Laddar för Sensation

Nu e det nära. Tidigt i morgon bitti åker vi och hämtar upp syrran och Zeb och sen flyger vi till Tyskland och Dusseldorf. Ska bli så jäkla roligt att få fira nyår på Sensation igen och dessutom med Martina.  Hoppar omkring i lägenheten och är peppad!!!

God Jul

Har precis satt in en paj i ugnen och snart e det Kalle på TVn. Hade sådan ångest ingör julen men det verkar arta sig rätt bra ändå! Ska äta MASSOR ikväll. I morgon åker vi ner till Tibro och firar lite mer jul! Sen åker vi till Tyskland och Asien.

Har förälskat mig i det här bandet. Så sköna låtar myyys

...

"All of my memories keep you near,in silent moments imagine you'd be here..."

Saknar min farmor
så jäkla mycket...

fanfic terapi

Lägger ut min fanfic, det får bära eller brista!

Vi har ensamheten tillsammans

Hellre glömma än fördömma

Tom

Har suttit hela dagen och deppat. Önskar någon kunde slå mig hårt så jag svimmar av och slipper tänka mer. Orkar inte älta allt om och om igen.Känner mig tom och nedslagen. Mina framtidsutsikter är usla, jag har ingen julkänsla what so ever och jag vill skälla ut alla som nån gång gjort mig nåt dumt. Jag går på nålar nu och ett enda litet felsteg och jag exploderar. Jag skulle behöva slå ner nån!
Jag hade ett jobb jag verkligen tyckte om en sen fick dom för sig att jag inte behövdes längre, utan att jag gjort något fel. Så nu står jag här på ruta 1 igen. Inget jobb, inga pengar, alldeles för mycket utgifter och ingen chans att få en framtid. Har tappat lusten helt att leta nytt jobb. Vill bara dra täcket över huvudet och gömma mig. Ska flytta snart men utan jobb får jag flytta hem till Bjurs igen. Lysande framtidsutsikter!

Vid den här tiden på året brukar jag sprudla av lycka. Julen är helig för mig och det absolut mysigaste på hela året. Advent skulle det alltid fikas på och tända nästa ljus. 3 ljuset står fortfarande orört. På lucia satt jag hemma och upptäckte det först på kvällsnyheterna. Jag missade Lucia! Jag har inte ens köpt julklappar!!! Jag brukar ha mina klara i november. Jag har inte ens lust att gå ner på stan och leta efter klappar. Jag vill inte ha julmat för då blir man bara fet. Jag har inte ens lust att fixa julgran. Det verkar bara jobbigt!                  NÅT ÄR FEL!!

Ska ta en liten paus från det här nu. Måste försöka få ordning på mig själv.

Men för er som har julkänslan önskar jag en god jul!
Ciao!

Förändring

Ångest kräver förändring.  En nystart.

r

Blondinen är borta. Nystart...

Dagens låt nr.2

En låt som betyder mycket för mig. Lars Winnerbäck e magisk i sig men den här låten...den får mig att brista varje gång. Texten är underbar och jag har alltid en tår i ögat när jag hör den. Hultsfred 2005 bjöd på 3 dagar Winnerbäck och sista dagen fick jag äntligen höra den här låten. Kramad av en kär vän rann tårarna och hjärtat bultade. Hela publiken var tyst och spänd. Alla njöt. Alla kände och smärtade. Den här låten har nog många minnen runt om i Sverige.



Dagens låt

En utav världens bästa låtar och grupper. Är kär i den här låten. Passar till alla humör. Älskar soundet

Smashing Pumpkins album Siamese Dreams är min bästa skiva. Det slår allt. rekommenderar starkt att ni kollar upp den skivan. Finns inte en låt på skivan som jag inte avgudar



Gratis ångest

Har ett överflöd av ångest just nu så är ni i behov av lite skänker jag mer än gärna bort lite. Skicka ett mail bara så bestämmer vi tid och plats för överlämnandet

Färgade linser

Har hittat ett super erbjudande för er som bloggar. På färgade linsers hemsida kan man som bloggare få prova på en månads linser, helt gratis! Kunde inte komma mer passande för jag e sugen på mörka ögon till nyår men har lite ont om pengar. Jag har blå ögon i normala fall men har alltid velat ha bruna ögon. Och nu får jag det!! TJOHO!!!

Gå bara in på http://www.fargadelinser.com och följ instruktionerna. man måste dock ha varit aktiv bloggare i minst 2 månader.

Nu e jag lycklig!!


