Swedish Designer Drug

Gah, blir galen på det här. Att försöka sig på blogg design är minst sagt påfrestande. Så nu får det vara så länge, snart helg!

Hittade en skön låt med ganska bra video till. Synd att dom förstörde det med en massa speglar och en halvnaken brud i kort kort. Kunde blivit riktigt bra om dom hållt sig till det andra. Fick en massa ideer på coola bilder man kunde få till. Sen när jag blivit grym på smink och hittat en bra fotograf...då jäklar!



I morgon är det fredag!
Helt underbart va skönt det ska bli

Och jag har inte rökt på hela dagen, inte ens varit nära.

It's Just A Feeling In My Head


Det är det vanliga kriget mot kylan på jobbet. Idag kör jag dubbla tröjor och jacka, i morgon lägger jag till vantarna! Ska det vara s¨svårt att få en jämn temperatur i det här bygget?
Forskat lite mer om hur man söker visum och så svårt verkar det ju faktiskt inte vara. Fick betygen från gymnasiet igår av mamma så jag har nog allt jag behöver nu.

Har fastnat i ännu en sån här drömma-mig-bort låt.
Ni vet, när vill man sträcka ut armarna och snurra runt sig själv flera varv. Passar inte så bra på jobbet dock...








Your Vegas - In My Head




Sleeping pills won't fool the world that you've never needed anyone
It's plain to see that all your seams are coming undone
Don't you know that life is all about having fun

Fell In A Coma

Oj, läskigt va trött man kan bli ibland!
Kom hem från jobbet och skulle bara vila lite, slutade med att jag hamnade i koma. Var helt borta där i sängen, och visste knappt vart jag befann mig. Om jag drömde eller var vaken. Antar att jag kanske behövde en liten powernap :)

När jag, efter många om och men, lyckats dra mig upp ur sängen, knatade jag över till grannarna och blev bjuden på middag - glass, banan, maräng och O'boj. Snodde mig mig en diskmaskinstablett med så jag kan diska. Fy satans, va trött jag e på att vara pank. Och det är en hel vecka kvar till lönen kommer.

Nu snart slutar andra grannen så vi kan gå dit och se på film. Ska bara koka lite pasta för i morgon bjuds det på delikatess mat - pasta med spenat, only!


What We Don't Tell...

8 saker tjejer gör i smyg...

Saker som killar inte vet om, och antagligen aldrig kommer få reda på heller, förens NU!

1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Micke blir lämnad i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.

2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar mer än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt  mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.

3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "från och med du" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt.

4. Tittar på porr. Japp, there - i said it! Varför i hela världens namn har folk fått för sig att pornografi är en "killgrej"? Tjejer är också sexuella varelser som gillar att titta på snusk. Vi alla har gjort det och kommer antagligen göra det hundra gånger till. Punkt.

5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.

6. Vi är beroende av speglar. Varje gång vi kommer in på en toalett, ett omklädningsrum, ja allt med stora speglar - Då ska magen inspekteras, brösten tryckas upp för att se hur stor klyfta man kan få, tar låren i när man går osv? För att inte tala om hur många olika flirt miner vi måste testa. Varför tror ni det tar så lång tid för oss?

7. Tjejer fiser, och inte bara hallondoft.
Nej då, vi kan göra rätt bra ifrån oss, och vad vi inte gärna avslöjar är att vi även luktar på dom. Och visst blir man lite imponerad när hela rummet luktar ruttet ägg. Frågar någon håller vi dock benhårt på att om det någon gång mot förmodan skulle slinka ut en oskyldig liten fis, så är den 100% luktfri.

8. Vi älskar att leka oskyldig och oförstående när killar gör närmanden eller försöker få uppmärksamhet. Det blir ju så mycket roligare när killen blir generad och måste förklara sig gång på gång. Och nog spär det på självförtroendet allt!






Listan kommer från http://utankontroll.blogg.se men jag utökade den lite.
Och den stämmer så bra

I'll Make You Up

Åh, i morgon är det onsdag och minihelg!
Även om det är riktigt kul att gå i skola, är man bra trött dagen efter.
Åka till jobbet 6.30 och komma hem 22,15 tar på krafterna. Kunde somnat på jobbet idag.
Men i morgon ska jag slappa efter jobbet!

Dagens "offer" på skolan idag var Emma



Blev bättre än gårdagens sminkning, och det bjöds till och med på beröm!

Im Going To Australia!

JAG SKA FLYTTA TILL AUSTRALIEN
Netty sa precis attt jag fick börja på College!


Åh satan, va krångligt var att söka visum...finns ju hur många dokument som helst som ska fyllas i och ordnas

RIP Du'a Khalil Aswad

Nu kommer jag garanterat inte kunna sova inatt, fan va förbannad jag är!

Jag försöker vara tålmodig mot muslimer och försvara dom, vill inte dra alla över samma kam. Men när jag ser sånt här, blir det jävligt svårt att försöka hitta någon liten smula som fortfarande vill tro på att det bara finns vissa extrema personer som förstör för alla andra.

