Always Follow Up With A Step Forward

Nu har jag suttit inne och deppat i en vecka nästan och oroat mig för något jag inte kan göra något åt ändå. Skiter det sig så skiter det sig. Så igår bestämde vi oss för att åka in till Antwerpen och bowla och tänka på annat. Jag har verkligen världens goaste pojkar här som tar hand om mig!

Vi hann med 3 set och sista lyckades jag faktiskt vinna. På vägen tillbaka försökte vi komma på vad vi skulle göra härnäst, när vi lägligt nog går förbi Cafe Local som har gratis inträde och en massa musik. Så vi svänger in och skakar lite på rumporna i en timme innan vi fortsätter hemmåt.

Det var riktigt skönt att få komma ut ur lägenheten och få något annat att tänka på.  Tror visst jag blev lite hyperaktiv ett tag där och lyckades tom förvåna pojkarna med mitt pladder. Vanligtvis är det dom som pratar i 110km/h och jag som förvirrat försöker hinna med i disskusionen.

När jag sen somnade där vid fem på morgonen drömde jag världens mysigaste dröm...en massa gosiga hästar ute i mitt stall

Men bäst av allt - i morse när jag kollade mailen hade jag fått svar från Manpower. De vill att jag kommer på en andra intervju så fort deras HP manager kommer till Belgien. Så idag ska jag städa lägenheten och fixa fint och laga mat tills pojkarna slutat jobbet. För idag är en bra fredag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0