Jobb i morgon

KLockan e 3 och jag ska upp om 2 timmar. Inte så smart men tröttheten är spårlöst borta. Ska väl försöka sova lite efter det här men jag har inga större förhoppningar. Sen e det ju söndag så jag har ju fullt upp med mina spökprogram. Har hunnit skriva lite åxå, går bra nu!  Annars har det varit ännu en slappardag idag.  Pizza och en bunt hyrfilmer. Vi har sett Arkiv X  filmen och Björn Gustafsson nya film. Arkiv X var en besvikelse men det var härligt att få se alla igen, Mulder, Scully och Skinner. Dom har varit med länge och orsakat många av mina sömnlösa nätter när jag var mindre. Jag älskade Arkiv X när jag var mindre. Sen har vi Björn och han var som alltid go! Mycket av det på filmen hade man ju redan sett och tyvärr var även den lite av en besvikelse. Det fanns för lite material.
Sen tittade vi på Wallander filmen på 4an och jag hatar den filmen. Har sett den en gång innan jag storbölade! Stefan har alltid varit min favorit i wallanderfilmerna och sen tar han livet av sig!  Suck! Lilla plutten...

Ska försöka betala resan i morgon. Sjukt va snabbt tiden går. Nästa onsdag är det julafton och jag har knappt köpt julklappar. Sen är det tyskland och asien och sen kanske nåt mer. Får se nästa vecka hur det blir. Då kanske vi har bättre koll på våra framtidsplaner. Har en lten kaos känsla i kroppen.

Och i morgon ska jag jobba. Ska gå inlärning i hemtjänsten i Bjursås. Får se hur det gå. Risken finns att jag e ganska trött. Men men...

Idag åt äntligen Fijihonan själv från matskålen. Hon klämde ur sig ett ägg för några dagar en så det är bara att hålla tummarna.

Gonatt från oss alla. Mig själv i soffan



och de under bordet...

Lugnt ikväll

Har slappat idag förutom att vi städade lägenheten. Känns som söndag idag. Prövade en ny sminkning idag men blev inte riktigt nöjd. Ska beställa lösögonfransar från saturnreturn sen till nyår. Dom har massa roliga sorter. inte ens 3 veckor kvar till nyår och Tyskland.fasen va roligt!


Min Sensation klänning


Kvällens sminktest

vet inte vad jag ska skriva riktigt. Har hänt absolut ingenting idag. Ni fr ha det bra!!



natti natt

rolig historia

klockan börjar bli sent och jag kollar igenom lite bloggar. Hittade den här historien på Saras blogg.

 
En anka kommer in till en bar och frågar bartendern:
- Har du bröd?
- Nej, svarar bartendern.
- Har du bröd?
- Nej!
- Har du bröd?
- Nej, jag har inget bröd!!
- Har du bröd?
- Nej för fan, säger jag ju!!!
- Har du bröd?
- Det var ju själva fan! Om du inte kniper näbb om ditt jävla bröd så spikar jag fast näbben i bardisken!
- Har du spik?
- Nej!!!
- Har du bröd?

Passar perfekt in i min humor

nattens partylåt

Älskar lady gagas nya video- Poker face

Davies!

Pratar med Davies nu på MSN och Kina längtan blir bara allt större. han har tagit en massa bilder med koreansk fotograf som tydligen ska vara med i nån gaytidning. det e grymma bilder. Jag har alltid sagt att han är en perfelt model. Snygg kropp, rent och fint ansikte med fina drag och han är bög. Så poser har han ju i överflöd, ha ha!






Han e cool!

Lördagspyssel

Sitter hemma och har gjort klar lördagens smink pyssel. har så många ideer på coola sminkningar med jag blir så frustrerad när jag inte har de rätta grejerna. Skulle behöva köpa smink för typ 1500kr men det kan jag ju glömma. Ekonomin e sådär och det är mycket som ska hända inom några veckor. Surt att smink ska vara så dyrt!







Ja ja, kul att leka lite iaf!

Jag pratade med Serge hela natten igår och jag saknar verkligen honom. När jag har fixat ett bra jobb, har pengar och tid över ska jag åka tillbaka till Kina och krama om honom riktigt hårt. Var inne på Davies blogg idag. Han var den som fixade modellbilderna åt mig i Kina. Han e make up artist, bög och designer åt ett stort modeföretag i Kina. Jag gick modevisning för dom och visade nästa säsongs kläder. Det var jätteroligt! HÄR är hans blogg.


Jag & Davies                                                                                     På modevisningen







N´gra bilder jag fick ta gratis hos Davies kompis. Det var bland det värsta jag gjort. Kände mig bara vilse och dum. ´Det var inte lätt att leka modell.

