Can A Fish Talk?

Då var man fast i sitt första FaceBook spel!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Har ju lovat mig själv att hålla mig till mina Fortune Cookies och inget annat. Men idag övertalade Maddo mig att skaffa akvarium. Det var inte särskillt svårt.
Men jag blir frustrerad, de växer ju så sakta och jag vill ha mer poäng! Börjar kännas lite maniskt. Varje halvtimme in och kolla om någon liten firre är hungrig, om dt behövs städas eller om de kanske rentav växt sig vuxna och könsmogna. Haha! Kan nog bli en långkörare det här.



Saknar mitt akvarium. Hade ett jättefint åttakantigt proppat med växter. Jobbar man på en djuraffär slinker det väldigt lätt ned en växt eller två vid en ny leverans. Nej, akvarium ska det bli igen.

Underbarast var ändå i gymnasiet när jag praktiserade på Universeum i Göteborg i tre veckor. Jag matade hajar, smög runt i regnskogen och matade alla möjliga djur, byggde terrarier, födde upp utrotningshotade grodor och en massa mer. Men varje morgon innan dörrarna öppnades satte jag mig framför den stora haj tanken och njöt. Det enda som hördes var vattnet som speglade sig mot väggarna i vågor. Dov belysning och man kände sig nästan troende för ett tag. Hoppades att himlen skulle vara lika vacker den dagen det var dags.



Jag skulle vilja ta med mig en sovsäck och ligga där hela natten och drömma mig bort.
Försöka prata med sågfisken när ingen annan ser. Kanske han bara är blyg?

Kommentarer
Postat av: dencie

låter kul! Haha, du hat tom. fiskar på facebook ;D

Jag har oxå haft malawi. Och utav alla jag haft är det nog malawicikliden-rödzebran, praktbotian och fjärilscikliden jag fastnat för mest. Palettisarna är också en favorit! Gillar även prinsessan av burundi, har dock ej haft några prinsessor sjävl. Ciklider överhuvudtaget är en kul sort tycker jag !

2010-03-04 @ 08:02:59
URL: http://aquarious.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Haha, jag köpte ingen triss :P Det var fler som hade råkat ut för samma fenomen :( Jag är inte unik... :P

2010-03-04 @ 12:00:11
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Hahaaa, jag hade nog fan tappat lusten :P



Åh jag var på Universeum strax innan jul. Så fint :)

2010-03-04 @ 14:03:36
URL: http://caroflina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0