Round Two Is Mine
Är helt död på energi idag

Det var en riktigt rolig kväll med grymt skön musik, en annan del av Berlin där allting verkligen levde och det var alldeles för mycket dricka men en härligt flummig vän. Önskar det kunde ha slutat där, men det var en fajt under hela kvällen med hjärnspöken och idag har jag verkligen noll inspiration till något.


Fuck You FinnFick min dag förstörd av en Finn jävel som ringde in och vägrade lyssna och försöka hjälpa sig själv. Fan, ringer man till en service desk får man väl fan se till att lyssna på personalen istället för att bara muttra att inget funkar och allt vi gör är värdelöst. Jag har så svårt att förstå hur människor kan ringa och det första dom kläcker ur sig är att dom hatar en... hur i helvete hade dom tänkt sig få bra service då? Och när man går det där steget längre och ger lösningar som egentligen inte är tillåtna, men ges bara för att gubb jäveln inte orkar åka 4 mil till en fax maskin, och han FORTFARANDE vägrar ens yttra så lite som första bokstaven på Tack - då gör det fan ont i själen att önska honom en nice day sen. Och sen hänger han kvar resten av dagen, långt där inne och gnager på allt man gör och analyserar om varje händelse så man får lust att ringa till världen och fråga varför den är så värdelös och inte får NÅT att funka?!

Haha, ojoj  *dramatiska stråkar*


Nej, har faktiskt haft en rätt bra vecka nu och lyckats gömma mig i solen och våren, men nu samlas det på hög igen och jag känner bara att jag orkar inte. Det är fortfarande tre arbetsdagar kvar och den där jäkla lördagen ensam i teamet på jobbet som går så jäääkla långsamt och sen är  det helg och jag måste försöka underhålla mig i 10 timmar extra om dagen. Men då får jag städa, gud va skönt det är att städa.

Så i morgon gör jag ett försök att hänga med Joe på konsert på kvällen och skjuta undan skräpet ett tag till. Det kostar bara 15 eur, jag har aldrig varit ute med Joe förut och jag har blivit totalförälskad i deras låt och irriterar grannen med att ha den på repeat. En bra sån kom och tyck synd om mig låt. Men jag känner att det kommer bli en fajt i morgon med mig själv, för jag vet att jag kommer hitta på ursäkter till att inte gå.

Deer Tick

Some stories break your heart
And some with such applaud
Buried deep inside, where it's ok to cry
Some boy's won't shed a tear
Oh, but I tell it like this here
It can break down and get me where it hurts the most


Berlin Art #7Samariterstrasse


In Reality She's Not As Big As She Might Like To Believe She Is
Om vi någon gång skulle få chansen att återuppleva ett ögonblick så har jag en stark kandidat efter att ha varit ute och gått på Puppy ikväll. Herregud, jag skrattar fortfarande åt dåren!


Efter att vi mött en gigantiskt St Bernard ute på ängen, har aldrig sett en sån stor Bernard, kom vi till ett hus med en katt och Puppy kände sig lagomt stöddig. Den lilla svanstippen jobbade frenetiskt och hon spenderade mer tid ovanför marken än ståendes på den. Riktigt spännande även om katten inte kunde brytt sig mindre om tönt hunden som äntligen vågade ge sig på lite lek när det blev mindre storlek på motståndaren.

Jag gick lite före och försökte få med henne, men hon sprang bara runt och studsade...tills katten rörde på sig!

Lagomt när Ari kom fram till katten igen gjorde den ett litet utfall och fräste till och jag har aldrig sett Puppy så rädd. Hon hoppade rakt upp och sen iväg långt bort, som skjuten ur en kanonkula in på de andra gatorna och högt tjutande och gråtande. Hon höll ju på att bli mördad av katten och jag höll på att dö av skratt för det såg så satans komiskt ut. Men sen tog det nån minut innan hon saktade ned och hon tjöt lätt i 5 sekunder och jag är glad att vi inte mötte nån för då hade jag väl blivit inburad för hund misshandel.

- Det var inte jag, det var katten!
- Jaha, katten som står där bakom stängslet, eller?
- Mm, precis!

Nej, ibland är hon världens drygaste hund men idag är hon guld värd  ♥

Puppy vrs. Naked Guy


Gick upp vid sju idag och det var inte förrän jag kom hem som jag insåg att jag egentligen gick upp vid sex... snacka om morgonpigg på en söndag för det var bara att hoppa i mjukisar och springskor och ge sig ut.

