Go'morron!

Det är något lurigt i min kropp nu...något som vill ut och förstöra lite. Somnade frisk och snäll och vaknade sur och halvsjuk. Till att börja med hade jag en riktigt mysig dröm som mobil larmet förstörde, och bara det fick mig att morra. Sen är jag täppt i näsan, trött i kroppen, ont i huvud och hals. Jag förstår inte vad jag gjorde i natt? Ok, att drömmen var ganska lättklädd ibland, men jag höll mig ju varm! ;)



På jobbet försökte jag samla ihop lite fakta o sånt till IMAC träningen jag ska hålla resten av veckan. Var lite svårt att fokusera men efter att ha jagat värktablett runt hela byggnaden blev det lite bättre iaf. Min inbox e kaos nu med en massa listor på beställningar som ska kollas upp och grejer. Jag avskyr när det blir så och har nästan lust att jobba hela natten när ingen är vaken så dom kan störa, och bara rensa upp skiten. Me även om jag gjorde det skulle det se likadant ut på en gång ändå. Sen åkte Martin hem idag, ännu en skåning som försvinner. Det kommer bli så tomt på jobbet nu. Julia åker åxå hem i helgen. Jag gick hem en timme tidigare för jag känd att jag kom ingen vart. Jag har en timme innan träningen börjar i morgon med så då kan jag ta det sista. När jag kom till Antwerpen missade jag precis spårvagnen så jag tänkte jag skulle gå in till Groen Platz och ta den spårvagnen istället. Går lika fort som att bara stå och vänta på den andra. Men jag kunde ju inte hålla mig från att gå in på New Look och titta lite. Jag upptäckte ju förra veckan att dom hade en massa roliga skor och grejs, men då var det proppat med folk. Nu kunde jag ju tom gå normalt där inne. Resultatet blev en stor mysig tröja och ett par skor. SÅ nu ska det ut och stukas fötter. Att gå i klackar klarar jag ändå helt OK, det är värre att försöka stå still i klackar. Jag kommer på mig själv ibland när jag väntar på nåt att jag står och svajar eller lutar mig frammåt. Känns skitdumt!


***

När jag kom hem krashade jag i sängen och vaknade halvt död för en timme sen. Ska äta lite youghurt nu och sen blir tillbaka under täcket och vila huvudet på kudden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0