Shopping

Har precis duschat och ätit lite jordgubbs kräm och snart ska jag o mamma åka in till stan och shoppa kläder. Dom har ju en dresscode på jobbet så jag måste handla respektabla kläder. Inget för mig, ha ha! Sen ska jag in till OnOff och kolla om dom har nån bra dator jag kan köpa och ta på avbetalning. Mycket som ska ordnas innan torsdag...

I torsdags åkte jag ju som sagt ner till Lidköping för att lämna hundarna och hämta mina grejer jag ska ha med mig. Det var helt underbart att köra Daniels bil. Hade en cd-skiva med en massa bra låtar, solen sken och hundarna tittade konstigt på mig när jag sjöng för full hals. Jimmy jobbade kväll så när jag kom fram köpte ja en sallad och sen gick jag hem till Razidja och tjötade lite.  Jag jobbade med henne på Fazer förut men vi har inte träffats på ett år. Det var jätteroligt! Men jag gjorde bort mig lite. När jag kom dit gick jag och hälsade på hennes man och son...jag jobbade en sommar med hennes äldsta son och när jag kom in i vardagsrummet hejade på killen i soffan och var helt övertygad om att det var Adis. Han tittade på mig och såg mest förvirrad ut...det var inte Adis, det var hans lillebror som jag aldrig träffat förut. Men dom var kopior av varandra! PInsamt!  Men sen kom den riktigta Adis hem och vi pratade lite. Så jäkla skön familj det där!

Nästa dag var det dags att åka hem och det var rena rama cirkusen. Hela vägen upp till Falun snöade det och det låg bilar överallt som kört ned i diket, fått punka, motorstopp, låg på taket...kaos! Ibland var det riktigt läskigt att köra. Men efter 5 timmar, 1 timme xtra, kom jag hem till Bjurs igen och mamma hade lagat supergod mat. Daniel och Ida kom och det slutade med att jag,mamma o pappa satt uppe och tjattrade till halvtre i natt. Det var roligt!

Men nu ska jag in till stan o shoppa och sen ska jag ringa en till svensk som jag ska jobba med. Har man tur kanske han har nåt tips om bostad, han hade inte heller fixat nåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0