Har försökt att ta en springtur innan jobbet i en hel vecka nu, men efter att katten kommit in i en period där allt som skramlar ska skramlas med efter att lampan släckts, har det inte varit särskillt lockande. Men nu jäklar ska jag göra det för det var riktigt skönt att känna sig hurtig när alla andra låg hemma och sov ruset av sig.


Äntligen har det blivit söndag och jag kan få stordstäda och tvätta. Jag tvättar verkligen allt på söndagar för jag bara älskar doften och känslan av nytvättat och det är så skönt att få städa bort hela veckan som varit och försöka sig på en ny.

Lunchen tog jag med mig ut på min lilla gräsmatta tillsammans med kidsen och åt i den underbara solen. Vi har haft två veckor av helt jävla underbart väder nu. Insåg idag att hela världen har exploderat i gröna knoppar som spruckit och blommor överallt. Fåglar som samlar pinnar och i varenda trädgård står någon med trädgårdshandskarna på och den här helgen tog alla fram grillen. Går bara och myser!

Jag och Puppy satt i parken idag i två timmar och läste och tuggade på pinnar i linne och kisade med ögonen. Det var hundar och filtar överallt och jag gillar verkligen att alla hundar springer lösa. Puppy har lärt sig nu att det är så det går till och det är en helt annan sak att vara ute med en hund utan koppel. Vi hade ett helvete med henne förra sommaren för då stack hon bara om hon såg nåt intressant. Idag är hon en helt annan hund och vi kan till och med gå utan koppel på gatan. Så idag slappade mamma och Puppy lekte med en massa hundar och jagade insekter.

Haha, just ja!
Mitt i parken låg det en naken karl och solade och det kunde blivit riktigt pinsamt. En naken karl i mars är ganska blek och lyser ganska duktigt i solen och för Puppy såg det antagligen ut som en Golden retreiver för jag fick precis stopp på henne innan hon var på väg för att lukta lite välkomnande. Han var inte det minsta blyg ocg barnfamiljerna i närheten brydde sig nte nänmvärt heller när han vände sig om för att sola magen.

I morgon kommer lönen och då blir det stor handling på billigast möjligaste vis och kanske hitta på någon rolig utflykt.


Berlin Art #6

Samariterstrasse

Come Here, I've Got a Hug Left Overja, det e ju löjligt lätt att man blir avundsjuk när Jonas får såna kramar och man själv bara får rivsår av ens egna lilla FrökenLittle Miss Kitty's Keepen BusySom alltid gick vi upp vid sju i morse, allt enligt fröknarnas förslag.
Efter en kopp kaffe kom jag på en alldeles fantastisk ide och mindes att det faktiskt fanns en burk målarfärg i en  låda, senapsgul!Alla i lilla familjen var (tyvärr) väldigt hjälpsamma och minsta Fröken tyckte det var helfestligt att ge mamma hjärtattack när hon sprang omkring med gula tassar. En kreativ liten tjej det där. Tror hon kommer bli konstnär hon blir stor.
Målade lite hyllor och brädor så får vi se vad det blir.


Sen gick vi ut på baksidan och fortsatte med det omöjliga projektet att lära katten gå i koppel, ser mest ut som att hon drabbats av stroke som hon vinglar fram och stretar emot. Men efter ett tag var hon på G och befann sig lite överallt i trädgården med en hund som oroligt sprang runt och vallade sin lillasyster.

Nu åker jag och Puppy in till Robban och Steph och hänger lite på deras balkong i sommarvädret, sen får vi se vad som händer.


Sno Stilen?

nu gör jag son Puppy och däckar i sängen


My Smile's Gettin a Tan
Do I need to say more?

Klockan är halvåtta på kvällen och det är 15 grader varmt ute - jag gick hem i tshirt från pendeln!

Idag har varit en helt jävla perfekt dag, om man inte hade arbetat. Men satt ute på lunchen i solen och njöt för fulla muggar med den nya boken i knäet. Plötsligt var det sommar ute och jag har en hel helg framför mig med vårkänslor och värme. Tog ledigt i morgon eftersom det är Paddy's Day och det vill jag ju inte missa genom att vara trött och tråkig.