När en 17 årig tjej dras in i en folkmassa, polisen tittar på och sen stenas och misshandlas till döds - för att hon umgåtts med en kille från fel familj. Inget förhållande eller nåt, bara en vän. När en hel folksamling hjälper till att slå, tar fram mobilerna och börjar filma...nästan så maten kommer upp igen. Avskyvärt

Och måste varna för att det är riktigt hemska och obehagliga bilder i videon



I Got A Swag In A Bag

Idag kommer det ta ett tag att komma i säng känner jag!
Kunde somnat på bussen hem, men nu jäklar! Nu dansas det och leker discoqueen här i lägenheten.



Ska hoppa in i duschen, laga lite mat och tvätta smink borstar. Det återstår att se när jag har tid att sova.
Försökte ta en bild på sminket jag fick idag, men jag vet inte om det beror på fotografen (jag) eller kameran? Bra blir det iaf inte? Bästa bilden blev den här



Ja, ni ser ju själva...

It's Just A Cut

Har kollat runt på bilder nu senaste veckan och det kliar i fingrarna. Jag vet att jag sagt hur många gånger som helst, att nu jäklar, nu ska håret sparas ut. Men de e ju så förbannat tråkigt och jag har noll tålamod! Fan, det finns löshår om det skulle krisa, haha! Frågade grannen om jag kunde låna hans rakmaskin idag, men Ida stoppade mig. Har jag tur har hon en kul ide på G. Återstår att se

Hur som helst är det nog en ny sidecut som står på schemat.



Gillar den!

They Might Have Eight Legs, But I Have A Giant Hand

Ikväll var det middag hemma hos Ebba och Joel, afrikans kikärtsgryta! Grymt jäkla gott!

Och igår var det vinkväll hemma hos Maddo o Danne. Gissa vad jag gjorde?



Jodå, Danne hade liket kvar efter hans muterade spindel. Jag satte mig på golvet med en penna, livrädd och redo att hoppa ut genom fönstret om den helt plötsligt skulle få för sig att börja leva igen efter tre dagar. Men till slut så, efter många false alarms, vågade jag mig på att lägga den i handflatan! Ett steg i rätt riktning


Why Shoes, When You Can Fly?

Mäh, jag vill ju!!
Bara flyga runt sådär


Should I Be This Or That?

Nu är det glassfest hos grannarna på andra våningen!

Men vad tycker ni, vilken färg får det bli på Halloween?


brunett


eller blondin?

Are You Flirting With Me?

Det e ju trots allt helg!



Haha!
Och jag har så tråkigt

ACMUSE

Igår kollade vi på filmen Australia. Ganska dålig film, men det pirrade till lite i magen när jag hörde australiensiskan. Herregud, jag är på väg dit! Första depositionen är betalad och det håller på att sökas visum. I februari börjar skolan och sen blir det plugg i ett år. De här e ju galet!!
Om tre månader är det julafton och sen efter det är det bara att packa ihop Irland och flytta hem till Dalarna i några veckor.


Spola fram till 2,11 - där är det en elev från min skola, ACMUSE, som sminkar!!



Jag vill åka nu!

To The Last Drop

Wow!
Visste inte att man kunde vara så död efter ett bad? Men nu jäklar är jag ren, riktigt skönt!

Så igår var det några hundra år sedan den där Arthur kom på att han skulle börja brygga Guiness öl. Det har varit stora skyltar inne i Dublin med nedräkning i flera veckor, så det kändes ju dumt att inte skåla kl 17,59 som resten av Irlands befolkning.

Åkte ner till Court Yard efter jobbet och hann precis dit till skålen. Det var knökat med folk, ballonger, gratis snacks och liveband. Nästan hela desket var där, vilket resulterade i väldigt trötta arbetskollegor idag, haha!
Vi tjoade hela kvällen, och dom där två ölen lyckades på nåt konstigt sätt multiplicera sig hela tiden? Sista gången jag tittade på klockan var den 01.30 och jobbet börjar vid 7










Riktigt rolig kväll!

Into Dust

Still falling
Breathless and on again
Inside today
Inside me today





När man sitter här på jobbet, lite seg efter gårdagen då vi firade att han Arthur uppfann Guiness ölen för x antal hundra år sen, lite trött, lite längtande till helgen börjar, lite flurig och fortfarande lite hög på den där kramen -
Yo know Im a sucker for hugs!
Ja, då är det inte konstigt att jag fastnar i såna här underbara låtar som liksom kidnappar tankarna för stunden



Mazzy Star



I could feel myself growing colder
I could feel myself under your fate



Hanna Turi - This Time

Hittade en video på Hanna och blev lite nostalgisk.
Tycker det är så roligt att hon fått möjligheten att göra det hon vill. Som hon klinkade på det där pianot hemma förut. Hon sjunger riktigt bra och jag vill ha skivan nu!
Sen att jag helt plötsligt ser en trummande Tias skymta förbi bakom gjorde ju det hela lite bättre!
Får man kräva tillbaka gamla ex?



http://www.myspace.com/hannaturi


These Arms Of Mine

Så där ja, då har man gråtit lite på jobbet me!



Läste Aftonbladet och kunde ju inte låta bli att kika på klippet.
Klart man lyckades klämma fram en liten tår...de e ju Dirty Dancing!

Note to myself: See Dirty Dancing igen


Why Again?

Fy, vilken dag!
Det började redan igår. Låg på soffan och stirrade upp i taket på kvällen, gick ett varv runt soffan och sen tog det stopp mitt på golvet.

