remember remember, the fifth of November

Nu snart ska jag få försöka sova lite. Jag gick upp vid 4 idag för att åka ned till Malmö, vilket sket sig, och sen kunde jag inte somna om. Så hela dagen har jag gått som en zombie och tittat på klockan. Vid 7,8 på kvällen var det riktigt jobbigt. Jag ville ju inte sova något för då skulle jag inte vara trött sen när det gällde. Men som vanligt har klockan blivit för mycket så nu e jag inte trött längre. Ska göra ett försök iaf.

Kollade precis klart på V för Vendetta. Är lite klyven till vad jag tycker om den? Dom skulle nog kunnat korta ner den lite men jag gillar nog den. Kommer ihåg när jag och Jimmy såg den på bio. Efter en timme var båda så pissnödiga men vi tänkte att filmen borde ju vara slut snart. Det är bara att hålla ut! Men filmen är ju över 2 timmar så till slut fick vi tränga oss ut och gå på toa. men något jag stör migpå i filmen är Natalie Portmans engelska uttal. Det låter så fejkat. Hennes film, vet inte vad den heter, när hon föder ett barn inne på ett köpcenter, Wal-Mart?, och döper henne till America...den e så söt! Älskar henne i den! The Wal-Mart baby!



Sen håller datorn på att strejka igen. Ska försöka få den fixad i helgen. Har jag RIKTIG tur kanske jag kan få tillbaka ljudet....what a dream!!

Gonatt babes!


Kommentarer
Postat av: Frida

måste ju bara säga igen..

är grymt avis på din design! mumma är vad den är ! ^^

har lite svårt själv dock, då jag inte överhuvutaget vet hur jag vill ha min.. eller i vilka färger den ska gå i osv...

2009-03-06 @ 00:56:18
URL: http://gustafssonfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0