Nu ska jag laga mat och känna mig nöjd med att äntligen får ha helg precis som alla andra och inte göra så mycket mer sen. Jobbar inte förräns på tisdag. Den nya obligatoriska fredags konferensen med familejn är redan avklarad och jag har legat mitt på bordet hemma i Bjurs och pratat genom systers mobil. Alltid lika trevligt  ♥


Och för att göra det ännu bättre var det halva priset på tulpaner på Lidl - och Buxbom buskar!


I Know If You Could Snap Both Your Fingers...
...Ibland kan jag


Med en morgon som började i total obalans och jag lyckades missa bussen-spårvagnen-tunnelbanan-jobbet med irriterande lite och bara två personer i teamet och emails som fick ögonen att skela, tänkte jag att det var lika bara att ge upp på en gång. Eller när jag lyckas kleta ner tröjan med frukost redan efter en kvart eller när jag blir avbruten på lunchen med en underbart doftande gryta jämfört med min smaklösa tomatsoppa och tvingas vara trevlig istället för att gömma mig i min bok. När jag får mail från min Jeffi som säger att i sommar ska det bli födelsedagskalas, när kaffet smakar blä och jag har fotsvett, då känns det mindre roligt att svara på idiotiska användares simpla problem och ännu en gång förklara för dem att om det står kontakta banken på deras felmeddelande, så ska de kontakta banken, inte hota anmäla oss för stöld och förlusten av en värdefull kontakt som kanske dragit in hela 1357 kr på tre år...Zzzzz       I don't care!


Men sen kommer det där ögonblicket när man, trots allt, kommer hem och bara vill släcka lyset under täcket och trycka i sig tio kg choklad för det spelar ändå ingen roll, men ändå lyckas göra nåt utav det. Jag sa till Dennis idag att jag banne mig skulle ut och springa på en gång efter jobbet och sen skrattade vi gott båda två. Men tro fan att jag tog på mig springskorna när jag kom hem, hann nätt och jämnt ta av mig jackan innan mjukisarna var på och hunden stod på bakbenen med glitter i ögonen.

Och jag sprang, satans va bra det gick att springa. Sprang fortare än Puppy och sprang vidare ut på ängen där jag gjorde en massa benstyrka och blev skakis så jag knappt kunde gå sen. Kom hem, gjorde sista ben övningarna, försökte lära den fyrbente att krypa utan framgång, kletade på färg på ögonbrynen, diskade, sopade golvet lite snabbt, sjöng stämmor med Lykke Li och hoppade in i duschen, på med lotion pch nya mjukisar (I have plenty) in med pizzan i ugnen, täcket till bäddsoffan, tända ljus och på med mysfilm! Satans va jag sprang!

Så ni ser, även om inget annat gått rätt idag så kan jag fortfarande!

...idag kunde jag fortfarande


 
Så jag ställer mig på nytvättade mattan och kramar om det mjuka tyget med tårna och vickar lite på kroppen när jag egentligen borde sova och tänker med ett axelryck när alla utanför på gatan kan se mina moves att: jaja..

Oh yeah the devil's on your back
 But I know you can shake him off
"Life's all about moments of impact, and how they change our lives forever. But what if one day you could no longer remember any of them?""I vow to help you love life, to always hold you with tenderness, and to have the patience that love demands. To speak when words are needed, and to share the silence when they're not. To agree to disagree on red velvet cake, and to live within the warmth of your heart and always call it home."Laddade hem The Vow i måndags, en SCREENER! Hade velat sett den på bio men det har jag inte råd med och har väl ingen direkt jag vill gå med ndär jag känner att det är ok att grina snor. Så det blev en olaglig nedladdning - eller? Svårt att veta om det är olaglig fildelning nu för tiden eller en religion?

Filmen var iaf grym och kvaliten helt ok. Har redan sett den två gånger och båda nätterna har bidragit med världens mysigaste drömmar...så ett tips!

More Of An Observer
Har kommit på att jag hatar Melodifestivalen!

Låter så töntigt men jag missar ALLTID melodifestivalen och om det är nåt som triggar igång hemlängtan så är det just det. Det slår aldrig fel.

