When I Go, You Will Be Someone New

 Jag har blivit förälskad, upp över öronen, i Hurts!
Har lyssnat på dom innan lite, men har kommit in i andra andningen nu. Satans va fint han sjunger, Theo. En av de få artister som faktiskt sjunger lika jävla bra live som inspelat. Imponerande! Sen att Theo liknar en människa jag saknar väldigt mycket gör inte saken bättre. Kan inte komma undan helt enkelt
 
Och den här sången e för jävla fin ♥
 
 
 
 
Nu då, nyårsafton idag - fy fan!
 
Årets värsta dag har blivit och Fanny har sagt vänligt, men bestämt: var snäll mot dig själv!
Så jag försöker så gott jag kan. Jag gick ut på juldagen med familjen och var med i hela det här sociala spelet i två timmar. Var hemma vid tolv, men det fick räcka tänkte jag. Jag gick ut, satt inte hemma. POÄNG!
 
För några dagar sen blev det skit, skit, skit och jag blev duktigt trött på vissa människor. Började vandra runt och stirra utan att ha en aning om vad jag skulle göra av mig själv - då tog jag ett djupt andetag och tänkte att Fan heller! Inte den här gången! Så jag startade Mp3n och tog fram saxen, Gjorde en sån där underbar ingetärjämnt klippning och nästa dag blev det färgning. Inte längre blond, ingen bra Ombre direkt, men jag stirrar iaf inte längre. POÄNG!
 
Idag är det nyårsafton (jag borde sova) och jag har inga planer alls. Lite läskigt, duktig trigger på en sån här uppförstorad dag. Men jag orkar fan inte. Jag gör inte det, jag har ingen att pussa och krama om vid tolvslaget förutom mina fyrfotade kids. Vi gör det till en helkväll! Men nästa år, herrejävlar vad det händer grejer.
 
- 1 februari flyttar jag till egen lägenhet, första sedan undergången i Berlin.
- 20 januari börjar jag mitt heltidsvikariat, första sedan undergången i Berlin.
- Dryga jävla nyårslöften att ta hand om. Nästa år SKA bli bra.
- Början av april kommer nästa lilla prinsessa och joinar kidsen - wiiie! Vi får en ny syster ♥
 
Låt mig presentera: Cora
 
http://www.hundhjalpen.se/hundar.aktuella/cora/cora.htm
 
 
Så gott jävla nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0