The Cure For Boredom Is Curiosity - There Is No Cure For Curiosity

I onsdags var det superfint väder i Belgien och jag gick runt i linne och myste. Hoppade på tåget till Mechelen för att möta upp Joeri och Suzy och sen satte vi oss i solen och drack varsin öl. Supermysigt! Vi fyllde i varandra lite om vad som hänt och sen åkte vi till Sint-Niklaas och fortsatte tjattrandet. Blandade i lite jobb sökande och South Park maraton i det hela med. Kändes riktigt bra att träffa dom igen, för dom har blivit lite som min extra familj. Dom tar alltid hand om mig och bjuder alltid med mig på saker. Och medan dom fick lov att gå upp tidigt och jobba, tog jag mig en lång skön sovmorgon innan jag gick ut i den underbara solen som sken ännu en dag.



Här är vi fulla och goa på Villa Pace festivalen och jag och Joeri spenderade morgondagen med att hålla i huvudet och röra oss i slowmotion för att inte spräcka bakfyllekroppen. Men satans va kul vi hade!


Åkte hem till Hoboken och väckte upp Bruce vid tolv så han inte blev sen till jobbet. Sen var jag helt ensam fram till klockan nio på kvällen, och jag höll på att bli galen av trisstress! Gick till affären och köpte lite frukt, tittade på en hund som sprang runt i hundhagen och grävde, kollade igenom tv4Play, hoppades frenetiskt på att jag fått svar på nåt jobb, kollade gamla bilder, rotade fram allt smink och bänkade mig framför spegeln och stökade till.




Så ni kan ju gissa hur överlycklig jag var när sen Jeff, Bruce och Bart kom och livade upp stämningen. Och eftersom jag haft hela dagen på mig var sminket redan uppdukat för fest. Bruce blev mitt offer för misshandel och knivsår. Vi kom inte i säng förrän halvfem på morgonen och det hade spelats gitarr och sjungits hela natten. Jag är ju helt värdelös på att lära mig texter - är fortfarande i det stadiet att jag hittar på mina egna ord som passar. Men jag gjorde mitt bästa och det var himla trevlig.



Before the blood




Men lika glad var han efter lite stryk


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo, för sen är det tillbaka till Mechelen för att träffa Jeff och hans kollegor för en fredags öl i solen som fortfarande är lika härlig!


Kommentarer
Postat av: Y A S M I N E

SV: Tack!



Jag hoppas att den vändningen kommer snar, tack.

2011-04-08 @ 16:19:57
URL: http://bloggholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0