Frankfurt

Så, då var man i Bjurs igen och lugnet! Känns jätteskönt att vara hemma hos mamma o pappa o sova i mitt gamla rum med de blå tapeterna. Lugnt o skönt o hemma. Tryggt!

Igår tog Jimmy de sista sakerna i vår gamla lägenhet och körde ner till Lidköping. Jag åkte till Grycksbo och firade morfar som blev 80 år. Vi åt lite tårta och bullar. Han är min morfar men på nåt sätt inte. Han är dement och riktigt virrig. Men jag o Martina satt i soffan och skrattade åt precis allt o ingenting. Vi var trötta och dryga. Men det var roligt,

Sen åkte vi hem, beställde lite pizza och jag började göra  i ordning mig för kvällen. Anna var i stan så det fick ju lov att bli ett Harrys. Som på den gamla goda tiden! Diana kom hit och vi åkte in till Falun och hämtade upp Anna och hennes kille. Först gick vi runt i kollade om vi skulle sätta oss på ett lite lugnare ställe men det var lite för lugnt. Så vi styrde kosan mot Harrys och jag hade så jäkla roligt. Eftersom det är Svenska Skidspelen här nu var det proppat med folk och mysiken var grym! Vi shottade och dansade och det var precis som på den gamla goda tiden! ♥ När det stängde vid 2 skjutsade Diana hem mig och jag upptäckte att jag blivit utelåst! Så det var bara att ringa på och väcka hela huset.

Sen i morse ringde familjen från Tyskland och ville att jag skulle komma ner och hälsa på dom nästa helg. Lite halvt vaken, halvt bakfull, halvt sovande sa jag ja så nu sitter jag och tittar på flygbiljetter. Sick! Dom betalar allt så jag e överlycklig. Jag ska få flyga!!! Det blir en liten minisemester i Frankfurt. Men sen har jag fått mail av hon i Belgien som tipsade mig om ett det andra jobbet. Hon skriver lite fel ibland, hon e ju inte svenska så det e svårt att veta vad hon menar. Hon skrev att hennes chef skulle ringa mig och berätta när jag fick jobbet? Hur ska man tolka det? Har jag fått jobbet då eller? Svårt... Så jag vill inte boka flygbiljetter innan jag vet nåt mer om det jobbet. Känns elakt att dom ska behöva betala flyget om jag inte ska jobba hos dom. För får jag jobbet i Belgien tar jag det. Jag hoppas verkligen det blir så!

Sitter på Youtube nu och tar igen allt jag missat. Har hittat så många bra låtar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0