Hands Down I'm Too Proud For Love, But With Eyes Shut It's You I'm Thinking Of

 
Jovars, fredagen den trettonde idag och det har varit en ganska slö dag. Vaknade av att hela magen gjorde ont vid halvsex på morgonen. Ett jäkla dåligt sätt att vakna på. Har varvat hela dagen med två olika sorts magvärk, huvudvärk och värktabletter som egentligen inte gjorde så stor nytta. Varvat Sons of Anarchy med sömn och cyberkramat den där människan som jag saknar lite för mycket. Jag har tittat på videor från Rumänien där små oskyldiga hundar fångas in, blir dränkta i tändvätska och sen tyst står och väntar när äcklen tar fram tändaren. De sekunderna det tar innan hunden förstår vad som hänt och hela ryggen står i lågor - hela jag går sönder i små smulor och jag tappar hoppet om vad fan det nu är som händer här i världen. Nästan så man ibland får lust att tända på sig själv bara för att slippa all den här förbannade jävla smörjan som faktiskt händer och som man kan höra i bakgrunden av videon, när dom här efterblivna monstren skrattar sig igenom hela videon...hur FAN går det till? Vart kom dom ifrån?
 
"- Är du sugen på att sätta barn till världen just nu, Malin?"
"- Fan heller!"
 
Jag blir bara så ledsen över hur extremt hemska vi är. Eller nej, jag tänker fan inte blanda in mig i det här "viet." Jag körde 4 mil idag med liten sketen spindel som sprang omkring vid passagerarsätet med halvt panik. Jag hade vapnet redo, men jag kunde inte göra det. Jag kan inte döda myggor eller ens blomflugor. Det tar stopp. Jag äter vegansk mat 5 av 7 dagar och resten vegetarisk. Jag är fan så mycket bättre än dom där svinen på videon och även om jag inte kan bränna dem levande som jag verkligen hoppas någon gör, är jag bra mycket bättre än dem eller många vanliga "Svensson." Jag vet inte, iband blir jag bara ganska trött på människor som sätter alla sina egoistiska mål framför allt annat. Jag är inte den som trycker upp taskiga/ärliga bilder i nyllet på köttätare och försöker ge dom skuldkänslor. Jag är inget köttstalker, men ibland blir man bara för trött. Vart fanns det där extra måttet medkänsla, ömhet, förståelse och vanligt jävla vett? Trött blir man, vansinnigt trött!
 
Så idag har ni två val, bra låt eller verklighet?
 
 
 
 
Så ja, just nu håller Rumänien, ett inte alltför rikt land på att rensa ut alla gathundar, och här en av metoderna. Kastreringsprogrammen har blivit förbjudna eftersom de inte gör någon nytta och nu är det massavliving av Rumäniens många tiotusentals gatuhundar som gäller. Sen att regeringen inte ens lagt pengar eller resurser på att försöka få kastreringsprojektet att fungera gör det ännu mer sorgligt. Varför försöka rädda hundar när mank na få betalt per infångad hund? Nej, satans va sur jag blir :(
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0