Lyssnar brittans nya cd. Riktigt bra!

Trevlig fredag babes!

Allvarligt...





   
Snöängel=mördad snögubbe

Fru blånagel!

Igår natt hände nåt jätteläskigt. Jag har ju slagit i tånageln och den har blivit helt blå. Jag har haft en skorv/skorpa (vad säger ni) vid nagelbandet men igår släppte det. Jag satt i soffan och helt plötsligt känne rjag hur något släpper vid nageln. Jag vågar knappt titta för jag är livrädd att nageln har släppt. I stället visar det sig att nagelbandet har släppt. Fy,ryser i hela kroppen när jag tänker på det. BLÄ!



Idag är jag lite mer människa än vad jag var igår. Har fått lite sömn, även om den kom först vid 4 inatt och jag har fått i mig lite riktigt mat, Crepes med kantarellfyllning. Riktigt smaskigt! Ska försöka skriva lite mer idag. Började på en ny fic för den första var så tråkig. Fick inget respons så då tröttnade jag.

Blir lite nervös ang mina planer jag berättat om tidigare. Jag har ju sökt ett jobb som jag trodde jag skulle få reda på den här veckan om jag hade en chans. Ringde idag och de ska börja kolla på alla 400 ansökningar på onsdag och jag ska ju på inskolning på måndag på ett timvikariejobb. Fan,jag vill veta nu så jag kan vara ärlig mot det första jobbet. Min enda fördel med det sökta jobbet är att jag är tjej. Kan ju hoppas på att dom har en tjejkvot dom vill uppfylla. Men jag får se nästa vecka förhoppningsvis. Kanske bli flytt då?

Har lärt mig ett nytt ord när jag kollade på Scrubs nyss. Dummygram (telegram) Kan vara användbart!

Jag var riktigt aktiv  idag innan Jimmy kom hem. Jag stekte pannkakor, gjorde kantarellstuvning, diskade och torkade golv samtidigt! Ibland går det, ibland blir allt brännt. Idag funkade det! Crepes e ju så gott!

Kollade på Röd Drake ikväll och det e bra. Alla filmer som Edward Norton e med i är ett säkert kort.



Jag är så extremt sugen på en tattuering nu och jag har haft det här dockansiktet länge i tankarna. Vet att jag vill ha just det här ansiktet men jag måste ju ha nåt mer. Kan inte bara ha ett ansikte? Någon som har en ide? Tänkte ett tag sätta ansiktet på en krockdocka men det måste ju ha en mening eller nåt? Älskar bilden



Avslutar med en läcker bild som jag snott av min snygga tjej

Grrr...

Kvällens låt

Tokio Hotel-Reden

Playdate

Har lyckats ladda upp en film på Kinesen och valparna. Dom e jättesöta och Kinesen e så glad att äntligen fått kompisar i sin egen storlek

Lite bilder


Syrran på julmarknad vid gruvan


Kinesen leker med valparna



Tänkte ladda upp lite fler bilder men datorn vägrar ladda upp de bilder jag väljer.

Mission failed

Vi hittade ingen Mimmi idag. Vår granne trodde att hon kanske hade krypit under hans veranda men hundarna var där och nosade utan resultat. Meningen var att hundarna skulle få springa lösa i skogen och leta men de små sakerna kunde inte springa i den djupa snön. Inte lätt att vara liten! Men jag skrev ut lappar som jag satte upp på anslagstavlorna och Konsum. Hoppas nån hittar henne nu så man inte behöver oroa sig hela tiden.

Känner mig lite bakom idag. Alldeles för lite sömn och bara 2 mackor och soppa. Men det ska väl bli bättre i morgon.

Ska slappa i soffan nu

CSI Bjursås

Har precis gått upp ur sängen och jag är helt förstörd. Har inte lyckats sova nåt inatt och var fortfarande vaken när Jimmy åkte iväg till jobbet. har kanske lyckats sova 2½ timme nu i morse för alla valparna och telefonen som ringt mm. Det blir nog en riktig skitdag det här. Om 20 minuter kommer Danile och vi ska åka till Bjurs och leta katt. Mimmi försvann i måndags och jag tänkte ta med hundarna och göra ett försök. Kanske kan dom lyckas med en sak iaf? Hoppas vi hittar henne, oavsett om hon lever eller ej. Man vill ju bara veta så man inte behöver oroa sig hela tiden.

Men sen är det jag som krashar  i sängen

This is a very bad trick, uncle Charlie!

Jag såg precis på Two and a half men och Jake får mig alltid! Störtskön kille!


