China friend

Jag känner att det har blivit väldigt många låtar senaste tiden men det blir lätt så när jag äntligen fått tillgång till en dator med fungerande ljud. Var inna på OnOff idag och skulle hämta laddaren till min Mp3 men det kuned jag ju glömma. Den hade dom visst glömt att beställa så den skulle komma om tidigast 2 veckor. Så jag köpte den billigaste Mp3 dom hade och hela dagen idag ska jag försöka fylla den med gott o blandat. Får köpa en laddare i Belgien sen.

Jag är riktigt imponerad över Raf på ManPower som ska ta hand om mig. Han har verkligen ansträngt sig och hjälpt mig, mer än jag någonsin kunde önska. Han letar reda på länkar att leta bostad på, han har erbjudit sig att boka möte på lördag med en bostadsförmedlare, han har skickat länkar med bra fakta om Belgien och städerna och han undrar hela tiden hur det går. Det känns riktigt skönt att ha honom som backup. Sen fick jag veta att Maria, som tipsade mig om jobbet, åxå har jobbat i Kina och vart ute på en massa äventyr. Blev hembjuden till hennes familj sen och det ska bli så spännande att äntligen få träffa henne. Hon har åxå hjälpt mig nåt otroligt! Så tacksam för att edt finns så snälla människor! Så skulle aldrig en svensk kunna göra, offra tid och arbete för att hjälpa någon dom aldrig träffat innan. Får bara bättre o bättre känsla inför flytten. Men ibland e jag nervös så jag skulle kunna spy, helt ärligt!


                                 

dagens låt är från TH. Jag vet att många tycker det är skit töntigt och fjolligt att tycka om TH, särskillt om man är 23 år. Blir så trött på såna personer. Ibland undrar man varför dom orkar hålla på? Avundsjuka kanske? Skit samma, jag älskar deras musik och dreglar gärna efter tvillingarna. Den här låten är helt underbar...lyssna o njut ni som vill

Kommentarer
Postat av: Anna

sv: Leva som författare på Irland hade varit skitmysigt ju :) Hade inte haft något emot det!



Åhh jag älskar Tokio Hotel :) <3

2009-03-31 @ 15:24:05
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: Ammii

För det första, Tokio Hotel 4 life. Pff, musik har förfan ingen åldersgräns! ;P



Second; Ja, jag ska till Kina!;P Till Beijing och vi åker på lördag, ska bli så jäkla kul! Okej; mabo Dofu, det ska skrivas upp då! ;P Har du varit i Beijing? Behöver alla tips jag kan få!





Dreggla på the Kaulitz twins du, but you ain't gettin' Billie, HE'S MINE! Haha! Btw, får jag kommentarer om att jag är för gammal för att lyssna på Tokio Hotel. Och jag är 17 freakin' år, snart 18. Men! Man kan inte mer än att skratta åt de små avundsjuka jävlarna som inte vågar "komma ut" som TH fans, stackars dem! ;P





Küss! /Ammii

2009-03-31 @ 21:06:59
URL: http://ammii.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0