Vaknade i morse, kände att något var fel. Kom på mig själv i duschen när jag stått där i fem minuter utan att röra mig. Tänkte inte mer på det, var ju ändå tidigt på morgonen. Kom till jobbet, det regnade ute, hämtade kaffe och satte mig framför datorn. Inget speciellt, men ändå tog det stopp. Jag vet inte riktigt vad som hände, men nån spärr inom mig fastnade och jag klarade inte av att varken släppa ut något eller ta emot något. Satt på stolen i flera timmar och kämpade med att få luft och inte drabbas av panik. Bröstkorgen och allt innanför kollapsade helt och paniken över att inte veta kom allt närmre. Var det bara jag eller var det verkligen nåt fel?

Jag har haft ångest innan, har spenderat flera år med den. Men nu var det många år sedan, och jag kan inte minnas att lungorna känts så otillräckliga innan. Det spelade ingen roll hur djupa andetag jag tog, trycket över bröstet och illamåendet ville inte försvinna. Riktigt obehagligt!

Efter lunch började det äntligen lugna ner sig lite. Fortfarande skakis och yr, men det var hanterbart. Jag kunde tillåta ett skämt och le, även om det tog emot. Dock vet jag att jag kanske gett några pikar för mycket idag, som kanske inte var helt rättvisa.

Kom hem efter jobbet och gick raka vägen till sängen. Hade längtat efter den stunden sedan jag vaknade, att få krypa ner och gömma mig under täcket igen. Låg i nästan en timme och försökte somna, men bröstkorgen började hota med kollaps igen. Några gånger lyckades jag slappna av, men vaknade ganska snart av att det lät som om någon stod brevid och skrek i örat och man satte sig upp och kippade efter andan. Förbannade hjärnspöken!

Syrran ringde, men jag ignorerade det, visste inte vad jag skulle säga. Minuten efter klev grannarna in i lägenheten och sa att det var dags att kliva upp. Tänkte först säga nej, visste inte ens om jag skulle klara av att leka social. Men reste mig upp efter lite balanserande och fick resten av kvällen räddad.

Det blev tre filmer, lite öl, lite verklighetsflykt och lite lugnande hjärtslag!
Tack!

Just Not Enough Air

Jag försöker andas, men det går fan inte idag


What A Doll

Blev sjukt sugen på att testa lite Halloween smink!
Dom har ju redan börjat pynta vissa affärer i Dublin och förra Halloween var helt galet! Hela Dublin var utklätt till Batman, kakor och duschar! Ja, allt fanns!

Funderar på att bli docka i år, blanda lite tidigare experiment!




Ska leka lite i veckan och kolla vad man kan hitta på.
Gud va skönt det ska bli att få komma hem direkt efter jobbet i morgon och stanna där. Skolan är skitkul, hade lätt kunnat ha två timmar längre lektioner. Är bara jobbigt att ta sig hem igen, och Dublin e läskigt på kvällarna. Alla freaks e ute och går då!

Need Something Close

Vet ni vad det är för dag idag?
En sån där dag när man vill kramas med nån. Blev galet sugen på mys helt plötsligt!
Så ikväll lämnar jag dörren olåst, smyger in när jag kommer hem från skolan och tittar efter om det ligger någon under täcket. Har man tur så kanske...

 

Hade ju allt annat än tur...inte ens pant på öl flaskorna fick jag!

Jäkla misslyckat mys

 


Groovin The Moo

Och jag väntar och väntar...när kommer det nya albumet?
Silverchair jobbar på nytt album, två låtar har de redan spelat live. Om jag nu kommer jag till Australien, fatta vilket himmelrike för mig om den släpps då!
De två nya låtarna är ljusår ifrån deras första album. Men det är lite det jag gillar med Silverchair, det händer alltid nåt nytt där. Och den här nya låten börjar fastna nu



Silverchair - Sixteen


Here It Is

Oj, det blev inte mycket sömn inatt.
Vågade mig ned under täcket vid halvtvå och sen har jag drömt konstiga saker hela natten. Vaknade vid fyra på morgonen och sen var det kört.

Maddo visade mig bilden hon tagit av monstret, men jag vågade knappt hålla i telefonen för att kolla. Den kunde ju kanske attackera fortfarande. Jäkla vidriga saker det där. Det värsta är att jag måste lära mig klara av att se dom. Så jag försökte mig på att googla. Och nu kryper det överallt och är läskigt




Och dom e jättestora och vidriga.
Dör lite varje gång jag tänker på dom




Fucking Spiderman!

En eloge till mina underbara grannar och vänner!
Tjugo minuter innan bussen in till Dublin gick idag, kommer det ännu en sån där muterad monster spindel springandes emot mig. Jag sitter i soffan och spindeln springer in, under soffan. Dvs-Malin hoppar upp ur soffan, springer ut ut lägenheten och ställer sig utanför på gräsmattan, skakandes och i ren panik. Vem ska hon ringa? Vem ska fixa det här? Hon inser att mobilen ligger i soffan, den hon just hoppat ut ur. Så efter någon minut tar hon mod till sig och går in igen, kliver upp på vardagsrums bordet och sträcker sig efter mobilen. Men alltid full koll på läget. Ringer alla som bor i närheten, men ingen svarar.

