Freshin Up The Cool


På torsdag kommer mamma och pappa / mormor och morfar så i morgon börjar storstädningen. Klart det måste vara skinande rent och jag önskar det kunde få vara strålande sol varje dag de kommer vara här men riktigt så mycket inflytande har jag inte - än. Dock skulle det bli +18 och blå himmel samma dag de åker hem, så de hinner fortfarande bli avundsjuka, haha! De åker dessutom på kvällen så vi hinner fortfarande med lite hyss. Berlin har tydligen tagit in en hel del extra polis personal i och med 1 maj och demonstrationer.

Idag köpte jag lite blommor till min lilla uteplats och band fast de båda fröknarna så de kunde njuta av solen medan jag skitade ner mig. Fröken Katt tyckte det var himla spännande att sitta gömd i busken och smyga på förbipasserande och Fröken Hund fick jag springa och hämta tillbaka titt som tätt. Jäkla Houdini!

Båda Fröknar har kommit in i en helt underbar trotsålder nu - igen! och katten börja riva lägenheten vid 5 på morgonen och försöker döda mina sminkborstar och gömma undan sitt byte så högt upp som möjligt. Hunden lider av extrem selektiv hörsel och har en nyfunnen talang att hitta avlidna varelser att rulla sig i och gärna smaka om kryddorna är rätt.

Men idag tog vi itu med kylen/frysen och frostade av för den funkar ju inte riktigt som den ska. Is i halva kylskåpet  :( Som vanligt hade jag ett väldigt sammarbetsvilligt team till hjälp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0