Snel Thuis

Känns som varenda por öppnats upp i ansiktet, som en tvättsvamp. Tror ni det blåser på de små liven som lever på mina bakterier där nere? Korsdrag. Låg i badet och läste, halvt död av värmen. Lyckades få en jäkla massa varmvatten så det tog ett tag innan det lyckades svalna och jag kunde förklara doppet avklarat. Det användes en massa krämer, peeling, inpackning och diverse krämer som luktade gott. Fick en massa burkar av frugan som han inte riktigt visste vad det var. Inte jag heller, men som sagt, de luktade himla gott. SÅ nu luktar jag som en dröm, haha!

Ska börj apacka lite alldeles strax. Har iof sagt det i några timmar nu. Som vanligt när man ska nånstanns. Fullt upptagen med annat onödigt. Måste beställa taxi till i morogn bitti(natt) med. Flyget går tio i sju så jag får ju gå upp mitt i nassa. Men vad gör väl det, jag ska ju få åka hem! Hem till gamla lägenheten och mysa med mina saker. Känns riktigt bra att jag fortfarande finns kvar i Antwerpen. En liten del av Malin lever fortfarande kvar och håller ställningarna tills jag är klar med Irland. Jag ska äta torsdags pasta på gamla jobbet och säga Hej till lite människor. Ska bli spännande. Jag ska koka makaroner med curryketchup i mina kastruller och äta på mina svarta tallrikar, bara för att jag kan. Nere på Hippiebaren ska jag äta ostkuber med senap, dricka billig öl och röka inomhus. Det ska dansas på Stereo Sushi, skrika mig hes till de underbara tyskarna, njutas av Antwerpen och det ska pratas tonvis med strunt med mina pojkar. Jeffi kommer och hämtar upp mig på Bryssels flygplats och jag har lovat honom en bamsekram. Nej, det ska bli härligt att få komma hem igen för en stund. Varit lite trött på Irland senaste dagarna. Eller inte Irland, mer mig själv.



Jeffi



Bruce

Kommentarer
Postat av: Carolina [fotograf]

Hej tjej. Var det du som anmälde dig till veckans blogg hos mig? Adressen var fel isf till din blogg, men jag tror det är du ändå :)

2010-02-25 @ 11:04:41
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Maddo

Belgien kommer alltid att vara lite "hemma" :)

njut av det och njut lite åt mig också!

(Är förresten inte lika kul utan dig här, ingen som nyfiket tittar tillbaka på mig då jag ställer mig upp...)

2010-02-25 @ 23:26:31
URL: http://lattelen.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Kikar inom och önskar en trevlig fredag (wiii helg) ♥ Mycket som händer i bloggen. Nya bilder ligger uppe nu, "Veckans blogg" avgörs på söndag och en tävling kommer upp i morgon. Håll utkik ♥ ♥ ♥

2010-02-26 @ 14:27:03
URL: http://caroflina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0