Har fått internet nu men det krånglar jättemycket när man skriver. Texten hoppar hela tiden och det blir bara knas. Tröttsamt att hela tiden få gå tillbaka och korrigera...

skriver mer sen

pepparkakor

Är hemma hos mamma igen och sniffar bränd pepparkaka. Syrran var ugnsvakt och det gick ju sådär! Idag var jag och familjen uppe vid Gruvan på julmarknad och det var väldigt mysigt! Jag köpte lite Tuttulbröd,de e gott! Sen när vi frysit om tårna länge nog åkte vi ned till Thairestaurangen vid gruvrondellen och käkade. Gillar det stället. Lagomt stort och underbar mat! Sen åkte jag hem och däckade i soffan. Valparna har gnällt hela morgonen så det blev inte så mycket sömn. Vid 6 på kvällen åkte vi hem till Bjurs för Martina tyckte vi skulle baka pepparkakor. SÅ nue det klart och jag måste nog utse mig till pepparkakskungen! Martina var ju som sagt sådär...ha ha!

Ska åka hem snart och titta på lite TV.

Mysigt med all snö


Tittade på dokumentären om Britney igår och det var så sorgligt. Stackars människa! Hoppas hon klarar av det här nu och vågar säga ifrån innan det brakar igen. Är rädd för att det kommer hända igen...


Kuala Lumpur

Sitter i brorsans lägenhet ,igen! Stefan lyckades fixa vår dator igår så nu e den frisk igen. Måste fixa ett bra virusskydd sen när internet e igång. Jäkla basilusker!

Syrran kommer snart och hälsar på. Ska bli skoj. Hon har inte sett valparna än så hon kommer smälta på en gång. Dom e så underbara just nu när som sladdar omkring på golvet. är bestämt nu att en valp,Niki, ska flytta till Stockholm. Det blir nog bra tror jag, de nya ägarna verkar bra!

Jag och Jimmy sitter och disskuterar resan och det bara sprätter i hela kroppen. Om en månad e jag i Cambodja!! Vi har bestämt nu att vi ska försöka ta oss in till Kuala Lumpur stad och ta en snabbtitt innan vi flyger till Cambodja nästa dag. Ska bli skoj att visa de andra världen!! Hoppas allt går bra nu då!?

I morgon blir det julmarknad uppe vid gruvan!!

Bye bye

Dagens låt



Här är Brittans nya, gillar videon. Steaming hot!

Har lånat brorsans internet nu,vår dator ska förhoppningsvis kicka igång idag men internet kommer på tisdag. Har beställt mobilt bredband,får se hur bra det är?

Har varit på stan och fixat lite grejer och sen städade vi hela lägenheten. Skönt att ha rent och fint! Ska hem till min lägenhet nu för Stefan kommer. I helgen blir det julskyltning vid gruvan.

Trevlig helg på er allihopa!!

Hemma hos mamma

Sitter i Bjurs igen för vår dator krånglar fortfarande. Blir så trött på teknologin ibland!

Har mest bara latat mig senaste dagarna, de nya planerna blir klara nästa vecka förhoppnngsvis.Får se vad som händer. 

Jag kollade på Saturday Night Live igår kväll och det var jätteroligt. Har alltid tyckt att det varit jättetråkigt innan men igår va Justin Timberlake gäst och han var jättebra. Favoriten var när han var en Cup of Soup. Har letat efter klippet på YouTube men hittade det inte. Var det nån mer som såg på det?

Hoppas ni datorn blir fixad  morgon. Har ju iget att göra på dagarna annars.



Bullbak

Sitter hemma i Bjurs hos mamsen och  papsen nu och har precis bakat lussebullar. Det luktar så gott!

Jimmy skjutsade hit mig i morse innan han började jobba för jag skulle ju på arbetsintervju idag och jag ville ha med valparna. Kan ju inte lika gärna ta med dom på bussen. Jag var ganska trött för jag hade varit uppe halva natten och sett på spökprogram. Har hittat nästa resemål nu, Edinburgh i Skottland. Dom var nere under jorden i Mary King's Close och det var så häftigt! Och läskigt! Kolla upp det på Google vet ja! Riktigt spännande

Å ja, jag har fått jobb nu! På måndag börjar inom hemtjänsten i Bjursås och jag tror det kommer bli riktigt bra. Äntligen kan jag säga upp bekantskapen med Donken.

Datorn har slutat fungera nu så det blir lite svårt att skriva. Ska försöka lera reda på nåt kunnigt datasnille!




Det är lekis här nu

RSS 2.0