Så jag springer över till grannen, Sebastian tvingas med och jag ger honom order om att hitta spindeln. Flytta på soffan, riv ned tapeterna...hitta spindeln! Men spindeln är borta och jag känner hur tårarna är på väg. För det är verkligen monster spindlar!

Men jag åker iväg till skolan och ber Maddo lite snällt om hjälp. Hon lovar att gå över och leta och jag känner att jag kan andas lite lättare. I bussen på väg hem igen, ringer Mads och berättar den tråkiga nyheten att de inte hittar spindeln. Börjar nästan gråta igen. Sen hör jag Danne börja skrika och skratta lite chockat - De hittade spindeln. Nu är den död och bortkastad. Vart vet jag inte, skulle inte klara av att se den. Men jag var hemma i 3 minuter innan jag bjöd in mig själv till grannen Johan och hans öl.

För det spelar ingen roll. Spindeln kan vara död och upp eldad. Jag hoppar fortfarande omkring, öppnar en dörr och går sakta in för att inte bli överraskad, skakar och sitter ihopkrupen i soffan och det kliar överallt. Pulsen rusar och jag har noll koncentration. När blev jag så rädd? Så tack för ölen, Johan! Om ett tag borde jag kunna somna!

...


What If I Never Got To Learn Remedy

Gick in på mailen och hoppades att jag fått svar från Netty, men jag hittade något ännu bättre. Jag hittade Jeffi!

Kan sakna mig galen på dom ibland, Jeff och Bruce, mina pojkar!
Låt mig berätta hur en dag/kväll/natt/morgon ser ut med dom:




Om de inte kommer och hämtar mig på flyget, brukar vi alltid åka nånstanns i bilen. Hämta upp Bruce vid jobbet, köpa nåt att äta, bio eller vad osm helst. Huvudsaken att vi alla sitter i bilen, volymen på högsta och alla tre sjunger för full hals. Vi har våra favoriter som alltid ska sjungas. Det är halva grejen, att bli hes efter bilfärden.





Här är vi på väg till Rotterdam - utflykt efter jobbet!

Vi åker hem till min lägenhet och fortsätter sjungandet, grabbarna tar upp varsin gitarr och jag gör mitt bästa att hänga med. Är ju inte riktigt lika musikalisk som dom. Så jag går in på toan och gör mig i ordning och dansar lite.



Tanken är alltid att vi ska gå ut senare på kvällen, oftast till Stereo Sushi. Men planen blir alltid försenad efter alla disskusioner och filosofier vi kommer fram till. Vi har aldrig lyckats komma iväg innan ett på natten och då får vi slå oss lätt på kinden för att komma i väg.





På vägen dit tittar vi alltid förbi min lilla gubbe på hörnet och hans kiosk. Han som alltid tar betalt i miljoner och skrattar. Det e alltid galet med dom där killarna. Inte en chans att vi går på en rak linje till klubben. Det skuttas och tjoas. Och väl inne på Stereo Sushi är det dans hela natten som gäller, eller de timmar vi fortfarande har på oss innan dom stänger vid sex. Vi är alltid helt blöta av svett, men satans va kul vi har! Och mitt bland all house/funk kommer det en kille som spelar saxofon och en annan på bongo trummor som börjar dansa runt.



När det börjat bli ljust ute, är dags att gå hem igen. Vi knatar upp för alla trapporna till lägenheten, sätter oss på varsin stol och fortsätter titta på dagen som vaknar. För många tar gårdagen slut här, men vi fortsätter några timmar till. Det är nu alla finurliga ideer dyker upp och det välkända "What if" börjar disskuteras.Det är just dessa disskusioner jag saknar. När man bara spinner vidare på allt, utforskar varje liten möjlighet i ett ämne som egentligen inte betyder så mycket. Man bara pratar på automatiskt och helt plötsligt har klockan blivit nio på morgonen.  Då börjar vi inse att vi kanske borde sova.



Alla klämmer ner sig lite där man får plats.
Skulle det vara så att jag somnar tidigare, brukar jag hitta små lappar och teckningar sen efter pojkarnas filosofi prat



När vi sen vaknat nån gång där efter lunch, blir det morgoncigg och jag fixar pannkakor med Nutella på!
Vi försöker skaka liv i våra huvuden, och sen är det dags för nästa äventyr. Sen om det blir bilfärd till Paris, Holland, följa med Malin på konsert och dreggla över snygga tvillingar, kajak i bergen, nyårsfirande på Sensation White i Tyskland eller Vampire Party...det kan man aldrig så noga veta! Men oavsett vad, har vi alltid kul!







Och därför älskar jag mina pojkar


Is That Me or You?



Vad skulle hända om man fick chansen att träffa sig själv?
Vad skulle man vilja göra?

Poesi För Fiskar

Har hittat skönaste gänget vad gäller kortfilmer - Poesi För Fiskar
Älskar deras koncept och hur de vrider och vänder på allt. Definitivt värt att kolla på


Schh...

Vilken jävla helvetes dag...ni vet en sån dag man bara önskar kunde låtit vara!

Efter jobbet tog jag bussen(som var sen) in till Dublin, tog ut pengar och väntade på bussen till flygplatsen(som var sen) som fastnade i trafiken(och blev ännu mer sen) och kom till flygplatsen bara för att få reda på att incheckningen stängt fem minuter tidigare. Dvs, jag kom för sent! Kunde strypt mig själv just då. Skrev ett SMS till Frugan coh Maddo, sen stängde jag av mobilen de närmsta sex timmarna.

