shopping

Idag har det shoppats massor!
Jag fick presentkort på Gina så det blev 4 myströjor. Perfekt för kalla Irland! Lite smink och sen fick jag lov att köpa ny mobil eftersom min gamla fick för sig att dö. Jävligt onödigt! Jag måste spara mina pengar så jag kan shoppa med Maddo. Och jag fick strumpor i julklapp så nu slipper folk påpeka att jag har olika färg och hål i strumporna. Men vem vill köpa strumpor? Fick även lite böcker, en digital fotoram, filmer och lite resebidrag. Åt som en häst och sprack nästan. Vi spelade Alias och skrattade så jag fick ont i magen. Man skulle försöka beskriva ord så den andra fattade och syrran tog priset. Hon började förklara ett dubbelord och i slutändan blev det ank-lagare? Ingen utav oss fattade vad hon menade innan h on visade oss ordet: anklagare. Men i hennes öron skulle det vara ank-lagare. Jäklar va vi skrattade. Det var en bra jul.



Igår var det julmiddag hemma hos farfar med tjocka släkten. Jäklar vad chockad man blir varje gång, alla har blivit så stora! Lille Madde kusin har tagit körkort och allt! Herregud hon e ju lilla kusinen!! Skumt det där hur alla små barn helt plötsligt visar sig vara vúxna bara så där? Roligaste ögonblicket var när jag och syrran stod ute och rökte, farfar öppnar dörren och svär högljudd. STänger dörren och kommer ut 10 sek senare med blåslampan i högsta hugg. Han skulle tända marschallerna igen! Men vi åt lite till och sen hämtade Diana upp mig o syrran för att åka in till stan. Första festen var hemma i hennes lilla studentlya. Det var jätteroligt att se alla igen och få uppdateringar på vad som hände. Kom på att jag träffade Axel senast för 1½ år sen!! Alldeles för länge sen. Jag var där i några timmar innan jag sprang vidare till nästa fest.


Diana, Per o Klara                                       Oscar

 
Axel o jag                                


Oscar, Per o Diana snodde kameran

Nästa fest var hos Jocke 2 gator upp. Där väntade alla gamla kompisar från tiden med Mattias, exet.Vi satt där och pratade strunt i några timmar innan vi gick ner på stan och tittade lite. Helt värdelöst och fick mig att inse varför jag flyttade från Falun. Var inne på en utav de nya pubarna i 10 minuter sen gick vi tillbaka till lägenheten och kokade pasta. Sen gick jag o mötte upp Axel och gick vidare mot nästa fest. Svinkallt ute och jag fick brainfreeze flera gånger. Stannade inte där så länge utan sen blev det taxi hem till sängen. Passade på att krama Axel lite till innan. Det var ju så länge sen. 


 Mattias fötter                                                     Tjobbe o fruga 

Idag blev det som sagt shopping och huvudvärk. Efter handlandet åkte vi till morfar på hemmet och fikade lite. Han äter fast han sover, snacka om multitasking! Håller på att ladda upp nya mobilen nu men jag har ett problem. Hela dagen har jag arit helsnurrig och jag har lyckats gömma min gamla mobil med SIMkortet. Vet att jag tog med den upp just för att byta SIMkortet, men nu e den väck. Blir så trött på mig själv! Ska äta lite mammas goda potatisgratäng och lyxa till det en sista gång. Sen ska det packas och inatt kör syrran och Zeb ner mig till Skavsta. Möter upp Henke som tydligen passade på att raka av dreadsen. Får se om jag känner igen honom? Sen blir det Dublin igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0