Ich Bin Ein Berliner

Nu e vi trötta här i Berlin!

Lilla Puppy har gråtit över att behöva flyga flygplan och jag har fått krossat mamma hjärta av att höra henne gråta. Så att trafiken var galet seg på väg till lägenheten gjorde ingenting, för i knäet låg hunden och snarkade högt och nöjt!

Men nu är vi här!
Kan ju börja med att säga att när jag är klar med den här lägenheten kommer den vara galet mysig. Det går liksom inte att misslyckas. Har väl 4 meter i takhöjd (o ja, det första jag tänkte var: hur i helvete ska jag bete mig när det sitter en spindel där uppe?) Har en egen uteplats med häck runt och trappa ner på gräset, badkar och gamla trägolv och takmålning ute i trappen. Och ett piano om jag skulle vilja lära mig sånt? Haha, har även hittat katt kojor och fågelburar i ett hörn...

Men jag har inte orkar packa upp nåt än eller gått igenom allt som finns här. Finns noll energi kvar nu och orkar inte heller koka nudlarna jag köpte. Stalkade en ung kille på affären och tvingade honom hjälpa mig att hitta veg nudlar. Dock litar jag inte 100% på vad han sa, så jag ska ta och googla lite imorgon. Köpte salta kringlor som var mindre goda och fanta. Det får räcka för dagen, för snart däckar jag. Lite sur på Puppy bara som fått för sig att bäddsoffan i vardagsrummet är hennes hundsäng...vem ska jag sova med då?

I morgon ska vi upp hyffsat tidigt och fixa med lite papper.

Fan, Berlin alltså?




mitt sovrum e gult, med stor säng och för litet lakan...och utan HUUUND!


Kommentarer
Postat av: Sofia Vienna

awesome.. vill se bilder sen!

2011-11-01 @ 23:26:41
URL: http://sofiavienna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0