Idag  kom jag på mig själv inne på arbetsförmedlingens hemsida, skakade vett i skallen och började tänka på Tias som har fått världens bästa jobb och åker runt som ljustekniker, nyss hemkommen från kina, snart iväg till Brasilien och sen en månad i Miami och jag blir trött på mig själv som får hemlängtan pga melodofestivalen.
Fan, skärp dig Malin!
Så då gick jag över till resebloggar istället och hamnade i Australien för självklart måste alla åka dit och leva loppan...trött! Lyckades virra bort till L.A och tänkte att fan, dit skulle man! Men är rätt så säker på att L.A inte är rätta stället för mig.

Så min slutsats av det hela var att försöka få det där jobbet som Content Specialist på PayPal så jag får lite mer lön, har råd att köpa mig ett par nya skor och jeans, framkalla en massa kort att tapetsera väggarna med och ta mig ut ur lägenheten oftare. Lättare sagt än gjort.

Jäkligt random igår när en tjej från jobbet kom och hälsade på. Vi har aldrig pratat med varandra, sagt Hej två gånger kanske. Vi har skrivit lite på MOC'en - typ jobbets msn chat men inte mer och vi bestämde oss för att hitta på nåt i helgen eftersom vi har samma shift. Så igår fick jag ett sms som undrade om hon inte kunde komma över en sväng med sin hund och det tog mig nära tre timmar och två öl innan jag lyckades svara och jag tror varenda nagel gör ont idag efter att ha trimmat för hårt med käften.

Mötte dem vid spårvagnen och gick till ängen där hundarna fick bekanta sig med varandra lite. Hon har för övrigt världens sötaste hund och han påminde så mycket om Sputnik med den där idiotviftande lilla svansen och studsar fram. De fattade tycke för varandra på en gång och till slut var det faktiskt min hund som gav upp och somnade. Trodde jag inte var möjligt!

Hemma i lägenheten satt vi och pratade lite på golvet och tittade på när galningarna sprang omkring och lekte med lilla Fröken nyfiket tittandes på uppe på hyllan. Världens drygaste och coolaste katt för övrigt. När vi satte oss i bädd sängen med te och varma mackor för att titta på film hoppar hon glatt upp och klämmer in sig för lite mys bredvid Puppy. Bryr sig inte det minsta om att det är en helt ny hund i lägenheten, för på kvällen ligger man alltid och myser där ju...

Det var en duktigt påfrestande kväll men nyttig. Inte pga henne för hon är jättetrevlig men hela den här sociala biten är inte min starka sida längre. Men nu har jag iaf haft tre stycken på besök i lägenheten sen i november - framgång, haha!

Skulle ha träffat Will idag men det var lite för mycket. Har antisocial bakfylla sen igår och stängde in mig med en massa choklad och filmer istället, regnar ändå ute. Har satt mobilen på flightmode så om jag inte svarar är det därför. Tror jag ska låta den vara så ett par dagar.


och nu får ni fan sluta föda en massa söta bebisar och gifta er och fan vet allt...


Minimizing The World Wide

Har bestämt mig nu (eller så har jag redan förbrukat all internet åtgång för den här månaden...) att skita lite i internet de kommande veckorna. Jag sitter framför en dator 8 timmar om dagen på jobbet och om jag sen räknar ut den faktiska aktiva tiden jag förbrukar framför datorn när jag kommer hem är det fan inte mycket! Det är mest surfa runt på de vanliga sidorna och besöka Ellen D på youtube och beklaga mig över Facebook. Har funderat ett tag nu på att ge upp det där giftet, men än så länge är det bara tankar. Brukar uppdatera men tar bort det nästa dag igen för vem fan orkar bry sig egentligen? Men det fattar väl jag att jag inte kommer göra för hur ska jag då kunna spionera på alla gamla kompisar? Men ja, laddade hem en film i måndags så nu är mitt internet näst intill förbrukat för resten av månaden. Jag har en gräns varje månad för hur mycket bandbredd jag kan göra av med, sen går det lååångsamt och jag kan i princip inte göra nåt. Dock går det att ladda hem filmer men det tar 1½ dag. Så jag funderar på att skita i den lilla bredd jag har kvar och bara sätta igång mina nerladdningar, har samlat ihop ett gäng. Istället ska jag spendera de kommande 2½ veckorna med att läsa böcker, skriva lite, leka med smink, göra sit ups, lära hunden lite nya trick(försöker lära krypa men de e tricksigt), lära min döva katt gå i koppel, dricka te, sortera ut Physialis frön och torka så jag kan plantera, hitta en gammal stövel till vårens planteringar, leka vidare med oljefärgerna, kladda med eyeliner på kaklet, lära mig lite mer tyska och träffa Will. Ja, var ju på torsdagsdrink för "utlänningar" i början av året och träffade en engelsman som var geolog. Himla trevlig prick och nu har han precis kommit hem efter nästan två månader på Indiska ocenanen där han studerat havsbottnen. Vi ska mötas upp nästa vecka för jag tycker hans arbete låter himla spännande och nytt och jag behöver lite frisk luft. Sen är det snart Paddy's Day och den här gången ska det fan bli bra! Nåde den som sabbar det och börjar taffsa!

