Incubus At Last

Puh, det går lite små segt idag!

Var inne i stan igår med kollegor och nya människor och blev kär, rakt upp o ner störtförälskad!
Det började med bio på Sony Center vid Potzdamer Platz, men det kunde lika gärna ha slutat i att jag missat filmen. Fy satan vilken stor station det är och att försöka välja utgång var ju bara ren ångest. Men det gick och jag kom upp mitt bland en julmarknad med små karuseller, små bodar som sålde godis och varm korv, glögg och så fruktansvärt mysigt. Där fanns en stor pulkabacke de byggt upp med snö och granarna stod uppradade för försäljning. Behöver jag ens säga att jag kände mig som fem igen?

Tvärs över gatan var Sony Center som var minst lika mysigt med sitt inner torg med alla restauranger och mysiga lysen. Jag hade inte ens behövt se filmen, hade kunnat gå omkring där i två timmar och myst för mig själv istället. Ska ta med Puppy nästa vecka och fota lite så ni får se.
Och filmen var förbannat häftig. The Immortals. Samma kille som gjort 300 och filmad på snyggt sätt så man fick gåshud ibland. Öppningsscenen bland annat.
Efteråt åkte vi vidare mot Dennis kvarter och satte oss på Lebowski bar och drack billig öl och klurade ut gåtor. En bra bar, påminde om Belgien, haha! Kom hem vid fyra i morse och kollade besvärat på kissekatten som glatt började leka med allt som fanns i lägenheten. Så inte så mycket sömn, nej!

Men nu ska det städas, Indisk mat på ingång, tvätta mig själv och sen kommer avlånga Eddie i några timmar och pussar på Puppy. Vid fyra drar jag mig mot tunnelbanan och åker till Extreme Playgrounds och kärar ner mig lite mer i Incubus! Äntligen ska jag få se dom live och kanske även få säga hej. Dom ska ha en signing session, men vi får se om jag vågar. Står det fullt av skrikande småtjejer, tittar jag nog på håll.

 Men GRYMT kommer det bli!


Kommentarer
Postat av: Sofia Vienna

håller tummarna för att du inte blir starstruck och skämmer ut dig (;

2011-11-20 @ 18:15:44
URL: http://sofiavienna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0