Var länge sen jag varit så anti mig själv, men idag var det riktigt jobbigt.
Satt på bussen hem igen och jag fick verkligen koncentrera mig själv för att inte göra nåt dumt. När jag väntade på bussen, jag letade efter bråk. Om jag låter väskan stå lite för långt ut i gångbanan, kanske någon sparkar på den. Gyllene biljett! Och jag har stört mig så mycket på Irland och allt som har med Irland att göra idag. Nu är jag 100% säker på att de är det fulaste folket, irländare.

Försökte lugna ner mig med lite Smashing Pumpkins på väg hem. Det lyckades förhindra att jag varken blev förbannad eller ledsen. Mest lite apatiskt, när man inte vet hur man ska bete dig. Men det vet jag hur man handskas med iaf. Så fort jag kom hem, stängde jag in mig på sovrummet och gömde mig under täcket. Fan, jag skulle ju till Amsterdam. Så jäkla arg på mig själv.

Lyckades iaf övertala mig själv att knalla över till grannarna på kvällen och få lite rum att andas. Var riktigt mysigt. Nu är det sova och hoppas på en bättre morgondag


...

Mummy say you shouldn't hit
But sometimes you have to
Just to tell the difference

You're Not Very Supportive Daffy

Jag e lika värdelös på att packa som vanligt. Har tagit fram väskan nu iaf!
Jag som skulle tvätta och städa och fixa och packa...men vad gjorde jg istället? Jo, jag lekte i photoshop, designa lite blogg, sprang över till grannen och kollade på Edward Scissorhands, gick hem och skrev lite, drog på mig nattlinnet, lyssnar på bra musik och oroar mig över en muterad spindel som sitter utanför på väggen. Hur ska jag klara av att bo i Australien?

Men i morgon jobbar jag bara halvdag, sen åker jag till flygplatsen och flyger till Amsterdam! I morgon kväll blir det guidad tur i Red Light!



She's Called Tinis



Det är tur att det finns MSN så man kan gråta ut hos syrran


You're Just Not You Anymore

Jag blir så ledsen när en människa som betytt världen för mig, nu för tiden bara innebär besvikelse och bråk.
Jag hade en bra dag, riktigt bra dag. Amar har fått en liten dotter, jag ska få åka till Amsterdam över helgen och jag googlade lägenheter i Sydney. Nu skulle jag kunna börja gråta för minsta lilla.

Lyckas du förstöra det här för mig, kommer jag lägga mig ner och dö

It's Blowing

Nej, det är nog bara å inse att hösten är här, tyvärr!
Det bara regnar och blåser och nu har det kommit halloween pynt i affärerna inne i Dublin.
Kommer dröja ett bra tag innan man kan sitta ute på balkongen i Bjursås igen och tjattra hela nätterna




Höll på att bli lite galen ikväll på skolan.
Dom ger mig 150 olika foundations och ber mig välja en som passar bäst till tjejens hudton...det där kommer ta lite tid känner jag.
Men jag fick en riktig boost idag, om jag nu kan bli ännu mer sugen på make up yrket.
Läraren vi hade har gjort så fruktansvärt mycket roligt. Sminkat Christina Aguilera, Rihanna, Mel Gibson, jobbat på Fashion Weeks i alla möjliga städer och gjort flera omslag till tidningar. Jag vill åxå...

That's Money Honey

Har suttit och räknat hela morgonen.
En jäkla massa pengar måste införskaffas så de kan betalas iväg på en gång.
Vet inte vart jag ska hitta allt, men hittar det gör jag. Aldrig varit så säker på något, som jag är nu. Jag ska dit, även om det slutar med att jag får tigga pengar på gatan - Nej då mamma, det var ett skämt ;)

Så nu blir det att dra ner på allt, inga mer cigaretter, nudlar och ris, vatten och stanna hemma. Visst, kommer bli tufft, men det kommer det vara värt. Kan ju se det som gratis bantning annars!
Men känner ni för att donera lite pengar, kan ni alltid maila mig på: [email protected]  :)


Take Me To Bed

Måste sova, måste sova...måste sluta lyssna på musik.
Måste sova, måste borsta tänderna, måste sluta lyssna på bra musik.
Måste bära in täcket till sängen, måste sluta nynna den där melodin.
Måste sova...men bara en gång till - den e ju så trallvänlig



Here comes your man...


Something Want's My Love?

Jag försöker, försöker verkligen få nåt nyttigt gjort.
Men så fort den här låten dyker upp i hörlurarna, vilket e ganska ofta då den är på repeat, försvinner jag. Försvinner långt bort.
Jag har dansat mig igenom hela lägenheten, sjungit inne i badrummet där ekot är som bäst, stått upp i soffan och sträck ut ut armarna så jag nästan nuddat taket. Det går bara inte att koncentrera sig...jag blir helt kär...men jag vet inte i vad?


500 Days Of Summer

As he listened, Tom began to realize that these stories weren't routinely told. These were stories one had to earn. He could feel the wall coming down. He wondered if anyone else had made it this far. Which is why the next six words changed everything.