Wat A Bjutiful Wedde, Nice Nice

Alltså, fy satan va underbart det är ute idag! Det har varit strålande solsken hela dagen och riktigt varmt och vårmysigt med en massa fågel kvitter och uppknäppta jackor. Jag och Puppy åkte upp till Buch och sprang omkring i skogen flera timmar och tappade bort oss. Hittade en gigantisk äng istället för en tågstation, så vi låg på den ett tag och solade och tuggade på pinnar. Nej, det har varit en riktigt skön måndag!


 


..lyckades ju sådär med fokuseringen

And Your Thoughts Behind This Is... ?

Vi har ett nytt afterwork ställe i Wilmersdorf, tisdagar brukar det bli. Tror anledningen till att en utav oss gick in dit för det första var allt blinkande julpynt och galna dekorationer alldeles intill borden. Vid jul trängdes juldekorationerna lika mycket som gästerna och akvariefiskarna med att få plats där inne. Men det är mysigt och på baksidan har dom ett tält med varmluftsfläktar, mattor, flatscreen med "tänd brasa" DVD och en vit julgran som skjuter upp små frigolitkulor som en fontän över gran toppen - Eggertz kallas vi det! Enda negativa är en gigantisk Ferrari planch med Schumachers fula tryne som möter en varje gång man går ner för trappen. Tar liksom emot i lilla Finne hjärtat, haha!

Varje gång man betalar får man en liten cola godis och vi har skrattat gott åt namnet på den där godisen:
Borde det inte liksom ringt nån klocka där som sa att, nja...kanske inte?!

This Is A Story About Boy Meets GirlSådär lagomt imponerad i morse när jag legat med en damp katt i sängen i timmar kändes det som och olycktligt ovetandes sträckte mig efter mobilen och tänkte att tio, elva kanske klockan är ändå...07.13

Så det var bara att gå upp och göra frukost, gå ut med hunden, fylla tvättmaskinen, vek ihop alla kläder som jag kastade runt igår i garderoben, vattna blommor, klippte klorna på hunden, läsa bok, leta reda på alla skor som gömt lite här o var, diska och sen gick vi ut igen på en och en halv timmes promenad i solskenet och lekte med hundar i parken. Kom hem, lagade mat, hängde tvätt och fyllde på med ny smutstvätt, diskade kastrull och sen bäddade vi ner oss till mysfilmen och två timmar senare vaknar jag ännu en gång av en damp katt i ansiktet som vill ha mat.

Så nu kör vi igen och dammsuger, tvättar golv och fixar lite mer tvätt. Jag tänkte att eftersom jag har hela dagen på mig idag så ska jag till och med färgsortera tvätten!

Åh, älskar söndagar och att få tvätta och städa rent allt. Trodde aldrig jag skulle säga nåt sånt, men fan va gött det e att få städa, haha!Not Possible To Not Have a Good Morning With ThisSå jäkla go video


We Are Completely Ripped Apart And RemadeÅh älskade lilla Dan, har du ingen gräns?


 


It's The Thought That Counts
Ikväll kunde jag antingen gå och lyssna på när kollegan sjöng med sitt band på releasefest i Kreutzberg

 


eller så kunde jag gå med en annan kollega på grym klubb och dansa natten lång


Men efter att kroppen putade ut åt lite för många håll och INGET i garderoben kändes matchande eller tillräckligt posh för den där förbannade och häftiga klubben och ingen hörde av sig och ingen tycks vilja uppmärksamma mig här i världen, haha, så...

körde jag på date med Duffy och självömkan
    ...kom igen, jag har ju för *piiip* ringorm - två utslag!RSS 2.0