There Are Things Out There That I Can't Explain.There Is Not Enough Time To Show You What It All Means. So You Need To Get Out There On Your Own

 
Jag hatar våren/Jag älskar våren/Jag hatar våren/Jag älskar våren...
 
Jag har vårkänslor, det sprätter i magen och mina omdömen känns allt mindre pålitliga. Det är kalv ute på grönbete - snart bryter jag benen!
 
Jag har varit i Belgien. Kramat om pojkarna på flygplatsen och känt att det är som det ska vara. Det kunde lika gärna vara igår som jag var där och inte två år sen nästan. Allt var bra men nästa dag vågade jag inte gå utanför dörren på hela dagen. Det var känslostorm deluxe och jag satt på golvet framför kaminen och blundade när pojkarna jobbade. Jag som hade såna planer. Vid tio på kvällen blev jag upphämtad av en gammal vän och vi gjorde fem timmar på stan. Det blev en studentbar och sen min hippiebar på hörnet av min Antwerpen studio. Det blev en klapp på gamla dörren och djupa andetag nostalgi. Hela den kvällen bestod av ljuvlig gammal nostalgi. Det var min gata, "Malin som precis upptäckt vad äventyr betyders" gata. Ååh!
 
Jag skulle till Bryssel, Ghent, Mechelen, träffa den och den, mysa på gator och minnas - men allt blev i väldigt mindre skala. Dagen efter nostalgi bad jag Jeff vara barnvakt. "Ta mig utanför lägenheten, vi ska äta middag på vår restaurang och vi ska på bio. Ta med mig utanför dessa fyra väggar" Så vi gjorde det. Middag och bio var alldeles lagom. Tanken var att kvällen skulle fortsätta med bowling, men det byttes ut mot hemkörd thai och film. Så min weekend i Belgien var inte så jäkla fartfylld, men jag fick träffa de personer jag verkligen ville träffa. Det är vad som betyder mest ♥
 
Nu är jag hemma igen, på måndag är tredje besöket hos nya doktorn och KBT'n. Jag har fått andra hemläxan: försök gå på fest nu i helgen utan att balla ur. Gör upp en plan. Pjuh! Har jobbat lite mer än vanligt senaste veckan och jobbar hela helgen + måndag, psykolog på måndag innan jobb och jobbiga ämmen, kalv på grönbete beteende ( fått för mig att jag ska till Venezuela och mount Roraima nästa år)  och fest i morgon. Det börjar byggas på nu. Hatar sprätt i magen lika mycket som kramp i magen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0