Summer: I've never told anybody that before

Tom: I guess I'm not just anybody

 



Ni vet hur vissa filmer kan ge dig den där lite smygande, bubblande känslan i magen när tårna knyter ihop sig där under täcket. När man ibland inte vet när man tog det senaste andetaget och blicken helt och hållet fastnat på bilderna framför. När allt annat, allt som händer utanför rummet inte spelar någon roll. För just i det rummet, där du sitter, har du hittat en helt ny värld som ger dig så mycket mer för stunden. Haha, låter flummigt det här.

Saken är den att det här var en utav de charmigaste, finaste, sötaste och jobbigaste filmerna jag sett. Soundtracket är att dö för och hela filmen gör dig bara glad. Jag är glad.



Where Did All The Chips Go?

Inatt var jag bra snurrig!
Vi hade en ide...kl 7 skulle jag knata över till grannarna och väcka dom, ta med täcke ned till soffan och vi skulle morgonmysa till en film. Bara för att.

Jag vaknar, ligger och vrider lite på mig, för det är ändå för tidigt att gå upp på en helg. Funderar på om jag ska skita i det och låta pojkarna sova. Sen tycker jag mig höra nåt och tänker att det kanske var Maddo som knackade på dörren, hon skulle ju åxå med.

Så jag hoppar upp ur sängen för att kolla. Ingen Maddo, men nu är jag uppe iaf. Går in på toan och borstar tänderna och försöker få nån ordning på håret som tuperades galet igår. Tar på mig strumpor och hämtar mobilen för att gå. Det är då det händer: Jag kollar på klockan...04,14

Så nej, alla chipsen var nog inte i påsen vid det tillfället.
Det var bara att hoppa ner under täcket igen och inse att det skulle inte bli nån morgon film.

Who Needs A Bar?

Efter många gånger, stannandes och klämmandes, bestämde vi oss för att köpa det.
Varje gång på Tesco har det tagit stopp på barnavdelningen och båda har fantiserande tagit upp det och lekt med tanken. I onsdag slog vi slag i saken.
Ikväll var det action!

Vad köpte vi?







Vi köpte ansiktsfärg!!

Nude



What Are Colours Anyway?


Zzzz...no

Det är inte rättvist!
Nu har jag legat och snurrat i sängen hur länge som helst och magen bara drar och sliter. Det är helg, jag ska sova i minst två timmar till. Men men, har bäddat ned mig på soffan nu med pyjamas, täcke, kudde och te. Ska mysa och titta på film innan jag tar tag i livet. Måste betala räkning och beställa flygbiljett hem till jul idag. Måste tvätta och städa och vara lite kreativ. Åker nog förbi Liffey Valley med. Nån snubbe som var grym på Body Paint skulle visa upp lite grejer, kan bli skoj!


Nu blir det Dead Man Walking


Protest

Helvete vad kroppen bestämt sig för att göra livet surt för mig!
Jag är fortfarande glad att det är fredag, kan fortfarande dansa i korridoren om jag vill, men nog protesterar jag lite och önskar jag kunde få vara kille en vecka i månaden istället för att ligga dubbelvikt o ha ont.



Garbage






Bend me
Break me
Anyway you need me
All I want is you

Bend me
Break me
Breaking down is easy
All I want is you



Skulle helst vilja ställa mig upp i gången och dansa runt med armarna i luften och slutna ögon...


So Happy I Squeezed Out A Tear

Oj oj, vilken dag!
Jag fortsatte ha min fredag idag, för hjälp vilken flummig dag. var länge sen jag hade en liknande dag med så många dåliga skämt. Och jag har skrattat så jag gråtit åt alla dessa hemska skämt. Inte bara en gång!

Men fick ännu en nervpirrande start på dagen. Fick mail från Netty...dags att försöka börja söka visum :)
Tur att jag är en jäkel att sova på flygplan om nu så fallet skulle bli



Ikväll blir det soppa och leka lite med photoshop


They Do Exist

kan inte annat än le och bli alldeles varm inombords när jag ser den här bilden


What You Start With, Dosen't Need To Be What You End With

Hm, lite besviken över kvällens skapelse!
Det började bra, men sen ville jag ändra på en massa och det blev mest en massa kladd. Men nu har jag försökt iaf, så nu vet jag hur jag ska göra till nästa gång.
Ska hoppa in i duschen nu och skala lite pomello till i morgon
Natti natt!


Smodge It

Vad kan Malin tänkas hålla på med då?



Jo, hon håller på att poppa Garbage och leker med nya penslarna.
Kör fortfarande på att det är Fredag idag. Blir mycket roligare då


The Josh Made My Day

Siter på jobbet och flummar med Maddo. Vi har fått flyttat så nu sitter vi med ryggen mot väggen och platserna brevid varandra. Har inte vart grannar sen Belgien, så det känns bra! Snorar och äter M&Ms och kan inte sluta intala mg själv att det är fredag. Det känns ju som det?

Var inne på Facebook och såg att jag fått en kommentar som gjorde hela min dag, eller hela veckan. Hade postat en bild på en sminkning jag gjort där jag blivit inspirerad av Josh-Petrilude. Och han kommenterade: Absolutely stunning!     Ni anar inte hur mycket det betyder för mig! Han är grym på smink och jag har provat fler utav hans tutorials. Så nu är jag ännu mer taggad. Efter Tesco blir det hem och leka. Har en ide :)

http://www.petrilude.com/


Some Call Them Dogs, I Call Them My Babies

Idag i bussen på väg till Dublin såg jag en man som lekte med sina hundar på gräsmattan...såg precis ut som mina troll hemma i Sverige. Herregud va jag saknade dom då  ♥





Fräsen och tjocka Fjonkan!



