Done For Now







Nu är det helg, 3 dagars ledighet, jobba på onsdag och sen ledig 6 dagar. Äntligen har jag fått 10 timmar shift så det är det bara 4 arbetsdagar i veckan och det tycker kidsen om. Men duktigt mosig i huvudet man blir sista timmarna. Vet inte om jag och Robin var särskilt produktiva på jobbet idag men det e faktiskt lördag och 17 grader varmt ute. Läste att det skulle komma mer snö i Sverige, haha! Nää, skjuter nog lite på flytten hem ett tag till känner jag  :)

Igår hade jag en riktig jäkla skitdag och lyckades slarva bort mobilen på nåt konstigt jävla sätt och jag fortsätter övertyga mig själv att den blev snodd på vägen till affären på lunchrasten... så lycka till att få tag på mig! Men på vägen hem gick jag förbi grannen och blev knockad av den ljuvligaste doften som finns - nyutslagen syren buske! Herregud, va felfritt det är med sån vårmagi. Så jaja, orka bry sig om en mobiljävel. Har ändå en irriterande väckarklocka på fyra ben och morrhår som väckte mig halvfem dagen till ära. Jodå, jag var i tid till jobbet idag!

Så ja, ledig till onsdag, lön på onsdag, Zach Efron tittar förbi Berlin på onsdag och jag råkar bara åka förbi där på vägen hem och på torsdag kommer mina skapare på besök för att ta hand om (sin) sitt (värk) verk i några dagar och turista. Till skillnad från syrran som prickade in kallaste dagen på tjugo år får de komma till fullt utslagen vår. Sorry sis!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0