Ayo

Idag har vi varit duktiga för idag blev vi godkända av posten. Dom anser att vi e tillräckligt serviceminded och kunniga inom de områden vi supportrar! Wiiii! Så i morgon blir det inga fler samtal. I morgon ska vi leka klienter själva och hitta på nätverksproblem. Så nu är våra test över. Men satans va trött jag var igår. Jag bäddade faktiskt ner mig innan 12 men sen fastnade jag i tankar och musik. Min jobbiga magkänsla kanske inte var riktigt så hemsk som den kändes. Pratade lite mer idag och han verkade må bättre. Men jag håller mig undan tills det e bra igen. Hoppas bara det ordnar sig snart...

Har börjat prata med en kille på jobbet som verkar rolig. Vi ska kolla in en klubb i Antwerpen på lördag som spelar mycket elektro och 2 gånger i månaden har dom Vampyre Party. Har sett bilder därifrån och det var en hel del skumma människor. Sen på lördag blir det inflyttningsfest hos Andreas med halva EDS. Hoppas på en rolig helg!

Pratade med syrran igår och det visade sig att vi gått i samma tankar. Jag har haft öronen på den här låten hur länge som helst. Har varit nära många många gånger att äntligen kolla uppp den efter allt bra jag hört om den. Igår skrev jag faktiskt ner låten på en papperslapp och la i fickan. Självklart glömde jag bort det men sen på kvällen kom Tinis: Åh, Malin, du måste lyssna på den här låten. SÅ jäkla bra!  Och nu e jag fast! Videon e lite konstig, inte den bästa kanske. Men tjejen, mumma!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0