Since I Have Time

Bilder från i helgen


Fredagsmys hos grnnarna med tända ljus, musik och filt


Åt riktigt god mat på en mexikansk restaurang vid temple bar


Gick vidare till en gayclub-The Dragon


Fahlström, a.c.a Kocken


Stackars Johan fick inget ragg
Men Sebastian fick världens sötaste bög efter sig tack vare mig :)


Och sen var det ju den där jäkla spindeln. Har vågat mig ända ut till hallen nu och hämtat väskan...vinet snart slut

I Just Died, And No Trace Of Any Heaven?

Jo, jag dog faktiskt nyss och jag har inte riktigt börjat leva än. Fortfarande halvt ihjälskrämd och paranoid för att tvingas dö igen!

Efter två väldigt långa dagar, ett jäkla humör och en rinnande näsa, såg jag verkligen fram emot att få komma hem och slänga mig i sängen. Å ja, nu är jag hemma och efter många depressiva minuter har jag äntligen vågat sätta mig i soffan. Men jag sitter på helspänn, redo att hoppa ut genom rutan om det så behövs. Håller utkik men vågar inte riktigt titta efter heller. Var bra nära på att börja gråta där när jag kom in genom dörren och klunkar vin för att kunna ha chans att somna inatt. Visste ni att det finns muterade mördarspindlar på Irland? Jo, det gör det!

Danne berättade om den förra veckan. Att den var skitstor, skitäcklig och skitsnabb! Men att han dödade den och inte tänkte visa hur den såg ut. Det tackade vi för! Men vem tror ni stod och väntade på mig när jag hem...den muterade mördarspindeln!! Å ja, den e precis lika hemsk som Danne förklarade och bra mycket mer! Helvete, säger jag!

Fick ju total panik och ringde Johan som fick hoppa upp ur sängen och springa över till den nödställda grannen. Och klart som fan att spindel flyttat på sig när vi kommer in i lägenheten igen. Jag höll ju på att ta självmord på fläcken där! Hittade som tur var på den efter att den börjat springa mot mig och jag sprang ut ur lägenheten och viftade hysteriskt omkring mig. Dom kunde säkert hoppa flera meter med!

Men nu är den död, nerspolad i Frugans toalett och jag ska spika igen rummet. Jag skulle kunnat ta ett kort på den eller goggla fram den så ni förstår hur hemskt det var-men jag klarar inte av det! Spindelfobi har jag men det var inte ens en spindel. Det var en muterad mördarspindel. Jag upprepar: EN MUTERAD MÖRDARSPINDEL! Inte undra på att irländare beter sig så konstigt. Dom är ju traumatiserade hela bunten.


Men ja, skål!






Random Subject



Åh fy bubblan va trött jag e idag!
Sjuk känns det som att man börjar bli med. Men jag antar att det är min tur med förkylning? I morgon ska jag bädda ned mig i sängen det första jag gör när jag kommer hem. Fic även lön idag, ja den e redan borta efter att betalt tillbaka skulder osv. Så nu blir det nudlar i en månad.

Men herregud, va tunga ögonlocken är.
Lunch snart så jag får smaka på kockens matlåda han lämnade?


Someone Up There Was Upset Today



Jag tror himlen öppnade sig idag, för det har inte varit en torr stund idag!
Var blöt upp till knäna nu när jag kom hem!

Skolan kommer bli helt perfekt!
Lite konstigt att helt plötsligt måste man veta på vilket sätt man ska kladda, inte bara leka fram resultatet och tvätta bort allt överflödigt efter. Och dom har en väldans massa kladd i ansiktet som grund, tycker sånt e lite jobbigt! Och jag har en jäkla massa penslar och borstar nu

Sen är jag ju ingen komplett Malin om jag inte tappar bort mig. Tyckte jag tog en genväg på väg till bussen hem. icke då, hittade istället på en lite längre omväg! Men men, blir ju lite roligare så...

In i duschen och läggdags...skola i morgon igen :)

Can You Read My Bone

Hittade grymt coola smycken hos Ayaka Nishi
Lite lagomt fräckt

http://www.ayakanishi.com


Waving The White Flag

Var inte meningen, men blev lite Anti idag.
Anti det mesta och flesta-
Men det är bara tillfälligt hoppas jag

Finns några människor jag alltid tänker på och saknar lite mer då, ta åt er!








I Need A Pen

Idag e jag uppe med tuppen!
Börjar bli lite lagomt nervös inför kvällen. Så först jobba lite, sen direkt in till Dublin och leta reda på skolan! Jag börjar ju PLUGGA idag! Herregud, kommer bli skumt! Men så jäkla kul!

Så om 10 minuter ringer mitt mobil på alarmet, men jag har redan ätit frukost, dansat runt till lite Radiohead och läst Aftonbladet. Men ska väl försöka få på lite riktiga kläder åsså!



