

Det här bland det finaste jag hört från honomUnderbara lilla Håkan som kan få hjärtat att värka av enkla ord. Som kan få marken att skälva på sommaren och bjudit upp till tusentals kyssar och glittrande ögon. Håkan som gör allt det där dumma och sårbara, så enkelt och vackert. Som inte sjunger rena toner, inte har den där välsmorda sångrösten och som kanske inte alltid har koll på alla kroppsdelar som far runt där ute på scenen. Håkan som är lite överallt och ingenstanns. Som alla älskar att hata och alla älskar att påpeka att jo, men där sjöng han väldigt falskt. "Min mormor sjunger bättre"

Kanske det, han sjunger falskt ibland.

Men vet ni, det spelar ingen roll. Han ska vara så, det är därför vi tycker om honom. Just för att han inte är som alla andra. Bara för att det är han, han den där som inte är perfekt. För att han känns äkta!

Jag blir så trött på alla som fortfarande känner att dom måste kommentera vissa band och personer. Lade upp den här låten på Facebook idag och jag bara räknade minuterna innan den där kommentaren skulle komma. Det tog en halvtimme!

Vad hittar ni för intresse i att behöva uppmärksamma alla på att ni inte tycker om musiken/personen? Varför ens lägga energi på något så onödigt och barnsligt? Jag klankar aldrig ner på någons musik. Jag kan säga att jag inte förstår mig på viss musik, för att sångaren bara vrålar sig hes. Men jag försöker att aldrig vara respektlös om musiken inte står för helt fel värderingar. Alla har sin egna musiksmak och det är inte meningen att alla ska tycka om allt. Men låt det vara så då! Låt alla få ha sin grej och få kunna njuta av det utan att behöva vänta sig gliringar om hur töntigt eller dåligt det är.

Håkan är ett populärt offer för sånt.
"Det är bara små fjortisar som inte förstår sig på musik som lyssnar på honom!"
Men det finns ett annat band som har det likadant, och som jag tyvärr försöker hålla tyst om.
Ett band jag lyssnat på i flera år och som fått mig att våga lite mer. Som jag beundrar och imponeras av. Men som jag gömmer. För varje gång, ända sen jag upptäckte dom, som jag börjar prata om dom får jag den där blicken. Den som säger att; "Men Malin, du är faktiskt 25. Du kan inte mena att du tycker om dom där småkillarna som har tusentals EMO's och fjortisar efter sig? Och ser dom inte bra töntiga ut, han som ser ut som en tjej och den där gagnsta wannaben"

Men ännu en gång, att dom ser annorlunda ut och vågar göra sin egna grej - det är det jag tycker om! Det är det som får andra att kanske våga lite mer, och stå för sig lite mer. Det spelar ingen roll om det är ett tyskt band i konstiga kläder, en lesbisk skådespelerska, en förtfattare med grönt halv rakat hår eller en helt vanlig människa som plötsligt kramar om en annan okänd människa. Det är det där lilla extra som kan ge så många andra den där lilla glöden som behövs. Det som visar att man är lika bra, fast man inte är ett medeltal. Bätte om inte annat just för att man vågar leva sitt riktiga Jag. Att då sen vissa människor känner att de måste lägga energi på att förstöra det, är sorgligt. Gör sig själva sorgliga...

Och jag vill säga att jag bryr mig inte, men det gör jag. Jag vill inte behöva sitta här och försöka försvara mig, för det ska jag inte behöva. Men det gör mig förbannad helt enkelt! Att något så enkelt och naturligt, ska behöva bli så smutskastat!
Stardust

Yvaine: You know when I said I knew little about love? That wasn’t true.
I know a lot about love. I’ve seen it, centuries and centuries of it, and it was the only thing that made watching your world bearable. All those wars. Pain, lies, hate… It made me want to turn away and never look down again. But when I see the way that mankind loves…

You could search to the furthest reaches of the universe and never find anything more beautiful. So yes, I know that love is unconditional. But I also know that it can be unpredictable, unexpected, uncontrollable, unbearable and strangely easy to mistake for loathing, and…

What I’m trying to say, Tristan is… I think I love you. Is this love, Tristan? I never imagined I’d know it for myself. My heart… It feels like my chest can barely contain it. Like it’s trying to escape because it doesn’t belong to me any more. It belongs to you. And if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange – no gifts. No goods. No demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.

Just your heart, in exchange for mine


Gud va fånig jag såg ut ibland när jag såg den här filmen.
Men det var ju så fint...

InDecorous Taste

Nu vill jag lära mig gå i högklackat
http://www.id-taste.com/

http://www.indecoroustaste.com/search/label/my%20shoes

Grymt snygga skor och utsmyckningar


Tomorrow, There's Money Honey

Håller på att gå av på mitten känns det som.
Lyckades bryta ryggen igår när jag gick i trappen, jo jag vet att jag är smidig. Så igår gick jag runt som en gammal tant och åmade mig så fort jag fick böja mig ned. Idag har jag lagt på lite magknip. Eller känns mer som att tarmarna vrids om flera varv. Lite dumt! Kanske är dags att gå i ide?

Men de bra nyheterna är att det är sista dagen i fattigdom, för i morgon kommer lönen! och tur e väl det, för nu ekar det hemma i kylskåpet och frysen. Kan alltid koka ihop lite couscous och spenat, men det känns inte så lockande. Och nästa vecka ska jag få mitt LA make Up card med 20% rabatt på Inglot. Dvs, nästa vecka ska det shoppas smink i massor. Billiga färgpaletter, läppstift och en massa skoj. Kanske kan kosta på mig en tröja med? Ska även kika om jag kan kosta på mig en helg i Belgien. Sista chansen att få hälsa på gamla lägenheten för sista november går kontraktet ut. Känns lite jobbigt får jag ju erkänna. Jag förlorar en bt av Antwerpen. Det var en riktigt bra lägenhet!Bild från i tisdags
Vi fick ta med oss modeller till skolan för det var manlig make up, så jag drog med mig grannen.
Vi fick bäst beröm av alla. Han anser att det var hans naturliga skänhet som gjorde det. Jag håller bara devis med. Smink kan göra underverk, det vet vi ju alla ;)


Because We Can
and because we both want it

No, It's Not Called A Bang

Tråkigt att hålla sig till ett och samma hela tiden.
Uttråkad igår, fram med saxen o fixa lugg


Why Take One When You Can Take Three?

Note To Myself:
Se till att bli född som kille i mitt nästa liv
Tack gode gud för värktabletter!


Go Back To Bed?

Måndag och jag är lämnad ensam med galenskapen!
Tiden har gått fort idag, men endast pga att allt gått fel och jag kliat mig sårig i hårbotten. Ibland är folk duktiga på att göra allt så mycket krångligare! Magen gör uppror och har knipt sig sen jag kom hit och det är regn och rusk ute. Ikväll ska vi köra hår på skolan, vilket jag har noll lust med. De ringde i lördags och sa att lektionen bytts ut och att jag måste ta med mig en massa saker som jag inte har. Har absolut inte råd att köpa det heller. Tur att jag kunde låna en hårtork, sån lyx håller ju inte jag på med.
Jag har ett ben i bröstkorgen som fått för sig att haka upp sig hela tiden och fastna? Skit obehagligt

Men värst av allt: Aftonbladet och hot om vulkan utbrott.
Nej, nej, nej, nej, nej, nej
INTE OK!


RSS 2.0