Doin The Happy Dance And HeadBanging

Så, alltså...idag/den här veckan svänger det.
 
Igår var jag hos doktorn igen och han tyckte vi skulle förlänga sjukskrivningen med två veckor så får vi se. Visst är det tråkigt att gå hemma, men jag får bara ånget av att tänka på jobbet med ny chef o allt som man måste bli buddies med och alla som frågar vart man varit de senaste fem veckorna? Nej fy fan!
 
Har sovit 12 timmars pass sen jag kom tillbaka och prisad vare sömntabletter. Så skönt att kunna gå och sova vid åtta på kvällen och sen är den dagen över. Lyckopillren har inte börjat verka än med de flesta bieffekter är borta iaf. Doktorn sa vänta två veckor så får vi se sen om vi ökar dosen eller byter? Så jag fortsätter leva efter mina 15 minuters humör.
 
MEN, en himla bra sak:
Idag när jag var på väg till affären för att köpa min "åthelvetemedallt" öl, så ringer mobilen. Det var en hjärndoktor som ringde och kunde erbjuda tid. En som faktiskt försökte lämna lediga tiden åt engelsktalande som hade just allmän hälsoförsäkring. Hur kär blev inte jag i henne då? Fick tid nu på måndag! Nu på måndag!!! Började bara jaga i februari efter dom jävlarna. Sen kom ju nästa problem - jag hörde inte riktigt vad hennes namn eller address var, bara delar av det och sen ringde hon hemligt nummer. Men jag skyndade hem och kollade igenom alla mina listor efter en tjej som hette fotbolls spelade i på tyska i efternamn, haha! Å jag hittade en!
 
Så nu gör jag happy dance och dricker min "FuckU-jagkan" öl
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0