To the airport

Efter att sprungit runt hela kvällen igår utan att göra nåt utav det jag borde göra, har jag lyckats få med mig allt (tror jag) och lägenheten ser hyffsat städad ut. Det är som vanligt. Varför koncentrera sig på att packa väskan när man kan måla rutor med smink i hela ansiktet?

Jobber är riktigt lugnt idag. Funderar nästan om alla postisar tagit semester eller om dom lagt ner bygget? Men jag klagar inte! 2½ timme kvar, sen åker jag till flygplatsen igen. Var ju trots allt 3 dagar sen jag var där senast! Jag hoppas det blir lika bra väder i Belgien som helgerna innan, för den här Irländska sommaren suger. Känns mer som höst och det är fel. Fel, fel, fel!

Tar bussen till Antwerpen ikväll vid nio och möter upp babe! Har inte träffat honom sen i Februari och får ju erkänna att jag saknat honom. Även om han kan vara världens drygaste, haha! Ska sova hemma hos en utav hans kompisar och ta igen missad tid. Vet inte om det är min Red Bull, men visst kittlar det lite i magen.
Han är lite speciell...

 

I morgon kommer frugan till Antwerpen och vi får se vad vi hittar på? Inception har ju premiär och efter ett år av väntan har jag lite svårt att behöva vänta till nästa vecka. På lördag blir det stadsfest i Gent med Suzy och Joeri. Ska bli kul att träffa dom igen. Världens sötaste par. Brukar alltid lämna små meddelanden hemma hos dem när jag sovit där. Dom har en stor griffeltavla på hela toa väggen och ibland känner man sig ju himla kreativ. Sen är Gent en så fruktansvärt fin stad och stadsfesten håller på i tio dagar med hur mycket folk som helst. 

På söndag is the big monent. Gothic festival och jag ska få se mina underbara, magiska VNV-nation. Jag har så fruktansvärt många minnen till deras musik. Tror inget annat band lyckats ge mig såna nostalgi trippar som VNV. På gott och ont. Berättade för Jimmy igår och han skulle vilja vara med. Var hans kompis, Max, som introducerade bandet för oss. Nej, det kommer bli häftigt! Jag kommer nog vara lite svår att få ner på marken igen efter det.



Sen på måndag blir det Amsterdam en natt och egen guidning medan Frugan jobbar och sliter. Han har lyckats hitta en lägenhet på över 100kv, 5 km från Centrum. På tisdag åker jag tillbaka till Antwerpen och flyger tillbaka till irland på kvällen.

Fullt upp!
That's how Ilike it!




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0