Inne på The Dragon i lördags

Monday Soon

Den här helgen gick inte riktigt som planerat


Fumie Sasabuchi

Kolla in den här sidan:
http://www.fumiesasabuchi.de/wordpress/

Att helt enkelt rita ovanpå foton, kan få det hela riktigt läskigt. Obehaget lättar inte när man tänker på att verkligheten bara ligger några huudlager ner...






Babe's Here!

Titta vem som kom igår?



Så ikväll ska jag försöka visa honom Dublins uteliv!

Nonsense In The Dark

Paco Peregrin
Nonsense In The Dark




A Twitter Morning

Jag har hittat en ny idol, så jäkla snön Twitter!
har hållt mig sysselsatt i flera timmar nu

http://twitter.com/Stewie_Griffinn?max_id=22835312442&page=2&twttr=true

Han kan vara riktigt hård ibland, men man får ta allt med en smula salt!

* I decided to burn some calories today, set a fat kid on fire.

* I was masturbating the other day, when I heard someone scream for help. I came as quickly as I could

* Fridaythe13th-

I came very close to death today, I masturbated in the cemetery.

* So, Facebook have just announced their 1,000,000,000th member. Well, I've just closed my account, so that's fucked that up for them then.

* Behind every good man, there's a woman, rolling her eyes.

* iPads.. I can't wait to get an iPad. Then I can pretend I'm a midget with an iPhone.

* my laptop fell off my hand on to the floor and wrote on its screen ''ROFL''

* Blind people wear sunglasses and why don't deaf people wear ear muffs?

* I pray every night for a new toy. Then I realized The Lord doesn't work that way, so I stole one & asked him to forgive me.

* 99% of women kiss with their eyes closed. This is why it's so difficult to identify rapists

* Apple have put on hold plans to release a new iPod designed for children to use. Apparently "iTouch Kids" wasn't an ideal product name.

Two Years Can't Change A Thing

Det pep till i telefonen igår när jag satt på grannarnas tak.
Det var Mitt lilla M!

jag tror hjärtat slagit dubbelt så många slag sen dess




Why You Dirty?



Skynda mig att städa lite
Solsken ute, linne
Film ikväll

Going Down I Hope

Jag måste lära mig att hålla koll på dagarna.

Igår satt jag på jobbet hela första timmen och var skitförbannad över att det var måndag. Idag vaknade jag upp med noll lust att lyfta på täcket, men intalade mig sen att det var ok, det var ju trots allt fredag! Men nej, nej...det är bara torsdag.

 

Sen kommer jag till jobbet, blåser lite på den varma chokladen, loggar in på datorn och sätter chokladen i halsen. I inboxen låg ett mail från Netty. Netty på skolan, i Australien: www.acmuse.com

Jag har inte hört något från henne sen jag anmälde intresse för februari kursen, sen skickar hon hela schemat för kursen. Hur ska jag nu kunna koncentrera mig på jobbet? Jag vet att jag inte blivit antagen än, men det känns inte helt omöjligt. Och Netty är jättetrevlig och hjälpsam. Kanske det är det här som är min grej, mitt jobb? Jag har aldrig riktigt vetat vad jag velat jobba med. Hattat runt lite och hoppats på nåt bra. Men nu, det känns bara rätt! Och jag vet att jag alltid hackat på Australien, men fan...när åker vi?

 

Och kommer jag in, då kan jag börja packa ihop livet här på Irland och börja planera. Ta några veckor hemma hos familjen i Dalarna innan man åker vidare och mysa. Äta äggmackor framför Tvn på söndagarna och skratta mig öm åt alla deras tokerier. Jag vet, jag svävar iväg nu. Men jag ska banne mig dit!


Why Don't You Pay It

Vad är det här för dumt påhitt egentligen?


Happy Birthday!

Bästa twinsen
Snart har dom växt ikapp mig



Och grattis till era Rockbjörnar

Laurent Elie Badessi

*Lägger till i Favoriter






Laurent Elie Badessi


It's Ticking

Men herregud, har det bara gått en timme sen jag började jobba? Den här dagen kommer ju ta för evigt att avsluta...

Jag vill hem och mysa under täcket, en kopp te och en riktigt äggmacka. Tänkte på det igår när vi såg på film hos grannen och det riktigt vattnades i munnen. Tekaka, majonäs, ägg, te och söndagsfilmen på soffan i Bjurs. Det var ju helt underbart mysigt. Man lär sig uppskatta sånt nu när man bor så långt bort från kärnan. Men snart kommer dom hit och då jäklar.

 

Börjar bli sådär fruktansvärt rastlös igen, var ju en vecka sen senast nu.

Fick avslag från CSN att få ta lån för Australien. Så nu måste jag hitta på ett annat sätt att skrapa ihop en hejdundrans massa pengar. Vart är min rika man när jag behöver honom? För något måste jag hitta på snart, annars blir jag knäpp. Tror det är den Irländska luften, den gör en...otålig. Känns som att man trampar runt i samma fotspår om och om igen.

Tur att nya skolan börjar på måndag. Som jag har sett fram emot det och få se lite nya miljöer och lära mig något nytt. Ska ta med mig Mauro i helgen och leta reda på vart skolan ligger, så jag inte går vilse första dagen. Brukar ju ha en tendens att bli lite bort tappad.

 

Nej, nu måste jag hitta på lite jobb. Tillbaka till Excel och diagram, 6½ timme kvar

 


RSS 2.0